Van den Brom teneergeslagen: ‘Je bent een heel jaar lang hiermee bezig’

Vrijdag, 2 augustus 2019 om

John van den Brom baalt flink van de vroege uitschakeling van FC Utrecht in Europa. In de tweede voorronde van de Europa League bleek HSK Zrinjski Mostar over twee wedstrijden te sterk. Na een 1-1 gelijkspel in eigen huis, ging Utrecht donderdagavond in de verlenging met 2-1 onderuit in Bosnië en Herzegovina. “Dit is verschrikkelijk”, aldus de trainer tegen FC Utrecht TV.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

63 reacties (laatste reactie door jajowi)

Ja, het is heel slecht... maar al die negativiteit gelijk... een paar dagen terug was het allemaal nog top, kon FCU voor de 3e plek gaan en nu wordt het niks meer... kutclub, kuttrainer, kut aankopen.... beetje kortzichtig

2 augustus 2019 om 10:00

Ik snapte de Hype rond Utrecht uberhaupt al niet hoor, nog voor deze wedstrijden.
De spelers die gehaald werden waren namelijk eerder allemaal al te ligt bevonden bij grotere clubs..
Spelers die het moeten gaan doen voor Utrecht zoals Maher (door de mand gevallen bij Psv) Gustafson (te licht bevonden door Feyenoord) Cerny (die heeft in 4 jaar Ajax nagenoeg nooit indruk gemaakt) Lonwijk (overbodig bij Psv)

En dan verwachten dat de aanval geopend kan worden op plek 3 (of misschien zelfs 2?)

Het is voor Utrecht begrippen een prima selectie... Maar voor de top 3 echt geen volwaardig gevaar!

2 augustus 2019 om 10:07

@stengun, ik ben het absoluut niet met je eens dat Utrecht geen gevaar is voor Feyenoord. PSV en Ajax zijn een heel stuk verder, maar qua selectie doet Utrecht niet veel onder voor Feyenoord.

2 augustus 2019 om 10:15

Ik zou oprecht geen 1 speler van Utrecht kunnen noemen die bij Feyenoord in de basis zou staan!
Ik kijk misschien door een gekleurde bril.
Maar Wie is bij Utrecht in de basis nou beter dan bij Feyenoord?
Misschien Maher... maar daar houdt het dan ook wel weer op
Vermeer - Jensen (lijkt me toch duidelijk Vermeer)
St Juste - Klaiber ( gelijkwaardig)
Botteghin - Bergstrom ( Botteghin is wat betrouwbaarder)
Heijden - Janssen (lood -oud ijzer)
Haps - Guwara (haps, geen discussie mogelijk)
Fer - Maher (vooralsnog gelijkwaardig)
Toornstra - Gustafson (toornstra is veel minder wisselvallig)
Kokcu - Streek (kokcu heeft nu al een minimaal gelijkwaardig niveau)
Berghuis - Kerk ( geen discussie mogelijk hier!)
Vente - Lonwijk (beide niet goed genoeg)
Larsson - Cerny (lijkt me toch duidelijk Larsson)

EN dan neem ik dus niet eens mee dat Jorgensen niet fit is.

2 augustus 2019 om 10:33

St.juste duidelijk beter dan Klaiber. Fer ook beter dan Maher. Er is geen Utrecht speler die bij ons in de basis zou staan. Kerk zou een goede wissel zijn, en Bergstrom misschien ook.

2 augustus 2019 om 10:34

@B.Badpak Ik vind Utrecht een slechtere selectie hebben dan AZ. Als er een ploeg is die een aanval kan doen voor de 3e positie dan is het AZ wel. Utrecht mag met Vitesse gaan vechten om de 5e plek. Ik zie eerlijk gezegd ook niemand bij Utrecht die bij Feyenoord basis zou staan..

2 augustus 2019 om 10:43

Voor zowel st juste als voor Fer geldt bij mij dit:
Eerst 5 wedstrijden fit blijven en spelen... DAN noem ik ze beter dan hun concurent bij Utrecht

Want Fer en Jerry hebben geen geweldige track-record qua fitheid he

2 augustus 2019 om 10:44

Inderdaad, ik snapte daar ook niks van. Ze zouden nog net geen kampioen worden, maar ik kan je vertellen dat er weinig spelers van Utrecht bij ons in de basis zouden staan. Maher en wellicht een centrale verdediger, maar dan houdt het wel op.

2 augustus 2019 om 10:44

@mrmilik
Ik vind de selectie van AZ gemiddeld genomen nog vrij matig, maar 1 ding hebben ze daar wel wat bij Utrecht ontbreekt...
Doelpunten/dreiging
Spelers als Stengs en Boadu.. die hebben ze bij Utrecht niet!

2 augustus 2019 om 11:06

@Stengun Buiten het feit dat ik het helemaal met je eens ben dat Feyenoord een betere selectie heeft, vind ik Vente wel een enorm mankement. Dan zou ik nog eerder die Bannis de kans geven of een jeudige andere spits scouten. Want in Vente zie ik oprecht en objectief geen enkel aspect want hem een spits van het niveau Feyenoord maakt.

2 augustus 2019 om 12:16

@stengun het lijkt mij gezien het verschil in budget tussen Feyenoord en Utrecht toch wel verdomd logisch dat Feyenoord betere spelers heeft..

Ik heb in ieder geval geen seconde de illusie gehad dat wij dit jaar of in de komende 5 jaar al een echte aanval kunnen inzetten op p3.. We zijn pas onderweg richting p4 en zelfs die strijd is nog ver van gewonnen.

2 augustus 2019 om 13:36

Streek heeft al aardig wat goede wedstrijden gespeeld voor FCU dat kan je van Kokcu gewoon niet zeggen. Daarbij vind ik Kokcu iets te veel gehypet vanuit Rotterdam.

En laten we Larsson nou niet bestempelen als een topper. Is gewoon een matige voetballer dat voor te veel geld is overgenomen van Heereveen.

Feyenoord heeft gewoon weet liggen slapen. Cerny is gewoon een heel groot talent dat op meerdere posities kan spelen. Op alle aanvallende plekken van het veld kan hij spelen.

Maher is een totaal andere voetballer dan Fer. Als je dat niet ziet moet je voor het gemak alleen al hun postuur vergelijken.
Ook hier heeft Feyenoord weer zitten dromen. Deze jongen hadden ze vast moeten leggen. Want die Kokcu gaat Feyenoord echt niet voorzien van passing en inzicht.

2 augustus 2019 om 13:39

We willen alleen Ayoub terug die Berghuis met zijn maniertjes mag je houden! Larsson heeft ook helemaal niets laten zien. Berghuis ik zal het nooit vergeten hoe die omviel in die thuis wedstrijd tegen Utrecht na die aai over zijn bol.

2 augustus 2019 om 13:49

@stengun, natuurlijk heb jij als supporter een duidelijke voorkeur.

Vermeer heeft een jaar niet gespeeld, dus je moet nog maar eens zien of die beter is dan Jensen. Klaiber is beter dan St Juste, Janssen is beter dan v/d Heijden. Haps heeft een jaar nauwelijks gespeeld en Guwara kennen we nog niet, dus Haps beter vinden is ook vrij frappant. Fer is jaren weggeweest, hebben we geen zicht op, Toornstra en Gustafson is lood om oud ijzer, Kokcu heeft alleen nog laten zien wisselvalliog te zijn, terwijl v/d Streek een gelouterde prof is. Berghuis sla ik opok hoger aan, maar Kerk is minstens zo belangrijk voor Utrecht. Die laatse vier aanvallers hebben allemaal nog niets laten zien bij hun huidige clubs, maar die van Utrecht mogen van mij het voordeel van de twijfel krijgen, waar die van Feyenoord inmiddels een streep door kan.

Zo zie je maar, al sla ik Feyenoord hoger aan, ik heb er een heel andere kijk op dan jij. Het ligt veel dichter bij elkaar dan jij denkt en het is mij om het even welke selectie beter is, terwijl jij duidelijk een voorkeur hebt.

2 augustus 2019 om 15:08

Met deze opmerking bewijs je al bijzonder weinig kijk op het spelletje te hebben... Bergstrom????? Die was over beide wedstrijd zo ongelofelijk slecht dat ie bij Telstar nog op de bank zou zitten. Daarnaast moet je nog maar afwachten wat Fer gaat brengen. En st.juste is te vaak geblesseerd. Dus alleen al obv z'n blessuregevoeligheid zou ik altijd voor Klaiber kiezen.

2 augustus 2019 om 10:04

En terecht. Mag wel nog negatiever. Zo verkloten tegen een tegenstander die echt van een bedenkelijk niveau is. Seizoen vergooid voordat je begonnen bent en heel lang een negatief sentiment rond de club.

2 augustus 2019 om 13:39

Leuk elftal op papier, dat hebben ze eigenlijk al een aantal seizoenen. Maar ik denk dat ze ff tijd moeten nemen om op elkaar in te spelen. Verwacht dat ze tussen plaats 6 en 10 eindigen.

2 augustus 2019 om 11:58

Niks kortzichtig, een klap voor het Nederlandse voetbal met een vergaande reikwijdte: weer geen punt op de Fifa coefficiente lijst.... bedankt hoor Utrecht voor deze wanprestatie tegen een halve amateurclub... Differdange versie 2. Van de Brom is slechts teneergeslagen, ik zou woedend zijn (ben ik ook).
Door dit soort elk jaar terugkerende wanprestaties mag de kampioen van NL over twee jaar 4 voorrondes spelen om in te kunnen stromen in de Cl.
Verliezen van HSK Zrinskji Mos....ach laat ook maar.

2 augustus 2019 om 15:22

Tuurlijk is dit kortzichtig. Ik zeg ook helemaal niet dat het allemaal wel meevalt. Dit is een schande van het grootste formaat. Ik doel er alleen op dat de publieke opinie een dag geleden vol lof was over de aankopen, over van den Brom en over hoe alles leeft rondom de club.... een dag later is alles kut. Aankopen, trainer, alles..... dat is kortzichtig. Feit blijft dat dit een absolute blammage is, maar het zegt weinig over het eredivisieseizoen dat nog steeds een mooi seizoen kan worden voor Fcu.

2 augustus 2019 om 12:10

Als het vuur gedoofd is dan komen de wolven

2 augustus 2019 om 13:40

Hahaha mooi gezegde maar wel terecht. Een wanprestatie van Utrecht. Een ploeg uit Bosnië. Kom op man. Drama dit

2 augustus 2019 om 13:36

Je moet de competitie en voorronde Europees voetbal altijd scheiden. Hoe Utrecht het het komende seizoen gaat doen t.o.v. Ajax, Psv, Feyenoord, AZ en Vitesse heeft helemaal niets te maken met een uit- en thuisduel tegen een nietszeggend clubje uit Mostar. Sowieso moet je voetbal nu beoordelen en niet over 9 maanden; Utrecht heeft nu een wanprestatie geleverd, maar kan gerust aan het eind van het seizoen de verwachtingen overtroffen hebben.

Het kan allebei en het ligt echt aan jou dat je deze twee gescheide zaken door elkaar haalt..

On topic: ondanks dat we dit fenomeen al seizoenen lang achter meemaken, blijft het nog steeds onwerkelijk dat de jongeheren die daadwerkelijk op het veld staan nog steeds niet geleerd hebben van het recente verleden.

Dat het hoofdtoernooi vrijwel onhaalbaar is omdat in de playoffronde waarschijnlijk een te sterke geplaatste club geloot zou worden doet er niets aan af dat het te bespottelijk voor woorden is dat Utrecht zich laat piepelen door deze matige voetballers. Zelfs met die bizarre tegengoal had Utrecht dit eenvoudig moeten klaren. Als je die spelers naar Utrecht haalt, zit het leeuwendeel niet eens bij de selectie en de anderen op de bank.

Ik heb geen goed word voor jou zijn wisselbeleid van gisteren, Utrecht Utrecht Utrecht.... wat heb je mij gisteren teleur gesteld. Zo afscheeuwlijk slecht. Win lekker dit jaar de beker en plaats je zelf rechtstreeks voor eul, want via deze weg zit het niet in voor utrecht

2 augustus 2019 om 10:02

Alsjeblieft niet zeg. Utrecht kost ons zo al genoeg punten, die hoeven we niet in de groepsfase EL punten te laten verspelen.

2 augustus 2019 om 10:36

Ik snap dat je zo denkt, maar Utrecht heeft bijv vorige jaar niet slecht gedaan. Utrecht blijft Utrecht, ze kunnen winnen van Ajax of PSV maar verliezen van Emmen of Pec tja ik ben het gewend na 11 jaar lang supporter te zijn van deze prachtig club

2 augustus 2019 om 12:20

@dhr.utreg1 ag ja, al die gasten blijven lekker allemaal alleen die 2 slechte dingen herhalen. 2 jaar geleden verliezen van Zenit kan gebeuren, het EL groepsfase tegen Napoli en Liverpool hoor je ze ook niet over.. want dat komt niet uit voor hun afzeik agenda..

Gister was een drama, mede mogelijk gemaakt omdat je gewoon blijft proberen te voetballen tegen een team dat niet wil voetballen. van de Brom had de tactiek om moeten gooien, meer schieten van afstand en niet zo lang blijven breien op een aanval.

2 augustus 2019 om 13:42

Dat betekend dat ze geen topploeg zijn wat de meeste uit Utrecht momenteel wel denken.

Ik heb geen goed word voor jou zijn wisselbeleid van gisteren, Utrecht Utrecht Utrecht.... wat heb je mij gisteren teleur gesteld. Zo afscheeuwlijk slecht. Win lekker dit jaar de beker en plaats je zelf rechtstreeks voor eul, want via deze weg zit het niet in voor utrecht

2 augustus 2019 om 10:03

Wen er maar aan.. Niemand begrijpt sjonnie zijn wisselbeleid

2 augustus 2019 om 13:43

Bij ADO heeft hij puik werk geleverd.

vd Brom kan zich beter schamen voor zn eigen wisselbeleid en het algehele vertoonde spel over 2 wedstrijden. Want Utrecht was gewoon niet om aan te gluren... 'daar speel.je dan een jaar voor'

Vorig jaar bij AZ overkwam hem hetzelfde. Kan hij zijn ploegen dan wel prepareren voor deze vroege kwalificatierondes? Utrecht startte vorig jaar ook niet best in de competitie. Koste destijds de trainer ook de kop. Dus niet alleen v.d. Brom, maar ook de club zelf maakt dus wederom dezelfde fout.

2 augustus 2019 om 10:06

Team niet op tijd op orde, geen spits beschikbaar. Same story every year. Ajax lukte het vorig jaar om op tijd Blind en Tadic toe te voegen en dat betaalde zich direct uit. Hoe moeilijk is om je voor te bereiden? Je weet dat je van Dessers af wilt, doet hem weg, en haalt Dalmau maar die is vervolgens niet beschikbaar. Je enige spits laat je op de bank zitten en je zet er een speler in die bij Jong PSV als matig werd beschouwd. En v/d Brom is niet in staat om vuur over te brengen op z'n teams, bij ADO waren het eerder Immers, Beugelsdijk en Verhoek die dat brachten in zijn succesvolle seizoen. Het kost hem elk jaar tijd om een voetbalmachine te creeëren en dat kan je je niet veroorloven in deze voorrondes, dan moet je resultaattrainer zijn.

2 augustus 2019 om 10:40

Ajax had ook het geld om die toendertijd gok te nemen en die is goed uitgepakt.
Hadden ze het niet gered dan kwam er ook een bak kritiek dat de gehaalde spelers te duur en te oud waren etc...etc...

Ik pleit er voor om gewoon de eredivisie een maand eerder te laten beginnen en dan ook gelijk de Nederlandse transfer markt te sluiten.
Heb je alle ploegen in zijn ritme, meer tijd in je speelschema om te schuiven en je bent van dat transfer geneuzel af.

2 augustus 2019 om 11:26

Nog een maand eerder? Dan begin je dus begin juli. Moet je eind mei dus al aan de voorbereiding beginnen. Dan zijn de Europese toernooien nog bezig, is het EK en WK, en in die periode wil jij al weer aan de voorbereiding beginnen. Dat kan natuurlijk niet. En als je de transfermarkt eerder dicht doet, dan kunnen spelers nog wel steeds naar landen waar de transfermarkt langer open is.

2 augustus 2019 om 12:19

voor mijn gevoel was de situatie bij AZ toen anders als bij Utrecht nu.
Ik dacht dat utrecht de selectie redelijk op order had, dat was bij AZ vorig jaar niet het geval, die waren net Weghorst en Jahanbakhsh kwijt en hadden daar niemand voor terug gehaald.

2 augustus 2019 om 12:22

@london Calling: in hoe verre kan je spreken van redelijk op orde.. je koopt een spits die bij Heracles lekker op dreef was.. maar die kan niet mee doen want is niet fit.
De verdediging is al jaren een bron van wanhoop onder de Utrecht supporters en toch veranderd er daar geen drol. Gelukkig hebben we wel een overvloed aan middenvelders.....

2 augustus 2019 om 13:31

Dat was een keuze van AZ he om geen noemenswaardige spelers terug te halen van AZ. Beetje arrogant als je het mij vraagt. Ze hebben een leuke jeugdopleiding, en ze denken daar op te kunnen voortborduren. Ze willen graag derde club worden, maar dan moet je dus ook geld durven investeren. Nu snap ik dat ze bij AZ niet gelijk weer in een financieel slechte situatie terecht willen komen, maar volgens mij moet er wel wat geld zijn na de verkoop van Janssen, Weghorst en Jahanbaksh. En zo misschien ook nog Guus Til.

Heeft van De Brom ooit de Europa Leauge gehaald na play offs gespeeld te hebben ?

2 augustus 2019 om 10:02

1x met az volgens mij

2 augustus 2019 om 11:24

Ja en toen kwam Lyon..van de Brom en topvoetbal is echt een dramatisch combi. In Alkmaar liggen ze nu al maanden krom van het lachen.

Misschien vd Brom, had je kritisch kunnen kijken naar vorige week en de fouten die je toen zelf hebt gemaakt. Elke situatie dat jouw team het tempo een fractie opschroefde werd het gevaarlijk en toch bleven ze na een goede eerste 30 minuten weer gezapig spelen. Je speelt met een ongeschikte speler in de spits die over 180 minuten niets heeft klaar gespeeld. Je hebt geen antwoord bedacht op de muur die Zrjinski optrok en dacht er te wezen na 45 minuten en ene gelukkig doelpunt. En ik vind dat je het Zuidam kwalijk mag nemen dat er geen fatsoenlijke spits beschikbaar is. Dalmau is te laat gehaald, punt. Je weet al maanden wanneer deze wedstrijd is.

"dan is het ontzettend jammer als je er tegen een club als deze uit ligt".... wat een denigrerende onzin is dit toch weer van John....

Als je zo naã¯ef voetbalt als Utrecht en zonder hart en ziel speelt met een aantal ongelooflijke lamlendelingen op het veld, dan is het niet meer dan logisch dat je eruit vliegt.

Precies, je bent een heel jaar bezig om deze wedstrijden te mogen spelen en dan leg je dit op de mat. Als je geen zin hebt, doe de rest van het jaar dan alsjeblieft ook niet je best, want dan hoef je deze wedstrijden ook niet te spelen.

Iedere supporter van Utrecht of daarbuiten was blij met John. Wij als AZ supporters stonden te juichen dat hij eindelijk weg ging. Maar dat zouden we nog wel voelen zijn vertrek. Niks is minder waar. Wij zijn een ronde verder en Utrecht met John... We weten allemaal hoe dat is afgelopen. Ze zouden ook wel 3e worden, toch? Het blijkt maar weer eens te meer dat John geen tacticus is en alleen een People manager. Arne Slot zijn assistent bij AZ daarentegen laat zien dat hij voor de spel opvatting zorgde en niet John. Ik wens alle Utrecht supporters nog veel succes en wss een lang seizoen toe! Kijken hoelang jullie het volhouden met deze beste man. Wij zijn er gelukkig na 6 jaar van af! #COYBIR #ForzaAZ

Zrinjski Mosta was gewoon beter. zo niet dan had Utrecht toch gewoon gewonnen ?

denk dat het duidelijk is geworden over de afgelopen jaren dat de eredivisie eerder moet beginnen om klaar te zijn voor de europese voorrondes.

2 augustus 2019 om 10:16

Ja de eredivisie is een zwakke competitie die steeds vroeger moet beginnen door wanprestaties. Inderdaad voortaan de competitie laten beginnen voor de Europese voorrondes.

2 augustus 2019 om 10:30

Daar heb je wel een punt. We verliezen vaak van teams die al in competitie zijn.

Snap vooral niet dat mensen riepen Utrecht kan strijden voor plek 3. Het is een ploeg zonder enige creativiteit, strijd en voetballend vermogen. Een blamage en niet eens de eerste in Europa. Nergens bleek uit dat Utrecht hier al een jaar mee bezig was.

Zou er ook gewoon mee te maken kunnen hebben dat je geen toptrainer bent, John. Natuurlijk valt er wat af te dingen op de selectie, die niet echt compleet is, maar vd Brom faalt letterlijk overal op het gebied van Europees voetbal, ook kreeg hij bij AZ geen goed basisniveau in de ploeg. Nu faalt hij opnieuw, gewoon ongeschikt. Klaar.

De reactie van Janssen geeft wat mij betreft het hele probleem weer. Iedereen zowel binnen als buiten de club verkondigt dat Utrecht dit wel even gaat winnen. Hebben we nu nog niet geleerd van al die clubs die eruit vlogen tegen dit soort "kleine" tegenstanders?

Zrinjski was helemaal kapot op het einde. Stonden in de verlenging zelfs even met 10 man omdat ze al 4x gewisseld hadden. Dat was nog wel een verdediger, dus als Utrecht nou toen extra doorgedrukt had. Maar ze leken het amper door te hebben. Die Willem Janssen is een werkpaard met veel inzet en weinig talent. Natuurlijk hebben Cerny en Kerk het voorin af laten liggen. Ook zuur dat Dalmau niet van de partij is. Lonwijk wss er nog niet aan toe om tegen zo'n uitgekookt team te spelen. Het is Utrecht aan zichzelf te verwijten. Als je zoveel kansen in de thuiswedstrijd niet wist te verzilveren dan zegt dat wel iets. Had niet eens meer van deze wedstrijd mogen afhangen. Een voorsprong omzetten in een nederlaag het is typisch Nederlands. Iedere keer als Zrinjski bij de goal was van Utrecht werd het gevaarlijk. Die 2-1 was gewoon heel ongelukkig, maar hoe die keeper daarna nog grabbelt wss tekenend voor de pech in de Europese campagne van Utrecht. Ik gun ze voorlopig geen Europees voetbal meer. Nederland heeft niets aan de playoff winnaar steeds. Er zat zoveel meer in maar over 2 wedstrijden werd het niet waar gemaakt.

spelers en trainer moeten zich kapot schamen dat ze op deze manier de club en het nederlands voetbal vertegenwoordigen. dit geldt niet alleen voor utrecht, deze week bijvoorbeeld ook psv.

ieder jaar hetzelfde liedje, zogenaamd het hele jaar hard gewerkt om europees voetbal te halen en dan tegen onbeduidende tegenstanders er in de voorronde uit vliegen. triest.

Nee VD Brom, je moet je kapot schamen.

Het geeft alleen aan hoe dom die play offs zijn. Het is een leuke finale van het seizoen maar in plaats van op vakantie te gaan speelt de winnaar tot begin Juni om een paar weken later weer in de voorbereiding te gaan naar wedstrijden waar je de minst fitte bent.

Die hele play offs moeten ze afschaffen, spelers twee weken meer vrij geven en er zo voor zorg dragen dat er een gemotiveerde fitte groep staat. En als ze dan al doorstomen is het programma nog zwaar genoeg om ver te komen.

Ik kan me ook niet voorstellen dat veel fans de play offs leuk vinden, en als ze dat al vinden zodat ze 'we gaan Europe in' kunnen zingen, is die leukigheid er meestal snel na de starts van de 5e voorronde van dat toernooi ook weer snel af.

Een streep erdoor graag en de competitie de competitie houden/maken.

Tja, Utrecht is altijd een geduchte concurrent voor plek 3. En dan begint het seizoen..

Als we zondag zo voor de dag komen als afgelopen 2 wedstrijden dan moet je blij zijn als ADO rustig aan doet bij een 5-0 stand.... Wat een ongelooflijke verwende debielen, ze moeten zich doodschamen. In feite heb je de belangrijkste wedstrijd van het seizoen al verloren. Ik snap niet dat je zo kort geleden nog bijna Zenit uitschakelt, en dan nu dit...

Ik ben van mening dat Utrecht uitgeschakeld is door John van den Brom himself. Als je je aanvallers blijft wisselen voor middenvelders zonder diepgang dan vraag je erom. Sta je achter en je moet naar voren dan vind je het prima dat ze achterin lekker breien met die bal. En waarom hou je je centrale verdedigers achterin als je iets moet forceren voor het doel in de laatste minuten?

2 augustus 2019 om 17:26

Dit is volgens mij ook de grootste reden dat Utrecht uitgeschakeld is.
John van den Brom!!

Maar ik vraag me ook af of onze "geweldige"technisch directeur de laatste 2 jaar heeft opgelet.
Jensen was in zijn eentje verantwoordelijk voor de uitschakeling.
Marsman naar Feyenoord en Robin ruiter bij Psv. Zelfs de "oude" Vorm had hier beter gedaan dan deze Deense clown.
Ons seizoen is alweer verpest door deze knuppel.

Maar goed dat is mijn mening.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Utrecht

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.PSV3619
6.Vitesse3410
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. KerkAanvaller208
S. MakienokAanvaller31
K. PetersonAanvaller11
M. van RooijenAanvaller10
M. PaesKeeper180
J. ZoetKeeper20
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Utrecht.

34 fans
Coach, 53 jaar
SeizoenClub
2019- FC Utrecht
2014-2019 AZ
2012-2014 Anderlecht
2011-2012 Vitesse
2010-2011 ADO Den Haag
Laatste voetbalnieuws

Kraay junior tipt Feyenoorder en Ajacied bij Utrecht na blessure Janssen

FC Utrecht kreeg deze week een flinke klap te verwerken doordat aanvoerder Willem Janssen zwaar geblesseerd raakte. De centrumverdediger heeft in de bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven zijn kruisband gescheurd, waardoor hij...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 28 januari
Carles Pérez verlaat Barcelona voor een bedrag van dertien miljoen euro voor AS Roma. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren