Maandag, 19 Augustus 2019

Barcelona wil toeslaan met de Coutinho-constructie

Feyenoord gaat middenvelder Jordy Wehrmann verhuren aan FC Dordrecht. Daarnaast traint de clubloze aanvaller Anass Achahbar voorlopig mee bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie. (RTV Rijnmond)
Ivan Strinic gaat AC Milan mogelijk verlaten. De linksback, die nog tot de zomer van 2021 vastligt in Milaan, staat in de belangstelling van zowel OGC Nice en SPAL. (Corriere dello Sport)
/
Barcelona gaat wederom aankloppen bij Paris Saint-Germain voor Neymar. De Catalaanse grootmacht wil een Philippe Coutinho-constructie, wat inhoudt dat men de aanvaller wil huren met een optie tot koop. (RAC1)
Olympique Marseille is ver in de gesprekken met Barcelona. De Franse club wil linksback Juan Miranda huren, waarbij men ook een optie tot koop wil bedingen. (RMC Sport)
Thomas Buitink wordt geen speler van sc Heerenveen. Vitesse wilde de aanvaller niet laten gaan en dus moet de Friese club nu op zoek naar een alternatief. (Voetbal International)
Manchester City gaat het contract van Claudio Bravo niet verlengen. De ervaren doelman ligt nog tot medio 2020 vast, waardoor een transfervrije status volgend jaar lonkt voor de Chileen. (The Sun)
28 reacties (laatste reactie door mokrinakollinz)

Barça moet toch niet beginnen aan neymar. Hij is een heel goede speler maar brengt zoveel negativiteit met zich mee. Kunnen ze beter voor een sancho gaan

19 augustus 2019 om 19:44

Alleen is Neymar 2x zo goed.

19 augustus 2019 om 20:06

Maar neymar wordt ook al ouder. Sancho is pas 19

19 augustus 2019 om 20:16

Neymar is pas 27 joh. En veel beter dan sancho

19 augustus 2019 om 20:43

Herrie Het zou mij verbazen moest Sancho Neymar zijn niveau halen, mensen onderschatten Neymar verschrikkelijk hard hier.

19 augustus 2019 om 20:08

Nee. Barca wil neymar en ze hebben hem ook nodig. Helemaal met valverde als trainer.

19 augustus 2019 om 20:13

Precies. Barcelona heeft een stuk of 13 goede spelers, maar voetbalt niet als team. Valverde is daar tactisch niet capabel genoeg voor. Zijn tactiek is de bal zo snel mogelijk naar Messi krijgen, en hopen dat die er iets moois mee doet. Dat werkt prima als Messi speelt, maar je zag tegen Bilbao duidelijk hoe moeilijk Barcelona het heeft tegen Bilbao zonder die kleine Argentijn. Een Neymar, die ook individueel een wedstrijd kan beslissen, is dan echt geen overbodige luxe.

19 augustus 2019 om 23:25

Mee eens dat het “Alle ballen op Messi is” maar Neymar.., je haalt zoveel ellende binnen met hem. Barcelona is al een tijd puur afhankelijk van Messi imo, als hij een slechte dag heeft dan stelt het weinig voor. Althans, relatief weinig omdat het verwachtingspatroon hoog ligt.

20 augustus 2019 om 12:12

Bij Barcelona was het alleen het theater en als slot de PSG transfer. Voor de rest is er geen probleem geweest

19 augustus 2019 om 20:39

Negativiteit is toch pas begonnen toen hij de stap naar PSG wilde maken...Bleek dat de meesten gelijk hadden en hij niet. Foute keuze shit happens. Voetballend zelden tot nooit negatief bij Barça alleen maar eerde positief. Ja hij is een show man in en buiten het veld en soms een Jankbek maar dat is de helft van die Liga. De klik die hij in het veld had met de rest was prachtig om te zien. Zag laatst even alle doelpunten van Messi in dat CL jaar nou daar zaten hele mooie aanvallen bij met Messi/Het mag dus als liefhebber zeg ik ja. Als anti geld wolf en gevoel van karma zeg ik nee😆

Een huur lijkt me ook de enige reële mogelijkheid. Barcelona heeft simpelweg het geld niet om Neymar dit seizoen te kopen.

19 augustus 2019 om 19:45

Gezien de moeizame relatie tussen PSG en Barcelona zie ik dit absoluut niet gebeuren.

19 augustus 2019 om 20:10

Mwah. De relatie tussen Neymar en PSG is nou ook niet bepaald goed te noemen. Ik zie PSG dit wel accepteren onder het mom van "dan zijn we in ieder geval van die gozer af". Zeker als Neymar zelf alleen maar naar Barcelona wil is dat misschien de beste optie voor alle partijen

19 augustus 2019 om 20:23

Ook dat is inmiddels wel duidelijk alleen de relatie is tot op een 0 punt beland tussen clubs (mits we alles moeten geloven). Maar wie weet, als de vergoeding de juiste is kan alles in het voetbal heden ten dage.

19 augustus 2019 om 19:51

Klinkt ook logisch als ze 40M plus semedo en dembele aanbieden en volgend jaar 80M betalen.

19 augustus 2019 om 20:06

Semedo is laatst een nee op gegeven van Barcelona. Die mag/mocht niet vertrekken.

19 augustus 2019 om 20:09

Semedo wil niet weg

20 augustus 2019 om 12:14

Iedereen zegt dat Barcelona geen geld heeft. Ze maken een budget op dat besteed kan worden aan transfers. Dat is blijkbaar 150 miljoen per jaar. Met de verkopen en aankopen zitten ze niet eens op de max daarvan. Daarbij kunnen ze gewoon geld lenen, maar dan maken ze dit jaar geen winst en zullen ze hoogstwaarschijnlijk volgend seizoen minder kopen (wat met dit elftal dan ook niet echt nodig is).

Na Ten Hove, Smeulers en Lewis is Wehrmann de 4de speler die wordt verhuurd aan Dordt. Hoop dat El Bouchataoui, Azarkan of Geertruida ook wordt verhuurd aan ze.

19 augustus 2019 om 19:48

Vind het vreemd dat of Dordt niet vraagt om de beste talenten of Feyenoord de beste talentvolle spelers niet uitleend aan ze. Enig inzicht waarom Angelo?

19 augustus 2019 om 19:54

Ik las een aantal dagen geleden dat Feyenoord jongens als Geertruida, Azarkan, Bannis en AEB niet wil laten gaan, wat ik zelf best raar vind. Die van AEB weet ik niet zeker tho.

Summerville gaf zelf aan niet naar Dordt te willen.

Vente en Burger spelen al best veel bij het eerste natuurlijk.

En een jongen als Huijgen willen ze bij Dordt natuurlijk niet.

19 augustus 2019 om 20:03

Is zeker raar daar ze uiteindelijk gaan stagneren in hun ontwikkeling. Aan de andere kant kan het zijn dat Stam bijv. Geertruida, Arkazan en Bannis dichtbij wil houden om in het eerste minuten te gaan maken, enkel dat zo logica zijn.

Burger speelt al met regelmaat, zo ook Vente maar die kan je met gemak verhuren of uitlenen (vente), is het niet aan Dordt dan wel aan een andere KKD club.

Thanks!

19 augustus 2019 om 20:39

Ik zie Geertruida bijvoorbeeld als een middenvelder en daar is Feyenoord 1 goed bezet, wat voor mij ook al een reden om hem dit seizoen te verhuren. Hall is een prima 3de rechtsback + u19 speler. Ook zelfde geldt ook wel voor de bezetting van Azarkan z'n posities. Bannis snap ik idd wel, maar als er nog een spits komt, moeten ze hem verhuren.

Als Toonstra terug is zou ik een verhuur van Burger toejuichen. Kelly, Ayoub, Jens, Leroy, Orkun en Tapia is een mooie bezetting. Vente hoort de komende 2 jaar(misschien wel nooit) niet in Feyenoord 1.

Neymar naar Barca zou toch wel het einde van Suárez zijn? Alhoewel hij nog aardig mee kan en zelfs geweldige goals blijft maken, zou het jammer zijn als hij op deze leeftijd al op de bank plaats moet nemen. Want Neymar, Griezmann, Messi zet je alle 3 niet voor een lange tijd op de bank en Dembélé willen zij toch ook wel de kans blijven geven. Zou geweldig zijn, Suárez volgend seizoen in Amsterdam. Ik droom zelfs stiekem voor deze zomer.

19 augustus 2019 om 22:59

Ik zie eerder Suarez terugkeren naar Liverpool.

Het is toch aan de ene kant wel raar dat een constructie met huren zo makkelijke de FFP regels kan omzeilen. Zo heeft het natuurlijk nog weinig nut want elke grote club gaat eerst een of twee jaar huren en daarna kopen om zo te voldoen en de bedragen uit te smeren.

Barca heeft Neymar echt nodig. Hopelijk wordt deze constructie waargemaakt. Afgelopen vrijdag heb ik naar een zeer, maar dan ook zeer teleurstellende wedstrijd gekeken. Barcelona = Messi. Met de komst van Neymar hebben ze ook een speler die fatsoenlijk een aanval kan opzetten. Zonder Messi stelt het allemaal heel weinig voor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Vrijdag 20 september
Sadio Mané kan een nieuw contract tot 2025 tekenen bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren