De Telegraaf verwacht binnen 24 uur deal van 40 miljoen euro

Maandag, 12 augustus 2019 om

Onder meer Voetbal International en het Eindhovens Dagblad wisten maandagavond te melden dat PSV officieel de onderhandelingen met Napoli is begonnen over een transfer van Hirving Lozano naar Italië, maar De Telegraaf weet nu te melden dat de transfer al bijna in kannen en kruiken is. Het dagblad stelt dat er binnen 24 uur 'een deal van richting de 40 miljoen euro' wordt verwacht.

Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Lozano, onderhandelde zondag met Napoli over de persoonlijke voorwaarden van de speler en de belangenbehartiger zelf. Hoewel onder meer France Football eerder nog meldde dat de portretrechten van de Mexicaanse vleugelspits een struikelblok kunnen vormen, is volgens De Telegraaf de weg vrij voor een akkoord tussen Lozano en Napoli.

Lozano wordt voor PSV de duurste uitgaande transfer aller tijden, nadat Memphis Depay in 2015 voor 34 miljoen euro aan Manchester United werd verkocht. De Eindhovenaren houden lang niet het volledige transferbedrag, dat dus rond de veertig miljoen euro ligt, over: een deel vloeit af naar Lozano's voormalige club CF Pachuca, terwijl ook de speler zelf en Raiola meedelen. Desalniettemin houdt PSV 'een forse miljoenenwinst' over aan de aanvaller.

Lozano staat sinds de zomer van 2017 onder contract bij PSV, dat bij zijn overname niet de volledige transferrechten van Pachuca overnam. Afgelopen seizoen maakte de Mexicaan in dertig competitiewedstrijden zeventien doelpunten en gaf hij acht assists. In zijn eerste jaar in Nederland werd Lozano, die 35 interlands achter zijn naam heeft staan, met PSV kampioen.


Poll

Hirving Lozano is ... 40 miljoen euro waard


Gerelateerd

Meer sportnieuws

97 reacties (laatste reactie door riddle)

Zoiets zou ik ook kunnen gokken.

Koop dan ook meteen even een goeie linsback en een creatieve middenvelder.

12 augustus 2019 om 19:36

Nadat ze al 2 linksbacks hebben gekocht, en Schwaab hebben terug gehaald word er voor de verdediging niks meer gekocht denk ik. Viergever kan tenslotte ook op de linksback positie spelen. Een ‘10’ is broodnodig, zeker gezien ze Pereiro het liefst nog lozen. Als er daar niks meer bij komt kan het wel eens een heel lang seizoen worden met Guti, Rosario en Bergwijn. Bergwijn is gewoon geen geschikte nummer 10.

12 augustus 2019 om 19:41

Welke linksback is gekocht dan? Lato is gehuurd. Ja absoluut mee eens. Amine Harit van Schalke lijkt me een goeie.

12 augustus 2019 om 19:48

Boscagli is een linksback itt wat iedereen hier zegt en hem als centrum verdediger beschrijft. Daarnaast is de Amerikaan Gloster van Hannover gekocht.

12 augustus 2019 om 19:48

Boscagli is gekocht toch? Dat is een LB en CV dacht ik.

12 augustus 2019 om 19:53

Ja die komt op alle punten tekort. Waarom heeft PSV geen moeite gedaan voor Willems? Koste bijna niks. Ik kan 100x betere opties noemen dan die Boscagli. Nu heb je een speler die zowel als cv als lb tekort komt.

12 augustus 2019 om 20:03

Ben ik met je eens. Maar ze mogen dan buiten een 10 ook wel een CM aantrekken. Rosario is aanvoerder maar voetbalt als een B-Junior. Echt onbegrijpelijk dat hij aanvoerder is. Als Afellay terugkomt is er geen enkele reden om Rosario nog te laten staan.

12 augustus 2019 om 20:03

Amine Harit?
Die gaat echt niet naar PSV hoor.

12 augustus 2019 om 20:04

Harit zou zeker een goede zijn. Als in te goed voor PSV. Van Schalke naar PSV kun je al als stap omlaag/opzij zien en daarnaast zal hij heus niet voor minder dan 30 miljoen op te halen zijn.

12 augustus 2019 om 20:16

@elphenomeno en jij kent Boscagli heel goed wil je zeggen? Net wist je nog niet eens dat PSV hem had gekocht of dat het een linksback was...

12 augustus 2019 om 21:02

Berwijn en Malen kunnen op nummer 10.

12 augustus 2019 om 22:01

Bergwijn moet vanaf de zijkanten komen, vanaf 10 snapt hij niet wat hij moet doen. Loopt gaten dicht i.p.v. ruimte voor andere maken en houdt te lang de bal aan zn voet.

12 augustus 2019 om 20:33

"koop dan ook meteen even een goeie linsback"

Dat zou wat zijn ja, in één transferperiode vier nieuwe linksbacks halen... En wil je nu Lato, Boscagli, Gloster en Sadilek allemaal al afschrijven?

12 augustus 2019 om 21:51

Denk niet dat psv iets boeiends zal kunnen kopen ondanks het geld van lozano. Psv speelt europa league dus je haalt niet zulke boeiende spelers

12 augustus 2019 om 22:54

Kan je rekenen? PSV heeft hem zelf gekocht voor 12 miljoen volgens mij en zijn club behield 40% van de rechten (nu dus 16 miljoen waard). Dan levert dit PSV dus een winst van 12 miljoen op en voor de geld koop je tegenwoordig niet zo snel meer twee directe versterkingen.

12 augustus 2019 om 21:03

Ze zijn bij mijn club al een paar jaar het best ingevoerde medium als het gaat om transfernieuws. Nou weet ik niet hoe de connecties met het Eindhovense, maar de krant die door veel mensen wordt gezien als rioolkrant, heeft het bij transfers opmerkelijk vaak bij het rechte eind.

12 augustus 2019 om 21:09

Heb je het over Frenkie die bij PSG speelt en over De Ligt die naar Barca ging?

12 augustus 2019 om 21:30

Nee, over Marcel van der Kraan die altijd als eerste weet welke spelers naar Feyenoord gaan.

Wat denk jij? Omdat ik op Voetbalzone reageer ben ik maar meteen voor die club uit Amsterdam?

12 augustus 2019 om 21:58

Daar gaat het niet om he. Hij wil alleen aangeven dat die transfers al zo genaamd rond waren! Dat de Telegraaf bij PSV Betere bronnen heeft zou kunnen.

12 augustus 2019 om 22:17

Mensen lezen zo verkeerd en verketteren een krant als heel populistisch terwijl ze zelf veel populistischer reageren. De telegraaf is bij transfers zeer goed ingevoerd. En ook bij de de Ligt/ psg deal hebben ze alleen gezegd dat er een psg delegatie in Amsterdam was om het rond te maken. Daar heeft Barcelona direct op geacteerd. De telegraaf heeft zowel bij feyenoord als bij psv goede club watchers.

Dit is voor alle partijen gewoon het beste. Lozano heeft een nieuwe uitdaging en PSV ontvangt een mooi bedrag. Ik bedank Lozano voor alles en wens hem succes in Italië!

12 augustus 2019 om 20:15

@andres13, 40m vind ik een heel mooi bedrag voor de lozano van de laatste 8 maanden. Psv houdt echter geen 40m over. Doorverkoop percentage en makelaarskosten gaan eraf. Wellicht blijft er 30m over. Dat is een leuk bedrag om mee rond te kijken, alhoewel bruma misschien al op voorhand is gekocht van deze te verwachte inkomsten

12 augustus 2019 om 22:32

Mwah, ik denk dat Napoli hier nog het minst vanaf komt. Ik vind Lozano geen speler die 40 miljoen waard is op dit moment. Ben heel erg benieuwd naar wat hij daar toe gaat voegen.

Zou een prima bedrag zijn. Hopelijk dwingt PSV nog een doorverkooppercentage af bij Napoli. Ik mag hopen dat PSV die 40 miljoen gaat investeren in een creatieve middenvelder en een eventuele opvolger van Lozano.

12 augustus 2019 om 19:40

Hahahha wees reëel, 40 miljoen is al de hoofdprijs, een doorverkoop percentage is wel iets teveel van het goede, het is Lozano, geen wereldtopper

12 augustus 2019 om 19:43

Kan begrijpen dat jij als Ajacied misschien niet helemaal objectief bent over Lozano, maar het is wel iemand die doelpunten heeft gemaakt in de Champions League en op het WK. Daarnaast is hij commercieel interessant omdat hij het uithangbord is van het Mexicaanse elftal. Veel Mexicanen kopen shirts met zijn naam erop en voor Napoli is dat ook een lucratieve handel.

Als iemand als Neres (die ik persoonlijk niet beter vind dan Lozano) meer dan 40 miljoen moet kosten, dan is dat bedrag acceptabel voor Lozano lijkt me.

12 augustus 2019 om 19:47

Ja die willen maar al te graag de portret rechten hebben

12 augustus 2019 om 19:56

@andres13

Dat je Neres niet beter vind zegt al een hoop, hij moet objectief kijken terwijl jij zelf totaal niet objectief ben. Het feit is dat Lozano totaal uit vorm is en als je zijn manier van spelen gaat analyseren zie je dat je totaal niks aan hem heb In kleine ruimtes. Tuurlijk kan hij een balletje trappen en kan hij best effectief zijn maar Neres laat een team gewoon swingen en beter spelen. Lozano daarintegen was gewoon belachelijk in de champions league, probeerde continu van onmogelijk posities te schieten. Tegen Barcelona vond ik het zelf lachwekkend want daar probeerde hij alles op de brommer / snelheid te doen. Neres daarin tegen liet het echt zien tegen clubs als Bayern, Real Madrid, Juventus etc. En dan vind je Neres niet beter..

Het is niet voor niks dat er clubs zijn die 60 miljoen willen betalen voor Neres en niet Lozano.

12 augustus 2019 om 20:07

Vind je het heel gek dat Neres meer waard is en door topclubs begeerd wordt, terwijl voor Lozano enkel de subtop op de stoep staat? Neres is beter dan Lozano daar mag je best eerlijk over zijn.

12 augustus 2019 om 20:08

Wie beter is laat ik in het midden, maar Lozano heeft toch ook zijn bijdrage geleverd tegen Inter en Spurs die de cl finale haalde? Of telt dat niet mee? Ik denk dat als je Lozano bij Ajax zet dat hij er gewoon 25 inschiet en ik denk dat hij in dat aspect beter is dan Neres. Neres is een pingelaar en Lozano meer een afmaker. Nu is het aan de club zelf wat voor type je nodig hebt in je ploeg. Alleen daarom denk ik dat 40 miljoen met een doorverkooppercentage absoluut niet te hoog gegrepen is hoor.

12 augustus 2019 om 20:11

40 miljoen met doorverkooppercentage is echt te hoog voor Lozano. Die jongen is al meer als een half jaar uit vorm en aan het ploeteren met blessures. Je weet nooit hoe die terug gaat komen, dus zou ik als kopende club geen risico nemen door 40 miljoen te betalen.

12 augustus 2019 om 20:26

Ja, maar je weet dat hij het niveau wel aan kan. Dat is waarop je hem koopt. Zelfs in mindere vorm was hij belangrijk voor PSV en dat lijkt men te vergeten.

12 augustus 2019 om 21:56

Hij heeft tegen Spurs en Inter leuk meegedaan, maar hij heeft zo vaak vanuit onmogelijke posities egoïstisch geschoten. Die jongen heeft oogkleppen op, hij voetbalt voor zichzelf. Je weet niet of hij het niveau aankan na 2 leuke wedstrijdjes.

12 augustus 2019 om 22:36

We zijn gewoon weer onnodig kritisch hier in Nederland. In het buitenland ziet men gewoon 60 wedstrijden en betrokken bij 50 goals. Dat zijn cijfers waar Lozano mee thuis mag komen, maar hier kijken we alleen maar op wat iemand niet goed kan. Ja hij gaat wat vaker voor zichzelf, maar dat heeft een Aguero of een Kane ook. Zolang een speler rendement heeft zal dat gewoon geaccepteerd worden.

13 augustus 2019 om 16:04

Dat ben ik niet met je eens! Lozano is alleen nuttig in de omschakeling/ counter aangezien ze kwaliteit rennen en scoren zijn. Daarbij speelt Neres onder Ten Hag zelden op zijn beste positie (rechtsbuiten) waar hij onder Keizer een prima rendement had.

12 augustus 2019 om 19:42

Als je denkt dat PSV nu even 40 miljoen kan investeren, kom je van een koude kermis thuis. Die hele transfer bevat een constructie waarmee PSV een stuk van transfersom moet afstaan. Hoeveel is niet bekend, maar het zal geen laag bedrag zijn.

12 augustus 2019 om 19:43

Gaat over de transfer van Lozano naar PSV toen der tijd

12 augustus 2019 om 19:48

In de tekst staat dat er een deel naar zijn vorige club gaat, dat gaat dus over deze transfer

12 augustus 2019 om 20:07

Dat doorverkoopercentage uit Mexico was al bekend maar dat Lozano en Raiola ook nog wat krijgen van die 40 miljoen is wmb nieuw. Zo blijft er niet zo heel veel over.

12 augustus 2019 om 19:46

Volgens mij als.ik het goed lees , dan vloeit er een deel van die 40 miljoen naar Lozano's vorige club en krijgen Lozano en zijn zaakwaarnemer er ook nog een deel van . Dus het is de vraag hoeveel er van die 40 miljoen overschiet voor PSV

Heerlijk bedrag voor een speler die eigenlijk al lange tijd weinig presteert. Ook beter voor het team om van deze man afscheid te nemen. Voetbalt eigenlijk alleen maar voor zichzelf en loopt er enorm gefrustreerd bij.

12 augustus 2019 om 19:57

Je kunt je misschien afvragen hoe dat zo gekomen is. Zo is hij iig niet binnen gekomen.

12 augustus 2019 om 21:06

Het schijnt zo te zijn dat dit in Mexico in de jeugd ook al het geval was (aldus een Nederlandse trainer wiens naam mij ontschoten is die hem daar gecoacht heeft). Ik ben geloof ik 1 van de weinige die Lozano graag zou houden overigens. Vind onze voorhoede té jong en onstuimig, ik heb veel liever Lozano dan Gakpo die iedereen de hemel in prijst na 1 goede wedstrijd.

13 augustus 2019 om 00:06

Echt? Gakpo, een jongen hier uit de regio die een geweldige techniek heeft, echte teamplayer is en niet met vage constructies naar Eindhoven gehaald moest worden? Gakpo speelt met zijn hart voor PSV. Die verkies ik altijd boven Lozano (maar dat ben ik)

Vreemde poll. Als Napoli bereid is 40 miljoen te betalen en PSV neemt er ook genoegen mee dan is Lozano dus 40 miljoen waard. Lijkt me ook een prima deal voor alle partijen.

Het bedrag is dus tussen 35 en 40 miljoen. Dan is het afwachten wat Pachuca en Raiola daarvan krijgen, dus kun je wel wat er aan overhouden.....

12 augustus 2019 om 19:41

De makelaarspremie komt voor rekening van de kopende club, dus Napoli. De transfersom die PSV ontvangt staat daar dus los van.

12 augustus 2019 om 20:26

"De Eindhovenaren houden lang niet het volledige transferbedrag, dat dus rond de veertig miljoen euro ligt, over: een deel vloeit af naar Lozano's voormalige club CF Pachuca, terwijl ook de speler zelf en Raiola meedelen.". Nu weet ik dat VZ overloopt van de tekstuele fouten, maar de tekst insinueert wel dat de speler en zijn zaakwaarnemer een deel van de transfersom krijgen.

12 augustus 2019 om 20:41

Het kan gewoon zijn dat Lozano zelf een percentage van zijn transfersom kan opstrijken. En dat gaat dus degelijk wel van de centjes af die PSV krijgt. Het is niet zo dat Napoli die op het bedrag nog eens dient te betalen.

12 augustus 2019 om 22:14

Dat gaat dus ook af van het bedrag van Pachuco dus per saldo zal dat wel meevallen.

12 augustus 2019 om 21:35

Volgens de Telegraaf houdt PSV er netto in ieder geval meer dan 34 miljoen aan over. Ook netto dus de duurste uitgaande transfer van PSV ooit.

Heel veel mensen hebben het over een creatieve 10, maar zijn er misschien een paar voorbeelden?

Kan PSV deze deal niet beter over de wedstrijd van a.s. Donderdag heen tillen ? Die wedstrijd is belangrijk genoeg en heb je Lozano denk ik nog hard nodig, mits hij dan hersteld is van zijn blessure.

40 miljoen zou trouwens wel een mooi bedragje zijn, daar kan iedereen wel tevreden mee zijn, al ben ik benieuwd wat er uiteindelijk overblijft als er daawerkelijk 40 naar zijn vorige club en ook Raiola nog wat wil verdienen eraan.

Ben wel benieuwd wat voor aankopen er eventueel nog zullen komen.
Kan aan mij liggen maar de Jong lijk me nog niet bepaald uit te blinken in het doen van goede aankopen, ik denk dat PSV er goed aan doet die zo snel mogelijk te vervangen.

12 augustus 2019 om 20:01

Aub laat die Lozano zo snel mogelijk naar napoli vertrekken want Cody Gakpo is momenteel vele malen beter straks raakt hij echt geblesseerd en dan heb je niks, trouwens iedere keer als hij ter aaarde stort denk ik die ligt er 3 maanden uit door zijn theater wij hebben echte mannen nodig en geen aanstellers spelers die willen voetballen 40 miljoen is een mooi bedrag en daar zal echt wel iets van overblijven waar je creative speler mee kan kopen.

12 augustus 2019 om 20:17

Interpunctie. Kijk aub niet teveel na bromsnor en vorm je eigen mening. Die paar keer dat hij zich wat overdreven laat vallen staat in het niet tot het aantal schoppen dat hij krijgt. Altijd zo makkelijk roepen dat het een aansteller is, word ik een beetje moe van.

12 augustus 2019 om 22:02

Misschien is het wel zijn eigen mening dat hij Lozano een speler vindt die veel theater bij z'n acties haalt. Lozano krijgt veel schoppen te verwerken, maar hij is er ook niet vies van om een keertje uit te delen. Is ook erg goed in kaarten naaien en inderdaad, zoals maasbracht zegt, neergaan als een stervende zwaan en uiteindelijk toch okã© zijn.

Wat houdt PSV over van de 40 miljoen? Ik zie een artikel van Eindhovens Dagblad waar gesuggereerd wordt dat het 40% is?! Klopt dat echt? Bron: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.ed.nl/psv/psv-krijgt-wel-volledige-eigendom-maar-niet-volledige-opbrengst-bij-verkoop-lozano~abab527b8/&ved=2ahUKEwiVkNfb7_3jAhXJblAKHVUjBeoQFjAAegQIBBAB&usg=AOvVaw02PLdRAUgWvtWO_pKeZ4UF&cshid=1565631583847

Kan een PSV fan / insider ons vertellen hoeveel PSV nou daadwerkelijk overhoudt van de 40miljoen. rond de 24miljoen las ik ergens.

Mooie transfer voor alle partijen en ik hoop dat die een HIT gaat worden in zuid Italie.

Ben wel erg benieuwd hoe Ancelotti gaat spelen met Lozano, hopelijk kunnen ze het Juve iets moeilijker maken dan de afgelopen seizoenen.

12 augustus 2019 om 20:06

C h a niemand kan hier iets over vertellen maar dan ook echt niemand. Allemaal giswerk

PSV moet nu doordrukken voor een linkback en een aanvallende middenvelder. Dan denk ik aan twee namen, schalke-spelers en landgenoten: Hamza Mendyl als linksachter en Amine Harit als de aanvallende middenvelder. Met 30 miljoen kom je volgens mij toe.

12 augustus 2019 om 20:03

Hoeveel linksbacks heb je nodig? Boscagli is gekocht die linksback kan spelen. Lato is gehuurd als linksback en dan hebben ze ook nog een Amerikaan gekocht voor jong Psv. Om nou 4 linksbacks in een zomer te halen is ook weer erg overdreven. Dan had je bijvoobeeld die Lato niet hoeven te huren als je nu nog een back erbij haalt.

De naam Propper gaat de laatste tijd rond bij Ajax als vervanger voor van de Beek, maar zou dit niet ook een goede speler voor Psv zijn? Bruma - Malen - Bergwijn met daarachter - - Guti - Propper en Hendrix. Zorgt wel voor een boel stabiliteit. Al hoop ik Psv nu niet op ideeën te brengen want dat ziet er op papier gevaarlijk goed uit!

12 augustus 2019 om 20:13

Zie ik naar beide niet komen, aangezien de transfermarkt daar al gesloten is en Brighton geen vervanger meer kan aantrekken

12 augustus 2019 om 20:19

Ah das waar ook! Was wel een mooie optie geweest voor Psv, vindt namelijk Bergwijn nog steeds geen ideale '10'. Denk dat Propper die rol goed had kunnen opvullen en misschien wel beter nog, de aanvallers in stelling brengen!

12 augustus 2019 om 21:08

Zeker was een geweldige optie voor beiden geweest, ook als controleur. Het is daarom maar goed dat vd beek niet weg is, want brighton zou proper nooit zo kort voor de transfer deadline laten gaan. Volgend seizoen kan het wel een goede oplossing zijn

Dit is een goede deal voor Psv waarna ze toch nog flink wat overhouden ondanks alle bedragen die elders heenvloeien. Ook zonder Lozano heeft Psv een gevaarlijke voorhoede, de vraag is wie brengt ze in stelling. Daarnaast zijn ze stuk voor stuk jong en dus wisselvallig.

Psv zoekt dus een creatieve middenvelder al hebben ze al een hoop middenvelders dus moeten ze lijkt me eerst nog doorschakelen mbt verkoop daar. Pereiro en Ramselaar bijvoorbeeld. En waar vindt je een creatieve betaalbare middenvelder die relatief goedkoop op te pikken is en Psv op sleeptouw gaat nemen? Makkelijker gezegd dan gedaan.

Voor velen is lezen schijnbaar lastig. In het boven geschreven stuk wordt gezegd dat "een deal in de richting van de 40 miljoen wordt verwacht". Dat suggereert dus iets tussen 35 en 40 miljoen.
Daarnaast zijn het niet alleen Pachuca en Raiola die daar een bepaald percentage van krijgen, maar ook Lozano zelf.
Waaarom PSV meebetaalt aan de commissie voor Raiola weet ik niet, net zo goed als dat ik niet begrijp dat Lozano een percentage vanpsv krijgt. E.e.a. moet dan wel eerder contractueel zijn vastgelegd, net als het doorverkooppercentage voor Pachuca.
Het kan allemaal kloppen, maar ik ben toch wel benieuwd hoe veel er uiteindelijk dan van dat bedrag "richting de 40 miljoen" nog moet worden afgetrokken voor we de netto opbrengst voor PSV kennen. Dat kan dan nog wel eens ruim onder de 30 miljoen liggen.

12 augustus 2019 om 20:22

Het transferbedrag, laten we zeggen 40 miljoen, is het bedrag dat verdeeld wordt over Pachuca en Psv. De overige kosten zijn voor Napoli, tenminste, zo gaat dat normaliter. Dus premies en bonussen voor de speler en zaakwaarnemer worden niet meegerekend in de transfersom. Psv moet dacht ik iets van 10 tot 20% afstaan, wat betekend dat ze bij een transfer van 40 miljoen minimaal 32 miljoen overhouden. Dit betekend ook niet dat Psv direct 32 miljoen te besteden heeft aangezien de meeste transfers tegenwoordig over meerdere periodes worden uitgestreken.

12 augustus 2019 om 20:46

Als Lozano een deel van de transfersom krijgt, dan gaat die af van de centjes die PSV wil ontvangen. Napoli betaalt dat niet. Die betalen gewoon de transfersom, tekengeld Lozano en wat voor onze Italiaanse makelaar.

12 augustus 2019 om 20:22

Volgens mij is het normaal dat die kosten voor de speler en zaakwaarnemer voor de aankopende club zijn. Kan me niet voorstellen dat PSV dat gaat betalen aangezien ze dat niet hoeven. Heb ooit ergens een documentaire gezien waarin gezegd werd dat die bijna altijd 10% is van het transferbedrag. Stel nou dat het 40 miljoen is dan zou napoli ook nog eens 4 miljoen aan lozano en raiola moeten betalen. Hoe hun het verdelen is dan net hoe het is afgesproken.

12 augustus 2019 om 21:30

Volgens het artikel betaald PSV die ....

40 mil voor deze duikelaar wat weinig gepresteerd heeft. Dat heeft PSV klasse gedaan. Ik vrees voor ons Feyenoord dat PSV nog gaat aankloppen voor Berghuis.

Als PSV er op het einde netto 30 miljoen aan overhoudt, dan vind ik dat een goede deal.

13 augustus 2019 om 00:10

Voor zo'n korte periode zeker!

Top! Eindelijk weg uit de eredivisie! Wel frappant dat PSV er zoveel geld aan overhoudt.

Is dit niet PSV's beste speler? En dan maar 40 milj. Ik vind het persoonlijk niet veel.

12 augustus 2019 om 22:23

Vond Gakpho (schrijf je het zo?) veel dreigender. Missen ze niet die Lozano. Vervelend mannetje ook imo.

13 augustus 2019 om 00:11

Daar zijn de meningen over verdeeld. Persoonlijk vind ik hem niet de beste speler van PSV. En 40 miljoen weinig? Dat is toch gewoon in de lijn van de 2e club van Nederland? Noem het maar niks..

Volgens mij lezen veel mensen er overheen of denkt men veel te simpel. PSV gaat dus nooit die 40 miljoen overhouden om in spelers te gaan pompen.

Als Lozano in de 40 miljoen mee zal delen, betekent dit dat hij gewoon in zijn contract heeft staan dat hij recht heeft op een percentage van de transfersom. Deze centjes zitten dus in het bedrag dat Napoli aan PSV zal betalen, waarop PSV dit weer af zal dragen aan Lozano.

Dan heb je ook nog eens een percentage voor Pachuca in de doorverkoop. Meest gebruikelijk variant is over de "winst", dus wat Napoli aan PSV gaat betalen minus wat PSV aan Pachuca heeft voldaan als transfersom. In sommige gevallen gaat dit echter over het volledige bedrag, iets wat dus nadeliger voor PSV zou zijn.

In het laatste geval kan je het deel van Lozano en Pachuca bij elkaar optellen. Als die 10 en 20 procent is, dan vloeit 30 procent dus af en houdt PSV "maar" 28 miljoen bruto over.

Ik zie enorm veel duimpjes bij foute constateringen en wil niet dat mensen blij worden gemaakte met een dode mus.

12 augustus 2019 om 21:58

De waarheid is hard, en veel mensen leven liever in hun eigen gemaakte cocon met alleen maar happy news. Psv gaat veel meer overhouden aan de verkoop van Bergwijn dan aan Lozano, door alle schimmige door Brands gemaakte afspraken. Allemaal voor korte termijn resultaten, terwijl de long run (zoals nu met Bergwijn en Malen) veel meer oplevert.

12 augustus 2019 om 23:14

Niet dat ik iets geef op duimpjes of top comment (ik post hier zelden), maar ik denk dat als mijn post eerder geplaatst had geweest dat er minder van die onzin wordt gezet. Men denkt echt te simpel. Een verkoop van 40 miljoen is nooit volledig besteedbaar, laat staat als er extra clausules zijn (doorverkooppercentage, Lozano een deel van het transferbedrag etc.).

En bij een volgende situatie posten diezelfde mensen weer dezelfde foutieve informatie / rekensommetjes.

Grappig hoe de transfermarkt veranderd is. Weten we nog toen het bijzonder was dat Ajax Sulemani kocht voor 17 miljoen? Stel je voor als PSV in die tijd 40 miljoen neerlegde bij Ajax, dan konden ze makkelijk 2 Ajax topspelers overnemen. Maar als je als PSV nu met die 40 miljoen naar Ajax gaat krijg je niets.

Als ik psv was, dan had ik er een strik omheen gedaan, achter op de fieta gezet en er direct heen gebracht.

Zou mooi zijn. Dan zijn we van die vervelende gast af in de ED en PSV heeft voldoende geld om wat te kunnen doen op de transfermarkt en zo de ED sterker te maken.

Ongelofelijk dat Napoli. 40 miljoen... Dan moet je in blinde paniek zijn... Het is duidelijk dat ze Lozano al lange tijd niet gevolgd hebben in Eindhoven, want vorig seizoen was hij ook al matig. En in de harde Serie A zal hij veelvuldig op de grond liggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
7.PSV74
Voor de complete stand: Eredivisie

55 fans
Aanvaller, 24 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 PSV 1 0 0 0
2018/2019 PSV 30 17 4 0
2017/2018 PSV 29 17 4 2
2016/2017 Pachuca 29 10 10 3
2015/2016 Pachuca 40 12 6 1
Laatste voetbalnieuws

‘Het was het warmste welkom dat Eindhoven, de fans en PSV mij konden geven’

Hirving Lozano rondde vrijdag zijn langverwachte transfer van PSV naar Napoli af en voor de Mexicaan komt er zodoende een einde aan een dienstverband van twee jaar in Eindhoven. Via een...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 25 augustus
Fenerbahçe wil Jerome Boateng op huurbasis overnemen van Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren