Kwakman tipt Ajacied en PSV’er voor ADO na vertrek El Khayati

Vrijdag, 16 augustus 2019 om

Nasser El Khayati rondde donderdag zijn transfer naar Qatar SC af en in de zoektocht naar een opvolger doet ADO Den Haag er volgens Kees Kwakman goed aan om aan te kloppen bij Ajax of PSV. De oud-voetballer is ervan overtuigd dat Bart Ramselaar en Zakaria Labyad goede spelers zijn voor de club uit Den Haag. Kwakman denkt bovendien dat een speler uit de Keuken Kampioen Divisie een versterking zou zijn voor de ploeg van trainer Alfons Groenendijk.

El Khayati heeft voor twee jaar getekend bij de club uit de Verenigde Arabische Emiraten. In zijn contract is een optie voor een derde jaar opgenomen. "Als een huur mogelijk is, kom je misschien bij Ramselaar of Labyad uit", zegt Kwakman over de opvolging van El Khayati bij Voetbalpraat van FOX Sports. "Als we het financiële verhaal even vergeten: twee spelers die niet spelen en misschien weer lekker willen voetballen."

Kwakman tipt manager voetbalzaken Jeffrey van As een speler van FC Eindhoven. “Branco van den Boomen! Dat is een type-El Khayati: goede steekpass, kan een goal maken, geweldige trap... Jeffrey van As kijkt altijd, dus die zal het wel genoteerd hebben", aldus de oud-speler van onder meer FC Groningen en NAC Breda met een knipoog. De transfermarkt is nog open tot 2 september.

Van Bommel: 'Huidige selectie PSV sterk genoeg voor de Champions League'
Meer video's


Gerelateerd

Meer sportnieuws

25 reacties (laatste reactie door oelie wapper)

Ik denk dat Ramselaar voor elke club in de eredivisie buiten Ajax en Psv een absolute versterking is

16 augustus 2019 om 10:41

Ja Labyad volgens mij ook, was bij een club als Utrecht natuurlijk absolute uitblinker. Te klein voor het tafellaken en te groot voor het servet zulke spelers.

16 augustus 2019 om 10:43

Eens, alleen voor Psv is hij momenteel ook een versterking lijkt me.

"als we het financiële verhaal even vergeten". Makkelijk analyseren zo... Natuurlijk moet je het financiële verhaal niet vergeten.

Ik denk ook niet dat beide spelers zitten te wachten op Ado, met alle respect. Ze komen beiden van Utrecht, een subtopper en speelden daar erg goed, waardoor ze een transfer naar de top verdienden. Als je een stap terug wilt maken, dan kan ik me dat voorstellen, maar dan niet zo ver terug. Ik denk dat ze graag bij een subtopper willen ballen en anders naar het buitenland.

Ook denk ik niet dat PSV zit te wachten om Ramselaar te verhuren. Die willen ze graag verkopen en dan willen ze nog een behoorlijk stuk van de transfersom terug zien, denk ik zo.

16 augustus 2019 om 10:27

Had precies hetzelfde, dan kan je als analist ook alle spelers naar iedere club schrijven.

'als je even het financiële aspect vergeet zou het natuurlijk top zijn als Ajax Ramos als vervanger van de Ligt haalt'

Anyway, als één van de twee aan ADO verhuurd zou worden hoeven ze natuurlijk financieel niet zoveel in te leveren. Zeker vanuit het perspectief van Ramselaar, die anders alleen maar in Jong mee draait, kan het echt wel interessant zijn om weer op niveau te spelen. Voor ADO is dat waarschijnlijk dan een pareltje die ze niet kunnen latne lopen. Maar ergens zit een kink in de kabel, anders had Ramselaar allang ergens anders gezeten, die is echt het voetballen niet ineens verleerd.

16 augustus 2019 om 15:08

Tsja om eerlijk te zijn is Utrecht ook niet op zoek naar spelers. ADO heeft echt een vervanger nodig en ik zie het liefst Labyad komen. Het is misschien een stap terug maar in zijn geval ben je wel gelijk de grote man en kan hij met een goed seizoen een mooie transfer maken. Nu staan beide spelers toch ietwat stil in hun ontwikkeling

16 augustus 2019 om 15:14

Klopt, maar AZ zou voor beiden een optie kunnen zijn en denk dat ze daar beter tot hun recht komen, met betere spelers om zich heen en een spelletje wat meer aansluit bij hun kwaliteiten.

Ik denk dat de ambitie van beide voetballers ADO overstijgt.
Bizar eigenlijk dat zulke voetballers niet bij hun club aan de bak komen.

Ik zou Ramselaar graag bij AZ willen zien. Denk echt dat dat de perfecte club voor hem is.

16 augustus 2019 om 10:26

Ik zie hem graag komen, uitstekende vervanger voor Til! Talent wat weer wat vertrouwen nodig heeft en Alkmaar heeft bewezen de perfecte plaats daar voor te zijn. Wat zal psv voor hem vragen? 2 a 3 miljoen? Aangezien hij al een tijdje buiten de boot valt.

16 augustus 2019 om 11:15

Ik heb het vermoeden dat PSV nu nog een iets hoger bedrag vraagt, maar mogelijk dat het naar het einde van de transferperiode wat daalt. Bedenk dat 3 miljoen het hoogste transferbedrag is wat AZ post-Scheringa heeft betaald en de vorige "dure" aankoop (johnsson) is niet echt een succes geworden, dus misschien zijn ze huiverig.

Ik denk overigens ook dat Ramselaar, als ik zijn spel van Utrecht in gedachten neem, heel goed zou passen op de 10 plek bij AZ. Midtjo en Koopmeiners daarachter en je hebt in potentie een geweldig middenveld (voor ED begrippen).

Dan Stengs, Idrissi en Boadu er voor, daar zit veel voetbal in. Alleen de defensie is kwetsbaar, met twee blessure-gevoelige Cv's.

16 augustus 2019 om 11:56

Ja ik ben dus ook bang dat er rustig meer dan 3 miljoen voor Ramselaar gevraagd wordt. Dat is hij naar mijn mening op dit moment absoluut niet waard. Hij komt er al jaren niet meer aan te pas en is gewoon een overbodige speler voor Psv.. Misschien dat een transfersom plus een doorverkooppercentage in dat geval uitkomst kan bieden.

Ik denk ook dat ze huiverig zijn, zeker omdat de beste spelers veelal uit de eigen jeugd komen, echter zie ik Ramselaar wel echt als een buitenkansje en zoals jij ook al aangeeft past hij perfect op de 10 plek bij AZ.

De defensie vindt ik zelf op papier ook kwetsbaar ogen, echter hebben ze de afgelopen 5 wedstrijden geen tegendoelpunt gehad, dus de feiten vertellen toch een ander verhaal. Vlaar lijkt ook steeds beter te spelen naarmate hij ouder wordt en is echt een leider voor het team.

16 augustus 2019 om 15:13

Op zich is de defensie van nu prima, maar erg kwetsbaar. Achter Vlaar en Wuytens zit een oplossing die ik liever niet heb (koopmeiners naar achter en hem vervangen op het middenveld) of een speler die in mijn opinie tekort komt voor AZ (hatzidiakos).

En als je dan meerekent dat zowel Vlaar als Wuytens blessuregevoelig zijn, is dat een risico, met een seizoen waar je graag 50 wedstrijden speelt.

Zowel Labyad als Ramselaar zijn te hoog gegrepen voor Ado denk ik, zowel sportief als financieel. Zou een van de twee graag bij AZ willen zien. Dan is er wat meer creativiteit op het middenveld voor als de tegenstander zich georganiseerd ingraaft. Het middenveld stond goed zoals gister, maar mist wel wat creativiteit tegen betere tegenstanders. Ado moet denk ik meer denken aan spelers als Leemans ofzo, vond hem bij VVV echt goed en is nu overbodig bij Pec.

16 augustus 2019 om 11:17

Denk één van de twee, allebei is denk ik te veel, zeker ook omdat AZ met Gudmondsson, Clasie en Vejinovic nog meer middenvelders heeft.

Ikzelf zie het liefst Ramselaar komen, dat is een "tussen de linie" speler die AZ echt heel goed kan gebruiken.
Als je ziet hoe vaak Ouwejan in een gevaarlijke positie is gekomen, de laatste 3 wedstrijden, dan zou een betere aanvaller daar heel goed kunnen passen.

Meer dan uitstekende spelers voor Ado. Maar ze zijn beide wel iets te goed voor Ado...

Laat Ramselaar maar lekker naar AZ gaan. Die club past perfect bij hem. Hij kan daar ook mooi Til vervangen. Ik hoop eigenlijk dat hij nog een kans krijgt van Van Bommel. Maar die kans schat ik zeer klein in. Ramselaar is wel de voetballende middenvelder die we eigenlijk missen.

Ondanks dat ik hoop dat el jebli bij de graafschap blijft vind zou ik dit ook een optie vinden.

Ik hoop nog steeds dat Ramselaar in een deal met Doan (FC Groningen) wordt betrokken.
Zou voor Groningen een goede aanwinst zijn. Alleen heeft Groningen dan wel ongeveer 18 middenvelders inmiddels, haha.
Maar goed, onder het mom van buitenkansje moet je er maar voor gaan.
Doan weg, Hrustic, Breij en Warmerdam proberen te verkopen. Van de Looi verhuurd. Lundqvist, Schreck, Matusiwa, El Messaoui, Strunck, Memisevic, Warmerdam, Gudmundsson gaan uitmaken wie er in de basis mag.

Lijken me beide volstrekt onhaalbaar. Ze noemden ook Diemers, dat zou al een heel moeilijk verhaal worden. Branco van den Boomen zou een prima optie zijn, al is iets met meer restwaarde voor ADO ook niet verkeerd

16 augustus 2019 om 12:22

Van den Boomen is net 24. Al draait hij 1/2 goede jaren kan je hem best voor een leuk bedrag verkopen. En El Khayati was ook niet de jongste toen hij bij Ado kwam

16 augustus 2019 om 12:36

El Khayati was inderdaad ook niet de jongste, maar die levert ook niet bijster veel op. Als Van den Boomen twee jaar goed speelt, is hij 26. Dan komt Utrecht of heel misschien AZ nog voor hem, maar ADO ontvangt dan denk ik geen miljoenen. Los daarvan lijkt het me voor ADO een goede speler

Ramselaar en Labyad kunnen altijd nog naar betere clubs als ze verhuurd of verkocht gaan worden.
Ik zou dan inderdaad de keuze maken voor een speler die je koopt ipv huurt.

Beide spelers zijn zeker een versterking voor ADO maar verwacht dat ze allebei niet naar een club toe willen van het niveau Ado. Daarvoor hebben ze toch wel een te hoog salaris ook verwacht ik.
Maar je kunt het altijd proberen er zijn gekkere transfers geweest.

Ado degadatie voetbal simpel met deze selectie..jammer maar het is niet anders .gooi die chienees er uit met ze geld waar blijft dat dan .ado top 6 ha van de keukenkampioen divisie ja .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Actuele wedstrijden

22 fans
Middenvelder, 23 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 PSV 0 0 0 0
2018/2019 PSV 4 0 0 0
2017/2018 PSV 31 1 2 0
2016/2017 PSV 27 5 1 0
2018/2019 Jong PSV 9 4 0 0
Laatste voetbalnieuws

PSV ziet miljoenen verdampen: huurdeal lijkt hoogst haalbare

PSV probeert in de slotfase van de zomerse transfermarkt zowel Trent Sainsbury als Derrick Luckassen van de hand te doen. Het Eindhovens Dagblad meldt maandag dat de club bereid is om...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 26 augustus
José Mourinho aast op een terugkeer bij Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren