PSV met één been in groepsfase bij hoopvol debuut van Mitroglou

Donderdag, 22 augustus 2019 om 22:21Jeroen van Poppel • Laatste update: 00:09

PSV heeft donderdagavond uitstekende zaken gedaan in de play-offs van de Europa League. Na een zeer stroeve eerste helft, waarin de Eindhovenaren geen enkele kans creëerden, nam PSV in het tweede bedrijf afstand van Apollon Limasol: 3-0. Kostas Mitroglou maakte zijn officiële debuut voor de ploeg van trainer Mark van Bommel en liet zich direct gelden.

PSV trad aan met Olivier Boscagli als vervanger van de geschorste Michal Sadílek. Kersverse aanwinst Mitroglou begon op de bank en maakte in de tachtigste minuut zijn debuut voor de Noord-Brabanders. De thuisploeg had vanaf de openingsfase moeite om vloeiende aanvallen op te zetten en zag de Cypriotische tegenstander al direct enkele speldenprikjes uitdelen.

Na een klein half uur kon Jeroen Zoet ternauwernood voorkomen dat een van richting veranderd schot van Giannis Gianniotas in het Eindhovense doel belandde. Even later claimde Cody Gakpo een penalty, nadat hij met een duw naar de grond was gebracht. Voor het overige slaagde PSV er in de eerste 45 minuten niet in om gevaarlijk te worden.

Direct na rust sloeg PSV wél toe. Balverlies van Apollon leidde een messcherpe counter in van PSV, die via Steven Bergwijn en Donyell Malen uiteindelijk door Mohamed Ihattaren werd afgewerkt. Gakpo maakte er even later 2-0 van, door van links naar binnen te snijden en de bal prachtig in de verre kruising te schieten. Denzel Dumfries kreeg vervolgens de 3-0 in de schoot geworpen. De rechtsback kon de bal na misgrijpen van doelman Joel Mall in een leeg doel schuiven.

Apollon bleef zoeken naar een waardevol uitdoelpunt en kreeg daar een uitgelezen mogelijkheid voor in de persoon van invaller Fotis Papoulis. Zijn stiftje werd echter knap gekeerd door Zoet. In de slotfase viel Mitroglou onder luid applaus in en de spits liet zich meteen zien met enkele geslaagde acties. De Griek werd met name als aanspeelpunt uitstekend gevonden door zijn ploeggenoten.Gerelateerd

Meer sportnieuws

118 reacties (laatste reactie door adzevedo)

Kan iemand een compilatie van Rosario maken? Heeft helemaal niks goed gedaan. Laat Hendrix maar op 6 i.p.v. hem

22 augustus 2019 om 22:29

Rosario de slechtste, daarna Bergwijn. Malen moet leren afmaken. Onze Leonidas heeft zeker wel iets. This is spartaaaa!!! Drie leuke goals. Punten voor NL. Dit geeft vertrouwen voor de toekomst. En de LB mag ook blijven.

22 augustus 2019 om 22:30

Is alleen maar balletje breed en terug. Heeft vaak verkeerde pass. Snap niet wat Van Bommel in hem ziet. Vertraagd alleen maar het spel.

22 augustus 2019 om 22:30

Rosario de slechtste, daarna Bergwijn. Malen moet leren afmaken. Onze Leonidas heeft zeker wel iets. This is spartaaaa!!! Drie leuke goals. Punten voor NL. Dit geeft vertrouwen voor de toekomst. En de LB mag ook blijven.

22 augustus 2019 om 22:30

Die man is echt om te janken. Altijd maar balletje breed, nooit omdraaien en oplossing vooruit zoeken. Psv speelt gwn met een man minder zo. Met dit spel waarin aanvallers veel risico's nemen, komt alles op bord van guti die 2e helft echt goed was. Maar dit is nog steeds niets. Ik zie geen patronen bij dit psv. Een middenvelder die rosario en hendrix vervangt is echt een pre. En die griek...ieder balcontact was gwn prima.

22 augustus 2019 om 22:44

Ik zie wel langzaam wat vooruitgang. Baumgartl lijkt solide. Schwaab komt er aan, dan kan Viergever naar links. Laat Dumfries maar lekker opstomen, dan speel je met drie man achterin! Hou ik wel van!

Guti laat het nu ook echt wel zien zeg, echt genoten van hem. Niet alleen in balbezit, maar hij liep ook gaten dicht. Niet op pure snelheid, maar altijd in beweging. De vrije rol van Ihattaren is prachtig om te zien en Gakpo doet het ook prima. Bergwijn vandaag minder, maar staat er normaal wel. Malen was matig, maar al met al ben ik tevreden.

Ik ben heel benieuwd welke middenvelder nog gaat komen

22 augustus 2019 om 22:59

Boscagli was top vandaag en Lato is ook gewoon een hele goeie speler, Viergever op links moet je niet willen.

22 augustus 2019 om 22:31

Is alleen maar balletje breed en terug. Heeft vaak verkeerde pass. Snap niet wat Van Bommel in hem ziet. Vertraagd alleen maar het spel.

22 augustus 2019 om 22:32

Heb alleen de tweede helft gezien. Was inderdaad slordig in bepaalde momenten, maar ook gewoon veel goed gedaan, vooral verdedigend meters maken elke keer.

22 augustus 2019 om 22:38

Eens dat hij moet banken. Maar als je dan om Hendrix vraagt snap je er niet veel van. Ik zou graag Ramselaar eens willen zien op die plek.

22 augustus 2019 om 22:45

Misschien Ryan Thomas?

22 augustus 2019 om 22:51

Met Ramselaar of Thomas heb je geen goede balans meer op het middenveld. Al snap ook ik niet waarom Bart nooit meer een kans heeft gekregen, is altijd een van de beteren bij Jong Oranje en Jong PSV.

22 augustus 2019 om 22:56

Ramselaar??? Nee man die kan daar helemaal niet spelen en heeft het niveau van PSV niet. Dat heeft Hendrix nog enigszins.

22 augustus 2019 om 22:59

Als je om Rammelaar vraagt op een controlerende positie snap je het ook niet hoor..

22 augustus 2019 om 23:16

PSV zoekt juist een diepgaande middenvelder. Ramselaar kan die rol invullen. Ik weet ook niet hoe je er bij komt dat centrale middenvelder een controlerende positie is. Het is maar net welke rol je de speler geeft.

22 augustus 2019 om 23:21

In de opstelling van vandaag met de controlerende opbouwende rol die Rosario had (los van het feit hoe hij die rol vervulde), zou je heel kwetsbaar zijn op de as als je daar een type ramselaar neerzet. Is mijn nederige mening.

22 augustus 2019 om 23:39

Ascacibar of misschien zelfs wel sadilek

22 augustus 2019 om 23:50

Ascacibar zou echt geweldig zijn als we die kunnen halen. Zal zelf nu ook wel weg willen.

23 augustus 2019 om 07:29

"eens dat hij moet banken. Maar als je dan om Hendrix vraagt snap je er niet veel van. Ik zou graag Ramselaar eens willen zien op die plek."

Hendrix is niet minder dan Rosario. En hij pakt tenminste nog wel eens een bal af. Ramselaar is geen verdedigende middenvelder en hij heeft in de twee jaar waarin hij veel speelde vrijwel niets laten zien.

23 augustus 2019 om 00:31

Begin me steeds meer te irriteren aan dit soort reacties. Niks goed gedaan?? Ballen veroveren is niet goed?

23 augustus 2019 om 01:37

Dan zie je bij AZ Mitsjø spelen en daarna Rosario. Dan schieten de tranen toch in je ogen. Wat een verschil.

Malen heeft een ander aanpak nodig denk ik, want dit kan gewoon niet. Koeman moet hem straks even erbij halen en vertellen dat hij niet wordt opgeroepen alleen omdat hij die kans miste (ook al is dat niet zo). Ik heb het idee dat die jongen iets te zacht wordt aangepakt en dat hij daardoor denk dat hij alles kan maken.

22 augustus 2019 om 22:30

Ik denk hij gewoon een blinde voor de goal is. Niet dat hij een te groot ego heeft oid. Vorig jaar ook een aant keren. Volgens mij ook Feyenoord uit waar hij met 2-1 achter een aantal goede kansen verprutste door wild uithalen

22 augustus 2019 om 22:44

bindheid in de 16 valt te genezen, met de juiste begeleiding, maar bij deze jongen heb ik het idee dat hij daar niets van wilt weten want "het komt van zelf wel". Ik ben bang dat iedereen in zijn omgeven dat ook tegen hem zegt, maar dat is in dit geval juist niet de juiste aanpak. Je moet deze jongen op de flikker geven voor het missen voor dit soort kansen. Even hard aanpakken en duidelijk maken dat de sub-top er niet inzit op deze wijze, laat staan de top of Oranje.

22 augustus 2019 om 22:54

Malen kostte psv de winst uit bij Spurs. Miste een mega kans in de 90ste minuut bij een 1-1 stand

22 augustus 2019 om 22:36

Bereta, de dalen van malen zn echt niet om aan te zien. Hij is nog jong, maar als spits bij psv mag je gwn niet zulke off days hebben. Miss gaat het beter met die griek erbij.

Was oprecht verdrietig door het feit dat Gala Mitroglu nooit de kans had gegeven. In die paar minuutjes dat ie inviel vondt ik hem altijd geweldig technisch ogen en enorm balvast. Dat bewijst hij vanmiddag weer in die paar minuutjes dat hij in het veld staat. Vanmiddag pas gepresenteerd. Turken met hun beleid, zucht. Aan de andere kant snap ik het wel, Diagne heeft 15m gekost. Die kan je niet laten banken, dat is kapitaal vernietiging.

22 augustus 2019 om 22:27

Hangt ook een beetje van je type spel af. Zoals vandaag in dat kwartier is PSV flitsend snel in de counter. Een Mitroglu kan dat niet lang volhouden. Weet niet hoe Gala speelt, maar een Mitroglu past niet bij elk team.

Gelukkig nog een ploeg zo goed als geplaatst voor de volgende ronde! Mitroglu kan nog wel een held worden in Eindhoven. Jammer om te zien overigens dat er zoveel lege stoelen waren in het stadion..

22 augustus 2019 om 22:40

Zover ik het weet is de EL opkomst bij PSV eigenlijk altijd bedroevend. Complimenten aan degene die wel de moeite hebben genomen om te gaan en er het beste van gemaakt hebben. Zijn ook niet echt de potjes waar je echt naar uit kijkt op voorhand.

23 augustus 2019 om 00:59

Nouja ook. Maar ik heb nog meer dingen te betalen dan voetbal ook. Seizoenskaart, deze wedstrijd toch weer 2 tientjes en je weet dat je binnenkort een passe partout kunt kopen. Laat de dagjesmensen maar een keer gaan dacht ik. En dat viel dus tegen!

23 augustus 2019 om 15:32

Het is geen individueel verwijt, er zijn altijd individuele redenen aan te voeren waarom je er wel of niet bent. Op een achterban van 1 miljoen fans, 30.000 seizoenskaarthouders en duizenden leden van de supportersverenigingen is de opkomst voor zo'n duel (het is niet een bekerduel tegen Volendam) gewoon slecht te noemen. Wie de schoen past trekt hem aan, dus de mensen die er gisteren waren of die er normaal vaak zijn maar door omstandigheden niet kunnen hoeven zich de kritiek niet aan te trekken.

22 augustus 2019 om 23:29

Het was ook 25 euro per kaartje geloof ik, vorige wedstrijd 5 euro ... Na die voorstelling van vorige week is het best begrijpelijk dat veel mensen dachten ik kijk het wel thuis...

22 augustus 2019 om 23:41

Onze sfeer is ook wel om te janken we doen altijd ons best maar de mensen op oost zingen alleen als het goed gaat (op een selecte groep na)

Eerste helft matig, tweede helft top!
Daarnaast nu al fan van de nieuwe spits haha
Niet meer weggeven dit!

22 augustus 2019 om 22:28

Helemaal mee eens. Vond de eerste helft al beter dan vorige week maar er werd niks gecreëerd. Nu lijkt er toch echt iets te ontstaan, gelukkig maar!

Psv goed gespeeld. Eerste helft super saai. Sterke Duitser achterin. Rosario wie maakt er nou zo een speler captain. Europa league is een feit.

Trouwens ik las weer zoveel over het spel van Psv. 2e helft heerlijk gevoetbald en iedereen de mond gesnoerd. Heb volste vertrouwen in Mark, ondanks zijn rare uitspraken. Met deze voorhoede zal psv grotere kanshebber zijn voor de titel dan ajax.

Zou Mitroglou met borden gegooid hebben in de rust? God wat een wereld van verschil.

Als dit een voorbode is van het spel van Mitroglou kunnen we denk ik veel goeds verwachten. Ik denk dat ik niet overdrijf als ik zeg dat bij elk balcontact van hem wel iets goeds uit kwam. Ben benieuwd

22 augustus 2019 om 22:27

Is natuurlijk ook wel makkelijker om zoiets te doen bij 3-0 dan wanneer je het spel moet maken bij 0-0.

22 augustus 2019 om 22:28

Van mijn part mag hij wel in spits spelen. Kwam meer dreiging uit vanuit hem. Eindelijk een balvaste spits die tenminste een balletje breed kan leggen.

23 augustus 2019 om 01:02

We hebben hem nog geen basis zien spelen en op goal zien schieten he? Maar het zag er veelbelovend uit

Mitroglou niet van de bal te krijgen

Erg gezapige eerste helft tegen een zeer degelijke tegenstander in de tweede helft helemaal goed gemaakt. Veelbelovende invalbeurt Mitroglou. Complimenten PSV!

Mooie uitslag voor Psv. Nu doorstoten naar de groepsfase waar ze in pot 2 zitten. Hopen op een gunstige loting zodat ze nog veel punten kunnen pakken voor Nederland.

Met die spits heb je een leuk aanspeelpunt maar qua verdediging verbinding heb je niks aan Rosalio. Je hebt daar gewoon Doan nodig die wel de juiste beslissingen neemt en ook nog eems opkomt als het nodig is. Kom op PSV doe wat nodig is en betaal gewoon 12 mil.

23 augustus 2019 om 01:39

Mitsjø.

Mitroglou maakt wel een fantastische indruk zeg. Een soort balvaste de Jong.

Nou Malen was niet blij na het fluitsignaal. Vind hem niet scherp ogen.

22 augustus 2019 om 22:42

Nee hij ziet al aankomen wie zijn positie overneemt

Inderdaad een hoopvol debuut van onze griek. Zie hem nog wel een basisplaats veroveren en malen dan naar rechts. PSV had controle en uiteraard geluk dat op een gegeven moment alle kansen er in gingen maar dat dwing je af. Met een been al in de groupsfase en weer puntjes voor NL.

Moeilijke eerste helft en een geweldige tweede helft. Zoet heeft een prima wedstrijd gekeept, Boscagli speelde oke en moet je de kans geven. Rosario dramatisch. Mo en Bergwijn wisselen en het ziet er goed uit. Die Griek houdt mannetjes bezig, een soort speler dat PSV nog niet had.

Onze baardman, wat een God. Heerlijke aankoop nu al, en hij is net in Nederland. Rosario blijft dramatisch en Mo is voor mij toch wel motm. Bergwijn viel, zoals altijd op 10, weer keihard tegen.

Wat zag de korte invalbeurt van ome Kostas er toch hoopvol uit. Zo'n invalbeurt zegt nog niet veel maar wat had hij een goeie balcontrole en overzicht. Daarnaast is zijn kracht in de lucht iets wat PSV stiekem wel mistte. Verder goede goals van PSV, maar wel allemaal uit counters. PSV is toch op zijn best wanneer het counteren kan. Benieuwd of het volgende week ook zo prima gaat. Eerst helft was wel vreselijk saai helaas, het is te hopen dat we dat niet meer zien volgende week.

Wat een mooi Europees seizoen gaan we krijgen. Straks 4 ploegen in Europa, heerlijk

23 augustus 2019 om 02:04

Zie AZ wel afvallen helaas.

Leuk hoe je elke wedstrijd net wat positiever kunt zijn over PSV. Er zit nog een hoop rek in maar het begint nu ergens op te lijken! Een paar leuke aanvallen gezien, goals gezien en Mitroglou lijkt echt iets te kunnen. Hij is precies de spits die ik bij PSV wou. Hij houdt ballen vast, wint kopduels en gaf een paar mooie openingen. Nu nog hopen dat hij ook kan scoren. Dan zou het helemaal top zijn.

Mitroglou zsm definitief binnenhalen. Was natuurlijk lekker invallen bij die stand, maar was prima om te zien. Malen mist de laatste stap, die kan hij dit jaar mooi zetten. Als gakpo en ihattaren constant gaan worden dan ga je bijna elke verdediging openbreken, zeker in de Ed.

Eerste helft moeizaam en zwak, tweede helft een stuk beter. Er zit zoveel voetbal in dit team maar dat komt er nog veel te weinig uit. Mitroglou word echt een cultheld. Die mogen de meteen kopen van mij. Perfecte 2de spits.

Als je puur naar het scorebord kijkt. Dan zullen veel mensen denken dat een 3-0 overwinning tegen deze klanten vrij eenvoudig was. Maar eerste helft sloeg weer helemaal nergens op. Het was wederom weer hetzelfde liedje als afgelopen weken. Ik blijf totaal geen fan van Bergwijn op 10, Malen in de spits en Ihattaran hangend op rechtsbuiten. Het was echt heel slecht weer.

Tweede helft begin je dan wel heel erg sterk. Geen idee wat voor peper ze allemaal hebben gebruikt bij rust, maar het zag er in ieder geval wel dit keer positief uit. 1-0 was een prima countergoal, 2-0 een heerlijke doelpunt van Gakpo, en de 3-0 een beetje geluk dat die voor de voeten kwam van Dumfries. Jammer dat er daarna slordig werd, waardoor die klanten nog 1 grote kans kreeg ergens op het eind, na een dramatische balletje trouwens van onze duitse vriend achterin, maar gelukkig stond Zoet prima te keepen vandaag. Vind sowieso dat Zoet zich goed herpakt de laatste wedstrijden.

Mitroglou viel trouwens heerlijk in. Haha, wat een beest is dat joh. Mist natuurlijk wedstrijdritme, maar hij viel wel heel leuk in. Echt een type kapstok, die we mistte.

Maak mij een beetje zorgen om Malen qua afmaken (al 4 wedstrijden) en Bergwijn. Die liep een beetje verloren rond.

Echt genoten zeg die tweede helft. Zelfs jeroentje pakte balletjes (en daar zat toch minstens 1 behoorlijk lastige tussen). Laat die Boscagli trouwens maar elke wedstrijd beginnen! Speelde heerlijk. Guti viel ook positief op, zat eindelijk pit in, liep zich helemaal de pleuris, zat er vaak goed tussen en droeg bij aan de opbouw. Mo’tje natuurlijk ook fantastisch, die jongen laat weer zien basismateriaal te zijn. Enige dissonant: Rosario, vertraagt het spel, maakt vaak de verkeerde keuze en maakt teveel fouten voor een controlerende middenvelder.

Eerste helft met een half oog gekeken, en zelfs dat was eigenlijk te pijnlijk voor mijn ogen. Na rust maakte PSV een zeer behoorlijke indruk. Dodelijk in de omschakeling, een fraaie goal van Gapko en een uitstekend debuut van die Griekse spits. Het is natuurlijk maar Apollon Limassol, maar wat hij liet zien was erg goed.

Nu op Cyprus heel blijven en nogmaals winnen!

Mij viel Gutierrez in zeer positieve zin op. Die man lijkt eindelijk zijn draai gevonden te hebben. Hij kan voetballen, maar bewaart ook de rust en is bereid om te bikkelen. Had een paar hele goede en nuttige onderscheppingen en zocht bijna altijd de weg voorwaarts. En wat te denken van Ihattaren! Tuurlijk is het nog wat druistig, maar wat een talent heeft hij!

22 augustus 2019 om 22:48

Ik vond Guti Motm. Was heerlijk aanwezig op het middenveld en durft eindelijk te voetballen ik hoop dat hij nu ook definitief doorbreekt.

22 augustus 2019 om 23:24

Vond hem de afgelopen weken verdedigend erg sterk maar begint nu aanvallend ook te gelden wat fantastisch is. Jammer dat hij alles alleen moet doen op het middenveld, Rosario word namelijk alles kwijt en Bergwijn is nauwelijks aanspeelbaar op 10.

Guti doet mij toch een klein beetje aan Guardado denken met z'n felheid en geweldige lange ballen. Een jongere Guardado

Die mitroglu laat mij als Ajacied gewoon genieten net als ihataren en gakpo! Denk dat PSV een leuk jaar tegemoet gaat!! Gefeliciteerd psvers!!

22 augustus 2019 om 22:37

Sportief kerel 💪

22 augustus 2019 om 22:47

Het moet nog een stuk beter, maar PSV heeft inderdaad een aantal spelers die bij vlagen geniaal kunnen zijn. Ihattaren, Bergwijn, Gakpo, Malen.. hele leuke voorhoede!

Guti lijkt over de aanpassingsproblemen heen, enorme werklust toonde hij. Baumgartl straalt rust uit en is positioneel zeer sterk. Mitroglou is de balvaste spits en aanspeelpunt. Bommel krijgt nog een luxeprobleem voorin, Lammers en Romero zijn er geeneens bij. Mooi om te zien dat de jeugd zich doorontwikkelt.
GK: Unnerstall LA: Boscaglie CV: Viergever CV: Baumgartl RA: Dumfries CM: Guti CM: Afellay LAM: Bruma CAM: Bergwijn RAM: Malen SP: Mitroglou. Bank: Zoet, Schwaab, Gakpo, Ihataren, Pereiro, Rosario, Hendrix

22 augustus 2019 om 22:57

Middenveld is veelste aanvallend, affelay is ook afwachten of hij nog een goede niveau haalt. Anders lekker ihatarren laten staan en rouleren. Hopelijk weet de Jong nog een verdedigende middenvelder te halen zodat de selectie compleet is.

22 augustus 2019 om 23:17

Ik zeg iets geks: Bommel heeft netwerk bij Bayern. Sanches wil weg en Bayern vraagt 25 miljoen. Zou PSV het Lozano geld niet willen uitgeven aan Renato Sanches? Anders jaar huren. Middenveld met Sanches Guti Ihataren lijkt me gruwelijk.

23 augustus 2019 om 00:10

Het kan zijn dat ze in staat zijn om 25 miljoen te tikken ('het hebben van 25 miljoen' en 'het makkelijk kunnen ophoesten' zijn namelijk twee aparte dingen) maar vergeet niet zijn salaris het feit dat hij wellicht niet op de eredivisie zit te wachten. Ik zou het zeker toejuichen maar ik denk dat dit helaas niet realistisch is (onder andere door het mislopen van CL , dat was vaak toch een aantrekkingskracht)

Edit: zag je opmerking over huren over het hoofd, dat zou zeker een goede optie kunnen zijn (en ook realistischer). Alhoewel het me niet zou verbazen als vbommel Rosario boven Sanches zou zetten :D.

Ik zou die Mitroglou lekker laten staan, die brengt tenminste nog iets in de ploeg.
Malen op "10"

23 augustus 2019 om 02:06

Precies... mitro spits... bergwijn links... Bruna rechts.... malen op 10

Wat is die Mitroglu beresterk. Met hem in de spits en al die snelheid en beweging er omheen kan het nog een leuk seizoen worden voor PSV.

Lozano weg en Guti begint los te komen.... Zou het er iets mee te maken hebben of gewoon toeval?
We hebben iig een aantal zaken ok op voort te bouwen! Blij met onze Griekse aanwinst! Die optie misten we in het huidige team.

22 augustus 2019 om 23:03

Heeft natuurlijk niks met Lozano te maken. Vorig seizoen vond ik hem zeker niet slecht spelen, er was naar mijn mening geen enkele reden om haast geen gebruik van hem te maken in de 2e seizoenshelft. Dat zal echt wel met zijn vertrouwen iets gedaan hebben en dat komt nu langzaam gelukkig wel weer terug.

23 augustus 2019 om 02:07

Die wil zo snel mogelijk lozano achterna naar Napoli, dus hij zal wel moeten 😉

Blijf het prachtig vinden hoe fans alweer doen of ze Neymar hebben binnengehaald. Hij beweegt als een oude man, maar het was voor de rest aardig wat hij liet zien.

22 augustus 2019 om 23:14

Dat gebeurd ook bij jouw club als er een nieuwe speler wordt aangetrokken.

22 augustus 2019 om 23:22

Wat verwacht je dan van een speler die al 31 is, dat hij draait als Lionel Messi? Ik ruik jaloezie.

23 augustus 2019 om 00:22

Volgens mij is Messi 32. Maar ik begrijp je punt.

Zit er een optie tot koop bij Mitroglou? Zeer veelbelovend!

Goede overwinning, met een been in poulefase. Eerste helft was erg matig, maar ligt ook aan tegenstander. Tweede helft in een kwartier de tegenstander kapot gespeeld. Ben benieuwd waar dit PSV naar toe gaat, talent genoeg. Mitroglou lijkt een zeer veelbelovende aanwinst.

Mitroglou was bij Benfica ook al een cultheld. Hij werd daar Mitrogolo genoemd. Het was Jonas en hij die daar verantwoordelijk waren voor bijna de gehele goalproductie. Zou mooi zijn als hij bij PSV een soortgelijke reputatie krijgt.

De wedstrijd niet gezien, maar speelde mitroglu na die actie ook nog een medespeler vrij?

Boscaglie viel mij positief op goeie inspeelpaas net als baumgartl. Zoet eindelijk ook weer eens belangrijk.

Maar die rosario was me wederom een potje slecht, zeker 20 keer de bal verkeerd ingespeeld. Ook zijn handeling snelheid is zeer laag of ligt het aan zijn inzicht, hij kijkt pas op het moment dat hij de bal heeft waar die heen moet. De jong haal aub ascacibar op bij stuttgart.

Bijzonder tevreden over deze pot, eerstrhelft waz sel echt minder maar ik ben blij om.te zien dat we toch nog in staat zijn een degelijk niveau te halen. Nu ben ik toch al wat geruster op dit seizoen. Mitroglu viel me ook positief op, echt sterk en balvast en denk dat hij een goede mentor zal zijn voor de jonge spelers.

Het enthousiasme omtrent Mitroglou vind ik best begrijpelijk. Zijn eerste actie was een heel leuke. Maar om nu alte concluderen dat hij een geweldige aankoop is gaat mij te ver. Andersom gebeurt trouwens ook. Er zijn mensen die een speler nog nooit hebben zien spelen en dan na 1 wedstrijd gezien te hebben die speler al afbranden. Is net zo raar.
We wachten maar gewoon af of Mitroglou daadwerkelijk van waarde zal zijn voor Psv. Ik hoop voornamelijk dat hij Malen niet uit de spits verdrijft, want dat is de toekomst voor PSV en mogelijk Oranje. En die vind ik daarom veel belangrijker dan een plotseling binnengehaalde "cultheld".

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1929
3.Feyenoord1512
4.PSV157
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller72
E. ZahaviAanvaller73
R. SchmidtUnknown
N. MaduekeAanvaller62
J. DrommelKeeper60
BrumaAanvaller62
Y. VertessenAanvaller61
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

18 fans
Middenvelder, 19 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 23 september
Het is de vraag of Club Brugge Noa Lang in de komende transferwindow kan behouden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren