‘PSV is nog niet uitgewinkeld en heeft lijntje uitliggen bij Jahanbakhsh’

Donderdag, 22 augustus 2019 om

PSV is na de komst van Kostas Mitroglou nog niet uitgewinkeld, zo verzekert het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren zijn nog op zoek naar een vervanger voor Ritsu Doan, terwijl clubwatcher Rik Elfrink de komst van nog een aanvaller niet wil uitsluiten. Hij meldt op Twitter dat er enige tijd geleden een lijntje is uitgegooid naar Alireza Jahanbakhsh van Brighton & Hove Albion.

De zaakwaarnemer van de ex-aanvaller van AZ gaf eerder deze zomer aan dat Jahanbakhsh niet aan een terugkeer naar Nederland dacht, omdat hij vol voor zijn kans bij Brighton wilde gaan. Vooralsnog heeft hij geen succes in de Premier League, want ook in het nieuwe seizoen lijkt hij geen uitzicht te hebben op speelminuten. In de eerste twee competitiewedstrijden zat hij op de tribune. “Dit lijntje ligt uit en ik kan niet uitsluiten dat de komende dagen nog iets mogelijk is, als andere dingen eventueel niet rondkomen”, schrijft Elfrink op Twitter.

De komst van Mitroglu staat los van andere aankopen die PSV wil doen. Lozano wordt op korte termijn gepresenteerd bij Napoli en aan zijn verkoop houdt de club ongeveer 35 miljoen euro over. Onder meer Ritsu Doan van FC Groningen en Nicolás González van VfB Stuttgart zijn in beeld bij technisch manager John de Jong. Doan staat hoog op het lijstje, maar vooralsnog is zijn vraagprijs van ruim dertien miljoen euro voor PSV te hoog.

Jahanbakhsh maakte in de zomer van vorig jaar voor liefst 25 miljoen euro de overstap van AZ naar Brighton. In zijn eerste seizoen kwam hij niet verder dan negentien wedstrijden in de Premier League, waarvan twaalf als invaller. Hij wist nog geen doelpunt te maken in de Engelse competitie. In het seizoen 2017/18 liet hij namens AZ het net 21 keer bollen.

Van Bommel: 'Huidige selectie PSV sterk genoeg voor de Champions League'
Meer video's

Poll

Verwacht jij dat Alireza Jahanbakhsh naar PSV vertrekt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

74 reacties (laatste reactie door donkers)

Denk dat dat voor eredivisie begrippen een zeer bruikbare speler kan zijn.

22 augustus 2019 om 07:43

Bruikbare nog wel. Zeg gerust topspeler. Ali is een geweldige winger. Voorzet geweldig, maakt makkelijk goals en heeft een goeie dribbel.

22 augustus 2019 om 07:45

Maar aan de andere kant dat was bij az en in Engeland bankt hij niet voor niks

22 augustus 2019 om 08:07

Weer een huurdeal dan? Want B&H zal toch niet nu al met verlies willen verkopen, en PSV gaat geen 25mil betalen.

22 augustus 2019 om 09:28

Ja weer een huurdeal en wat dan nog? PSV heeft duidelijk geen behoefte aan een wenjaar en terecht. Gewoon presteren

22 augustus 2019 om 09:50

Wat heb je aan huurspelers in een "wenjaar"?

22 augustus 2019 om 12:02

Maar als Psv hem haalt. Wie wil je dan op de bank zetten Bruma Malen Bergwijn of die nieuwe spits?

22 augustus 2019 om 13:53

De spits is echt niet gehaald voor de basis. Die is voor een plan b. Malen is de nr 9

22 augustus 2019 om 09:10

@myloki

Ja voor eredivisieclubs een goede speler, maar niet voor Psv. Wat moet PSV met Ali. Het is niet zo dat ze daar niets hebben rondlopen. Zeker nu die spits erbij komt. Dan kan zelfs Malen naar de zijkant en die spits in de punt mocht het nodig zijn. Komen ook leuke jeugdspelers door die het goed doen in de minuten die ze krijgen en dan nog een vleugelspeler erbij. Kunnen beter achter een middenvelder aan.

22 augustus 2019 om 10:49

Myloki

"denk dat dat voor eredivisie begrippen een zeer bruikbare speler kan zijn. "

De transfermarkt in Engeland is dicht waarvoor er geen vervanger gehaald kan worden. Voor het geld hoeft Brighton hem niet te laten gaan en aangezien er 25 miljoen voor hem is betaald, zal er een behoorlijk transferbedrag op tafel moeten komen. Daarbij heeft de speler zelf ook aangegeven dat hij vooralsnog geen trek heeft in een terugkeer naar NL, terwijl hij vanwege de hoge transfersom wel gedwongen zal worden om een langdurig contract te ondertekenen. Ik wil best geloven dat er een lijntje uitligt, maar de vraag is hoe sterk dat lijntje is. Ik zou de transfer ook niet zo goed begrijpen omdat men die Griek ook niet voor niets heeft gehaald en de kans groot is dat Malen daardoor weer naar de zijkanten wordt gedwongen omdat die niet snel op de bank zal worden gezet. En dan wordt het wel heel erg dringen op de vleugels. De vraag is dan ook of dat lijntje niet vooral een lijntje is dat verband hield of houdt met een vertrek van Bergwijn en of het nog steeds relevant is.

22 augustus 2019 om 11:46

Speler zit tot nu toe elke wedstrijd oo de tribune. Denk dat het voor Brighton dus wel meevalt hoe zeer ze een vervanger nodig hebben Ik denk daarnaast niet dat Mitro voor de basis is gehaald. Meer als pinchitter voor de laatste 20 minuten en om Malen ooit rust te geven als ze dubbel programma hebben. Daarnaast zullen Ihataren en Gakpo ook nooit 2x in de week 90 minuten spelen. En met de huidige blessures houdt je dan weinig man over. Alleen zou ik dan voor een goedkoper optie gaan als back up. Mede omdat als de blessures over zijn, hij misschien helemaal buiten de basis valt....

Weet niet of dit daadwerkelijk een versterking voor PSV is. Lijkt me alleen de jeugd in de weg te staan dan..

22 augustus 2019 om 08:57

Klopt, maar met alleen jeugd red je het niet.

Ongelofelijk hoe erg Brands gemist wordt bij dit Psv.

22 augustus 2019 om 07:42

Even afwachten of dit waar is, maar dit moet PSV natuurlijk heel snel uit het hoofd zetten

22 augustus 2019 om 10:19

Idd, PSV lijkt de filosofie van Feyenoord gekopieerd te hebben. Allemaal leuk en aardig maar dit soort spelers is toch niet van het niveau waar PSV naar op zoek moet gaan. En dan heb ik het nog niet eens over de behoefte aan, gehad.

22 augustus 2019 om 07:42

Even afwachten of dit waar is, maar dit moet PSV natuurlijk heel snel uit het hoofd zetten

22 augustus 2019 om 08:38

John de Jong is alleen bezig met paniekaankopen. Deze man heeft totaal geen ervaring.

22 augustus 2019 om 08:54

Ja idd al weken uitgeschkeld voor CL en nu is de selectie nog steeds niet compleet. Lekkere visie.

22 augustus 2019 om 08:59

"ongelofelijk hoe erg Brands gemist wordt bij dit Psv."

Toch heeft John de Jong deze transferperiode genoeg goeds gedaan:
- Baumgartl lijkt een voltreffer, speelt tot dusver uitstekend.
- Bruma lijkt ook een goede aankoop, scoorde tegen ADO en twee keer tegen Basel.
- O.a. Bergwijn en Malen hebben bijgetekend.
- Lozano en L. de Jong zijn verkocht voor hogere bedragen dan menigeen verwacht had.
- Met de komst van Lato, Boscagli, Gloster, Baumgartl en de terugkeer van Schwaab is er in elk geval weer genoeg keuze voor de verdediging. Brands heeft jarenlang een groot risico genomen door nauwelijks backups te halen voor de verdedigers.

22 augustus 2019 om 09:06

Kom op man, die Lato en Boscagli zijn toch absolute miskopen, verschrikkelijk zwakke spelers. Schwaab daarentegen is alleen terug bij PSV omdat niemand m wilde hebben. En al die huurdeals die ze willen sluiten, lekker gericht op de toekomst?

22 augustus 2019 om 09:17

Van Ginkel was inderdaad een heel slechte zet om te huren.

22 augustus 2019 om 09:19

Hoe kan je nu al zeggen dat Lato een verschrikkelijk zwakke speler is?

22 augustus 2019 om 09:22

"kom op man, die Lato en Boscagli zijn toch absolute miskopen"

Lijkt me erg vroeg om dat nu al te concluderen. Bovendien is Lato gehuurd en dus sowieso geen miskoop.

"schwaab daarentegen is alleen terug bij PSV omdat niemand m wilde hebben"

Klopt niet. Schwaab en z'n vrouw hebben er voor gekozen om hun kinderen op te laten groeien in de omgeving van Freiburg. Daarom is zijn vrouw vorig jaar met de kinderen terug verhuisd. Dat ging op zich goed, totdat één van de kinderen enkele maanden geleden ernstig ziek werd. Schwaab heeft er toen voor gekozen om zich bij z'n gezin te voegen en dát was dus waarom hij wegging bij Psv. Maar het gaat nu weer veel beter met z'n zoon, dus is hij weer teruggekeerd naar Eindhoven.

"en al die huurdeals die ze willen sluiten, lekker gericht op de toekomst?"

Al die huurdeals? Lato en Mitroglu zijn de enige gehuurd spelers. En die zijn allebei heel logisch: Mitroglu is gehuurd omdat PSV Romero en Lammers tijdelijk moet missen en Lato is gehuurd omdat Boscagli en Gloster al gehaald zijn als linksbacks voor de toekomst.

22 augustus 2019 om 10:26

@cabinessence zonder echt in detail te treden wil ik jou een ding vragen....ben jij nu echt tevreden met de selectie die PSV nu heeft? Is dit werkelijk het beste dat je voor nu en de toekomst, kunt bereiken met het budget van PSV? Als je dat werkelijk vindt heeft de Jong het fantastisch gedaan. Als hij in de buurt komt heeft hij het goed gedaan. Persoonlijk denk ik dat PSV er voor de korte en lange periode deze transferperiode op achteruit is gegaan. Maar dat is mijn mening.

22 augustus 2019 om 10:28

@cabinessence wat jij goed noemt, noem ik zwak. - Baumgartl kun je zeker nog geen voltreffer noemen. Hij was ook vierde keus (na Lyanco, lucas halter en alvarez) en kwam op aanbeveling van Stevens. - Bruma is totaal overbodig. Op dat moment hadden ze vijf linksbuitens. Met lozano die vertrekt, kun je gewoon met bergwijn op links spelen en gakpo erachter. Een spits is wel nodig. - Het bijtekenen va Bergwijn en Malen is inderdaad iets goeds. - 40 miljoen voor lozano en 12 voor luuk vind ik niet heel geweldig hoor. Overmars had er meer uitgehaald. - Ze halen twee linksbacks die niet gebruikt worden en tegen Basel nog niet wedstrijdfit waren. Daarnaast halen ze een vervanger voor Schwaab en vervolgens keert hij doodleuk terug. Luckassen die tegen Basel nog basisspeler was, is nu ineens vierde keus RCV. In mijn ogen doet JDJ het zeer slecht en ik snap niet dat jij bovengenoemde acties als goed beschouwd.

22 augustus 2019 om 10:34

"ben jij nu echt tevreden met de selectie die PSV nu heeft?"

Ik ben niet ontevreden. Ik denk dat er momenteel voor elke positie minimaal één goede speler is (behalve voor linksback, maar daarvoor zijn nu genoeg opties die getest kunnen worden) en de bank is ook aardig bezet. Maar ik zie natuurlijk ook wel dat Ajax, met een veel ruimer budget, momenteel een sterkere selectie heeft. En daar kun je als PSV-supporter natuurlijk niet tevreden mee zijn.

"als je dat werkelijk vindt heeft de Jong het fantastisch gedaan."

Het woord fantastisch heb ik niet in de mond genomen. Ik zei alleen dat hij genoeg goeds gedaan heeft.

"persoonlijk denk ik dat PSV er voor de korte en lange periode deze transferperiode op achteruit is gegaan. Maar dat is mijn mening."

Uiteraard is PSV er op achteruit gegaan. Een spits die afgelopen seizoen 28 gemaakt heeft en een flankspeler die 42 miljoen waard is vervang je niet zomaar even met gelijkwaardige spelers. Pluspunt voor PSV is natuurlijk wel dat de directe concurrent er met het vertrek van De Jong en De Ligt ook flink op achteruit is gegaan.

22 augustus 2019 om 10:40

"baumgartl kun je zeker nog geen voltreffer noemen."
Heb je hem zien voetballen? Was absoluut één van de beste PSV-ers in de wedstrijden die hij tot nu toe gespeeld heeft.

"bruma is totaal overbodig."
Lozano is weg, Malen staat nu in de spits en Bergwijn staat regelmatig op 10. Dan hou je voor de flanken alleen Bruma en jonkies Gakpo en Ihattaren (eigenlijk een middenvelder) over.

"40 miljoen voor lozano en 12 voor luuk vind ik niet heel geweldig hoor."
Het was 42 miljoen voor Lozano en 15 miljoen voor De Jong. En dat zijn hogere bedragen dan de bedragen die meestal voorbij kwamen in de media en op de forums.

"ze halen twee linksbacks die niet gebruikt worden en tegen Basel nog niet wedstrijdfit waren."
En toch vind ik het te vroeg om ze al het stempel miskoop te geven.

"daarnaast halen ze een vervanger voor Schwaab en vervolgens keert hij doodleuk terug."
Schwaab is teruggekeerd naar Duitsland omdat z'n kind ernstig ziek was. Hij is weer naar PSV gekomen omdat het nu toch weer goed ging.

"luckassen die tegen Basel nog basisspeler was, is nu ineens vierde keus Rcv."
Dat kun je John de Jong niet verwijten. Van Bommel maakt de opstelling.

22 augustus 2019 om 10:59

@jordypsv1995

"in mijn ogen doet JDJ het zeer slecht en ik snap niet dat jij bovengenoemde acties als goed beschouwd."

De vraag is of dat aan John de Jong ligt of aan jouw ogen. Voor een objectief oordeel, moet je bijv. weten welk transferbudget De Jong ter beschikking heeft en welke bewegingsvrijheid hij heeft. Aangezien dat niet bekend is, kan je ook niet tot een objectief oordeel komen. Bovendien is hij voor zijn aankopen volledig afhankelijk van zijn scoutingsapparaat aangezien een directeur wel over de transfers gaat, maar de spelers natuurlijk niet zelf gaat zoeken. En als een directeur spelers niet zelf gaat zoeken, kan hij voor de aankopen niets anders doen dan afgaan op de scoutingsrapporten. De Jong is als TD verantwoordelijk voor de aankopen, maar verantwoordelijkheid is niet hetzelfde als schuld. Ajax is verantwoordelijk voor de toestand waarin Nouri zich thans bevindt omdat de club werkgever is van de arts die fouten heeft gemaakt. Maar omdat een arts volledig autonoom is in zijn handelen, ligt de schuld van het drama, als je al over schuld mag spreken omdat het medische fouten betreft, uitsluitend bij de arts. Zelfs Ajax gewild had, had niemand bij de club de arts kunnen tegenhouden. De vraag is dan ook gerechtigd waarom je vind dat John de Jong het slecht doet en of dat werkelijk aan John de Jong ligt of aan een te hoog gespannen verwachtingspatroon bij jezelf. John de Jong is bevoegd en verantwoordelijk voor de aankopen en een van die bevoegdheden is het maken van keuzes. Het is natuurlijk mogelijk dat jij andere keuzes gemaakt zou hebben, maar als dat zo is, wil dat natuurlijk niet zeggen dat die keuzes daarom per definitie beter zijn. Bovendien zijn die keuzes afhankelijk van het budget en is het budget dat John de Jong tot zijn beschikking heeft beperkt en het budget dat jij hanteert fictief is. Dat zou heel goed de reden kunnen zijn dat jij andere keuzes maakt. Daarnaast moet John de Jong zijn aankopen uitonderhandelen, terwijl jij die van jou alleen maar uit hoeft te typen. Ook dat is een wezenlijk verschil.

22 augustus 2019 om 11:56

Waarom zo negatief over Jahanbaksh? Hij is letterlijk de beste speler van dit decennium geweest bij AZ en werd topscorer als buitenspeler. Waarom zou hij dat niet kunnen met een beter team om hem heen? Als je hem een jaar kan huren moet je echt heel blij zijn lijkt me, maar misschien kijk ik teveel door een AZ-bril. Ik zou er in ieder geval als psv’er Een stuk blijer mee zijn dan een Doan, die eigenlijk Nog niet zoveel heeft laten zien.

22 augustus 2019 om 12:39

Bedoel in dit geval de gehele selectie en dan kijk ik naar het middenveld en de verdediging.
Over aanvals-linie nog wel redelijk positief.
Jahanbaksh zou een prima aankoop zijn voor Psv, maar denk dat die te duur is en voor dat geld zou ik eerder investeren in een andere linie.
Een ervaren kracht mist die PSV ook in mijn ogen.

22 augustus 2019 om 16:37

Ah zo, Begrijpelijk. Nu ik erover nadenk heeft PSV met Bergwijn, Bruma, Gakpo en Malen inderdaad ruim genoeg goede opties voor de vleugels.

Zou een goede versterking zijn voor PSV. Ook Feyenoord zou een lijntje hebben uitgegooid en dacht ook AZ. Zou een zeer mooie aanwinst voor de eredivisie zijn.

22 augustus 2019 om 08:02

En waar zou Feyenoord nog even 10+ miljoen en dan zijn salaris vandaan gaan halen? Die geruchten kunnen in de prullenbak.

22 augustus 2019 om 08:38

10 miljoen ? Het zou om een huurconstructie gaan voor één seizoen

22 augustus 2019 om 08:39

Hij bedoelt een huurdeal, daar was idd sprake van een paar weken geleden. Dus die 10+ miljoen is helemaal niet nodig. Het salaris zou je dan moeten afwachten, misschien van een verkoop. Misschien doet B&H wel een goed aanbod qua salarisverhouding.

22 augustus 2019 om 08:44

Raubaht - VoetballR

Excuus dan. Daar heb ik helemaal niets van mee gekregen en was een inschatting gezien zijn transfersom vorig jaar.

Allemaal leuk en aardig maar waar blijven de creatieve middenvelders? Ik snap dat we een vervanger voor lozano moeten hebben maar als je kijkt waar het in het spel ontbreekt is het iemand die de passes geeft.

22 augustus 2019 om 07:38

Die vervanger van Lozano heb je in principe toch al met Promes?

22 augustus 2019 om 07:41

Die transfer heb ik even gemist.. Promes van Ajax naar PSV...

22 augustus 2019 om 07:46

Hieronder stond hij al goed 😃

22 augustus 2019 om 07:55

Ooh ik niet hoor! 20 miljoen.. veel geld voor een bankzitter!

22 augustus 2019 om 07:38

Die vervanger van Lozano heb je in principe toch al met Bruma?

22 augustus 2019 om 07:56

In principe wel, maar ik denk dat ze toch iemand achter de hand willen hebben voor als er iemand zou wegvallen. Of misschien is Bruma toch wel tegen gevallen de laatste duels die hij speelde.

22 augustus 2019 om 07:48

Onbegrijpelijk. En te laat ook nog eens. De Jongh zelf spits geweest? Hij is gek op spitsen hij verzamelt ze in ieder geval

Mwah, dit lijkt meer "met het bord op schoot scouting". Jahanbaksh deed het bij AZ goed, maar is altijd maar de vraag of iemand van AZ het bij de top 3 gaat maken. Nu heeft hij ook nog eens de bank warm gehouden in Engeland. Ik zou hem lekker in Engeland houden.

22 augustus 2019 om 09:05

"mwah, dit lijkt meer "met het bord op schoot scouting"."

Wat maakt dat uit? Zijn Pierie, Scherpen, Schuurs, Labyad, Ziyech en Promes dan niet met het bord op schoot gescout? En na de komst van Bruma, Boscagli, Baumgartl, Lato, Gloster en Mitroglou is het wel duidelijk dat PSV zeker niet alleen via Studio Sport naar spelers zoekt.

22 augustus 2019 om 09:12

4ever4ajax zegt toch ook niet dat het wat uitmaakt? Hij geeft alleen zijn mening over het feit Alireza. Heel erg jammer dat Cabinessence er weer gelijk Ajax bij moet halen en vergelijking moet stellem, maar dat is tegenwoordig schijnbaar het enige dat ze daar kunnen in Eindhoven??

22 augustus 2019 om 09:21

@cabinessence: Wow, wat ben jij met je slechte been uit bed gestapt man. Waar zeg ik iets over Ajax? Doe 's lief!

22 augustus 2019 om 09:25

Hou op man. Het enige wat zij kunnen in Eindhoven. Wat een ongelooflijk sneue opmerking. Cabinessence snijd niet geheel onterecht een goed punt aan om een mening te weerleggen van iemand anders en dan ga je zo reageren? Hij noemt Ajax omdat het toch duidelijk is dat Ajax veel transfers uit de eredivisie heeft gedaan? Hij zou ook Feyenoord kunnen noemen met oud spelers die zij terug halen of Utrecht met net onontbloeide talenten of noem maar op. Maar 4wver4ajax is, neem ik aan, voor Ajax.

22 augustus 2019 om 09:32

"4ever4ajax zegt toch ook niet dat het wat uitmaakt?"

Zoals je kunt lezen vond hij het vermeldenswaardig, dus dan maakt het hem ook wat uit.

"heel erg jammer dat Cabinessence er weer gelijk Ajax bij moet halen"

Doe niet zo lichtgeraakt. Als je jezelf 4ever4ajax noemt op een forum en iets zegt over de grootste concurrent van je eigen club, dan kun je verwachten dat Ajax er bij wordt gehaald in de reactie. Net zoals PSV er meestal bij wordt gehaald als ik iets schrijf over Ajax.

22 augustus 2019 om 09:45

"wow, wat ben jij met je slechte been uit bed gestapt man."

In tegendeel.

En ik vind dat je een beetje schijnheilig doet. Je noemt jezelf 4ever4ajax en je schrijft iets over PSV wat ook bij je eigen club aan de orde is. En dan ga je verontwaardigd reageren als dat geconstateerd wordt?

22 augustus 2019 om 09:58

@cabinessence: verontwaardigd reageren? Knap dat je dat eruit haalt. En blijkbaar mag ik van jou dus eigenlijk nergens meer op reageren bij een andere club omdat er altijd wel eenzelfde situatie bij Ajax ook van toepassing is. Ik reageer op een situatie en ben daar totaal niet verontwaardigd over. Dat jij daar direct Ajax in moet betrekken, vind ik ronduit zwak. Daar gaat het hier niet over. Als er een artikel over Ajax gaat, reageer ik daarop.

22 augustus 2019 om 10:03

"verontwaardigd reageren?"

Je stelt dat ik met het verkeerde been uit bed ben gestapt en je vind dat ik "lief" moet doen. Lijkt mij best een verontwaardigde reactie.

"en blijkbaar mag ik van jou dus eigenlijk nergens meer op reageren bij een andere club omdat er altijd wel eenzelfde situatie bij Ajax ook van toepassing is."

Jij mag van mij overal op reageren. Maar het lijkt me logisch dat Ajax en PSV altijd met elkaar vergeleken zullen worden. Het zijn nou eenmaal directe concurrenten en (nationaal) succes van de één is voor een groot deel afhankelijk van wat de ander doet. Daar hoeven we toch niet moeilijk over te doen? Als ik kritiek uit op Ajax die ook van toepassing kan zijn op Psv, dan mag je mij daar ook op wijzen.

22 augustus 2019 om 10:40

Maar waarom als je kritiek hebt op Ajax in een artikel over Ajax, moet ik in een reactie op jou dan PSV erbij betrekken? Dat zou ik net zo gek vinden namelijk.

22 augustus 2019 om 10:46

"maar waarom als je kritiek hebt op Ajax in een artikel over Ajax, moet ik in een reactie op jou dan PSV erbij betrekken?"

Niets moet... Maar als ik bij een artikel over Ajax zou schrijven dat Ajax na die 0-0 in Cyprus voor lul staat in Europa, dan lijkt het me niet meer dan normaal dat iemand mij er op wijst dat PSV ook een beetje voor lul stond tegen Basel en dat PSV het vanavond zelf ook nog maar moet laten zien.

22 augustus 2019 om 11:02

@cabinessence: Ok, dan verschillen we van mening. Als we het hebben over de 0-0 in Cyprus, kan ik je alleen maar gelijk geven, was een wanprestatie. Ik zou dan niet direct over PSV beginnen, omdat ik dat dan ook een zwaktebod vind.

Altijd weer iemand scouten die in de Eredivisie heeft gespeeld. Een goed jaar gehad bij AZ, dat was het. Probeer dan El Ghazi, Biseswar of Ola John

22 augustus 2019 om 09:06

"altijd weer iemand scouten die in de Eredivisie heeft gespeeld."

Bruma, Boscagli, Baumgartl, Lato en Mitroglou hebben nooit eerder in de eredivisie gespeeld.

22 augustus 2019 om 09:13

Je maakt je steeds belachelijker cabinessence

22 augustus 2019 om 09:36

"je maakt je steeds belachelijker cabinessence"

Die mag je even onderbouwen. Er wordt geschreven dat er "altijd weer" gescout wordt naar spelers die in de eredivisie gespeeld hebben. Vervolgens noem ik vijf spelers die nooit in de eredivisie hebben gespeeld die deze zomer zijn gehaald door Psv. Ik verneem graag van je waarom ik mezelf daar belachelijk mee maak.

22 augustus 2019 om 10:14

Volgens mij weerlegt Cabi op een normale manier met vijf namen dat PSV alles behalve alleen maar scout in de Eredivisie. Je persoonlijke aanval is dus eigenlijk niet zo gepast Forzagigi

Mocht hij komen, kunnen de lichttown madness dan een spandoek maken ajb met:

Ali, waar zijn je principes nou?

Kon naar Feyenoord, maar wilde niet terug naar Nederland. Nu doet er blijkbaar geen andere club zich voor, behalve Psv, dus dan hapt die daar maar op. Principeloze speler, gaat PSV ook niet verder helpen.

22 augustus 2019 om 09:59

Eh, Jahanbakhsh heeft nog helemaal geen "ja" gezegd tegen Psv, hoor. Sterker nog, hij heeft een tijdje terug ook tegen PSV gezegd dat hij nog niet terug naar Nederland wil komen. Het enige wat aan de orde is, is dat PSV hoopt dat hij zich misschien bedenkt, omdat hij in Engeland niet op veel speeltijd kan rekenen.

22 augustus 2019 om 10:04

Daarom staat er in mijn eerste regel ook het woord 'dan' wat refereert naar een mogelijk toekomstige situatie.

Heb de formulering duidelijker gemaakt

Ik vind het opmerkelijk dat mensen Brands sinds hij weg is opeens een wereld TD vinden. Hij was ook goed hoor maar mensen gaan hem nu vergelijken met De Jong en lijken alleen nog de positieve dingen van Brands te weten. Nu hebben we de verdediging goed op orde en met Brands hebben noodgedwongen een jaar met Brenet als linksback gespeeld. Ik zie ook nog graag een nummer 10 komen hoor maar we moeten niet gaan doen alsof Brands een wonder TD was die altijd ruim optijd de spelers haalde die nodig waren.

Ik zie veel psvers negatief reageren maar vind dat wanneer die Griek wordt aangetrokken PSV minimaal gelijkwaardig is aan mijn Ajax als doan ook nog komt en alles valt in het mandje misschien wel beter... jahanbachs zou ik zelf idd niet doen op die plek heb je genoeg of er is concrete (lees bayern) belangstelling alsnog voor de pas verlengde bergwijn...

Lees hier veel over dat Jahanbakhsh geen goede huurdeal of aankoop zou zijn, dat PSV dat niet zo moeten willen. Dit lees ik vooral bij de ajacieden. Vorige maand of twee maanden geleden waren ze als een kind zo blij dat Promes naar Ajax komt. Nou Jahanbakhsh of Promes is dus echt precies van hetzelfde niveau. Allebei niet nodig overigens bij PSV of Ajax. Dus niet doen alsof PSV dat slecht dat en Ajax niet want dat is onzin.
Het enige verschil is dat promes gekocht is en ws heeeeel veeel salaris krijgt.

Jahanbaksh is voor elke Eredivisieclub natuurlijk een versterking. Bovendien een echte rechtsbuiten, waar bij PSV alle aanvallers meer linksbuiten lijken. Goede zaak als ze hem halen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1314
2.PSV1311
4.Vitesse111
5.AZ109
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

47 fans
Aanvaller, 26 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 17 september
Nemanja Matic is met zijn aflopende contract op de radar van diverse clubs verschenen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren