‘Daniel Sturridge arriveert op vliegveld Istanbul; overgang in afrondende fase’

Maandag, 19 augustus 2019 om

Daniel Sturridge staat inderdaad voor een transfer naar Trabzonspor, zo meldt TRT Spor. De 29-jarige aanvaller arriveerde maandagavond op het vliegveld in Istanbul en deed zijn best om ongezien weg te komen, maar werd toch gespot door het medium. De Brit gaat naar verwachting spoedig een lucratieve verbintenis ondertekenen.

Trabzonspor hoeft geen transfersom te betalen, want Sturridge zit na zijn vertrek bij Liverpool deze zomer zonder club. De spits wordt al langere tijd in verband gebracht met Trabzonspor en eerder maakte ook ESPN al melding van de op handen zijnde overgang van Sturridge. Volgens het televisienetwerk ligt er een tweejarig contract klaar voor de Engelsman bij de Storm van de Zwarte Zee.

Sturridge stond sinds januari 2013 onder contract bij Liverpool, dat hem destijds voor vijftien miljoen overnam van Chelsea. In zes jaar, waarin hij meer dan eens te maken kreeg met blessureleed, speelde de 26-voudig Engels international 160 officiële wedstrijden, waarin hij 68 keer scoorde. Eerder deze zomer werd Sturridge al gelinkt aan Fenerbahçe en Aston Villa, terwijl ook meerdere clubs uit de Championship geïnteresseerd zouden zijn.

Sturridge banned for betting breaches
Meer video's

Poll

Is Trabzonspor een goede club voor Daniel Sturridge?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

24 reacties (laatste reactie door mokrinakollinz)

Eintracht Frankfurt was ook in beeld meldden Duitse media.

Sturridge naar Trabzonspor? Zou wat zijn hoor denk dat niemand op de wereld dit zou hebben gedacht hh

Sturridge mits fits is de beste spits in Turkije, echte behendige mobiele aanvaller maar dat is nu juist het probleem, die gast is altijd geblesseerd

19 augustus 2019 om 23:33

Als Falcao naar Galatasaray gaat wordt dit wel een leuke discussie. ;D

19 augustus 2019 om 23:50

Falcao is toch beter dan Sturridge? Denk niet dat daar echt discussie om zal plaatsvinden. Ik zeg dit trouwens als Fener fan.

Zijn moeder en zaakwaarnemer waren er vorige week al. Vindt dat Trabzonspor een heerlijke stijgende lijn te pakken heeft en zich minder bezig houdt met randzaken. Ze hebben een leuke team en spelen attractief voetbal. Wie weet wordt het wat dit jaar.

Ik denk dat je wel betere dingen te doen hebt dan naar Trabzonspor gaan.
Zou dit niet iets voor Sheffield zijn?

20 augustus 2019 om 01:42

buiten de premier league is er niks wat sheffield meer aantrekkelijk dan trabzon zou maken. iets wat sturridge al jaren meemaakt. trabzon speelt europees, spelen attractief voetbal, sterke fanbase en is een ander cultuur. zeg dan eintracht ofzo, zou ik meer begrijpen.

Afgezien van het feit dat Sturridge een goede speler is, zal veel afhangen van zijn motivatie. Ik denk niet dat hij tot het uiterste zal gaan en het na een jaar voor gezien zal houden in Trabzon. Hierbij speelt zijn blessuregevoeligheid ook een rol. Hij zal zijn geld incasseren en het voor gezien houden. Jammer, want Trabzonspor verdient beter. Zij willen oprecht stappen maken en jonge spelers opleiden en afleveren aan het Turkse voetbal. Zelf willen ze kampioen worden en zich Europees laten zien. Met oprechte mensen en goed beleid wil Trabzonspor zich weer in de Turkse top nestelen. Dit soort spelers brengen dan extra ervaring en klasse die nodig zijn. Hopelijk zal Sturridge dit inzien en zich professioneel opstellen.

19 augustus 2019 om 23:50

Trabzon heeft de beste oplossing voor Turks voetbal gevonden, namelijk jong talent combineren met een beetje ervaren. Mijn club laat nog steeds een 50jarige Xelcuk spelen ipv de kans te geven aan een Atalay ofz, alsof die zoveel slechter is, het is niet alsof je onder 0 kunt gaan

20 augustus 2019 om 00:08

Klopt wat je zegt, ik irriteer me ook aan het te langzame doorselecteren van bijv. Galatasaray. Je kan toch niet meer met die trage Selcuk Inan aankomen? Hij voegt niks meer toe. Op tijd beginnen met scouten en opleiden. Maar ja, in TR wil men nu succes en wat er morgen gebeurt zien we dan wel weer...

Ongelooflijk. Als je me dit drie maanden geleden had verteld zou ik in lachen zijn uitgebarsten. Toen begonnen Fotomaç, Fanatik erover te schrijven en plaatste ik het meteen in de Ronaldinho/Forlan categorie. Een onzinnig gerucht, dus. Maar het lijkt dus echt te gebeuren. Sturridge in Trabzon. İk hoop dat hij niet teveel in İstanbul blijft hangen, dat kan een cultuurshock worden zo. Hij mag zich voorbereiden op gekke supporters, een voetbalgekke stad zonder nachtclubs, veel geschiedenis, beren in de bergen, en op hamsi.

Leuk voor Trabzonspor dat ze zo een grote naam binnen halen. Al speelt Trabzonspor komende week met Hami en Arveladze erbij ze gaan toch verliezen in Kadiköy.

Hij is bijna nooit fit. Heeft in 13 jaar tijd rond de 200 wedstrijden gespeeld. Snap niet dat men in Turkije van de fouten niet leert. Vermogen aan geld uitgeven aan een speler waarvan je weet dat hij de helft van het seizoen uit ligt.

20 augustus 2019 om 09:16

Precies dit. Ik denk dat hij niet eens de helft van het seizoen zal spelen. Superzonde omdat de club echt in deze speler gelooft. Hopelijk zit ik er naast.

was dot geen goede vervanger geweest voor dolberg ?

Als hij niet geblesseerd raakt dan zal die het maken in Trabzon.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Trabzonspor

Stand
Actuele wedstrijden

130 fans
Aanvaller, 30 jaar

In de wandelgangen

Zondag 15 september
Christian Eriksen is niet van plan om in te gaan op het aanbod van Tottenham Hotspur om zijn aflopende contract te verlengen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren