‘Ik wil graag een stap omhoog maken en dat is PSV zeker’

Maandag, 19 augustus 2019 om

Ritsu Doan heeft zijn zinnen gezet op een transfer van FC Groningen naar PSV. De Japanse middenvelder bevestigt aan De Telegraaf dat de club uit Eindhoven zich voor hem heeft gemeld en dat hij welwillend tegenover een overstap naar het Philips Stadion staat. Mogelijk heeft Doan zijn laatste wedstrijd voor Groningen al gespeeld.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

21 reacties (laatste reactie door richardpraha)

Ik weet niet of dit de speler is die PSV nu nodig heeft/op dit moment beter maakt. Maar commercieel is het natuurlijk wel erg interessant om hem aan te trekken. Maar wat wil Groningen eigenlijk hebben voor Doan?

19 augustus 2019 om 07:19

Neem aan in deze tijden iets van 10/12 miljoen? En ik denk dat als je commercieel een interessante speler zou willen hebben je die Japanner van Twente beter kan kopen dat gaat echt nog een veel grotere speler worden dan Doan. Ik denk toch dat het een net niet speler gaat worden en meer voor de breedte wordt bij PSV (als je kijkt wat ze nu op de vleugels hebben lopen).

19 augustus 2019 om 07:23

8 miljoen wordt gezegd.

19 augustus 2019 om 07:29

Dat lijkt me wel een redelijk marktconform vraagprijs. Maar dat zal PSV waarschijnlijk niet betalen. Dus zal als Groningen inzetten op 6 miljoen + 20% doorverkoop percentage al zou dat waarschijnlijk weer iets aan de hoge kant zijn.

19 augustus 2019 om 08:33

Ik vind de genoemde bedragen erg vreemd(als ze kloppen) Waarom zou je een bod van tenminste 10 miljoen uit Rusland afslaan en hem dan een jaar later voor minder geld naar een directe concurrent laten gaan? Wat is de gedachte daarachter?

19 augustus 2019 om 07:32

Iedereen vind dat Bergwijn niet op 10 maar als buitenspelen moet spelen. Maar dan is er niemand die vanuit het middenveld een steekpas naar de aanvallers kan geven. Doan is wel zon type dus ik denk dat hij zeker een versterking is voor de basis van PSV

19 augustus 2019 om 08:03

En ihattaren op de 10 dan? Wat ik hier lees van de PSV supporters is dat juist de speler die daar moet spelen omdat hij die streekpas wel kan geven. Dus daarvoor hoef je hem dan niet aan te trekken.

19 augustus 2019 om 09:33

Doan hoef ik eigenlijk ook niet, zou liever de portemonnee trekken voor Stengs, maarja. Ihattaren zie ik inderdaad ook liever dan Doan op 10.

19 augustus 2019 om 13:15

Mark moet eens niet zo eigenwijs doen, en Mo op 10 zetten.

Voor de breedte op het middenveld kan dit een leuke aankoop worden. Iemand met dreiging, snelheid en scorend vermogen kunnen wij op dit moment goed gebruiken. Voor de mensen die zeggen dat hij alleen in de eredivisie heeft gevoetbald.. we moeten gelukkig nog 31 wedstrijden in de eredivisie en die moeten we allemaal nog zien te winnen

19 augustus 2019 om 07:21

Zoveel Scorend vermogen heeft hij niet. Heeft in 32 wedstrijden vorig jaar 5 gescoord.

19 augustus 2019 om 07:50

Speelde in het nationale team toch altijd erg goed. En hebben een redelijk team. Ik zie PSV eigenlijk geen 8 miljoen voor hem betalen. Het blijft een gok en na Rammelaar misschien wel riscant.

19 augustus 2019 om 09:02

Ja in een defensief systeem met vooral veel meeverdedigen. Die man is qua techniek in de kleine ruimte rond de 16 wel echt heel goed hoor. Ik heb een boel spelers voorbij zien komen maar hij heeft hetzelfde potentieel als Tadic in die tijd.

Lijkt me toch een flinke achteruitgang voor Psv. Dit is geen top niveau. Bij Groningen is het af en toe al niet best. Nee hier hoeft de concurentie niet echt bang voor te zijn. Wel lekker goedkoop! Psv kan beter een spits halen want Malen is geen spits. Lijkt me ook vrij logisch als er een spits vertrekt je ook een spits terug koopt want met alleen een geblesseerde Lammers en een matige Malen ga je het ook niet redden.

19 augustus 2019 om 08:07

Als PSV nog een spits gaat halen en je Bergwijn niet op 10 zet, denk ik dat Van Bommel het erg druk gaat krijgen om alle spelers tevreden gaat houden. PSV heeft dan voor de links en rechtsbuiten positie 4 basis waardige spelers, wat ook meteen alle 4 de beste spelers van PSV zijn. Bergwijn, Malen, Bruma en Gakpo moet eigenlijk toch minimaal 3 van spelen en dan door wisselen.

@vulplix

Los van het feit dat Malen als spits opgeleid heeft PSV latuurlijk ook sam Lammers nog die ook in de spits kan. Ik blijf het roepen het laatste wat PSV nu nodig heeft is een nieuwe spits.

19 augustus 2019 om 09:58

@panerai Kijk, prima natuurlijk dat jij het 'bljjft roepen" dat PSV geen spits nodig heft maar dat hebben ze dus juist wel: ze missen overduidelijk een echte targetman voor in de 16,zo'n spits welke je kunt inzetten als het middenveld geen kansen weet te cre-eren, iets wat nogal eens voorkomt met het middenveld dat van Bommel neerzet. Zeg maar een spits welke je ook prima kunt bedienen vanaf de flanken, en een spits welke met zijn rug naar de goal kan worden ingespeeld door een Bruma of Bergwijn….oh wacht ik beschrijf nu letterlijk Luuk de Jong!! En laten ze hem, of in ieder geval zo'n type enorm gaan missen dit seizoen.

PSV heeft dus absoluut WEL een spits nodig.

19 augustus 2019 om 10:17

@richard

Mensen zoals jij blijven te veel hangen in het verleden. Omdat Luuk de Jong zo';n type was hebben ze dat nu ook nodig. Zo'n type spits zou als wissel natuurlijk altijd welkom zijn maar ik heb liever dat PSV met malen in de basis verder gaat.

19 augustus 2019 om 10:22

@paneria heeft helemaal niks met "hangen in het verleden'te maken maar gewoon enige kijk op voetbal hebben en zien dat PSV met het spelersmateriaal wat ze hebben juist zo'n type nodig hebben…..

19 augustus 2019 om 13:16

Een breekijzer op de bank, zie ik wel zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1314
2.PSV1311
4.Vitesse111
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

7 fans
Middenvelder, 21 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 20 september
Sadio Mané kan een nieuw contract tot 2025 tekenen bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren