‘Trio aan Eredivisie-clubs biedt PSV-middenvelder ontsnappingsroute’

Woensdag, 21 augustus 2019 om

Bart Ramselaar mag van PSV uitzien naar een andere werkgever en volgens Voetbal International zijn AZ, FC Utrecht en sc Heerenveen bereid om de 23-jarige middenvelder over te nemen. Ramselaar heeft in Eindhoven een doorlopend contract tot medio 2021, maar hoeft onder trainer Mark van Bommel niet te rekenen op speelminuten.

PSV nam Ramselaar drie jaar geleden voor een kleine vijf miljoen euro over van FC Utrecht en zijn beginperiode in het Philips Stadion was veelbelovend. Met de entree van Van Bommel als oefenmeester een jaar geleden veranderde het perspectief van de middenvelder op ingrijpende wijze. De reservespeler mocht in januari al vertrekken, al werd er destijds geen deal gesloten met een geïnteresseerde club. PSV is volgens het weekblad bereid om Ramselaar met verlies te verkopen, om eventueel via een doorverkooppercentage de oorspronkelijke investering weer terug te verdienen.

De Telegraaf wist maandag te melden dat Ramselaar ook op het wensenlijstje van ADO Den Haag staat, daar Abdenasser El Khayati onlangs de overstap maakte richting Qatar SC. Technisch manager Jeffrey van AS liet al doorschemeren dat ADO op korte termijn een opvolger van El Khayati wil presenteren, zonder daarbij specifiek de naam van Ramselaar te noemen.

Ramselaar kwam onder Phillip Cocu, de voorganger van Van Bommel bij PSV, nog geregeld aan spelen toe. Sinds afgelopen seizoen vervult de drievoudig international van het Nederlands elftal slechts een bijrol. Ramselaar kwam tot dusver tot 7 doelpunten en 6 assists in 76 wedstrijden namens PSV.

PSV geplaatst voor volgende ronde: 'Daar gaat het om'
Meer video's

Poll

Wat lijkt jou de beste optie voor Bart Ramselaar?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

58 reacties (laatste reactie door dinorex)

Perfecte vervanger voor Til! Ouwejan is geen middenvelder dus we kunnen hem goed gebruiken. Zie hem graag komen bij AZ.

21 augustus 2019 om 11:28

Kunnen jullie Luckassen er dan niet gelijk bijnemen?

21 augustus 2019 om 11:44

Ja neem ze allebei maar. Leggen we er wat kleingeld bij, willen we Stengs graag naar Eindhoven zien komen Gekkigheid natuurlijk, al zou ik het wel toejuichen

21 augustus 2019 om 13:33

op zich nog niet eens zo'n slecht idee. Ik zal het allemaal maar toejuichen. Ramselaar, Luckassen en x aantal miljoenen en klaar is kees ;-).

21 augustus 2019 om 11:53

Zou echt een prima vervanger voor Til zijn inderdaad. Past ook helemaal bij AZ. Laat Koopmeiners maar de omgekeerde weg bewandelen dan, haha.

Feyenoord ligt weer te slapen hoor. Bart is beter dan die kleine Kelly namelijk!!

21 augustus 2019 om 12:12

Mwa, vind ik zeker niet. Voor Ramselaar hadden we dan weer een transfersom moeten uitgeven en ook bij hem is het ook nog steeds afwachten op welk niveau hij dalijk weer zit. En als er één linie geen versterking nodig heeft, is het het middenveld wel.

Nee, liever geld besparen en naar de verdediging kijken.

21 augustus 2019 om 12:19

Haha ik kan heel goed begrijpen dat jullie een oogje op Koopmeiners hebben. Dat is ook echt de topper van AZ. Hij zou bij PSV ook echt uitstekend passen op het middenveld. Helaas voor jullie is Teun niet te koop

21 augustus 2019 om 12:02

Zouden jullie ook blij zijn met labyad? Ik zeg maar wat labyad en magallan plus 10 miljoen en krijgen wij koopmeimers?

21 augustus 2019 om 12:23

Labyad zou voor AZ denk ik ook een uitstekende speler zijn. Magallan daarentegen kan er niet zo veel van heb ik de indruk, en koekenbakkers hebben we al genoeg lopen achterin bij AZ.

Koopmeiners zou overigens zeker een versterking zijn voor Ajax, maar helaas voor jullie niet te koop

21 augustus 2019 om 13:16

Koekebakkers genoeg? Op wie doel jij dan. 0 doelpunten tegen...

21 augustus 2019 om 13:50

Weigelt, Bergsma, Hatzidiakos. Allemaal erg matig. Basis is inderdaad oké, maar wel op leeftijd met Vlaar en Wuytens. Het is tekenend dat Koopmeiners cv wordt gezet.

21 augustus 2019 om 12:07

Ramselaar speelde gister mee in de oefenwedstrijd tegen Utrecht. Had de samenvatting bekeken en was echt 1 van de beste van het veld. Nog steeds heel raar dat deze jongen geen een keer meer een kans heeft gekregen in 1. Denk dat hij bij AZ zeker van waarde kan zijn!

21 augustus 2019 om 12:41

Is voor Az echt een aanwinst. Denk dat de club ook prima bij hem past. Er zullen vast redenen zijn, maar het is jammer dat ie er bij ons niet aan te pas komt....

Az lijkt mij echt de ideale club voor Ramselaar. Al vraag ik mij serieus af of dat gedoe met het stadion negatief effect heeft op AZ zijn onderhandelingspositie? Ik zal als speler denk ik wel duidelijkheid en zekerheid willen en heb het idee dat AZ dat momenteel niet kan bieden. Maar ieder mens is anders hé.

21 augustus 2019 om 11:25

Dit snap ik niet. Hoe denk je dat dat invloed heeft?
Dat Ramselaar niet wil komen omdat AZ zijn thuiswedstrijden een jaar in Den Haag of Enschede speelt?

21 augustus 2019 om 12:02

Een jaar in Den Haag of Enschede. Is dit al zeker? Zover ik weet heeft Den Haag en Enschede zich een keer beschikbaar gesteld, maar over een langdurige samenwerking heb ik nog niks gelezen. Ik heb niet de illusie dat deze twee clubs zich het hele seizoen zo coulant opstellen. Je gaat nog wedstrijden krijgen dat clubs op hetzelfde moment of dag spelen, dan moet er ook een oplossing gevonden worden. Wellicht plaats AZ zich voor de Europa League, waar worden die wedstrijden dan gespeeld? Twente heeft ook gewoon een grasveld, waar zijn zuinig voor willen zijn. Uitfans, worden die gewaardeerd tijdens Europese wedstrijden? Ik denk dat AZ zich elke week opnieuw moet inspannen om een stadion te vinden, en dat wordt echt niet met 1 belletje geregeld. In het begin misschien, maar naarmate het seizoen vordert, zullen clubs ook eigen belangen hebben. Ik geloof niet dat je als speler niks meekrijgt van deze situatie en er lekkerder door gaat voetballen. Maar nogmaals dit is uit mijn perspectief hé en ik zou dit zeker in mijn transfer meenemen. Vooral als ik al 2 klote seizoenen achter de rug heb en gewoon weer lekker wil gaan voetballen.

21 augustus 2019 om 11:32

Want....? Ze zijn van plan om Ramselaar op het dak te zetten......leg uit

21 augustus 2019 om 14:54

De kosten misschien? Dat dak zal betaald moeten worden. Denk niet dat er een verzekering is die deze schade dekt zeker als de failliete bedrijven aansprakelijk zijn. Dus denk dat AZ als eigenaar zelf voor de kosten op moet draaien en dan via misschien een lange weg dat geld eens terug krijgt. Of gaan we er allemaal vanuit dat het gratis hersteld wordt?

21 augustus 2019 om 17:11

Az is niet alleen Az he, je hebt het voetballende gedeelte en volgende mij zit het stadion weer in het gedeelte stichting Az.
Of dat los van elkaar te zien is en of ze beide een aparte portefeuille beheren weet ik niet.

21 augustus 2019 om 11:35

Stadion situatie is tijdelijk en zal dit seizoen opgelost worden. Een contract is voor minimaal 3 jaar (meestal). Staat volledig los van elkaar.

21 augustus 2019 om 11:43

Het onderzoek gaat een klein jaar duren. Als dat is afgerond kunnen de herstelwerkzaamheden beginnen. Dus het dit seizoen oplossen is een utopie.

21 augustus 2019 om 12:09

Mag toch hopen dat ze wel iets eerder met de herstelwerkzaamheden zullen beginnen. Een onderzoek kan prima nog lopen terwijl het dak ondertussen wordt hersteld lijkt mij.

21 augustus 2019 om 12:30

Uiteraard gaan ze zsm puinruimen nu ze de oorzaak al grotendeels achterhaald hebben. Het is alleen de vraag hoe word het hersteld, iedereen heeft er baat bij als dit zsm gebeurt.

Een lage transfersom met een hoog doorverkooppercentage zou ideaal zijn voor PSV. Ik zie Ramselaar met zijn kwaliteiten wel slagen bij een AZ of Heerenveen. Sympathieke kerel die wellicht misschien niet helemaal op zijn plek zat in Eindhoven.

Erg goede middenvelder. Denk dat het voor alle clubs naast ajax en psv een directie versterking zou zijn. Ben bang dat az de beste papieren heeft met het vertrek van til. Desondanks hoop ik dat hij bij ons komt spelen.

Lijkt me heel sterk dat wij in de race zijn om Ramselaar terug te halen. We hebben nu al 7 middenvelders voor 3 posities, waarvan 3 spelers die op de 10 uit de voeten kunnen. Bovendien hebben we een jaarlijks operationeel tekort van 5 miljoen Euro. Persoonlijk gun ik Ramselaar het beste (prima joch), maar Utrecht lijkt me nu echt even nicht im frage.

Rientstra is weg, rammelaar komt erbij... Zou goed bij Heerenveen passen en verzekerd van basisplaats

AZ is een mooie club voor hem, Luckassen mogen ze erbij hebben. Misschien kan Koopmeiners dan de andere weg bewandelen als PSV nog wat bijbetaalt al is het vaak middelmaat wat AZ aan PSV aflevert

21 augustus 2019 om 11:39

Koopmeiners is net captain gemaakt en is de meest stabiele speler op het moment. Scoort tot nu toe iedere wedstrijd weer goed. AZ zal hem echt niet voor minder dan het bedrag van Til laten gaan, dus ben benieuwd wat je bedoelt met "wat bijbetaalt", aangezien Luckassen op het moment niet veel waard is.

21 augustus 2019 om 11:43

Dat is het verschil tussen subtop en top. Luckassen is voor AZ een prima speler, misschien flopt Koopmeiners ook wel als hij straks naar PSV gaat, net als Maher. 6 miljoen + Ramselaar + Luckassen zou geen gekke deal zijn, misschien kun je het Philips Stadion er voor een paar wedstrijden bijkrijgen

21 augustus 2019 om 12:04

Zouden jullie blij zijn met labyad en magallan plus 10 miljoen en krijgen we koopmeimers?

21 augustus 2019 om 12:10

Erg naief om te denken dat AZ dat zou doen. Luckassen en Ramselaar zijn voor 9.5 mln gekocht en ik denk niet dat ze nog de helft waard zijn. Dan is een bod van 10 mln natuurlijk lachwekkend vanuit Az's standpunt

21 augustus 2019 om 12:20

Misschien wel maar spelers verliezen nu eenmaal snel hun waarde als ze AZ verlaten, zie Jahanbakhsh, Janssen, Maher, Luckassen..

Lijkt me een mooie match met AZ. Ramselaar op zoek naar speeltijd bij een subtopper. AZ op zoek naar een aanvallend ingestelde middenvelder.

Ik zou hem graag bij AZ zien als opvolger van Til. Er staat nu een middenveld met Koopmeiners/clasie, Ouwejan en Midtsjö en dat mist toch creativiteit zoals te zien was tegen Groningen. Ouwejan kan prima combineren maar heeft niet echt de persoonlijke actie in zich en wist ook niet helemaal waar hij moest lopen af en toe. Dit is Ramselaar zijn positie van origine en hij heeft een stuk betere dribbel dan Ouwejan. Dat zou een stuk prettiger zijn in zo'n lastige wedstrijd waarin wat gecreëerd moet worden. Bovendien zou hij ook niet teveel moeten kosten denk ik, misschien een miljoen of 2,5?

21 augustus 2019 om 12:34

Uit armoede laat Slot nu ook Stengs vanaf het middenveld komen, wat mij niet helemaal de bedoeling lijkt. Die moet gewoon lekker vanaf rechts spelen. Ouwejan is een prima speler, maar dan als back. Het beste zou zijn als hij vertrekt voor een mooi bedrag. Wijndal staat klaar en moet dit jaar spelen op de back. Ouwejan wordt voor mijn gevoel ook op het middenveld gezet, omdat ze hem niet op de bank willen zetten ten faveure van Wijndal. Dat zou kapitaalvernietiging zijn omdat hij toch wel een redelijke waarde vertegenwoordigd .

Een vervanger voor Til is broodnodig en ik zie ook graag ofwel Ramselaar of Labyad komen voor die positie (met voorkeur voor Ramselaar). 2,5 mln vind ik een reëel bedrag, denk echter dat PSV zal inzetten op een hoog doorverkooppercentage, wat ook logisch is.

Ik ben bang dat dit pijnlijk gaat zijn voor PSV, vooral in het spel wat we nu willen spelen zou Bart prima meekunnen. Erg vermoeiend en apart dat van Bommel hem weigert kansen te geven. Afwisselend met Pereiro en Mo is hij een prima optie voor op de 10 positie, of eventueel afwisselend met Guti en later Thomas op de cm positie. Dan hoef je ook geen geld uit te geven aan een nieuwe middenvelder. Het is beter om centjes te sparen die vervolgens uitgegeven kunnen worden bij mogelijke transfers die 100% (voor zover dat kan uiteraard) een toegevoegde waarde zullen zijn t.o.v. Doan (zeker interessante speler maar te duur en nog te laag rendement) en die Argentijn. Hij zou perfect bij AZ passen, ook omdat hij daar zo goed als zeker een basisplek zal krijgen gezien Til's vertrek. Een doorverkoopperc. zou wel een slimme zet zijn en vermoedelijk ook prima voor AZ als dat een lage afkoopsom inhoudt.

Wat PSV moet proberen is Ramselaar en/of Luckassen betrekken in een deal met Stengs.

21 augustus 2019 om 12:12

Luckassen en Ramselaar hebben weinig waarde betekent dat je nog steeds 20 mln neer moet leggen + deze spelers. Stengs is namelijk wel duurder dan Til. Daar moet je richting de 25 gaan denken

Ik zie hem ook nog we graag komen, zeker als hij niet te veel kost. Samen afwisselen met kokcu op 10. Toornstra en Tapia afwisselen Fer en Burger afwisselen Kelly wil ik eigenlijk al afschrijven, je kunt best een mindere wedstrijd spelen of te veel willen. Ik zie alleen geen kwaliteiten waarmee hij wel het verschil zou kunnen maken. Ik vind Ramselaar echt een goede voetballer en lijkt me niet minder dan een Guti oid. Snap ook niet dat hij geen kans krijgt van Mark van Bommel.

Voor ADO is hij echt een noodzakelijke verbetering die ploeg heeft hem echt nodig omdat daar ook echt 0 vernuft in zit op moment.. weet niet wat zn ambitie is ik denk bij az en Utrecht hij eerst op de bank begint als een van de 14 mogelijke basisspelers bij ADO staat hij als eerste in de startopstelling en kan hij zich lekker laten zien!

Ik had gehoopt dat hij naar Willem 2 zou komen.

Ik had gehoopt dat FC Twente ook in dat lijstje zou staan, maar als AZ en Utrecht concreet worden, kan FC Twente het wel vergeten. Stiekem hoopte ik op een huurperiode. Een middenvelder als Ramselaar is geen overbodige luxe bij FC Twente en hij past bovendien in het systeem. Maar goed, ik denk sowieso niet dat 'we' hem hadden kunnen betalen, ook niet qua salaris.

mag van mij wel weer terug naar utrecht, maar dan moeten ze wel afscheid van emanuelson en strieder nemen

21 augustus 2019 om 13:15

Strieder mag van mij wel blijven. Hij heeft nog niet het niveau van voor zijn blessure, maar is wel op de weg terug.

Emanuelson heeft aangegeven weg te willen. Hij is inmiddels 33, maar nog best van waarde voor een club uit het rechterrijtje, al kan ik me ook voorstellen dat hij nog een jaartje wil cashen in het buitenland.
Dat schept ruimte voor Ramselaar, want Lonwijk is een paar maanden uitgeschakeld.

Ook Jensen lijkt op weg naar de uitgang en die wil men graag vervangen door Davy Roef, de reservekeeper van Anderlecht.

Vitesse. Als hij zou komen hebben we een ijzersterk middenveld met Bero, Bazoer en Ramselaar. Moet toch lukken dan zonder Serero

21 augustus 2019 om 13:58

Vitesse wordt niet genoemd bij de clubs die interesse hebben.

Goeie voetballer door veel wedstrijden te spelen wordt hij beter beste naar een club gaan waar je basis staat

Zou voor AZ kiezen als ik hem was, grootste kans dat je je Europees ook kunt laten zien dan.

En nu hopen voor Max dat hij niet gaat kontdraaien en die deal snel afsluiten. Zodat de middenveld weer stabieler wordt en aanvaller gaat spelen

Dames en heren : Max heeft gefaald aan de onderhandelingstafel !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1314
2.PSV1311
4.Vitesse111
5.AZ109
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

22 fans
Middenvelder, 23 jaar

In de wandelgangen

Maandag 16 september
Manchester United heeft een concessie moeten doen in de contractonderhandelingen met David De Gea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren