De Telegraaf: Lozano met privéjet naar Napels voor afronding transfer

Dinsdag, 20 augustus 2019 om

De transfer van Hirving Lozano van PSV naar Napoli is bijna in kannen en kruiken. De Mexicaanse aanvaller stapt volgens De Telegraaf vandaag nog op een privéjet naar Italië om zijn transfer af te ronden. Het dagblad meldt dat Lozano speciaal wordt ingevlogen door de Italiaanse topclub, waar hij de grootste aankoop van deze zomer wordt.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

43 reacties (laatste reactie door panerai)

Knap gehandeld van Psv. Vind hem zelf zwaar overschat, zeker in het voetbal dat PSV nu wil spelen.

20 augustus 2019 om 16:09

Ik denk dat hij bij Napoli wel eens kan gaan verassen. Mertens vond iedereen ook enorm overschat toen hij bij PSV naar Napoli vertrok en is daar ook uitgegroeid tot een van de beste spelers van Napoli en zelfs de competitie. Ik durf te stellen dat Lozano nog meer talent bezit dan Mertens dus we gaan het zien.

20 augustus 2019 om 16:11

Zou leuk zijn als hij het daar goed gaat doen, ook voor het imago van de Nederlandse competitie. Ik vond Lozano in zijn eerste seizoen écht goed, was altijd gevaarlijk. Sinds PSV in kleinere ruimtes speelt, is hij me echter vies tegengevallen. Lijkt bijna techniek en overzicht tekort te komen en is in het korte combinatiespel bijvoorbeeld veel minder dan een Bergwijn of Malen.

20 augustus 2019 om 16:17

Nou Mertens was niet zo overschat, want die kon in aanvallende/goed voetballende teams ook goed mee. Van Lozano moet ik maar zien wat het wordt als hij in een voetballende ploeg tegen (ultra)defensieve ploegen gaat spelen. Hij is vooral goed als hij gelanceerd kan worden achter de verdediging en Napoli zal in Italië bijna altijd het spel maken denk ik. Dus ik vind het wel een behoorlijk risico voor Napoli.

20 augustus 2019 om 16:36

AjaxRosenberg

Callejon is ook zo'n speler die het beste is met ruimte voor zich, en die is in Napels een succes gebleken.

20 augustus 2019 om 17:08

Klopt, maar die bracht ook wel een behoorlijk niveau (buiten zijn snelheid) mee, want die had al een paar seizoen redelijk wat gespeeld bij Real Madrid. Ik heb het wellicht niet goed genoeg beschreven, want tussen ik noem maar een Rommedahl of een Callejon zit wel een wereld van verschil natuurlijk.

20 augustus 2019 om 17:14

Met als verschil dat Mertens wat meer mentaliteit toonde dan een Lozano. Schandalig hoe die erbij zat bij twente uit. Dat opgehemel over die Lozano, terwijl hij gewoon het gedrag van een etterbak vertoonde. Psv supporters moeten blij zijn dat hij weg gaat, psv onwaardig zo"n jongen die zichzelf tegoed vind voor PSV dat toch gewoon een topclub is. Psv heeft veel meer aan een bergwijn die wel loyaliteit toont

20 augustus 2019 om 17:25

AjaxRosenborg, PSV speelt vaak genoeg (lees: meestal) tegen ploegen die het achterin dichtgooien. Daarin vond ik Lozano niet meer moeite hebben dan Mertens in zijn tijd bij PSV. Ik denk dat Lozano vriend en vijand gaat verrassen in Italië. Hij heeft nu zijn transfer, hetgeen hij zo geforceerd door ging voetballen in zn laatste periode bij PSV. We zullen zien..

20 augustus 2019 om 18:26

Iedereen had kritiek op Mertens dat hij het in de belangrijke wedstrijden niet liet zien. Was wel elk jaar goed voor 20 goals en 20 assists. Ik denk dat Lozano meer talent bezit maar dat Mertens een slimmere voetballer is. Lozano doet heel veel op intuitie.

20 augustus 2019 om 16:11

Jij mag die mening hebben, maar dat hij het grootste deel van zijn tijd bij PSV ontzettend productief is geweest kan je niet herkennen. Je kunt Bergwijn bijvoorbeeld beter vinden, en dat is hij nu ook wel, maar Lozano scoort toch echt meer.

20 augustus 2019 om 16:19

Kan zijn, maar op het hoogste niveau heb je iets extra's nodig als voetballer en of Lozano dat heeft vraag ik mij af. Snelheid is leuk maar als je tegen een ploeg speelt die met de kont op de 16 staan, wordt er meer gevraagd.

20 augustus 2019 om 17:00

Snelheid gecombineerd met doelgerichtheid is in mijn optiek toch echt wel wat extra’s in het topvoetbal. Dat zijn nou juist de kwaliteiten waar Lozano wel over beschikt.

20 augustus 2019 om 17:04

Zeker, hij zal het alleen wel eerst op het hoogste niveau moeten laten zien he. Of valt de eredivisie ook onder het hoogste niveau?

20 augustus 2019 om 18:32

Nee, maar een Wk en de CL toch wel.

20 augustus 2019 om 18:32

Nee. Duitsland, Inter en Spurs wel.

20 augustus 2019 om 16:12

Topspeler. A international, gigantische marktwaarde in Mexico en de VS. Die gaat PSV echt missen net als LDJ en Angelino. Vind eigenlijk Memphis de duurste uitgaande transfer. Eigen kweek. Bij Lozano gaat er nog 8 miljoen + aanschaf 11 miljoen vanaf. Is netto 21 miljoen. Toch veel geld nog.

Ik ben blij als dit is afgerond. Aan de ene kant jammer dat zo'n getalenteerde speler ons gaat verlaten maar gezien zijn huidige vorm en zijn neiging tot alles alleen te willen doen zal ik hem niet direct gaan missen.

Ik hoop dat PSV met de inkomende transferinkomsten verstandig omgaat en de te (naar mijn mening) dure Duan links laat liggen en voor een ervaren middenvelder gaat want dat is wat PSV echt nodig heeft op het moment.

20 augustus 2019 om 16:20

Ik zou het liefste een echte CAM zien komen, daar het voor Ihattaren nog te vroeg is om een heel seizoen de kar te trekken. Ik zie Afellay eerlijk gezegd niet een grote rol van betekenis spelen in de toekomst. PSV heeft ook geen rechtsbuiten, alleen een shitload aan linksbuitens. En Doan kan naar het schijnt beide posities invullen. Dus ik snap wel dat ze er achteraan zitten. Daarbij komt Thomas ook terug dus dan is het middenveld vooralsnog redelijk bezet toch? Daarbij is Rosario nu aanvoerder, en als je een vervanger voor Guti haalt schrijf je hem compleet af. Het is moeilijk, want de selectie is totaal uit balans. En door de keuzes van Van Bommel dit en vorig seizoen wordt het alleen maar moeilijker om er een hecht collectief van te smeden.

20 augustus 2019 om 16:31

Misschien dat ben arfa een optie is? Transfer vrij en genoeg ervaring, alleen weet ik niet hoeveel salaris hij vraagt.

20 augustus 2019 om 16:55

Ben Arfa is denk ik ook teveel een dribbelaar met diepgang. PSV heeft zover ik het kan zien een echte spelverdeler nodig als verbinding tussen het blok op het middenveld en de aanval. Met Bergwijn op 10 plakken er vier spelers tegen de laatste linie van de tegenstander aan en er is niemand die hen kan bedienen of met een steekbal weg kan sturen. Zeker als PSV druk zet, en in de eredivisie gebeurt dat vaak, lopen ze zich compleet vast zo. Guti en Rosario kunnen op zich wel een speler diep sturen in de omschakeling, maar zodra dat moment voorbij is staat iedereen in de aanval vast.

20 augustus 2019 om 16:38

Eens, maar blijft toch in het achterhoofd hangen dat hij het laatste seizoen nauwelijks vanaf zijn favoriete linkerkant heeft kunnen spelen. Vanaf die positie is hij in mijn ogen stukke beter: zijn eerst seizoen bij PSV (toen ie op linksbuiten stond) was hij dan ook weergaloos. Niettemin, als PSV hier zelf 35 miljoen aan overhoudt een prima deal.

20 augustus 2019 om 16:50

PSV houdt 21 miljoen euro over. Ook een mooi bedrag.

20 augustus 2019 om 17:07

Heb je dan de de transfersom die PSV betaald heeft eraf getrokken? Anders is 21 miljoen wel erg weinig

20 augustus 2019 om 18:12

Wouter. Onzin, je verkondigd leugens. PSV houd 34 mil over.

20 augustus 2019 om 16:59

Ik weet niet hoe de fysieke gesteldheid van Van Ginkel is? Maar lijkt mij dat die voor een prikkie is op te halen, aangezien zijn contract tot eind dit seizoen loopt. Mocht die weer richting fit gaan, dan is hij misschien een optie? Zou echt een ideale speler voor dit PSV zijn. Met zijn scorend en voetballend vermogen.

20 augustus 2019 om 17:10

Van Ginkel is een fantastische speler maar hij rent ook het liefst de 16 in. Dat kan wel, maar dan moet Van Bommel met de punt naar achteren gaan spelen (wat ik hem niet zie doen want volgens mij is ie nogal gehecht aan 'het blok' ). En ook dan vraag ik me af, wat doe je met Guti? Ze spelen allebei het liefst vanaf de linkerkant. Tegelijkertijd moet er voor Van Ginkel altijd plek zijn in Eindhoven. Hij heeft ons zoveel gebracht. Pff elke keer als ik er over na denk loop ik er weer tegenaan hoezeer de selectie uit balans is.

20 augustus 2019 om 17:30

Eens. Blij wanneer het rond is. Ervaren middenvelder prima en anders misschien nog een spits nu lammers langdurig geblesseerd is. Of verder helemaal niks dan ook prima. Zolang bommel mensen op de juiste plek zet en het team raakt ingespeeld, Zit er toch voldoende bij de selectie.

Goed bedrag voor psv hoor, zeker omdat hij de laatste maanden weinig meer heeft laten zien. Hoop dat Lozano zijn vorm bij Napoli weer kan hervinden.

20 augustus 2019 om 16:18

Denk dat dit voor beide partijen indd een juiste zet is. Lozano kan bij Italië doen wat hij het liefst wil, spelen op de tegenaanval, napoli met kleine rappe voorhoede spelers is de laatste paar jaar een juiste match in de speelstyle die napoli hanteert. Overigens denk ik dat psv absoluut nog een ervaren middenvelder en aanvaller nodig heeft, voor in de breedte, je wil je huidige selectie voorzien van kwaliteit waar het nodig is, maar je kan ook de juiste puzzelstukjes plaatsen en die kunnen individueel minder zijn , maar maken het team in het algeheel sterker. En dat is de speler die psv mist naar mijn mening. Psv is op dit moment een spik en splinter nieuwe lamborghini volgetankt , alleen de KEY ontbreekt Om vol gas te kunnen gaan !

Ik had niet verwacht dat PSV er nog zo’n goede deal uit zou slepen. Ik vond ‘m in de Champions League vorig jaar wel de beste speler van PSV en met absolute zekerheid deze prijs waard, maar hij is al maanden niet meer op dat niveau en mist overduidelijk die prikkel. Napoli vind ik wel een wanhopig ploegje worden, want in de aanval lag het probleem niet. Voor mijn gevoel hebben ze met Insigne, Younes, Mertens en Lozano min of meer dezelfde types rondlopen

Ik vind het knap dat je voor deze voetballer 40 miljoen kan vangen. Top gehandeld!
Een speler die alleen hard kan rennen en verder vaker op de grond ligt dan op zijn benen staat.
Er zijn in Nederland alleen maar winnaars door deze transfer: 40 miljoen voor PSV en een hele horde supporters die zich niet meer hoeven ergeren aan het irritante gedrag van deze huilebalk.
Het ga je goed Lozano, hopelijk tot nooit meer ziens op de Nederlandse velden....

Ik ben altijd blij dat wel even aangegeven is hoe hij precies onderweg is. Stel je voor dat hij met de fiets gaat. Maar nu weten we dat hij met een privéjet gaat. 👍🏻 Mooie transfer, ben benieuwd hoe hij het gaat doen daar.

40 Miljoen is een prachtig bedrag voor Lozano. Met de leuke voorhoedespelers van PSV is dat makkelijk op te vangen en met één of twee gerichte aankopen kunnen wij het elkaar gewoon weer knap lastig maken dit seizoen. Prima, toch?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Napoli

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Napoli62
Voor de complete stand: Serie A
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Napoli.

55 fans
Aanvaller, 24 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Napoli 2 1 0 0
2019/2020 PSV 1 0 0 0
2018/2019 PSV 30 17 4 0
2017/2018 PSV 29 17 4 2
2016/2017 Pachuca 29 10 10 3
Laatste voetbalnieuws

Dries Mertens en Hirving Lozano winnen en waarschuwen Liverpool

Napoli is klaar voor het eerste Champions League-duel met Liverpool, komende dinsdag in eigen huis. Het team van Carlo Ancelotti zegevierde zaterdagavond met 2-0 over Sampdoria en hield zodoende voor het...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 18 september
Real Madrid en Paris Saint-Germain hebben een pact gesloten over een toekomstige transfer van Kylian Mbappé. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren