Hint vanuit Engeland geeft Zidane hoop: ‘Alles is nu nog een groot vraagteken’

Maandag, 12 augustus 2019 om

Manchester United begon zondag met een 4-0 overwinning op Chelsea overtuigend aan het Premier League-seizoen. Ondanks dat Paul Pogba deze zomer meer dan eens gelinkt werd aan een vertrek uit Engeland, was de Fransman ‘gewoon’ van de partij op Old Trafford. Na afloop van het treffen met the Blues sluit de 26-jarige middenvelder niet uit dat hij deze maand nog een transfer maakt.

Real Madrid zou deze zomer nadrukkelijk in de markt zijn geweest voor Pogba. De Koninklijke kwamen er echter niet uit met Manchester United, dat naar verluidt een bedrag van 150 miljoen euro wenst te ontvangen voor de middenvelder. Om die reden zou Real Madrid vervolgens bij Donny van de Beek terecht zijn gekomen, al wacht de Spaanse topclub volgens Mundo Deportivo voorlopig even met het aantrekken van de Ajax-middenvelder om ruimte in de kleedkamer te maken. Daarnaast behoort de peperdure komst van Neymar ook nog tot de mogelijkheden voor Real Madrid.

De transferwindow in Engeland sloot voorafgaand aan de eerste speelronde van de Premier League en het lijkt niet aannemelijk dat Manchester United nog wil meewerken aan een vertrek van Pogba, terwijl er geen vervanger in huis kan worden gehaald. Real Madrid-trainer Zinédine Zidane heeft de hoop echter nog niet opgegeven en ook Pogba hint naar een transfer. “Ik voel me altijd goed als ik voetbal. Dit is waar ik van houd, het is mijn werk. Ik zal altijd mijn uiterste best doen als ik op het veld sta”, begint Pogba in gesprek met RMC Sports.

“We weten dat er allerlei dingen zijn gezegd. De tijd zal uitwijzen hoe het precies zit. Alles is nu nog een groot vraagteken”, vervolgt de Franse middenvelder. Zijn contract bij Manchester United loopt nog tot medio 2021. Eerder deze zomer zag hij Romelu Lukaku naar Internazionale vertrekken. “Ik ben nu bij Manchester United en maak plezier met mijn ploeggenoten. Ik wil iedere wedstrijd winnen en zal alles geven om dat op het veld voor elkaar te krijgen.”


Poll

Zie jij Paul Pogba naar Real Madrid vertrekken?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

35 reacties (laatste reactie door jeron)

De beste man blijft gewoon in Manchester.

12 augustus 2019 om 12:12

Ik hoop het wel inderdaad! Ondanks dat hij soms te veel risico in zijn spel heeft, is hij wel echt een box to box middenvelder. Er zijn weinig van deze spelers op de velden te bekennen.

Hij geeft helemaal geen hint. Hij zegt gewoon er is veel gezegd geweest. En zegt dat hij zich prima vermaakt met zijn ploeg genoten. En United heeft al weinig middenvelders. Never nooit niet dat ze Pogba nu laten gaan. Zonder een fatsoenlijke vervanger te halen. Denk dat Solskjaer met Pogba gesprokn heeft van we gaan deze seizoen zien. Als je echt weg wil krijg je volgend seizoen je transfer.

12 augustus 2019 om 12:18

Idd. Hij geeft mss wel een hint dat hij ook wel bij United kan en uiteindelijk wilt blijven.(zo kun je het ook bekijken) Dat zal ook uitwijzen hoe dit seizoen gaat verlopen. Mss dat United een leuk seizoen draait. Met de komende transfer periodes wat goeie en gerichte aankopen. En United weer om prijzen kan spelen. En het bij Real mss wel helemaal niks is. Geen één speler weet waar zn toekomst ligt.

12 augustus 2019 om 13:01

Je bent bij Real Madrid wel een stuk zekerder over Champions League voetbal, zelfs in een compleet rampseizoen worden ze nog derde.

12 augustus 2019 om 14:15

Maar ook dan geen prijzen... En wie zegt dat Zidane dan zal aan blijven

Ik zie de hint ook niet. Los van het feit dat de kwaliteit van het middenveld van United al niet bijzonder hoog ligt. Laat staan als je de enige middenvelder van wereldklasse die je hebt ook nog eens zou verkopen, terwijl je niemand terug mag halen.

Om dit soort dingen vind ik het een beetje, heel erg oliedom dat ze in Engeland de transferperiode afsluiten bij aanvang van het nieuwe seizoen zonder dat het gelijk is getrokken in de rest van Europa of op z'n minst de andere top-5 competities. Nu kan jij nog je spelers kwijtraken, maar kan je ook geen gebruik maken van een periode waarin de markt bijna sluit voor iedereen en bepaalde spelers die niet beschikbaar waren, opeens wel beschikbaar worden. Je snijdt jezelf een beetje in de vingers ermee.

En dat houdt ook in dat je de kalenders waarschijnlijk gelijk moet trekken, dat grote competities ook in dezelfde week of binnen een week van elkaar beginnen.

12 augustus 2019 om 08:44

England kan gewoon kiezen om hun spelers niet te verkopen. En gewoon nee te zeggen. Dus zie niet in hoe ze hun eigen benadelen.

12 augustus 2019 om 09:31

"Nu kan jij nog je spelers kwijtraken, maar kan je ook geen gebruik maken van een periode waarin de markt bijna sluit voor iedereen en bepaalde spelers die niet beschikbaar waren, opeens wel beschikbaar worden."

12 augustus 2019 om 09:57

Hoop dat velen het voorbeeld volgen zodat het handelen tijdens de competitie klaar is. En winter periode compleet afschaffen. Bij veel blessure moet je maar een goede jeugd kweken. Ik blijf het een vorm van competitie vervalsing vinden.

12 augustus 2019 om 10:10

Dat is sportief misschien eerlijker, maar de huidige periodes zitten al op de grenzen van wat wettelijk kan. Werknemers hebben bepaalde rechten om van baan te wisselen en zulke afspraken over wanneer spelers kunnen transfereren zitten dicht tegen kartelvorming aan, als de Uefa de Januari periode afschaft dan stappen de spelersvakbonden waarschijnlijk naar de rechter.

Overigens denk ik dat de kleinere clubs door het afschaffen van de Januari transferperiode harder getroffen worden dan grote clubs die al grote/brede selecties hebben, dus of dat zo wenselijk is...

12 augustus 2019 om 10:10

Ja maar de start van competitie is ook overal anders. In Italië starten ze pas 24 augustus. Maar ben het wel eens dat het over heel Europa recht getrokken moet worden. Want het blijft een irritant punt.

12 augustus 2019 om 12:32

@hangover Als je het alleen over de winterperiode hebt klopt dat misschien, maar de vervroegde sluiting in Engeland staat daar los van. Dat hebben de clubs zelf zo besloten.

12 augustus 2019 om 12:59

Dat klopt maar de opening van de transferperiode is vervroegd dus de totale periode is even lang als voorheen.

Ben ik de enige die Pogba wat overschat vind?

12 augustus 2019 om 09:01

Nee, ik ben het met je eens. Onlangs al een reactie aan gewijd dus ik ga het niet weer uitleggen. Teveel tekst en te weinig tijd en zin. On: Laat Pogba maar naar Real Madrid gaan dan kan Donny naar een club die hem ECHT wilt hebben. Of nog een seizoen bij Ajax blijven.

12 augustus 2019 om 09:02

Hij is zeker een fantastische voetballer, maar ik vind hem ook niet onvervangbaar...

Als je zoveel geld kunt krijgen, plus 1 a 2 spelers die tegen basis/wissel aanhangen zou ik er over nadenken....

12 augustus 2019 om 12:23

@jeron "plus 1 a 2 spelers "

Dit kan dus niet, want alleen uitgaande transfers zijn nog toegestaan in de PL deze zomer.

13 augustus 2019 om 14:26

Maar je hebt ook de winter waarin ze kunnen komen

12 augustus 2019 om 09:18

Enorm veel potentie. Zijn lengte, kracht gecombineerd met snelheid en techniek maakt hem een uitzonderlijke voetballer. Het is echter ook een luie voetballer en als het hem niet zint, dan heb je niks meer aan hem. Dus, gelukkige Pogba kan één van de beste middenvelders ter wereld zijn. Zeurende Pogba wil niemand in zijn team.

12 augustus 2019 om 10:25

Ja, ondanks alle kritiek die Pogba al jaren krijgt, ben jij de enige die Pogba overschat vindt.

12 augustus 2019 om 11:50

Pogba is zoals die gister speelde... speelt een waardeloze pot met een balverlies percentage waar je u tegen zegt, maar wel weer 2 heerlijke assists... Hij is gewoon niet constant en verloor gister veel duels ondanks zijn fysiek. Ik hoop gewoon dat hij zijn lichaam beter gaat gebruiken en meer inpack gaat geven aan het spel van Man U.

Bizar dat er doodleuk over 150 miljoen wordt gesproken alsof het niets is. In het verleden werd Cruijf voor een procent van die 150 miljoen getransfereerd. Destijds was het een astronomisch bedrag. Nu kost een Ben Rienstra een half miljoen en is de hele voetbalwereld veranderd in een sport waar geld een te prominente rol speelt. Voetbal is ooit bedacht door arbeiders als leuk tijdverdrijf. Maar nu is het een beetje een elitaire sport geworden waar jaarlijks miljarden wordt uitgegeven aan spelers. Alleen in de Premier League werd anderhalf miljard uitgegeven aan nieuwe spelers. Waar ligt het plafond? Moeten er niet beperkingen opgelegd worden (lees: regulatie) want dit loopt uit de hand. Clubs hebben schulden maar kopen er op los doordat externe investeerders geld voorschieten en de banken blijven geld uitlenen aan de clubs omdat dit soort clubs “solvabel” zijn.

Dit is de stand van zaken in het voetbal.

12 augustus 2019 om 12:28

Elitaire sport? Onze kinderen kunnen toch gewoon nog voetballen voor 1 of 2 tientjes per maand?

12 augustus 2019 om 15:07

Uiteraard. Maar dat bedoel ik niet. Ik doel op de minderbedeelde landen die niet gelijke kansen hebben als het om voetbal gaat. In die landen is voetbal wel degelijk een elitaire sport.

12 augustus 2019 om 18:09

Juist in minderbedeelde landen is voetbal veel beoefend en zeer toegankelijk, zowel op veldjes als op clubs. Haast overal waar ik op de wereld geweest ben zie ik volop voetbal, van azie to afrika, en is dat totaal niet elitair. In tegendeel juist.

Er moet toch weer geld in het laatje komen na de transfer van Maguire, haha.

On: hopelijk blijft Pogba lekker, zou voor United het beste zijn.
Want Pogba kán gewoon goed voetballen!

12 augustus 2019 om 09:39

Nou die is al aardig betaald uit de verkoop van Lukaku, dat streep je bijna tegen elkaar weg.

Maar dat middenveld van United is zo dun bezet, die kunnen Pogba echt niet missen. Hooguit verpatsen ze hem in Januari en kopen van de opbrengst Coutinho plus Eriksen ofzo, want die Andreas Pereira is gewoon niet goed genoeg, dat kan je vijf jaar na zijn United debuut toch wel stellen.

12 augustus 2019 om 09:57

Kan er met me kop niet bij dat die Maguire voor zoveel is gehaald. maar dat is niet voor dit topic .

Zelf zie ik graag Eriksen naar United gaan, maar ben bang dat United dit niet zal doen.
Maar hopelijk blijft Pogba lekker!

12 augustus 2019 om 11:39

Gisteren benoemd tot Motm in de eerste wedstrijd, al is dat natuurlijk geen garantie voor een succesvol vervolg.

Wel was er duidelijk te zien dat er, na jaren van chaos, eindelijk eens wat rust in de verdediging zat. Er werd opgebouwd van achteruit. Dat alleen is al een heel groot deel van die transfersom waard.

Ik snap dat Madrid 150mln voor Pogba teveel vindt. Echter zie ik liever dat ze zo’n overdreven bedrag voor hem (of een andere middenvelder) betalen dan dat ze dat of meer aan Neymar spenderen. Het middenveld is ons zorgenkindje momenteel. Wat fysieke kracht en loopvermogen zou veel oplossen

Pogba komt echt niet meer naar real deze zomer, Man u heeft geen vervanger gehaald en gaan hem dus zeker niet verkopen.

Pogba is meer dan welkom om Real wat positieve injecties te komen geven. Met alleen Hazard bereik je weinig. Daarom opteer ik een basisplaats voor Odriozola, Militaó en James. Op de reservebank hou je een goede B-team met Courtois, Varane, Carvajal, Mendy, Modric, Isco Vinicius, Bale en Jovic. Dit elftal heeft nood aan vers bloed om dit seizoen tot een goed eind te brengen.


-Navas -
- Odriozola - Militaó - Ramos - Marcelo
---------------------Casemiro-------------------
-------James----------------------Kroos--------
-----------------------Pogba----------------------
-------Benzema---------------Hazard-------

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Liverpool4626
4.Chelsea297
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
O. SolskjærAanvaller
M. RashfordAanvaller1610
David de GeaKeeper160
L. GrantKeeper00
E. BaillyVerdediger00
S. RomeroKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

455 fans
Middenvelder, 26 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Manchester United 5 0 0 0
2018/2019 Manchester United 35 13 6 0
2017/2018 Manchester United 27 6 5 1
2016/2017 Manchester United 30 5 7 0
2016/2017 Juventus 0 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

‘Paul Pogba wil transfer doordrukken en hoopt op deal voor 12 juni’

Paul Pogba heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Manchester United, zo schrijft L’Équipe. De Franse middenvelder hoopt nog altijd te vertrekken naar Real Madrid en is vastbesloten om die...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 10 december
De zaakwaarnemers van Lautaro Martínez gaan komende week om de tafel met Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren