Mitroglou bij PSV: ‘Ik heb er niet lang over nagedacht en ben meteen gekomen’

Maandag, 26 augustus 2019 om

Bekijk de video hieronder of abonneer en kijk op ons YouTube-kanaal!


Justus Dingemanse is fulltime presentator en verslaggever van Voetbalzone en levert bijdrages in de vorm van artikelen, columns, interviews, programma’s en reportages.

Poll

Wordt Mitroglou een succes bij PSV?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

28 reacties (laatste reactie door eindhovens)

Wanneer mitroglou baarden in de fanshop?

26 augustus 2019 om 15:07

whahahah geniaal 😂😂

Zo flamboyant als hij in zijn uiterlijk is en de tien minuten die hij gespeeld heeft, zo gereserveerd is hij buiten het veld. Lijkt me wel een geschikte gozer. Lang geen cultspeler meer gezien bij Psv! Hoop dat hij die status doorontwikkelt want dat geeft het seizoen zoveel meer kleur.

26 augustus 2019 om 15:33

Dus omdat ie een baard heeft is ie een cultspeler? De lat ligt laag. Een speler als Romario of van der Gijp, misschien Theo Lucius was cult. En gelukkig meer om wat ze deden en wie ze waren dan een algemeen geaccepteerd hipster kenmerk als een baard.

26 augustus 2019 om 15:57

Romario is toch geen cult? Bij cult denk ik eerder aan mensen als Lucius, van der Doelen, Abel Xavier of Erik Addo. Spelers die eigenlijk niet goed genoeg waren maar je toch graag bij de club zag. Romario kon zich gewoon meer veroorloven maar ik zou hem niet in dat rijtje zetten. Mitro overigens ook nog niet. Hij heeft die baard trouwens niet omdat hij hipster is maar omdat hij Griek is.

26 augustus 2019 om 16:04

Dus omdat lucius van vuurwerk hield is hij cult? Mitroglu is overal waar hij gaat een cultheld. Sommige spelers hebben zo iets nou eenmaal.

26 augustus 2019 om 16:13

Nee Lucius kwam op mij over als een fan die per ongeluk in de kleedkamer belandde, tot zijn eigen verbazing ook nog werd opgesteld en zich dan maar het snot voor de ogen werkte omdat hij ook niet wist wat hij anders moest.

26 augustus 2019 om 16:14

@ de spreekwoord

Laat mij blij zijn met Mitroglou. Zuurpruim. Hij debuteert met elastieke benen en er gebeurt meteen wat in het stadion. Daarom. Niet om zijn baard. En ik zeg toch ook dat ik hoop dat hij een cultstatus doorontwikkelt? Niet dat hij die al heeft.

26 augustus 2019 om 16:26

Nou nou, waar heb ik dat aan verdiend dan? Ik hoop het vorig met je dat ie een cultheld wordt. Die gasten geven inderdaad kleur aan de club en ik vind ook dat PSV ook mooie cultfiguren gehad heeft in het verleden. Zie bovenstaande posts, maar dan denk ik ook aan Jij Sing Park, Gomes en tot zekere hoogte Alex. Ik vind ook dat we daar meer geluk mee hebben gehad dan andere Nederlandse topclubs, waarschijnlijk omdat deze aparte figuren goed kunnen aarden in het warme Brabant. Het enige wat ik probeerde te zeggen is dat ik vind dat Mitroglu z'n cultstatus wel erg snel wordt overdreven.

26 augustus 2019 om 16:36

Akkoord. Dan zijn we het eens. Sorry dat ik je een zuurpruim noemde. Als je snel leest kan mijn eerste reactie inderdaad geinterpreteerd worden dat ik hem nu al als cultspeler bombardeer.

26 augustus 2019 om 16:59

Manolev is ook een cult! Altijd hard werken maar zo ongelukkig altijd. Je hoorde hem op de tweede ring nog hijgen tijdens zijn sprintjes.

26 augustus 2019 om 20:58

"lang geen cultspeler meer gezien bij Psv!"

Isimat?

26 augustus 2019 om 20:59

Isimat?

Deze man prikt er misschien wel 15 in dit seizoen.
Topspits en bovendien een erg leuk karakter. Ben benieuwd of hij een basisplaats zal krijgen donderdag.

26 augustus 2019 om 15:43

Nope hij krijgt geen basisplaats

26 augustus 2019 om 15:45

Why not?

26 augustus 2019 om 18:14

Malen staat in de spits

Grappige speler lijkt me, die kan je er wel bij hebben voor plan B. Ben benieuwd naar Psv, de hebben toch wel erg leuke NL talenten daar voorin lopen, net als AZ overigens. Dat is toch de hoop voor Oranje, die kunnen nog wel wat gebruiken voorin. Daar word ik als Ajax fan blij van, eigen jeugd.

Kan misschien net zo’n rol vervullen als Pantelic destijds een tijdje bij Ajax had. Aanspeelpunt met een goede balbehandeling en oog voor de talenten om hem heen.

Klopt, nadat gala je heeft afgekocht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4140
2.AZ3527
3.PSV2813
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller152
D. MalenAanvaller1210
BrumaAanvaller112
K. MitroglouAanvaller81
R. RuiterKeeper10
J. ZoetKeeper110
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

8 fans
Aanvaller, 31 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 6 december
Ajax heeft er met RB Leipzig een nieuwe concurrent bij in de strijd om Antony. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren