‘Coutinho krijgt na PSG mogelijk ook tweede ontsnappingsroute’

Maandag, 12 augustus 2019 om

Philippe Coutinho werd in de laatste dagen van de Engelse transferperiode nog in verband gebracht met Arsenal en Tottenham Hotspur, dat volgens Mundo Deportivo zelfs een akkoord wist te bereiken met Barcelona voordat the Spurs de stekker uit de deal trokken. Nu de Premier League-clubs geen nieuwe spelers meer mogen halen is die optie in ieder geval van tafel. Volgens bovengenoemde Catalaanse sportkrant is een vertrek van de Braziliaan uit het Camp Nou echter niet helemaal uitgesloten, aangezien Coutinho op dit moment mogelijk twee ontsnappingsroutes heeft.

Naast Paris Saint-Germain, dat al langer genoemd wordt als gegadigde voor de recordaankoop van Barcelona en hem eventueel zou kunnen betrekken in een deal die Neymar terug moet brengen naar het Camp Nou, zou ook Bayern München zich hebben gemeld. Der Rekordmeister nam eerder deze zomer afscheid van Frank Ribéry, Arjen Robben en James Rodríguez en is daarom naarstig op zoek naar offensieve opties. Leroy Sané gold lang als de gedroomde aanwinst, maar een zware knieblessure heeft ervoor gezorgd dat de aanvaller in ieder geval deze zomer bij Manchester City zal blijven.

Met Internazionale-vleugelspits Ivan Perisic lijkt er maandag al wel op huurbasis, inclusief optie tot koop, een extra aanvaller aan de selectie van trainer Niko Kovac toe te worden gevoegd. De Kroaat wordt in de Allianz Arena echter niet gezien als een speler die dit seizoen de kar zal gaan trekken en Bayern denkt daarom ook aan de komst van Coutinho. De Duitsers hebben zich daarom bij de vertegenwoordigers van de spelmaker gemeld om te informeren naar de stand van zaken. Bayern heeft daarbij gevraagd onder welke voorwaarden Barcelona akkoord zou gaan met een vertrek van Coutinho en hoe de salarissituatie van de aanvaller in elkaar steekt.

De kampioen van Duitsland heeft in tegenstelling tot de Engelse concurrentie nog tot 2 september om nieuwe spelers te halen en zal in de aankomende weken moeten beslissen of de komst van Coutinho als een prioriteit moet worden behandeld. Of de Braziliaan zelf oren heeft naar een overstap naar de Bundesliga blijft vooralsnog in nevelen gehuld, maar doordat hij dit seizoen voorrang lijkt te moeten verlenen aan Lionel Messi, Luis Suárez, Antoine Griezmann en Ousmane Dembélé staat hij waarschijnlijk wel open voor een vertrek.


Poll

Zou jij Philippe Coutinho een goede aanwinst vinden voor Bayern München?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

47 reacties (laatste reactie door moyashi)

Dat zal dan wel huren worden, kan me niet voorstellen dat Bayern het bedrag dat Barca voor Coutinho zal verlangen (100+miljoen) gaat willen ophoesten

12 augustus 2019 om 15:07

Ik verwacht dat barca ook gewoon met 80 miljoen akkoord zal gaan. Maar ik denk dat bayern hem eerst wil huren en geen dure gok wilt wagen

12 augustus 2019 om 15:09

Bayern is erg goed in het omlaag krijgen van transferbedragen, dus laat die jongens maar schuiven.

12 augustus 2019 om 15:36

Precies en ze zouden ook gek zijn om dat wel te doen. 90 miljoen voor Havertz gaat er in 2020 betaald worden en die is nu al beter dan Coutinho.

Jaaa! samen met Thiago en Goretzka op het middenveld zou mooi zijn!
Hopelijk komt het er van en kan Bayern weer ver komen in de CL.

12 augustus 2019 om 15:11

Ik hoop het ook

12 augustus 2019 om 15:12

Er moet ook nog iemand ballen afpakken he?

12 augustus 2019 om 15:15

Op het middenveld is hij een stuk minder dan op linksbuiten. Gewoon in de aanval zetten met lewa en gnarbry

Ik vind Coutinho persoonlijk een vrij overschatte speler. Heeft leuke acties in huis, maar in mijn ogen meer voor de subtop dan voor de top.

12 augustus 2019 om 15:27

Dan volg jij Coutinho pas vanaf zijn komst naar Barcelona. Daarvoor was het zeker een topspeler. Was een absolute uitblinker bij Liverpool en nam het team op sleeptouw. Zijn geweldige goals zullen bij de Liverpool supperters (tegenstanders?) nog op het netvlies staan. Verder speelt hij bij Brazilie ook heerlijk en swingend. Lijkt bij Barca vertrouwen te missen. Wordt ook verkeerd gebruikt, mede dankzij Valverde.

Elke andere aanvallend ingestelde coach had hier wellicht meer uit kunnen halen. Helaas gaan we dat denk ik niet meer meemaken. Het Barcelona verhaal lijkt een gesloten boek te worden.

12 augustus 2019 om 15:45

En toch is Liverpool bepaald niet minder om geworden sinds Coutinho weg is. Maar ik snap je punt

12 augustus 2019 om 15:57

Op welk sleeptouw heeft Coutinho Liverpool precies genomen? Ik moet namelijk zeggen dat het 10x beter gaat sinds hij weg is met 2 CL-finales, waarvan 1 winst en een 2e plaats in de PL met 96 punten. Met Coutinho als grote man wisten ze maximaal 4e te worden, een keer 6e en een keer 8e. Zo indrukwekkend is dat nu ook weer niet. In elk geval was zijn klasse niet dermate groot dat ze met hem tot echt grote hoogtes zijn geraakt en hij het elftal kon dragen.

Bij Brazilie speelt hij zo heerlijk en zo swingend dat ie bij de Copa America 2019 het team van het toernooi niet gehaald heeft. Op het WK 2018 viel Coutinho ook niet op en kwam Brazilie ook niet heel ver. Dus wanneer heeft ie bij Brazilie ooit iets relevants gedaan? Hij is gewoon redelijk overschat.

Goede voetballer, maar zeer beperkt bruikbaar, want als het elftal niet voor 100 op hem is afgesteld geeft ie niet thuis. Als het elftal wel voor 100 op hem is afgesteld win je niks.

12 augustus 2019 om 16:06

Lekker kort door de bocht allemaal.

Dus alles ligt aan Coutinho? Het kan niet zo zijn dat andere spelers zijn gegroeid? Dat er een topkeeper is gehaald? Dat er flink geïnvesteerd is in de verdediging? Dat Klopp zijn 2/3e seizoen is ingegaan en het spelletje heeft weten in te slijten bij zijn spelers?

Nee, het ligt allemaal aan het vertrek van Coutinho. Dat ze de CL finales hebben gehaald en 2e in de PL zijn geworden. We komen er nooit achter, maar met Coutinho hadden ze wellicht dezelfde prestaties gehaald afgelopen seizoen en wellicht kampioen geworden. Ik geef nogmaals aan dat we dat niet kunnen weten, maar hoe jij het omschrijft is wel allemaal kort door de bocht.

12 augustus 2019 om 16:18

Misschien gewoon toegeven dat je er naast zit en dat Coutinho niet zo heel belangrijk is. Jij zegt dat ie Liverpool op sleeptouw heeft genomen. Dat sleeptouw heeft Liverpool niet zo heel ver gebracht. Ligt dat alleen aan Coutinho? Vast niet, maar dat ie een absolute topspeler is heeft ie daarmee ook niet bewezen los van een paar mooie doelpunten en assists.

Weet je wat kort door de bocht is? Jouw aanname dat Coutinho bij Brazilie zo heerlijk en swingend speelt. In de relevante grote toernooien(copa america 2019, 2016, 2015 en WK 2018) waarin topspelers horen op te staan komt hij namelijk niet bovendrijven. Dus als ie bij Brazlie zo leuk speelt is dat vooral in de onbelangrijke wedstrijden. Sorry dat ik daar niet van onder de indruk ben.

Ik constateer dat Coutinho bij Liverpool niks gewonnen heeft, bij Barcelona wel prijzen wint maar weg mag en bij Brazilie niet opvalt. Daar zal vast een bepaald kwaliteitsverhaal voor wat betreft de speler Coutinho in zitten.

12 augustus 2019 om 16:37

Zullen we dan gelijk iedereen beoordelen op basis van de prestaties van een Copa America of een WK? Dan vallen zeer veel spelers niet in de categorie wat voor jou een topspeler is.

De Coutinho in zijn tijden van Liverpool zouden door menig topclubs gekocht worden. Je kunt er gewoon niet omheen dat hij een heerlijke voetballer was in die tijd. Dribbelde tussen de linies door. Hij heeft zijn voorkeur voor Barca uitgesproken waardoor Barca heeft kunnen toeslaan. Jij ziet het beter dan scouts van menig topclubs?

12 augustus 2019 om 16:41

Op sleeptouw genomen is sterk overdreven. Hij was zijn laatste halve seizoen (waarvan hij eel deel nog een blessure heeft gefaket) heel goed, maar het team op sleeptouw nemen heeft-ie nooit echt gedaan. Klopp was er ook niet zo zuur om dat-ie vertrok, hij kon hem moeilijk een plek geven in de ploeg. Met die transfer zijn Van Dijk en Alisson gehaald, daar is geen enkele Liverpool-supporter rouwig om.

12 augustus 2019 om 16:57

@barcca

Jij roept dat Coutinho zo geweldig en heerlijk speelt bij Brazilie. Ik weerleg dat door alle grote toernooien waarop het relevant is om heerlijk te spelen erbij te halen, waarop hij niet is opgevallen en dan mag ik hem daar niet op beoordelen bij Brazilie. Op basis van welke wedstrijden beoordeel jij Coutinho bij Brazilie dan? Op basis waarvan speelt hij zogenaamd zo lekker bij Brazilie? In elk geval niet op de grote toernooien. Jij kijkt gewoon nooit naar het Braziliaanse elftal anders had je die waardeloze stelling dat Coutinho daar zo bijzonder speelt niet verzonnen.

Dat Coutinho bij Liverpool bij veel clubs op het lijstje stond klopt. Echter kom jij weer met de bewering dat Coutinho Liverpool op sleeptouw nam. Enige opmerking die ik daarbij maak is dat Coutinho als sleeptouw ze niet naar veel bijzonders heeft gesleept en dat ie wellicht wat overschat wordt. Een hele goede speler, maar geen topspeler, want anders had ie wel iets gewonnen bij Liverpool, was ie niet compleet geflopt bij Barca en stak ie er bij Brazilie bovenuit. Liverpool de ploeg die hij op sleeptouw nam heeft hem geen seconde gemist. Dat is zeker ook omdat hij zo'n topspeler is? Dat clubs niet in de rij staan is zeker ook omdat hij zo'n geweldenaar is? Dat hij niet kan renderen als het elftal niet voor 100 op hem is afgesteld is zeker ook omdat hij een topspeler is?

12 augustus 2019 om 17:22

Prima voor jou geen topspeler, voor mij wel. In mijn ogen was Coutinho in zijn Liverpool jaren geweldig. Niet voor niets werd hij gevolgd door menig topclub.

Hij nam Liverpool wel degelijk op sleeptouw. Wanneer het opslot zat brak hij de ban. Zijn creativiteit zorgde ervoor dat de tegenstander brak. Dan heb ik het niet over zijn prachtgoals die hij voor Liverpool heeft gemaakt. De minuten voor die goals zal de pot opslot, maar dan stond Coutinho op.

Klopp heeft wel degelijk zijn best gedaan om hem te behouden en overtuigen. Destijds zijn er genoeg berichten geweest. Coutinho bleef bij zijn standpunt. Hij wilde dolgraag naar Barcelona en een nieuwe uitdaging aangaan. Als coach zijnde ben je kansloos als iemand zijn zinnen heeft gezet op een transfer. Tuurlijk kan je invloed uitoefenen maar tot een beperkt hoogte. Barcelona was voor hem een mooie uitdaging. Spelen met Messi en strijden om de CL. Hij was er juist om hen te helpen en die rol sprak hem klaarblijkelijk ook aan. Geef hem eens ongelijk? Iniesta en Xavi die waren zo goed als vertrokken en verdient een vorstelijk salaris in vergelijking bij Liverpool.

Bayern is een absolute topclub en die weten ook wel wat Coutinho kan. Of zie jij dat beter in en is hij hooguit geschikt voor een middenmoter uit Engeland? Als ik je tekst zo lees zou ik het bijna geloven.

12 augustus 2019 om 18:00

Je blijft mooi de vraag ontwijken. Welke wedstrijden beoordeel jij Coutinho op bij Brazilie dat ie daar zogenaamd zo heerlijk speelt?

Ja, Klopp wilde hem graag behouden, maar sinds ie weg is heeft Klopp hem geen moment gemist. Bayern heeft de afgelopen 2 jaar nog een andere zogenaamde Zuid Amerikaanse superster onder contract gehad in de vorm van James. Dat verliep ook niet naar wens van beide partijen. Ik voorzie met Coutinho eenzelfde scenario. Ook dat is een goede speler maar geen absolute superster die het verschil maakt voor het winnen van prijzen. Niet elke hele goede speler is een topspeler. Ozil valt ook in die categorie. Die maakt ook niet het verschil, ook al is ie technisch zeer begaafd. Maar ja dat lees jij niet. Jij leest dat ik vind dat ze hooguit geschikt zijn voor een middenmoter. Maar goed jij verzint wel vaker dingen die er niet zijn. Al die goede wedstrijden van Coutinho bij Brazilie bijvoorbeeld.

12 augustus 2019 om 18:09

Man man, beantwoord gewoon eens de vraag om je stelling te onderbouwen

Moet wel pijnlijk zijn voor Coutinho. Eerst alles op alles zetten om Liverpool te kunnen verlaten en daarna komt Liverpool in de CL finale en wint het zelfs de CL. En daarnaast ook niet zeker van een basisplaats bij Barcelona. Enige voordeel dat ik kan bedenken is dat hij beter weer heeft.

12 augustus 2019 om 15:22

Dat is allemaal heel makkelijk achteraf. Barcelona was een grotere kanshebber op de CL, meer salaris en is daarnaast ook 2x kampioen van Spanje geworden. Geen rare keuze wat mij betreft.

Hij was bij Liverpool de absolute uitblinker en een basisplaats bij Barca zat er ook dik in. Ik en vele zullen verbaasd zijn dat hij zo ver is afgezakt, ik zag echt een vervanger van Iniesta in hem. Maar het kan gewoon raar lopen. Achteraf is het dan heel makkelijk praten.

Zlatan had volgens mij een soort gelijke situatie. Ging wel bij Inter om met Barca de CL te winnen, maar Inter won in 2010 de CL. Ging vervolgens weer weg bij Barca en in 2011 won Barca de CL.

12 augustus 2019 om 16:14

Ik zeg volgens mij nergens dat hij het nooit had moeten doen, maar ik plaats mij eerder in zijn schoen hoe hij zich nu moet voelen. Dus ik snap dat "makkelijk achteraf" niet zo..

Denk niet dat 2x kampioen opweegt tegen een finale CL en CL winst, maar goed dat ben ik.

12 augustus 2019 om 15:34

Mooi toch. Geloofde niet in het project van Klopp en Liverpool. Prima, heeft kunnen toekijken hoe wij Europa voor de 6e keer veroverden terwijl hij juist daarvoor naar Spanje vertrok, stelt niks voor bij Barcelona, en we hebben Barca in zekere zin in de maling genomen met het bedrag dat we voor hem hebben gekregen. En als klap op de vuurpijl Coutinho en de rest bij Barca een genadeloos pak slaag gegeven in de halve finale van de Champions League. De groeten Phil!

12 augustus 2019 om 15:44

Nou ja,beetje respect richting Coutinho mag toch wel als je LFC supporter bent!
Heeft ons magnifieke momenten bezorgd en was zeer populair bij ons.
Dat een club als Barca zich meldt zal voor elke voetballer een droom zijn,ook al zat hij prima op zn plek bij ons en was hij de man om wie alles draaide.
Dat het bij Barca niet goed uitpakt heeft toch ook met de speelwijze van hen te maken.

12 augustus 2019 om 16:03

Hij heeft weleens een leuk doelpuntje gemaakt en een leuke assist gegeven. Maar magnifieke momenten bij Liverpool? Die zijn er niet geweest of jouw lat ligt wel erg laag. Want los van wat doelpunten en assists 0 prijzen gepakt. Die keer dat ze 2e werden was te danken aan Suarez en Sturridge niet zo zeer aan zijn inbreng. De keren dat hij leidend was, waren de prestaties matig.

12 augustus 2019 om 19:53

Uit je commentaar blijkt dat je de club weinig gevolgd hebt,wss alleen via mediaberichten?
Iemand dan betichten van een laag gelegde lat neigt naar trollen.
Coutinho was voor Lfc de belangrijke man qua passing en creativiteit itt nu waar een heel team zo'n man mist en daardoor anders moet spelen,niet dat dat een probleem is ,want successen zijn behaald door de speelwijze van nu.

12 augustus 2019 om 20:16

Dit is gewoon een ongelukkige huwelijk gebleken tussen Coutinho en Barcelona. Op papier leek het de ideale vervanger voor Iniesta, die overigens bezig was aan 't afbouwen. Hij heeft ook aardig wat pech gehad met de coach naar mijn mening. Een wat aanvallender ingestelde coach had vast beter raad geweten met Coutinho. Zelfs bij Brazilië speelt die prima naar mijn mening. Ik vind het echt enorm zonde en jammer om hem zo te zien bij Barcelona. Ik was enorme fan van zijn spelstijl bij Liverpool, maar helaas mocht het niet zo zijn.

Zijn droom kwam bijna uit vorig seizoen door zo dichtbij de CL finale te komen, om het vervolgens te verliezen tegen zijn oude clubje, die het vervolgens ook wint. Je hebt inderdaad gelijk dat het enorm somber gelopen is voor hem.

Dit is voor zowel Coutinho als Barca een mooie ontsnapping. Coutinho heeft niet veel zicht op speeltijd. Zeker niet na het spel van Frenkie. Busquets zal ook steevast in de basis staan. Verder heeft Barca nog Arthur, Rakitic en Vidal. Het liefst zie ik Rakitic ook nog verkocht worden. Hij levert nog miljoenen op en het is zonde om hem op de bank te zetten. Ik weet ook wel dat het niet zijn positie is, maar de voorkeur boven deze spelers zal hij ook niet op het middenveld krijgen.

Voorin loopt verder Griezmann (was in mijn ogen overigens overbodig). Verder hebben we natuurlijk nog Messi en ook Suarez zal voorkeur boven hem krijgen. Dembele vind ik persoonlijk beter passen, is ook jonger en heeft nog zeker de potentie. Neymar zou kers op de taart zijn, alhoewel dit weer ten koste zal gaan van de eerder genoemde spelers (dembele onder andere). Nogmaals, daarom heb ik Griezmann nooit begrepen.

Coutinho geweldige voetballer maar heeft ook erg veel mankementen. Vind hem mentaal gezien echt een klein kind, kan niet met teleurstellingen om gaan laat direct zijn koppie hangen zie je gelijk aan hem. Met een coach als Valverde komt hij al helemaal niet uit de verf die hem als linksbuiten blijft gebruiken. Op het middenveld bij Barcelona is hij ook weer veel te laconiek voor legt veel te veel risico in zijn spel. Hij komt het beste uit de verf op 10 met twee brekers in zijn rug zoals bij Brazilie. Hoop nog steeds dat hij in deal gebruikt zal worden met PSG.

De transfer van Coutinho naar Barcelona kan worden bestempeld als “mislukt”. Coutinho staat in feite al twee seizoenen stil in zijn ontwikkeling en dat is jammer voor zo’n talentvolle voetballer. Barcelona is geen team voor types als Coutinho. De speelstijl is anders waardoor creatieve aanvallende spelers niet goed tot hun recht komen. Barcelona wilt controleurs met een goede pass in de benen en graag ook een technische speler (frenkie, Rakitic en Busquets). Barcelona heeft al een Argentijn die uiterst creatief is en dreigend. Dat maakt een creatieve aanvallende middenvelder overbodig.

13 augustus 2019 om 00:24

Want Iniesta was natuurlijk ook overbodig. Het probleem is dat Coutinho misbruikt wordt door de coach en zijn teamgenoten. Hij mist zelfvertrouwen en helaas is dat wat Coutinho nodig heeft om te schitteren. Zet een andere trainer neer met een tactiek en Coutinho zal weten welke rol die moet vervullen, want nu heeft ie, net als de rest van het team, geen idee.

Bayern wacht tot neymar naar Barca gaat om dan Cout of Dembele te kunnen halen maar voorkeur gaat sws nr Dembele.. en bayern is zeker bereid om goed te betalen

12 augustus 2019 om 15:29

Dan kan Bayern heel lang wachten. Neymar komt niet zonder de miljoenen van de spelers die jij noemt. Ze kunnen Neymar nooit halen en hopen op latere verkoop van de bovengenoemde spelers.

12 augustus 2019 om 15:57

Klopt! Zo juist binnengelopen=> 🚨 Sources at FC Barcelona have just confirmed that the club is currently negotiating with Bayern over a loan deal with option to buy for Philippe Coutinho [ @Marta_Ramon ]

12 augustus 2019 om 15:59

+El Barça juga a RAC1. Melden het.... zou wel een top deal zijn voor ons vind ik.

Zou voor PSG een uitstekende aanwinst zijn. Missen toch nog wel wat kwaliteit in aanvallend opzicht naast Mbappe en Cavani. Sarabia gaat tekort komen verwacht ik. Di Maria ben ik wel fan van, maar komt vaak vanaf de bank. Verder vind ik het middenveld qua aanvallende intenties ook niet heel denderend bij PSG dus zou voor Coutinho een slimme stap zijn.

Vind dit zo jammer, zal waarschijnlijk de enige zijn die hem nog graag bij Barca ziet. Is gewoon een topspeler die vertrouwen nodig heeft. Hopelijk blijft hij en tikt hij het niveau aan die hij bij Liverpool liet zien. Voetballen zal hij zeker niet verleerd zijn, alleen vertrouwen nodig die bijv Klopp hem wel gaf

12 augustus 2019 om 15:43

Dat gaat moeilijk worden met griezman erbij en frenkie op het middenveld. Hij heeft enorm veel concurrentie en gaat niet meer genoeg minuten krijgen om Zich te bewijzen.
Daarnaast is dembele er ook nog die ik desondanks zij gebreken nog altijd beter vind voor barca dan coutinho dembele brengt op zijn minst heel veel snelheid ook al laat ie het vaak afweten op het beslissende moment tijdens zijn acties.

Het moet heel gek lopen als coutinho nog gaat slagen bij barca

12 augustus 2019 om 16:22

Mocht Coutinho weg gaan dan hoop ik toch dat ze Neymar terug halen.

Coutinho lijkt net helemaal verkeerd te hebben gegokt met zijn overstap van Liverpool naar Barcelona. Klopp was net bezig van Liverpool een absolute topclub te maken en bij Barcelona kwam er net een beetje de klad in. Coutinho heeft geen fijne periode bij Barca achter de rug, want speelde er gewoon te weinig. Overigens lees ik hierboven van calosjr11 dat Barcelona met 80 miljoen wel genoegen zal nemen als transferbedrag. Dit lijkt mij onzin, want om en nabij de helft van het bedrag dat hij twee jaar geleden kostte. Dat kan ik dus niet geloven. Mocht Neymar vertrekken bij PSG dan kan ik mij voorstellen dat zij hem wel als vervanger zouden willen halen.

Zou leuk zijn als hij weer een plek kan vinden waar hij in zijn beste vorm kan geraken. Wanneer hij goed speelt, is hij misschien wel mijn favoriete actieve voetballer om naar te kijken.

Mooi voor hem dat hij er sportief niet op vooruit gegaan is. Liverpool zo verlaten en zien hoe ze de CL pakken en zelf bij barca geen potten kunnen breken. Ergens geniet ik hier wel van

Coutinho ophalen zou mijn pijn enigzins kunnen verzachten. Een huurovereenkomst van 2 jaar met een optie tot koop voor 100 miljoen. En in de winterstop meteen Sané gaan. Moet je nagaan dat je een team hebt met Thiago Coutinho, Sané, Lewa, Gnabry. Dat wordt wel echt smullen. Maarja dat zijn enkel mijn ideeen😔😖

@ segio rambo Jou "genieten" van het min of meer mislukken van Coutinho bij Barca is neem ik aan niet ingegeven door het feit dat je Coutinho niet mag maar door zijn keuze voor wat jij beschouwt als je grootste vijand, Barcelona ?
Ik heb genoten van de legendarische blunder van Sergio Ramos tegen Ajax. Dus ik begrijp het wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4924 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
12.Getafe12-1
13.Real Betis12-9
14.Barcelona116
15.Osasuna11-1
16.Eibar10-3
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
PedriAanvaller81
A. GriezmannAanvaller82
TrincãoAanvaller80
L. MessiAanvaller83
NetoKeeper60
Jordi AlbaVerdediger70
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

170 fans
Middenvelder, 28 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Barcelona 6 1 0 0
2019/2020 Bayern München 23 8 0 0
2018/2019 Barcelona 34 5 2 0
2017/2018 Barcelona 18 8 1 0
2017/2018 Liverpool 14 7 0 0
Laatste voetbalnieuws

Koeman kiest in Kiev voor één debutant in ongebruikelijke basiself

Het Barcelona van Ronald Koeman speelt dinsdag tegen Dynamo Kiev in de Champions League in een ongebruikelijke opstelling. Blessureleed bij tal van spelers én de goede uitgangspositie van de Spaanse topclub...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 27 november
Ajax krijgt in januari twee Zuid-Afrikaanse jeugdinternationals op proef. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren