Feyenoord bevestigt ‘vrijwel zeker’ vertrek Jeremiah St. Juste

Woensdag, 7 augustus 2019 om

Jeremiah St. Juste zal naar alle waarschijnlijkheid op korte termijn bij Feyenoord vertrekken. De Rotterdammers maken woensdagmiddag via de officiële kanalen bekend dat de verdediger ‘vrijwel zeker’ de overstap gaat maken naar FSV Mainz 05, waar hij een vierjarig contract kan ondertekenen. Hoewel Feyenoord geen uitspraken wil doen over de transfersom, gaat St. Juste de club volgens Voetbal International minimaal negen miljoen euro opleveren. Dat bedrag kan door bonussen nog oplopen tot twaalf miljoen.

“St. Juste is een speler die over kwaliteiten beschikt die we graag voor de club hadden behouden. Echter is er voor Feyenoord sprake van een aanbod dat we gewoonweg niet konden weigeren. Over bedragen praten we nooit, maar de hoogte van de transfersom die we voor hem ontvangen is aanzienlijk meer dan we in de toekomst nog verwachten voor hem te kunnen krijgen. Zeker als de speler dan zelf ook aangeeft deze stap te willen maken, moet je dit als club gewoon doen”, legt technisch directeur Sjaak Troost uit. St. Juste zou bij Feyenoord zijn laatste contractjaar zijn ingegaan.

De sportbestuurder geeft aan dat met de verkoop van de verdediger, die donderdag niet van de partij zal zijn als Feyenoord het opneemt tegen Dinamo Tbilisi, ruimte gecreëerd wordt om nog enkele versterkingen binnen te halen. Troost hoopt nog minstens twee aanwinsten te kunnen verwelkomen: “Het beleid van de club is er nu en in de toekomst op gericht om zwaarder in te zetten op de eigen jeugd. We denken met versterkingen meer balans in het team te creëren qua leeftijd en ervaring, iets wat de doorontwikkeling van de jeugd ten goede komt.”

Feyenoord is bezig met de komst van Rick Karsdorp, die woensdag al medisch gekeurd werd en gehuurd zal worden van AS Roma. Het Algemeen Dagblad meldt dat George Johnston en Edgar Ié daar, allebei op huurbasis, waarschijnlijk bij zullen komen. Johnston wordt, in tegenstelling tot eerdere geruchten over een definitieve overstap, gehuurd van Liverpool. Ié zal worden gehuurd van het Turkse Trabzonspor, hij komt naar alle waarschijnlijkheid volgende week naar Nederland. Voor de aanval wordt Ricky van Wolfswinkel nog genoemd als mogelijke versterking.


Poll

Een goede stap voor Jeremiah St. Juste?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

96 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Een vergelijk bedrag van zo'n 9 miljoen is er ook uitgegeven door Feyenoord. Met de doorverkooppercentage en opleidingsvergoeding voor Heerenveen, het salaris van Berghuis, huursom van Karsdorp, verdediger Johnston van Liverpool, salaris Fer, salaris Narsingh, aankoop Kelly. St.Juste was juist 1 van de beste spelers bij Feyenoord. Jammer dat ze een vergelijkbaar bedrag op deze manier uitgeven. Moet nog maar zien of Karsdorp, Fer, Kelly, Narsingh en Johnston echte versterkingen zullen zijn voor Feyenoord.

7 augustus 2019 om 14:14

Wat wil je nou zeggen? Ik las hier maandenlang dat Feyenoord Berghuis moest verkopen aan PSV, zodat er wat geld vrij kwam voor transfers. Dan wordt er eindelijk een beperkte rechtsback verkocht voor minimaal 10 miljoen en is het weer niet goed. Uitstekende zaken van Feyenoord.

7 augustus 2019 om 14:25

Ik denk inderdaad dat Feyenoord hier gewoon heel goed gehandeld heeft. 9 miljoen is de hoofdprijs voor een gemiddelde speler als St Juste.

7 augustus 2019 om 14:31

De prijs is niks mis mee maar hoe Feyenoord het geld uitgeeft stel ik mijn vraagtekens bij of dat wel goed gaat uitpakken.

7 augustus 2019 om 14:37

Het ziet er allemaal heel spectaculair uit bij St Juste maar hij is ook een van de oorzaken van de vele tegengoals. Heeft nog nooit gehoord van positionering en staat af en toe zelfs op nummer 10.

7 augustus 2019 om 14:59

@goat

belangrijkste is dat die 10 miljoen word geinvesteerd in de juiste spelers. anders heb je nog niks aan deze verkoop gehad. laten we hopen dat we nu een keer een paar voltreffers hebben

7 augustus 2019 om 15:07

Ik weet niet wie dat allemaal zegt, maar St Juste heeft in mijn ogen nog steeds de potentie om een goede speler te worden. Snel, technisch, scorend vermogen en een mooie dribbel.

7 augustus 2019 om 15:09

Als ze maar uit het buitenland komen en geen Feyenoord achtergrond dan is iedereen welkom bij Feyenoord voor jou...

7 augustus 2019 om 15:36

Als het waar is dat de drie verdedigers gehuurd worden ipv gekocht, begrijp ik de onvrede best. Daar wordt je op de langere termijn niet beter (en/of rijker) van.

7 augustus 2019 om 14:15

Oh, want die 9 miljoen is nodig om Berghuis en Fer hun salarissen te betalen? Ik zie alleen maar negatieve berichten van jou kant.

7 augustus 2019 om 14:20

Dominique houdt zoveel van Feyenoord dat hij het geen moment van de dag kan los laten. Zie het als een moeder die zich altijd zorgen maakt om haar kinderen, het is aandoenlijk en mooi ook, die rasfeyenoorder Dominiquethiem.

7 augustus 2019 om 15:13

Op zich begrijp ik Dominique ook wel. Hij bedoelt denk ik dat veel spelers voor weinig kopen feyenoord niet geholpen heeft de afgelopen jaren, maar dat er beter in kwaliteit geïnvesteerd moet worden...
Op zich geen gekke gedachte.
Al denk ik echt dat Feyenoord met Fer, Karsdorp en het verlengen van Berghuis echt wel ambitie laat zien en maximale haalt uit de financiële mogelijkheden.

Wat Feyenoord nu het meeste dwars zit is het rare verwachtingspatroon dat ze elk jaar om het kampioenschap moeten meedoen. Feyenoor moet meedoen om de top 3 plekken, verder komen dan de eerste ronde in europa en af en toe een geducte challenger zijn voor het kampioenschap. als alles goed valt. 1x in de 10 jaar.
De druk die er ontstaat doordat men meer veracht, verkrampt spelers. al jaren.

7 augustus 2019 om 14:16

Daar gaat het toch ook om, verkopen om te kopen.
Met de verkoop van st juste komen der 3/4 spelers bij, prima toch.

Karsdorp
Johnston
Van Wolfswinkel,nog niet rond
en die jongen van Lille, ook niet rond

beetje laat al deze transfers, maar blijkbaar kon er niks gekocht worden tot dat er geld beschikbaar was.

7 augustus 2019 om 14:20

Maar is dat zo'n goede manier om het geld van St. Juste te investeren? Karsdorp is een goede back, maar blessuregevoelig en slechts gehuurd. Van Wolfswinkel is overbodig zodra Jorgensen fit is en heeft geen restwaarde. Johnston en Edgar zijn pure gokjes.

Persoonlijk denk ik dat het slimmer was geweest om St. Juste te houden en die gewoon centraal achter te zetten.

7 augustus 2019 om 14:27

Dat is ook precies mijn punt Benzema.

7 augustus 2019 om 14:32

koopt/huurt Feyenoord niks is het niet goed. koopt/huurt Feyenoord spelers is het ook niet goed, neemt Feyenoord en gokje met en goedkoop jonge speler is het ook niet goed.
Koopt Feyenoord een 2e redelijke spits achter Jorgensen zodat we Vente niet meer hoeven te zien ploeteren is het ook niet goed.
Neemt Feyenoord en gokje? ja! is het nodig? Ja!

Je kan maar zoveel doen met een bescheiden budget, iedereen heeft gezien dat de verdediging zo snel mogelijk versterkt moeten worden, en dat Vente zwaar te kort komt zelfs als 2e spits. Doet Feyenoord dat is het ook niet goed.

kortom, het is nooit goed bij Feyenoord :D

7 augustus 2019 om 14:33

St Juste in het centrum word hem ook niet.
Hij heeft zijn snelheid mee en zal voor nu de minst slechtste optie zijn.
Maar tis toch al bijzonder dat er 2 trainers achter elkaar hem niet in het centrum zetten.

De vraag is idd is het een slimme investering. Voor de langere termijn zeker niet voor nu wel.
Er moesten spelers komen die er staan. Denk dat Johnston geen gokkie is. Kuyt zit er tussen en die jongen zit al vrij lang bij Liverpool.

Belangrijkste nu is plaatsen voor europa wat een hels karwei word. Maar het geeft je financieel wel weer wat meer ruimte

7 augustus 2019 om 15:11

Wie moet je dan rechtsback zetten als je al zoveel centrale verdedigers hebt en St Juste je snelste? Nieuwkoop was de beoogde rechtsback, maar bleek te licht dus dan moet je wel overschakelen naar St Juste.

7 augustus 2019 om 14:19

Neem nog een lekkere slok van die fles mer azijn man. Maak het op

7 augustus 2019 om 14:20

Nou dit is gewoon een goede deal hoor. Als je Karsdorp als vervanger haalt mag je de vlag wel uithangen. Feyenoord was ook een beetje verplicht om te verkopen met spelers van nog één jarig contract. Ik ben benieuwd hoe ze morgen zullen spelen tegen Dinamo Tbilisi. Die Burger achterin is sowieso een groot talent. Dat is ook waar Feyenoord op mikt. Zulke jongens de kans geven.

7 augustus 2019 om 14:25

Burger is een middenvelder, toch!?😁

7 augustus 2019 om 14:29

Moeten ze nog maar afwachten of het zo'n goede deal is. Karsdorp is nogal blessuregevoelig namelijk en heeft al heel Lang zijn topniveau niet meer aangetikt. Met St.Juste hadden ze toch meer zekerheid op een bepaalde klasse.

7 augustus 2019 om 14:22

Nu is het Fer en gisteren was het nog Berghuis. Het zit je nogal diep wat er momenteel gebeurt bij Feyenoord. Waarom focus je niet op je eigen club?

7 augustus 2019 om 14:28

Elke keer als ik denk hoe kan iemand zo'n bericht plaatsen, waar allemaal verkeerde informatie in staat komt jouw naam weer naar boven. Dus Feyenoord betaalt met transferinkomsten de salarissen van de nieuwe spelers? Zo werkt het niet. Elke club heeft een pot voor salarissen en een pot voor transfers. Het werkt niet zo dat er een paar miljoen uit de transferpot gehaald wordt om salarissen te betalen. Verder was St Juste zeker niet een van de beste spelers van Feyenoord. Het enige wat hij had was snelheid, verdedigend matig en aanvallend ook weinig toegevoegd. Nu je Karsdorp daarvoor in de plaats kan krijgen ga je er gewoon op vooruit.

7 augustus 2019 om 14:47

Ik zei nergens dat ze salarissen betalen met transferinkomsten. Misschien snap je mijn punt niet helemaal maar dan moet je beter leren lezen.
Moet het nog maar zien of Feyenoord er met Karsdorp erop vooruit gaat ten opzichte van St.Juste.

7 augustus 2019 om 15:36

Ik citeer 'Jammer dat ze zijn vergelijkbare transfersom op deze manier uitgeven.' oftewel Feyenoord geeft zijn vergelijkbare transfersom uit aan de door jouw genoemde posten. Dat is gewoon onzin. Feyenoord geeft de transferinkomsten niet uit aan bijv. de salarissen van Fer en Narsingh. Kortom, je weet niet waar je het over hebt.

7 augustus 2019 om 16:09

Ok ik had het niet juist omschreven dat kan gebeuren. Heb het al aangepast.

7 augustus 2019 om 14:35

Wel lief toch, Dominiekje hoeft deze zomer voor het eerst niet mee met zijn ouders naar de camping op de Veluwe. Helaas zijn al zijn vriendjes daar wel dus nu verveelt dominiekje zich een beetje en gaat hij proberen Sjaak Troost te helpen deze zomer via voetbalzone. Fijne vakantie verder Dominique

7 augustus 2019 om 14:56

Je hoeft het niet met hem eens te zijn, maar jouw reactie valt qua niveau in de categorie 'zo zou mijn peuter reageren'. Geef dan aan waarom hij fout zou zitten, maar zo kinderachtig reageren? Krijg je daar een goed gevoel van?

7 augustus 2019 om 15:39

Ik ben het wel met je eens Kyle, maar Dominique zijn reacties op artikelen over Feyenoord zijn altijd doordrenkt met onwaarheden en rare aannames. Of hij provoceert altijd, wat de admins hier dus toelaten, of hij kan echt niet logisch nadenken. Ik hoop op het eerste. Hij verwijt Feyenoord enkel bekende namen te kopen, kopen ze Kelly of die CV van Liverpool dan zullen ze vast niet goed zijn want hij heeft er nooit van gehoord. Hij geeft aan dat Feyenoord de transferinkomsten uitgeeft aan de salarissen van spelers, terwijl dit budgettechnisch heel anders werkt.

7 augustus 2019 om 15:40

@kyle66; lijkt me niet dat Fcrrr het alleen over dit comment van Dominique heeft. Die is als Ajacied de laatste weken erg (en vooral denigrerend en negatief) actief op Feyenoord-topics. Als hij dan toch niets fatsoenlijks te melden heeft (ik laat in het midden of dit comment daar wel toe behoort, want dit is misschien nog de meest normale) dan kan ik me goed voorstellen dat Feyenoorders daar een keer klaar mee zijn.

7 augustus 2019 om 15:40

Edit: dubbel, kan weg

7 augustus 2019 om 15:56

@DVV en @Ijsmuts, ik kan me voorstellen dat jullie er klaar mee zijn als hij steeds denigrerende reacties plaatst. Ik kan me als Ajacied ook niet vinden in diens woorden, zelfs niet als het gaat om reacties op een artikel over Ajax. Maar ik vind de reactie van fcrrr ook kinderachtig. Verlaag je dan niet tot hetzelfde niveau als Dominique.

7 augustus 2019 om 16:10

Heb mijn bericht al aangepast. Uiteraard gaat Feyenoord geen salarissen van transferinkomsten betalen.

7 augustus 2019 om 16:44

Kyle je hebt gelijk dat mijn reactie sjieker had gekund, maar bij sommige leden ben je er zo klaar mee. Dominique is inderdaad al dagen feyenoord aan het bashen bij werkelijk ieder bericht. Blijkbaar reageert hij hier wel op want hij heeft zijn bericht aangepast

7 augustus 2019 om 16:57

@FCRRR, ik kan me echt voorstellen dat je op een gegeven moment dan klaar bent met zulke reacties. Gewoon niet op reageren. Dat doe ik meestal ook niet op de reacties van Dominique. Hij komt ook met de meest idiote voorstellen over mogelijke aankopen voor Ajax. Reageer ik ook niet meer op. En Feyenoord bashen of welke andere club ook, is stompzinnig.

Heeft er misschien niet precies mee te maken maar het middenveld van Feyenoord aankomend seizoen is dat Fer, Kelly en Kokcu?

7 augustus 2019 om 14:12

Voor de komende weken lijkt het Fer - Burger - Kokcu te worden. Toornstra is nog geblesseerd maar zou evt weer in de basis kunnen komen ten koste van Burger. Ook lijkt Tapia een goede indruk te maken op Stam. Ayoub is wel klaar bij Feyenoord. Zowel Gio als Stam hebben hem te licht bevonden lijkt het.

7 augustus 2019 om 14:21

Ik hoop echt dat Tapia gaat spelen, bij Peru speelt die toch altijd goed?

7 augustus 2019 om 14:32

Ja bij Peru is het een hele goede en belangrijke speler. Bij Feyenoord heeft hij echter op de momenten dat hij speelde het niet laten zien. Vertraagde vaak het spel, veel slordige fouten met grote kansen of tegendoelpunten als gevolg. Dus logisch dat hij weinig gespeeld heeft. Ik had hem eigenlijk nog wel als CV willen zien dit jaar. Maargoed bij hem is het nu afwachten wat er gebeurt met zijn contractuele situatie. Verlengen = spelen (mits goed genoeg natuurlijk), en anders banken wat mij betreft.

7 augustus 2019 om 14:42

@kurdmadrista

Peru speelt verdedigend en dan komt Tapia blijkbaar goed tot zijn recht. in een Feyenoord die het spel zelf moeten maken lijkt hij minder goed te renderen

7 augustus 2019 om 14:52

Valt ook wel mee. Gemiddeld 45% balbezit op de afgelopen Copa America. 2 wedstrijden tegen Brazilie, Uruguay, Chili, Venuzuel en Bolivia zijn dan ook niet de minste wedstrijden. Ook op het WK speelden ze leuk verfrissend voetbal.

7 augustus 2019 om 15:02

Jawel hoor , dat deed hij bij Willem II ook. Zijn kracht ligt juist in aansluiting van middenveld op aanval. Daarnaast is hij internationaal gelouterd. Die had echt wel ff een overtreding gemaakt om die counter bij de 1-2 zaterdag te voorkomen

7 augustus 2019 om 14:12

Ik denk niet dat Kelly direct speelt aangezien Fer op die positie de voorkeur heeft.
Toornstra zal met zijn routine waarschijnlijk ook wel weer ingezet worden.

7 augustus 2019 om 14:13

Als toornstra fit is gaat hij spelen inplaats die kelly.

7 augustus 2019 om 14:14

Ik verwacht Fer, Toornsta en Kokcu. Berghuis toch op rechts. Kokcu heeft een prima indruk gemaakt, waardoor je hem niet meer kan passeren. Fer is erg belangrijk in verdedigend opzicht en Toornstra zorgt voor diepgang en scorend vermorgen. Het is echter afwachten hoe Toornstra terugkomt van zijn blessure. Berghuis kan dan eventueel nog op 10, want met Sinistera en Narsingh heb je ook twee redelijke rechtervleugelaanvallers. Kelly is in de voorbereiding op verdedigend vlak erg zwak gebleken.

7 augustus 2019 om 14:21

Ik denk dat Sinnistera nu door Stam beoogd wordt als speler voor op de linkerflank.

Had dan botthegin en van der heijden verkocht... en st just naar cv .. met karsdorp rechts back ... nu zit je centraal nog met een probleem ....

7 augustus 2019 om 14:12

maar wie wil bottegin en scharie kopen dan? volgens mij begint het nog altijd dat een club eerst interesse moet hebben in een speler... Hier in het dorp speelt er wel een blinden elftal... ik wil daar wel even informeren of zij interesse hebben in 2 verdedigers die niet kunnen verdedigen.. #dtv

7 augustus 2019 om 14:12

Als er geen interesse is voor Botthegin en van der heijden, kan je willen wat je wil maar der is geen interesse voor een fatsoenlijk transferbedrag.

7 augustus 2019 om 14:15

Er schijnt voor Arie wel veel interesse te zijn. Mag gratis weg. Botje moet je gewoon houden voor de keren dat je achteruit moet als ploeg. Kopt nog steeds alles weg.

7 augustus 2019 om 14:17

Die 2 tractors raak je niet kwijt aan de straatstenen.

7 augustus 2019 om 14:20

Er komen 2 Cv's aan Johnston en Le, in hoeverre die er gelijk zullen staan is maar de vraag. Jonston schijnt rond te zijn maar is nog maar 20. Die Edgard Le komt naar verwachting volgende week. Allebei mandekkers van het stevige soort. Wellicht zekerder dan Van der Heijden en Botteghin met 30 ruimte in de rug maar of ze de bal beter gaan inspelen dan die 2?

7 augustus 2019 om 14:23

Ja Delano, jammer dat Feyenoord dat bod van 9 miljoen op Van der Heijden heeft laten lopen..

Sven van Beek op rechtsback😍

7 augustus 2019 om 14:15

Want Karsdorp is niet gehuurd?

7 augustus 2019 om 16:32

Ik zie van Beek nog liever op de back dan in het centrum eerlijk gezegd....

Jammer maar helaas en nu maar hopen dat ze er uit kunnen komen met Bruno Martins Indi en anders Kelvin Leerdam.

Het ga je goed strijder Jeremiah, 010-heldje!

7 augustus 2019 om 14:12

Kelvin Leerdam, is dat serieus?

7 augustus 2019 om 14:16

Yup heb ik altijd een heerlijk ventje gevonden zat ook bijna bij het nederlands elftal. Is in alles een soort van frenkie de jong maar dan zwart uitgevoerd.. Kan een heel elftal ontregelen en daarbij toch weer direct het eea voetballend oplossen

7 augustus 2019 om 14:18

Laat grapjes maken maar aan andere mensen over. Overigens heeft St Justs niets gepresteerd om een held te worden genoemd.

7 augustus 2019 om 14:21

Mag ik mijn eigen mening geven geitje? Als ik vind dat jeremiah een held vind dan is dat mijn held punt! En daarnaast wie zegt dat ik grappen maak ook dit is mijn ongezouten mening en als het je niet aanstaat lees je mijn post maar niet en nu weer snel verder gaan spelen in de zandbak lekker zandtaartjes maken op de camping..

7 augustus 2019 om 14:49

Ik las deze week juist veel reacties van Feyenoord-supporters dat St. Juste de beste verdediger van Feyenoord was en dat hij niet voor minder dan 12 miljoen weg mocht. Nu lees ik weer dat 9 miljoen een uitstekende deal is en dat hij prima gemist kan worden. Hopelijk begrijp je dat ik die berichten heel tegenstrijdig vind.

7 augustus 2019 om 15:21

Maakte een goal in de CL waardoor Feyenoord niet de slechts presterende Nederlandse club bleek te zijn...

Prima, door zijn vertrek komen der minimaal 3 spelers bij, misschien nog die jongen van Lille. Nu Karsdorp der bij is ga je der op vooruit, kwa blessure gevoeligheid zit het ook wel op het zelfde lijn, St juste raakte vorig seizoen geblesseerd na elke botsing, en was ook helft van het seizoen niet beschikbaar door blessures.

Ik las dat Troost ergens zei dat er vol op eigen jeugd ingezet wordt. Hoe is dan de komst van Narsingh, Kelly, Karsdorp, twee huurspelers die hierboven genoemd worden uit te leggen? Huurspelers word je toch sowieso bijna nooit beter van.

Heb het idee dat het Feyenoord team ook steeds ouder wordt, en dan lees ik over meer balans qua leeftijd creëren. Nu is het mijn club natuurlijk niet, maar ik zou hier als supporter toch niet heel blij van worden.

7 augustus 2019 om 14:31

Kokcu, Burger, Bannis, Bijlow, Sinitera, Geertruida is toch echt jeugd. Vente en Nieuwkoop zijn ook jeugd maar niet goed genoeg. Ook Fer en Van Beek komen uit de jeugd. Hanson zal waarschijnlijk weggaan. Das meer dan Ajax waar De Wit, Ekkelenkamp en Eiting nauwelijks een rol spelen. Voor de rest tel ik alleen Veltman, Dest en Mazraoui. Gravenberch en Lang kloppen op de deur.

7 augustus 2019 om 14:39

@elphenomeno

Bijlow vind ik echt drie keer niks en bij die Geertruida heb ik ook mijn twijfels

Kokcu en Bannis lijken me idd wel talenten aan wie Feyenoord in de toekomst kan cashen

7 augustus 2019 om 14:42

Ik reageer op die gozer die zegt dat er niks doorbreekt, terwijl dat natuurlijk niet het geval is.

7 augustus 2019 om 14:44

Omdat je Ajax in mijn naam ziet, hoef je toch niet meteen alles te gaan vergelijken met Ajax? Ik reageer gewoon op dit bericht en zou het fijn vinden als niet meteen alles vergeleken wordt met Ajax.

Om even inhoudelijk te reageren, van Burger, Bannis en Bijlow is het ook maar de vraag of ze goed genoeg zijn en Sinisterra is een jaar geleden over gekomen uit Colombia. Daarnaast gaat het er vooral om dat deze spelers de jeugd in de weg gaan zitten. Als je vertrouwen hebt in Geertruida, geef hem dan de kans en ga geen huurspeler halen die na 1 seizoen de deur weer dichttrekt.

En dan even heel kort wat Ajax betreft, zij willen aansluiten bij de Europese subtop. Als je in 1 seizoen De Ligt, de Jong en van de Beek verkoopt, staan daar niet meteen toptalenten voor klaar. Dat gebeurt altijd in golven, dus je kunt niet zo even een blik open trekken. Om toch op een bepaald niveau te blijven, kan ik er dus prima mee leven dat we het even met wat meer buitenlanders moeten doen. Kapitaal moet namelijk op het veld staan en niet op de bank!

7 augustus 2019 om 14:51

@El Phenomeno

dat is idd onzin alleen de talenten als De Vrij, Kongolo, Karsdorp etc. die ons echt beter maakten die zijn momenteel schaars. al denk ik wel dat die Kokcu zo een speler kan worden en Bannis is ook talentvol

7 augustus 2019 om 14:38

daar word je ook niet vrolijk van als supporter. als je ziet dat AZ de afgelopen 3 jaar 76 miljoen aan uitgaande transfers binnen haalt en je kijkt naar de "toptransfers" van Feyenoord dan kan je nu al incalculeren dat het een heel lastig verhaal gaat worden om AZ structureel achter je te houden als het nog 1 of 2 jaar doorgaat zoals het nu gaat

7 augustus 2019 om 14:43

Wat heeft dat geweldige AZ gehaald met die 76 miljoen? Een paar transfervrije spelers die door Feyenoord zijn afgewezen. Ze hebben wel een paar toptalenten lopen.

7 augustus 2019 om 14:54

@g0at

dat weet ik niet maar zolang dat geld er is hebben ze financieel meer mogelijkheden als Feyenoord die het op dit moment moet hebben van twijfelachtige transfervrije spelers en huurlingen en koopjes als Kelly en Johnston waarvan we niet weten wat ze kunnen. hopen dat die laatste twee kunnen verassen maar het aankoopbeleid is niet echt ambitieus. het lijkt er wederom op dat kwantiteit boven kwaliteit gaat bij Feyenoord

Jahanbaksch, Vincent Janssen en Weghorst bleken voor weinig geld iig topaankopen voor AZ. ze waren sportief van meerwaarde en hebben uiteindelijk ook nog eens 58 miljoen opgeleverd

7 augustus 2019 om 14:57

Dat klopt op zich maar dat ligt niet aan deze transfer, das een mooie. Als Feyenoord nou eens met dit geld niet weer een net-niet-speler koopt voor 5 miljoen of zo.....maar of een jeugdspeler de kans geeft op rechtsback of een zeer betaalbaar alternatief zoals bijvoorbeeld een Fernando Lewis van Willem II voor een miljoentje of 1,5. En dan de circa 8 miljoen eens steken in het kopen van jonge talenten met groeipotentieel en/of het opzetten jong Feyenoord in de KKD...dan zou dit wel een mooie stap zijn

7 augustus 2019 om 15:00

@Japie, ik begrijp dat jullie blij zijn met nieuwe krachten, maar het is natuurlijk de vraag in welke mate het ook echt versterkingen zullen zijn. Van Karsdorp moet eerst maar blijken of hij hele wedstrijden kan spelen en als hij volgend jaar helemaal fit is, gaat hij terug naar Rome. Kelly werd met veel bombarie binnengehaald maar ik krijg de indruk dat hij niet in de basis zal staan. johnston en Lé worden blijkbaar gehuurd, dus ook geen lange termijn oplossing. Ik blijf het gevoel houden dat Feyenoord alleen op de korte termijn denkt en niet op de lange termijn.

7 augustus 2019 om 15:44

De vraag is alleen wie ze met al dat geld kunnen kopen. De categorie waarin Feyenoord vist zal bijna altijd voor Feyenoord kiezen tov AZ. Het enige is dat AZ zich misschien wat meer miskopen kan permitteren, dus wat meer risico kan nemen. Echter, de achterban en potentie van AZ blijft op de lange termijn gewoon een stuk kleiner dan die van Feyenoord. Willen zij structureel voorbij Feyenoord gaan hebben ze niet veel aan een paar toptransfers.

7 augustus 2019 om 16:00

@DVV, natuurlijk is Feyenoord een grotere club dan AZ. Daar twijfelt niemand aan. Het punt is juist dat Feyenoord daardoor juist meer geld zou moeten kunnen krijgen voor uitgaande transfers en dat gebeurt niet.

7 augustus 2019 om 16:46

@kyle66

ik ben het zoals zo vaak helemaal met je eens. bij Feyenoord lijkt geld binnen halen geen rol te spelen, het is constant pleisters plakken op de wonden en dweilen met de kraan open ipv een helder beleid te hebben dat je op de langere termijn sportief en financieel weer stappen vooruit laat maken

7 augustus 2019 om 16:49

@dvv20

dat dachten we ook van FC Twente. het is dat die Munsterman iets te veel doorsloeg en zichzelf financieel in de nesten ging werken maar die hebben in het begin met een gezond beleid toch aardig wat goede spelers weten binnen te hengelen. na het kampioenschap is het toen mis gegaan met vreemde en dure aankopen uit Zuid Afrika en weet ik veel waar ze allemaal vandaan kwamen maar daarvoor hadden ze met Elia, Arnautovic, N'kufo etc. geweldige spelers lopen die binnen hun budget pasten

7 augustus 2019 om 14:41

Burger, Kokcu en Vente speelden gewoon afgelopen weekend. Vente komt nog tekort en Bannis is te jong. Malacia heeft Haps voor zich. Dat Geertruida nog geen kans heeft gekregen, snapt niemand in Rotterdam.

7 augustus 2019 om 14:47

Burger speelde ja, maar wel als een krant

7 augustus 2019 om 15:07

@goat

Vente komt geloof ik al 3 jaar tekort. dat zie ik echt niet meer goed komen

7 augustus 2019 om 15:32

@jajaja007 - Haha, wauw. Ja, hij had die gozer gewoon aan z'n shirt moeten trekken. Maar Burger speelde persoonlijk juist een goede pot.

12 miljoen voor St Juste. Dat is serieus geld zeg voor een back van subtopnivo. .

7 augustus 2019 om 14:40

9 miljoen hã©, en daarvan gaat er ook nog 2 naar SC Heerenveen. iets meer dan de helft van die 12 dus.

Hopen dat Karsdorp snel aansluit. Ook Toornstra kan prima rechtsback spelen. Komt naast die gozer van Liverpool nog een andere cv?

7 augustus 2019 om 15:33

Die Edgar Ie schijnt dus nog volgende week te komen.

7 augustus 2019 om 16:02

Wat moet je daar van verwachten?
Ik hoop dat Edgar le kan verrassen!

Voor een miljoentje of 1,5 Fernando Lewis van Willem II kopen en je gaat er niet op achteruit en steekt 7,5 miljoen tot 10,5 in de pocket

Dom van ze, ze gaan toch niet een toptalent verkopen aan zo'n club.. en amper een goede prijs te noemen ook.. komop joh.. kansloos

Toch erg jammer. Karsdorp lijkt te komen en Johnson ook . Als st juste dan naar het centrum gaat , dan heb je best een aardig team.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.Vitesse242
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. BerghuisAanvaller158
L. SinisterraAanvaller152
C. ToureAanvaller00
J. BijlowKeeper00
Elber EvoraKeeper00
N. MarsmanKeeper20
K. VermeerKeeper140
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

17 fans
Verdediger, 23 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 14 december
Unai Emery wil niet meteen aan de slag na zijn gedwongen vertrek bij Arsenal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren