Zoekend Feyenoord moet schakelen na stadionproblemen van AZ

Zaterdag, 17 augustus 2019 om

Feyenoord rekent er niet op dat Robert Eenhoorn vóór volgend jaar zomer beschikbaar komt als algemeen directeur, zo meldt De Telegraaf. Volgens de zaterdageditie van het dagblad zijn de enorme problemen met het stadion van AZ daar debet aan en kan de algemeen directeur van de Noord-Hollanders het moreel niet maken om nu te gaan.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

8 reacties (laatste reactie door jorisdijk)

Hoeveel (goede) directeuren zijn er met zijn topsportachtergrond. Om en nabij niemand, maar goed ik had nog niet echt het idee dat het echt speelde en nu kan hij natuurlijk echt niet meer weg.

Natuurlijk zijn er zat mensen die deze rol in kunnen vullen, Wouter Bos wordt genoemd. Zeer capabele gozer, alleen je moet wel heel erg van Feyenoord houden als je je baantje ervoor opzegt om in dit wespennest te stappen. Wij zullen het wel zien.

17 augustus 2019 om 10:09

Wat een vreemde conclusie. Mag ik vragen waar je dat op baseert? Overal in het betaalde voetbal zijn oud spelers aan het werk. Overal gewaardeerd en overal onbezoldigd (?!). Maar die ene bij Feyenoord, Kuijt, is een zakkenvuller. Bijzonder.

17 augustus 2019 om 10:09

Wat een vreemde conclusie. Mag ik vragen waar je dat op baseert? Overal in het betaalde voetbal zijn oud spelers aan het werk. Overal gewaardeerd en overal onbezoldigd (?!). Maar die ene bij Feyenoord, Kuijt, is een zakkenvuller. Bijzonder.

17 augustus 2019 om 10:17

Sportief gezien zijn Feyenoord en AZ de laatste jaren van vergelijkbaar niveau. Maar qua potentie (om dat wordt nog maar eens in het voetbal te gebruiken) loopt Feyenoord mijlen ver op AZ voor. Alleen moet je wel gruwelijk veel zelfvertrouwen hebben om te denken dat JIJ Feyenoord wel weer naar de top kunt en mag (krijg je de tijd) lootsen. Als je dat denkt te kunnen/mogen moet je bijna wel geestes gestoord zijn.... maar ja, wellicht hoopt hij een eerste stap te kunnen zetten en dan het stokje over te geven.... alleen zou Eenhoorn dat denken en die risico’s werkelijk hebben willen nemen? Ik vraag het mij af.

17 augustus 2019 om 10:03

Van der Sar en Gerbrands Zijn er al 2

17 augustus 2019 om 11:15

Jorisdijk volgens mij heeft az altijd een technisch directeur met topsport achtergrond gehad [ gerbrands, steward, van geel, huiberts]

Ik had gedacht dat de komst van Eenhoorn een formaliteit zou zijn na het vertrek van De Jong. Hij leek er heel erg voor open te staan. Nu het dak bij AZ er af is gewaaid kan hij voorlopig natuurlijk niet meer weg. We modderen nog even door.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AZ

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1314
2.PSV1311
4.Vitesse111
5.AZ109
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AZ.

In de wandelgangen

Maandag 16 september
Manchester United heeft een concessie moeten doen in de contractonderhandelingen met David De Gea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren