Fenerbahçe kondigt medische keuring Franse wereldkampioen aan

Zondag, 25 augustus 2019 om 13:02Yanick Vos

Adil Rami vervolgt zijn loopbaan in Turkije. De Franse verdediger wordt toegevoegd aan de selectie van Fenerbahçe, zo meldt de club uit Istanbul zondagmiddag via de officiële kanalen. Rami zat zonder club nadat zijn contract bij Olympique Marseille onlangs werd ontbonden. Fenerbahçe verwacht de komst van de 33-jarige mandekker maandag af te ronden.

De Turkse topclub laat weten dat Rami vandaag in Istanbul aankomt. De medische keuring staat voor maandag op het programma. Wanneer er geen problemen aan het licht komen bij de keuring en het papierwerk in orde is gemaakt, kan hij gepresenteerd worden. Het is niet bekend voor hoeveel jaar de 36-voudig Frans international gaat tekenen.

Rami raakte onlangs in opspraak bij Olympique Marseille. Hij meldde zich af voor een training en gaf als reden aan dat hij er vanwege familieomstandigheden niet bij kon zijn. Daar bleek niets van waar, daar hij deelnam aan opnames van de Franse spelshow Fort Boyard. L’OM kwam achter de leugen van Rami toen de aflevering met Rami werd uitgezonden op de Franse televisie. De club besloot daarop het tot medio 2021 doorlopende contract te verscheuren.

Rami brak op jonge leeftijd door bij Lille OSC en verdiende in 2011 een transfer naar Valencia. Hij droeg daarna de shirts van AC Milan, Sevilla en Marseille. In de zomer van 2018 werd hij nog wereldkampioen met Frankrijk.Gerelateerd

Meer sportnieuws

86 reacties (laatste reactie door brainfart)

Aan de ene kant snap ik dat ze hem halen omdat hij transfervrij is maar ik ben alsnog niet blij met deze transfer. Deze man is meer bezig met randzaken dan met voetbal en Istanbul is ook een stad die hem niet goed zal doen denk ik. Waarschijnlijk wordt al het geld besteed aan Gustavo waardoor ze hebben besloten om Adil Rami te halen omdat hij transfervrij is.

Hey, een over de top speler, die al een tijdje niet gepresteerd heeft gaat naar Turkije! Dat is nieuw... Not..

Ik snap echt niet zo goed waarom Turkije maar blijft doorgaan met zulke spelers te halen, voor vooral teveel salaris.. Er is geld zat daar, waarom niet meer investeren in jonge, talentvolle spelers?

25 augustus 2019 om 13:33

Er is dus geen geld zat, dat is het probleem. De ffp zorgt ervoor dat je zulke spelers moet halen. Daarnaast worden er meer jongere spelers gehaald in Turkije en dit gaat geleidelijk. Je kan niet meteen volop gaan voor jonkies. Ik ben zelf ook niet blij met deze transfer maar Turkse teams zijn zeker wel bezig met het verjongen, ook al gaat dat niet zo snel als bij de Nederlandse clubs.

25 augustus 2019 om 13:40

Om een paar voorbeelden te noemen van jonge spelers waarin de topteams hebben geinvesteerd: Altay, Ferdi Kadioglu, Ozan Kabak, Berke Ozer, Baris Alici, Abdulkadir Omur, Eljif Elmas, Yusuf Yazici, Yusuf Sari. Dit zijn allemaal of jeugdspelers of jonge spelers die zijn aangetrokken voor de toekomst. Het kan natuurlijk veel beter maar er is in ieder geval een beginnetje gemaakt.

Veel succes in de Turkse competitie, Adil! Binnenkort komt Luiz Gustavo je ook lekker vergezellen

25 augustus 2019 om 13:22

Gaat er nog iets rondom Strootman gebeuren?

25 augustus 2019 om 13:26

Meer spanning dan de Franse ieder geval

25 augustus 2019 om 13:28

Niet elke competitie kan van top niveau zijn. Daarbij moet je denk ik als aanhanger van een Franse ploeg niet te veel zeggen over andere competities...

25 augustus 2019 om 13:54

Nee want Frankrijk is buiten Psg niks natuurlijk... De andere Franse clubs hebben de afgelopen ook niks gepresteerd in Europa natuurlijk...

25 augustus 2019 om 14:11

PSG zelf heeft ook al jaren niets gepresteerd in Europa, dus ja de afgelopen jaren stellen de Franse clubs niets voor in Europa. Of het moet in een B-toernooi zijn als de Europa League.

25 augustus 2019 om 14:34

@marseillefan1 Hou toch op zeg! De Ligue 1 wordt gedragen door maar 3 clubs. De rest is werkelijk echt slecht! Altijd al zo geweest. That's it. De Turkse competitie wordt gedragen door zo'n 6 a 7 clubs met een algeheel hogere kwaliteit. Alleen PSG zal altijd beter zijn, de rest niet. Dus praat niet gebaseerd op onderbuikgevoel, maar op feiten. Maar ja.....het gaat over Turkije he

25 augustus 2019 om 15:39

Zeg maar gerust twee clubs. Zonder PSG en Olympique Lyon is Frankrijk Europees niet zo goed. Af en toe Monaco en Lille die zich laten horen.

25 augustus 2019 om 15:43

Wat heeft Marseille dan gepresteerd in Europa? Ik kan me nog heel goed herinneren hoe Fenerbahçe jullie had weggetikt, jou kleine clubje had het best moeilijk of niet soms?

25 augustus 2019 om 16:06

@marseillefan1

Wat een sterke reactie. Maar kijk even naar de achterstand op de andere leden van de grote 5.

Is de Turkse competitie slechter? Ja. Maar ik zou er 10x zo graag naar kijken dan de Franse. Ik wil namelijk iets zien, wat Frankrijk niet kent: spanning in de titelstrijd.

Je zou op z'n minst een beetje respect kunnen tonen voor Turkije en de Turkse competitie, maar dat is al teveel gevraagd blijkbaar. Is dat de typisch Franse arrogantie?

25 augustus 2019 om 16:08

Wtf Okan61 vertel me dan wat voor ongelofelijke prestaties de Turkse clubs hebben behaald de afgelopen 10 jaar. Ik kan niks herrineren maar dat kan aan mij liggen. Buiten de grote 3 en Trabzonspor stelt Turkije al helemaal niks voor qua clubs. O ja je hebt nog dat kunstmatige clubje maar die bestaat ook voornamelijk ook alleen uit afgedankte topspelers of middenmoot spelers. Frankrijk is gewoon een groter voetballand en kent ook veel meer clubs die tot de verbeelding spreken in Europa. Marktwaardes van de clubs liggen ook veel hoger in Frankrijk dan in Turkije. Turkije is eredivisie niveau of nog iets minder. Frankrijk is al jaren de nummer 5. Denk jij werkelijk dat Malatyaspor de nummer 5 van vorig jaar in de Super Lig beter is dan de nummer 5 van Frankrijk van vorig jaar Marseille, geloof je dat nou echt serieus 😂😂😂😂???

25 augustus 2019 om 16:12

Esenbuka het scheelt natuurlijk ook dat de Turkse clubs structureel ongelofelijk gepresteerd hebben in Europa de afgelopen jaren, nietwaar.

25 augustus 2019 om 16:19

@Lierse het scheelt dat Turkse clubs elk jaar de sterren de van hemel spelen in Europa haha. Uefa ranglijst zegt genoeg. Kom gewoon eens met feiten, want jullie uitspraken zijn gewoonweg nergens op gebasseerd. Turkse competitie is zoals de Eredivisie tegenwoordig qua niveau. Verschil is dat Nederlandse middenmootb clubs niet achterlijke spelers op retour halen terwijl ze het totaal niet kunnen permitteren

25 augustus 2019 om 16:28

RobinRuiter, Marseille heeft vorig jaar nog de finale EL gehaald maar dat ben je toevallig even vergeten toch? Marseille een kleine club terwijl ze de Champions League hebben gewonnen, iets wat geen enkele Turkse club ooit heeft gepresteerd. Beetje apart om te zeggen nietwaar? Droom nog maar verder over een EL finale, laat staan een CL winst

25 augustus 2019 om 16:32

@Falonso ik kom niet eens uit Frankrijk maar dat terzijde. Ik wil best respect hebben voor de Turkse competitie mits de clubs een keer niet boven hun stand gaan leven. En dan heb ik het voornamelijk over de middenmoot clubs die zich structureel in de nesten werken door spelers aan te trekken die zich allesbehalve kunnen permitteren. Dat soort wanbeleid voeren gelijkwaardige clubs in Nederland toch ook niet, of wel soms?

25 augustus 2019 om 16:43

Ik ging er ook niet vanuit dat je uit Frankrijk zou komen, maar het lijkt erop dat je de Franse arrogantie wel hebt overgenomen.

Maar ik begrijp nu dus dat je geen respect voor een competitie kan hebben omdat de clubs zich in de nesten werken? Hoe respectloos ben jij dan tegenover competities als die van Oekraïne en Roemenië?

Ik snap niet dat je het gelijk een flutcompetitie noemt. Het is gewoon een van de betere competities van Europa. Uiteraard geen topcompetitie, maar zoals ik eerder al zei, niet iedere competitie kan top zijn.

25 augustus 2019 om 16:50

Wat gaaf hoor die nietzeggende EL finale. Europa League neemt geen enkel club serieus, inclusief Turkse clubs. Dat jij en je zielige clubje daar blij mee zijn prima, maar dat zegt ook genoeg over jullie. Je komt wel met marktwaardeverschillen, maar nogmaals: Turkse topclubs spelen Marseille met gemak weg. Dat was vroeger ook niet anders met Lyon en Marseille.

25 augustus 2019 om 16:59

Robbinruitertje kom dan met voorbeelden van wedstrijden waar Franse clubs compleet zijn weggespeeld door de fantastische Turkse clubs, anders kan ik je uitspreken totaal niet serieus nemen vanzelfsprekend. Faalonso, voor de Oekraïense clubs en Roemense clubs die structureel wanbeleid voeren heb ik dan ook totaal geen respect, en als de hele competitie structureel uitgaven doen die ze zich totaal niet kunnen permitteren dan kan ik er ook totaal geen respect voor hebben. Maar ik moet je bekennen dat ik de desbetreffende competities amper volg

25 augustus 2019 om 17:08

Falonso

"Maar ik begrijp nu dus dat je geen respect voor een competitie kan hebben omdat de clubs zich in de nesten werken?"

Dat zegt hij dus niet haha. Hij spreekt van wanbeleid en daar is zeker sprake van in Turkije. Ook heb je veel flamboyante figuren in het bestuur van de Turkse clubs die zichzelf overschatten. En de fans zijn niet zo heel veel anders. Zie de reactie van RobinRuiter: "Europa League neemt geen enkel club serieus, inclusief Turkse clubs."

Haha hij schetst dan ook keurig die pure Turkse zelfoverschatting. Alsof Turkse clubs een significante speler zijn binnen het Europese voetbal, dat ze de EL eventjes niet serieus nemen. Wie neemt je nou serieus met zulke uitspraken?

25 augustus 2019 om 17:14

Echt he OrangeChicken elke willekeurige Turkse club zou een moord plegen om de EL finale te halen, en dan beweert Robbintje gewoon eventjes dat Turkse clubs die EL geen moer uitmaakt😂 daar boven op wordt hier ook nog even erbij gehaald hoe arrogant Fransen wel niet zijn. De Turken hebben zeker zelf nog nooit in de spiegel gekeken lijkt het

25 augustus 2019 om 17:27

Sluit ik me helemaal bij aan. Een bepaalde reputatie moet je werven, kun je jezelf niet eventjes aansmeren. Daarmee loop je gewoon veel mis. De mindere clubs van Europa kunnen dat geld en aanzien prima gebruiken om te groeien.

Maar goed wie zichzelf overschat zal ook anders ernaar kijken. Als je ziet hoe er gesproken wordt over Fenerbahce zou je haast denken dat ze een financiële supermacht zijn.

25 augustus 2019 om 17:35

Ik ben geen Turk en ten tweede Fransen zijn inderdaad zeer arrogant, Fenerbahce heeft de EL halve finale gehaald en was met een doelpunt verwijderd van de EL finale tegen Benfica niet zo lang geleden. Geloof me het boeit helemaal niemand. Zelfs de voorzitter van Fenerbahce zei dat de competitie voorrang had. Europa League is gewoon een lachertje waar je eigenlijk eerder verliesgevender uitkomt omdat het ook nog is slecht betaald. Je spelers belasten om vervolgens op je bek te gaan in de competitie. Leuk hoor hoe stoer je allemaal praat hier over je koopclubje Marseille waar geen een talent de kans krijgt maar jullie zijn geen haar beter.

25 augustus 2019 om 17:38

Besiktas kwartfinale CL, Galatasaray kwartfinale CL, Fenerbahce halve finale EL, Besiktas halve finale EL, allemaal de laatste 5 jaar gebeurd, maar dat zal een kneus als jij natuurlijk nooit weten.

25 augustus 2019 om 17:48

Monaco halve CL, Lyon halve EL, Marseille finale CL. Marseille 5 Europese finales, 1 CL zege. Besiktas en Fenerbache bij elkaar 0 Europese finales. Nu jij weer lieverd

25 augustus 2019 om 17:54

Besiktas heeft geen eens kwartfinale CL en ook geen halve EL gehaald in de afgelopen 5 jaar. Alleen een kwartfinale EL met een pijnlijke uitschakeling tegen de Franse club Lyon. Pijnlijk want normaal worden de Franse clubs compleet ingemaakt door de Turkse grootmachten natuurlijk.

25 augustus 2019 om 18:08

Robin Ruiter

Dat is dus pure zelfoverschatting. Vorig jaar kreeg de nummer 1 van Turkije een bedrag van ca. 5 miljoen euro. Dit bedrag kon verder oplopen tot 15 inclusief tv-gelden etc.

In de EL kun je al meer dan 5 miljoen verdienen voor kerst. Laat staan als je in de finale staat. Dan zit je al over de 15 miljoen heen. Win je 'm, dan ga je over de 20 miljoen en ben je verder ook verzekerd van CL-voetbal én de inkomsten daarvan. Tel daarbij op dat het ook enigzins wat doet met de marktwaarde van de spelersselectie en de aantrekkelijkheid van de club zelf.

Wie dit niet serieus neemt, valt niet serieus te nemen.

25 augustus 2019 om 18:47

Alle Europese clubs nemen de EL niet serieus dus misschien maar vaker het nieuws lezen en dan zul je gerust zien dat de Turkse clubs niet de enige zijn. Genoeg Engelse clubs die met een C-elftal aankomen in de EL. En hun zijn niet de enige.

25 augustus 2019 om 19:06

Ik denk dat je mijn punt compleet negeert. De Premier League betaalt beter, daarom doen ze dat en kunnen ze het zich veroorloven. De Turkse competitie betaalt niet beter, zoals toegelicht. Zelfs in de EL valt er meer op te halen, laat staan in de CL. Dus waarom moeten de Turkse clubs dan hetzelfde gedrag vertonen als de Engelse clubs? Iets met appels en peren?

25 augustus 2019 om 19:09

@marseillefan1

Zelden iemand zo laag zien doen als jij.
Ik snap je punt dat je clubs niet respecteert als er sprake is van wanbeleid, maar om een hele competitie daarop meteen als flutcompetitie weg te zetten, blijf ik absurd vinden. Ik heb respect voor iedere competitie, ook voor dus bijvoorbeeld de Roemeense. Als je kijkt hoeveel clubs daar om zijn gevallen de laatste jaren, schrik je daar wel van. En voor die clubs kan ik dan geen respect opbrengen. Maar wat vind je dan van Viitorul bijvoorbeeld? Op basis van dat artikel wat hier een jaar terug (of al langer) op VZ stond, vind ik dat een mooie club. Maar omdat veel van de clubs in Roemenië wanbeleid voeren, zou ik dan hun ook respectloos moeten behandelen?

Wat betreft de discussie over de EL finale, tja, ik vind dat wel gewoon een serieuze prestatie. Maar ik heb nooit gezegd dat dat niet zo zou zijn en ook niet dat de Franse competitie minder is dan de Turkse. In tegendeel zelfs. Dus dat ik jou arrogant noem heeft daar niets mee te maken. Met wat Robinruiter zegt, ben ik het dan ook niet eens.

25 augustus 2019 om 19:42

@marseillefan1 Ik zal je met alle hoffelijkheid uitleggen hoe het feitelijk zit. Jij kunt maar niet verder kijken dan de prestaties van Franse clubs in de CL en de EL. Zucht......, want daar gaat het hier niet over! Al wint elk jaar PSG de CL.....zegt dit dan dat de Franse competitie beter is dan de Turkse competitie? Nee!!! Het zegt dat hooguit PSG beter is. De stelling gaat over de HELE Franse en Turkse competitie!! De Ligue1 kent maar 3 goed en georganiseerd spelende clubs en de rest is matig tot prut! Simpel In Turkije heb je zeker 6 a 7 clubs die goed spelen en de rest is ook matig tot slecht!! Punt!!! Heeft niets met marktwaarde of wat dan ook te maken!! Dat zijn non-argumenten van jou! Of vind jij dat deze Pogba meer dan 170 miljoen waard is?? Is gewoon onzin! En voordat je over de nationale ploegen begint........ meer dan de helft van de Franse ploeg bestaat uit buitenlanders!! Niet-Fransen die op papier Frans zijn. Bij de Turken zijn het allemaal Turken!! En ook daar gaat het niet om!! Het gaat om de ALGEHELE competitie!! Niet in Europees verband, maar in de eigen competitie!! Buiten de topklasse van PSG komt de Ligue1 ALLES tekort tov de Turkse Superlig...!! Hou je bij het onderwerp en haal er alsjeblieft geen irrelevante info bij!! En laten we eerlijk zijn.... natuurlijk stelt men dat de Ligue1 de 5e competitie is, want jij weet ook best waarom dat NOOIT de Turkse Superlig kan zijn..

25 augustus 2019 om 19:53

Basaksehir iig niet. Zij speelden telkens met een b-team in EL. Kampioenschap was belangrijker.

25 augustus 2019 om 20:50

Dat klopt niet. Gala kreeg vorige jaar ruim rond 60 a 70 miljoen euro. Maar dan heb ik het wel over totale plaatje. Kampioenschaps geld, tv rechten, standaard deelname cl etc. Er wordt ook geld uitgekeert hoe het kampioen gepresteerd heeft en hoeveel kampioenschappen huidige kampioen heeft. Er wordt een x bedrag maal totale kampioenschappen aan dat club uitgekeerd. In EL moet je wel heel veel moeite doen voor die 15 of 20 miljoen. Ook voor de turkse clubs wordt het steeds minder boeiend. 2 jaar terug speelde basaksehir steeds met een b-elftal in EL omdat ze kampioenschap belangrijker vonden. Daardoor werden ze ook gehaat omdat turkije punten nodig had in europa.

25 augustus 2019 om 20:57

Okan61 jij maakt jezelf echt compleet belachelijk haha, lachwekkend gewoon. Waarom zijn de clubs in Turkije dan beter; kom dan met feiten. Je praat gewoon poep, je praat vanuit je onderbuik gevoel. En zonder Psg zou de Ligue 1 ook gewoon de 5de competitie zijn, dat waren ze ook de jaren dat Psg niks voorstelde. Ik snap dat je misschien jaloers bent, althans dat lijkt zo. Jij beweert dat buiten Psg, Lille en Lyon de rest slechter is dan de Turkse top 7 haha. Ik kan je vertellen dat dat gewoon een droom is van jou die niet klopt. Clubs als Marseille, Saint-Etienne, Montpellier, Rennes, Bordeaux, Monaco zijn allemaal beter dan die Turkse clubs waar nog nooit iemand buiten Turkije van gehoord. 'Buiten de topklasse van PSG komt de Ligue 1 alles tekort tov de Turkse Super Lig' zou je die uitspraak verder kunnen toelichten ben benieuwd waarom jij dat vind.

25 augustus 2019 om 22:37

@marseillefan1. Kennelijk is het gebruik van termen als compleet belachelijk, lachwekkend, poep en onderbuikgevoel jouw stijl. Niet de mijne, maar ik zal het je nog maar eens uitleggen omdat je zo hardnekkig gelooft in de Ligue1 boven de Superlig. Het gaat erom dat buiten PSG en de andere 2 clubs er geen 1 club in de Ligue1 is die meer dan 3 spelers kan leveren die mee kan in de Europese (sub)top. Dus niet het HELE elftal maar zo"n 3 spelers. Daarnaast spelen de 'mindere' clubs in Frankrijk niet herkenbaar en ook niet met specifieke kwaliteiten waarin ze uitblinken. Niet echt technisch, niet echt fysiek, niet echt creatief, niet echt aanvallend, geen team wat er staat etc. Dit gaat dus over de teams buiten de drie goede clubs in Frankrijk. In Turkije daarentegen zijn alle teams bezig om het algehele niveau omhoog te krijgen en spelers beter te maken. Talentvolle jongens die steeds vaker de Europese velden gaan vinden. Hierin zijn ze de Fransen al voorbij!! Plotseling doet een club als Malatya mee in de voorronde EL. Vorig jaar ook al zo'n club en dat zal alleen maar toenemen. Waarom eigenlijk?? Omdat ze zo slecht zijn? Nee, omdat verjonging, talent, opleiding en accommodatie bij elkaar komen. En nu komt het: zelfs bij de kleinste en slechtste clubs in de Superlig is dit zo. In Frankrijk is dit alleen bij de grote 'top 3' clubs zo. Bij de andere clubs mist er altijd wat en dat zie je terug in het veld. Maar goed, ik ben compleet gek en erg jaloers op de Franse competitie...... Ahummmmm

25 augustus 2019 om 13:31

Daarom rennen al jullie beste spelers weg van die club van jou omdat het daar geweldig is toch Marseillefan 😂

25 augustus 2019 om 13:47

Want Rami en Luiz Gustavo zijn onze beste spelers😂?

25 augustus 2019 om 14:00

Gustavo was heel belangrijk in het seizoen dat jullie de europa league finale haalden, is ook jullie laatste succes want jullie zijn zelf ook zwaar bagger geworden. Ik snap dat je frustraties hebt vanwege je eigen team maar ga dan niet meteen denigrerend doen op een andere team/competitie. Je eigen team zit vol met middelmaat.

25 augustus 2019 om 17:40

Daarom speelt Luis Gustavo nog steeds alles dit seizoen? Grapjas, is jullie beste cvm. Ga huilen dat hij nu naar Fener gaat.

25 augustus 2019 om 13:42

Is Luiz Gustavo al officieel dan?

25 augustus 2019 om 14:54

Ik zou liever in Turkije bij Fener of Gala voetballen, dan voor Marseille.
In Turkije kan je lekker eten, heb je een prima klimaat, meer sfeer in de stadions, minstens twee keer per jaar een heerlijke derby en er leven veel minder Fransen. Wat ook een pluspunt is. Bovendien speel je er normaal gezien altijd om de prijzen. Marseille is vergane glorie. Met een vijfde plaats mogen jullie blij zijn.

25 augustus 2019 om 15:27

@Brainfart In Marseille kan je lekker eten, heb je een prima klimaat, een perfecte sfeer in Velodrome en wat jij roept over mensen zal ik maar een niet zo geslaagde Brainfart noemen. Marseille mag je vergane glorie vinden maar dat geld niet voor waar hij nu naar toe gaat?

25 augustus 2019 om 19:28

Sfeer is niet te vergelijken met die in de Turkse stadions en idem ditto voor het eten. En veel Fransen zijn gewoon arrogant.

25 augustus 2019 om 15:59

Ja de Franse competitie is zo lekker ? Laat me niet lachen enige die leuk voetbal speelt is Psg, voor de rest is het om te janken.

25 augustus 2019 om 16:39

Ooit uberhaupt een Franse wedstrijd gezien of zeg je maar wat? Ik denk persoonlijk dat laatste

25 augustus 2019 om 17:33

Alsof de Franse competitie iets voorsteld??Zonder psg (met name geld van de arabieren) is het niet eens flut..maar ronduit bagger

Boven de 32 check. Al jaren op zijn retour check. Gigantisch miljoenensalaris check. Turkse competitie in een notendop.

25 augustus 2019 om 14:06

Genoeg transfers gedaan van spelers die ook gewoon jong zijn. Maar hey, waarom zou je inhoudelijk reageren als je ook iedereen kan napraten en onzin kan verkondigen, is natuurlijk veel makkelijker toch?

25 augustus 2019 om 15:42

Voortaan niet meer erop reageren, het komt mij inmiddels ook de strot uit. Telkens herhalen, maar mensen willen het gewoon niet aamhoren.

Echt ongelofelijk in wat voor situatie we zitten als club zijnde. We zitten financieel zo aan de grond dat we het maar moeten doen met de overblijvers die nergens aan de bak kunnen komen. En geloof me deze Rami gaat minimaal 1.5 miljoen verdienen netto(dat zullen we morgen lezen).

Ali Koc kwam als een charismatische zakenpersoon binnen die begon te praten over visie en beleid en nieuwe sfeer etc. Wat blijkt nu dat hij soortgelijke spelers als zijn voorganger Aziz Yildirim haalt. Onze huidige voorzitter had het over dat er spelers zouden komen die club logo's waard zijn en professioneel zijn bla bla bla. Lekker man die Adil Rami met zijn turbulente privé leven. Zijn laatste rare actie was dat hij niet kwam opdagen op een training(zogenaamd ziek), omdat meneer aan een programma meedeed.

In Turkije heb je zat programma's. Misschien kan die ene week meedoen met Masterchef en de andere met Acun Ilicali surivor.

Ik snap echt niet waar wij Fenerbahce supporters dit aan te danken hebben. We houden zielsveel van onze ploeg we kopen ieder jaar minimaal 1 tenue met nog meer kleding. Wat krijgen we ervoor terug een ''paniekaankoop'' van jewelste. Waarom verleng je M. Skrtel niet als je toch weer een CV gaat halen.

Met alle respect voor Adil Rami, want hij is gewoon een prima speler. Een paar jaar geleden zou hij Fenerbahce nog zelfs af hebben gewezen toen hij 27 was. Ik maak me gewoon zorgen om zijn mentaliteit. We hebben zat spelers gehad met een rot mentaliteit. We kunnen dat gewoon niet permitteren. We moeten kampioen worden zo simpel is het en ik vraag me af of deze man daarbij kan bijdragen zonder problemen.

25 augustus 2019 om 14:01

Ik ben het helemaal eens met jouw laatste alinea. Rami is een prima speler, heeft de afgelopen seizoenen zelfs behoorlijk veel wedstrijden gespeeld maar het is gewoon een vreemd mannetje. Istanbul is ook nou niet de ideale stad om alles op een rijtje te zetten voor zo een type. Ik ben benieuwd.

25 augustus 2019 om 14:03

@Mackolik
Dit is inderdaad niet de speler die je wilt hebben, was ooit een heel degelijke verdediger maar het was eigenlijk al verbazingwekkend dat hij tijdens het WK in de selectie zat want toen was hij al jaren over zijn top heen. Ik hoop dat Fener geluk heeft en dat hij nog wat te bewijzen heeft maar ik ben bang dat de randzaken gaan overheersen en Istanbul teveel verleidingen heeft voor deze glamour gast maar zou mooi zijn als hij tegendeel kan bewijzen.

25 augustus 2019 om 14:04

Ik ben zelf ook niet blij met deze transfer, maar helaas heb je niet veel keus door de ffp. Vergeet niet dat Ali Koc wel het troep moet opruimen wat Aziz heeft achtergelaten en je ziet weldegelijk verschil in transferbeleid. Muriqi, Ferdi Kadioglu, Deniz Turuc, Altay etc zijn gewoon spelers die voor een goed bedrag zijn gehaald en ze kunnen nog jarenlang mee. Daarnaast is een transfervrije Kruse bijvoorbeeld een hele goeie transfer.

25 augustus 2019 om 14:17

@fenerunited

Je hebt gelijk er zijn jonge spelers gekomen. Hoop nu ook echt dat Ferdi gaat spelen. Ben ook blij met de keuze dat Altay begint.

Wat betreft Max Kruse wil ik het nog afwachten.
Gisteren heeft hij heel veel balverlies geleden. Hij kwam heel onrustig over op mij. Verwacht juist van de ervaren mannen dat ze de jongere kunnen pushen om balbezit te houden. Wellicht was het gewoon de wedstrijd die wat chaotisch was.

We gaan het allemaal zien. Tot nu toe vind ik echt Muric er boven uit steken en Ferdi die goede dingen laat zien. Deniz Turuc ben ik zelf een liefhebber van. Hoop dat die jongen ook gaat schitteren.

Ik moet hier gewoon van huilen.. Kan iemand me iets positiefs vertellen over deze gast

25 augustus 2019 om 14:18

Hij is om een of andere reden wereldkampioen geworden, een gevalletje Mustafi en deze vent kwam niet opdagen op de training van Marseille, om mee te doen aan een televisie programma: Fort Boyard (Franse versie van Survivor).

Ik wil deze vent niet bij de club, deze gast kwam niet op de training van Marseille om mee te kunnen doen aan een televisie programma en het zou me niet verbazen dat hij niet op de training van Fener zou komen om mee te kunnen doen aan Survivor.

Fener is na gisteren voor mij titelkandidaat nummer 1, met Gala als tweede. Deze transfer doet mij echter twijfelen aan mijn voorspelling. Wat moet je nou met deze gast? Een defensief duo van Rami en (ik denk) Serdar is veel te statisch tegen de rappe spitsen.

25 augustus 2019 om 14:30

Wil het nog wel even zien, veels te vroeg om Fener te bombarderen als nummer 1. ik zou zelf het liefst Zanka willen zien met Serdar. Serdar had een goede voorbereiding en Zanka vind ik stabiel spelen voorlopig. Rami zou ik zelf niet willen. Die man is meer bezig met randzaken dan met voetbal.

25 augustus 2019 om 14:31

Imo is Galatasaray gewoon titelkandidaat nummer 1 en daar doen twee leuke overwinningen niks aan af, want we hebben nog steeds kwaliteitsinjecties nodig en zoals je zelf zegt weet ik ook niet of Rami nou de man is die we nodig hebben. Ik had veel liever Kjaer gehad, maar die vraagt ook 4 miljoen salaris.

25 augustus 2019 om 16:04

Spoor jij wel De Competitie is net begonnen en je zegt direct Fener is titel kandidaat nummer 1.

25 augustus 2019 om 16:50

Wanneer wil je dan dat ik het zeg? In week 34? Ik kan toch gerust een voorspelling doen?

Allereerst ga ik reageren op de nutteloze discussie tussen de Franse en Turkse competities. Qua Coefficienten punten komen we absoluut niet in de buurt van de Fransen maar dan heb je natuurlijk PSG nu dat strijd met de topclubs en daaronder Lyon en Marseille en Monaco in hun topjaren. Echter zijn de laatste 3 clubs flink afgezakt de afgelopen jaren en durf ik te wedden dat ze momenteel niet veel verschillen met de Turkse topclubs. Ja qua historie en prijzen hebben ze ook een voorsprong maar historie garandeert je geen toekomst. Rami. Wat kan ik zeggen behalve zijn snorretje past hij met zijn fysieke aspect al in de Turkse competitie. Financieel hebben we niet veel en verdedigend kunnen we een verdediger met ervaring a la Skrtel wel gebruiken. Echter begrijp ik niet dat je Skrtel laat gaan en vervangt met een 33 jarige Rami maargoed. De blessures moeten nu ook opgevangen worden. Ik weet zeker dat Emre ook Rami even laat zien dat het geen grap is bij Fenerbahce en hard werken voorgaat dit seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Fenerbahçe

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Besiktas4123
Voor de complete stand: Spor Toto Süper Lig
SpelersPositieW
Luiz GustavoMiddenvelder181
A. BayındırKeeper180
M. TisserandVerdediger171
O. TufanMiddenvelder174
M. YandaşMiddenvelder163
M. ThiamAanvaller153
P. CisséAanvaller143
Voor de complete selectie: Clubpagina Fenerbahçe.

16 fans
Verdediger, 35 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 21 januari
Heracles Almelo is dicht bij de tijdelijke komst van Ahmed Kutucu. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren