Feyenoord legt miljoenen neer en presenteert achtste zomeraanwinst

Maandag, 2 september 2019 om 17:00Rian Rosendaal • Laatste update: 17:21

Marcos Senesi heeft zich aan Feyenoord verbonden, zo meldt de club via de officiële kanalen. De 22-jarige verdediger, afkomstig van het Argentijnse San Lorenzo, kwam zonder problemen door de medische keuring en tekende daarna een contract tot medio 2023 in De Kuip. Naar verluidt is met de transfer van Senesi naar Feyenoord een bedrag van circa zeven miljoen euro gemoeid. Hij gaat spelen met rugnummer vier en sluit dinsdag aan bij de groep van trainer Jaap Stam.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Goede zet van Feyenoord?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

161 reacties (laatste reactie door jouses)

Eindelijk. Ook fijn dat er eens verder is gekeken dan oude bekende weer terug halen. Nu gaarne nog een spits. Zodat Jorgensen ook wat concurrentie heeft straks.

Laten we aub hopen dat het doorverkooppercentage minimaal is en dat hij voor het drie dubbele weggaat. Feyenoord is all in gegaan dus dit is zeker wel gamblen met het geld wat er nu is.

2 september 2019 om 17:16

Uiteindelijk is elke transfer een gok. Je kan ook een speler voor een paar miljoen minder uit de eredivisie halen, maar de kans dat die mislukt is ook aanzienlijk. Tot nu toe is de berichtgeving omtrent Senesi alleen maar positief. Hij schijnt statistisch gezien de beste verdediger van de Argentijnse competitie te zijn en wordt door zijn landgenoten gezien als minstens gelijkwaardig aan Lisandro Martinez van Ajax. 7 Miljoen is inderdaad veel geld, maar voor nu heb ik er vertrouwen in dat het een hele goede investering is.

2 september 2019 om 17:18

Ik verwacht juist een fors doorverkooppercentage, gezien de relatief bescheiden aankoopprijs. Toch blij mee hoor.

2 september 2019 om 17:24

Kampioen nou nou eerst maar afw88
Wij hebben 10 van zulke spelers van 7 miljoen.maar gefeliciteerd hoor x een echte asnkoop

2 september 2019 om 17:21

Wat zit je nou te bezalen met je je "all in" en "gamblen"? Dit geld is 0.0 risico, dit is gewoon geld wat is verdiend door Feyenoord zelf, dus wat is het risico precies dan? Er is niet zo dat Feyenoord hulp heeft gekregen van investeerders of iets.. Plus uiteindelijk is elke transfer een gok toch?

2 september 2019 om 17:28

Als 7 miljoen je budget is en alles in 1 speler gaat is dat wel degelijk een risico.
Neemt niet weg dat ik vind dat feyenoord risico's moet nemen.
Met alleen maar huur (ie, Karsdorp) en transfervrije spelers (fer, narshing) zonder restwaarde kom je financieel niet verder.

2 september 2019 om 17:41

Dankzij fer en karsdorp hebben we al EL gehaald. Dus we komen wel degelijk financieel verder dankzij transfervrije of gehuurde spelers.

2 september 2019 om 18:09

Als je bijv van die 7 miljoen 3 spelers koop, dus uit een lager segment, loop je volgens mij meer 'risico'...dus wanneer loop je geen of amper risico met 7 miljoen?

2 september 2019 om 18:31

Is maar hoe je het ziet.

3 spelers , houden er 1 of 2 sowieso hun eigen waarde wel van. Als Senesi flopt, of zijn benen breekt ofzo (Of kijk naar die Argentijnse spits van PSV) is het toch echt klaar, en ben je je geld kwijt.

2 september 2019 om 17:21

Wat zit je nou te bezalen met je je "all in" en "gamblen"? Dit geld is 0.0 risico, dit is gewoon geld wat is verdiend door Feyenoord zelf, dus wat is het risico precies dan? Er is niet zo dat Feyenoord hulp heeft gekregen van investeerders of iets.. Plus uiteindelijk is elke transfer een gok toch?

2 september 2019 om 17:26

Als je je verdiende geld uitgeeft, is het geld daarna op. Dus een gamble

2 september 2019 om 18:11

Dus als jij met je zuurverdiende salaris naar het casino gaat, dan is het niet gamblen, omdat je het zelf hebt verdiend? Letterlijk elke transfer is een risico, ik weet echt niet wie jou wijs heeft gemaakt van niet.

2 september 2019 om 17:45

Het doorverkoop percentage is 15 procent valt dus reuze mee.

2 september 2019 om 17:47

Eerder deze week ging het om een behouden 'eigendomsrecht' van 15%.

Heerlijke transfer! Erg blij mee.

2 september 2019 om 17:09

Het duurde wat, het koste wat en hopelijk hebben en krijgen we ook wat.

Prima aankoop!

2 september 2019 om 17:27

Laten we hopen dat Stam niet koppig is en aanvoerder Botteghin direct naar de bank verwijst

2 september 2019 om 17:41

Ja, maar de tijd zal ons dat gaan leren. Stam inmiddels kennende...

2 september 2019 om 17:48

Het koste vooral veel van mijn gedult dan was het rond dan weer niet dan na de Europa league. Toen speelde die opeens nog een wedstrijd voor San Lorenzo. Maar heel blij dat het uiteindelijk rond is.

2 september 2019 om 17:52

Is dit wat? Ben benieuwd hoe goed hij daadwerkelijk is na alle ophemelende berichten.

Niet veel te klagen over de versterkingen en verkoop van St. Juste. Er staat een goed elftal maar vrees toch dat het gebrek aan scorend vermogen ons gaat opbreken. De kans dat er ook maar iemand er 20 maakt in de eredivisie dit jaar is niet zo groot schat ik.

2 september 2019 om 17:15

Met je eens FYNRD. Hopen dat Berghuis, Jorgensen, Larsson en Toornstra/Kokcu er allen tussen de 10 en 20 maken. Fer pikt ook zijn goaltjes mee. De terugkeer van Jorgensen zal gewoon heel belangrijk worden

2 september 2019 om 17:44

Hopelijk gaat Nicolai 'iets' langer mee dit keer. Eerst afwachten hoe hij uit zn blessure komt.

2 september 2019 om 18:14

Hoe lang ligt jorgensen er nog uit? Als die fit is en blijft heb je scorend vermogen. Al vind ik dst hij wel vaak een blessure heeft of ligt dat aan mij.

2 september 2019 om 18:23

Dat ligt niet aan jou. Hij is al twee jaar lang veel geblesseerd. Hij traint weer voor zichzelf en wat ik heb begrepen is dat hij binnen enkele weken met de groep gaat trainen. Dat hij blijft is wel zeker

He he Eindelijk! Feyenoord en Senesi waren er eerder zelf nog niet uitgekomen. Maar Senesi heeft zojuist getekend. Naar de berichten volgend kost Senesi 7 miljoen en heeft tekent tot 2023.

Eindelijk klaar deze soap. Superaanwinst!

Al zou het wel dramatisch zijn als dit de enigste en laatste aankoop van vandaag is. Je hebt gewoon een 2e competitieve spits nodig.

2 september 2019 om 17:50

Gok dat er geen spits meer gaat komen. Zijn geen geruchten meer en die spits van O19 trainde vandaag voor het eerst mee.

2 september 2019 om 17:53

Rob Jansen zei gisteravond al dat er geen spits meer kwam.

2 september 2019 om 20:23

Naar het schijnt zijn ze op dit moment aan het onderhandelen (huur) over een spits, onbekend wie.... Toch Veldwijk ?

Reserveer een plek op de Coolsingel, die schaal halen we dit jaar lachend op! Welkom Senesi, welkom bij de aanstaande kampioen!

2 september 2019 om 17:21

En dan noemen ze ajacieden arrogant..

2 september 2019 om 17:25

Ja neem het vooral heel serieus. Waarheid is wel dat wij momenteel de beste verdediging van de eredivisie hebben staan. Helaas is het voorin niet goed genoeg

2 september 2019 om 17:29

Ik noem ze nooit arrogant, sowieso is generaliseren niet verstandig. Ik kan hooguit concluderen dat een enkeling gevoel voor ironie mist .

2 september 2019 om 17:35

Ik zeg niet dat het straks niet zo is. Maar hoezo zouden jullie nu de beste verdediging van de eredivisie hebben? Ik kan er zeker inkomen dat de backs van hoog niveau zijn (als de twee die er nu staan fit blijven). Maar voor de Cv's moet ik het nog maar zien. Het lijkt inderdaad een goede aankoop, maar niemand gaat mij hier wijs maken dat ze deze Senesi al meerdere wedstrijden hebben zien spelen. Daarnaast heeft Ié net twee volledige wedstrijden leuk gespeeld. Als je dat naast Ajax legt (met Tagliafico, Blind, Martinez, Dest, Alvarez en Mazraoui) zou ik Feyenoord nu nog niet als de beste beschouwen.

2 september 2019 om 17:38

zullen we eerst kijken hoe alles gaat aarden Ingmar? Feyenoord heeft een prima verdediging staan, maar de beste? Niet omdat ik Ajacied ben, maar ik weet niet welke van de 2 een betere verdediging heeft..

2 september 2019 om 18:10

@Ingmar van der: Hahahaha, Baardgrasmus maakt inderdaad een grap maar vervolgens ga jij roepen dat Feyenoord de beste verdediging heeft, en dat meen je. Daar moet ik dan even extra om lachen. Nu lijkt me deze aankoop meer dan prima, maar de beste verdediging is meer hoop dan werkelijkheid. We zullen zien straks!

2 september 2019 om 18:15

Ingmar, moeten we jou dan ook maar heel serieus nemen? Beste verdediging van de Eredivisie? Laat me niet lachen aub.

2 september 2019 om 19:08

Rutgerrr, het feit dat jij twijfelt geeft aan dat het dan redelijk up to par is ...

uitdiscussiëren is inderdaad muggenziften.

2 september 2019 om 23:27

Ingmar van der,

Zullen we dat even afwachten de beste verdediging? Eerst maar zien hoe het loopt, voorlopig hebben jullie na 4 potten 4 goals tegen, net zoals wij PSV 3 en AZ 2...

Ik denk dat onze backs niet minder zijn, en laten we maar eens zien hoe de nieuwe man zich ontwikkeld.

Wel goed dat Feyenoord zich flink heeft versterkt, dat is beter voor de competitie en hopelijk Europa.

8 versterkingen maar liefst. Dat is zowat een heel elftal. Met haps en karsdorp en berhuis en vermeer heeft feyenoord gewoon 4 internationals straks. Kampioen is zeker mogelijk als je ziet dat het team nog fitter moet worden en ajax en psv niet zo sterk zijn als vorig jaar.

2 september 2019 om 17:18

4 Nederlandse internationals
Een Argentijns international,
Een Peruaans international (2 zelfs, als Araujo ook vandaag nog komt zoals de verwachting is)
Misschien wordt Ié weer geselecteerd voor Portugal, heb je er een Portugees international bij...
Met Larsson een Zweeds international
Een Deens international.

Een elftal vol internationals, dat is lang geleden dat dit is voorgekomen bij Feyenoord. Hieruit kan je wel opmaken dat Feyenoord eindelijk serieus ambitieus omhoog kijkt en daadwerkelijk stappen wil zetten.

2 september 2019 om 17:20

Toch denk ik dat ze met de winterstop tegen een minimale achterstand van 10 punten op Ajax hebben, maar er gaan het zien

2 september 2019 om 17:30

Avora is ook een international

2 september 2019 om 17:30

Verwacht Kökçu wel bij Turkije binnen afzienbare tijd.

2 september 2019 om 17:31

Excuus.. Evora natuurlijk. International voor Kaapverdië

2 september 2019 om 17:35

"hieruit kan je wel opmaken dat Feyenoord eindelijk serieus ambitieus omhoog kijkt en daadwerkelijk stappen wil zetten".. en dan wil je een van de sterkhouders van Peru verkopen

Dat Feyenoord het licht heeft gezien is al langer bekend, maar ik zou hier niet uit opmaken dat het op korte termijn allemaal flink beter gaat hoor. Feyenoord had vorig seizoen ook al internationals. Het gaat er juist om dat er geld binnenkomt bij Feyenoord en daar is 1 kampioenschap niet genoeg voor. Ik bedoel het niet verkeerd, maar als Ié of deze nieuwe verdediger zich fantastisch ontwikkelen, heeft Feyenoord nog steeds het probleem dat het niet de bedragen kan binnenharken die een PSV wel krijgt. Dat proces kost tijd, uiteraard.

Wel leuk dat Feyenoord goed inkoopt. Hopelijk worden de miljoenen verdubbeld en gaat Feyenoord ook weer een rol van betekenis spelen in Nederland. Ze krijgen nu de kans om zich Europees te laten zien op respectabel niveau, als ze zich daar staande houden is dat weer goed voor het totale aanzien van Feyenoord. Ik wil de pret niet bederven (al ben ik ook geen al te grote optimist), maar Feyenoord heeft het in de Eredivisie nog niet laten zien, heeft vooralsnog echt de laagste teams van Europa gehad. We zullen zien hoe ze hier op reageren, als er een echte tegenstander komt. Vorig jaar lieten ze tegen Ajax en PSV zien goed te

2 september 2019 om 17:42

Wil niet alle euforie temperen maar ik zou hier wel van international uitgaan als je basis speler bent van een land uit de top 20?. Anders is die status niet zoveel waard. Ik zie hier 4namen voor Oranje waarbij geen van allen basis is. Wie weet in de toekomst weer.
Verder leuk dat Feyenoord deze jongen heeft aangetrokken. Verwacht dat het nog te dun allemaal is voor dit jaar, maar wie weet kan je de winterstop of volgend jaar de juiste aanvallende spelers aantrekken en doe je weer mee.

2 september 2019 om 17:56

Klopt. Aansluiting bij PSV en Ajax, daar is nog een lange weg voor te gaan.
Maar een positief punt is dat Feyenoord wel serieus uit een ander vijvertje wil gaan vissen, om de aansluiting op lange termijn te realiseren.

Ik zie de toekomst wel positief in, volgens de geluiden wil Feyenoord serieus gaan doorpakken en zich definitief nestelen in de top 3. Dat ze zich nu glansrijk hebben geplaatst voor de poulefase draagt daar natuurlijk fantastisch aan bij en als dit team fit is en op elkaar ingespeeld, denk ik zelfs dat Europese overwintering een reëel scenario is.

Maar aan de andere kant, één zwaluw maakt geen zomer. Als over 2 weken Feyenoord weer een misstap maakt tegen Den Haag breekt zomaar weer de pleuris uit.
Maar voor nu vind ik Feyenoord goed hebben ingekocht met spelers die daadwerkelijk iets toe lijken te voegen.

2 september 2019 om 17:59

Natuurlijk, het zijn grotendeels geen A-landen maar het ziet er natuurlijk leuk uit.

Maar een speler als Haps zie ik, als die zich zo blijft ontwikkelen, binnen no-time in de basis komen bij Oranje. De overige 3 zullen inderdaad genoegen moeten nemen met een reserverol ben ik bang.

2 september 2019 om 18:18

Daarvoor is het ook belangrijk om vol voor jeugd te gaan. En je wil op termijn niet afhankelijk zijn van alleen Rob Jansen (ik overdrijf een beetje hoor), maar heb je een goed scoutingsapparaat staan. Zo zorg je ook voor de lange termijn.

Als de voortekenen en signalen uit Argentinie ons niet bedriegen is dit een speler die Feyenoord sterker maakt.
Om toch iets te zeuren te hebben. Waarom niet een paar weken eerder zodat we bespaard zouden zijn gebleven can de comedy caper momenten van Jan-Arie en Botje?

2 september 2019 om 17:15

Feyenoord wilde denk ik eerst zeker weten dat ze EL in gingen.
Een aankoop van 7 miljoen zonder opbrengsten uit Europees voetbal zou natuurlijk een ongeoorloofd geintje zijn.

2 september 2019 om 17:18

Waarschijnlijk omdat er geen geld beschikbaar was. Niet geheel toevallig dat deze week Europees voetbal gehaald is en daarmee dus ook een miljoen of 5. Goede aankoop lijkt me maar, ik vrees dat er teveel verwacht word omdat een zelfbenoemde kenner zegt dat hij beter is dan Martinez. Hij koste wel ruim het dubbele.

2 september 2019 om 18:15

Dat is niet enkel een zelfbenoemd kenner geweest hoor. Kijk maar eens even in Argentinië wat er over Senesi geschreven word (en werd). Zo ook zijn statistieken spreken in zij voordeel.

Daarbij word er door het bereiken van de groepsfase 8+ miljoen bijgeschreven.

2 september 2019 om 18:23

Voortekenen zijn ook gewoon goed inderdaad. Moet altijd blijken hoe hij het hier gaat doen, maar lijkt me een uitstekende aankoop!

2 september 2019 om 18:47

4Ever4Ajax

is inderdaad altijd afwachten hoe een speler zich met en in het elftal houd. Maar sinds dat er over hem geschreven werd heb ik er redelijk veel over gelezen (Argentijnse media en San Lorenzo) en is het een prima aankoop van mijn club.

2 september 2019 om 19:39

Nou, ik denk dat hij een aanwinst zal zijn voor elke eredivisieclub hoor, gewoon een erg goede aankoop!

2 september 2019 om 17:21

Omdat zowel San Lorenzo als Feyenoord het maximale uit de deal wilden slepen. Als ik de berichtgeving mag geloven lag het vooral aan het onstabiele gedrag van de directeur van San Lorenzo, die een aantal keer de prijs omhoog gooide. Waarschijnlijk hoopten zij tot het laatst dat een andere club zich zou melden met een hoger bod.

2 september 2019 om 17:21

Vaak kun je uit de signalen halen of het een goede aankoop is of niet. Kijk maar naar Tagliafico en Martinez. Argentijnen waren lovend over hun. Argentijnen waren blij dat Maggalan weg was en die kan er ook geen pepernoot van.

2 september 2019 om 17:25

Welk belang had San Lorenzo erbij om hem al eerder te verkopen zonder af te wachten of er een partij kwam die nog een hoger bod doet?

2 september 2019 om 17:29

Als je dat argument aanhaalt, kan je dus nooit een speler verkopen.
Misschien is ie in de winterstop meer waard ...

2 september 2019 om 17:59

Hij had nog een eenjarig contract. No way dat hij in de winter meer had opgeleverd.

2 september 2019 om 18:18

Fiorentina was ook in strijd voor zijn handtekening in een packadge deal maar hadden geen financien blijkbaar.

Hele goede aankoop dit nu Jens en Nicolai nog fit en we kunnen gaan vlammen. Troost heeft een prima selectie neergezet, één kritische noot geen 2e spits.

Vermeer
Karsdorp
Sensesi
Haps
Tapia
Toornstra
Fer
Berghuis
Jørgensen
Sinisterra
2 september 2019 om 17:18

Wie is Lã©? Waar speelt ie op dit moment en is hij goed? ben benieuwd hoe goet ie is.

2 september 2019 om 17:26

Ik zou straks inderdaad wel weer Toornstra opstellen.
Kokcu kan zeker uitgroeien tot een leuk spelertje maar hij is nu nog te wisselvallig en moet echt aan zijn afronding werken. Hij laat teveel de grootste kansen liggen.

2 september 2019 om 18:21

Kökçü is nog jong hé Raubath, is in ontwikkeling en afronden is een iets op zijn lijstje.

2 september 2019 om 19:02

Ja dan wordt het weer een leuk seizoen als toornstra erin straat. Dat het middenveld enige vorm van creativiteit ontbreekt want wè zien op 10 liever spelers als toornstra en immers die veel kunnen lopen en hard kunnen schieten.

2 september 2019 om 19:10

Echtt heh. Ben die Feyenoorder helemaal zat die 10 harde werkers op het veld willen en geen oog hebben voor technische spelers als Kokcu.

2 september 2019 om 19:14

Dat is het punt ten nadele van Toornstra inderdaad. Hij heeft geen enkele creativiteit, iets wat Kokcu meer heeft.
Maar Toornstra heeft bewezen wel kansen af te maken en dat scheelt er bij Kokcu zeer aan. En Feyenoord heeft behoefte aan doelpunten.

Liever had ik Toornstra zien gaan en een nieuwe creatieve 10 zien komen, zodat Kokcu daarachter zich kan ontwikkelen. Maar goed, je kan niet alles hebben. We zijn er zo een flink stuk op vooruit gegaan naar mijn mening.

Blij dat van Bronckhorst en van Geel weg zijn. Echt ongelooflijk blij.

2 september 2019 om 19:16

Kokcu mag best blijven staan als hij zich meer focust op het afronden van kansen. Dat scheelt er zeer aan. Feyenoord heeft behoefte aan doelpunten, als Kokcu dat ook gaat beheersen zie ik hem inderdaad veel liever dan die Toornstra.

2 september 2019 om 19:45

Toornstra scoort alleen in de Kuip en als je Kokcu alleen afvalt op zijn scorend vermogen vind ik dat echt slap. Toornstra scoort daarbij ook niet bijster veel. Kokcu brengt echt veel meer op het middenveld dan een Toornstra hoor, dat zie je zelf toch ook wel?

Toornstra is echt een prima middenvelder maar niet voor op de plek van Kokcu. Laat Toornstra en Tapia het straks maar uit vechten.

2 september 2019 om 18:46

Er staan best wel veel transfervrije spitsen op de markt die denk ik wel een toevoeging voor Feyenoord kunnen zijn: Bony, Moukandjo, Jonathas, Hooper, Emenike, Martins en Rossi. Misschien een van hun strikken, waarbij ik hoop op Bony of Rossi. Wat zal een van hun twee toch mooi zijn om terug te zien in de Eredivisie of op de Nederlandse velden te zien. Waarbij je Rossi denk ik niet op kunstgras moet laten spelen.

2 september 2019 om 19:43

Lachwekkend dat je Kokcu er naast zet voor Toornstra. Kokcu is echt een super talent en is nu onmisbaar op het middenveld, er zijn genoeg dingen waar aan hij moet werken maar het talent en de klasse zie je echt al terug.

Toornstra en Tapia zouden voor hun plek moeten strijden op het middenveld Fer en Kokcu zouden echt altijd basis moeten staan.

2 september 2019 om 20:03

Supertalent is wat overdreven.
Maar het is inderdaad een aardige speler. Maar hij is ook te vaak te wisselvallig.
Wat je ook tegen Hapoel zag eerder deze week, vooral de 1e helft was die dramatisch. En gister tegen Willem 2, ook vooral de 1e helft dat die barslecht was.

Maar wat het vooral is, hij mist teveel en te vaak de grootste kansen. Toornstra zie ik liever niet in de basis maar hij maakt wel doelpunten. En dat heeft Feyenoord gewoon keihard nodig. Ik zie liever ook een Kokcu die scoort of een nieuwe creatieve 10 maar als je moet roeien met de riemen die je heb moet je het doen met Toornstra. Het is wikke en wege.

2 september 2019 om 22:48

Is niks overdreven aan, hij is pas 18 hoor.. Die jongen heeft echt veel meer voetbal in zich dan elke andere middenvelder bij Feyenoord. Ik vind het echt apart dat jij hem er naast wilt zetten. Dat is echt kapitaal vernietiging, Kokcu is de toekomst van Feyenoord. Als jij niet ziet dat het serieus een groot talent is en Toornstra boven hem kiest dan snap je er echt niet veel van. Maar goed ieder zijn mening.

Die jongen komt tenminste in scoringspositie, heeft echt een goede techniek en looplijnen, heb geduld en hij gaat ze ook afmaken (trouwens nu gewoon 2 doelpunten de afgelopen twee wedstrijden). Toornstra scoort rond de 8 doelpunten in de ED de afgelopen twee seizoenen. Dus zo denderend is dat echt niet hoor. Is een harde werker maar echt never nooit zo technisch als Kokcu.

Nogmaals Toornstra hoort te strijden met Tapia om zijn plek. Er is geen speler zoals Kokcu bij Feyenoord, Berghuis ook niet die is geen 10. Dus je moet het niet doen met Toornstra, je moet het doen met Kokcu die is nu gewoon al beter dan Toornstra en wordt alleen nog maar beter. Dus nee ben het echt totaal niet eens met jou.

Eindelijk echt binnen, na weken van onzekerheid. Nu staat er met Haps, Senesi, Ié en Karsdorp een uitstekende verdediging. Hopelijk worden we toch nog verrast met een spits, want die is ook nodig.

Eerlijk is eerlijk, Sjaakie Troost heeft zich wel uit de naad gewerkt om dit te bewerkstelligen. Naar omstandigheden is hij niet verkeerd bezig, los van het onhandige Tapia interview.

2 september 2019 om 18:25

Staat inmiddels een prima verdediging, blij mee en hier kunnen we verder mee.

Een spits erbij gaat niet gebeuren afgaande op Rob Jansen zijn woorden gisteravond.

Troost krijgt alle lof, heeft het heel goed gedaan maar in deze deal van Senesi moet je de credits aan van Ginkel geven. Maand lang mee in de weer geweest met de totstandkoming van de deal.

2 september 2019 om 18:40

Zeker, Van Ginkel was ook zeer belangrijk. En Stam, niet te vergeten. Zijn woorden hebben Senesi overtuigd

2 september 2019 om 18:53

Zeker zal ik Stam niet vergeten in deze, zelfde management dus zat er ook zeer dicht bovenop en bij betrokken. Ben in ieder geval blij dat het nu rond is, was eerder vandaag ook nog niet geheel zeker omdat Feyenoord en Senesi persoonlijk nog niet rond waren. Blik vooruit vanaf nu. Prima deal.

De vaste verdediging staat nu wel, met Karsdorp, Senesi, Ié en Haps heb je simpelweg een prima verdediging.
Als het klopt wordt straks nog een verdediger gepresenteerd, Araujo, die dit seizoen als back up voor Karsdorp zal fungeren en volgend seizoen een vaste plek in de basis zal hebben.

2 september 2019 om 17:28

Ik wil een spits !

Ik vind het overigens bijzonder om iemand voor volgend jaar een basisplek te garanderen. Daar kan nog zo veel tussen komen.

2 september 2019 om 17:33

Ik wil een wijf …!

We kunnen zoveel willen maar we kunnen het niet altijd krijgen...

Nee, ik heb vertrouwen in Feyenoord en Troost dat er straks nog een spits uit de hoge hoed wordt getoverd. Ik dacht serieus dat die Barreal ook zou worden aangetrokken maar die wordt dan waarschijnlijk met de winterstop gehaald. We hebben nog 6,5 uur... Positief blijven.

2 september 2019 om 18:29

OQ club 😂

Vergeet het maar, die komt er niet. Feyenoord is klaar als ik Rob Jansen goed verstaan heb.

Prachtig nieuws. Een transfer die hopelijk het begin is van een nieuwe ingeslagen weg op het gebied van transferbeleid voor Feyenoord. Die "met je bord op schoot Eredivisie scouting" onder Martin van Geel was inspiratieloos en onwaardig voor een grote club als Feyenoord.

Het belangrijk maken van jeugd, aangevuld met transfers zoals deze zijn de enige manier waarop de aansluiting met de top-2 gemaakt kan worden, en weer sportief over een traditionele top-3 kunnen spreken.

2 september 2019 om 18:10

Sinestera, St. Juste, Larson, Berghuis, van Persie, Kuijt, Jorgenson, Elia, El hamadi en Jones zijn allemaal onder Martin van Geel aangetrokken.
Ik vind dat je iets breder moet kijken maar goed mensen worden alleen afgerekend op hun minpunten maar er zijn ook vele goede punten!

Kongolo en Karsdorp zijn met winsten verkocht door van Geel!

2 september 2019 om 18:33

Kongolo en Karsdorp (Clasie) komen uit de jeugd en is altijd 100% winst.

Martin verdient ook zeker veel credits voor wat hij allemaal voor Feyenoord heeft gedaan.

Laten we het erop houden dat de koek op was.

Geweldige aankoop. Zeer gewaardeerde kracht van Argentinië en eindelijk eens een harde verdediger met snelheid. Naast Ie lijkt het meteen wat. Botteghin eruit en Geertruida achter de hand. Je zou bijna hoop krijgen.

mooie aankoop als ik de lovende kritieken over deze speler moet geloven. leuk ook dat er een keer verder is gekeken dan de Eredivisie of oud spelers

2 september 2019 om 18:36

World sport counsel / van Ginkel (o.a) verdienen die pluim. Stats en lovende Argentijnse media spreken voor Senesi. We zullen het gaan zien hoe hij zich gaat prese teren bij ons op het veld.

Is een linkspoot toch? Dus komt ie dan alsnog niet naast Botteghin in het centrum of maakt dat voor Stam niks uit? Wel leuk om het extreme positivisme nu te zien bij Feyenoorders, want het is nog maar de vraag wat het daadwerkelijke niveau van deze gozer is. Al is het natuurlijk wel al snel een vooruitgang t.o.v. Eric en Jan-Arie.

2 september 2019 om 17:39

Senesi en Johnson zijn linkspoten. Botteghin en Ié rechtspoten. Nu Botteghin naast Ié speelt zie je zijn zelfvertrouwen al groeien en hij is ook nog eens aanvoerder en Ié een huurspeler. Ik ben benieuwd wie er naast Senesi komt te staan.

2 september 2019 om 17:50

Aha dank. Ging er even vanuit dat Ie links was omdat hij daar steeds werd neergezet. mijn fout. Zal dan eerst wel Botteghin worden. Je aanvoerder zet je er niet zomaar even naast.

De Grootste inkomende transfer van deze zomer voor een Nederlandse club.
Een waanzinnig talent en een topspeler uit de Argentijnse competitie. Ik ben onder de indruk dat Feyenoord dit heeft gewonnen dit is wekelijks een uitblinker in de competitie en een zeer belangrijke spelers voor San Lorenzo.
Senesi zal zeker een meerwaarde zijn voor Feyenoord en met Senesi heeft Feyenoord de beste verdediging van Nederland zeker het beste centrum.
Een spits zou welkom zijn willen ze de strijd aangaan voor de top 2 plaatsen.

2 september 2019 om 17:41

Grootste Nederlandse transfer deze periode? Serieus? Ben je Nick Marsman vergeten of zo? Dat was mij pas een transfersoap. Daar kunnen transfers zoals Senesi of De Ligt echt niet aan tippen.

2 september 2019 om 18:05

Marsman is misschien niks vergelijkbaar met Pierri van Heereveen naar Ajax! Maar Senesi kwa inkomende transfer by far de grootste in Nederland of er moet nog wat veranderen

Blij dat deze transfer nu in kannen en kruiken is! Ik ga eens goed op deze jongen letten de komende wedstrijden.Want als alle lofzang blijkt te kloppen moet dit toch wel de beste aanwinst sinds tijden zijn voor Feyenoord!

Nu kan je echt de jacht op plek 3 openen, haal je er vandaag nog een spits bij, zou je zelf kunnen denken aan een aanval op de top 2. maar goed stap voor stap dit is in ieder geval mooi.

Leuk talent, maar 7 miljoen is best veel voor Feyenoord toch? Wel een gok voor een jeugdinternational. Een beetje de Doekhi van Argentinie

2 september 2019 om 18:07

Nee man Doekhi mag niet eens zijn veters strikken! Als je het Argentijnse voetbal volg dan weet je dat dit een zeer grote aankoop is!
7 Miljoen is een net bedrag dit bedrag gaat gegarandeerd verdubbelen misschien wel meer ! Dit is het talent verdedigend gezien van Argentinie!
Echt een geweldige aankoop!

Eindelijk zeg.
Opzich heb je echt een aardig elftal nu

Vermeer
Karsdorp iie senesi haps
Tapia fer
Kokcu
Berghuis Jorgensen azarkan

Ik ken de speler zelf niet echt. Ik hoop dat het goede aankoop is. Zou mooi zijn als er weer een feyenoord waardig elftal staat. Goed voor de competitie.

Even misschien wat off-topic maar vind het wel nodig om dit te plaatsen.


Er zijn veel mensen hier die beweren dat Feyenoord nooitmeer kampioen zal worden, maar alsjeblieft bekijk het even reeël mensen.
Feyenoord is net als Ajax en PSV beter dan 90% van alle andere clubs in NL.
Vorm en geluk kan al heel veel effect hebben op een kampioenschap.

Verder hoor ik goede verhalen over deze verdediger, ik hoop oprecht dat hij Feyenoord verder kan helpen in de eredivisie / beker / Europa League

Slecher dan Botteghin/Vd Heijden kan t niet zijn dus dit is zeker positief voor Feyenoord

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3646
2.Feyenoord3219
3.PSV3113
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder148
J. ToornstraMiddenvelder143
B. LinssenAanvaller148
L. SinisterraAanvaller136
J. BijlowKeeper120
A. JahanbakhshAanvaller121
C. DessersAanvaller104
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

6 fans
Verdediger, 24 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Feyenoord 13 0 3 0
2020/2021 Feyenoord 34 3 5 0
2019/2020 Feyenoord 16 1 2 0
2019/2020 San Lorenzo 4 0 1 0
2018/2019 San Lorenzo 23 0 5 0
Laatste voetbalnieuws

Sinisterra staat op en schiet Feyenoord op een punt van Ajax

Feyenoord is de nieuwe nummer twee van de Eredivisie. Het team van trainer Arne Slot was woensdagavond met minimaal verschil te sterk voor Heracles Almelo: het inhaalduel in De Kuip eindigde...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 2 december
Ronald Koeman had in januari zijn selectie bij Barcelona willen versterken met Fernando Reges. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren