Wilfred Genee benadert Wesley Sneijder: ‘Hij zou een perfecte analyticus zijn’

Woensdag, 14 augustus 2019 om

Wesley Sneijder kondigde deze week zijn afscheid aan als profvoetballer. Sindsdien hebben Mark van Bommel en Ronald Koeman laten doorschemeren dat de recordinternational van het Nederlands elftal van harte welkom is om zijn trainersloopbaan op te starten bij PSV en Oranje, maar Wilfred Genee hoopt dat de oud-middenvelder ingaat op zijn aanbod om aan te schuiven als voetbalanalist, zo laat hij weten bij RTL Boulevard.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zou jij Wesley Sneijder graag op televisie zien als analyticus?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

21 reacties (laatste reactie door liverpooll)

Sneijder hoef niet bang te zijn dat hij zonder werk komt te zitten haha terecht ook heeft veel voor het nederlandse voetbal betekend. Ontzettend jammer dat Robben en Sneijder van de velden verdwenen zijn al hebben ze hun pensioen dubbel en dwars verdiend. Ik zie in Sneijder ook wel een goede trainer heeft veel ervaring in het voetbal en is mondig genoeg voor een groep aan te spreken.

14 augustus 2019 om 11:59

Goeie voetballer maar geen slimme jongen. Ik zie in hem geen goede trainer

Gelijk doen. Ik denk ook dat Sneijder prima past tussen derksen en Gijp in. Wil hij meer een serieuze rol krijgen dan zal hij wel kiezen voor FOX of Studio voetbal. Maar dat hij een vlotte babbel heeft en kennis over het spelletje staat buiten kijf.

14 augustus 2019 om 11:56

Volgens mij heeft Sneijder niet echt een goeie band met die heren toch? Onder andere door de bekende grap van Van der Gijp over staand rijden, en omdat Derksen in het begin niet al te positief was over Yolanthe.

Sneijder bij VI zou wel lachen zijn

14 augustus 2019 om 11:40

"sneijder bij VI zou wel lachen zijn."

En als hij een beetje zelfspot heeft, dan moet hij bij zijn eerste uitzending de studio binnen komen rijden in een auto waarin hij rechtop achter het stuur staat.

14 augustus 2019 om 11:44

Hahaha, dan is Gijpie flauwgevallen van het lachen denk ik zo. Het zou mooie televisie opleveren als Sneijder daar aanschuift, kwa persoonlijkheid kan hij die 3 wel aan

14 augustus 2019 om 11:49

Hahahha echt he, ik zie die gijp helemaal voor me

14 augustus 2019 om 12:19

Zelfspot is bij dat soort jongens helaas vaak ver te zoeken. Bij Sneijder vind ik het lastig, tis toch ook wel een beetje een ijdeltuit.

14 augustus 2019 om 12:01

Ja dan wordt er misschien nog eens echt gevochten aan tafel. Sneijder heeft namelijk al eens een privéjet gehuurd om met zijn vrienden uit ondiep Johan en Renee in elkaar te gaan slaan. Bespaart hem weer wat kosten op de privéjet.

14 augustus 2019 om 12:14

Dat was volgens mij een verhaal dat Hans Kraay jr. naar buiten heeft gebracht en toen door Sneijder - natuurlijk - is ontkracht.

Denk zelf eerlijk gezegd dat hij voldoende zelfspot heeft en met alle media aandacht die hij toch wel gehad heeft, toch moeilijk een prive jet zou huren om Johan en Rene op te zoeken, vanwege wat (mooie) grappen over z'n lengte.

wesley sneijder bij veronica inside zou leuk. past er goed tussen

1 nadeel hij komt niet boven de tafel uit

14 augustus 2019 om 12:35

Jawel hij kan gewoon aan tafel staan.

Maar als hij een goede analist wil worden moet hij zeker niet bij VI gaan zitten. Daar wordt er vooral onzin uitgekraamd.

14 augustus 2019 om 13:12

Daar ben ik het niet mee eens. Derksen vind ik ook geen goede analyticus. Voor iemand die zo sterk zijn meningen verkondigt zit hij er toch wel heel vaak naast. Roept ook te vaak dingen uit emotie zonder argumenten. Wanneer Genee hem dan hierop wijst wordt hij boos. Van der Gijp vind ik echter misschien wel de beste analist van Nederland. Hij maakt bijna overal een dolletje van en lang niet alles wat hij zegt is serieus bedoelt, maar als je daar doorheen prikt en goed naar hem luistert wanneer hij wel serieus is, dan zie je dat hij er toch behoorlijk veel verstand van heeft.

Je kan het jochie wel uit Utreg halen, maar je haalt Utreg nooit uit 't jochie .... 😉😁😂

Geen kans, Sneijder gaat natuurlijk op schoot bij Jacks Rondo.

Tjaa ik neem aan dat hij dan zegt als je een goed bedrag neerlegt wie weet. Ook al was Johan negatief over zijn chick.🤣

Sneijder kan het beste aan de slag als jeugdtrainer en scout. Zeker niet vast aan tafel verschijnen bij VI. Derksen is super-vals en gemeen en Gijp neemt niets serieus! Het is geen voetbalprogramma maar een programma. Hoewel het opvalt dat ze dit seizoen meer over voetbal praten dan al dat andere onzin. Waarschijnlijk beseffen ze dat ze anders binnen een jaar de meeste kijkers verliezen. Ik kijk het als cabaret-show en niet als voetbalprogramma.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

798 fans
Middenvelder, 36 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Al Gharafa 11 6 2 1
2017/2018 Al Gharafa 11 9 2 0
2017/2018 OGC Nice 5 0 0 0
2016/2017 Galatasaray 28 5 5 0
2015/2016 Galatasaray 25 5 11 0
Laatste voetbalnieuws

Almere City wil naar de Eredivisie: ‘Je kan het vergelijken met Heracles’

Achttienvoudig international Hedwiges Maduro is tegenwoordig werkzaam als analist bij FOX Sports en sinds een half jaar trainer van Almere City Onder-21. Terwijl andere clubs stilstaan, is het de nummer negen...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 6 augustus
Pierre-Emile Höjbjerg verkiest Tottenham Hotspur definitief boven Everton. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren