‘Internazionale bereikt akkoord voor 65 miljoen euro, maar Icardi ligt dwars’

Vrijdag, 30 augustus 2019 om

Het is nog altijd onduidelijk waar de toekomst van Mauro Icardi ligt. De spits van Internazionale leeft in onmin met de Milanese clubleiding, die afscheid wil nemen van de Argentijn. Volgens Sky Italia ligt er nu een akkoord tussen Inter en AS Monaco, maar weigert Icardi om mee te werken aan een transfer.

Monaco zou een bod van 65 miljoen euro hebben uitgebracht op Icardi, die afgelopen seizoen zijn aanvoerdersband moest inleveren bij Inter. De Italiaanse topclub stemde daarmee in, nadat Guiseppe Marotta, de algemeen directeur van i Nerazzurri, contact had gehad met Wanda Nara, de vrouw en zaakwaarnemer van Icardi.

In Monaco ligt een contract klaar voor Icardi ter waarde van tien miljoen euro per jaar, maar de 26-jarige aanvaller wil in Milaan blijven en heeft het voorstel naar verluidt naast zich neergelegd. Volgens COPE bereidt ook Atlético Madrid een aanbieding voor; de Spaanse topclub zou Icardi met een huurperiode willen verleiden tot een overstap.

Trainer Antonio Conte heeft zich al meermaals laten ontvallen dat Icardi geen onderdeel uitmaakt van zijn plannen. Inter haalde met recordaankoop Romelu Lukaku reeds een vervanger voor de Zuid-Amerikaan en gaf bovendien rugnummer 9, tot afgelopen seizoen nog in het bezit van Icardi, aan de Belgische topaankoop. Donderdag haalde Inter met Alexis Sanchéz, die op huurbasis overkomt van Manchester United, nog een aanvaller.Gerelateerd

Meer sportnieuws

51 reacties (laatste reactie door marcoverratti)

Tuurlijk weigert Icardi dit, als Inter vervelend doet hem niet laat gaan naar Juve waarom zou hij dan akkoord gaan met een transfer naar Monaco? Hij moet sowieso bij een team spelen dat strijd voor de prijzen, Monaco is dus een flinke stap omlaag.

30 augustus 2019 om 10:21

Hoezo als Inter hem niet wilt laten gaan naar Juventus? Als Juve met een fatsoenlijk bod komt dan accepteert Inter hem echt wel. Echter is Juve nog niet met een bod gekomen.

Overigens snap ik ook wel dat hij niet naar Monaco wilt. Hij heeft met zijn gedrag de topclubs alleen wel afgeschrikt. Het lijkt er dus op dat die niet voor hem gaan komen.

30 augustus 2019 om 10:33

Juve heeft volgens mij wel gesproken met de directie van Inter (dacht dat ik er een topic over had gelezen) overigens zal Inter zeker moeilijk doen als Juve daadwerkelijk in de race is om Icardi in te lijven, 65 miljoen voor Icardi vind ik wel te veel, speelt al maanden niet meer, fans willen hem niet meer zien en hij is ongelukkig, wat is volgens jou een fatsoenlijk bod voor zo een speler?

30 augustus 2019 om 10:56

65 miljoen vind jij teveel voor een speler als Icardi? Wat vind jij Piatek dan waard 20 miljoen?

30 augustus 2019 om 10:59

Ik vind 65 miljoen heel schappelijk zeker als het een club betreft waarmee je op ten duur wilt concurreren. Vergeet niet dat Icardi, ondanks al zijn fratsen buiten het veld, nog steeds één van de betere spitsen is die er op de velden rondloopt. Ik twijfel er niet aan dat hij bij Juve voor de topscorerstitel in de Serie A gaat meedoen. Daarnaast voor spitsen als Joelinton en Haller wordt ook doodleuk 45 miljoen betaald terwijl deze nog niet eens een kwart hebben bereikt van wat Icardi heeft bereikt. 65 miljoen in deze markt is wat mij betreft een koopje voor een spits als Icardi.

30 augustus 2019 om 11:10

65 m een koopje voor een speler die uitgespuwd wordt? Meestal verbreken ze het contract bij zo een relatie. Ofwel normaal tegen hem doen en goedmaken ofwel laten gaan voor niets. Maar als ze geld willen is hij plots wel iets waard. Hij heeft gelijk om niet naar Monaco te willen gaan.

30 augustus 2019 om 11:27

Laten gaan voor niets? In welke wereld leef jij? Ook al had hij het bed gedeeld met de vrouw van de voorzitter zouden ze hem niet gratis laten gaan. Denk je dat ze om persoonlijke redenen vele miljoenen mislopen.

30 augustus 2019 om 11:30

Marco

Had Inter geen anti Juve beleid qua transfer van Icardi, als in, hij mag absoluut niet naar Juve?

30 augustus 2019 om 11:38

@marcoverratti

Toevallig doet Haller het tot nu toe meer dan leuk in Engeland, maar dat terzijde.

Een spits is zo duur als het aantal goals in het afgelopen seizoen en dat zijn er gewoon niet zo veel doordat hij een groot deel van het seizoen niet speelde. Nu wordt op basis van talent ook nog vrij veel betaald (zie Dolberg) maar uiteindelijk is het gewoon een risico om een speler te kopen die al een half jaar niet heeft gevoetbald. Dan is 65 mil wel heel veel...

30 augustus 2019 om 11:43

@jimmm. Vind ik echt onzin. Dus een speler mag zich structureel gaan misdragen om dan onder zijn contract uit te komen? Icardi heeft zich afgelopen seizoen namelijk structureel misdragen, ik hoef de incidenten denk ik niet allemaal op te ratelen aangezien je daar zelf ook wel van op de hoogte bent. Icardi schijnt in het geheim een afspraak te hebben gehad met Paratici afgelopen februari. De maand waarin het hele gedonder dus is begonnen. Niet zo sjiek van Juve mocht dit waar zijn aangezien je eerst contact met een club moet opnemen wanneer een speler nog een contract heeft.

Icardi was afgelopen januari nog 110 miljoen waard. Heeft dingen gedaan die absoluut niet door de beugel kunnen wat er toe heeft geleid dat Inter van hem af wilt. En dan moet Inter maar zijn contract verscheuren? Lijkt me een hele rare gang van zaken. Icardi mag best vertrekken, maar absoluut niet gratis. Dan blijft hij maar twee jaar op de tribune zitten. Het moet natuurlijk wel van twee kanten komen.

30 augustus 2019 om 11:47

@alex. Daar wordt inderdaad over gesproken. Een beetje een vreemde clausule als je het mij vraagt. Als Icardi alleen naar Juve wilt, dan is dat mijn inziens prima, alleen moeten de clubs wel tot een akkoord komen. Zoals bij elke transfer. Wilt Juve maar 45 miljoen voor hem betalen of zelfs gratis dan zullen Inter tot een andere oplossing moeten komen. Ik snap dat Icardi niet naar Monaco wilt. Maar als Inter tot een akkoord met Napoli of Atletico kan komen dan is het toch niet zo vreemd dat Inter een overgang naar hen prefereert? Icardi speelt een heel naar spelletje en Inter moet wat mij betreft gewoon haar poot stijf houden.

30 augustus 2019 om 11:54

@chrissie. Ja Haller is sterk begonnen in Engeland. Ik vind hem ook een goede spits hoor! Maar niet van het niveau van Icardi.

Haller heeft met meer speelminuten afgelopen seizoen, 3 goals meer gemaakt als Icardi. Haller zijn beste seizoen tot nu toe, terwijl het Icardi's minste seizoen was. Icardi is twee keer topscorer van de Serie A geworden en Haller en Icardi zijn van ongeveer dezelfde leeftijd. Daarnaast is het niet waar dat Icardi een half jaar niet heeft gespeeld. 2 maanden, tussen februari en april speelde hij niet. Daarna wel weer gewoon. Diego Costa (die ouder was, dus minder restwaarde en minder ruimte zich verder te ontwikkelen) speelde wél een halfjaar niet en werd voor 66 miljoen overgenomen door Atletico. Ik vind 65 miljoen voor Icardi echt heel goed te rechtvaardigen.

30 augustus 2019 om 13:33

Inter speelt zelf ook een vies spelletje. Je aanvoerder en topscorer geen salarisverhoging geven is Inter haar goedrecht. Maar om daarna Lukaku te halen, hetzelfde salaris geven waar Icardi om vroeg en zijn rugnummer afpakken vind ik een naar spelletje. Icardi heeft gelijk dat die zich niet naar een club laat pushen en gewoon zn eigen keuze maakt. Hij heeft niet voor niets een contract.

30 augustus 2019 om 14:08

Ik vind dat Inter volledig in haar recht staat. Ben je op de hoogte van het hele verhaal rond Icardi? Icardi wilde inderdaad een salarisverhoging, waar hij gelijk in had aangezien hij goed presteerde en daar wat tegenover hoorde te staan. Wanda besloot de onderhandelingen echter steeds publiekelijk naar buiten te brengen, tot ongenoegen van Inter. Icardi begon steeds minder te presteren tijdens de onderhandelingen. Wanda viel tijdens het tv programma Tiki-Taka de spelers (lees collega's) van Inter volledig af. Ze stelde dat de onderhandelingen beter stopgezet konden worden en dat Inter dat geld maar moest gebruiken om betere spelers te halen zodat Icardi beter bediend kon worden. Dit tot groot ongenoegen van de rest van de selectie, dit leidde tot een aanvaring met onder andere Perisic. Brozovic was Icardi in diezelfde periode tegen gekomen met Paratici (td van Juventus), toen zij een hotel uit kwamen gelopen. Brozovic confronteerde Icardi hiermee nadat ze een makkelijke uitwedstrijd niet konden winnen (icardi zat met zijn hoofd niet meer bij Inter volgens Brozovic). Deze uitlating resulteerde in een handgemeen tussen beide heren. Aangezien de kleedkamer zo verdeeld was zag Inter geen andere optie de aanvoerdersband af te pakken van Icardi. Icardi fakete vervolgens 1,5 maand een blessure(werd na een week al volledig fit verklaard door de medische staf) en bij terugkomst in de Inter selectie kreeg hij een harde aanvaring met Spalletti waar spelers de twee uit elkaar moesten halen.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat Icardi zich onmogelijk heeft gemaakt met zijn gedrag afgelopen seizoen. Nu wil Inter van hem af en wil Icardi (nog steeds) alleen naar Juventus. Dat is prima, maar dan moet Juventus toch gewoon voldoen aan de vraagprijs. Zoals je zegt: Icardi heeft nog een contract. Anders blijft hij lekker twee jaar op de tribune zitten.

30 augustus 2019 om 18:54

Ik moet eerlijk zeggen dat ik dacht dat ik op de hoogte was. Maar in jou verhaal hoor ik toch nieuwe dingen. Eigenlijk is het gewoon allemaal begonnen met Wanda. Zij had dit natuurlijk nooit zo in de media naar buiten moeten brengen maar opzich had ze wel gelijk. Maar als Inter toch het geld heeft (salaris Lukaku) snap ik niet waarom ze Icardi in eerste instantie niet gewoon een salarisverhoging die hij verdiende hebben gegeven. Ik denk dat met een andere zaakwaarnemer dit allemaal niet zo uit de hand was gelopen en Icardi gewoon een verbeterd contract zou hebben gekregen. Ook moet ik zeggen nu ik jou verhaal zo lees met Brozovic en Spalletti in combinatie met eerde akkefietjes (zoals met de harde kern van Inter)dat hijzelf ook niet de makkelijkste lijkt. Overigens vind ik 65 miljoen nog weinig voor een speler als Icardi. Volgensmij is zijn marktwaarde ook nog een stuk hoger. Ook heb ik er alle vertrouwen in dat in welk team Icardi ook terecht komt hij ook gewoon weer veel doelpunten gaat maken.

30 augustus 2019 om 11:17

Inter verkoopt icardi alleen aan juve bij een bod van 80 mil, of een ruildeal tussen icardi en dybala alleen dan is inter bereid icardi aan juventus te lozen

30 augustus 2019 om 11:31

Dybala gaat nergens heen, hoop ik 😋 Zou Icardi er wel bij willen, maar dan zonder zijn vrouw, en niet ten koste van Dybala. Moeilijk verhaal dus.

30 augustus 2019 om 11:42

Ik als inter supporter denk zelf ook niet dat juve het zou doen .. ( dybala swap ) , had net gelezen dat een bod van 40 mil , met matuidi en mandzukic geweigerd is geweest door inter , dus ik denk dat 80 mil of dybala de enige manier is op hem bij juve te krijgen ..

30 augustus 2019 om 12:00

Ik hoopte vurig dat een ruil tussen Dybala en Icardi waarheid zou worden. Ik snap alleen heel goed dat Juve niet op zo'n ruil zit te wachten. Als Inter dat bod heeft geweigerd zou ik dat vreemd vinden. Matuidi en Mandzukic zijn beiden wat aan de oude kant, maar nog steeds goede spelers en spelen op exact de positie waar Inter nog spelers zoekt. Daarnaast ook nog 40 miljoen kunnen bijschrijven lijkt mij een heel acceptabel bod.

30 augustus 2019 om 12:00

40mln + Matuidi en Mandzu is een uitstekende deal voor Inter, dom dat ze dat niet hebben geaccepteerd.
Enige reden die ik me kan bedenken is dat ze te oud zijn… Maar Italiaanse clubs hebben nooit echt moeilijk gedaan over leeftijd.

Lijkt me zeer sterk dat dit doorgaat. Hij wou niet naar napoli dus waarom zou hij dan wel naar monaco willen gaan? Begint een beetje triestig te worden, Icardi wil heel graag blijven en Inter wil hem heel graag weg

30 augustus 2019 om 10:20

Volgens mij is het meer dat Icardi niet naar de clubs wil die tot op heden een aanbieding hebben gedaan. Wacht waarschijnlijk gewoon tot een volgende transferperiode om dan wil zijn gewilde transfer te verwezenlijken.

Ik persoonlijk snap icardi wel, de clubs in Italië hebben een deal gesloten dat hij niet naar Juventus gaat. En de stappen naar napoli of andere clubs zijn er 1 opzij. Internazionale heeft goed ingekocht en lukaku is de laatste jaren nou ook niet overal de lieveling geweest. Hij wil of naar Juventus of naar een andere topclub (die tot nu toe het niet aandurven) dus hij blijft lekker zitten en doet vervelend, net zoals inter vervelend deed dat hij niet naar Juventus mag. Word nog spannend de laatste dagen, zou het zonde vinden dat zo een speler dit seizoen op de tribune verpieterd..

30 augustus 2019 om 10:23

Nogmaals: Inter wilt hem best aan Juventus verkopen, al gaat de voorkeur natuurlijk naar een andere club uit, maar dan moet Juventus wel een aanbieding doen. Dat heeft Juve tot op heden nog niet gedaan.

Wat Icardi hier laat zien is dat niet voorzitters als enige bepalen waar je speelt.
Heel simpel; financieel is hij allang onafhankelijk. Hij heeft ambitie en zo zijn voorkeuren.
Goed dat hij zijn poot stijf houdt. Hoewel het vooruitzicht kan zijn dat hij tot 2020 geen wedstrijd meer zal spelen.

Daarentegen; flinke blessuregolf voorin en je staat gewoon weer basis. Ook bij Inter.

Dat Monaco zo uit de mouw een bod uitbrengt verbaasde me wel, 65 miljoen. Phoe hè! Waar halen ze het geld vandaan? Een tijd niets van ze gehoord qwa grote bedragen. Ze hebben ook net Ben Yedder gekocht, wat ik ook een vreemde transfer vind.

AS Monaco zou sportief gezien een flinke stap omlaag zijn. Afgelopen jaar moesten ze vechten tegen degradatie, in een niet al te sterke competitie. Ik zou Icardi graag bij Atletico willen zien, zolang hij zich maar gedraagt. Hij is natuurlijk een van de betere afmakers die er momenteel rondlopen, maar hij is ook wel een beetje een onruststoker. Nou denk ik dat Simeone wel wat los kan krijgen in zo'n jongen. Mocht hij komen hebben we met Costa, Morata én Icardi een luxeprobleem. Eigenlijk zijn ze alle drie te goed/duur voor de bank.

Pff 10 miljoen per jaar om 300km verderop te voetballen, en dat weiger je? Man man man.
Waarschijnlijk krijg je nog een schitterend appartement in Monaco erbij.

Die is knettergek!

30 augustus 2019 om 14:00

Niks met knettergek te maken, hij wilt ook prijzen winnen dan moet hij niet naar Monaco gaan, hij zal de competitie vast ook niet aantrekkelijk vinden, als hij echt het maximale geld wilt maken kan hij net zo goed naar Japan of China.

30 augustus 2019 om 14:08

Want bij Inter ga je prijzen winnen? Als je het koppelt aan zekerheid, heb je bij Monaco dezelfde zekerheid op winnen van prijzen als bij Inter (namelijk vrij weinig).

Ik snap de situatie rond Icardi nog steeds niet ... betere spits als hem vind je bijna niet of je moet een ongelooflijk geld bedrag op tafel leggen, en Inter is al jaren niet meer de ploeg die ze waren dus ze kunnen hem toch zeker nog.heel goed gebruiken met zijn kwaliteiten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Internazionale

1023 fans
Stand
Actuele wedstrijden

37 fans
Aanvaller, 26 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Paris Saint-Germain 6 5 0 0
2019/2020 Internazionale 0 0 0 0
2018/2019 Internazionale 29 11 0 0
2017/2018 Internazionale 34 29 2 0
2016/2017 Internazionale 34 24 1 0

In de wandelgangen

Woensdag 13 november
Paris Saint-Germain ziet Antoine Griezmann als een interessante kandidaat om Kylian Mbappé in de toekomst op te volgen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren