Update: Neymar ontbreekt ook bij tweede wedstrijd Paris Saint-Germain

Zaterdag, 17 augustus 2019 om

Paris Saint-Germain begint zondagavond zonder Neymar aan het nieuwe seizoen in de Ligue 1. Sportief directeur Leonardo bevestigt zaterdagmiddag op een persconferentie dat de aanvaller niet in actie zal komen tegen Nîmes Olympique en dat de club het besluit heeft genomen. Leonardo stelt dat de gesprekken over een vertrek van Neymar 'verder gevorderd dan voorheen' zijn, maar dat er nog geen akkoord is bereikt.

"We zullen zien wat er gaat gebeuren. Het is belangrijk dat de toekomst van iedereen duidelijk wordt", geeft Leonardo aan. Trainer Thomas Tuchel vult aan dat hij zich niet te veel zorgen wil maken om transferperikelen. "Als ik er te veel over nadenk, word ik gek. Ik richt me op mijn team en op de spelers die ik hier tot mijn beschikking heb. Ze hebben mijn toewijding en mijn energie nodig. Als er wat gaat gebeuren, zullen we er tegen die tijd over besluiten."

Neymar heeft zijn zinnen gezet op een vertrek uit Parijs en staat in de belangstelling van Real Madrid en zijn oude club Barcelona. De Braziliaan sierde zaterdag weer op de voorpagina's van de grote Spaanse sportkranten AS, Marca en Sport. Waar Barcelona in eerste instantie nog als meest waarschijnlijke bestemming voor de dribbelaar gold, heeft aartsrivaal Real Madrid zich volgens de berichtgeving ook nadrukkelijk in de strijd gemengd.

Nadat er eerder deze week al werd gesproken over een bod van 120 miljoen euro plus Luka Modric, die overigens niet mee zou willen werken aan een vertrek, meldde Sport zaterdagochtend dat voorzitter Florentino Pérez Neymar zelf ook een grote salarisaanbieding heeft gedaan. Hij zou in het Santiago Bernabéu veertig miljoen op jaarbasis kunnen gaan verdienen, waardoor hij na zijn voormalige ploeggenoot Lionel Messi de bestbetaalde voetballer ter wereld kan worden.

De sportkrant voegde echter toe dat Neymar deze aanbieding, tot onbegrip van Pérez, niet meteen heeft geaccepteerd. De superster van PSG zou zijn opties tot op het laatste moment open willen houden om een vertrek uit het Parc des Princes te garanderen en wil daarom nog niet kiezen tussen de Koninklijke en Barcelona. In tegenstelling tot een aantal weken geleden, toen hij alleen terug wilde keren naar het Camp Nou, zou hij een dienstverband in Madrid nu echter wel serieus overwegen.

Update 17 augustus 13.44 uur - Neymar ontbreekt ook bij tweede wedstrijd Paris Saint-Germain
De hevig aan een vertrek bij Paris Saint-Germain gelinkte Neymar ontbreekt zondag opnieuw als de Parijzenaars het opnemen tegen Stade Rennes. Trainer Thomas Tuchel kon vorige week al geen beroep op hem doen tijdens de eerste Ligue 1-wedstrijd tegen Nîmes Olympique en laat de dribbelaar opnieuw buiten zijn selectie: “Neymar startte de training bij ons, maar hij is individueel geëindigd. Hij is echter nog altijd mijn speler en als ik nadenk over mijn sterkste team, zit hij daarbij. Als er geen oplossing komt, blijft hij hier”, liet de oefenmeester zaterdag optekenen tijdens een perspraatje.


Poll

Voor welke club kan Neymar het best kiezen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

103 reacties (laatste reactie door japser)

Die gaat terug naar Barca denk ik

10 augustus 2019 om 14:00

Dan vraag ik me af hoe Barcelona dat wil gaan betalen. Ik denk niet dat zij Neymar kunnen betalen zonder minstens twee basisspelers te verkopen.

10 augustus 2019 om 14:07

Of gewoon dembele aanbieden want die zal het waarschijnlijk niet heel erg vinden?

10 augustus 2019 om 14:11

Denk jij dat Real het dan wel kan betalen? Real heeft al bijna 350 miljoen uitgegeven. Barcelona heeft ook zo'n 230 miljoen uitgegeven, maar die hebben in ieder geval ook ruim 130 miljoen aan spelers verkocht.

10 augustus 2019 om 14:11

@Sirius, Barcelona heeft ook nog steeds de meer dan serieuze rechtszaak van Atletico om 80 miljoen aan hun broek hangen. Die is toch een stuk serieuzer dan ze gedacht hadden.

10 augustus 2019 om 14:11

Denk dat PSG hem niet laat gaan voor alleen Dembele. Zullen echt nog wel een speler + wat geld willen.

10 augustus 2019 om 14:14

@peerberwers

Real heeft 310m uitgegeven en 115m aan verkopen ontvangen. Daarnaast de afgelopen jaren vrij weinig gekocht. Bale, James, Mariano, Vasquez en Modric mogen ook nog is vertrekken.

10 augustus 2019 om 14:14

Real heeft 274 miljoen uitgegeven en ruim 100 miljoen geincasseerd. Daarnaast hebben deze de afgelopen jaren geen gigantische uitgaves gedaan. En zijn spelers als Rodrygo in de vorige periode al betaald. Daarnaast mogen Modric, Isco, James Diaz en Bale nog vertrekken.

10 augustus 2019 om 14:22

Barcelona heeft de laatste jaren telkens meer uitgegeven dan er binnen kwam terwijl Real Madrid in hun beste periode met betrekking tot de Champions League nauwelijks wat gekocht hebben. Verder wijzen alle geruchten van de afgelopen maanden en de acties van de club erop dat de middelen van Barcelona niet zover strekken op het moment.

Neymar gaat je al met al gewoon meer dan een half miljard kosten. Denk bijvoorbeeld aan salaris, bonussen, tekengeld enzovoort. Waar wil Barcelona al dat geld vandaan halen? Die hebben al een flink salarishuis en de duurst betaalde speler onder contract staan.

10 augustus 2019 om 15:03

Real zal ondanks dat problemen krijgen met de FFP door de nieuwe regel. Je mag over de komende 3 boekjaren gemiddgeld niet meer dan 100 miljoen negatief staan. Real staat nu haast 200 miljoen euro negatief. Als ze Neymar halen wordt dat zo'n 400 miljoen euro. Dan hebben ze nog deze zomer en de komende 2 jaar om 100 miljoen euro meer te incasseren uit transfers dan uit te geven. Real zal de komende jaren ook nog wel wat spelers willen kopen. Daarbij zal een mogelijke komst van Mbappe ook weer 200-300 miljoen euro kosten. Dat moet ook weer allemaal in 2 jaar terug worden verdiend uit transfers.

10 augustus 2019 om 15:34

Juve gaat hem halen Marc, het belastingstelsel is veel beter voor zo'n spelers

10 augustus 2019 om 15:56

Haha, zou wat zijn zeg, Ronaldo en Neymar in 1 team. Maar ja Juve moet de laatste tijd volgens veel geruchten op de centen letten.

17 augustus 2019 om 15:15

Zelfs alleen dembele is teveel. Denk dat het m niet gaar worden

Hoop echt dat we hem binnenhalen. Geen fan van zijn theater maar het is natuurlijk wel een wereldklasse speler. Daarnaast is het alleen al mooi om Barcelona dwars te zitten 😉

10 augustus 2019 om 14:05

Barça dwarszitten is mooi, maar ik hoop dat die op de tribune van Psg terechtkomt. Volgens mij gebruikt hij de interesse van Real alleen maar om Barça aan te sporen om nu zaken te doen. En daarnaast vind ik het een kwal en hoef ik hem niet bij Real te zien.

10 augustus 2019 om 14:07

Wat moet je ermee over een jaar is die weer ergens boos om en gaat die weer een drama schoppen dat die ergens anders heen wilt. Hij kan idd goed voetballen maar zijn constante vervelende en egoïstische gedrag zorgt ervoor dag hij heel ver uit de buurt blijft van spelers als Messi en Ronaldo terwijl die voetballend misschien 1 van de weinige is die in de buurt kan komen.

10 augustus 2019 om 14:21

Klopt dat is zonde van Neymar. Als die toch is een mentaliteit als Ronaldo zou hebben was het pas echt genieten geweest.

10 augustus 2019 om 14:09

Ik denk dat Real momenteel wel andere prio’s heeft dan Barca dwars zittten. Bovendien getuigt het nogal van een minderwaardigheidscomplex om op die manier met Barca bezig te zijn

10 augustus 2019 om 14:19

Gewoon een simpel grapje met een knipoog maat

10 augustus 2019 om 14:24

Minderwaardigheidscomplex? Je moet het meer zien als het een beetje plagen van je kleine broertje

Nee zonder dollen, het is toch altijd een leuke bijkomstigheid als je een concurrentiestrijd wint van je concurrent?

10 augustus 2019 om 14:10

Neymar is het type speler waarmee Barcelona het Mes Que Une Club is kwijt geraakt en hetgeen dat het koninklijke bij Madrid ook weg haalt. Het is een wereld voetballer maar hoop dat hij ver weg blijft bij Real. Liever tweede zonder Neymar dan eerste met Neymar

10 augustus 2019 om 14:25

Vond hem bij Barça wel een stuk minder irritant dan bij PSG moet ik zeggen. Hij heeft altijd wel maniertjes gehad maar bij PSG is het echt bizar geworden. Denk op de een of andere manier als hij weer in Spanje voetbalt dat hij zich wat onderdaniger opstelt. En met een captain als Ramos hebben we sowieso iemand die dit soort ongein niet toe laat.

10 augustus 2019 om 15:35

LosBlancos

Ramos, de man met misschien wel de vervelendste maniertjes van zen allen, tuurlijk.

10 augustus 2019 om 16:23

@losblancos welke ongein bedoel je? Je doelt toch niet op de schwalbes enzo want daar kan ramos ook wat van

10 augustus 2019 om 14:11

Ik denk dat Barcelona dan degene is die het laatst lacht.. Door zijn persoonlijkheid en blessuregevoelig zie ik dit gewoon een gigantische miskoop worden. En zelfs als hij komt en het een succes wordt, zie ik nog dat nadelen. Voorlopig heeft Real Madrid nog Bale, Vinicius, Rodrygo, Asensio, Jovic, Benzema, Hazard, Vasquez, Mariano voor de voorhoede.. Dat lijkt mij voor nu en de komende jaren ruim voldoende.

10 augustus 2019 om 14:17

Jovic en Benzema voor de spits, Mariano mag weg, ondanks dat hij niet wilt. Asensio is geblesseerd, Vasquez, Isco en James mogen ook gaan net als Bale. Dan is er wel ruimte in zowel financieel als selectie

10 augustus 2019 om 14:25

Veel clubs zitten met spelers die weg mogen. Bale, Sanchez, Ozil. Dat ze weg mogen, betekent niet automatisch dat ze ook wegraken.

10 augustus 2019 om 14:39

Wat Bon Jovi zegt dus. Voorlopig lopen ze er allemaal nog en is het van de zotte om nog zo'n dure jongen erbij te halen. Ga dan eerst ruimte maken, maar Neymar er gewoon aan toevoegen zonder uitgaande transfers zou ik echt helemaal niet snappen..

10 augustus 2019 om 14:55

Er zijn genoeg nood grepen, zoals United nu Sanchez aan bied en de helft van zijn salaris door betaald. De helft van veel is alsnog veel.

10 augustus 2019 om 14:53

Hoop het niet? Hazard moet gewoon op de linkervleugel spelen en Neymar ook.

10 augustus 2019 om 14:58

Neymar heeft dit jaar heel erg goed op de aanvallende middenvelder positie gespeeld

10 augustus 2019 om 15:14

Maar gaat zidane ook zo spelen met een aanvallende middenvelder? Daarom moest James toch plaats maken?

10 augustus 2019 om 15:38

In een 4-2-3-1 zou het echt prima kunnen. Casemiro+Kroos voor de verdediging. Hazard-Neymar-Vincinius ervoor met Jovic als spits. Qua talent en voetballend vermogen zullen ze dan niets te kort komen.

10 augustus 2019 om 21:05

@D-Bergkamp Dit lijkt me wel een geweldige formatie.

10 augustus 2019 om 16:00

Als Neymar nu naar Real Madrid gaat neem ik hem nooit meer serieus. Denk wel dat Neymar zijn zinnen heeft gezet op een terugkeer naar Barcelona om weer een trio te vormen samen met Suarez en Messi. Ik vind het daarnaast ook bijzonder raar dat Real Madrid opeens in de running zou zijn om hem binnen te halen, dit terwijl ze met Vinicius Jr en Hazard al 2 spelers hebben die op die linkerflank uit de voeten kunnen, + Bale, het probleem van Real ligt daarnaast niet voorin maar juist achterin en op het middenveld.

maargoed bij Barcelona moeten ook eerst een aantal spelers de andere kant op wilt deze transfer ook voor een gezonde competitie leiden binenn de ploeg, aangezien ze met Couthino + Dembele + Griezman + Vidal enzo veelste veel opties hebben op dit moment, en om zulke goede spelers op de bank te zetten is echt een no go. Raketic mag wat mij betreft weg maar die heeft zelf aangegeven dat hij niet weg wilt.

11 augustus 2019 om 01:34

Is er überhaupt nog iemand in de wereld die Neymar serieus neemt met al zijn streken?

17 augustus 2019 om 13:53

Om eerlijk te zijn heb ik geen idee wat hij bij Barca of Madrid moet doen?
Beide teams zijn goed bezet op deze posities....

17 augustus 2019 om 15:19

Hoop dat hij weg blijft uit La Liga, erger me kapot aan zijn fratsen op het veld, hij leert het ook nooit. Lekker op de tribune ermee.

Lekker oprotten opgeruimd staat netjes, we hoeven geen spelers met sterallures te hebben,succes is Spanje weer. Dybala kom maar naar Psg.

10 augustus 2019 om 14:03

Daar is PSG zelf ook schuld aan door exorbitante salarissen, bonussen en transferbedragen neer te tellen. De voorzitter komt telkens met uitspraken over respect en liefde voor de club, maar ik vind het karakter van Neymar de belichaming van het huidige Psg. Dat komt vooral omdat ze van die jongen een boegbeeld hebben gemaakt en dat doet de club geen goed in dat opzicht.

10 augustus 2019 om 14:10

Als dat zo was dan zouden er bij PSG wel meer spelers met zo'n houding rondlopen. Neymar en Mbappe(in mindere maten) zijn de enigen. Neymar is gewoon iemand met een minder leuke persoonlijkheid.

10 augustus 2019 om 14:28

Je hebt mij ook niet zien schrijven dat alle spelers zo zijn en bovendien beargumenteer ik ook waarom ik vind wat ik vind. Ik schreef namelijk:

"dat komt vooral omdat ze van die jongen een boegbeeld hebben gemaakt en dat doet de club geen goed in dat opzicht."

Als je iemand met een "verrot" karakter boegbeeld van een club maakt, doet dat het imago geen goed. Daarmee zeg ik dus niet dat alle spelers van PSG sterallures hebben of dat PSG dat afroept over al z'n spelers.

10 augustus 2019 om 15:44

Je noemde de karakter van Neymar ''de belichaming van het huidige Psg''. Bij ''het huidige Psg'' ga ik ervan uit dat je de rest van de spelers ook bedoeld, want het huidige PSG bestaat iet alleen uit Neymar(en de voorzitter). Maar zo te zien heb ik dat verkeerd begrijpen, mijn fout!

Kans is dus groot dat hij bij madrid beland mocht hij niet dezelfde voorwaarden krijgen hahahaha

Spannend! Ik ben als Barcelona fan echt benieuwd. Zou het echt verschrikkelijk vinden om Ney bij Real te zien. Of wordt Juve de derde hond? Ik zou daar op durven gokken.. beter belastingsklimaat én een fiscus die (nog) geen geld van hem wil. + Dybala als wisselmunt.. Dat zal de sjeik ook veel liever zien dan een verkoop aan Barca. Neymar en Ronnie samen.. zo haal je toch wel eens een Champions League binnen lijkt me

10 augustus 2019 om 14:05

Ik zie Juventus geen Neymar binnenhalen. Hij is daarvoorr te theatraal, vervelend en daar hebben de fans in Turijn geen oren naar. Bovendien is dat niet het imago dat Juve wilt hebben.

Dybala zou daarentegen misschien wél de overstap maken naar Parijs. Al hoop ik echt van niet. Ik ben niet overtuigd dat Dybala een vertrek naar Frankrijk zou willen. Ik vind persoonlijk de Ligue 1 niet uitdagend genoeg voor hem, desondanks hij wel CL kan spelen. Het enige dat hem zal overhalen is het salaris aangezien PSG wel veel geld kan spenderen op dat vlak. Al zou het spijtig zijn als hij voor het geld kiest.

Neymar kan daardoor wel terug naar Spanje keren, n.l. Barca of Real.

10 augustus 2019 om 14:45

Theaterial ben je vergeten hoe bonucci en chiellieni naar de grond gingen in de cl

10 augustus 2019 om 15:12

Nee, maar ik vergelijk geen appelen met peren.

Bovendien focust u zich op enkele wedstrijden. Neymar daarentegen heb ik genoeg zien spelen om duidelijk te kunnen stellen hoe hij op het veld staat/ligt

10 augustus 2019 om 16:26

Hou toch op man. Dat kan je niet claim met chielline in je team

10 augustus 2019 om 16:29

JuveAmor

Ik vind Juve een hele mooie club, maar imago? Ik geloof niet dat men zich daar zo druk over maakt anders hadden ze nooit te maken gehad met omkopings- en dopingschandalen.

Overigens hadden ze dan Ronaldo ook niet binnen moeten halen.

10 augustus 2019 om 15:37

Je mag Juve in deze saga niet uitvlakken neen, er zijn geruchten en idd, het belastingsklimaat en de aanwezigheid van Dybala kunnen Neymar overhalen. We zullen zien.

Die gaat pleite. Kan niet anders

10 augustus 2019 om 14:00

Van Bommel heeft naast Ribery dus nog iemand gebeld 😉

10 augustus 2019 om 14:08

Ja Messi, die gaat na PSV en neymar na barcalona. Vervolgens lozano na psg en het cirkeltje is rond.

Oh snap, als Neymar bij PSG vertrekt, halen ze Dybala als vervanger... Dit wordt nog erg spannend

Die gaat mooi terug naar Barca. Begrijp de onnodige Real geruchten niet.

Zou als ik Real Madrid was Neymar niet halen maar de komende jaren Mbappe transferdoelwit nummer 1 maken. Maar als er een mogelijkheid is om een klasbak zoals Ney op te pikken snap ik wel dat ze die mogelijkheid gaan proberen te gebruiken.

Met een beetje geluk slijt je Bale, Isco en Mariano + geld wel voor Neymar. Zou toch wat zijn. Al zie ik Mbappé liever komen.

10 augustus 2019 om 14:05

Geld voor alle Madridistas denk ik Mbappe is op dit moment helaas onhaalbaar en is zelf ook gelukkig in Parijs. Mochten we dan Neymar halen die wel haalbaar lijkt hoor je mij niet klagen.

10 augustus 2019 om 14:09

Ben wel benieuwd hoe er dan gespeeld gaat worden, aangezien Neymar natuurlijk het beste is op links.

10 augustus 2019 om 14:18

Ja ik ook maar als Zidane dit zou kunnen laten werken heb je wel een wereldaanval natuurlijk

10 augustus 2019 om 15:39

LosBlancos Neymar is echt aanzienlijk beter dan Mbappe, Mbappe is extreem snel, kan een mannetje passeren en heeft een neusje voor de goal, maar Neymar is veel completer, scoort net zo veel of meer, en is veel bevorderlijker voor het spel, Neymar heeft specifieke spelmakers kwaliteiten die Mbappe niet heeft en nooit zal hebben.

10 augustus 2019 om 16:59

Doe je Mbappe te kort mee naar mijn mening, wie weet wat hij op 27 jarige leeftijd kan. Is al zo goed op jonge leeftijd dus zou prima beter kunnen worden dan Neymar. Is geen zekerheid maar het zou me niet verbazen.

10 augustus 2019 om 18:51

Poe, ik moet eerlijk zeggen dat je wel een punt hebt Alex. Al moet ik zeggen dat ik na C. Ronaldo niet meer een speler heb gezien die zoveel honger heeft naar goals. Tot dhr. Mbappé op het toneel verscheen. Als er 1 is die Ronaldo moet opvolgen is hij het. Neymar zal nu misschien beter zijn, aanzienlijk valt nog over te twisten, maar over een aantal jaar niet meer gok ik.

Ik heb niks met Real maar wat hoop ik dat Neymar naar daar gaat , gewoon om Barca dwars te zitten. Ik gun die club niks meer !

10 augustus 2019 om 14:16

Waarom gun je Barça niets meer als ik vragen mag?

10 augustus 2019 om 14:58

Het iemand niet gunnen oke snap ik. Maar leg dan op zijn minst uit waarom niet....

10 augustus 2019 om 15:29

Helder verhaal!

Die gaat naar Real let maar op

10 augustus 2019 om 14:05

Gaat hij ook. Hij past daar ook wel ondanks Hazard. Zo'n veelbesproken sterspelertje/vedette past ook meer bij Real, net als Ronaldo bijvoorbeeld.

10 augustus 2019 om 18:53

Goeiedag, er mag wel iets meer respect worden getoond hoor, Fazli. Sterspelertje/vedette? Ronaldo zal 1 van de allergrootsten zijn die we mogen zien voetballen.

10 augustus 2019 om 16:04

Wat een onzin, dit zijn slechts geruchten, zodra de deal rond is met Real geef ik graag toe dat ik mis zat maar ik geloof er echt helemaal niks van.

Daarnaast heeft hij al bewezen dat hij heel goed past in Barcelona en dit moet hij eerst nog maar eens zien te bewijzen in Madrid, Dus een beetje raar dat Fazil dit zegt.

Totaal geen respect voor Psg die Neymar. Ik hoop dat ie met vervroegd pensioen gaat. Ben wel klaar met die gast

10 augustus 2019 om 14:07

Als je op je 40e stopt met voetballen, ga je sowieso al op vervroegd pensioen dus wat is je punt nu?

10 augustus 2019 om 14:20

Nog vroeger, onuitstuitbaar mannetje

10 augustus 2019 om 19:27

Ik denk dat het 'onuitstaanbaar' is maar goed. Het is gewoon een voetballer, die hebben vaak maniertjes. Waarom je druk maken...

10 augustus 2019 om 14:14

Dat heeft PSG ook zelf gecreëerd. Zou niet weten waarom je voor zo'n club uberhaupt respect moet hebben?

Ik denk dat Neymar in het nieuwe 3-5-2 systeem een uitstekende keus is om in een vrije rol achter Benzema te zetten, een aanval met Benzema, Hazard en Neymar wordt smullen geblazen voor de fans!

Benzema - Hazard

Neymar

Marcelo - Kroos - Casemiro - Carvajal

Militao - Ramos - Varane

Courtois

10 augustus 2019 om 21:06

Hazard in de spits? Nee dankje.

Gaat om Barcelona al dus vele Catalaanse bronnen waaronder RAC1, jongens de verloren zoon komt thuis! Het gaat gebeuren!! Wie had dat gedacht!

10 augustus 2019 om 14:17

Ook enig idee hoe de transfer eruit gaat zien? Lijkt me niet dat PSG hem voor weinig laat gaan?

10 augustus 2019 om 14:25

Blijkbaar gaat het om Coutinho + Semedo en €50 miljoen. We zullen wel zien of het klopt.

10 augustus 2019 om 14:48

Dat zou een fantastische deal zijn voor Barça, ik geloof er alleen helemaal niks van.

10 augustus 2019 om 16:05

Semedo moeten ze echt niet verkopen, Raketic+ Couthino. + 20 miljoen is meer dan voldoende.

10 augustus 2019 om 16:43

Tcha. Voor neymar zou ik semedo wel laten gaan

10 augustus 2019 om 14:18

Hoe betrouwbaar is RAC1?

10 augustus 2019 om 14:40

Denk het niet, marca staat dat Valverde heeft gezegt ben niet bezig met neymar belooft niet veel maar je weet maar nooit met voetbalwereld

10 augustus 2019 om 16:45

Valverde is daar ook niet mee bezig mee.
Net zo min dat tuchel of zidane ermee bezig zijn. Het is nu aan de zakenmannen van barca real en PSG om een transfer te maken.

Zoizo is valverde daar weinig mee bezig. Hij is niet een coach zoals guardiola of mourinho die die macht op eisen.

Zou goed nieuws voor Ajax, kan het Vd Beek nog een jaartje behouden. Daarbij zou het een extra reden zijn om weer een hekel aan Real Madrid te krijgen

Dit is de laatste kans voor Perez, om zijn lievelingetje Neymar naar Madrid te halen. Als die naar Barca gaat, dan zal die hoogstwaarschijnlijk 5 of 6 jaar tekenen, en is het over en uit.

Perez moet dus wel all in gaan. Al zal het mij niks verbazen als Neymar Real gebruikt, om Barca onder druk te zetten, en uiteindelijk naar Barca gaat.

Mocht Neymar naar Barca gaan. Dan kan je net zo goed La Liga en de Copa geven aan ze. Want hoe wil je de uitdaging aan gaan met ze, met een Vazquez in je team? Ik weet dat we Hazard hebben, maar dat zal helaas niet goed genoeg zijn.

Neymar is natuurlijk een geweldige speler (de beste na Ronaldo en Messi) maar hij zou zich meer moeten richten op het voetbal, dan zou hij nog vele malen beter zijn. Daarnaast vraag ik me af waar er in de aanval bij Barcelona nog ruimte is met al die aankopen.

Dit gaat dus om Barcelona. Krijg steeds meer het idee dat Real gebruikt wordt om Barcelona onder druk te zetten. Als het op zo’n manier moet hoeft het al niet meer.

10 augustus 2019 om 14:46

Persoonlijk vind ik het lachwekkend als Neymar opnieuw naar Barcelona gaat. Waarom zijn Neymar en Barcelona dan uit elkaar gegaan? Het wordt nog frappanter als je de reden van de transfer destijds opnoemt: Neymar wilde niet in de schaduw van Messi spelen. Naar mijn weten speelt Messi nog bij Barcelona. Hij zal dus opnieuw in de schaduw van Messi spelen terwijl dit de voornaamste reden was om te vertrekken bij Barcelona.

Ik hoop dat Neymar niet naar Real gaat. De beste man is weliswaar een erg goede speler maar zorgt keer op keer voor problemen binnen de club. Zo had hij ruzie met Cavani over de strafschoppen en met Mbappè heeft Neymar ook geen goede band (mbappè zou Neymar weggeduwd hebben op de teamfoto). Ook het imago van Neymar is flink afgebrokkeld na dubieuze belastingconstructies en de verkrachtingszaak (waar hij overigens van is vrijgesproken) en imago is zeer belangrijk voor de topclubs.

Real zal hiermee een lastpost halen voor een totaal bedrag van 300 miljoen (transfersom+salaris etc) en dat vind ik persoonlijk een belachelijk bedrag. Met Vinicius en Rodrygo heeft Real spelers die qua potentie beter kunnen worden dan deze clown. Bij PSG heeft hij onvoldoende laten zien voor het duizelingwekkende bedrag dat PSG heeft betaald. Doelstellingen zoals de Champions League winnen zijn niet behaald en ook zijn doel om bij PSG de gouden bal te winnen is niet gelukt.

Is Neymar mislukt in Parijs? Ja, zo kan men onderhand wel concluderen lijkt me.

Hazard en neymar in 1 ploeg... Wauwwwwwwwwwwwww

10 augustus 2019 om 14:47

2 reacties in bijna 3 jaar... Wauwwwwww 🤣

10 augustus 2019 om 14:55

3 reacties in 3 jaar tijd.

Hij was vast bezig met zijn rijschool

Mocht hij daadwerkelijk naar Real gaan, dan zijn het echt een stelletje clowns in dat beleid. Is al langer bekend natuurlijk, maar deze transferwindow slaat echt alles. Hazard met een 1 jarig contract voor 100 miljoen afkopen, dan hebben ze het over Pogba, dan Donny en uiteindelijk dan toch Neymar? Die gasten kopen maar wat om het publiek eem beetje blij te houden, dan heb je Hazard en Neymar voor dezelfde posities? Of gaan ze weer eentje op de andere flank posteren, weer zoon gevalletje Bale. Echt onbegrijpelijk dit aankoopbeleid, zoon club met financiële mogelijkheden.

Onbegrijpelijk dat er blijkbaar nog steeds clubs zijn die een godsvermogen aan deze idioot willen uitgeven. Zeer goede speler maar compleet de weg kwijt.

Liever Mbappe bij Real dan Neymar

Als het Real betreft zou ik het jammer vinden, had hem toch graag terug zien keren bij Barcelona. Maar goed, het is zoals het is. Aangezien hij buiten de selectie wordt gehouden zal de interesse wel behoorlijk serieus zijn en zal de transfer er daadwerkelijk van komen.

Hopelijk komt hij naar real, mocht hem nooit maar hij is een geweldige speler. Vamos!

Ik hoop zo ontzettend dat dit over het paard getilde ventje lekker 6 maamden of een jaar op de tribune gaat verpieteren. Kan aardig ballen maar wat een walgelijk persoon, ik hoop dat die nooit maar dan ook NOOIT bij Real Madrid komt te spelen. Zoals ik al zei goede voetballer maar bij real draait het allemaal al niet zo lekker en dan kan je de extra onrust die hij met zich meebrengt er niet bij hebben. Daarnaast 200 mil of in die richting vind ik hem ook niet waard (is tenslotte ook alweer 27 of 28 en brazilianen staan nou niet bepaald bekend om hun lange carrières op alves na)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Paris Saint-Germain

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Rennes367
4.Nantes321
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
Á. Di MaríaMiddenvelder196
Pablo SarabiaMiddenvelder162
M. VerrattiMiddenvelder140
K. MbappéAanvaller1413
K. NavasKeeper150
I. GueyeMiddenvelder131
MarquinhosVerdediger161
Voor de complete selectie: Clubpagina Paris Saint-Germain.

1275 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Paris Saint-Germain 12 11 1 0
2018/2019 Paris Saint-Germain 17 15 2 0
2017/2018 Paris Saint-Germain 20 19 5 1
2016/2017 Barcelona 30 13 7 1
2015/2016 Barcelona 34 24 6 0
Laatste voetbalnieuws

Mbappé wil niets weten van door Franse media verzonnen bijnaam

Paris Saint-Germain rekende woensdagavond met 1-4 af met AS Monaco en Kylian Mbappé was twee keer trefzeker. Samen met Neymar, Mauro Icardi en Angel Di María vormt Mbappé de gevreesde voorhoede...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 19 januari
Olympique Lyon neemt Tino Kadewere voor vijftien miljoen euro over van Le Havre. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren