L'Équipe: PSG weigert honderd miljoen plus drie spelers in ruil voor Neymar

Donderdag, 22 augustus 2019 om

Paris Saint-Germain laat Neymar niet voor een habbekrats gaan, zo meldt L'Équipe. De Franse sportkrant schrijft donderdag dat de topclub tot nu toe alle aanbiedingen voor de Braziliaanse aanvaller van tafel heeft geveegd. Ook Real Madrid, dat zich onlangs meldde in Parijs, moet met een veel beter bod komen, zo klinkt het in Frankrijk.

Real zou Neymar graag willen inlijven en had naast een bedrag van honderd miljoen euro ook nog eens James Rodriguez, Gareth Bale én Keylor Navas aangeboden. Hoewel de directie van PSG erkende dat het een goede aanbieding was, wilde men niet meewerken met de transfer omdat bij deze deal 'niet aan de voorwaarden van een vertrek' werden voldaan, aldus een bron binnen de club aan L'Équipe.

Mogelijk gaat Real binnenkort wederom een poging wagen, aangezien Neymar een belangrijk doelwit voor de Koninklijke blijft. De Spaanse grootmacht heeft echter stevige concurrentie, aangezien naast Barcelona ook Juventus nu in beeld is. De kampioen van Italië zou net als de twee Spaanse topclub denken aan een geldbedrag plus één of meerdere spelers.

Volgens Italiaanse media wordt Paulo Dybala momenteel in de onderhandelingen met PSG betrokken. Juventus staat open voor een vertrek van de Argentijnse aanvaller, die eerder deze zomer al in verband werd gebracht met diverse Engelse topclubs. PSG ziet de komst van Dybala, die nog tot medio 2022 vastligt in Turijn, wel zitten, aldus L'Équipe.

Tuchel: 'Neymar mag niet weg voor we een vervanger hebben'
Meer video's

Poll

Verwacht jij dat Neymar deze zomer vertrekt bij Paris Saint-Germain?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

55 reacties (laatste reactie door real-zaragoza-)

James, Bale en Navas weigeren?
Als dit nieuws uberhaupt waar is dan zijn ze wel heel dom om de deal niet te sluiten m.i.

Is Neymar eigenlijk nog wel te houden voor Psg? Ik denk dat ze toch zo onderhand wel een keer een aanbod moeten accepteren met nog maar 1,5 week te gaan.

22 augustus 2019 om 07:59

Je zit dan ook ineens met het salaris van die 3 opgescheept. Moet je maar net zin in hebben.

22 augustus 2019 om 11:55

Exact dit dus. Bale leek bijvoorbeeld niet heel erg happig erop om met minder genoegen te nemen tot nu toe. Daarnaast zit er op James na, weinig toekomst in deze spelers.

Nu is het niet meer mogelijk, maar dan had ik als PSG eerder ingezet op James, Asensio en Ceballos. En is Isco geen optie om erbij te betrekken? Die heeft bij Spanje veel laten zien maar pendelt al jaren tussen bank en basis bij Real.

22 augustus 2019 om 11:37

Laat hem maar naar Barcelona gaan hoor. Dat wordt zonder twijfel gezeik binnen de groep, want er komen hoe dan ook twee grote namen op de bank terecht: Griezmann en Dembele. Sowieso is Neymar terughalen kapitaalvernietiging gezien het bedrag dat men ook al voor Dembele en Griezmann neerlegde. Als ze dan ook nog eens ontevreden gaan raken door te weinig minuten. Het liefst zie ik die jongen bij PSG blijven. Hij wilde de grote ster zijn, maar is constant geblesseerd en staat nu in de schaduw van Mbappe ipv Messi.

22 augustus 2019 om 09:49

Idd 1,5 week te gaan. Ik weet niet wat de strategie is van PSG maar ze moeten ook niet uiteindelijk vast zitten. 100 miljoen + 3 kwalitatieve spelers Bale, James en Navas ik zou PSG zijnde niet weiegeren. Vrij bizar dit! Ik heb het gevoel dat PSG Neymar wilt kloten en hem uiteindleijk niet wilt verkopen. Probleem is je gaat toch niet zo'n speler laten banken of tegen zijn zin in Parijs houden?
PSG moet ook goed nadenken. Ik heb ze zien spelen tegen Rennes en deze ploeg is niet gekalibreerd op de CL1 te winnen. Ze moeten echt versterking hebben. Hun enige redding is dat Neymar zegt ok nog 1j en ik ben weg.

22 augustus 2019 om 12:05

PSG hoeft natuurlijk helemaal niets te accepteren als ze dat niet willen.

Die 3 spelers verdienen (nu) samen 52 miljoen aan salaris elk jaar (exclusief bonussen), het zijn geen jonge spelers meer waar je nog jaren mee vooruit kan en de rest waarde van deze spelers is beperkt gezien hun leeftijd. Dan zit je over een paar jaar met oude duur betaalde spelers die geen kant op kunnen.
Ik zou ze zeker niet alle 3 nemen als ik PSG was, ook met in het achterhoofd dat je met o.a. Silva, Di Maria en Cavani al een paar belangrijke spelers hebt die ook in die leeftijdscategorie zitten.

22 augustus 2019 om 11:47

PSG wil gewoon geld zien.

Natuurlijk is 100 miljoen een hoop maar wat denk jij dat die 3 spelers aan salaris willen zien...spelers die ook al op leeftijd zijn.

Dat kost PSG kapitalen.

Zeg wat je wil, maar PSG laat zich niet kisten door Neymar. Ze kunnen zich veroorloven om hem naar niet te verkopen.

22 augustus 2019 om 10:05

Super stoer hoor, maar ook erg dom. Dit is een bod van meer dan die 222 miljoen (qua waarde) wat ze hebben gekregen toen hij in zijn prime was en gemotiveerd was. In de tussentijd heeft de beste man geen zin meer om voor PSG te spelen, is hij al meerdere malen geblesseerd geweest en heeft hij meer een soap serie op de mat gelegd, dan echt goed gevoetbald. Als PSG zijnde moet je dit zakelijk gezien en sportief gezien gewoon accepteren. Wat willen ze voor hem hebben? Het land Monaco?

22 augustus 2019 om 10:14

hoeveel meer dan 222 denk ke? cash 100 mil bale tussen 22 en 28 mil (bood chinees club volgens mij) james 40 mil navas ?

22 augustus 2019 om 11:40

Dat bood die Chinese club omdat er een mega salaris bij kwam kijken en ook omdat de regel is dat ze het aankoopbedrag keer twee moeten betalen, want het bedrag dat men voor een speler betaald, moet eveneens gestoken worden in het project voor de algemene voetbalontwikkeling in het land. Dat is dus niet zijn waarde..

Blijft me verbazen dat Neymar in deze niets te vertellen heeft. Die wil enkel naar Barcelona.

Bale blijft 'gewoon' bij Real.

22 augustus 2019 om 07:58

Ik denk dat PSG gewoon verwacht dat er een wanhoopsbod uitgebracht gaat worden. Al klinkt het bod van Real al als behoorlijk wanhopig!

22 augustus 2019 om 08:11

Daar lijkt het verdacht veel op. Maar gezien de transferzomer rn uitgaven van zowel Barca als Real als ook Juve zit een groot financieel bod er niet in. De aangeboden spelers door genoemde clubs worden steevast afgewezen. Neymar zie ik nergens heen gaan als PSG niets wil accepteren. Alleen, kan hij nog.wel in het tricot van PSG aan de aftrap komen?

Uiteraard weet ik goed dat hij bepaalt waar hij heen wil gaan mocht PSG een bod accepteren.

22 augustus 2019 om 08:02

Neymar heeft wel degelijk wat te vertellen. Neemt niet weg dat elke club een aanbieding mag doen. Maar als Neymar er niet uit komt met de andere club, blijft hij gewoon.

22 augustus 2019 om 08:11

Gaat een geweldig en gezellig seizoen worden bij PSG

22 augustus 2019 om 08:26

Waar heb je hem horen dat hij ‘enkel’ naar Barca wil? Als hij dat zou doen dan zou het een stuk makkelijker zijn. Ik hoop echt dat hij lekker gaat verrotten op de tribune bij PSG of naar Real gaat. Alles behalve terug naar Barca

22 augustus 2019 om 08:36

Da's waar ja, letterlijk heeft hij dat 'nog' niet gezegd. Maar het laten vallen van de claim, verlaging van salaris à 13 mln.... Maare, lijkt erop dat er iets steekt bij je?

22 augustus 2019 om 08:40

Ja de manier waarop hij weg gaat bij Barca en nu weg wil bij PSG. Zeggen dat je graag terug wil maar niet duidelijk zeggen: ik ga nooit naar Real. Daarnaast gaat hij een enorme bak geld kosten, twijfel ik aan zijn vorm/blessuregevoeligheid en gaat hij andere spelers voor de voeten lopen. Enige manier waarop ik hem nog terug zou willen zien is via een huurovereenkomst .

22 augustus 2019 om 09:07

Ben het volkomen met je eens hoor, don't get me wrong. De manier hoe hij Barca verlaten heeft enkel en alleen voor de extra miljoenen, het gluiperige, het laten vallen van het team enz enz is ook bij mij een doorn in het oog. Voor mij hoeft hij ook niet terug te keren. Hij wou de ster zijn, nou, inmiddels.is hij dat ook geworden. Alleen niet op sportieve gronden... fijn bij PSG en zijn miljoenen blijven.

Met Bale haal je een speler die op elke positie voorin kan spelen voor zo’n 2-4 jaar, met James een hele creatieve middenvelder en met Navas een wereldklasse keeper. Daarbovenop ook nog eens 100m? Het bestuur van PSG is niet goed bij hun hoofd, net als dat van Real Madrid.

22 augustus 2019 om 08:55

Bale is een grote gok voor 2-4 jaar, die is ontzettend blessuregevoelig.

22 augustus 2019 om 09:42

Je moet Bale elke week wel € 537.346,15 uitbetalen en waarschijnlijk 5 jaar lang als die wil komen. Nog steeds een goede deal?

22 augustus 2019 om 10:45

Dat hoeft niet persé. Real heeft de optie (moet zelfs) bij vertrek de misgelopen salaris gelden aanvullen tot 50 miljoen, dit is contractueel vastgelegd en reeds vele malen uitvoerig beschreven.

22 augustus 2019 om 13:48

Mocht dit het geval zijn, heb je inderdaad het ‘salarisprobleem’ gelijk opgelost.

22 augustus 2019 om 13:51

Ik durf te wedden dat Neymar op veel meer dan €500.000 per week zit en meer verdient dan James, Bale en Navas bij elkaar. Als ik het goed heb is Neymar op dit moment na Messi de best betaalde speler in Europa. Dus uiteindelijk wordt denk ik het totale salaris zelfs verlaagd.

Ik zou liever dybala hebben dan bale, James en Navas. Navas is geen top keeper en zal dat ook niet worden. Koop donnaruma en je hebt de komende 14 jaar een top keeper. Bale is wel wat beter dan Di Maria maar bale is al oud en heb je maar 2 seizoenen plezier van als hij al niet geblesseerd raakt plus je hebt Di Maria al voor die positie dus wat doe daar dan weer mee. James is goede speler maar heeft niet dat speciale van dybala die veel jonger is, die nog wat beter kan worden dan dat hij nu al is en waar je veel meer jaren plezier van hebt.

Ik verwacht dat neymar voor 80 miljoen plus dybala en Alex Sandro verkocht word aan Juventus.

Dat zou echt een top deal zijn voor psg want dan kunnen ze 4411 gaan spelen met mbappe op rechts Di Maria op links en dybala als valse spits.

22 augustus 2019 om 08:57

Juventus gaat Alex niet verkopen aangezien we geen backup hebben op die positie. Bovendien zie ik Dybala niet naar de Ligue 1 trekken. Het liefst wil hij in Turijn blijven natuurlijk, maar zoals Juve hem nu behandelt weet ik niet goed hoe hij daar tegenover staat.

Het is wel zo dat hij de laatste wedstrijd tegen Triestina gewoon werd opgesteld en tevens een heerlijke goal maakte. Ik hoop dat hij Sarri daarmee kon overtuigen.

22 augustus 2019 om 09:10

''navas is geen top keeper''.. Hier stopte ik met lezen. Ga jij eens gauw je mond spoelen, jongen! 3 keer op rij de champions leauge gewonnen (waar hij mede verantwoordelijk voor was) en dat noem jij geen top keeper. Daarnaast is James welgeteld 2,5 jaar ouder dan Dybala. Lijkt me dus sterk dat je daar veel meer jaren plezier van gaat hebben. Wat een onzin kraam jij uit.

22 augustus 2019 om 10:22

Oww ja Navas is wel net zo goed als de Gea neuer en stegeman. Dream on.. 2 en een half jaar meer plezier precies..... Plus dybala is een stuk beter...

22 augustus 2019 om 10:31

Woow! Letterlijk en figuurlijk idem dito. Bij ‘navas is geen top keeper’ stopte ik ook met lezen. Come on man, beste man was en is een top top keeper. Heb je wel voetbal gevolgd afgelopen [email protected]?

22 augustus 2019 om 10:50

Voor het eerst dat ik en een Barca fan het met elkaar eens zijn.

Wat een mooie tijden zijn het toch, 100 miljoen en drie spelers wordt gezien als een habbekrats.

Love it! Rotte miljonairs die het voetbal hebben verziekt.

Eigenlijk te gek voor woorden. Vroeger ruilden wij voetbalplaatjes!! Voetbal is helemaal verziekt.

Dus 100 miljoen, plus een goede keeper, plus een uitstekende middenvelder die mits in vorm is beter is dan wat er nu rondloopt bij PSG, en ook nog is Bale? Als het waar is dat Real dit heeft geboden en PSG geweigerd heeft, dan gaat Neymar nergens heen. Ben wel beetje klaar hiermee. Aan de ene kant hoef ik hem ook niet bij Real te zien omdat ik liever Mbappe zie komen. Aan de andere kant, is het wel Neymar met bizar veel kwaliteiten. Maar jonges toch, wat een soap is dit ook. Iedere dag, lees je wel iets anders op social media. Misschien wordt het ook tijd voor Neymar om zich te laten horen want dit schiet niet op. Nooit het gevoel ook trouwens dat Neymar voor Real gaat uitkomen. Maar ik zou het wel grappig vinden als dat gebeurt.

Dit was voor PSG echt een mega deal geweest. ik snap dat je niet op de salarissen zit te wachten, maar zo hadden ze wel op cruciale plekken binnen het elftal een enorme kwaliteitsinjectie gekregen (voor Lique 1 begrippen zeker!) Navas is een topkeeper, James blijft, mits op 10 gebruikt een enorm goede speler en hetzelfde geldt voor Bale.

Benieuwd hoe dit zal gaan aflopen.

22 augustus 2019 om 11:39

James is zeker geen prutser, maar is ook niet beter dan Paredes, Di Maria en Draxler, wat nu afwisselend de spelers voor op 10 zijn bij Psg. Als je hem toch haalt dan zal het ws als buitenspeler voor de breedte zijn, als rotatiespeler voor Di Maria, Bale en Mbappe. Bovendien hebben ze net Pablo Sarabia gehaald, wat eigenlijk precies hetzelfde soort speler is als James.

Ik snap wel dat PSG niet super enthousiast hiervan wordt, ze hebben al een hoop spelers voor de breedte, als je Neymar laat gaan wil je een echte superster terug die je basis 11 direct beter maakt. Een Hazard, een Coutinho, een Icardi, een Salah, een De Bruyne, een Pogba dat kan ik me allemaal nog voorstellen, maar James valt niet echt in die categorie, overbodig bij Bayern, overbodig bij Real.

Bale dan weer wel maar lijkt dat niveau hooguit een kwart seizoen te kunnen aantikken.

Gewoon lekker daar laten! Hoop zo dat Barca en Real in deze eens samenwerken!

Eerlijk gezegd geloof ik weinig van dit verhaal, dit kan natuurlijk waar zijn maar het lijkt me meer waarschijnlijk dat dit puur en alleen is om de prijs op te drijven bij Barcelona.

Gewoon poot stijf houden in Spanje. Dan blijft Neymar toch lekker in Parijs. Die zal echt tot op het bot gemotiveerd zijn en zich als een echte prof gedragen. Dan loopt ie volgend seizoen na een conflict voor een kwart hiervoor weg. Houdoe.

Jongens beeld je eens in joh.. Neymar in real outfit die gekke panna's uitdeelt aan Messi en consorten. Je zou voor minder orgasmes kunnen krijgen

Als je de Erelijst van Neymar erbij pakt is het echt behoorlijk van de gekke.
Natuurlijk is hij een hele goede voetballer maar de prijzen die hij tot op heden gewonnen heeft en zijn statistieken wedstrijden/goals.. nou dan staat dat echt totaal niet in verhouding met de waanzinnige bedragen die genoemd worden. Benieuwd waar dit heen gaat en of hij bij zijn club het verschil gaat maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Paris Saint-Germain

Stand
Actuele wedstrijden

In de wandelgangen

Zondag 15 september
Christian Eriksen is niet van plan om in te gaan op het aanbod van Tottenham Hotspur om zijn aflopende contract te verlengen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren