Promes blikt terug op ophef rond filmpje: ‘Iedereen dacht dat het recent was’

Dinsdag, 27 augustus 2019 om

Quincy Promes stond in 2015 opeens vol in de schijnwerpers vanwege een filmpje waarin te zien is dat hij een rondleiding geeft door zijn zogeheten ‘kaolo penthouse’. De aanvaller, die deze zomer bij Ajax tekende, kan er vier jaar later smakelijk om lachen. Ook de parodie van Kees Kwakman, destijds speler van FC Volendam, kan de goedkeuring van Promes wegdragen.

Promes werd toendertijd vooral aangesproken op de uitspraak ‘Wanneer ik uit mijn osso ga, is het straight money blowen’. De Ajacied kijkt in Bij Andy in de Auto van Andy van der Meyde terug op het veelbesproken filmpje. “Dat was in mijn FC Twente-tijd, toen ik nog in de A1 zat. Dat was nog voordat ik naar Rusland (naar Spartak Moskou, red.) ging. Ik was pas achttien, negentien en ik had nog geen kinderen.”

De uitspraken deden vier jaar geleden veel stof opwaaien op met name social media, maar Promes ging nooit gebukt onder alle aandacht. “Het irritante aan dat verhaal was alleen dat het jaren nadat het gefilmd was, pas uitkwam. Dus iedereen dacht dat het een recent filmpje was.” Van der Meyde valt Promes bij. “Je bent wie je bent, toch? Ze zeiken toch altijd, wat maakt het uit? Het is alleen maar haat."

Kwakman kwam destijds al snel met een hilarische parodie op de proppen waarin de huidige analist van FOX Sports tijdens een rondleiding door zijn huis onder meer zijn koffiezetapparaat en waterkoker liet zien. “De jongens hebben dat filmpje toen doorgestuurd, dus ik heb hem gezien. Ik kan er wel om lachen. Hij is gek“, zegt Promes gekscherend over Kwakman. “Het was een mooie tijd, een heel mooie tijd."


Poll

Verdient Quincy Promes een basisplaats bij Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

72 reacties (laatste reactie door sirius)

Het woord haat heeft de laatste jaren echt alle betekenis verloren. Niet iedereen die je insta post niet liked haat je. Ze vinden je gewoon niks aan.

27 augustus 2019 om 14:06

Inderdaad , kritiek en als he iets negatiefs zegt dan haat je Die persoon . Voor mij is iemand haten iets heel anders . Maar ja tegenwoordig zijn de mensen heeeeel gevoelig

27 augustus 2019 om 15:46

Ach het zijn vaak mensen die alles zwart-wit zien en weinig taalgevoel hebben, waardoor ze gedwongen zijn om alles extreem te formuleren. Dan is iedereen die ook maar lichte kritiek op je heeft ineens een 'hater', en heb je 'liefde' voor mensen die je steunen. Prima allemaal, maar je blik op de wereld lijkt me er wel wat beperkt door.

27 augustus 2019 om 16:32

Daar heb je gelijk in Aadje. Een zeer beperkt beeld van de wereld

28 augustus 2019 om 01:14

Ik denk dat je het deels omdraait Aad. Zijn het niet juist degene die reageren op een post die extreem taalgebruik hebben?

27 augustus 2019 om 14:10

Als je iemand niks aan vind, dan negeer je toch die persoon? En wat heeft likes op instagram hier mee te maken?

Het is me vaker opgevallen dat de jongens die bij Andy in de auto zitten en hun eigen verhaal mogen doen, zonder onderbroken te worden, door een verslaggever die uit is op publiciteit, vaak een logische verklaring hebben bij incidenten die in de Nederlandse media worden opgeblazen.

Pak Erik Pieters, die jongen werd met de grond gelijk gemaakt en uitgelachen door heel Nederland, omdat hij het raampje insloeg en zijn hand openhaalde. Als die dan zijn verhaal doet en vertelt dat hij het EK heeft gemist (toen was die basisspeler bij NL) omdat hij geblesseerd was vervolgens terug komt en weer geblesseerd raakt om daarna bij zijn eerste wedstrijd binnen enkele minuten rood te pakken. ja, dan kan ik mij best voorstellen dat het zwart voor je ogen wordt en je zoiets stoms doet.

27 augustus 2019 om 14:34

Als je iets op instagram plaatst doe je dat toch om reacties? Dan kan je moeilijk zeuren als er ook negatieve reacties bij zitten. Iemand die niet de publiciteit zoekt bewust opzoeken om hem uit te maken voor rotte vis is een ander verhaal. Maar als jij in een pinopak op je Bentley gaat zitten en je (uiterst geringe) raptalent het internet op slingert, mag je dat óf liken óf zeggen dat grootmoeder nog meer ritmegevoel heeft.

Leuk toch, internet.

27 augustus 2019 om 14:50

Hij heeft dat filmpje nooit op insta gezet of zelf online gezet. Je hele bericht is daarom gebaseerd op veronderstellingen die nieteens waar zijn.

27 augustus 2019 om 14:53

Dat zijn mijn berichten wel vaker. Ik had het stiekem ook over de nieuwe rapvideo van hem en Memphis. Echter, zag ik de quote van Van der Meijden: "het is maar haat" in dit artikel staan en besloot het allemaal op een hoop te gooien.

27 augustus 2019 om 14:54

@M. Pjanic. Ik snap je voorbeeld, maar ik vind het toch wat extremer dan wat Promes overkomt en wat Promes wegschrijft als "haat". Persoonlijk kan ik mij zo'n actie als die van Pieters echt niet voorstellen, want ik vond het nog steeds wel een vrij extreme uiting van emoties, maar daar gaat het mij nu niet om. Ik ben het volledig eens met wat Migi zegt. Vooropgesteld dat de comments niet discriminerend of met scheldwoorden zijn, wat is het probleem als mensen zijn acties niet waarderen? Dat mag toch? Dat hij zich daar zo mee bezig houdt en dan mensen gelijk wegcijfert als "haters", dat vind ik persoonlijk veel zwakker. Want hoe jij het zegt geldt het natuurlijk ook andersom: als Promes die comments niets aan vindt, dan negeert hij ze toch mooi?

27 augustus 2019 om 16:01

Een belangrijke nuance is wel dat Promes het geen haat noemt, maar Andy van der Meijde dat doet. Verder kan ik wel wat vinden in wat je zegt

27 augustus 2019 om 16:13

@jackieboy10, Je kan het ook omdraaien hé, als die mensen commentaar mogen geven op Promes zijn acties dan mag hij toch ook commentaar geven op die zelfde mensen? Het is voor Promes overigens niet realistisch om op iedere persoonlijke reactie te reageren dus zet die hun allemaal weg als haters. En nee daar ben ik het ook niet mee eens, maar die jongen doet zijn verhaal hé.

Daarnaast ben ik het met je eens wat betreft Pieters, het is een extreme manier van het uiten van je emoties. Echter heb ik mij ook nooit in zo'n soortgelijke situatie bevonden. Vandaar ook dat ik er wel enigzins begrip voor kan hebben dat die zo reageert, uiteindelijk was hij op dat moment alsnog de verliezer.
Maar wellicht zat die er wél helemaal doorheen op dat moment. Het blijft ook gewoon een mens hé met gevoelens.

Je begripvol naar een medemens opstellen is blijkbaar ook niet van deze tijd, het is hipper en makkelijker om kritiek te leveren dan iemand te helpen of te ondersteunen, pestgedrag met name van internethelden, iemand die echt zijn tijd er niet aan wilt voldoen die reageert er niet eens op.

27 augustus 2019 om 17:13

Een ruit inslaan is wel een vorm van agressie en agressie is in mijn ogen nooit goed te praten. Wat let je dan km de volgende keer gewoon een ander persoon vol op de neus te stompen, als je maar genoeg redenen hebt om gefrustreerd te raken. Hitler had ook genoeg redenen om gefrustreerd te raken, maar dat rechtvaardigt zijn uitspattingen niet. Ik snap dat ik het zo een beetje extreem uit zijn verband ruk, maar waar ligt dan precies de grens van het toelaatbare? Ik heb in mijn jonge jaren een ruit van een bushokje uit frustratie kapot gegooid, in mijn ogen had ik daar op dat moment genoeg redenen voor en werd het zwart voor mijn ogen. Maar ik heb gewoon een nacht vastgezeten, mn taakstraf moeten volbrengen, schadevergoeding moeten betalen en daarbovenop nog een boete. Je kunt nog zo gefrustreerd zijn, sommige dingen hoor je gewoon niet te doen.

28 augustus 2019 om 01:20

Er zit een verschil tussen begrip en iets goedkeuren.

27 augustus 2019 om 14:18

Niet alleen haat hoor, legende (legendarisch), geniaal, super, briljant en zo zullen er nog wel meer zijn, ach ik ben oud zullen we maar zeggen

27 augustus 2019 om 14:40

Vergeet cultheld niet

27 augustus 2019 om 16:10

@wandering ....wat dacht je van 'bizar'.

27 augustus 2019 om 14:22

Stond op het punt om een vergelijkbare reactie te schrijven, toen ik die van jou zag. Het woord "haat" is in mijn beleven een zeer sterk gevoel, wat tegenwoordig te pas en te onpas gebruikt wordt en ook nog eens op momenten dat de term volstrekt irrelevant is.

27 augustus 2019 om 14:28

Onzin. Afgunst, fascisme en bashgedrag bestaat. Kijk alleen al naar wat Derksen wekelijks uit zijn mond roept.

Dat is niet meer gefundeerd of onderbouwd maar puur bashen om het bashen, om de kijkcijfers te vergroten.

27 augustus 2019 om 14:36

Afgunst, Facisme (beetje vreemde eend in de bijt?) en bashgedrag zijn allemaal iets anders dan haat.

Wat Derksen doet is gewoon mensen op de kast jagen. Moet toegeven dat zijn act inmiddels wat saai is geworden, maar waarom iedereen die man toch zo serieus blijft nemen, geen idee.

27 augustus 2019 om 14:49

Omdat Derksen een enorm publiek heeft wat wekelijks kijkt. Wellicht dat hij daarom "serieus" wordt genomen.

27 augustus 2019 om 14:53

Ik denk dat het deels een act is en dat hij deels gelooft in alles wat hij zegt. Hij roeptoetert ook graag hoe vaak hij op de FvD stemt en dat de FvD staat voor alles waar hij in gelooft.

En ja fascisme is ook een vorm van haat. Hetzelfde geldt voor xenofobie.

27 augustus 2019 om 14:28

Haat en Respect. Twee woorden die totaal geen inhoud meer hebben wat mij betreft.

27 augustus 2019 om 14:36

[email protected], dat ligt naar mijn idee totaal aan de context. Op het moment dat er een text met "slang" omheen staat kan je er de klok op gelijk zetten dat de heftige emotie niet wordt bedoeld. Als je een documentaire over een verschrikkelijke gebeurtenis kijkt en daar komt het in voor is er een grote kans dat het woord op de goede manier wordt gebruikt. Een kind van 15 gebruikt liefde ook overal voor, betekend niet dat het woord inhoudloos is.

27 augustus 2019 om 14:56

Dat heeft ook te maken met normen en waarden. En de polarisering van de samenleving.

27 augustus 2019 om 16:05

Tubby, goede reactie. Dank daarvoor.

Mijn post was gericht op de voetbalsupporter. Hoe vaak hoor je niet: "die verdient respect" of "ik haat die speler" of als je een klein beetje kritiek op een speler uit dat "het respect ver te zoeken is".

Context daargelaten, voetbalsupporters (en ook sommige spelers en trainers) gebruiken vooral het woord respect te pas en te onpas.

27 augustus 2019 om 17:06

[email protected],

Dat lijkt me ook te generaliserend, ik denk dat het een landelijk dialect is (lees; slang), vaak voorkomend bij groepen mensen geïnteresseerd in hiphop/r&b. Volgens mij komt het in alle lagen van de maatschappij voor. Ik hecht ook een andere betekenis aan het woord haat. Ik denk dat, zolang je maar weet welke waarde er gehecht word aan het woord haat door de partij die het benoemd,er niets aan de hand is. Iedereen weet toch wat Promes bedoeld, dat is niet dat hij die mensen die negatief posten zo ontzettend haat. Hij bedoeld dat de boodschap negatief is waardoor het negatievelingen zijn. In deze context betekend haters dus gewoon negatievelingen.

28 augustus 2019 om 09:27

Dat klopt en snap ik allemaal. Dat betekent natuurlijk nog niet dat we het allemaal moeten accepteren of toejuichen.

Laat ik het bij het woord respect houden dan en niet over straattaal of wat dan ook hebben. Slechts hoe dat woord in interviews door voetballers en trainers gebruikt wordt (en door fans op forums)

Respect wordt zoveel gebruikt (of misbruikt) dat het altijd een beetje begint te kriebelen bij mij als het wéér eens wordt gezegd in een interview. Woord heeft (voor mij) totaal geen inhoud meer.

27 augustus 2019 om 14:51

Woorden en de betekenis er van veranderen, zo gaat dat nou eenmaal. De haat waar mensen op social media over praten is toch weer een stuk anders dan wat wij normaal aanzien als haat. Je kunt er weinig tegen doen!

27 augustus 2019 om 14:56

Dat heeft te maken met de mensen die die woorden te pas en te onpas gebruiken. Simpele zielen die hun gevoelsleven enkel in krachtige termen kunnen uiten. De nuance is aan hen niet besteed. Types als vd Meyde bijvoorbeeld, lees zijn boek, kijk die reality soap en je weet genoeg, er gaat in hem gewoon heel weinig om.

28 augustus 2019 om 01:24

Misschien vind ik het wel erger dat bijna alle comments hier nu over gaan. Zinloze discussie waarbij zelfs voorbeelden met Hitler aangedragen worden. Dat mensen zich tegenwoordig hier al druk over maken.

Laat deze jongen met rust en lekker doen waar hij zin in heeft en beoordeel hem alleen op zn spel op het veld. Wat zijn hobbies daarnaast zijn moet hij gewoon lekker zelf weten zolang hij niemand lastig valt of iets crimineels doet. Dat is totaal niet het geval. Daarom Quincy, geniet lekker van je hobbies en scoor er straks lekker op los voor Ajax. Succes.

27 augustus 2019 om 14:04

Ik vind dat mensen hem er op mogen aanspreken hoor als hij achterlijk doet als volwassen man

27 augustus 2019 om 14:44

Dus jij deed niet gek toen je 18, 19 was?

27 augustus 2019 om 15:29

Als je gekke filmpjes online plaatst kan je toch reacties verwachten. Die reacties kunnen ook negatief zijn. Dan plaats je de filmpjes maar niet, of niet zeuren als je negatieve reacties krijgt.

27 augustus 2019 om 17:01

@woody2406

Hoe kom je erbij dat hij die filmpjs online heeft geplaatst? En waar zou hij dit hebben geplaatst?

Men dacht niet alleen dat het recent was, men was, om een of andere reden, ook in de veronderstelling dat hij dit filmpje had gemaakt voor zijn volgers op zijn social media pagina's. Beide filmpjes hebben nooit op zijn Instagram o.i.d. gestaan.

Waarom zou hij een dergelijk filmpje met zijn volgers willen delen? Zien jullie, hoe dom, stom, achterlijk, zwakzinnig et cetera jullie dat filmpje ook mogen vinden, niet de context? Of doen jullie alsof?

27 augustus 2019 om 15:13

Je staat nogal met lucht te discussieren als je woorden als "jullie" gebruikt, terwijl je niet specifiek tegen een persoon hier 'spreekt'. Verder is er ook niet echt sprake van context in dat filmpje. Die jongen was 18-19 jaar en wou even lollig doen met een paar "slangs". Ik denk dat elk weldenkend persoon dat wel snapt.

27 augustus 2019 om 17:04

Het is gericht naar al die leunstoelanalisten die dit dachten (en nog steeds denken).
Afgaande op de reacties in voorgaande berichtgevingen hierover, waren dit er een hoop.

'die jongen was 18-19 jaar en wou even lollig doen met een paar "slangs" '

Dit werkt niet in zijn voordeel, maar hij was toentertijd ouder dan 18-19 jaar...

27 augustus 2019 om 18:11

Wel toen het filmpje naar buiten kwam, maar hij geeft zelf aan dat dit was toen hij zo'n 18-19 jaar oud was en nog niet eens in het eerste van FC Twente zat. Als speler ben ik geen grote fan van Promes, maar het kan mij totaal niet interesseren wat hij in z'n vrije tijd doet of zegt, zolang je er maar geen mensen mee kwetst.

Blijf het qua uitstraling een domme jongen vinden , en daar helpt zo een filmpje natuurlijk wel aan mee . Nu is dat buiten het veld niet zo heel erg , maar binnen het veld word ik er minder vrolijk van. Matige techniek gekoppeld aan matig overzicht is een slechte combinatie.

27 augustus 2019 om 14:15

@baradona hahaha met zn domme uitstraling, matige techniek en matige overzicht heeft hij meerdere schitterende goals gescoord in Oranje tegen de absolute wereldtop. Was hij bij vlagen ongrijpbaar voor de verdedigers van de absolute wereldtop (frankrijk, Duitsland, engeland). Is hij uitgeroepen tot beste speler in de Russische competitie, een competitie die aanzienlijk hoger moet worden aangeslagen dan de Nederlandse Eredivisie. Personen zoals jij, en velen op dit forum en in de media, worden door verkeerde sentimenten geleid in het beoordelen van spelers. Helaas.

27 augustus 2019 om 15:20

“met zn domme uitstraling, matige techniek en matige overzicht heeft hij meerdere schitterende goals gescoord in Oranje tegen de absolute wereldtop”

Quincy Promes heeft in 37 duels 6 doelpunten gescoord. Waarvan drie in tijdens de WK-Kwalificatie van 2018 tegen Wit-Rusland (2x) en Luxemburg (1x). Twee van de 6 goals waren in oefenduels tegen Slowakije en Marokko. Zijn enige goal van betekenis was tegen Duitsland in de Nations League, wat overigens een rommelgoal eerste klas was. Zo’n goal waarvan je je PS4 uit het raam flikkert als je er zo eentje tegen krijgt op Fifa.

Heb je nog meer lariekoek te vertellen over deze allesbehalve indrukwekkende buitenspeler?

27 augustus 2019 om 16:56

@rondvaartboot Dit is dus precies hoe fout personen als jij zijn. Feiten manipuleren en selectief de twee goals van Promes in de halve finale van de Nations League tegen Engeland niet noemen. Bah fout fout. Bij jochies als Daley Blind of Van de Beek worden scheetjes verheerlijkt tot goddelijke acties en doelpunten. Ja en dat zeg ik als geboren en getogen nederlander want dat kan iedereen inmiddels wel zien. Bespaar me daarom alsjeblieft deze manipulatieve onderbouwing die helaas misschien gelooft zal worden door een grote groep mensen met verkeerde sentimenten. Dit zijn precies de technieken waar ook Trump en Baudet etc. zich van bedienen.

27 augustus 2019 om 17:29

Rondvaartboot heeft gewoon een goed punt, hij vergeet echter 1 (niet 2) goal van Promes in Oranje, die tegen Engeland. Komt waarschijnlijk door een foutje op transfermarkt.nl waar in het overzicht '6 goals' staat, terwijl als je bij de losse wedstrijden kijkt het er 7 blijken te zijn. Bovendien heeft hij natuurlijk gewoon gelijk, Promes heeft namelijk niet "meerdere schitterende goals gescoord in Oranje tegen de absolute wereldtop", hij heeft 7 goals in het Nederlands elftal. 5 daarvan waren tegen landen die absoluut niet tot de top behoren, 1 was een frommelgoal tegen Duitsland en 1 was een goal tegen Engeland. Niks mis mee verder hoor, maar jouw uitspraak is gewoon feitelijk onjuist. Waarom je vervolgens over Blind (die krijgt al heel z'n carriere bakken met stront over zich heen overigens) en Donny begint, is mij volkomen onduidelijk. Trump en Baudet hebben er natuurlijk al helemaal niks mee te maken, hoe kom je hier allemaal op als iemand slechts reageert op een uitspraak van je? Waarom maak je er een heel politiek iets van??

Het is eigenlijk van de zotte dat zulke idioten, voetballers in het algemeen, zoveel geld verdienen. Heel de Amazone brandt af, we zitten met oceanen vol plastic en de ijskappen smelten. Gelukkig kunnen we nog lekker kijken naar voetbal en naar de belachelijke bezigheden van de voetballers buiten het spelletje.

27 augustus 2019 om 15:03

Deze vergelijkingen slaan altijd kant noch wal. Voetbal en de bosbranden in de Amazone hebben niks met elkaar te maken. Het is niet alsof het geld dat naar voetbal gaat uit het potje komt van de bestrijding van bosbranden. Voetbal en de entertainment industrie staan opzichzelf.

Ik snap het wel overigens. Het is raar om te zien dat een Messi zoveel geld verdient, maar dat er niet genoeg geld is om ons milieu te redden of om de bos branden te bestrijden. Maar die twee hebben gewoon niks met elkaar te maken en het salaris van een Promes naar beneden halen gaat er niet voor zorgen dat er meer geld gaat naar de bestrijding van deze branden.

27 augustus 2019 om 15:09

Punt wat ik wil maken is dat wanneer wat meer intelligente mensen veel geld verdienen zij sneller geneigd zijn, lijkt me, dat potje van bijvoorbeeld die bosbranden aan te vullen. Zelf vind ik het soms schrijnend om te zien dat atleten die enkel bezig zijn met hun uiterlijk en atletisch vermogen zoveel geld verdienen en dat grotendeels stoppen in belachelijke auto's, immense villa's en literflessen champagne.

Van die voetballers zou ik het niet vragen, maar misschien dat Uefa, de Knvb of de voetbal clubs zelf iets kunnen afstaan aan projecten die net iets meer van belang zijn dan nog een auto van de zaak of nog een miljoen boven op het salaris.

27 augustus 2019 om 15:21

Tja, het is en blijft hun geld. Zij mogen het uitgeven aan wat zij willen. Daarnaast zijn er ook genoeg voetballers die hun eigen goede doel beginnen. Vaak een lokaal goed doel voor hun geboortestad of dorp. Een Ronaldo doneert ook regelmatig veel geld aan goede doelen. Zo heeft hij bijvoorbeeld 5 miljoen gedoneerd in 2015 aan slachtoffers van de aardbeving in Nepal. Messi heeft afgelopen februari nog gedoneerd aan Unicef. Neymar heeft zijn eigen goede doel genaamd Instituto Neymar Jr. Ibra heeft ook regelmatig gedoneerd.

De Uefa en Fifa hebben ook allemaal goede doelen zoals bijvoorbeeld Uefa Foundation en Fifa Foundation. Het leidende thema is natuurlijk altijd wel voetbal.

Maar ik snap je in deze wel hoor. Het zou mooi zijn als iedereen wat kan en wil bijdragen aan het goede doel, maar zo werkt het niet.

27 augustus 2019 om 15:26

Je vergelijkingen zijn nogal vergezocht zoals Miccoli eigenlijk al duidelijk maakt, maar ik ben het wel met je eens dat de verhoudingen volledig scheef zijn. Er zijn mensen die zo ontzettend veel geld verdienen dat ze niet eens weten wat ze ermee aan moeten, terwijl er ook mensen zijn die al blij zijn als ze eens in de twee dagen iets kunnen eten of drinken, enkel omdat zij ergens geboren zijn waar dat soort "simpele basisbehoeften" erg zeldzaam zijn. Niet te vergeten al die projecten waar geld tekort is en waar mensen op de lange termijn ook echt voordeel van hebben.

"je bent wie je bent" is trouwens ook zo'n dooddoener. Alsof dat een vrijbrief is om een eikel te zijn. Toen ik een jaar of 6 was zei ik als ik stout was geweest altijd tegen mijn moeder; zo ben ik nou eenmaal mama. Dat werkte toen al niet.

27 augustus 2019 om 14:59

Ik ben het deels met je eens, maar met betrekking op de situatie van Promes ben ik dat niet.

Is Promes een eikel omdat hij graag zijn geld uitgeeft aan dure kleding en schoenen, en hier een filmpje van maakt? (een filmpje dat volgens mij voor zijn vrienden bedoeld was.) Ik zou het zelf ook niet snel doen, maar als hij daar blij van wordt dan zeg ik ook gewoon: je bent wie je bent. Hij doet er niemand kwaad mee in ieder geval.

Kijk als iemand mensen constant aan het schoppen is of mensen aan het uitschelden is en dan zegt: zo ben ik nou eenmaal. Dan ja, dan is het een dooddoener en ben je gewoon een eikel die z'n mond moet houden en kritisch naar zichzelf moet kijken.

27 augustus 2019 om 15:31

Oh, nee hoor, hij is helemaal geen eikel. Hoogstens een wat oppervlakkig mannetje dat veel waarde hecht aan materiele zaken.

27 augustus 2019 om 16:06

Mijn excuses, dan nam ik jouw reactie verkeerd op. Dat Promes een persoon is die veel waarde hecht aan materiele zaken kan ik het niet meer dan met jou eens zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1521
2.Vitesse158
3.PSV137
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. ÜnüvarAanvaller
E. ten HagUnknown
AntonyAanvaller64
A. OnanaKeeper60
Q. PromesAanvaller61
D. TadićAanvaller64
L. TraoréAanvaller65
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

88 fans
Middenvelder, 28 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Ajax 6 1 0 0
2019/2020 Ajax 20 12 3 0
2018/2019 Sevilla 33 2 2 0
2018/2019 Spartak Moskou 5 1 1 0
2017/2018 Spartak Moskou 26 15 5 0
Laatste voetbalnieuws

Ajax-aanwinst bemerkt concurrentie: ‘Quincy Promes zit er wel lekker in’

Edson Álvarez, Reza Ghoochannejhad, Sydney van Hooijdonk, Sean Klaiber en Teun Koopmeiners maken kans op de titel Fashion Player 2020, dus een van hen mag zich straks de best geklede voetballer...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 29 oktober
Naast Barcelona en Juventus is ook Manchester United in de markt voor Ryan Gravenberch. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren