‘Barcelona opent bal met bod van honderd miljoen plus Coutinho’

Dinsdag, 13 augustus 2019 om

Neymar wordt al geruime tijd in verband gebracht met een rentree bij Barcelona en dinsdag hebben de Catalanen voor het eerst serieus om de tafel gezeten met Paris Saint-Germain. Verschillende Spaanse en Franse media maken melding van een ontmoeting tussen de beide kampen, waarbij onder meer directeur voetbalzaken Eric Abidal en bestuurslid Javier Bordas van Barcelona en technisch directeur Leonardo van PSG aanwezig waren.

Diverse media, waaronder RAC1 en Goal, berichten dinsdagmiddag dat Barcelona de gesprekken is begonnen met een bod van honderd miljoen euro plus de diensten van Philippe Coutinho. De Braziliaan werd in de afgelopen dagen ook in verband gebracht met Bayern München, dat echter af zal moeten wachten of het nog een kans maakt. Coutinho heeft naar verluidt al enkele malen met landgenoot Thiago Silva gesproken om een beter beeld te krijgen van PSG en het leven in Parijs.

Neymar werd zondag nog nadrukkelijk uitgefloten en uitgescholden door de fans van PSG.

Als les Parisiens hier niet mee akkoord gaan, zou Barça bereid zijn om ook Ivan Rakitic in een eventuele deal te betrekken. De Kroaat is door de toegenomen concurrentie op het middenveld niet meer zeker van een basisplaats en heeft daarom mogelijk wel oren naar een nieuw avontuur. PSG zou zelf ook hebben geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Ousmane Dembélé en Nélson Semedo, maar heeft hierbij bot gevangen. Dembélé heeft volgens het Franse Soccer Link geen trek in een dienstverband in de Ligue 1, terwijl Semedo door Barcelona wordt gezien als een belangrijke speler voor de toekomst en onder geen beding mag vertrekken.

Neymar hoopt volgens de laatste geruchten uit Spanje zelf op een terugkeer naar het Camp Nou, maar sluit een vertrek naar aartsrivaal Real Madrid ook niet uit. De dribbelaar wil hoe dan ook weg uit het Parc des Princes en ziet in Real Madrid een alternatief voor zijn oude werkgever als het niet tot een akkoord tussen Barcelona en PSG komt. De Fransen hebben overigens een voorkeur voor een deal met de Koninklijke, met wie de banden veel warmer zijn dan die met Barcelona. Vanwege Neymars persoonlijke voorliefde heeft PSG nu echter toch aan de onderhandelingstafel plaatsgenomen.


Poll

Denk jij dat Neymar volgend seizoen voor Barcelona speelt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

91 reacties (laatste reactie door oxxis)

Pfff Coutinho, mijn favo speler bij Barca maar helemaal verkeerd gebruikt door Valverde, die een voorkeur heeft voor saaie breedtikkers op het middenveld. Heeft helaas nooit een lange periode kunnen imponeren, maar gun hem het allerbeste in het vervolg van zijn carrière.

Alles op alles gezet om zijn droom waar te maken en te spelen in het prachtige blauwgrana van Barca, om 1,5 jaar later bij het grof vuil gezet te worden in ruil voor een slang die ons 2 jaar geleden verliet. Het beste, Coutinho.

13 augustus 2019 om 17:09

Ben het niet vaak met je eens maar hier heb je helemaal gelijk in. Spelers als couthino en malcom hebben alles gedaan op bij de club te komen. Worden zo aan de kant gezet. Malcom heeft nooit een eerlijke kans gehad. Ons bestuur maakt de club ziek. Hoop dat de deal met neymar niet gaat lukken. Zo'n slang hoef ik niet in het barca shirt te zien.

13 augustus 2019 om 17:09

Schuif de schuld maar in de schoenen van Valverde. Feit is dat Coutinho genoeg kansen heeft gehad bij Barca, maar hij kon daar gewoon niet aarden. Zijn ongelukkige uitstraling zegt alles.

13 augustus 2019 om 17:09

Coutinho kan bij Barcelona niet op het middenveld, veel te laconiek en is niet echt een Barcelona middenvelder zoals Arthur en Frenkie.

13 augustus 2019 om 17:15

Dan moet je m niet kopen want het is ook geen links buiten

13 augustus 2019 om 17:23

Als Valverde en de technisch directeur van Barcelona in de toekomst zouden kunnen kijken zouden het ons een hoop miskopen besparen he.

13 augustus 2019 om 17:35

Daar heb je toch scouts voor en een scoutingsrapport. Je koopt toch geen speler van 130 miljoen en gokt er dan op dat hij op een andere positie net zo goed is

13 augustus 2019 om 17:40

Barca maakt ook fouten. Wat een verassing.
@wagwan het valt me op dat je een zwak hebt voor spelers die mislukken bij barca. Dembele verdedig je ook tot op het bot terwijl hij ook niks speciaals heeft laten zien.

Blauwgrana nog wel.

13 augustus 2019 om 17:44

Hoezo een andere positie, bij Liverpool speelde hij als linksbuiten en als aanvallende middenvelder.

Hij vult de rol van buitenspeler anders in als een klassieke buitenspeler, hij vult de rol hetzelfde in als Messi doet, hij trekt naar binnen maar zal nooit op snelheid een back gaan passeren.

13 augustus 2019 om 17:51

Bij Liverpool speelde hij stee vast op de nummer 10 positie, bij Brazilie speelt hij ook op 10 met twee brekers in zijn rug die alles voor hem opruimen. Dat kan gewoon niet bij Barcelona, Cou is totaal geen winger totaal niet.

13 augustus 2019 om 18:12

Niet waar. Stond heel vaak op linksbuiten als spelmaker, zoals bv De Bruyne ook vaak heeft gespeeld.

13 augustus 2019 om 18:41

Volgens mij moet barca nog tegen de 100 miljoen afbetalen aan Liverpool. Weet het niet zeker maar volgens mij hebben ze maar een deel betaald. Vraag me dan ook af of Liverpool er iets over te zeggen heeft, en of het restbedrag dan direct aan Liverpool moet worden betaald.

13 augustus 2019 om 18:43

@El_Guaje7: Ten eerste speelde Coutinho vaak als linksbuiten bij Liverpool en helemaal niet steevast op de nummer 10 en ten tweede speelde en speelt Liverpool onder Klopp überhaupt zelden tot nooit met een 10.

14 augustus 2019 om 10:03

Lionaldinho, Liverpool heeft er verder niets mee te maken. Barcelona betaalt gewoon een jaarlijks afgesproken bedrag aan Liverpool, laten we zeggen jaarlijks 25 miljoen voor een periode van 5 jaar.

Waar ik wel benieuwd naar ben, is hoe het precies met de afgesproken bonusconstructie is gelopen. Liverpool en Barcelona hadden naar mijn weten variabele bonussen afgesproken voor bepaalde sportieve doelen, ben benieuwd wat die waren?

13 augustus 2019 om 17:40

Beter dan dit had ik het niet kunnen verwoorden. Coutinho is zo'n onwijs goede speler, maar schijnbaar toch op de verkeerde plek (al zie ik liever valverde gaan)

13 augustus 2019 om 18:05

Echt om bang van te worden! Wat een spelers Neymar op links, suarez in de spits, rechts griezmann, daarachter messi en dan nog onze Nederlandse held frenkie om ze te bedienen man man ik kan niet wachten tot het seizoen begint

13 augustus 2019 om 18:16

Inderdaad echt paniekerig. Barca is bang geworden na zo’n lange tijd geen CL te hebben gewonnen

13 augustus 2019 om 18:45

En dan dembele en Arthur op de bank? 22 jarige toptalenten laten verpieteren om plaatst te maken voor een verwende vedette?

Dembele moet het nog laten zien maar verdient zeker een kans. Arthur heeft het al laten zien en is zeker basis materiaal. En dan is er zeker geen ruimte meer voor de jeugd.

ik hoop toch echt dat dit niet de waarheid wordt.

13 augustus 2019 om 18:40

Ik vraag mij echt af hoe coutinho jou favoriet is de van de afgelopen twee jaar.

13 augustus 2019 om 19:01

Je bent ook wel erg dom als club om 145 miljoen euro te betalen voor een speler die eigenlijk maar in 1 rol kan spelen. Verder is Coutinho goed, maar niet exceptioneel goed en dat is ook de grootste reden dat hij bij Barcelona niet uit de verf komt. Hij is namelijk alleen nuttig als hij z'n schot kan gebruiken en verder heeft hij niets speciaals om op terug te vallen. Dan haak je bij Barcelona al snel af.

13 augustus 2019 om 19:37

Coutinho is ook ietwat overschat. Goede speler, maar geen wereldtopper.

Barcelona is als dit doorgaat verplicht om 3 jaar achter elkaar de champions leage te pakken. Hebben alle top spelers van de wereld gekocht (Griezman, Frenkie, Neymar). Waar halen ze het geld vandaan om deze salarissen te betalen?

13 augustus 2019 om 17:09

Frenkie op gelijke hoogte zetten met Griezman en Neymar vind ik persoonlijk wat ver gaan.

Edit: Voor de rest helemaal eens met je reactie.

13 augustus 2019 om 17:17

Ben ik met je eens modric, maar je kunt niet ontkennen dat neymar en griezman ook top spelers zijn, echter wel n niveautje onder frenkie en messi

13 augustus 2019 om 17:21

Haha geniale reactie !

13 augustus 2019 om 19:03

Griezmann op gelijke hoogte zetten met Neymar vind ik ook nogal overdreven. Zo indrukwekkend goed is Griezmann nou ook weer niet. Daarmee zeg ik overigens niet dat hij slecht is, maar Neymar is voetballend gezien minstens een klasse beter.

13 augustus 2019 om 17:09

Het is algemeen bekend dat Barça erg hoog in de boom zit met haar salariskosten. Dus ik vraag me dat inderdaad ook wel een beetje af. Misschien kan clubexpert Guaporta ons verblijden met wat informatie?

13 augustus 2019 om 17:25

Je zou denken dat Barcelona met dit materiaal gemakkelijk de Champions League zal winnen, maar zolang Valverde daar coach is, zullen ze een ruime voorsprong in de eerste wedstrijd alweer weggeven in de tweede wedstrijd en eruit vliegen met de staart tussen de benen.

13 augustus 2019 om 17:43

Ze verkopen drugs op de hoek van camp nou voor geld om neymar te halen. We moeten hustlen nu. Zware tijden

13 augustus 2019 om 18:51

Had liever Jao Felix gehad i.p.v. Griezmann

Heel veel meer zou ik ook niet aan deze deal uitgeven. Coutinho vertegenwoordigd ondanks een minder jaar toch nog wel een waarde van 100 miljoen, en Neymar is toch een voetballer met vervelende trekken, die sws uit Parijs wil vertrekken. Daarbij is de aanval van Barcelona wereldtop, al is een speler met de kwaliteiten van Neymar maar ook Griezmann altijd welkom.

13 augustus 2019 om 17:18

Ze zijn doodsbang dat ie naar real gaat, anders zouden ze idd wel minder bieden

13 augustus 2019 om 17:27

Volgens diverse Spaanse en Franse media is er ook al geen sprake meer van Coutinho + 100 miljoen. Dat is linea recta door PSG naar de prullenbak verwezen omdat ze Coutinho minder dan 100 miljoen waard vinden, waarop Barcelona het voorstel van Coutinho + Rakitic + 100 miljoen heeft neergelegd. Dat bod zou Leonardo in beraad hebben, maar er is nog geen spraken van een deal.

13 augustus 2019 om 17:45

Dat zou wel een zalige transfer zijn voor Psg.
Een topmiddenvelder erbij, Coutinho voor de creativiteit en je hebt 100 miljoen voor een nieuwe buitenspeler. (douglas Costa?)

Areola
Meunier
Marqunhos
Kehrer
Bernat
Rakitic
Gueye
Verratti
Sarabia
Mbappe
Coutinho
13 augustus 2019 om 19:21

Aan de andere kant ben je dan wel Neymar kwijt en het middenveld is qua keuzes al behoorlijk breed met Ander Herrera, Sarabia, Di Maria, Verratti, Draxler, Paredes, en Gueye.

Rakitic is inmiddels wel langzaam in verval aan het raken en Coutinho kan eigenlijk maar 1 trucje, want buiten z'n schot om is het allemaal niet eens zo indrukwekkend. Daar is hij toch wel grotendeels van afhankelijk.

Ik vind het bod minder aantrekkelijk dan het in eerste instantie lijkt. Zowel Rakitic als Coutinho gaan je te veel kosten en te weinig opleveren.

13 augustus 2019 om 19:12

Coutinho is absoluut een goede speler hoor, maar hij kan maar in 1 rol spelen om te renderen. Je kunt hem niet moeiteloos inpassen in een tactiek. Hij heeft al vaak genoeg aangetoond daar te specifieke kwaliteiten voor te hebben. Daar moet je als club geen 100 miljoen euro voor willen betalen.

Verder ben ik ook van mening dat Barcelona Neymar niet nodig heeft. Ze hebben met Messi en Griezmann al twee multifunctionele aanvallers, Suarez is nog steeds een uitstekende spits en ze hebben met Dembele en Coutinho zelf gewoon prima spelers waarvan 1 ook nog eens slechts 22 jaar is.

Waarom zou je dan 100 miljoen euro + Coutinho uitgeven aan een speler die blessuregevoelig is, een kapitaal aan salaris, tekengeld en bonussen kost, nare trekjes heeft en inmiddels een veel groter ego heeft dan toen hij bij Barcelona kwam?

En het circus is weer hervat tsjonge jonge

Ik zie niet in waarom PSG hiermee akkoord zou gaan en heb het idee dat PSG helemaal niet op Coutinho zit te wachten. Ik vrees voor Barça dat ze uiteindelijk een fors verlies moeten accepteren op Coutinho.

13 augustus 2019 om 17:12

Liever dembele want die is een echte winger en naast di maria heb je geen echte winger. Mbappe speelt daar door gebrek aan beter want is op ze best in de spits. Ook met sarabia heb je een soort gelijke speler, een 10 met super veel creativiteit en die ook op de flanken kan spelen.

13 augustus 2019 om 17:13

Nou ja, Neymar is natuurlijk al een hele tijd problemen aan het zoeken in Frankrijk. Het lijkt mij dat de sfeer er een stuk beter op wordt zonder hem. Tuurlijk zou het voor Psg sportief gezien een stap achteruit zijn, maar aan een "ziek, zwak en misselijke" Neymar heb je ook niks.

13 augustus 2019 om 17:15

Een overstap van Dembélé naar PSG lijkt me voor PSG veel waardevoller, maar dat wil Barça wellicht niet. Jong en talentvol, zit nog genoeg rek in.

Opzich zou ik een bod van Coutinho + 100 miljoen wel heel veel vinden. Dan kom je al uit op bijna 200 miljoen euro. Raki + 100 miljoen zou bijvoorbeeld opzich wel mooi zijn. Maar realiseer je aanval eens: Messi, Neymar, Griezmann, Suarez en Dembele, vijf absolute wereldtoppers. Opzich zou je een 4-2-3-1 variant kunnen spelen met Griezmann in de spits, Neymar op links, Dembele op rechts en Messi op Cam. Met Frenkie en Busquets controlerend.
Met zo'n aanval ben je verplicht de Champions League te winnen.

13 augustus 2019 om 17:14

Dit is geen FIFA he. Namen op papier zeggen niks over de balans in het elftal en de chemie.

13 augustus 2019 om 17:22

Woel

Valverde ziet in Neymar een prima linksback heb ik gehoord, vandaar.

13 augustus 2019 om 17:26

Balans in het elftal zegt niet veel in de nationale competitie, in La Liga zou Barcelona makkelijk in de meeste wedstrijden met een Fifa opstelling kunnen spelen. De Champions League is weer een ander verhaal, in de groepsfase zou het zelfs ook niet eens zo een groot probleem moeten zijn. In de KO fase wel.

13 augustus 2019 om 17:16

Messi op het middenveld is echt enkel mogelijk op Fifa. Tegen sterke tegenstanders wordt je dan volledig overlopen op het middenveld, zeker als je daar ook nog eens Busquets zet.

Hoewel ik op zich niet tegen een terugkeer van Neymar ben, weet ik gewoon niet hoe je dan je team moet managen. Het is absurd om twee absolute wereldspelers elke wedstrijd op de bank te houden.

13 augustus 2019 om 17:21

Opzich zou je Griezzi wat wel een werkpaard is ook achter de drie aanvallers kunnen zetten samen met Busi en Frenkie. Busquets zou je zelfs ook kunnen vervangen met Vidal als het op vechten aankomt.

13 augustus 2019 om 17:53

En wat ga je met het overvolle middenveld doen? We hebben sws al te maken met een overvolle middenveld en met een extra aanvaller op het middenveld heb je nog minder posities voor het middenveld. Daarnaast is het sws zelfmoord om met 4 aanvallers te spelen, dit is geen Fifa

13 augustus 2019 om 17:59

En jij denkt dat Barcelona niet met 4 of 5 aanvallers kan spelen tegen 75 procent van de tegenstanders in Spanje? Je lijkt wel tweeling van Valverde Lebuffon.

13 augustus 2019 om 18:30

Je wilt 75% met 5 aanvallers spelen en dan in een keer veranderen tegen de moeilijkere clubs? Denk je dan niet dat degene die opeen wel speelt weinig wedstrijdritme heeft enzo dat die er in een keer moet staan.

Wat je daar hebt staan is een echte fifa opstelling en zelfs guardiola zou het niet doen

13 augustus 2019 om 19:25

@el_guaje7

Maar dit is niet meer de Neymar die bij Barcelona kwam en nog even in de schaduw wou staan van spelers als Messi. Dit is de Neymar die Barcelona verliet om elders de grote meneer te willen spelen en de laatste jaren voor veel frictie zorgt, ondanks z'n geweldige kwaliteiten.

13 augustus 2019 om 18:54

Waar laat je Arthur dan en Puig?

13 augustus 2019 om 19:22

Ik zou het helemaal met je eens zijn als dit een game was, maar dit is voetbal en ook meteen iets wat het spel juist zo mooi maakt. Alles kan in de voetbalwereld, wie had nou gedacht dat Ajax bijna in de finale zou komen te staan.

Het wordt wel een beetje zielige soap zo

Neymar, het verwende jochie dat denkt dat hij de zoon van God is, gesol met spelers zoals Coutinho, Modric, die als wisselgeld gebruikt worden, en daarmee eigenlijk als nutteloos of overbodig weggezet worden..

Ik vraag me af of je als Real of Barcelona eigenlijk wel behoefte moet hebben aan zo'n Neymar

Ik heb die exceptionele klasse nooit zo gezien bij hem, en als je het oervervelende karakter er gratis bij moet nemen, zou ik het wel weten

13 augustus 2019 om 17:14

Als Neymar speelt gaat er 9 van de 10 keer veel dreiging van hem uit. Ik vind hem op dit moment de meest balvaardige/technische speler ter wereld.

13 augustus 2019 om 17:44

Er is nog iemand genaamd lionel messi die nog wat technischer is.

13 augustus 2019 om 18:09

Messi is beter in dribbelen en combinatiespel, maar vind toch Neymar een betere techniek hebben

13 augustus 2019 om 19:17

Neymar mag misschien de schoenveters van Messi en Ronaldinho strikken, als hij het lief vraagt

13 augustus 2019 om 20:04

Ik zeg alleen dat ik vind dat Neymar een betere techniek heeft. Maakt hem dat een betere voetballer dan Messi? Nee.

13 augustus 2019 om 20:23

Ooooh zo, dan vind ik dat Touzani weer een betere techniek heeft dan Neymar.

Overigens ben ik het niet eens met je. volgens mij weet je niet wat techniek inhoud. Balbehandeling dribbelen en vrije trappen nemen valt ook onder techniek. Niet alleen trucjes en schijnbewegingen. En neymar gaat er meestal 1 of 2 voorbij en ligt daarna vaak op de grond.

Dacht even dat je ging beweren dat Neymar een betere voetballer is, gelukkig zijn we het erover eens dat hij dat niet is

Barca is knettergek. Met een een hoop bombarie vertrokken die Neymar, om nu weer terug te willen waar Barca vervolgens gestoord veel geld voor moet geven. Je hebt voorin genoeg wereldtoppers. Neymar is niet beter geworden sinds z'n vertrek en omgerekend zo'n 200 miljoen voor een erkend muiter (laten we nou niet doen dat we zeker zijn dat hij dit geintje niet nog een keer flikt) is werkelijk belachelijk.

13 augustus 2019 om 17:47

Barca is ook niet beter geworden zonder neymar. En als hij het geintje nog een keer flikt dan ontvangt barca weer een heel bedrag voor hem. Dembele en coutinho zijn allebei teleurstellingen.

13 augustus 2019 om 19:33

Dat Barcelona niet beter is geworden, heeft niet zozeer met het vertrek van Neymar te maken. Toen hadden ze Iniesta, Busquets en Rakitic nog en die laatste twee waren toen nog op hun best.

Verder vind ik "teleurstellingen" nogal een overdreven term. Barcelona heeft gewoon veel te veel betaald voor een jong talent en een speler die eigenlijk maar in 1 rol kan spelen. Als je Coutinho haalt, moet je wel zeker weten dat hij kan doen waar hij goed in is. Hij past simpelweg niet in het spel van Barcelona.

Dembele is nog maar 22 jaar en boekt progressie. De verhalen over zijn mentaliteit zijn er het laatste halfjaar niet meer en hij heeft een hele goede voorbereiding gespeeld.

Uiteindelijk gaat Neymar Barcelona veel te veel kosten als je hem nu weer terughaalt. Hij is niet beter geworden, blessuregevoelig gebleken, zorgt voor frictie en zal ongetwijfeld weer exorbitante bonussen, tekengeld en salaris willen hebben.

13 augustus 2019 om 20:56

Het vertrek van iniesta is zeker ook een verlies geweest afgelopen jaar.

Voor het bedrag waar dembele en coutinho zijn gehaald kan je naar Mijn mening met gemak zeggen dat ze teleurgesteld hebben. Coutinho meer dan dembele.

En dembele vind ik dat die heel weinig progressie heeft gemaakt. Nog steeds op de belangrijke momenten in zijn acties maakt hij de verkeerde beslissing. Een beetje zoals vincius bij real madrid nu ik eraan denk

En de volgende soap weer, goh wat word ik vermoeid van Neymar zeg.
Ik was vroeger dol op hem want het is een magistrale voetballer, maar hij kan de roem en faam niet aan, vervelende gozer geworden.

Eigenlijk is Barcelona nog erger, die verkopen hun ziel hier. Hoe kan je een speler die op zo'n manier is weg gegaan. waar zijn pa nog 6 maanden geleden allemaal gekke dingen roepte, nu met open armen terug nemen.
Ze zijn echt zo bang dat ze die CL niet winnen, anders kan niet, maar dit is toch niet normaal. Demebele, Griezzmann, Suarez, Messi, Neymar, gewoon bizar en zo onnodig. Dit is waarom het voetbal zo kut is tegenwoordig. Vroeger konden de topclubs dit nooit doen. Ja natuurlijk hadden ze toppers, maar er waren geen spelers van wereldformaat die ook op de bank zaten , nu kan je hebben wie je wilt.

100 Miljoen + Coutinho. Dan denk ik dat het door Barca wordt gezien als Coutinho is nog 120 waard, Neymar 220. Vraag is of PSG dat ook zo ziet. Welllicht wordt het antwoord Coutinho 100, Neymar 240 en hebbben ze in hun onderhandelingen een gat van 40 zitten. Benieuwd of dat ongeveer klopt en of dat gat overbrugd gaat worden.
Als je ziet wat er door Barca en Real al is uitgegeven dan lijkt mij 1 ding duidelijk. Ze zijn beiden voor 50 % favoriet voor de titel in La Liga en 50% voor de Champions League. Met zulke selecties kunnen ze daar niet meer voor wegkruipen.

13 augustus 2019 om 17:22

Onderschat Atletico niet, die eindigen sowieso boven real. Zidane heeft geen idee wat hij aan t doen is

Als deze transfer doorgaat dan is Valverde toch wel verplicht om met 4-3-3 te spelen. Je kan onmogelijk 4-4-2 spelen met Neymar op de flanken die constant mee moet verdedigen. Dus een aanval met Neymar-Messi-Griezmann en daarachter Frenkie-Busquets-Arthur is toch wel om van te kwijlen. Maar Valverde kennende zal wss Vidal en Rakitic opstellen ipv Frenkie en Arthur. Zijn filosofie begint met een stevige defensieve basis. In iedergeval, Barcelona versterkt zich ieder jaar en Real kijkt er naar.

13 augustus 2019 om 17:49

Valverde moet 4-3-3 spelen ongeacht of neymar komt want griezman gaat spelen op de linkerflank dan. En suarez in de spits. Dembele en coutinho banken.

Lijkt de meest logische oplossing. En als dembele verrast en in een keer veel beter wordt dan zie ik suarez wel een keer uit de basis gespeeld worden.

Jammer kijk als je rakitic laat gaan snap ik het nog maar coutinho en 100 miljoem doe gewoon rakitic en 100 miljoen dan heb je neymar terug en kan je coutinho weer terugzetten naar het middenveld waar hij thuis hoort en ook groot is geworden het is geen linksbuiten en daarbij is het beter voor je elftal als je coutinho laat blijven als neymar komt

13 augustus 2019 om 17:51

Coutinho op het middenveld? Met arthur frenkie busquets en rakitic maak coutinho geen kans op plekje op het middenveld

Volgens Marca vraagt PSG 250 miljoen aan Barca en een stuk minder aan Real Madrid. Barcelona kan dat niet betalen door de FFP en Real wil wachten op de verkoop van Mariano, James en Bale. Ofwel deze soap gaat door tot Deadlineday.

13 augustus 2019 om 17:30

Dan is Marca wel heel slecht geïnformeerd zeg. PSG weet dat het nooit 250 miljoen zal krijgen niet van Barcelona ook niet van Real Madrid. Met dat middenveld van Real Madrid zou ik wel andere prioriteiten hebben maar goed.

13 augustus 2019 om 17:33

Marca is nog al een gekleurde krant...
Ik denk stiekem ook wel dat PSG liever aan Real Madrid verkoopt dan aan Barcelona.
Toch zal Neymar liever terug gaan naar Barcelona dan naar Real Madrid.

13 augustus 2019 om 20:17

Perez is gewoon slim en heerlijk bezig, als concurrent zou ik precies zelfde gedaan hebben. Je loopt al jaren achter de feiten aan in Spanje en kijkt toe hoe Barcelona daar domineert. Ik zou ondanks dat Neymar wellicht overbodig is gewoon de prijs omhoog knallen en Barcelona paniekerig maken, want beleid van Barcelona is eenmaal dramatisch. Al moet ik zeggen dat ik tot zover best tevreden ben over huidige selectie dit jaar.

Echt zonde van zon speler. Coutinho was echt een genot om naar te kijken bij Liverpool. Raar dat zoiets er dan niet uitkomt bij Barca. Hetzelfde gold voor Fabregas jaren terug. Hopelijk als hij vertrekt, hij zijn oude niveau weer kan halen. Dat is niet altijd even gemakkelijk.

Lijkt me voor iedereen het beste, voor FC Barcelona, Psg, Neymar & Coutinho.
Helaas kwam Coutinho niet uit de verf bij Barcelona, vond hem in zijn Liverpool tijd echt een genot om naar te kijken, ik blijf het zeer jammer vinden dat het hem maar niet lukte bij Barcelona.
Bij PSG krijgt hij ongetwijfeld meer vrijheid en hopelijk voor hem speelt hij weer op zijn favoriete positie.

ouani 7 Je kunt toch onmogelijk beweren dat Madrid zich niet heeft versterkt ? Volgens mij hebben die ondertussen ook al meer dan 300 miljoen uitgegeven aan versterkingen. Het zit ze alleen niet mee nu na Pogba ook Neymar uiteindelijk naar alle waarschijnlijkheid niet gaat komen. Maar ik heb geen medelijden met Madrid, ze hebben al weer zat uitgegeven om geen enkel excuus voor falen zoals afgelopen seizoen te hebben.

Dat is helemaal niet zo’n gekke deal voor PSG, al zullen ze mss meer willen dan 100m. Neymar is vaak geblesseerd maar zonder hem draait het elftal ook prima, dus onvervangbaar zou ik m niet noemen.

Ruil Neymar in voor Coutinho en koop voor die 100m Icardi of een top centrumverdediger en je hebt een serieuze versterking.

Juist ja....barca is bezig om een soort van NBA dreamteam te maken wat volkomen belachelijk is. Je hebt nu al één van de beste voorhoedes ter wereld en dan moet neymar er ook nog bijkomen? Laat me raden zodra dit doorgaat, gaat het tenkoste van dembele die nu juist veel beter draait als voorheen. Nee laat neymar maar bij psg blijven of laat hem naar real gaan.

13 augustus 2019 om 17:52

Dembele draait beter? Waar? Wanneer? Hoe?

13 augustus 2019 om 17:53

Je bent gek man. Neymar fit is de 3e beste speler in de huidige markt. Die is altijd welkom, zou al helemaal van de zotte zijn om hem naar je aartsrivaal Real Madrid te sturen. Jij hebt zeker liever oliebol Suarez voorin lopen.

13 augustus 2019 om 18:06

@el_guaje7 je lijkt geen fan te zijn van Suarez zo te zien? Weet je toevallig hoe lang hij nog een contract heeft? En is de kans groot dat hij naar ajax komt? Trouwens helemaal met je eens neymar is de beste speler van de wereld. Want Messi en Ronaldo zijn buitenaards😉

13 augustus 2019 om 18:10

Hoezo gek? Het is geen FIFA. Bij neymar draait het alleen maar om hem, zo’n figuur wil je niet in je team. Daarnaast vraag ik me af hoezo jij denkt dat ik liever suarez voorin heb lopen..

13 augustus 2019 om 18:16

Omdat als Neymar niet komt Suarez steevast zal starten. Neymar zal bij Barcelona zich ect niet als een diva gedragen zoals bij Psg. Hier heeft hij Messi die hem op beide benen houd.

13 augustus 2019 om 18:43

Messi kan hem idd op beide benen op de grond houden maar hoe gaat de voorhoede eruit zien? Je kunt niet met die vier spelen dat is gewoon zelfmoord. Wat denk je wat er gebeurd als ze de bal verliezen.

Beter ander bestuur en trainer halen die de ziel van de club niet verkopen en goede spelers wel laten renderen. Die Coutinho was geweldig bij Liverpool en nu zou hij er niets meer van kunnen?? Nooit zo'n geld en egobeluste speler terughalen die ook nog eens een loyaliteitsbonus eiste van Barça. Ze zijn alleen maar gezichtsverlies te lijden als die naar madrid gaat. Maar laat hem daar maar lekker naartoe gaan. 1 speler maakt nog geen goede ploeg.en mocht real onverhoopt kampioen worden dan heb je in ieder geval niet je ziel verkocht.

13 augustus 2019 om 18:40

Als hij weer terugkomt dan heeft hij die loyaliteitsbonus wel verdiend

Het is een geweldige voetballer maar dat gedrag van hem staat me totaal niet aan. Op het WK bezweek hij ook duidelijk onder de druk. Ik vraag me daarom af of Barca hem wel moet halen. Maar aangezien Coutinho op de een of andere manier niet echt rendeert zou het nog wel een goede deal kunnen zijn voor iedereen.

Barca is ver afgezakt als een top opleidingsclub.. Welke speler is nu nog echt doorgebroken vanuit de jeugd?

14 augustus 2019 om 00:45

De laatste alena

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4896 fans
Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.Eibar1-1
16.Barcelona0-1
17.Getafe0-1
18.Leganés0-1
Voor de complete stand: LaLiga

1274 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Paris Saint-Germain 0 0 0 0
2018/2019 Paris Saint-Germain 17 15 2 0
2017/2018 Paris Saint-Germain 20 19 5 1
2016/2017 Barcelona 30 13 7 1
2015/2016 Barcelona 34 24 6 0
Laatste voetbalnieuws

Wat is het salaris van Cristiano Ronaldo en hoe groot is zijn vermogen?

Cristiano Ronaldo heeft salaris ingeleverd met zijn overstap van Real Madrid naar Juventus in 2018, maar de Portugese superster is nog altijd een van de best betaalde voetballers ter wereld....Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 25 augustus
Fenerbahçe wil Jerome Boateng op huurbasis overnemen van Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren