Grote tegenvaller voor Ajax: Van de Beek paar weken uitgeschakeld

Zaterdag, 24 augustus 2019 om

Ajax kan woensdag in de return van de play-offs van de Champions League niet beschikken over Donny van de Beek. De middenvelder liep vrijdag tijdens training een spierblessure aan zijn bovenbeen op en moet de return laten schieten, zo meldt Ajax via de officiële clubkanalen.

"Ik baal vreselijk. De wedstrijd van woensdag tegen APOEL mis ik zeker. Komende week hoop ik duidelijkheid te krijgen hoe lang het daarna nog gaat duren", laat Van de Beek weten. Hoe ernstig zijn spierblessure precies is, zal dus nog moeten blijken. De Telegraaf rekent echter op een absentie van twee tot drie weken.

Dit seizoen begon Van de Beek in alle zeven officiële wedstrijden van Ajax in de basis. Hij kwam tweemaal tot scoren. Vorige week stond hij negentig minuten op het veld tegen APOEL (0-0); Ajax hoopt het karwei woensdag te klaren voor eigen publiek. Mocht dat niet lukken, dan stroomt men door naar de groepsfase van de Europa League.

Van de Beek stond op Cyprus centraal op het middenveld opgesteld, met een aanvallende rol. Trainer Erik ten Hag van Ajax heeft meerdere opties om zijn gemis op te vangen. Noa Lang kan op zijn positie uit de voeten, al zouden ook Hakim Ziyech en Quincy Promes als aanvallende middenvelder kunnen spelen en opereerde David Neres in het verleden op die positie bij Ajax.

Van de Beek: 'We waren de grip kwijt'
Meer video's


Gerelateerd

Meer sportnieuws

122 reacties (laatste reactie door no.14)

Ziyech op aanvallend mid dan maar en Promes rechts? Ik moet zeggen dat ik donny de laatste wedstrijden heel zwak vind.

24 augustus 2019 om 15:30

100% mee eens of Neres rechts Tadic links of andersom en KJH op 9 natuurlijk

24 augustus 2019 om 15:40

Tadic op 10 en Kjh spits zou mijn oplossing zijn.

24 augustus 2019 om 15:42

Elapache: dit inderdaad. Gewoon Huntelaar erin, die maakt van een kans tenminste een goal. Of in ieder geval een schot tussen de palen. Van de Beek jammer, maar misschien is dit juist een voordeel voor Ajax nu. De ruimtes tussen de linies met een Van de Beek die steeds opdook in de 16 als spits, waren te groot. Huntelaar en Alavarez laten spelen voor Donny en Maz. Zyech of Tadic op 10, de ander met Neres op de flank. En dan Alavarez, Blind op middenveld en Schuurs gewoon centraal achterin met Martinez en Nico op links en Veltman op rechts. En indien Schuurs niet, Alvarez linie terug met Marin op middenveld. En Martinez en Blind kunnen altijd ook omgewisseld worden. Ligt eraan wat er gevraagd wordt.

24 augustus 2019 om 16:20

Veltman - Schuurs - Blind - Tagliafico

Alvares - Martinez
Tadic

Ziyech - Huntelaar - Neres

24 augustus 2019 om 16:21

Ben het eens met Inke, tadic op 10 lijkt me het beste. Starten met de Hunt, Neres en Ziyech gewoon op de flank. Ik hoop alleen dat ten Hag iets doet op het middenveld. Ben het bijv met Boskamp eens dat je Marin niet zo controlerend moet laten staan, ik zou blind gewoon wisselen met Martinez. Zijn wel weer een hoop wijzigingen maar ben echt bang dat het ons de CL kost als Marin em Blind weer de "comtroleurs" zijn.

24 augustus 2019 om 16:36

Ajax kan beter nog snel de transfermarkt op gaan om een goede nieuwe middenvelder te gaan halen.
Het loopt nu totaal niet op het middenveld en dan moeten ze ook nog de beste middenvelder Van De Beek een paar weken missen. Beter gaat Ajax alsnog overschakelen naar Dani Olmo of Davy Propper om het middenveld te versterken.
Want ook verdedigers en aanvallers naar het middenveld halen is geen goede oplossing. Ziyech, Blind, Mazraoui, Neres, Tadic vallen allemaal erg tegen op het middenveld.

24 augustus 2019 om 16:42

Ten Hag gaat denk ik kiezen voor Neres op 10. Dat had hij vorig seizoen ook in zn hoofd zitten.

24 augustus 2019 om 16:51

Ik zou martinez op 6 zetten samen met Alvarez (ja Alvarez is een middenvelder interview staat op Ajax showtime) en martinez kan goed dribbelen en is onrustig zonder bal (met bal is hij wel rustig) misschien word hij rustiger als hij bedenkt dat er nog iemand achter hem staat plus dan lcv blind rcv schuurs blind kan erg goed coachen dus daar kan een piepjonge schuurs wel naast

24 augustus 2019 om 16:51

Ik zou martinez op 6 zetten samen met Alvarez (ja Alvarez is een middenvelder interview staat op Ajax showtime) en martinez kan goed dribbelen en is onrustig zonder bal (met bal is hij wel rustig) misschien word hij rustiger als hij bedenkt dat er nog iemand achter hem staat plus dan lcv blind rcv schuurs blind kan erg goed coachen dus daar kan een piepjonge schuurs wel naast

24 augustus 2019 om 16:56

Allemaal onzin. Gewoon Marin op 10. Dat is echt een type van de Beek. Scoort makkelijk en als controleur komt het er niet uit. Martinez op middenveld, Alvarez/schuurs en blind verdedigers.

24 augustus 2019 om 17:12

Formus welkom terug man, ik ben er blij om! Overigens helemaal eens met je reactie, ik ga er vanuit dat Ten Hag zo gaat spelen.

24 augustus 2019 om 17:32

Hi Sule, af en toe maar weer even mijn gezicht laten zien, hopelijk met een goed gevoel 😉. On: hoop echt dat ie KJH laat spelen, want die is zo dreigend. Ook koppend evt met corners. En dat hebben we echt nodig.

24 augustus 2019 om 15:32

Promes was toch geblesseerd?

24 augustus 2019 om 15:35

Ziyech nooit maar dan ook nooit meer op het middenveld. Hoe vaak moet nog duidelijk worden dat ze dan helemaal overlopen worden.

24 augustus 2019 om 15:39

Dan worden ze met Donny ook overlopen, Ziyech levert enorm veel werk, ook verdedigend.

24 augustus 2019 om 15:43

Met Donny werden ze dat ook, speelde meer als schaduw spits dan als middenvelder.

24 augustus 2019 om 15:46

Buiten werk levert hij ook gigantisch veel ballen in, juist de reden dat hij op rechts een minder risicovolle positie inneemt. Ik zou Tadic, die soberder speelt, op middenveld plaatsen, Martinez plekje opschuiven naar de 6 positie.

24 augustus 2019 om 15:47

Het gaat niet om het verrichten van verdedigend werk, maar om het balverlies dat Ziyech lijdt. Je kan zeggen van Donny wat je wilt maar hij lijdt niet veel balverlies, terwijl Ziyech dat aan de lopende band doet. Dan maar aan de zijkant in plaats van in de as van het veld.

24 augustus 2019 om 15:51

Donny staat inderdaad heel erg diep, vorig seizoen ook zo een periode gehad en toen werd hij ernaast gezet. Tegen PSV vorig jaar liep hij ook naast de spits. Mede hierdoor werd het middenveld overlopen (om over de verdedigende keuzes van TH maar te zwijgen tijdens die wedstrijd) Dit seizoen vind ik Donny aanvallend fantastisch maar laat verdedigend nog al wat steken vallen. Vind sowieso dat er een middenvelder of 2 bij moet. Met alleen Marin en van de Beek ga je het niet redden.

24 augustus 2019 om 16:10

Misschien kunnen ze bij Ajax het middenveld met Van den Beek, Ziyech en Blind omruilen tegen die van PSV met Rosario, Hendrix en Pereiro. Lekker 3 controlerende middenvelders.

Hell what the heck ook. Ontsla Ten Hag meteen en haal Frank de Boer terug. Wat een genot gaat dat zijn. Balletje breed, balletje terug, balletje naar de keeper. Pffffff

Voor sommige mensen lijkt het ook nooit goed. Onder Frank de Boer is het spel te saai en voorspelbaar, en onder Ten Hag wordt er te veel balverlies geleden.

24 augustus 2019 om 15:45

Donny is niet zwak, hij staat enkel te diep waardoor het middenveld overlopen word.

24 augustus 2019 om 15:56

Dat heeft Donny zelf in de hand. Hij moet vanuit het middenveld in de 16 komen. Ik vond hem zelf helemaal niet zo slecht met uitzondering van de vorige wedstrijd. Daar was bijna iedereen slecht

24 augustus 2019 om 16:06

Dit vind ik ook altijd zo'n raar argument. Hij staat vaak te diep ja. Maar kan hij dan gewoon niet met een opdracht spelen? Want dan heeft hij echt een probleem. Hij gaat die rol bij de Europese top nooit krijgen. Als TH zegt dat hij gewoon zijn positie moet houden dan moet Donny dat toch gewoon doen?

24 augustus 2019 om 15:53

Promes kort achter de spits lijkt me een betere optie. Heeft het op die positie in Rusland erg goed gedaan. Verder moet Veltman weer naar rechts, Alvarez of Schuurs centraal en Mazraoui op de bank.KJH als joker op de bank

24 augustus 2019 om 15:55

Mazraoui is geschorst

24 augustus 2019 om 15:57

Oja is ook zo. Komt mooi uit dan, alleen wel een optie minder op de bank.

24 augustus 2019 om 16:04

Ik zou het lekker laten staan voorin en Dani de Wit op Donnys positie. Wat een optie is als er vervanger voor Schøne zou zijn, is Marin lekker op 10... Maar nu zou dat betekenen dat Blind en Alvarez daar dan achter staan.

24 augustus 2019 om 18:14

Aub niet De Wit... Doe mij maar Noa Lang. Kan dat prima en in mijn ogen beter dan De Wit...

24 augustus 2019 om 16:19

Opzich is het heel simpel. Mazraoui op de plek van Donny. Daarachter Alvarez en Martinez. Blind en schuurs centraal en Veltman rechtsback.

24 augustus 2019 om 16:20

Mazroui op middenveld hopelijk niet. Die heeft op middenveld nog niks laten zien.

24 augustus 2019 om 16:22

Hoe vaak heeft hij er gespeeld? En hij stond vaak op CM. Ik denk echt dat hij op CAM beter tot zn recht komt. Heeft drang naar voren en kan een goal maken, bovendien heeft hij een goede klik met Ziyech die ook vaak in de as loopt

24 augustus 2019 om 16:29

Mazraoui is geschorst mannen

24 augustus 2019 om 16:38

Haha ojah, helemaal vergeten. In ieder geval nog iemand scherp met dit weer. Dan zou ik toch Marin op 10 willen zien. En dus Alvarez en Martinez erachter.

24 augustus 2019 om 17:23

Mazraoui??? Hou op. Hij is al meer dan een jaar onze zwakste schakel.

24 augustus 2019 om 17:06

Hoezo zwak? We hebben letterijk nog geen enkele wedstrijd tegen een ploeg gespeeld die wilde voetballen. Ik lees alleen maar dat hij te diep staat... waar moet hij dan gaan staan? Tussen Blind en Marin in? Een inzakkende Tadic en diepgaande Vd Beek is hoe wel elke topwedstrijd sinds Bayen Munchen-uit gespeeld hebben. Vd Beek is juist als een van de weinige die zijn niveau van vorig jaar haalt. Hij is elke wedstrijd gevaarlijk geweest tussen de linies en in de 16. Kansen afmaken is het enige wat bij hem nog vaak ontbreekt.

Dat het niet loopt op dit moment ligt aan de totale organisatie en een duidelijk tekortkomende Marin.

24 augustus 2019 om 17:24

Ja hij staat te diep. Het middenveld kan de bal nu niet kwijt.

24 augustus 2019 om 19:38

Dat zou betekenen dat hij 5 meter in moet zakken. Zo klein zijn de ruimtes tot nu toe geweest... En hoe zie je dat voor je? Speelt het middenveld Vd Beek in, die tussen een man of 3/4 in staat. Komt het dan goed?

Het probleem zit hem in wat er gebeurt zonder bal. Daardoor raakt Ajax tot nu toe steeds uit haar spel omdat counters veel te makkelijk door komen en de afstanden tussen de linies te groot worden. Dit heeft Ten Hag al meermaals gezegd.

24 augustus 2019 om 23:45

Denk Marin op die plek zetten. Kan hij even weer zelfvertrouwen kweken komende weken.

Omg nee nee nee dit kan niet. Oké blijf rustig. Laten we het positief bekijken nu kunnen en Alvarez en Marin op hun favoriete positie spelen😕😀🤔

24 augustus 2019 om 15:37

Relax. Wel vervelend maar t komt wel goed.

24 augustus 2019 om 15:43

Dat zijn beide geen nr 10. Kan je garanderen dat die het niet worden 😂.

Zal wel Neres of Ziyech op 10 worden.
Huntelaar of Promes erin dan

24 augustus 2019 om 15:54

Promes heeft een enkelblessure!!!

24 augustus 2019 om 15:56

Ik zou Marin ook best op 10 willen zien hoor. Dan kan die zich meer focussen op aanvallen. Met daarachter Blind en Alvarez. Kan makkelijk

24 augustus 2019 om 16:08

Nee ik bedoel dat marin op 10 gaat spelen en Alvarez dan naar 6 gaat want Alvarez zijn favoriete positie is middenvelder maar het kan ook dat marin weg gaat tadic naar 10 gaat en hunter in de spits maar het gevaarlijke dan is dat je dan bijna geen aanvallende de wissels hebt of je moet het met de jeugd doen lang of lasina traore

24 augustus 2019 om 16:10

Ik heb het liefst dat blind dan centraal komt te staan en martinez op 6 want martinez kan goed dribbelen plus blind kan goed coachen dus daar kan een piepjonge schuurs wel naast en dan speelt veltman weer rechtsback.

Het middenveld van ajax is op dit moment al een puinhoop en uit balans.
Dan kan dit er ook nog bij.
Zie ajax zomaar thuis gelijkspelen en eruit gaan tegen apoel op basis van uitdoelpunten.

24 augustus 2019 om 15:45

Nee joh, ook zonder hem gaan ze dit gewoon afmaken van de week.

24 augustus 2019 om 17:25

Het kan zo.maar eens zijn dat het zelfs beter gaat, want zijn vervanger staat misschien minder diep.

24 augustus 2019 om 17:54

Heel eerlijk gezegd verwacht ik dit ook een beetje Musi. Van de Beek speelt nog alsof hij jn het Ajax van vorig maar speelde wat draaide als een tierelier met enorme pressie naar voren met heel het team. Die vorm heeft Ajax nog niet en dus heeft Ajax ook een andere van de Beek nodig. Nu kwam je steevast een mannetje tekort op het middenveld. Hopelijk gaan we nu een wat meer volwaardig middenveld zien waarna van de Beek ook tot inkeer komt en niet langer alleen maar in de spits gaat lopen.

Gelukkig is het middenveld geen zorgenkindje..... Wat een rot nieuws.

24 augustus 2019 om 16:47

Nou echt, Tadic en Ziyech buiten beschouwing gelaten want die spelen al een heel seizoen op de buitenposities, herbergen we maar 2 echte middenvelders, waarvan er 1 nog moet ‘wennen’. Terwijl achterin en voorin alles dubbel bezet is. Vind het heel krap. Eiting is meest van tijd geblesseerd, de Wit heb ik nog niets fatsoenlijks zien doen met een bal (alleen hard werken en duels aangaan). Ekkelenkamp mogen we toch niet als basisspeler zien (nog). Promes een totaal overbodige aankoop. Schone zijn handelingssnelheid werd alom bekritiseerd maar die lijkt wel op Iniesta ivm Marin momenteel.

24 augustus 2019 om 16:48

In vergelijking met moest het zijn i.p.v. ivm. Heerlijk amateuristisch van mijn kant

Fikse tegenvaller voor ajax denk dat ze het erg zwaar gaan krijgen woensdag maar toch aan het langste eind trekken

Wel een aderlating. Dan ziyech naar middenveld

24 augustus 2019 om 15:36

Dan wordt het middenveld al helemaal overlopen. Er is een reden dat ie rechtsbuiten staat he

24 augustus 2019 om 15:48

Nee want met van de Beek wordt je niet overlopen wil je zeggen. Die speelt maar als een spits dan een 10.

24 augustus 2019 om 15:37

Ik vermoed Neres. Dat heeft ie verleden jaar in het begin vaak gedaan

24 augustus 2019 om 16:16

Vond dat niet echt een succes, natuurlijk vrij vervelend, maar niet onoverkomelijk, het is niet dat vd Beek in blakende vorm verkeert, ff zijn rust pakken en sterker terug komen

24 augustus 2019 om 16:31

Ik hoop Marin. Werd bij Standard ook als 10 geposteerd.

Dit is een zware tegenvaller... Het middenveld liep al niet lekker.

Wat balen zeg. Donny staat normaal gesproken wel garant voor groot gevaar. Ben benieuwd hoe Ten Hag het gaat aanpakken.

24 augustus 2019 om 15:36

Lijkt me dat Promes erin komt en Neres of Ziyech op positie vd Beek

24 augustus 2019 om 15:43

Promes kan heel goed op 10 spelen. Met een blok blind en Alvarez daarachter als dubbele 6. Laat Marin eerst maar even wennen in Jong Ajax. Speelt zonder zelfvertrouwen. Was in België echt goed. Zal wel weer komen maar niet in de wedstrijd van het jaar.

Dit is balen voor Ajax. In mijn ogen is de beste optie op dit moment om een echte topper te huren voor een jaar voor op het middenveld. Eiting is geblesseerd, Gravenberch en taylor nog te vroeg, mazraoui meer een rechtsback. Je wil niet de grote talenten in de weg staan dus kan je prima iemand een jaar huren. Er zullen toch genoeg spelers zijn die bij een topclub niet aan spelen toe komen maar wel graag naar het EK willen? Types (niet haalbaar) als khedira, kroos, sanchez, fabregas, Gündogan die het spel kunnen verdelen en veel ervaring hebben. Iemand met ervaring met het type voetbal (Spanjaard/oud Barcelona/ oud guardiola speler) zou prima zijn. Het kost je dan misschien wel een flinke huursom, maar wat er nu staat is er nog niet klaar voor.

24 augustus 2019 om 16:19

Alvarez heeft gezegd dat middenveld zijn favoriete positie is

Ik weet zeker dat het middenveld nu meer in balans zal staan aangezien Donny meer als schaduw spits speelde dan echt als middenvelder de afgelopen wedstrijden. Ben benieuwd wie hem zal gaan vervangen!

Dit lijkt mij voor nu het beste. Niet teveel gaan switchen. Zie zelf ook het liefst Blind centraal, maar dat zou beteken dat je weer een heel nieuw blok hebt staan nu scheelt het maar 1 positie.

Onana
Veltman
Schuurs
Martinez
Taga
Alvarez
Blind
Ziyech
Tadic
Neres
Huntelaar

Een "blessing in disguise" zoals de Engelsen het zeggen. Dit dwingt Ten Hag om eindelijk af te stappen van het 4-2-3-1 systeem. Dat werkt gewoon niet meer, zeker niet zonder een diepgaande Van de Beek. Hopelijk krijgt Lang hierdoor ook wat meer speelminuten in het eerste. Die jongen was gister bij vlagen weer heel goed.

Het voordeel voor Ajax is wel dat Donny nu zeker blijft. Gewoon Marin op zijn plaats, Blind of Martinez of Alvarez in het midden en Lang op links. De tegenstander heeft nu niet kunnen scouten, dus die kunnen verrast worden. Ik denk dat deze blessure niet heel erg lang zal duren....

Zou nu toch wel een opstelling willen zien met in de verdediging: Tagliafigo-Blind-Alvarez-Dest/Veltman, middenveld bestaande uit Lang-Martinez-Ziyech en de aanval dan bestaande uit Tadic-Huntelaar-Neres. Helaas denk ik dat de balans in het team nog altijd niet terug is, om het elftal helemaal om te gooien, maar hopelijk weet Erik ten Hag de balans te vinden tussen Risico en wel overwogen beslissingen; Jammer van Donny, want hij speelde dit seizoen redelijk tot goed, maar ook dit hoort bij topsport.

24 augustus 2019 om 15:53

Alsjeblieft geen Veltman die grossiert in stomme overtredingen. Gewoon poppetje vd beek vervangen voor iemand met wel zicht op restverdediging en we winnen heel makkelijk van die Cyprioten. We hebben ze zelf in leven gebracht mede door de diepte die van der beek denkt te moeten hebben waardoor die duikelaars alle ruimte hadden ons daar uit te spelen. Denk dat dit voor nu eerder een zege is dan een aderlating!

Het lijkt toeval te worden maar door alle blessures gaat het elftal vanzelf op juiste positie komen. Wellicht Ziyech 10

Noa lang op 10 is brutaal maakt goals en is in vorm

Je mag in Nederland toch niet meer melden wat spelers hebben vanwege nieuwe wetgeving? Waarom mag ajax dan wel melden dat hij een spierblessure heeft?

Ben ik de weinig of ga im te ver wanneer ik zeg dat ik dit niet zo erg vindt. de blessure natuurlijk wel maar ik vind het niet erg dat hij niet speelt. Hij speelt niet meer zo goed sinds de real madrid affaire.

Baggio,R. 0 zojuistBewerken Ik zou het lekker laten staan voorin en Dani de Wit op Donnys positie. Wat een optie is als er vervanger voor Schøne zou zijn, is Marin lekker op 10... Maar nu zou dat betekenen dat Blind en Alvarez daar dan achter staan.

flinker aderlating maar het zou niet de 1e keer zijn dat een blessure ervoor zorgt dat de puzzel opgelost wordt... Er zijn heel veel mogelijkheden (huntelaar basis en iemand terugschuiven, promes, alvarez en marin juist naar voren waar hij mijn inziens hoort, Lang erin etc. etc.) hoe dan ook, ik hoop dat de vervanger zijn kans grijpt!

Tja het is zeker een aderlating, maar je kan Tadic een linie terug schuiven en Huntelaar in de spits. Je kan ook Ziyech op 10 en Promes erin zetten en verder mag Noa Lang van mij zn kansen krijgen, geniet van die jongen

De oplossing is natuurlijk Ziyech of Tadic een linie terug te schuiven. Aangezien ten Hag niet houdt van schuiven met spelers die renderen op hun huidige positie (Blind een uitzondering daar gelaten) ga ik ervan uit dat hij het tegen APOEL met Lang of Taylor op "10" zal gaan proberen.

Ziyech op de plek van frenkie zou best is kunnen werken. Ziyech heeft idd veel balverlies maar dat heef frenkie ook wnr die diep staat. Echter wnr dr weinig druk op zit wnr die niet al te diep staat dan zou ziyech ook minder bal verlies leiden en met zn passen en lange ballen kan hij makkelijk spelers voor het doel zetten en het spel verplaatsen. Dat donny wggevallen kan trwns een uitkomst zijn voor ajax. Hij kreeg laatste veel complimenten dat veel diep gaat en daar heeft hij oren voor gehad en nu staat ie al in de spits ipv dat ie daar komt.

Dan moet het maar zo vind ik Onana Veltman alvarez blind Nico Martinez Marin Ziyech Neres hunter tadic

Wellicht geluk bij een ongeluk, want ik denk dat Donny in een niet stabiel team weinig toevoegt. Zet Marin naar voren, en Alvarez naast Blind. Daarmee heb je een controlerend blok dat er voor zorgt dat de voorste drie niet teveel naar achteren hoeven te lopen. Ook de backs krijgen meer ruimte naar voren. Marin is dan de schakel tussen middenveld en aanval, meer in de rol die hij in België had.

Ajax moet gewoon met middenvelders op het middenveld spelen en dus niet met Mazroui, Blind of Alvarez schuiven.

Onana

Mazroui - Martinez - Blind - Tagliafico

Marin - Ziyech - jeugd speler (ekkelenkamp of De Wit)

Tadic - Huntelaar - Neres

Waarbij Ziyech op 10.

24 augustus 2019 om 17:25

Mazraoui is geschorst grote vriend, dus die zal niet meedoen

Ik zit te denken aan Promes (mits hij fit is) op 10, heeft bij Spartak daar ook veel gespeeld en op een lager niveau bij Twente en GAE ook volgens mij. Woe weet pakt het goed uit

Als Promes hersteld is van zijn blessure, is er niks aan de hand. Aldus Ten Hag. Want dat was het ontbrekende puzzelstukje in de heenwedstrijd tegen Apoel Nicosia. Nou, dan kan Promes nu mooi op de plaats van van de Beek spelen. Appeltje eitje.....

De vraag die bij mij opkomt... waarom is Donny geblesseerd geraakt?
Ik heb t idee dat hij erg introvert is en dat de druk enorm is rondom hem.
Dus gewoon ff uitrusten en bijtanken en nog een jaartje groeien bij Ajax!
Toch?

Dit kan nog wel eens goed uitpakken! Ik ben geen fan van Donny. Mist veel te veel kansen en speelt heel erg vaak de makkelijke bal opzij of terug. Nu (noodgedwongen) eens iemand anders daar proberen. Ik ben er blij mee!

Elk nadeel heb zijn voordeel. Het is wel een aderlating dat Donny niet mee kan doen, maar dan is dit het moment om Marin iets naar voren te schuiven en Alvarez op de plaats van Marin. Jan Boskamp, toch een Belgie kenner, gaf al aan dat Marin meer een "box to box" speler is en zo ook bij Standard speelde. Kan hij het nu laten zien. Het lijkt me niet dat met het wegvallen van Donny , de CL ook uit het hoofd gezet kan worden. Het zal nog lastig genoeg worden, maar zo slecht als vorige week zal Ajax niet zijn en verwacht dat Apoel niet beter kan dan vorige week, waardoor winst mogelijk is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1314
2.PSV1311
4.Vitesse111
5.AZ109
Voor de complete stand: Eredivisie

69 fans
Middenvelder, 22 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Ajax 3 2 1 0
2018/2019 Ajax 34 9 1 0
2017/2018 Ajax 34 11 4 0
2016/2017 Ajax 19 0 1 0
2015/2016 Ajax 8 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Erik ten Hag bezorgt Ajax-fans slecht nieuws in aanloop naar CL-wedstrijd

De kans is klein dat Ajax aankomende dinsdag in de Champions League-wedstrijd tegen Lille OSC kan beschikken over Donny van de Beek en Noussair Mazraoui. De Amsterdammers hadden gehoopt het tweetal...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 15 september
Christian Eriksen is niet van plan om in te gaan op het aanbod van Tottenham Hotspur om zijn aflopende contract te verlengen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren