‘Pérez maakte met tegenzin 120 miljoen over voor te zware Hazard’

Maandag, 29 juli 2019 om

Voor Real Madrid verloopt de voorbereiding op het nieuwe seizoen niet bepaald soepel. Volgens Sport is er binnen de organisatie van de Koninklijke onvrede over recordaankoop Eden Hazard, die naar verluidt zeven kilo te zwaar zou zijn. Daarnaast zou voorzitter Florentino Pérez er nooit een voorstander van zijn geweest om de Belgische aanvaller naar Madrid te halen.

Hazard kwam volgens de Spaanse krant met overgewicht aan in het recente trainingskamp van Real in Canada, tot grote onvrede van de beleidsbepalers in het Santiago Bernabéu. Er wordt tevens geschreven dat Perez met tegenzin circa 120 miljoen euro heeft overgemaakt naar Chelsea voor de transfer en dat de komst van Hazard puur en alleen uit de koker van trainer Zinédine Zidane kwam.

Daarnaast zijn er de perikelen rondom Gareth Bale, die een lucratieve transfer naar het Chinese Jiangsu Suning in het water zag vallen. De middenvelder annex aanvaller uit Wales heeft een doorlopend contract in Madrid, maar hoeft onder Zidane normaal gesproken niet te rekenen op een basisplaats. De Franse keuzeheer kreeg afgelopen weekeinde bovendien nog een tegenvaller te verwerken, want zijn ploeg verloor in een oefenwedstrijd op Amerikaanse bodem met 3-7 van buurman Atlético Madrid.

Zidane heeft daarnaast te maken met een volle ziekenboeg. Marco Asensio liep onlangs een zware blessure op en is minstens een halfjaar uit de roulatie. Ook Luka Jovic, Ferland Mendy en Brahim Díaz lijken de start van het nieuwe seizoen niet te halen. Real komt voor de seizoensouverture in Spanje nog tweemaal vriendschappelijk in actie. Dinsdag is Tottenham Hotspur de opponent in de halve finale van de Audi Cup. Woensdag 8 augustus staat een oefenwedstrijd met Red Bull Salzburg op het programma. Voor Real begint het nieuwe seizoen in LaLiga op 17 augustus met een uitwedstrijd tegen Celta de Vigo.


Poll

Denk jij dat de komst van Eden Hazard goed uit zal pakken voor Real Madrid?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

71 reacties (laatste reactie door scouserper)

Komt dit bericht van het Catalaanse Dario Sport? Next please...

29 juli 2019 om 16:52

7 kilo extra voor iemand van 1,74 m. Sorry hoor, maar dat lijkt me complete onzin. Verder is wel geweten dat Eden na de vakantie altijd wat aankomt, maar dat verdwijnt weer als de trainingen beginnen en het echte werk eraan komt. Dat Pérez hem niet wilde, ook stemmingmakerij. Heeft al gezegd dat ze al jaren achter hem aanzitten. En dan komt dit nog eens van een krant die gelinkt is aan Barcelona. Handig.

29 juli 2019 om 16:57

Check de Madrileense pers eerst voordat je een populaire quote plaatst. In Madrid zijn ze woedend dat Hazard met overgewicht kampt! Dit valt precies verkeerd omdat ze een slechte voorbereiding draaien en tegen Atletico een keiharde mentale tik kregen met die 3-7! In Nederland zal men zeggen dat heg een oefenpotje was maar in Madrid wordt dat heel anders ervaren.

29 juli 2019 om 17:07

Mister Objecti / Gecheckt! Hier is de link. Wijs jij mij eens aan wat de Madrileense pers over een te dikke Hazard schrijft want ik kan het niet vinden...

https://www.marca.com/en/football/real-madrid.html...

29 juli 2019 om 18:35

https://revistaelbalon.com/2019/07/29/hazard-gordo-peso-real-madrid/

Sport mediabedrijf uit Barcelona Catalonie. NEXT!

29 juli 2019 om 16:58

Zoek AS en Marca anders ook op want die plaatsen dezelfde quote. Perez wilt al jarenlang Neymar hebben vanwege zijn kwaliteit en PR waarde. Hij had zijn nieuwe galactico moeten worden. Hazard is op voorspraak van Zidane gekomen en dan nog met kgs overgewicht aankomen! Dan ben je niet erg slim.

Hij oogte tijdens de voorbereiding al wat te zwaar inderdaad. Zeven kilo is wel heel erg veel en kan eigenlijk niet als dit waar is. Hazard gaat wel zijn stempel drukken alsnog bij Real Madrid is mijn verwachting en hoop.

29 juli 2019 om 13:47

Ik ben wel benieuwd naar Hazard, ik denk dat hij namelijk tekort komt.. maar laat me graag verrassen.

29 juli 2019 om 13:54

Wat bedoel je met tekort? Als je hem gaat vergelijken met wat Ronaldo heeft gepresteerd, dan komt hij inderdaad tekort. Maar Hazard is toch een flinke vooruitgang als je kijkt wat er allemaal rondloopt bij Real op dit moment? Ik weet ook niet of Hazard de man is die in zijn eentje prijzen voor je gaat winnen (wie is dat wel tegenwoordig?), maar hij is een teamspeler en heeft wel iemand naast zich nodig die de kansen kan af maken. Hopelijk zijn dat Benzema en Jovic.

29 juli 2019 om 13:55

Mee eens. Zag je afgelopen wk met belgie ook. Veel dribbelen en daarna de bal kwijt.

29 juli 2019 om 14:53

Iseldiroed Als dat je beeld is van Eden Hazard zit je er nog geen beetje naast.

Hey lijkt mij toch dat zijn overgewicht naar voren kwam in de medische keuring?! Dan zou je dit kunnen oplossen in het contract dat hij salarisvermindering krijgt tot dat hij het gewenste gewicht/percentage heeft.

29 juli 2019 om 14:33

Dat contract is inmiddels droog en opgeborgen..

29 juli 2019 om 17:10

De medische keuring vindt toch echt plaats voordat het contract getekend is. Dus ze wisten van zijn gewicht voordat ze de transfer definitief maakten.

Met moeite 120 overgemaakt? Perez zit al 3 jaar achter hazard aan, hij heeft eerder geluk dat hazard nog een 1jarig contract over heeft en al 28 is

29 juli 2019 om 13:58

Met 1 jaar op z'n contract alsnog 120m overmaken, dan zou ik toch ook wel even slikken.

'volgens Sport'.. Dit zegt al genoeg.

Hazard is inderdaad te zwaar nu, maar Perez is echt niet tegen zijn komst geweest. Misschien wilde hij niet 120 miljoen betalen al zo snel, maar aangezien Zidane hem al bij de pre-season erbij wilde heeft Perez heeft hij toch maar zonder problemen wat extra betaald. En Hazard kwam bij Chelsea ook al vaker aan met overgewicht, maar hier was niks meer van te zien aan het begin van het seizoen.

Ik verwacht dan ook dat hij over een maandje gewoon topfit is.

29 juli 2019 om 18:22

Geld uitgeven, daar heeft Real geen problemen mee inderdaad. Maar zou toch wel wat zijn als ze na deze enorme bedragen van afgelopen zomer niet gaan presteren en dan moeten ze toch wel gaan opschieten.

Hazard is toch nooit de meest slanke voetballer geweest? Vind 7 kg wel veel en weet ook niet of het zo veel is, maar hij heeft altijd wel een ‘buikje’ gehad. Dat heeft hem bij Chelsea nooit tegen gehouden, echt een geweldige speler. Bovendien zit Perez volgens mij al 4 jaar achter Hazard aan.

29 juli 2019 om 16:00

Tja buikje.. hij is gewoon niet super droog zoals Ronaldo, Zlatan etc etc, maar hij haalt meer voordeel uit zijn sterke kleine postuur dan wanneer hij een gespierde stilo zou zijn, sommige spelers hebben gewoon geen baat bij enorm droog staan.

30 juli 2019 om 13:50

Buikje is wat overdreven, maar wist ff geen betere benaming, haha.

29 juli 2019 om 17:05

7kg is ook onzin natuurlijk. Bij iemand van 1,74m. Dan zou je wel wat anders zien. Zou je een bolle buik zien. En Hazard heeft dat altijd na de vakantie. Gaat er weer af met de trainingen. De meest strakke is hij inderdaad ook nooit geweest.

Dit lijkt mij een broodje aap verhaal. Lang leve de medische keuring en scouts die hem jarenlang al bekijken, het is algemeen bekent dat Hazard gezet is.

29 juli 2019 om 16:01

Inderdaad, Higuain was te dik, Hazard niet, komt door dat wit tenue, wit verdikt

7kilogram voor een top sporter is veel en veel te veel. Weet nog hoeveel 5 kilogram verschil voor mij maakte en ik ben maar amateur.

Iedere speler die nu een Real shirt aantrekt die bakt er helemaal niks meer van. Modric wint de ballon d’or maar kan er 2 maanden later helemaal niks meer van. Hazard was een van de beste 5 spelers ter wereld. Kan er helemaal niks meer van. Ramos en varane twee wereldkampioenen die letterlijk alles hebben gewonnen wat je maar kan winnen. Kunnen er helemaal niks meer van. Natuurlijk is er het gemis van Ronaldo. Natuurlijk kunnen ze een keer een jaar niks pakken dat was zelfs met Ronaldo al eens zo. Maar dit team zonder Ronaldo kan echt helemaal niks. Hoe kan dat nou?

29 juli 2019 om 14:22

Misschien zijn de meeste sterren bij real madrid mentaal gewoon op? Het verschil tussen op je best presteren en net daaronder is best wel groot op de absolute top. En als je mentaal niet meer bereid bent om net een stap eerder te zijn Net een meter naar links of rechts dan gaat dat je wedstrijden kosten.

Ik vond madrid overigens ook slecht spelen in het laatste jaar dat ronaldo er was, desondanks de champions league winst vond ik ze ver beneden niveau.

29 juli 2019 om 14:45

Een frisse wind zal inderdaad niet misstaan. Met een Mendy, Hazard, Jovic etc. is Real al een heel eind. De faciliteiten zijn uiteraard nooit een probleem geweest en spelers zijn (qua naam) top. Maar om een team te smeden heb je de volgende dingen nodig: management, structuur en een duidelijk plan. Zidane kan uitstekend spelers managen. Maar structuur en een duidelijk plan ontbreken en dat zag je tegen Atletico duidelijk tot uiting komen. Zidane heeft dit nooit gehad, ook niet in tijden van successen. Zidane is afhankelijk van individuele kwaliteiten van zijn spelers.

29 juli 2019 om 14:47

Je kan mij niet wijsmaken dat die spelers van Real mentaal op zijn omdat ze in de laatste 10 jaar 2x de Liga hebben gewonnen. Dat gaat er echt niet in bij mij. En als je het hebt over de jongens die 3x achter elkaar de CL wonnen dan valt er nog enigszins wat van te zeggen. Maar courtois en hazard die kunnen er helemaal niks meer van. Zijn geen glimp van hoe ze waren in hun tijd bij sjelsie en atletico. Als jij (ook al is het een oefenpot) 7 goals tegen krijgt waarvan 6 al geïncasseerd zijn op de helft van de wedstrijd dan ben je niks meer dan een amateurploeg. Zelfs als atletico tegen een amateurclub zou spelen dan maken ze er geen 0-6 van in zo’n korte tijd. Je wilt het bijna niet zeggen omdat die spelers bij Real toch al genoeg verdienen en dit vriendschappelijk was maar anders zou ik denken dat de spelers omgekocht zijn. Het is feitelijk niet mogelijk dat spelers met dergelijke kwaliteiten een prestatie als dit neerzetten.

29 juli 2019 om 15:07

Hoe je het ook bekijkt. Jongens zoals ramos hebben alles al een keer gewonnen. Hij is nu 30+ en het kan best zijn dat hij mentaal niet meer even sterk is als een paar jaar geleden.

En hazard vind ik wel veel te snel
om nu al over te oordelen. Hij is nog niet fit maar daar is de pre season ook voor.

Ik ben benieuwd of hij het bij real madrid waar kan maken.

29 juli 2019 om 15:37

1ste helft 5 goals, 2de helft de rest...

29 juli 2019 om 15:27

Natuurlijk kunnen die spelers echt wel voetballen, zo gaat het altijd. 1 zaadseizoen en alle spelers lijken er niks van te kunnen. 1 seizoen waar alles mee zit en elke selectiespeler ziet er ineens uit als een topper.

Bij Chelsea zag je dat ook in het extreme, die gingen onlangs van kampioen naar 10e naar weer kampioen in drie jaar, en je moet de reacties op VZ maar eens nalezen wat iedereen toen dacht over precies dezelfde spelers

Betaal je 120 miljoen euro dan is de beste man maarliefst 7 (!!!) kilo te zwaar bij zijn debuut. Hij oogde echt te zwaar en sloom. Weet 100% zeker dat Florentino liever Neymar had gehaald ipv Hazard maar Zidane een voorkeur had voor de Belg.

29 juli 2019 om 14:24

Tcha, de mensen op voetbalzone horen het niet graag. Maar neymar is verre na veel beter dan hazard. En zodra die jongen komend seizoen weer begint te voetballen gaan alle Monden weer gesnoerd worden. Ik kan echt niks bedenken in voetbal waar ik hazard beter in vind dan neymar. Behalve op sportiviteit na.

29 juli 2019 om 14:44

Ik zal altijd voor Neymar kiezen ipv Hazard vooral ook omdat Neymar scorend vermogen heeft Hazard heeft dat veel minder.

Tja hoeveel waarde hecht men aan dit bericht van een Catalaanse krant. Dit bericht zal meer waarde hebben gehad als het door doorgaans goedgeã£â¯nformeerde Marca of AS werd gepubliceerd. Nu lijkt het op onrust creã£â«ren.

Maar om toch nog inhoudelijk te reageren op dit bericht: het klopt dat Florentino Zidane vrijlaat om spelers aan te trekken naar zijn wens. Verder is Florentino min of meer verplicht om een naam binnen te halen na vorig jaar. Ik kan me dus niet voorstellen dat Florentino gedacht had om deze transfer te dwarsbomen.

Ik blijf er gewoon bij dat dit hem niet zal worden. Hazard is een goeie speler maar ik heb mijn twijfels bij het wekelijks presteren voor een club als Real Madrid. Daar wordt veel meer van je gevraagd. Hij zal zijn klasse wel laten zien, maar of het genoeg is? We zullen zien.

29 juli 2019 om 16:02

Millonariotje jij kan soms toch ook wat typen hoor man man je hebt het hier over een man die de ster was van België op het WK, die al 133 goals en 108 assists heeft geleverd in 400 wedstrijden als spelmaker op de flank, Hazard is gewoon een absolute ster die in een goed geheel wel degelijk wekelijks kan presteren, op één matig seizoen na bij Chelsea heeft Eden altijd geschitterd.

29 juli 2019 om 17:46

Jij mag Hazard een absolute ster vinden en de grote man van Belgie, dat is volledig je recht en jouw eigen mening. Hij heeft klasse en het is een grote speler, dat zal ik zeker zeggen maar totaal niet mijn soort speler. En 'schitteren' is voor iedereen een andere definitie. Een kinderhand zal snel gevuld zijn zeker?

Bij Real wordt er toch wat meer gevraagd dan bij Belgie en Chelsea, dat zal hij wel ondervinden. We zullen het wel zien, heb er niks op tegen als hij het wel kan brengen hoor. Heb er gewoon mijn twijfels bij.

29 juli 2019 om 17:49

Kinderhand?

29 juli 2019 om 20:00

Kom bij de Belgen niet aan hun Rode Duivels,dan klimmen ze in de pen.
Spreken ook altijd over hen door hun bij hun voornaam te noemen alsof ze ze persoonlijk kennen...
Maar ben het met jou eens,hazard is een uitstekende speler,maar nooit van het niveau Messi/ronaldo en dat hoeft ook niet.
Hij toont meer wisselvalligheid om een echte wereldtopper te zijn.
Herinner me nog goed,dat hij zich een heel seizoen spaarde voor het EK 2016
Werkelijk niets gepresteerd dat seizoen,daar was Chelsea lekker mee...

29 juli 2019 om 20:07

@scouserper

Dat is inderdaad zo, maar ik kom ook uit Belgie en zal altijd zeggen hoe ik het zie. Hij vindt Hazard een absolute wereldster, dat mag hij vinden. Maar ik niet.

29 juli 2019 om 20:10

Scouserper Haha wat een zever vent, ken jij de Belgen? Belgen zijn doorgaans erg kritisch, en Hazard word er vaak genoeg verguisd, wat een pietpraat jonge echt ongelofelijk.

29 juli 2019 om 21:59

Haha kom aan geen Calimero gedrag...
Ken jij de Belgen,vraag je...
Ja want ik woon er,dus denk wel een goed beeld van Belgen te hebben!
Ieder zijn mening daar gaat het om op deze site,toch?

29 juli 2019 om 22:05

Trouwens verguisen van de Belgen...is het zo dat Hazard door Vlamingen wordt verguisd en de Bruyne door Walen?
Ik denk dat die taalbarriere mbt de Rode Duivels echt groter is dan het lijkt.
Hazard spreekt ook geen woord Nederlands trouwens en dat vind ik vreemd,mijn zoon heeft (verplicht) 5 uur Frans in de week op school.

30 juli 2019 om 12:36

Blijter. En ik spreek geen woord Frans wat is er nou vreemd aan. Hoeveel Nederlandstalige voetballers praten geen Frans? En what the fck heeft u zoon er mee te maken. Rare gast

30 juli 2019 om 12:38

Niks is goed genoeg voor Madrid alleen als ze CL winnen met offsides goals, onterechte rode kaarten. Real speels de laatste 10 jaar slecht voetbal, 2 laliga titels en kunnen met moeite middeboten laliga verslagen. Is een overrated ego ploeg, hazard moet naar een ploeg die kan voetballen.

Ach die paar kilo heb je er toch zo af als topsporter...

Nog 3 oefenwedstrijden speelt Real Madrid. 2 met de Audi Cup.

goede speler maar Hazard lijkt me ook niet de oplossing voor Real. die hebben zwaar behoefte aan scorend vermogen om het vertrek van Ronaldo enigszins te kunnen opvangen en spelers als Hazard en Benzema zijn nou niet echt spelers die bekend staan als doelpuntenmachines

29 juli 2019 om 15:41

Misschien Hazard+Jovic wel...Jovic viel echter meteen uit bij zijn basisdebuut dus veel konden we niet van zien

29 juli 2019 om 16:04

In 400 wedstrijden goed voor 133 goals en 108 assists, dat is ruim 1op2 in direct beslissende stats. Gewoon dikke cijfers voor een spelmakende vleugelspeler die jarenlang in defensieve teams heeft gespeeld.

30 juli 2019 om 12:34

Eender wie kan Ronaldo daar vervangen met zijn binne tinkers en penaltys. Ze hadden net een playmaker nodig.

Ik hoop voor real dat hazard zijn piek weer weet te halen, want ik vond hem het laatste jaar bij Chelsea ongeïnteresseerd en gemakzuchtig overkomen. Hij was vaak onzichtbaar en ik moet zeggen dat hij het bij real tot nu toe ook niet echt laat zien. Het is natuurlijk nog vroeg en hij moet nog ingespeeld raken op z'n teamgenoten, dus er kan nog veel komen.

29 juli 2019 om 15:42

Had wel een directe aandeel in de helft vd competitiedoelpunten, dus zo ongeïnteresseerd kon hij wel niet zijn...

29 juli 2019 om 16:43

De onzin die hier over Hazard word gespuid is niet bij te houden Jeff, werkelijk ongelooflijk, het zou eens een Hollander moeten zijn, de reacties zouden nogal verschillen.

30 juli 2019 om 12:33

Nmekenkamp denk dat je een andere sport kijkt.

Lekker bourgondisch buikje wel. Denk dat Hazard toch wel een van de smaakmakers bij Real gaat worden dit seizoen. Voor aan de rechterkant laat ik me graag verrassen, schrijf bale namelijk ook nog niet volledig af.

Zal vast een kern van waarheid in zitten, maar dit lijkt me een beetje overdreven. Hazard oogde nooit echt topfit, maar dat zal ongetwijfeld met zijn lichaamsbouw te maken hebben.

Je gaat door als topsporter en dan kom je 7 kilo te zwaar aan bij je nieuwe werkgever die een vermogen voor je over heeft, dat is geen beste indruk.

29 juli 2019 om 15:06

Hazard is nooit mijn favorite speler geweest ,hij word gewoon overschat ,hij heeft gewoon niet het niveau voor de absolute top

29 juli 2019 om 15:14

Daar kan ik nog geen zinnig woord over zeggen maar 1 ding weet ik zeker, bij Real zijn ze er niet blij mee.

29 juli 2019 om 15:14

Lijkt mij ook vreemd. Hazard flirt al enkele seizoenen opzichtig met Real. Dan lijkt het me sterk dat hij nu hij bij zijn droomclub is er ineens de kantjes vanaf gaat lopen.

Hazard is een goede speler. Maar ik denk dat hij niet gaat slagen bij Real. De man is geen killer en scoor weinig. En over zijn overgewicht,l klopt. Hij oogst dik uit en niet fit. Ik heb de 3 oefenwedstrijden van real gezien en hij liet niks zien. Geen goal of een assist. Bovendien is zijn conditie niet op peil. Want hij was alleen maar aan het lopen en rennen kan hij ook niet. Na Ronaldo en Messi, Neymar is degene die Real nodig heeft/had. Mgoed laten we afwachten op het nieuwe seizoen

Dit zijn van die soort artikels waarvan je WEET dat het gewoon mediaroddels zijn....thank you, next

29 juli 2019 om 16:08

hij oogt wel zwaar.
dat van perez met moeite betalen is vast wel onzin.

Die zieke aankoopbedragen en salarissen moeten al die clubs naar de #**# helpen, er lopen genoeg mensen honger te lijden.

Hij is in ieder geval niet te licht bevonden voor Real.

Zou hij dan in 3/4 weken ineens 7 kilo zijn aangekomen? Dat gelooft toch niemand.

Hazard zou beter naar een voetballende ploeg verhuizen zoals City, Liverpool of barca. Real was nooit top, 2 titels op 10 jaar tijd en dan CL winnen met slecht voetbal, offside goals, onterechte rode kaarten. Maar in laliga konden ze met moeite tegen de middeboten winnen. Alleen ego trippers horen daar thuis dat hazard maar snel naar een voetballende ploeg gaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4238 fans
Stand
Actuele wedstrijden

759 fans
Middenvelder, 28 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Real Madrid 1 0 0 0
2018/2019 Chelsea 37 16 2 0
2017/2018 Chelsea U23 1 0 0 0
2017/2018 Chelsea 34 12 2 0
2016/2017 Chelsea 36 16 3 0
Laatste voetbalnieuws

L'Équipe is vernietigend met een 2; Gullit schrikt van wereld van verschil

Eden Hazard heeft allerminst kunnen imponeren tijdens zijn basisdebuut voor Real Madrid. De aanvaller speelde woensdagavond een marginale rol in de kansloze uitwedstrijd tegen Paris Saint-Germain (3-0) en zijn optreden wordt...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 21 september
Manchester United is in gesprek met Angel Gomes om zijn aflopende contract te verlengen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren