Marca: Real Madrid ‘parkeert’ concrete belangstelling voor Van de Beek

Maandag, 19 augustus 2019 om

Er kan bij Real Madrid nog het nodige gebeuren in de laatste weken van augustus voordat de transferwindow sluit, zo schrijft Marca maandagochtend. De komst van Paul Pogba wordt onmogelijk geacht, waardoor de voorkeur uitgaat naar het aantrekken van Neymar. Het betekent dat de Koninklijke zijn belangstelling voor Ajacied Donny van de Beek voorlopig even ‘parkeert’.

Trainer Zinédine Zidane wilde zijn selectie dolgraag versterken met Paul Pogba, maar Manchester United is na het sluiten van de Engelse transferwindow geenszins van plan om te onderhandelen over een vertrek van de Franse middenvelder. Hij wil zelf dolgraag naar de Spaanse hoofdstad verkassen, omdat hij de Champions League wil winnen en ervan overtuigd is dat dit niet mogelijk is bij the Red Devils. Om die reden is het aannemelijk dat Pogba in de nabije toekomst alsnog naar Real Madrid zal verkassen.

Op dit moment lijkt de komst van Neymar meer realistisch te zijn. Real Madrid zal echter geduld moeten hebben, daar ook Barcelona in de markt is voor de Braziliaanse aanvaller. Paris Saint-Germain verkoopt Neymar liever niet aan de Catalanen, waardoor de Koninklijke moet afwachten tot de Franse topclub actie onderneemt om hem richting Madrid te manoeuvreren. Het lijkt aannemelijk dat Real Madrid het resterende transferbudget nu reserveert voor de komst van Neymar.

Gareth Bale is in genade aangenomen en ook de positie van James Rodríguez binnen de selectie van Zidane lijkt veranderd te zijn, waardoor geen grote uitgaande transfers meer verwacht worden. Daardoor heeft Real Madrid de concrete belangstelling in Van de Beek voorlopig even geparkeerd heeft. Het betekent overigens niet dat de Koninklijke de komst van de 22-jarige middenvelder volledig uit het hoofd gezet heeft, want men is van plan om het aantrekken van Van de Beek uit te stellen tot volgende zomer.


Poll

Zie jij Donny van de Beek naar Real Madrid verkassen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

53 reacties (laatste reactie door sanderk91)

Er is maar 1 speler die Real nodig heeft: Eriksen op de positie van Kroos of Modric. Je zag het in de eerste helft tegen Celta. Kroos en Modric brengen totaal geen diepgang in het spel bij Real. Eriksen speelde bij Spurs ook vaak hangend links of rechts.

Toen Isco er pas in kwam in de 2e helft zag je hoe Real simpel kan voetballen. Iets wat niet gebeurd met Kroos en Modric op het middenveld.

Onder Ancelotti speelde Real zijn mooiste voetbal in jaren met een 442 opstelling: Isco, James, kroos en Modric stonden op het middenveld. In eerste instantie leek dit zeer aanvallend, maar in praktijk werkte dit erg goed.

Courtoi
Carvajal
Varane
Sergio Ramos
Marcelo
James
Kroos
Isco/Casi
Eriksen
Benz/Jovic
Hazard
19 augustus 2019 om 10:13

Maar waarom Eriksen halen als, zoals je ook aangeeft, Isco (en imo. James) dat zou(den) kunnen.

19 augustus 2019 om 10:17

Isco en Zidane is gewoon klaar en James is niet dynamisch genoeg...

OT: dit is toch wel typerend vor Real he. Gasten hebben Bale, Benema, Hazard enz enz in de aanval. Maar willen, puur voor de naam ook nog effe Neymar kopen. Past volledig in de overdreven Glacticos strategie van Florentino Perez.
Ik haat Real daarom echt.

19 augustus 2019 om 10:27

Maar om daarom Real te haten is toch een beetje ''raar''? Barcelona wilt Neymar ook en die hebben Griezmann, Messi, Suarez Dembele lopen. .

Tenzij je Barca ook haat? Dan snap ik het wel een beetje.

Er zijn genoeg andere redenen om een club (real) niet te supporten. Maar vind dit een interessante reden. Ken deze namelijk nog niet.

19 augustus 2019 om 11:40

Clarkkent2 dit klinkt mij nogal gezocht. Benzema en Bale zijn niet zo goed. Een barca heeft Messi, Suarez, Coutinho, dembele, Griezzman. Een PSG Neymar, Cavani, Mbappe, Di Maria. Juventus heeft Ronaldo, Dybala, Higuain, Costa. Haat je al deze ploegen ook?

19 augustus 2019 om 11:46

Omdat Zidane niet met James speelt en Isco ook niet alles speelt. Dan is een aankoop als Eriksen erg gewenst. Je ziet ook bij Spurs hoe makkelijk hij ze kan laten voetballen. Ik mis bij Real gewoon voetballend vermogen en als James of Isco niet of weinig wordt gebruikt....

19 augustus 2019 om 11:58

@robinozaurus: het een sluit het ander niet uit idd. Ik vind de Barca stransfer politiek misschien nog wel gekker! Real betaalt tenminste nog voor kwaliteit. 120 miljoen voor dembele is gewoon crazy.

Ik haat Real en Florentino vooral omdat zij dit gekkenwerk zijn begonnen. Inmiddels kan ik bijna elke grote topclub daarom haten. . Dus spelers halen terwijl je ze helemaal niet nodig hebt maar omdat het een grote aankoop is die aandacht genereerd.

19 augustus 2019 om 12:14

Daar valt inderdaad wat voor te zeggen dan en gracias voor jouw uitleg. Hopelijk kan je de haat enigszins verminderen. Geen idee, maar lijkt me niet zo leuk om zo door het leven te gaan (met alle respect natuurlijk). (bedoel ik overigens niet lullig of iets dergelijks)

19 augustus 2019 om 12:46

Vlark/ Ik zie dat je haat voor Real Madrid erg diep ligt.. geen idee wat daarvoor gezorgd heeft maar goed. Je kan ons haten of van ons houden, zolang je maar respect hebt voor het platform genaamd Real Madrid. Je gaat meteen door het lint omdat Real Madrid ''vermoedelijk'' Neymar wil kopen, wat compleet onjuist kan zijn. Ik heb het gevoel dat er meer speelt in jouw haat naar De Koninklijke, en mijn advies : verban al het haat uit je leven, het zal je in de toekomst goed doen! Hala Madrid!!!!!!!

19 augustus 2019 om 12:24

Voor mijn part halen ze eriksen, vd Beek en Pogba alledrie. Dan kan Ceballos mooi in Londen blijven.

19 augustus 2019 om 12:47

Als Ceballos zo blijft spelen is er 1 ding zeker: Die gaat niet bij Arsenal blijven!

19 augustus 2019 om 17:08

Daar ben ik helaas ook bang voor.. alleen het megalomane beleid van RM zou daaraan kunnen bijdragen.

19 augustus 2019 om 12:29

En Sprs kan daar 60 miljoen voor vangen. Met de jaarlijkse budgetten die ze in de PL hebben en eventuele succespremies in de CL zou ik Eriksen behouden als Spurs zijnde. Waarom de Europese tegenstanders sterker maken voor het 'schamele' bedrag van 60 miljoen.

En wie weet, misschien is Eriksen volgend jaar op andere gedachten en blijft hij alsnog. Voor een team uit elke competitie behalve de Engelse heeft het zin die jongen te verkopen. Je riskeert nationaal en internationaal erop achteruit te gaan.

19 augustus 2019 om 12:46

60 mil nu.. of gratis over een paar maanden. Ze hebben lo celso gehaald en ondanks dat ze eriksen erg goed kunnen gebruiken is het een groot bedrag voot een 1 jarig contract.

Mooi. Ook beter voor Donny zelf. Veel te vroeg om nu al naar een topclub te gaan. Hij moet nog meer groeien en veel constanter worden.

19 augustus 2019 om 10:24

Donny is een speler die niet eens bij de top van zn eigen elftal behoort en dan zou Real hem zogenaamd willen hebben? Vanaf het begin heb ik gezegd dat het een broodje aap verhaal is. Er zijn echt tientallen betere spelers voor zijn positie in Europa beschikbaar. Ook in Nederland overigens.

19 augustus 2019 om 10:36

Noem één speler in de eredivisie die beter is dan donny op cam? Of je moet ziyech zeggen voorderest weet ik het echt niet

19 augustus 2019 om 10:41

Ziyech, Malen, Berghuis, Bergwijn, Tadic, Noa Lang (krijgt alleen niet de kans), Neres (als hij daar een paar wedstrijden mag spelen) etc.

19 augustus 2019 om 10:49

Als je Bergwijn in deze reactie noemt ben je bij voorbaat al af, die heeft overduidelijk laten zien dat hij totaal niet rendeert op 10, komt niet eens in de buurt van Donny. Lang is nog lang niet zo ver, Neres en Malen zijn ook overduidelijk minder op 10. Berghuis is ook een echte buitenspeler, die is ook niet beter op 10. Kortom, een grote lap onzin jouw tekst Holland8...

19 augustus 2019 om 11:34

Noa Lang beter dan Donnie ? Laat me niet lachen. Malen moet zich ook nog maar bewijzen, want die is tot dusver nog onrustiger voor de goal dan van de Beek. Bergwijn is op 10 ook geen succes, want die lijkt totaal geen overzicht te hebben. Ziyech, Tadic en Berghuis zijn inderdaad beter, maar ook een paar jaar ouder. Neres is geen Cam.

Overigens wil ik het liefste een ouderwetse nummer 10 zien bij Ajax, al posteert Ten Hag dit soort spelers liever op de zijkanten. (ziyech/tadic) Een druistige Noa Lang, die de bal iedere keer minimaal 3 keer aan moet raken, is wel de laatste persoon zie ik op de 10 positie wil zien. Het zou me ook verbazen als het ooit een belangrijke kracht wordt bij Ajax. Vooral vanwege het kapitaal wat Ajax op de bank heeft staan en de echte toptalenten voor die positie (gravenbergh, Unavar,, Taylor) veel meer inzicht hebben dan Noa.

19 augustus 2019 om 12:15

@sander91 Ik kijk er zakelijk naar en laat me niet leiden door verkeerde sentimenten. En zo kijken buitenlandse scouts er ook naar. Wat zijn de bijzondere kwaliteiten van een Donny van de Beek? Niet zoveel. Of kun jij ze benoemen? De spelers die ik noem die hebben allemaal stuk voor stuk wel bijzondere kwaliteiten die je kunt verifieren en met die kwaliteiten zullen ze op de positie waarop Donny speelt ook meer kunnen brengen. In ieder geval zullen ze op het middenveld ook minder gaten laten vallen omdat ze allemaal wel de dynamiek hebben die Donny niet heeft om de positie van CAM ook als middenvelder in te vullen en niet als aanvaller die anderen het vuile werk laat opknappen en zelden wat voor anderen creert als nummer 10. Ik ken geen nummer 10 met zo weinig creativiteit of het simpele vermogen om een man te passeren.

19 augustus 2019 om 12:42

"wat zijn de bijzondere kwaliteiten van een Donny van de Beek? Niet zoveel. Of kun jij ze benoemen?"

Ja, ik kan ze wel benoemen ja. Donny van de Beek heeft een erg goede functionele techniek, goede aanname, is zeer doelgericht voor een middenvelder, heeft een goede kaats en ook een aardig steekbal in huis en bovendien heeft hij 3 longen wat hem ook geschikt maakt om hoog op het veld af te jagen zoals Ajax onder Ten Hag (en ook vroeger onder Bosz) doet/deed. Hij is geen klassieke nummer 10 die zijn mannetje passeert, maar news-flash: zo'n 10 zoekt ook lang niet iedere trainer meer hoor, misschien ben je nog een beetje van de oude stempel maar er zijn ploegen zat waar de creativiteit van de meer controlerende middenvelders en de buitenspelers komt met aanvallende backs die er overheen gaan om het veld breed te houden. Sterker nog, ik denk dat meer absolute topploegen zonder zo'n klassieke 10 a la Rafael van der Vaart spelen dan met.

"de spelers die ik noem die hebben allemaal stuk voor stuk wel bijzondere kwaliteiten die je kunt verifieren en met die kwaliteiten zullen ze op de positie waarop Donny speelt ook meer kunnen brengen."

De meeste van die spelers die jij noemt hebben inderdaad een betere passeer actie. Waarom denk je? Omdat ze vrijwel allemaal links- en rechtsbuitens zijn... Hoe kun je nou beweren dat je er zakelijk naar kijkt en vervolgens doodleuk beweren dat Bergwijn, die de afgelopen paar duels hopeloos door de mand valt op 10, beter is dan Donny van de Beek op die positie. Dat is gewoon simpelweg niet waar. En jeugdspelers als Noa beter noemen is ook pure onzin. Qua aantal belangrijke passes (waar kansen uit voortvloeien) staat hij momenteel ook 4e in de ED met gemiddeld 3,0 per wedstrijd, Ziyech staat in dit klassement eerste met 4,0 per duel.

19 augustus 2019 om 12:55

Dat je moet vragen wat de bijzondere kwaliteiten van Donny zijn, zegt al genoeg over jou.
Als je dat niet kan zien....

Hij kan als geen ander op het juiste moment op de juiste plaats staan in de 16, zie de goal tegen Tottenham, zijn diepgang is perfect. Nee hij is niet de speler die een mannetje uitspeelt maar noem mij een 10 die dat wel kan, de spelers die jij noemt zijn buitenspelers geen nummer 10, buitenspelers kunnen van nature een mannetje uitspelen.
Zijn aannames zijn van een heel hoog niveau, de bal ligt bijna altijd gelijk goed voor de vervolg actie. alle spelers die jij noemt hebben dat niet.

Maar serieus zeggen dat Berghuis en Bergwijn op 10 beter zijn dan Donny......... En Malen wat heeft hij al gepresteerd buiten voor open doel missen onrustig zijn op het juiste moment, ja Malen is een speler met potentie, ik zou hem graag zien bij Ajax. Maar nee hij is niet beter dan Donny op 10.

Noa Lang heeft helemaal nog niet bewezen, denk je niet dat Ten Hag hem zou opstellen als hij echt beter zou zijn dan Donny op 10, hij ziet ze elke dag, maar nee jij zegt dat hi beter is natuurlijk.....

Zyech en Tadic misschien maar zij hebben beide niet de diepgang die Donny heeft, plus er kan er maar een op 10 staan zo heb je alle goede spelers in een team.

19 augustus 2019 om 12:58

Sander, je verwoord het nog beter dan ik deed.........

Holland8 lees dit even, misschien kan je het beter bij roeien houden

19 augustus 2019 om 13:14

Gaat Real echt een speler aantrekken vanwege zijn goede functionele techniek? 3 longen heeft hij zeker niet want hij is de speler die heel vaak niet meeverdedigt en gaten laat vallen op het middenveld (balletjes wachten voor het doel terwijl je een middenvelder bent en anderen het vuile werk laten opknappen). Maar goed, Real en alle grote clubs in Europa willen een speler op 10 die veel meer kan dan Donny. Zowel technisch als fysiek komt Donny zwaar tekort voor dit soort clubs. Geen enkele grote club gaat op zo een belangrijke positie een speler met zoveel beperkingen opstellen. van de Beek lekker bij Ajax blijven en zn plek kennen ten opzichte van de veel getalenteerde spelers om hem heen dan komt het goed.

19 augustus 2019 om 13:44

Ik heb nergens beweerd dat ik Donny van de Beek (momenteel) goed genoeg vind voor Real, sterker nog: in mijn reactie hier onder geef ik juist aan dat ik denk dat een club als Real nog te vroeg voor hem komt. Ik reageer enkel op jouw reactie waarin je beweert dat spelers als Malen, Lang, Bergwijn, etc. beter zijn op 10, dat is wat mij betreft gewoon onzin. Van de Beek is net 22 geworden, ik zou niet weten waarom hij 'zijn plek moet kennen en bij Ajax moet blijven', hij moet gewoon hard blijven werken en zorgen dat hij steeds beter wordt, wie weet waar hij dan kan eindigen. Heel leuk dat jij al zeker weet dat hij nooit bij een Europese topclub zal spelen, maar zo simpel werkt profvoetbal niet. Misschien krijg je gelijk en zal hij nooit een stap omhoog maken, maar zeer hoogstwaarschijnlijk krijg je over 1 of 2 jaar al ongelijk en maakt Donny 'gewoon' de stap naar een topcompetitie. En ik kan je nu al op een briefje meegeven: dat zal niet naar een club van het kaliber Hoffenheim zijn zoals je eerder beweerde, dat zal eerder een club in de (sub)top van een van de grote 4 competities zijn. Of hij daar dan zal slagen zullen we wederom moeten afwachten maar stellen dat hij nooit hoger dan Ajax of Hoffenheim zal spelen komt op mij nogal minachtend over.

19 augustus 2019 om 12:54

Donny zit toch al bij een topclub?
😉

Hij is daar gewoon 2e of 3e keus. Moet je dat dan wel willen ? Als speler wil je je toch ook wel een beetje gewild voelen ? Vanuit kamp Real is dit totaal niet het geval (als ik de media moet geloven).

Als hij de lijn van vorig seizoen weet door te trekken. Staat hij in de basis op het EK (mochten we die halen). En heeft hij na een goed EK de clubs voor het uitkiezen.

Zie Donnie ook liever bij een Bayern of in Engeland.

19 augustus 2019 om 10:28

Ik blijf het verbazingwekkend vinden hoe spelers steeds maar weer voor Real kiezen. Ja, het is de grootste club uit de geschiedenis, maar er zit totaal geen gedachte achter en ze behandelen spelers ook vaak als vuil.

Sneijder en Robben werden simpel afgedankt terwijl ze helemaal niet slecht presteerden, Di Maria was de beste man op het veld tijdens de CL finale en mocht daarna inpakken, de grootste aankoop van nu is Hazard en nu willen ze ineens een Neymar die op exact dezelfde positie speelt.

19 augustus 2019 om 12:51

1. Di maria is nooit consistent geweest. De finale was hij erg goed maar hij heeft altijd tegen wereldtop aangezeten. 2. Hazard is er en neymar niet, tot een deal rond is kan dat argument de prullenbak in. 3. Robben en sneijder waren goed maar nooit onomstreden, de club is vrij kil onder perez maar als ik de gemiddelde fan hier zie mag elke speler bij welke club dan ook weg na een slecht jaar of half jaar.

19 augustus 2019 om 11:07

Ik weet nog net zo niet of Donny basis gaat staan op het EK, als wij het halen. Wanneer Wijnaldum en Frenkie een goed seizoen draaien, dan zijn die twee plekken al vergeven. Hij zal dan ipv De Roon moeten gaan spelen, en heb het idee dat Ronald Koeman nogal gecharmeerd is van De Roon op die positie. Ik zou ook een plekje vrij maken voor Donny door ipv 4-3-3 een 4-4-2 te spelen. Onzer buitenspelers zijn toch (nog) niet van niveau (Babel, Promes en Bergwijn). Dan kan je beter een 4-4-2 met een middenvelder die als verkapte buitenspeler staat opgesteld. Onze buitenspelers lopen een beetje lullig gezegd; toch maar in de weg.

19 augustus 2019 om 11:43

Koeman is al bezig met het EK, vanaf het moment dat hij instapte bij Nederland. Die gaat nu echt zijn formatie niet wijzigen naar 442. Daarbij zijn de jongens (en dan doel ik op Bergwijn) ook weer een jaar verder, voordat het toernooi plaatsvind. Ook hoop ik dat Koeman Berghuis een keer uitprobeert op rechts en snap ik het vertrouwen in de Roon volledig. Het zorgenkindje van het Nederlands elftal zal in mijn ogen voornamelijk de backpositie zijn, zowel links als rechts. Blind is centraal erg goed, echter heeft hij de pech dat De Ligt en Van Dijk (en eventueel de Vrij) op die positie staan, maar het is geen linksback. Dumfries wisselt hele goede wedstrijden af met belachelijk slechte wedstrijden. De overige 9, Cillissen-Van Dijk-de Ligt-De Roon-Wijnaldum-De Jong-Bergwijn-Depay-(Berghuis) heb ik het volste vertrouwen in.

19 augustus 2019 om 11:07

Denk jij nou echt dat Bayern of andere topclubs Donny wil? vd Beek is een prima voetballen. Hij moet het alleen hebben van zijn diepgaand en af en toe hopen dat een teamgenoot hem een makkelijk goal bediend. Bij de topclubs moet je meer kunnen inbrengen dan wat hij heeft. sinds het seizoen is begonnen speelt hij alleen maar onzichtbaar en matig. Mocht hij naar real gaan zie ik hem niet slagen zelfs minder spelen want zijn directe concurrenten zijn veel beter dan hem. Voetballend gezien is hij de minste bij Ajax basis 11.

19 augustus 2019 om 11:22

Albert, hoe kan hij in 6 duels goed zijn geweest voor 2 goals en 4 assists als hij alleen maar onzichtbaar en matig was? Kom op zeg, als je niet naar Ajax kijkt (of alleen toevallig 1 duel tegen VVV hebt gezien ofzo), doe dan ook niet alsof je een expert bent... Donny is juist erg sterk aan het seizoen begonnen, in de Cruijff schaal beslissend, tegen Vitesse goal en assist, tegen Emmen goal en assist en tegen VVV ondanks zijn mindere dag ook een assist. Wat wil je nou zien van een aanvallende middenvelder dan als je 1 op 1 lopen in betrokkenheid bij goals al 'matig en onzichtbaar' vindt? "voetballend gezien is hij de minste van de basis 11", hahahaha wat?? Zijn functionele techniek is echt meer dan prima, zeer zeker niet de minste van het team, je legt je persoonlijke afkeur er ietsje te dik bovenop nu kerel..

19 augustus 2019 om 12:15

Zijn goal tegen Emmen ( Ziyech was diegene die alles deed en gaf hem die makkelijk goal. zijn assist op Tadic ook zoiets precies. tegen Venlo met geluk kwam de bal op Neres. zijn einge goeie assists was tegen Psv. wat De jong en De ligt lieten zien. komt hij daarin veel te kort. hij is gewoon het minste van het team. hij is gewoon niet zo bijzonder dat je miss denkt. bij oranje komt hij nooit in de basis want Koeman gaat niet met een diepgaand middenveld speler want daar heeft die niks aan. hij is een prima voetballend en heel misschien bij een net subclub hoort. Alleen Duitsland is iets voor hem. verder word t niks

Interesse was dan ook alleen door de telegraaf van spanje aangejaagd. In aanloop van competitieduel moest zindane vragen beantwoorden en het ging over bale, neymar maar nooit over donny. Deze man moet niveau eronder zn heil gaan zoeken. Sevilla is een mooie club voor hem. Mind you, deze jongen balt pas sinds winterstop goed.

Ik denk dat het voor v.d. Beek heel goed is om nog een jaar bij Ajax door te gaan. Hij speelde eigenlijk begin vorig seizoen nog niet eens onomstreden mee in de basis bij Ajax. Net als Neres bijvoorbeeld. Het kan zeker geen kwaad voor beide spelers om nog een jaartje zo door te gaan, met Ajax zien de groepsfase CL te halen en weer te proberen kampioen met de Amsterdammers te worden. Ze hebben nog 10 tot 15 jaar topvoetbal voor zich, dus genoeg tijd om nog een grote stap te maken en bakken met geld te verdienen in een grote competitie.
Voor v.d. Beek geldt dan nog dat Zidane iets te vaak heeft duidelijk gemaakt dat hij v.d. Beek alleen maar ziet als alternatief voor een ander die hij veel liever binnen wil halen.
Zou ik ooit ergens solliciteren en men zou zeggen "we willen jou als die andere niet komt" dan zou ik zeggen: "tot nooit meer".

Ik hoop dat van de Beek Real Madrid uit zijn hoofd weet te zetten en zich gaat realiseren dat er elders een deur voor hem geopend gaat worden.
Als een club een speler echt wilt kopen, zullen ze hemel en aarde bewegen om hem binnen te halen. Als ik echter de berichten mag geloven, geniet Neymar top prioriteit (en eigenlijk ook Pogba) en mag van de Beek plaats nemen op de reservebank…

Het moet enorm veel met je doen als een club als Real enerzijds geinteresseerd blijkt te zijn, maar anderzijds je op een bepaalde manier toch aan het lijntje houdt.

Real moet het ook van grote namen hebben. Een Galacticos speler. Donny past mijns inziens qua uitstraling niet bij een club als Real en ik denk onder andere daarom dat Real hem niet oprecht zal waarderen.

Goed nieuws voor Ajax, Donny is echt nodig op het middenveld en geld hebben we al zat.

Mooi. Zo lang mogelijk laten parkeren dan maar! Donny is hard nodig zonder Lasse en Frenkie naast zich!

Lekker voor zo'n jongen als Donny. De kop helemaal gek gemaakt en uiteindelijk 'wordt de interesse geparkeerd'.

19 augustus 2019 om 10:54

Alleen maar beter hoor. Bij Real is de concurrentie nog veel te groot, daar is hij mijns inziens nog niet ver genoeg voor. Bij Ajax is hij weer heerlijk aan het seizoen begonnen (2 goals en 4 assists in 6 officiele duels) en is hij vrijwel zeker van een basisplek gedurende heel het seizoen. Nog 2 keer gas geven en hij kan het wederom op CL niveau laten zien. Doet hij dat weer vergelijkbaar met vorig jaar dan zullen de clubs in juli 2020 wederom voor hem voor de deur staan. Voor nu op zijn jonge leeftijd nog een jaar Ajax meepakken, veel minuten maken Europees en nationaal en laten zien dat hij een van de steunpilaren van Ajax kan zijn. Hij komt er wel hoor.

Kwestie of Champions League gehaald wordt of niet. Daarna wil hij plots weer 'hogerop'. Ik hoop dat ik ernaast zit want ik zie hem graag nog een jaar bij Ajax, maar veel hangt af van de mensen om hem heen en die zouden kunnen inpraten op hem: Frenkie naar Barca, Matti naar Juve, dus jij ook naar een topclub.

Ze reserveren het "resterende" budget voor Neymar....
Pffff, hoeveel budget hebben ze wel niet na al die aankopen de afgelopen periode.

Wel bijzonder om te zien dat geen van de aankopen in de basis stond dit weekend.
Hazard was weliswaar geblesseerd, maar de rest mocht gewoon op de bank plaatsnemen.
Bale weer terug in de basis en gelijk belangrijk....

Vond het spel van Madrid wel wat aan de magere kant, maar dat geldt dit weekend ook voor Barca en Atletico Madrid . Toch 3 punten behouden.

Weet nog steeds niet waarom ze Neymar willen hebben.
Wel uit commercieel oogpunt, maar ze hebben voor de linkerflank al Hazard en Vinicius Jr.
Je kan eventueel Hazard op nr 10 zetten, maar dan moet je Modric/kroos/casimero slachtofferen... wat gelijk je middenveld defensief erg zwak maakt.

Daarnaast remt zijn komst de groei van Vinicius Jr.
Leuk Neymar, maar flinke puzzel voor Zidane

Het zal me niks verbazen als Madrid opeens in de laatste dagen vam de rransferperiode toch weer komt aanzetten voor Vd Beek. Als dit gebeurd verkoopt Overmars hopelijk gewoon een nee want het is dan onmogelijk om een vervanger te halen in zo'n kort tijdsbestek. Het zal niet voor het eerst zijn dat grote ploegen op het laatste moment toch nog spelers her en der weg proberen te lokken.

19 augustus 2019 om 11:51

Voor 50 miljoen mogen ze van de Beek altijd ophalen natuurlijk. Ik neem aan dat een club als Ajax wel een schaduwlijstje klaar heeft liggen.

19 augustus 2019 om 13:34

Ja dat denk ik ook wel, maar is er dan nog wel tijd genoeg om een speler te halen. In kort tijdbestek moet je rond zien te komen met een speler en met een club die ook niet zitten te wachten om een speler op het laatste moment weg te zien gaan.

Donny moet dit al helemaal niet meer willen, ze willen je wel of niet. Nu ben je een soort plan B voor Pogba (totaal niet dezelfde types), die een volgende transfer window misschien alsnog komt. Ajax trek hem over de streep met een verbeterd contract en dan blijft Donny mooi nog een jaar.

Niks ophalen voor 50 miljoen. Overmars moet nu gewoon "nee" verkopen aan Real Madrid. Ze gaan daar maar lekker een andere club opzadelen met hun probleem met Pogba en/of Neymar. Waarom zou Overmars gedwee verkopen aan die gasten die zelf hun problemen niet de baas kunnen worden ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4238 fans
Stand
Actuele wedstrijden

1273 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Paris Saint-Germain 1 1 0 0
2018/2019 Paris Saint-Germain 17 15 2 0
2017/2018 Paris Saint-Germain 20 19 5 1
2016/2017 Barcelona 30 13 7 1
2015/2016 Barcelona 34 24 6 0

In de wandelgangen

Vrijdag 20 september
Sadio Mané kan een nieuw contract tot 2025 tekenen bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren