‘Ik begrijp dat hij soms grijze haren krijgt van Ziyech, maar ik hou ervan’

Donderdag, 29 augustus 2019 om

Maandag 2 september vindt het Voetballer van het Jaar Gala plaats. Op het evenement wordt bekendgemaakt wie de Gouden Schoen in ontvangst mag nemen, een prijs die Michael Mols in 1999 won. De oud-aanvaller was altijd benieuwd of hij na de wedstrijden van de rapporteurs in de kranten hoge cijfers kreeg.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

32 reacties (laatste reactie door blowmoney)
29 augustus 2019 om 10:34

misschien krijgt hij op andere plekken dan zijn hoofd grijs haar

29 augustus 2019 om 11:52

Hahahaha, hij is kaal, maar als het op wisselen aan komt lijkt het wel alsof zijn haar voor zn ogen hangt. Hij wisselt namelijk niet of nauwelijks

29 augustus 2019 om 14:26

Hij bedoelde grijs baard 😂😂😂

Ten Hag mocht willen dat hij er grijze haren van kreeg

OT: zoals Ziyech gisteren speelde, dan is het natuurlijk een hele mooie voetballer om naar te kijken. Passes, inzicht, werkethiek. Risico is niet erg, als het iets kan opleveren en als het op de juiste plek op het veld gebeurt. Zijn enige minpunt vind ik dat -ondanks een goede trap- zijn schot op doel te vaak niets oplevert.,

de meest onvervangbare speler voor Ajax imo. Ziyech is het creatieve brein van deze ploeg en een zeldzame speler. dit soort speler vind je amper en als je ze vind zijn ze waarschijnlijk alleen betaalbaar voor de clubs uit de topcompetities

29 augustus 2019 om 10:40

De meest onvervangbare is helaas al vertrokken richting Barcelona. Dit is pijnlijk merkbaar aan ‘t middenveld van Ajax...

29 augustus 2019 om 10:49

Dat is pas na de winterstop gebleken. Vorig jaar in deze fase speelde Frenkie nog in de verdediging. Dit team heeft tijd nodig net zoals het team van vorig jaar. Weet je nog de verlies partij PSV uit? Met Frenkie achterin.

29 augustus 2019 om 10:56

Vind ik niet. Denk dat de kwaliteit van ziyech meer gemist wordt dan de jong. Eth moest gewoon blind vanaf t begin op 4 laten. T gat wat werd achtergelaten door de jong is prima op te vangen door martinez. Vind martinez zelfs allrounder dan f de jong. Voornamelijk zijn lange ballen zijn beter. Vd beek op 8, mits hij zn drang naar voren kan doseren. 10 ziyech vrije rol. B

29 augustus 2019 om 11:11

@jer0mmeke

die mis je wel maar toch vond ik de impact van Frenkie op het spel van Ajax niet zo groot als dat van Ziyech. Frenkie was idd heel belangrijk maar Ziyech is veel bepalender en is degene waar al het gevaar altijd begint. hij is echt de regisseur van dit Ajax

29 augustus 2019 om 11:19

@Japie: ik snap wat je bedoelt. Hakim kan met 1 pass/actie ‘n wedstrijd open breken. Frenkie vond ik echt de verbindende speler tussen de linies en dat missen we nu ‘n beetje vind ik. Hakim hoeven we gelukkig nog niet te missen!

29 augustus 2019 om 11:47

Zie je het verschil niet tussen Ajax dit seizoen en vorig seizoen? Frenkie laat het hele team bewegen en zet de lijnen uit. Ziyech is ook prima, maar wil graag zelf schieten en is daar niet erg succesvol in. Waarom denk je dat de top op de deur klopt voor Frenkie en ze niet omkijken naar Ziyech?

29 augustus 2019 om 10:47

Binnen een paar jaar gaan we Unuvar zien. Dat is ook een zeldzame speler. Ik zie in hem wel een toekomstige vervanger van Ziyech. Dus als Ziyech verkocht is zal Unuvar het stokje van hem overnemen. Ideaal.
Het zijn echt heerlijke tijden om een Ajax fan te zijn.

29 augustus 2019 om 11:14

Martinez allrounder dan de Jong! En die analyse geeft ie op basis van 1 pot op t middenveld! Lmfao! Ik ben weg hier. Niet meer serieus te nemen.

29 augustus 2019 om 11:37

Waarom reageren sommige mensen zo vraag ik me af. Iemand kan allrounder zijn, maar betekent niet direct beter. Ik vind namelijk dat martinez meer facetten beheerst dan de jong, maar betekent niet dat alles wat martinez doet beter is? Snap t niet hoor.. Maar reageer hoe je wil reageren jonguh..

29 augustus 2019 om 14:10

Ik vind je gewoon heel erg kortzichtig. Martinez heeft nu 1 wedstrijd op ‘t middenveld gespeeld en jij vind hem ‘allrounder’ dan Frenkie? In wat dan? 8 wedstrijden gespeeld:0 doelpunten, 0 assists. Hij heeft ‘n lekkere tackle, maar heb je Frenkie tegen Real Madrid gezien? Qua passing is er sowieso niemand beter dan Frenkie, dus ik vraag mij af wat jou criteria zijn om hem allrounder te noemen?

29 augustus 2019 om 11:21

Japie_krekel

"de meest onvervangbare speler voor Ajax imo. Ziyech is het creatieve brein van deze ploeg en een zeldzame speler. dit soort speler vind je amper en als je ze vind zijn ze waarschijnlijk alleen betaalbaar voor de clubs uit de topcompetities "

Ajax heeft de opvolger van Zyech al in huis, alleen is die nog piepjong (16) en mag je van hem de komende jaren nog niet verwachten dat hij Ajax bij de hand gaat nemen. Aan de andere kant was hij tijdens de openingswedstrijd van het Estadi Johan Cruijff tegen Barca o19 niet alleen de jongste op het veld, maar ook veruit de beste. En hij stak er niet een klein beetje bovenuit, maar torende er werkelijk bovenuit. Wat daarbij opviel is dat hij dezelfde arbeidsethos ten toon spreidde als Zyech en het fysieke duel allesbehalve schuwde. Hij toonde zich bereid meters te maken en gooide er tijdens die wedstrijd menig venijnige tackle uit. Soms iets te venijnig, hij was niet alleen de maker van de enige twee doelunten, maar ontving ook de eerste gele kaart. Het twee doelpunt dat Naci Unuvar maakte, over hem heb ik het, was van een schoonheid die ik nog nooit eerder gezien heb van een speler die iets meer dan 2 maanden geleden 16 jaar is geworden. De Spaanse pers was lyrisch over zijn optreden en dat is niet voor niets, hij was de onbetwiste uitblinker. Hij heeft de wens uitgesproken om op zijn 17e te debuteren in het eerste van Ajax, maar ik zie het dit jaar al gebeuren. Ik zou niet weten waarom het niet zo kunnen als je kijkt hoe hij als 16 jarige alle vrije trappen opeist en zijn medespelers van wie de meesten een stuk ouder zijn, dirigeert en stuurt. Deze speler heeft zo gruwelijk veel talent dat hij me iedere keer dat ik hem zie, verbaas en dan met name over het gemak waarmee hij zich iedere keer aan het hogere niveau weet aan te passen en binnen de kortste keren boven zijn medespelers uitsteekt. In dat opzicht doet zijn opmars me denken aan die van Matthijs de Ligt, die ook met zevenmijlslaarzen door de opleiding heen liep. En we weten allemaal waartoe dat heeft geleid. Het grote verheugen is bij mij dan ook al lang begonnen.

Gisteren een uitstekende pot gezien van Ziyech. Het lastige is dat een speler zoals Ziyech eigenlijk elke wedstrijd wel minimaal 1 assist moet geven of moet scoren, om meerwaarde te hebben. Tuurlijk staat zijn creativiteit boven kijf, maar zijn vele balverlies kan je alleen voor lief nemen als hij daadwerkelijk beslissend is. Gisteren had hij beslissende passes en dan is zijn balverlies (32x) te vergeven, indien dit echter niet het geval is levert het voor een trainer louter hoofdbrekens op... Deze garantie kan Ziyech in de absolute top niet afgeven, waardoor deze Europese topclubs het waarschijnlijk niet aandurven om Ziyech binnen te halen.

29 augustus 2019 om 14:16

Lastige van een assist is dat je afhankelijk bent van je medespelers of het een assist wordt of niet. Ziyech geeft elke wedstrijd wel een pass waar een goal uit kan soms moet komen, maar als bijvoorbeeld een Tadic een bal bij de tweede paal er niet in schiet (bijv gisteren).. tja dan weg assist.

Het blijft enorm knap dat Ziyech zich telkens herpakt, na een teleurstellende Afrika cup me Marokko maar alsnog beslissend zijn voor Ajax is echt dapper

Gisteren was een van de beste wedstrijden die ik van Hakim heb gezien. Waar hij normaal uitblinkt in het onnodig inleveren van de bal en hoog overschieten van vrije trappen deed hij gisteren niks verkeerd. Hij dolde z'n tegenstanders zwierf over het veld en was altijd aanspeelbaar. Als hij dit niveau iedere wedstrijd laat zien dan komen die absolute topclubs vanzelf wel.

Mols is een liefhebber die van het spelletje houdt, zo denk ik er ook over, en laat maar Perez lekker onzin uitkammen, die man heeft nooit iets positiefs over Hakim te vertellen.

Vond Ziyech op nummer 10 weer een verademing. Echt onbegrijpelijk dat Europese topclubs hem niet hebben gekocht maar des te beter voor Ajax!
Nu nog een nieuwe nummer 6 kopen (iemand suggesties?) en een nieuwe spits (bijvoorbeeld Boadu) om te rouleren met Huntelaar en het gaat weer genieten worden.

Onana
Dest Alvarez Blind Tagliafico
Vd.Beek aankoop Ziyech
Neres Huntelaar Tadic

29 augustus 2019 om 11:48

Oogt leuk, maar heeft te weinig rendement. Bij topclubs zit bv een Dybala op de bank en die is toch een stukkie beter.

29 augustus 2019 om 13:36

Heb je die openingen gezien van hem? Hij legt ballen op de stropdas. Heb je gezien hoe hij ze een paar x helemaal doldraaide? Zijn inzicht, balbehandeling, passing en werkethiek zijn fenomenaal man. Op het middenveld gisteren was hij weergaloos.

Ik wil x zitech op de plek vn frenkie zien. Daar wordt minder druk op hem geoefend en zal dan minder balverlies leiden rn kan rustig lange ballen en steekpasjes geven.

Ziyech is gewoon de beste speler op de NL velden ,oogt weleens nonchalant, als je hem gisteren weer zit dan is hij niet goed maar geweldig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4442
2.AZ4128
3.PSV3419
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller188
L. TraoréAanvaller41
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper180
K. ScherpenKeeper00
Bruno VarelaKeeper00
N. TagliaficoVerdediger173
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Zaterdag 18 januari
Ondanks een akkoord over een transfersom van minstens twintig miljoen euro staat de overgang van Dani Olmo naar AC Milan nog niet vast. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren