Leroy Fer zijn salaris ‘dik waard’: ‘Klaterend applaus alleszeggend’

Vrijdag, 23 augustus 2019 om 08:48Rian Rosendaal • Laatste update: 15:56

Feyenoord won donderdagavond met 3-0 van Hapoel Beer Sheva in de play-offs van de Europa League en na afloop gingen de complimenten voornamelijk uit naar Leroy Fer, die tweemaal scoorde. Het Algemeen Dagblad constateert dat de 29-jarige middenvelder het Feyenoord-publiek voor zich heeft gewonnen. Een groot verschil met de houding jegens Fer in 2011, toen hij voor een contract bij FC Twente koos.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Plaatst Feyenoord zich voor het hoofdtoernooi van de Europa League?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

112 reacties (laatste reactie door aapie)
23 augustus 2019 om 10:08

Als we door Fer de Europa league halen en 3 miljoen binnenharken wel ja. Maar ik denk dat Feyenoord het ook zonder Fer had gekund.

23 augustus 2019 om 11:31

Ja precies, Feyenoord heeft dit keer gewoon zeer gunstig geloot met Tblisi en Beer sheva. Dat hadden ze ook gewoon zonder Fer moeten kunnen winnen. Als Tblisi en Beer sheva in de eredivisie zouden meedoen zaten ze ongeveer op het niveau van Heracles en Twente.

23 augustus 2019 om 12:38

Vorig jaar wonnen ze anders niet van Trencin. Dat is qua niveau echt niet hoger.

23 augustus 2019 om 12:48

Niet met je eens. Trencin speelt al jaren het meest aantrekkelijke en aanvallende voetbal van slowakije. Ze worden ook het Ajax van Slowakije genoemd.

23 augustus 2019 om 13:15

En daarom zijn ze ook gedegradeerd...

23 augustus 2019 om 13:35

Wanneer zijn ze gedegradeerd?

23 augustus 2019 om 13:52

Ze hadden een paar jaar geleden ook een samenwerkingsverband met Ajax.

23 augustus 2019 om 13:57

Niet lang geleden zijn ze gepromoveerd naar de hoogste divisie, maar juist daarna zijn ze zo'n goede club geworden.

24 augustus 2019 om 13:23

Dan is het wel een belabberd Ajax in Slowakije met een 9e plaats.

23 augustus 2019 om 11:08

Al speelt hij het hele seizoen niet,maar schiet ie op de laatste dag Feyenoord de C.L in..dan is ie ook meteen zijn salaris waard. In dit geval heeft zijn goeie spel en 2 doelpunten feyenoord vrijwel zeker 3 miljoen opgeleverd. Er van uitgaande dat hij dat niet in 1 jaar verdient heeft hij niet alleen zijn salaris waargemaakt,maar ze dus juist geld opgeleverd in 1 wedstrijd.

23 augustus 2019 om 13:07

Fer heeft sinds hij terug is bij Feijenoord laten zien dat hij echt van een ander niveau is en bereid is het team op sleeptouw te nemen. Hij voegt iets onoverwinnelijks toe en power. Het hele team krijgt meer zelfvertrouwen en dat geldt ook voor de supporters. Die hebben graag zo een krachtpatser erbij die ook nog eens goed kan voetballen en een echte Feijenoorder is.

Als ik dit zo lees gaat Feyenoord mee doen om het kampioenschap.

23 augustus 2019 om 09:39

Eerder lijkt de triple pakken al een zekerheidje. Pohh wat is dit opportuun allemaal van het ad zeg. Feyenoord kan er met de zelfde spelers in de eredivisie nog helemaal niks van. Komt een zwakke tegenstander in Europa tegen en het zijn allemaal wereldspelers. Die Ie is een leuke huurspeler vond ik wel gisteren, van de rest die ook wordt genoemd heb ik in de eredivisie nog niet veel goeds gezien.

23 augustus 2019 om 10:25

Wat is er dan opportuun aan bovenstaande tekst? Fer wordt als grote motor op het middenveld gezien door het AD, Ie krijgt complimenten over zijn getoonde spel. That's it. Weet je wat opportuun is? Al die lui die ik de afgelopen weken op VZ heb zien typen dat Feyenoord definitief het spoor bijster is, dat het allemaal zo kansloos is in Rotterdam-Zuid, dat Feyenoord nooit afscheid had moeten nemen van Gio, dat Jaap Stam nu al spijt had van z'n keuze om naar Feyenoord te gaan.

Je hebt hier juist een contingent aan forummers die allergisch zijn voor iedere vorm van positiviteit rondom Feyenoord, en er alles aan gelegen is om dat zo snel mogelijk weer om te buigen in het cynisme en negativisme die je hier vaak leest op VZ.

23 augustus 2019 om 10:29

@orgullo, mijn zoontje is voor Feyenoord, dus wat dat betreft gun ik hen alles. Deze column hierboven staat alleen wel haaks op de wedstrijd beleving die ik gisteren had in de auto met NOS Langs de Lijn. Op de radio leed Fer vaak bal verlies, scoorde 2x uit een corner, maar "fer wilde de trucendoos open gooien en laten zien hoe goed hij nog kan voetballen, mogelijk door vermoeidheid verloor hij de bal" en toen kon Ié dus die verdedigende actie maken, zoals ook hier boven geschreven. Ik gun Feyenoord van alles, ben ook absoluut niet negatief. Maar de 'objectieve' journalistiek laat wel twee smaken Feyenoord zien.

23 augustus 2019 om 10:37

@ecke. Misschien de volgende keer de wedstrijd ook kijken, in plaats van zo'n radiocommentaar. Feyenoord speelde bij vlagen gewoon best heel aardig. Tegenstander is echt niet van het niveau CL, maar in het verleden hebben Nederlandse clubs zich vaak zat hierin verslikt.

23 augustus 2019 om 10:46

Volgens vele analisten is Feyenoord ongeveer een degradatiekanditaat en is het spoor volledig bijster. Dit soort nieuws gaat op dit forum erin als koek. Maar owee als er iets positiefs wordt gezegd over Feyenoord, dat trekken de meeste lezers niet.

23 augustus 2019 om 11:28

Dat blijf ik dus het mooiste vinden; maar het mooiste vind ik wanneer Feyenoord minder heeft gespeeld er vele erbij zijn om te melden dat het toch niks wordt en wanneer het goed gaat dat ze niet te enthousiast moeten doen. En gek genoeg zijn de meeste Ajax supporters. Ze zullen toch niet stiekem bang worden?

23 augustus 2019 om 12:05

@orgullo terug van vakantie in de auto is geen tv...

23 augustus 2019 om 13:34

@peterselie,

En dat terwijl de nieuwe spelers van Feijenoord ook nog moeten wennen aan het voetbal dat Feijenoord speelt. Als ze straks ook nog die Argentijn er bij halen ziet het er gewoon goed uit voor Feijenoord.

23 augustus 2019 om 09:57

Was na de 4-0 tegen Tblisi ook al zo. Hapoel viel tegen de meeste verwachtingen in gewoon ook weer erg tegen. Dat was zeker verdienste van Feyenoord maar Hapoel was ook wel erg matig. Gewoon van wedstrijd tot wedstrijd bekijken, maar het lijkt er wel op dat Feyenoord uiteindelijk weer minstens op plek 3 eindigt.

23 augustus 2019 om 10:12

Het gaat er dan ook niet om dat het een matige tegenstander was, het gaat erom hoe Feyenoord speelde. Dat was gewoon prima, of niet? Niemand die ik ken (en ik ken er heel veel) verwacht mee te kunnen doen bovenin, 3e plaats moet gewoon kunnen, zeker als Jorgensen terug is en er een spits en cv bijkomen.

23 augustus 2019 om 10:15

@fr_jc - Ze willen het graag nog altijd even benadrukken, terwijl elke Feyenoorder dit zelf ook al lang onderstreept.

23 augustus 2019 om 10:35

@rf_jc en @mgmv waarom reageren jullie zo gepikeerd? Je kan toch gewoon objectief vaststellen dat Feyenoord gisteren tegen een matige ploeg goed gespeeld heeft maar dat dat geen garantie is dat ze dit ook zomaar doen tegen de middenmoters en subtoppers uit de Eredivisie? Want zoals ik aangaf was het ook hosanna na Tblisi maar wordt er vervolgens uit een dramapot gespeeld (ja, daar kan een compleet sfeerloos stadion en de uitslag in de eerste wedstrijd debet aan zijn) en toch schrijft de media Feyenoord nu ook weer de hemel in. Lichtpuntjes genoeg, potentie genoeg, maar vooralsnog slechts 3 punten in de Eredivisie en behoorlijk tegenvallend spel. Dus ik zeg helemaal niets over alle supporters o.i.d., sluit me alleen aan bij de mening dat de media Feyenoord alweer ophemelt als nooit tevoren na een 3-0 overwinning tegen een matig team waar ze zelf goed tegen hebben gespeeld.

23 augustus 2019 om 10:40

''maar het lijkt er wel op dat Feyenoord uiteindelijk weer minstens op plek 3 eindigt.''

Niet gepikeerd, maar het bovenstaande moet toch even benadrukt worden. Alsof er een andere illusie bestaat.

Ja, de media houdt ervan om je de ene dag omhoog te praten en daarna weer in de grond te timmeren. Maar supporters daarentegen zijn realistisch genoeg.

23 augustus 2019 om 10:50

Gepikeerd?

Volgens mij reageer ik alles behalve en zo ook Mgmv niet gepikeerd. Ik heb in de eerdere reactie gewoon geschreven hoe het is, niets meer of minder. Dat jij graag benadrukt dat "wij"denken dat wij de top gaan bestormen is ver van de realiteit. Wat de media schrijft, tsja, daar kunnen wij realistische Feyenoorders niets aan veranderen.

23 augustus 2019 om 10:56

@mgmv, wat ik er meer mee bedoel is dat de monden van iedereen die Feyenoord naar plek 6 schreef nu langzaamaan weer gesnoerd worden.

@fr_jc ik doel op het feit dat Feyenoord de subtop weer achter zich gaat houden i.p.v. plek 6 waarover zoveel geschreven is.

P.s.: Minstens plek 3 betekent dus plek 3 of hoger hã¨.

23 augustus 2019 om 11:19

Masterapie, ik snap wel dat het ergens wat gepikeerd overkomt, maar het overgrote deel van de leden hier roept onder ieder Feyenoord artikel dat ze zesde worden, niet geremd door enige kennis van zaken. Ik vind dat ook ontzettend irritant. Niet omdat het mijn club is, maar omdat het opportune onzin is. Als iemand kritisch is op Feyenoord, zijn het de supporters zelf wel. En als wij roepen dat Feyenoord derde wordt, worden wij bijna gek verklaard hier. Ik heb van de week gelezen dat Utrecht en Vitesse beter materiaal hebben. Als ik dan vraag wie van hen bij Feyenoord in de basis zou staan, zeggen mensen 'Strieder'. Echt gebeurd dit.

Het vervelende is dat wij dan als niet objectief worden gezien, want ze denken dat we niet kritisch naar de club kunnen kijken. Zelf staan ze echter juist volledig los van de realiteit.

Het wordt dus gezien alsof wij gepikeerd zijn om kritiek op Feyenoord. Maar nee, het is stuitend irritant als je een discussie met iemand aangaat die Feyenoord volledig onderschat, en dan zelf als niet objectief wordt weggezet. Dit geldt natuurlijk niet voor jou, maar wel voor vele anderen

23 augustus 2019 om 10:11

1 overwinning tegen bal op het dak 12 en het ad is al weer in hosanna stemming. Voorlopig nog geen competitie wedstrijd gewonnen.

En geef toe... tegenwoordig ze iedereen n cultheld. Die griek van PSV na 2 minuten voetballen al. Dan zegt zo'n uitspraak toch ook niks meer

23 augustus 2019 om 10:30

Wat bazel je nou met je hosanna stemming? Feyenoord heeft een hele goede uitgangspositie tot de EL groepsfase, niets meer, niets minder. Dat is goed voor de uitstraling van de club, goed voor potentieel spelers om hierheen te komen, en leuk voor de supporters dat je eens wat andere potjes ziet dan FC Emmen thuis op zondagmiddag. Dat is tof voor Feyenoorders, dat is tof voor het NL voetbal. Maar niemand die even verwacht dat het tij volledig gekanteld is en we niet meer tegen zeperds gaan aanlopen in de competitie.

23 augustus 2019 om 10:34

Lang geen positief bericht over Ajax zeker de laatste tijd... leuk dat het in de competitie nog niet loopt, maar ze zijn nog 3 wedstrijden verder en het gaat elke week beter en afgelopen wedstrijd spaarde ze zelfs spelers voor de EL wedstrijd. Hieruit kun jr zelf ook concluderen dat Feyenoord de prioriteit meer gaf aan plaatsen voor EL en dat lijkt nu te lukken.

23 augustus 2019 om 12:30

Ach als je ziet hoe bv Ajax struggled tegen een makkelijke tegenstander is het toch wel leuk om te zien dat Feyenoord het wel kan afmaken.

2 goeie goals tegen een slechte tegenstander in voorronde europaleage. En dan maak je het waar? Ik denk er anders over kwartier voor tijd dacht hij dat hij de man was en leed heel dom balverlies op eigen helft, wat ië nog kon corrigeren voor hem. Had zomaar een goal voor de tegenstander kunnen zijn.

23 augustus 2019 om 09:54

Hij maakt 2 goals wat Feyenoord uiteindelijk 3 miljoen(minimaal), gaat opleveren.

23 augustus 2019 om 11:36

zegt nog steeds weinig over hoe goed Fer is want Tblisi en Sheva stellen amper wat voor in Europa.

Het opstellen van Larsson een voltreffer?!? Want die speelde natuurlijk fantastisch, passeerde keer op keer zijn tegenstander en maakte een schitterende goal

23 augustus 2019 om 10:10

Dat ze het niet beargumenteren zegt al genoeg.

23 augustus 2019 om 11:13

Larsson was 1 van de beste spelers idd. Constand dreigend,paar geweldige balveroveringen waarmee een counter eruit gehaald werd,maakt een prima spitsengoal en werkte zich het snot voor de ogen. Dus ja...een voltreffer. Het is bij Larsson niet elke wedstrijd goed,maar als ie het eens in de 3 wedstrijden op de heupen heeft speelt ie ook gewoon echt wel heel goed en dan mag dat gezegd worden

Wel heeel optimistisch...
Maar goed, zowel Fer als Ié deed het leuk!

Ze strooien zichzelf zand in hun ogen , zo als telkens weer de laatste jaren. Als ze Europa in gaan zien ze dat weer als een teken dat ze goed bezig zijn en zullen verschillende heren het succes opeisen

23 augustus 2019 om 10:06

Maar ze zijn dan toch ook goed bezig?

Het enige wat te verwijten valt is dat de selectie niet op tijd op orde is waardoor ze nu teveel punt verlies hebben om "echt" mee te doen. Maar één van de doelstellingen is de europa league halen en volgens mij zijn ze daar aardig mee op weg.

Daarbij is het seizoen pas begonnen en kunnen ze gewoon nog 3e worden met misschien wel wat beter uitzicht op plek 2 dan voorheen. Dus welk zand strooien ze zichzelf in hun ogen dan?

23 augustus 2019 om 10:12

En als Feyenoord de Europa League niet haalt, halen ze geen punten voor Nederland, dus ja we zijn zeker goed bezig als we de groepsfase halen.

23 augustus 2019 om 10:51

Wat klopt er dan volgens jou niet Jair? Feyenoord is toch goed bezig om Europa te bereiken? Dat verschillende heren het succes zullen opeisen is standaard, dat is altijd en overal zo en dus ook bij Feyenoord. Gelukkig is het merendeel van de Feyenoord supporters gewoon realistisch en weet het dat de groepsfase een heel ander verhaal is.

We hebben sinds jaren waarschijnlijk 4 teams in Europa, ervanuitgaande dat AZ het nog redt. Maar laten we er vooral over gaan zeiken ja.

Ik ben het zeker niet eens met het Feyenoord beleid, maar de normale mens heeft geen invloed op dat beleid. Maar als je ziet hoe diep een grote club als Feyenoord gevallen is en nu weer langzaam op staat, kan je daar niets meer dan respect voor hebben. Nu nog de miljoenen binnen harken en hopelijk wordt Feyenoord dan weer een concurrent voor de titel en maakt het naam in Europa.

En als je er echt zo aan twijfelt, hoogmoed komt voor de val toch? We zullen zien hoe de Nederlandse clubs zich in Europa gaan redden. Teveel optimisme is ook onsportief en kost je je eigendunk.

23 augustus 2019 om 15:05

Het heeft niks met hoogmoed te maken , eerder met snel te vrede te zijn en dan weer op de lauweren rusten. Ze moeten eerst een duidelijk beleid en visie hebben . Momenteel wordt er nog te veel langs elkaar gepraat. Laten ze ook maar eens op het management niveau alles op orde hebben , dat is ook belangrijk .

23 augustus 2019 om 19:04

Ach, na een goed resultaat heb je altijd azijnzeikers die met een vingertje komen wijzen dat er zaken beter moeten en kunnen. Het feit dat Feyenoorders blij zijn met de winst gisteravond zegt niet dat ze de ogen sluiten voor dingen die beter kunnen hoor.

23 augustus 2019 om 23:44

Heeft niks met azijnzeker te maken , wat een dooddoener trouwens, kon eens net wat nieuws.
Is gewoon een feit dat het nog niet goed loopt daar in Rotjeknor. Maar goed wees blij en geniet van het moment . Hopelijk komt het nog goed daar net je clubje.

Ik vond het wel mooi om te zien hoe Fer na zijn eerste goal zat te juichen alsof god zelf teruggekeerd in de Kuip was. Als je goed kijkt zie je een jongen linksonder bij het publiek echt zijn hoofd schudden toen Fer het Feyenoord logo kuste. Viel me meteen op.

23 augustus 2019 om 10:14

Ja is ook niet zo gek. Als Ajacied let je natuurlijk op alle negatieve dingen die in zo'n wedstrijd gebeuren.

23 augustus 2019 om 10:39

Nee hoor, ik was zeer enthousiast over het vertoonde spel van Feyenoord. Misschien dat het gros van de Ajacieden standaard iets tegen Feyenoord heeft, maar ik hou het op gezonde rivaliteit. Heb vaak zat met familieleden een wedstrijd in de Kuip bekenen, als gezonde voetballiefhebber.

Het viel me gister alleen op. Leroy Fer gaat helemaal tekeer, vrijwel de hele tribune viert feest en je ziet 1 gozer z'n kop schudden haha. Die had nog iets teveel rancune richting Fer gok ik zo.

23 augustus 2019 om 10:57

Sorry, ik irriteer me gewoon aan de mensen die vandaag allemaal negatieve dingen over Feyenoord moeten plaatsen. Maar gelukkig dat jij wel kon genieten

23 augustus 2019 om 11:41

RUTGERRR

Er zijn gewoon ook nog een aantal Feyenoorders die de destijdse stap naar Twente niet verwerkt hebben. Moet wel zeggen dat ik de wedstrijd zojuist nogmaals gezien heb op tv (zat in de Kuip) en vind het knap dat dat je dat gezien hebt. Scherp oog...

23 augustus 2019 om 15:10

Viel mij ook gelijk op,als je iedereen ziet juichen en 1 staat stil,dan valt dat best op. En moest er stiekem ook wel om lachen. Ben van mening dat iedereen zijn eigen mening mag hebben. En siert dit de jongen wel ,aangezien ik zeker weet dat veel juichende supporters een paar weken geleden hem nog een ferrader noemde.

Zoals ik reeds in een ander feyenoord gerelateerd bericht heb gezegd:
De tegenstander is niveau Rodajc/telstar. Fer scoort 2 keer en de vlag kan alweer uit.
Ik ben blij dat Feyenoord door is, echter vind ik dit gewoon realistisch...

23 augustus 2019 om 10:26

De tegenstander van Ajax was ook niveautje Rkc, maar Ajax weet niet overtuigend met 3-0 te winnen. Winnen van de kleintjes is niet meer zo makkelijk en Feyenoord heeft niet echt recente Europese prestaties om trots op te zijn. Logisch dus dat ze de rijpe vruchten van nu zich goed laten smaken en erg zuur van al die andere mensen hier die dat feestje willen verpesten.

23 augustus 2019 om 10:43

De laatste jaren zijn alle tegenstanders om een toernooi te bereiken van een lager niveau dan de Nederlandse club geweest. Dinamo Zagreb, Reijka. Laten we vooral Trencin niet vergeten. Allemaal kansloos, schandalig. Nu is het Feyenoord wel gelukt. Elke Feyenoord supporter weet dat dit geen topclub was, maar je moet er wel nog van winnen. Bij deze is dat gelukt.

Wees blij man. Feyenoord haalt Europese punten binnen en naast Ajax en PSV hopelijk ook AZ nog. Dat is wel eens anders geweest de laatste jaren.

Maargoed, laten we vooral gaan huilen. Ajax verloor het kampioenschap tegen De Graafschap.. Je kan van die mindere teams ook gewoon verliezen.

23 augustus 2019 om 19:08

@muggenzifter; jij mag het niveau vergelijken met telstar. Er zijn neutralere middelen om het niveau in te schatten van teams die je nooit ziet spelen. ELO-rankings. Die zetten Beer Sheeva op het niveau van Groningen. Ik heb iets meer vertrouwen in dat systeem dan jouw persoonlijke kijk op het israelische voetbal

Iedereen hier doet alsof Be'er Sheva niets voorstelt, wat misschien mede is ingegeven door die Van der Gijp z'n ongenuanceerde en denigrerende commentaar na afloop. Be'er Sheva is gewoon een sterke club die heel wat clubs heeft uitgeschakeld de afgelopen jaren. In 2016 zaten ze in de groepsfase van de Europa League nadat ze door Celtic in de laatste voorronde voor de Champions League waren uitgeschakeld. Die groep, met Inter, Southampton en Sparta Praag, overleefden ze ook nog, waarna ze werden uitgeschakeld door Besiktas. In 2017 ook groepsfase Europa League, in 2018 pas uitgeschakeld in derde kwalificatieronde CL door Apoel en dit jaar ook alweer drie rondes overleefd met in de vorige ronde gewoon een prima overwinning op een goede Zweedse club. Was Feyenoord nou zo goed gisteren of Be'er zo slecht? Ik denk dus dat eerste, maar kennelijk kunnen een hoop mensen hier dat niet hebben of zo.

Het is ook niet bepaald gek dat ze bij Feyenoord nu zo enthousiast zijn. Ze staan immers met anderhalf been in de groepsfase van de EL, wat gewoon meer dan welkom is voor de club, zowel sportief als financieel. Het zou me ook niet verbazen als deze wedstrijden momenteel zelfs prioriteit hebben boven de wedstrijden in de Eredivisie, waarin een derde plaats toch het hoogst haalbare lijkt. Het eindelijk weer spelen van Europees voetbal is gewoon superbelangrijk voor de club, voor het imago en voor de spelers, iets dat bijvoorbeeld Berghuis gisteren ook al aangaf.

23 augustus 2019 om 14:06

Volgens mij kan je wel een paar honderd clubs in Europa opnoemen die beter zijn dan Sheva en Tblisi. Dus zo vreemd is het niet dat ze clubs worden genoemd die weinig voorstellen.

23 augustus 2019 om 14:30

Tis wat je zegt. Kunnen ook gewoon ter referentie een euroclub index pakken.. APOEL op plek 86 Feyenoord op plek 97 Hapoel op plek 129 En ter referentie Vitesse op plek 134.. Tblisi komt ergens op plek 363

23 augustus 2019 om 15:51

Kijk dat bedoel ik.

26 augustus 2019 om 23:43

Een 'paar honderd clubs' is dus al zwaar overdreven als je naar die euroclub index kijkt, wat overigens lang niet alles zegt over hoe sterk clubs zijn. Ik had het niet over Tblisi, alleen over Sheva, en dat is gewoon zo'n 'kleintje' die je normaal gesproken lang niet zo makkelijk uitschakelt. Ik schat hen hoger in dat bijvoorbeeld een Trencin, om maar wat te noemen. Men spreekt hier van een 'niveautje Rkc', wat nergens op slaat. Ik denk dat Sheva in de subtop van Nederland mee zou kunnen draaien, en dus is het gewoon een prima prestatie van Feyenoord om daarvan met 3-0 te winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3844
2.Feyenoord3520
3.Vitesse3515
4.PSV3420
5.AZ3115
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. SenesiVerdediger162
M. DiemersMiddenvelder151
S. BerghuisAanvaller1510
J. ToornstraMiddenvelder143
B. LinssenAanvaller144
N. JørgensenAanvaller112
L. FerMiddenvelder100
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

75 fans
Middenvelder, 31 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 16 januari
Olympique Marseille heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Arek Milik, maar is nog niet rond met Napoli. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren