‘PSV wil deel Lozano-miljoenen gebruiken voor aantrekken oude bekende’

Maandag, 19 augustus 2019 om

PSV houdt naar verluidt circa 35 miljoen euro over aan de transfer van Hirving Lozano naar Napoli, een overgang die waarschijnlijk in de aankomende dagen wordt afgerond. Door een afgesproken doorverkooppercentage gaat ongeveer zeven miljoen euro van de totale transfersom van circa 42 miljoen euro naar Pachuca, waar Lozano tot medio 2017 speelde. Naar verluidt wil PSV een gedeelte van die transfersom gebruiken voor het aantrekken van twee aanvallend ingestelde spelers, met Ritsu Doan en Jeremain Lens als voorname kandidaten.

“Eerst hoorde je al de naam van Franck Ribéry bij PSV (die waarschijnlijk bij Fiorentina gaat tekenen, red.). Daarna ging ik nadenken en ben ik een beetje gaan bellen. Toen kwam de naam van Jeremain Lens naar voren”, zegt voetbalcommentator Jeroen Elshoff in de voetbalpodcast van de NOS. “PSV heeft, naar ik begrijp, een lijstje met vier ervaren spelers die ze zouden kunnen aantrekken. Ze willen iemand die ervaring heeft, het liefst een dertigplusser.”

Bij PSV wil men volgens Elshoff echter niet bevestigen dat Lens inderdaad een serieuze optie is. “Ik heb het aan trainer Mark van Bommel gevraagd en hij moest een beetje lachen. Hij zei: ‘Lens staat in ieder geval niet bovenaan dat lijstje’.” De 31-jarige Lens speelde tussen 2010 en 2013 ook al voor PSV. De vleugelaanvaller speelt tegenwoordig voor Besiktas, waar zijn verbintenis nog drie seizoenen doorloopt.

PSV probeerde Doan in 2016 al naar het Philips Stadion te halen, maar een deal met Gamba Osaka kwam destijds niet van de grond. De middenvelder annex aanvaller van FC Groningen staat naar verluidt open voor een transfer naar PSV, dat volgens het Eindhovens Dagblad circa acht miljoen euro moet neerleggen voor de Japanse spelmaker. Het contract van Doan in Groningen loopt nog twee jaar door.


Poll

Moet PSV Jeremain Lens terughalen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

102 reacties (laatste reactie door panerai)

''ik heb het aan trainer Mark van Bommel gevraagd en hij moest een beetje lachen. Hij zei: ''lens staat in ieder geval niet bovenaan dat lijstje''

Oftewel, Onzin. Leuk geprobeerd VZ. Lens komt echt niet naar PSV (gelukkig). Wat PSV nodig heeft is een ervaren middenvelder!

Propper zou ideaal zijn en wie weet kan Strootman nog wat toevoegen. Overigens hoop ik dat ze weer met een verassing a la Guardado komen i.p.v. deze 2.

19 augustus 2019 om 17:12

Hij is dus wel een optie.
En dat vind ik eigenlijk echt apart. Ik heb sowieso nooit begrepen dat Lens bij zulke mooie clubs heeft kunnen spelen. Is fysiek sterk ja, maar scoort bijna nooit en technisch vind ik m al helemaal niet. Waarom zou je daar nou dik salaris aan willen betalen?

19 augustus 2019 om 17:18

@clarkkent2

Van Bommel zegt dat niet toch of wel? Ik interpreteer zijn opmerking meer sarcastisch / grappig bedoeld anders zeg je toch niet dat hij onder aan een lijstje zou staan.

19 augustus 2019 om 17:41

Hij zegt niet dat hij onderaan de lijst staat. Hij zegt dat hij niet bovenaan staat. Daarnaast had hij het ook kunnen ontkennen. Dat deed hij echter niet.

19 augustus 2019 om 18:04

Lens was een goede speler bij PSV hoor. Is heel belangrijk geweest. En ook nu denk ik dat hij nog goed genoeg is. Maar we hebben voldoende aanvallende opties dus hij is niet nodig.

19 augustus 2019 om 17:13

Propper is totaal onhaalbaar. Brighton laat geen basisspeler vertrekken zonder dat ze er een vervanger voor kunnen halen. Degraderen kost veel en veel meer dan een transfer oplevert.

19 augustus 2019 om 17:17

Strootman is al door PSV gepolst maar hij heeft geen interesse (bron VI). Gelukkig maar want die jongen is geen schim meer van de speler die hij ooit was.

19 augustus 2019 om 17:55

Afellay wel gelukkig

19 augustus 2019 om 18:08

We gaan het zien. Laat hem eerst maar eens een paar wedstrijden spelen. Misschien tikt die wel een hoog niveau aan. Zou nog niet te snel oordelen. Daarnaast is die alleen al belangrijk voor zijn ervaring

19 augustus 2019 om 18:19

Net alsof jij ook maar 1 wedstrijd van Strootman hebt gezien afgelopen seizoen. Ik heb ook geen flauw idee hoe hij er op dit moment voor staat.

19 augustus 2019 om 18:29

@De Spreekwoord, leuk die sneer van je maar je hebt zelf ook geen wedstrijd van hem gezien dus waarom reageer je? We hebben strootman allemaal bij het nationale elftal gezien. Bij Roma waren ze blij dat ze m konden verkopen en bij Marseille willen ze van hem af. Dus ookal heeft Davilla volgens jou geen enkele wedstrijd van hem gezien kan ik je vertellen dat strootman momenteel niet beter is dan Hendrix.

19 augustus 2019 om 18:37

Aan Afellay kan PSV geen buil vallen. Kost vrijwel niets en is qua statuur/verleden sowieso een uithangbord voor de club. Kun je over Strootman niet zeggen.

19 augustus 2019 om 19:06

Omdat als je hem niet hebt zien spelen dus ook niet kan zeggen of hij op z'n PSV niveau of z'n Nederlands elftal niveau zit. Als hij op z'n oude niveau van PSV zou kunnen komen zou hij een absolute versterking voor PSV zijn.

19 augustus 2019 om 19:17

@De Spreekwoord, wanneer men een speler niet meer heeft zien spelen, kan het zijn dat hij magischer wijs beter is geworden..... Het is niet logisch, maar het kan!

Serieus, wanneer men topvoetballers uit het oog is verloren, is dat nooit omdat die speler beter is gaan spelen of zelfs gelijk is gebleven qua niveau. Zeker niet als diezelfde speler geloosd is door zijn oude club. Het is sinds zijn zware knieblessure 5 1/2 jaar geleden bergafwaards gegaan met zijn voetballende vermogen, dus ik denk dat je veilig aan kunt nemen dat Strootman niet beter speelt dan 3 jaar geleden Zweden uit toen hij de doodsnagel in Oranjes kist hamerde door de bal aan Berg te verspelen. Daarna hebben wij hem in Oranje nooit meer goed zien spelen.

Dus welkom bij Psv, Kevin!

Het zou echt pure armoede zijn als John de John met hem aan komt zetten.

@davilla7, dus Afellay speelt als amateur bij PSV en soepeert derhalve niets op van het salarisbudget?

19 augustus 2019 om 19:34

Ik zeg dat hij vrijwel niets kost, niet dat hij helemaal niets kost. Vooral in vergelijking met Strootman, want verwacht dat Marseille nog wel iets terug wil zien van die 25 miljoen die ze vorig jaar betaald hebben

19 augustus 2019 om 17:17

Maar hij staat dus wel op het lijstje. Met enkel Europa League is PSV nou niet heel aantrekkelijk dit seizoen. Strootman zou je niet moeten willen met al zijn blessures. Pröpper? Dat gaat dus nooit gebeuren.

19 augustus 2019 om 17:24

@Panerai, ik interpreteer de reactie van van Bommel anders. Namelijk dat Lens wel degelijk op het lijstje staat. Weliswaar niet bovenaan, dus niet de eerste keus, maar misschien wel 2e of 3e of 4e keus (resterende mogelijkheden). Dus complete onzin is het wellicht niet, speculatie is het natuurlijk wel.

19 augustus 2019 om 17:45

@DieGelbeReds, mijn respect voor jouw reacties. Ik weet dat PSV jouw club is, maar merk dat je ook objectief over ze kan reageren. Eén keer was je emotioneel (volgens mij was dat na de uitschakeling in de CL) maar na een paar uur gaf je aan kalmer te zijn en reageerde je genuanceerder. Mijn complimenten dus!

On: ik interpreteer zijn reactie ook als dat Lens wel op de lijst staat.

19 augustus 2019 om 19:00

Dankje voor het mooie compliment Kyle66! Ik probeer altijd respectvol en objectief naar zaken te kijken. Van de uitschakeling tegen Basel was ik inderdaad wel even ontdaan, ook omdat het gewoon zo onnodig was. Als ik dan nu zie dat LASK Linz tegen Club Brugge gaat spelen in de play-off denk ik wel: daar had PSV toch ook kunnen staan!

Afijn, er zijn zat personen hier die meestal goed en discussiewaardig reageren. Daar ben jij er ook één van! En we hoeven het natuurlijk niet altijd met elkaar eens te zijn.

19 augustus 2019 om 19:35

“als ik dan nu zie dat Lask Linz tegen Club Brugge gaat spelen in de play-off denk ik wel: daar had PSV toch ook kunnen staan!”

Als ik daarentegen psv zie spelen tegen Heracles, ADO en Haugesund denk ik: geen wonder dat ze daar niet staan.

On topic; lens..pfff dat is waar psv naar probeert te hengelen? Dat is toch gewoon een oudere, mindere versie van Bergwijn. Waarom zouden ze die dan halen. Koop een kwaliteit die je nog niet hebt. Een box-box middenvelder bijvoorbeeld.

19 augustus 2019 om 19:39

Klopt Yoda, het is nog niet best aan PSV-zijde. Iedereen heeft het over een mkddenvelder die doelpunten kan maken, maar kan je ook namen noemen? Dat is geen verwijt, want ik weet het zelf ook niet. Ik kom niet verder dan van Ginkel, maar die zal nog wel geblesseerd zijn. Doan vind ik ook nog een aardige optie. Maar verder, betaalbare alternatieven?

19 augustus 2019 om 17:29

Waarom haalt PSV Toivonen niet terug? Kan ontzettend goed koppen echt precies wat PSV mist

19 augustus 2019 om 17:36

Alsjeblieft niet toivonen terug. Met Suarez de meest gestoorde recalcitrant die de laatste 20 jaar in de eredivisie heeft gespeeld, ik ben blij dat hij weg is. Lens zou niet verkeerd zijn voor psv

19 augustus 2019 om 17:51

Met 11 ideale schoonzonen kom je anders ook niet ver

19 augustus 2019 om 18:06

Ik was anders wel blij toen hij vertrok. Daar moet wel bijgezegd worden dat ik voor Ajax ben. Hele irritante speler, maar wel fijn wanneer die hetzelfde shirtje draagt.

19 augustus 2019 om 18:25

@soccersupp: je vergeet Kazim Kazim. Die kon er ook wat van. Scoorde alleen niet zo veel als die andere 2

19 augustus 2019 om 19:44

Jfk010, goede aanvulling die maakt gelijk de top 3 compleet.

19 augustus 2019 om 17:45

Zou Josuha Guilavogui van Wolfsburg geen goede optie zijn? Heeft veel ervaring en nog maar een jaar contract...

19 augustus 2019 om 17:59

Strootman? Die zet de aanvallers idd met steekballen en creativiteit vrij voor de keeper..

19 augustus 2019 om 18:07

Mischien voor de eigen keeper.

Lens naar psv, is Advocaat weer de coach bij psv dan?

Vraag me af waar PSV mee bezig is. Haal voor dat geld aub een verdedigende middenvelder met ervaring, wat moet je met Lens terwijl je Bruma, Bergwijn, Gakpo, Ihattaren en zelfs malen voor de flanken hebt? Vind dit echt een kansloze aankoop, mocht hij inderdaad komen dan zal Bergwijn heel het seizoen op 10 blijven voetballen, alsjeblieft niet zeg.

19 augustus 2019 om 17:04

Heb je het artikel uberhaupt gelezen?

19 augustus 2019 om 17:52

“Ik heb het aan trainer Mark van Bommel gevraagd en hij moest een beetje lachen. Hij zei: ‘lens staat in ieder geval niet bovenaan dat lijstje’.”

Weet niet of je goed bent in begrijpend lezen maar dit betekend niet dat PSV totaal geen interesse heeft, dit betekend dat hij op het lijstje staat. Ik reageer alleen maar op dat ze hem van dat lijstje af moeten halen, dat is toch wel duidelijk lijkt me? Dus ja, Ik vraag me af waar PSV mee bezig is, waarom staat hij uberhaupt op dat lijstje? Begrijpend lezen, vriend.

19 augustus 2019 om 21:40

Als jij daaruit haalt dat hij 100 procent zeker op een lijstje staat vind ik het knap.
Van Bommel begint toch niet zelf over een lijstje? Iemand stelt hem die vraag en begint over een lijstje en van Bommel grapt dat hij in iedergeval niet bovenaan dat lijstje staat. Dat kan natuurlijk waar zijn maar het zou net zo goed een grap zijn joost zal het weten. Daarom zeg ik al dat ik het anders interpreteer maargoed allee n van Bommel zal dat weten. Los daarvan zij van bommel in iedergeval niet dat hij het een interessante speler vond dus zal allemaal wel meevallen met die interesse als die er al is.

Van mij hoeft het niet. Zou het ook niet echt begrijpen. Denk dan ook niet dat er serieuze interesse is voor Lens.

Wie kan me uitleggen waarom PSV lens wilt halen terwijl ze al met zeker 2 a 3 van de zelfde type spelers spelen?. Ik snap dat ze een aanvaller nodig hebben maar toch geen type lens.

Doodzonde dat van Ginkel geblesseerd is. Dat zou de ideale oplossing zijn voor dit elftal...

19 augustus 2019 om 17:10

Couldn't agree more. Dat zou echt de perfecte speler zijn op dit moment. Proper lijkt me (helaas) onhaalbaar. Er blijven niet heel veel Nederlandse opties over die het team ook daadwerkelijk sterker maken en ervaring hebben. Hoe heet die Belgische middenvelder ook alweer waar twee jaar geleden interesse voor was? Ik meen dat die naar Portugal is verkast toen. Dat was best een prima speler dacht ik

19 augustus 2019 om 17:16

Van Ginkel is wel heel vaak geblesseerd. Daar haal je ook niet echt zekerheid mee in huis, maar het is de vraag of dat momenteel voor PSV wel haalbaar is. Categorie Strootman, Vormer, De Roon wellicht wel?

19 augustus 2019 om 17:18

De Roon is niet haalbaar. Vormer is niet goed genoeg en strootman wat moet je daar nou nee?

19 augustus 2019 om 17:23

Tsja, ik vind het ook niet allemaal ideaal (al lig ik er als Ajacied nou ook weer niet wakker van), maar ik probeer even realistisch te denken in welke categorie spelers PSV qua financiã«le mogelijkheden kan halen en daarbij ook rekening houdend wie er momenteel eventueel bereid zou zijn om voor PSV te spelen. Dan kom je wel in die categorie uit en dan is De Roon inderdaad misschien al te hoog gegrepen. Dat zegt eigenlijk al genoeg, want dat is me bij Oranje toch vaak een doorn in het oog. Het spreekt allemaal niet zo tot de verbeelding, maar goed: is dat wel het geval voor wat er nu op het middenveld staat bij Psv?

19 augustus 2019 om 18:17

Inderdaad met van Ginkel en Affelay ben je helaas verzekerd van een gevulde ziekenboeg. Goede speler maar teveel geblesseerd voor zijn leeftijd.

"Daarna ging ik nadenken en ben ik een beetje gaan bellen. Toen kwam de naam van Jeremain Lens naar voren." Haha zo lust ik er nog wel een paar. Lens is totaal niet het type dat PSV nodig heeft, rappe aanvallers genoeg

Van wat ik van Lens in de Europa league vorig seizoen heb gezien zie ik hem graag komen. Ik begrijp alleen niks van het beleid. Er moet iets aan het middenveld veranderen en dan is PSV geïnteresseerd in niet één, maar zelfs twee buitenspelers.

Als dit gebeurt en op voorspraak van Bommel zou zijn, kan iig gesteld worden dat Mark een trainer is die bouwt op ervaring, en niet een die de jeugd kansen geeft.

PSV heeft ook totaal geen nood aan voorhoedespelers. Beter investeren ze in een CM.

19 augustus 2019 om 17:06

Wat zeg jij nou? Op Zoet en Viergever na staat er geen enkele speler onder de 25 bij PSV in de basis. Het is juist allemaal wat te jong bij PSV en daarom wil hij nu ervaring toevoegen.

19 augustus 2019 om 17:07

Van Bommel die de jeugd niet de kans geeft? Blijf het even proberen jongen.

19 augustus 2019 om 17:07

@titaantje

Dit bewijst maar weer eens dat de helft van de mensen de tekst niet een leest. Van Bommel wordt notabene geciteerd. Lezen.

Daarnaast, van Bommel geeft de jeugd geen kans? Ihhataren, Gakpo, Sadilek, Rosario en Lammers zijn allemaal gedebuteerd onder van Bommel en spelen regelmatig. Daarnaast komen Zoet, Berwijn en Hendrix ook uit de opleiding van Psv.

Ik denk dat van Bommel zo ongeveer de enige trainer is in de historie van PSV die zo veel jeugd heeft laten debuteren en laat spelen. De werkelijkheid kan niet tegenstrijdiger zijn dan jij nu doet voorkomen.

19 augustus 2019 om 17:40

Ik denkd at je je vooral moet afvragen of die ervaring nodig is in de voorhoede. Is Lens echt beter dan Malen, Bergwijn, Gakpo, Bruma? Ik zie de toegevoegde waarde niet. En de meeste van die jongens staan er ook enkel maar door slecht inkoopbeleid en een selectie die van geen meter klopt aan de start van het seizoen.

En waar blijft de ervaring van Afellay? Die is inmiddels 2 maanden terug aangetrokken, en heeft nog geen minuut meegedaan. Ik heb toen al gezegd dat het een miskoop zou worden, die ze niet fit zouden krijgen, en dat lijkt er steeds meer uit te komen.

19 augustus 2019 om 18:32

Tjonge wat een onzin zeg. Affelay is juist op de weg terug. Duurt geen maand meer voor hij gewoon weer volledig mee zal doen. Hij zit al wel vaak bij de selectie voor zijn ervaring. Ook meteen de belangrijkste reden dat hij gekomen is.

19 augustus 2019 om 19:12

Affelay heeft vandaag nog gespeeld in een besloten oefenwedstrijd tegen FC Utrecht

19 augustus 2019 om 21:44

@titaantje,

Jij hoeft mij daar niet voor te overtuigen hoor. Ik ben ook van mening dat Lens de laatste speler is die PSV op dit moment nodig heeft laat staan een aanvaller.

Daarnaast valt dat slechte inkoopbeleid wel mee hoor. PSV heeft nog een ervaren middenvelder nodig en dan gaat dat team draaien als een trein daar ben ik van overtuigd.

20 augustus 2019 om 08:52

Van Bommel heeft best veel jeugd-spelers laten debuteren en geeft ze ook meer kansen als bijv. een Cocu. Maar als het aan mij ligt nog niet genoeg. Obispo, Ihhateren en Lammers hadden bij mij al vanaf het begin een basisplaats gehad. Nu had Lammers dat misschien ook wel gehad als hij niet geblesseerd was maar een Obispo is zelfs verhuurd. Die had ik toch altijd opgesteld ipv Viergever, Swaab of Lucassen. En Ihhateren is net het type spelers wat Psv mist op het middenveld.

20 augustus 2019 om 09:42

@lekiam

En daarom zit jij op voetbalzone en is van Bommel trainer van een Bvo.

Hij is wat gaan bellen en toen kwam Lens naar voren. Als hij al op een lijstje zou staan zou van Bommel niet zeggen dat hij in ieder geval niet bovenaan staat want dan voel je je als Lens ook niet serieus genomen. We moeten niet elk geruchtje van een voetbalcommentator gaan plaatsen, dan is het einde zoek.

Als Ajacied zie ik een oplossing die PSV op slag kandidaat nummer een (samen met Ajax dan he🙈) zou maken en dat is of van ginkel of pröper(ok 2 oplossingen) nu weet ik niet hoe van ginkel zn blessure zich ontwikkelt maar die man/jongen heb ik heel hoog zitten die maakte PSV kampioen als een echte leider!

19 augustus 2019 om 17:18

van Ginkel hoeft alleen maar fit te worden en dan komt hij heb ik het idee. Al hoorde ik dat Cocu hem ook wel wil hebben.

Wel duidelijk dat Marcel Brands weg is. Weer zon rare speler om nu toe toevoegen aan je selectie. Ik weet dar er gebrek is aan ervaring maar kom dan niet met Lens aanzetten alsjeblieft!

Waarom moeten er altijd afgedankte, uit het beeld geraakte spelers genoemd worden zodra een van de smaakmakers van PSV vertrekt. Je hebt in de vorm van Affelay al een speler en tevens aanvoerder die in het buitenland mislukt is en nu vanaf de tribune zijn team probeert aan te moedigen. Probeer eerst die wedstrijdfit te krijgen voordat je namen als Lens, Proper, Elija , Strootman enz noemt. Voor die 8 miljoen zou ik wel een gokje wagen met die Doan.

Wat een scoutingsapparaat he. Geweldig gewoon ik kan het niet anders verwoorden.

Het type Lens hebben we al meer dan genoeg. Zie liever een echte targetman komen dan voor de spits plus een middenvelder. Zoals van Bommel in het artikel zelf al aangeeft, is de kans niet heel groot dat Lens ook daadwerkelijk komt.

PSV moet Toivonen terughalen. Heeft ervaring, heeft scorend vermogen en kan ontzettend goed kopen. Bovenal een super slimme speler die het bloed bij de tegenstander onder de nagels vandaan haalt. Lijkt me een stuk betere optie dan Lens

19 augustus 2019 om 18:14

Toivonen is ook een 9.5. Toch zie ik die liever komen dan lens. Al is het voor zijn kop krachten en zijn van Bommel mentaliteit.

19 augustus 2019 om 18:34

Zou geweldig zijn als Toivonen komt. Kan echt een meerwaarde hebben. Mentaliteit die we nu missen kan hij overdragen en hij kan goed koppen.

19 augustus 2019 om 19:00

Alsjeblieft niet.... wat heb ik die gozer altijd niet gemogen zoals jullie Suarez niet mochten 🙈 on: denk dat hij heel goed zou passen

Een spits zou ik halen, een echte 9.

19 augustus 2019 om 17:43

Dat lijkt mij ook, ze hebben geen vervanger voor de Jong gehaald en Lammers is geblesseerd. Ik zie PSV wel redelijk naar de 16 toe voetballen, maar daar gaat het fout.

19 augustus 2019 om 18:24

Exact, Boere? 😂😂😂😂

19 augustus 2019 om 18:34

Toivonen

Lens is echt precies de speler die PSV niet nodig heeft. Het is een goede speler maar ik heb liever een spits ala Luuk de Jong. Snelle jongens met een actie hebben we al genoeg. Een targetman en een type Guardado en PSV is wel klaar voor deze zomer.

PSV mist vooral een kopsterke spits voor wanneer het even niet loopt.
Er is nu totaal geen plan B.
Een type Huntelaar zou niet misstaan.

Ik zou Lens niet aantrekken. Geen bijzondere voetballer en niet veel beter dan de jongere spelers. Kunnen beter investeren in een goede middenvelder of goede verdediger.

Sturridge / Wilfried Bony als het goed is nog beschikbaar.. Of ze willen is natuurlijk vraag 2..;-)

zolang die van Bommel trainer blijft wordt het niet met PSV ! hij speelt al weken met 2 spelers die nog niet mee kunnen in KKD Sadilek daar moet je toch om lachen als je die ziet spelen , wat dacht je van Rosario de zwakste die er bij loopt maakt hij nog aanvoeder ook !

Boney zal wel komen om het doelsaldo en gemiddelde leeftijd vd selectie op te krikken

Onbegrijpelijk dat PSV die Laursen heeft laten gaan. Die draaide menig Ajacied helemaal dol. Ik wist niet wat ik zag, Hij zette 4 man met een paar simpele bewegingen opzij. Ik heb de wedstrijden daarna extra op hem gelet. Die gaat niet lang bij Emmen spelen. Lijkt me een misser van PSV en een wereldkoop voor Emmen.

19 augustus 2019 om 21:06

Tja, ik vind het altijd wel makkelijk hoor. Met de kennis van nu. Bovendien zijn we twee wedstrijden onderweg. Laursen raakte zwaar geblesseerd, viel kennelijk niet op bij zijn uitleenbeurt aan Bronby, dan moet je een keuze maken en natuurlijk kan zo'n jongen dat dan logenstraffen.

Wat ik onbegrijpelijker vind ik dat PSV Romero zo vroeg in het transferluik heeft laten gaan. Had de Argentijn een eerlijke kans gegeven in de concurrentiestrijd en beslis tot september welke van je spitsen worden verhuurd. Nu gaat Piroe naar Sparta omdat hij toch te weinig speeltijd krijgt, is Lammers langdurig geblesseerd en zit Romero bij zijn oude club Velez. En moet PSV een extra spits aantrekken!? Wat is dat voor beleid?

Wat is het bovendien voor beleid dat je alleen maar ervaring kunt aantrekken binnen je 'eigen kring.' Trekken ze Afellay, Schwaab en deze Lens aan. Wat gaat je dat nu voor groei brengen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1314
2.PSV1311
4.Vitesse111
5.AZ109
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

114 fans
Middenvelder, 31 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Besiktas 2 0 1 0
2018/2019 Besiktas 28 1 8 1
2017/2018 Besiktas 24 1 1 0
2017/2018 Sunderland 0 0 0 0
2016/2017 Fenerbahçe 26 4 7 0
Laatste voetbalnieuws

Justin Kluivert scoort weer voor AS Roma; blunder Loris Karius gaat viraal

AS Roma is prima begonnen aan het nieuwe Europa League-seizoen. De Italiaanse club won donderdagavond in Groep J met duidelijke cijfers van het Turkse Istanbul Basaksehir: 4-0. Justin Kluivert nam het...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 20 september
Sadio Mané kan een nieuw contract tot 2025 tekenen bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren