Bergwijn en Ihattaren helpen PSV aan simpele overwinning

Zondag, 18 augustus 2019 om

PSV heeft zondagavond een eenvoudige zege geboekt op Heracles Almelo. De ploeg van trainer Mark van Bommel speelde niet groots, maar kwam eigenlijk geen moment in de problemen. Steven Bergwijn zette de Eindhovenaren al vroeg op voorsprong en Mohamed Ihattaren bekroonde zijn basisdebuut in de tweede helft met zijn eerste Eredivisie-doelpunt: 0-2.

PSV pakte vanaf het begin het initiatief en kwam na een kwartier verdiend op voorsprong. Bergwijn, die even daarvoor nog in identieke situatie net naast mikte, schoot van achttien meter raak. Heracles gaf niet op en kreeg al snel kansen op de gelijkmaker. Teun Bijleveld zag een inzet ternauwernood gekeerd worden door Jeroen Zoet.

Silvester van der Water had na een mooie combinatie met Cyriel Dessers vrije doortocht, maar de rechtsbuiten verprutste de grote kans door naast te mikken. Vlak voor rust floot scheidsrechter Jochem Kamphuis na een vermeende handsbal van Navajo Bakboord voor een penalty voor PSV. Op aanraden van de VAR ging de arbiter echter naar de zijkant, om na het bekijken van de beelden zijn beslissing terug te draaien.

Na rust verdubbelde PSV zijn voorsprong. Cody Gakpo vond in het strafschopgebied ploeggenoot Ihattaren, die de bal met een puntertje binnen schoof en de wedstrijd daarmee in het slot gooide. PSV beperkte zich in het restant van de wedstrijd vooral tot verdedigen, maar gaf nauwelijks een kans weg aan Heracles. Dessers brak in de slotfase gevaarlijk door, maar mikte in het zijnet.Gerelateerd

Meer sportnieuws

70 reacties (laatste reactie door arnino)

Bergwijn eigenwijs laten staan op 10, Ihattaren wisselen nadat hij een goal maakt en er een verdedigende middenvelder voor inzetten, daarna geen enkele aanval meer gezien van Psv, alleen maar achteruit gelopen.
Boscagli wie helemaal niet lekker in viel, onwijs veel onnodige gele kaarten .. ik weet het niet meer met v Bommel, wanneer je 2-0 voor staat wil je toch 3-0 en zelfs 4-0 maken? Waar is hij bang voor?
Blijft een eigenwijze hork.

EDIT: zie volgende week trouwens graag Hendrix weer eens in de basis staan. Viel lekker in en blijf een fan van z'n felheid wat Rosario totaal mist. Ik denk dat als je Rosario wisselt voor Hendrix, je meer voetbal en meer felheid in je selectie hebt.

18 augustus 2019 om 21:55

Zoet eindelijk weer een prima wedstrijd, Baumgartl vond ik sterk spelen alleen Sadilek minder in de eerste helft. Guti ook prima en Rosario vooral in de eerste helft zeer zwak tijd om het te laten banken en een nieuwe middenvelder aanschaffen. Snap v Bommel nog steeds niet waarom hij Bergwijn op 10 zet, ook wanneer Ihattaren in het veld staat.. vBommel wilt volgens mij zn gelijk halen, maar begin hem steeds zatter te worden. Malen en Gakpo vrij onzichtbaar. Commentator met vlagen vervelend. Mocht je het alleen via LiveScore bekijken zou je denken dat het een onsportieve wedstrijd was maar die scheids trok veel te makkelijk in sommige situaties kaarten.

18 augustus 2019 om 22:14

Zeker in de tweede helft, had je hier bas gehad dan waren er een hele hoop kaarten niet gegeven.

18 augustus 2019 om 23:17

Wederom hard gelach voor de VAR. Inmiddels al 2 of misschien wel 3 punten door de neus geboord door de heren in de stacaravan in zeist. Hoe moeilijk is het nou om te zien dat die bal in de 46e min duidelijk hands was. Bevooroordeling is het tegenwoordig niet eens meer. Het is gewoon onprofessioneel en zielig dat je uberhaupt nog een VAR hebt met zulke duidelijke overtredingen. Als er nou geen VAR was geweest had ik er wellicht mee kunnen leven dat se arbitrage het niet had gezien want dat kan. Maar met zon gekke techneut met patatvingers in zon caravan die niks anders doet dan de beeldjes 10x herhalen moet zelfs stevie wonder kunnen zien dat dat een handsbal was. Verder heb ik een strijdlustig heracles gezien dat geen meter wilde geven. Volgende week tegen Vitesse weer vol gas!! FORZA HERACLES

19 augustus 2019 om 00:35

Die handsbal is tot daaraan toe, lullig maar goed. Wat ik wel een misser vond is dat die de 0-2 goedkeurde. Speler in buitenspel positie maakt nog een beweging om de bal te spelen of ontwijken... Daarmee belemmerd die de keeper ook het zicht. In mijn ogen had deze gewoon afgekeurd te mogen worden

19 augustus 2019 om 08:41

@cityheracles, die was een stuk minder duidelijk dan de handsbal van Heracles. Het was totaal niet te beoordelen of Sadilek de bal nou met de borst of met de bovenarm beroerde. Die bal van Heracles, waar in eerste instantie een penalty voor gegeven werd, was veel duidelijker: vorig jaar kreeg PSV in een werkelijk identieke situatie uit tegen Groningen een penalty tegen en dat kostte PSV de overwinning. PSV heeft de VAR meer tegen dan mee, dat blijkt keer op keer. Toen de scheidsrechter naar de zijkant liep wist ik het al: de penalty wordt terug gedraaid.

18 augustus 2019 om 21:55

"ihattaren wisselen nadat hij een goal maakt"

Dit was zijn derde wedstrijd in zes dagen en die jongen is pas 17. Die moet je ook niet overbelasten.

18 augustus 2019 om 21:57

Heb je zeker gelijk in, niet helemaal aan gedacht maar zet Aboukhal er dan bij ofzo, waarom wilt hij weer achteruit lopen?

18 augustus 2019 om 22:13

Welke wedstrijden dan? Als ik bij het eerste van PSV kijk, kwam hij er 1x in de afgelopen 2 wedstrijden in halverwege de tweede helft. Bij Jong PSV speelde hij van de afgelopen 2 wedstrijd 1x 1 helft.

18 augustus 2019 om 22:16

En hij zat niet bij de selectie voor de Otten Cup.

18 augustus 2019 om 22:21

Kortom, als ik alles bij elkaar optel, kom ik niet eens tot 90 minuten in de afgelopen week. Dan lijkt het mij geen enkel probleem om vandaag 90 minuten te maken. Of ik mis wat wedstrijden?

18 augustus 2019 om 22:26

Waar hebben we het over, het zijn topsporters. Totaal een andere vergelijking maar ik en zoveel andere (wel op amateur niveau uiteraard) kunnen zelfs 2 wedstrijden achter elkaar spelen. Even lekker aansluiten van een 3e die maar 8 man hebben ;-)

18 augustus 2019 om 22:29

Donderdag weer Apollon natuurlijk. Ik snapte die wissel eerlijk gezegd wel. Als het niet hoeft, geen 90 minuten vol maken als er veel wedstrijden achter elkaar komen. Dat hij aan de buitenkant begon snapte ik dan weer niet, maar goed dat is een oud verhaal. Al speelde Bergwijn vandaag prima.

18 augustus 2019 om 22:43

"welke wedstrijden dan?"

12-8 Jong PSV - FC Den Bosch
15-8 PSV - Haugesund
18-8 Heracles - Psv

En nogmaals, hij is dit jaar pas 17 geworden. En over vier dagen staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma.

18 augustus 2019 om 23:01

Ja, je pakt dus dezelfde 2 wedstrijden erbij als waar ik op doel, maar jij doet dus of hij nu 3 hele wedstrijden heeft gespeeld haha... En er zijn zat 17-jarigen die twee volledige wedstrijden per week (kunnen) spelen.

19 augustus 2019 om 07:54

"en er zijn zat 17-jarigen die twee volledige wedstrijden per week (kunnen) spelen."

Ja, wellicht zal hij het wel kunnen. Maar als hij aanstaande donderdag een belabberde wedstrijd speelt, dan weet ik wel wat de reacties zullen zijn. "zie je wel? Overbelast. Van Bommel had hem gewoon moeten wisselen toch PSV al een veilige voorsprong had tegen Heracles."

18 augustus 2019 om 21:56

Tja Hendrix erin kan ik me voorstellen. Maar dan alleen als je Rosario eruit haalt. Toch blij met het resultaat, weinig weg gegeven. Zag er met vlagen leuk uit.

18 augustus 2019 om 21:58

"onwijs veel onnodige gele kaarten"

Lag dat aan Van Bommel? Het was vooral een ontzettend kinderachtige scheidsrechter. Als je zo met kaarten zwaait in een op zich behoorlijk sportieve wedstrijd, dan voel je het spelletje gewoon niet aan.

18 augustus 2019 om 22:09

Hendrix brengt meer voetbal? Die kan geen enkele goede pass over 10 meter of langer geven en zijn handelingssnelheid is veel te laag. Je kunt veel zeggen over Rosario en de kritiek op hem is terecht, maar dat Hendrix meer voetbal gaat brengen slaat natuurlijk nergens op. Het lijkt ook wel alsof iedereen in een keer vergeten is hoe Hendrix afgelopen seizoen gespeeld heeft.

18 augustus 2019 om 22:16

Je doet net alsof Rosario beter speelde afgelopen seizoen, die speelde gewoon even slecht als het niet slechter was, maar Hendrix word geoffert door van Bommel. Het feit dat Rosario er nu nog steeds staat zegt genoeg over de relatie tussen van Bommel en Rosario.

Ik weet nog goed toen PSV kampioen werd 2 jaar geleden, de wedstrijden waarbij Hendrix niet mee deed, leden ze puntenverlies. Deze man is verdedigend zo veel beter dan Rosario en mensen onderschatten z'n voetballende kwaliteiten, Rosario is zo stijf als een hark.

18 augustus 2019 om 22:16

Hendrix en rosario is lood om ijzer alleen vind ik wel dat hendrix altijd veel meer gif brengt wat soms over het randje is maar vaak wel wat we missen (bij wel meer Nederlandse teams en het NL elftal trouwens)

18 augustus 2019 om 22:40

Prima, iedereen mag zijn mening hebben. Ik vind Rosario voetballend een stuk beter dan Hendrix.

18 augustus 2019 om 23:13

Klopt, Hendrix is verdedigend zeker sterker dan Rosario. Brengt ook meer gif in het spel. Behalve in zijn laatste wedstrijden waarin hij aardig uit vorm was. Als cdm'er Hendrix als CM'er Rosario zou ik zeggen

18 augustus 2019 om 23:23

Normaal is rosario voetballend beter maar op dit moment is dat onmogelijk. Die vent doet echt alles fout. Ik had graag weer eens ramselaar zien invallen maar blijkbaar maak je geen enkele kans meer als je eenmaal bent afgeschreven. Jammer.

18 augustus 2019 om 22:15

Op dit veld kan je ook niet beter spelen denk ik.!

19 augustus 2019 om 09:36

Ik vind je behoorlijk negatief na een goede wedstrijd. Na de laatste weken waarin het totaal niet liep, liep het vandaag vrij aardig. Bijna niets weggegeven en dat na een Europese wedstrijd. Uit statistieken blijkt dat Nl´se clubs vaak punten verspelen in de Europese weken. PSV speelt nu zijn 3e wedstrijd na een Europese en heeft Twente gelijk gespeeld. Het spel was niet best maar lijkt wat beter te worden, dan nog zo negatief doen? Wat verwacht je na zo'n pot tegen een Noorse tegenstander dat het nu ineens zo uit het niets helemaal loopt? Deze periodes zitten er altijd bij, kunst is dan zo min mogelijk punten te verliezen in die periode en dat gaat ze nog redelijk goed af ook.

Heb het gevoel dat het bij jou nooit goed kan zijn, wanneer v. Bommel bij de 0-2 alles uit de kast haalt om 0-3 te maken, en dan uiteindelijk tegen een gelijk spel aan loopt had je waarschijnlijk het tegenovergestelde gezegd. Het zijn nu gewoon drukke weken, en gezien het aantal blessures is het niet zo gek dat aan het eind niet vol gas word gegeven. A.s donderdag is het al de 8e wedstrijd binnen een maand.

19 augustus 2019 om 13:06

Je praat nu alsof Hagesund een topclub is waardoor je fysiek overbelast kunt raken. Ook heb je vgm de wedstrijd niet gezien want helemaal niks weggegeven? Heracles had ook gewoon kansen maar Zoet stond gewoon eindelijk weer eens goed te keepen. Je draait nu wel een beetje door vind ik en elke PSV supporter is op dit moment negatief omdat v Bommel niet logisch bezig is. Als jij het eens bent met Ihattaren op rechts en Steven op 10 dan mag jij bij v Bommel op de bank gaan zitten. PSV speelt helemaal niet goed, die wedstrijd van gister was zoals heel het seizoen afgrijselijk. Ja, de 3 punten zijn binnen maar ik ben een liefhebber van voetbal en dat heb ik sinds v Bommel bij PSV zit helaas niet meer gezien, hij probeert het nu eindelijk eens zonder een blok op het middenveld maar hij blijft beginners fouten maken door spelers niet op hun favoriete positie op te stellen. Ik zal negatief blijven tot v Bommel eens stop met eigenwijs te zijn.

Niet geweldig, maar een uitwedstrijd gewonnen en een clean sheet. Verder ook wat punten waarop we de komende weken kunnen verder borduren. Ihattaren speelde goed, Baumgartl manifesteerde zich (weer) goed en de aanvallen waren dreigender dan de afgelopen weken. Wel magere optredens van Malen en Sadilek.

Heracles is nog erg grillig. Slecht begonnen met slechts 1 punt, maar als dat gaat draaien worden ze lastig te stoppen. Erg leuke aanval met Dessers, Van de Water en Mauro Jr. Achterin missen ze Propper wel duidelijk. Ligt die er lang uit?

7 gele kaarten voor 7 Psv'ers - dat moet toch wel tegen het clubrecord aanzitten, trouwens?

18 augustus 2019 om 21:59

Talentje hoor. En die is nog maar 17 jaar. In theorie kan dit een hele grote worden.

Het was weer niet best. Zoals we allang weten, deugd het middenveld van geen kanten. Bergwijn hoort niet op tien (wisten we al), Rosario hoort bij de amateurs (wisten we al) en Guti is vooral traag en slordig. Het wordt dan ook regelmatig overlopen, waardoor de verdediging iedereen maar op zich af krijgt met gele kaarten als gevolg. Er is nog steeds heel veel werk te doen. Maar ja, de punten zijn binnen zal van Bommel wel zeggen. De trainer die het presteerd 3 spelers daar neer te zetten waar ze niet horen.

18 augustus 2019 om 22:01

Rosario is in het begin echt de hemel ingeprezen door velen, ook de media. Ik hoop dat het talent er nog uitkomt, maar het lijkt op een verhaaltje van 'in het begin zeer sterk en uiteindelijk haalt ie het gewoon totaal niet'. Snap dan ook niet waarom je die jongen aanvoerder maakt. Aanvoerderschap hoeft niet naar de beste speler, maar zeker ook niet 1 van de minste. Organisatie lijkt dan ook ver te zoeken.

18 augustus 2019 om 22:14

Talent heeft hij wel. Maar hij zit in een dip die nu gewoon te lang duurt. Hij moet het nu laten zien en anders is het banken.

Wat betreft het aanvoerderschap. Rosario is wel iemand die overzicht heeft en zijn medespelers het meeste coacht. Dus ik snap de keuze aan de ene kant wel. Aan de andere kant lijkt de aanvoerdersband een funest voor zijn spel. Dit zagen we ook bij de Jong die maandenlang geen knikker raakte nadat hij voor het eerst de aanvoerdersband kreeg.

18 augustus 2019 om 22:13

Bij jou is het glad wel echt halfleeg he... Ja het was allemaal niet sprankelend, maar zo slecht als jij zegt dat het middenveld is valt toch echt wel mee. Ok, Bergwijn hoort niet op 10, daar ben ik het volkomen mee eens.

Sorry, maar hebben die spelers van psv wel plezier in het voetballen? De plichtmatigheid straalt er vanaf, geen lachje te bekennen. In de eerste helft al tijdrekken als je voorstaat bij Heracles ipv zoveel mogelijk goals te willen maken. Tweede helft de hele tijd het spel stil door kleine overtredinkjes, verdedigende wissels van Van Bommel. Het was echt niet om aan te zien. Gebrek aan plezier en vertrouwen bij de spelers denk ik. 7!!! gele kaarten nodig om een Heracles zonder vier of vijf basisspelers in bedwang te houden. Ik vraag me echt af of de psv supporters hier graag naar kijken.

18 augustus 2019 om 21:58

We zijn supporter, dus we kijken trouw. Maar nee, leuk is het niet nee.
Volgens mij is de spanning om te snijden in de groep. Nergens een opbeurend knikje of aanwijzing. Er loopt veel chagrijn op het veld.

18 augustus 2019 om 21:59

Haha zo kijk je er wel heel negatief naar... Het was geen top voetbal maar he moet niet vergeten dat het huidige elftal echt heel jong is en dan met name de aanvallers. Dus dat niet alles perfect is en niet elke kans er in gaat kan gebeuren. En die 7 gele kaarten komt toch vooral omdat de scheids te gemakkelijk kaarten gaf.

18 augustus 2019 om 22:01

Het gaat me niet zozeer om het voetbal zelf. Elk team speelt wel eens minder. Ik zie gewoon nergens plezier en vertrouwen terug. Ik snap dat gewoon niet helemaal, talentvolle groep leuke gasten, maar ik zie niet echt een klik ofzo.

18 augustus 2019 om 22:01

Voorlopig heb je wel 7 punten. Het team is niet in balans, maar plichtmatig? Lachje? Dit was nou een duel waar je sprankje hoop uit kunt putten. Lastig uitduel, clean sheet. Op naar donderdag.

18 augustus 2019 om 22:28

Het is ook hard werken op het moment. Balans zoeken als een malle. Weinig te lachen als je het mij vraagt

Wat veel lege stoeltjes in het Erve Asito snap ik niet tegen een tegenstander als PSV. Voor de rest deze nederlaag calculeer je vaak al in.. en je hoopt op een punt. Heracles heeft wel veel kwaliteit ingeleverd hoor voorin

18 augustus 2019 om 22:00

Zal nog vakantietijd zijn?

18 augustus 2019 om 22:05

Morgen moet iedereen in het oosten weer aan het werk dus daar zal het wel niet aan liggen

18 augustus 2019 om 22:38

De kids hebben hier nog een week vakantie. Dus waarom moet iedereen weer werken ??? En mensen zonder kids ???

In de catagorie: zakelijke overwinning.

Ookal win je hier zakelijk. Het veldspel slaat weer nergens op. Dramatisch weer. Wederom weer met Bergwijn op 10 beginnen, en Sadilek op linksback. Niet te geloven.

Gaat moeilijk worden op deze manier, om voor het kampioenschap te spelen. Malen in de spits, gaat nooit werken. Maar dat roep ik al wekenlang.

Stiekem hoop ik dat we een spits a la Luuk halen, want Malen in de spits gaat je niks brengen. Leuk dat je wint vandaag, maar 0 positiviteit. Sorry.

Wat een draak van een veld zeg, eredivisie-onwaardig wat mij betreft. Wat een zenuwen wedstrijd! Begon redelijk gecontroleerd en voorin blijft PSV erg snel. De balans begint al iets meer te komen (maar waarom in godsnaam Steve weer op 10 en Mo op de vleugel) maar er is nog genoeg werk aan de winkel. Lichtpuntje: Cody Gakpo. Wat is die jongen goed voor zijn leeftijd zeg. Ben nog een beetje misselijk van de flipperkast maar op naar de volgende wedstrijd!

18 augustus 2019 om 22:41

Niet echt orgineel om over het veld te beginnen. Is 1 van de beste kunstgrasvelden van europa. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik ook liever echt gras in ons stadion zie !

18 augustus 2019 om 22:49

Een van de beste? Een van de vlakste bedoel je. Bij die corner stuit de bal omhoog tegen de hand van je eigen speler, zoveel plastic is toch geen gezicht man. Een mooie club als Heracles niet waardig, maar dat is mijn mening

19 augustus 2019 om 00:09

Houd dat vast.. zeuren over alle externe omstandigheden en niet accepteren dat je een stroperig en team zonder passie hebt. Hulde.

Weet iemand wat de bedoeling was van Hendrix zijn rol? Dat zag er niet uit, hij wordt gebruikt als manusje van alles.

18 augustus 2019 om 22:07

Hij stond echt veel te aanvallend, misschien was dit al om te oefenen met de speelwijze die zeer waarschijnlijk wordt gespeeld als de nieuwe ervaren middenvelder er is?

18 augustus 2019 om 22:11

Denk dat het vooral de bedoeling was om Hendrix nog even in de etalage te zetten.

19 augustus 2019 om 00:33

Zoals ik het begreep werd Hendrix vooral gebracht om het gevaar van de rechterflank van Heracles te bestrijden. Hij dekte alleen maar die flank af waardoor zijn rol heel lullig leek. Dit kwam omdat daar ook het meeste gevaar vanaf kwam. Het was ook niet voor niks dat v Bommel Sadilek eraf haalde voor een fitte linksback. In mijn ogen heeft Hendrix zijn taak prima uitgevoerd omdat er in de tweede helft nog minder gevaar van rechts kwam. Dat het er niet uit ziet is een feit. (dit is een aanname van mij na het zien van de wedstrijd).

Ik ben best tevreden eigenlijk. PSV gaf wel kansen weg maar Zoet lijkt eigenlijk weer z'n niveau te halen, Baumgartl vind ik zowel voetballend als 1 op 1 echt een vooruitgang en PSV liet soms zien heel goed te kunnen voetballen. Iets minder kansen weggeven en iets meer lijn in de aanvallen krijgen en dan kan het een mooi seizoen worden zo. Er zit in ieder geval vooruitgang in. Snap trouwens nogsteeds niet waarom Ihattaren niet gewoon op 10 staat. Zou wel verdedigende redenen hebben.

18 augustus 2019 om 22:12

Wat betreft Baumgartl heb je helemaal gelijk. Bergwijn verdedigd ook totaal niet mee. Dus dat kan geen reden zijn om Ihattaren daar niet neer te zetten.

18 augustus 2019 om 22:15

Ik bedenk ook maar wat wat betreft de 10 positie. Kan verder echt geen andere reden bedenken. Naast dat ik Bergwijn helemaal geen 10 vind is Ihattaren ook helemaal geen buitenspeler...

Wat een onthutsend zwak en inspiratieloos PSV heb ik gezien. Die malen wil er 20 inschieten dit seizoen? Ik vraag me het hardop af. Ik heb het te doen met de supporters van PSV. Heracles lang niet altijd goed maar ze vochten als leeuwen en wilden graag Een doelpunt maken. PSV maakte de wedstrijd dood, zakelijke overwinning zegt men ik vindt het triest om te zien

18 augustus 2019 om 22:19

Vechten als leeuwen? Volgens mij heb ik dan een andere wedstrijd gezien. PSV hoeft niet, ze staan 2-0 voor en Heracles kan niets, ze hebben de tweede helft geen kans gecreëerd.

Zakelijke overwinning voor PSV, maar voetballend niet best. Heracles was aanvallend echt matig vooral in de 2e helft. Voetballend kwam Heracles nog aardig mee, maar aanvallend was het alleen maar onnodig balverlies. Na de 0-2 was het ook wel klaar want Heracles was gwn onmachtig vandaag.

Mocht Hendrix niet vertrekken zou ik hem graag op linksachter zien zolang Boscagli en Lato niet goed genoeg zijn. Viel prima in en is defensief toch wel sterker dan Sadilek en aanvallend eigenlijk ook wel...

18 augustus 2019 om 22:08

Zie Hendrix liever als onze nummer 6, een echt CVM voor de verdediging, dat kan hij best. Dan met Guti en Ihattaren / Afellay op het middenveld en het ziet er al heel anders uit. Rosario als back-up gebruiken en laten terugvechten voor een basisplek. Linksachter zou ik Lato nog niet zo snel afschrijven, die kan best wel verdedigen, mensen oordelen gewoon veel te snel na die wedstrijd tegen Wolfsburg.

18 augustus 2019 om 23:18

Jij kan mijn gedacht lezen. Dit is de enige opstelling waarin ik PSV op dit moment zou laten spelen. Bergwijn mooi op links. Malen/Lammers in de spits. Op rechts Bruma. Zodra die op elkaar ingespeeld zijn en er ontstaan automatismes heb je een zeer dynamische aanval. Go PSV

Bij vlagen een prima PSV gezien, maar nog veel te weinig. Er zit in deze groep zoveel meer. Gelukkig win je deze wedstrijd vrij gemakkelijk en zie je toch dat het team iets beter op elkaar ingespeeld raakt. Echter gaat er nog genoeg mis vandaag. Malen totaal onzichtbaar, Sadilek ook niet heel sterk. Gakpo wel erg sterk, die liet zijn potentie echt zien. Lekker ook voor Mootje dat ie zijn eerst goal in de Eredivisie heeft gemaakt, mooie opsteker voor hem. Je zag hem daarna ook direct meer opbloeien en veel vrijer spelen en meer een keer raken. Na zijn wissel viel PSV helaas wel ver weg, amper nog een goede aanval gezien daarna.

Prima overwinning in een op papier lastige uitwedstrijd. Overwegend veel negatieve reacties, alsof PSV Heracles wel even zou oprollen met 0-5.Goede redding van Zoet eerste helft op listig schot. Ook tweede helft prima gekeept. Ironisch dat zowel Bergwijn en Ihattaren scoren, puur geluk natuurlijk. Als het slecht gaat ligt het aan Van Bommel, als er iets goed gaat is dat ondanks van Bommel, hou toch op.

Heracles was geen partij, speelde leuk mee, maar was te slordig.

Ik denk dat Van Bommel van Ihattaren een soort Ziyech wilt maken. Snap anders niet waarom hij hem zo forceert als buitenspeler. Bergwijn heeft in de jeugd altijd op 10 gespeeld dus dat begrijp ik nog enigszins. Het moet er nog effe uitkomen. En Sadilek vind ik wel verdienstelijk op de linksback voor zo een jonge jongen die nooit op de back positie heeft gespeeld, maar ik snap niet hoe je als psv zijnde een middenvelder moet omturnen tot back. Is helemaal niet nodig. En over psv zelf. Ze speelden inspiratieloos, hopelijk komt het plezier ooit terug.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1314
2.PSV1311
4.Vitesse111
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

45 fans
Aanvaller, 21 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 PSV 5 1 2 0
2018/2019 PSV 33 14 4 0
2017/2018 PSV 32 8 5 0
2016/2017 PSV 25 2 0 0
2015/2016 PSV 5 0 1 0
Laatste voetbalnieuws

Johan Derksen uiterst kritisch: ‘Koeman moet zich diep en diep schamen’

Mohamed Ihattaren speelde donderdagavond een ijzersterke wedstrijd namens PSV tegen Sporting Portugal. De zeventienjarige aanvallende middenvelder was in het met 3-2 gewonnen Europa League-duel goed voor twee assists. Johan Derksen is...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 20 september
Sadio Mané kan een nieuw contract tot 2025 tekenen bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren