Arsenal is akkoord met Real Madrid en voegt creativiteit toe aan selectie

Donderdag, 25 juli 2019 om

Dani Ceballos begint als huurling van Arsenal aan het nieuwe seizoen, zo meldt de Londense club donderdagmiddag via de officiële kanalen. De 22-jarige middenvelder, die zonder problemen door de medische keuring wist te komen in het Emirates Stadium, wordt voor een jaar gehuurd van Real Madrid. Er is naar verluidt geen koopoptie opgenomen in de huurovereenkomst tussen beide clubs.

Ceballos stond ook in de belangstelling van Tottenham Hotspur, maar het is dus de buurman die aan het langste eind trekt. Naar verluidt neemt Arsenal het salaris van de middenvelder tijdelijk over van Real. Ceballos had onder trainer Zinédine Zidane geen uitzicht op speeltijd, maar de Spanjaard mag de Koninklijke desondanks niet definitief verlaten. Zijn contract in het Santiago Bernabéu loopt nog vier seizoenen door.

Unai Emery heeft volgens de BBC een belangrijk aandeel gehad in de komst van Ceballos. De manager van Arsenal sprak met de tijdelijke aanwinst en diens familie over de voordelen van een verhuizing richting Londen. Emery wil van zijn landgenoot, die zes interlands voor Spanje achter zijn naam heeft staan, een sleutelspeler op het middenveld maken. Ceballos veroverde onlangs met Spanje Onder-21 de Europese titel door in de finale af te rekenen met Duitsland: 2-1.

Emery verwelkomde eerder deze transferperiode de achttienjarige aanvaller Gabriel Martinelli, die voor circa zeven miljoen euro overkwam van het Braziliaanse Ituano. Arsenal presenteert wellicht op korte termijn een derde aanwinst, daar de komst van William Saliba steeds dichterbij lijkt te komen. De Londenaren hebben naar verluidt dertig miljoen euro over voor de achttienjarige verdediger van Saint-Étienne, die in eerste instantie op huurbasis actief blijft voor de Franse club.


Poll

Dani Ceballos is een topaanwinst voor Arsenal


Gerelateerd

Meer sportnieuws

75 reacties (laatste reactie door raulista)

Mooi, niet doorschakelen en alles proberen voor Tierney, Zaha/Everton en een CV.

Miss kan Arsenal het zelfde als Chelsea doen. Chelsea huurde Kovacic een jaar zonder optie tot koop maar aan het einde van het seizoen heeft Chelsea hem alsnog kunnen overnemen.

25 juli 2019 om 15:53

Verschil is dat Kova weg wou en Ceba juist niet.

25 juli 2019 om 15:54

Geval van Kovacic is niet te vergelijken met de situatie van Ceballos. Kovacic maakte duidelijk dat hij niet terug wilde keren, dus was vooraf al duidelijk dat Real hem zeker zou verkopen. Ceballos daarentegen heeft al vaak aangegeven te willen slagen bij Real.

Wel kan zijn situatie veranderen als Zidane hem volgend jaar nog steeds niet wilt. Ceballos heeft heel veel potentie en ik vind Arsenal dan ook een mooie club voor hem en Emery de perfecte coach.

Eerste speler is binnen maar waar blijft tierney en een cv. Chonge jonge hoelang moet er nog gewacht worden. Arsenal kan echt zomaar buiten de top 6 eindige als de defensie niet versterkt wordt.

25 juli 2019 om 16:06

Transfer periode begint meestal pas goed te draaien tegen het einde van August.

25 juli 2019 om 16:09

Knap werk als de transfermarkt 8 augustus al sluit.

25 juli 2019 om 16:32

hahah ja klopt! helemaal vergeten dat deadline sinds vorige seizoen is vervroegd.

Hmnz dan moeten ze inderdaad opschieten met de aankopen!! nog twee weekjes, maar dan klopt het toch nog!

"transfer periode begint meestal pas goed te draaien tegen het einde van de *transfer periode (a̶u̶g̶u̶s̶t̶.)."

Welkom Ceballos! Iets wat Arsenal in mijn mening ook nodig had (verdedigers moeten sws prio nummer 1 zijn). Hoop alleen niet dat het een gevalletje Dennis Suarez wordt.. En nee Ceballos is geen TOP aanwinst maar een goede aanwinst.

Mooi. Een jaar lekker veel spelen. Volgend jaar samen met Pogba binnenkomen om Kroos en Modric te vervangen.

Kan iemand mij uitleggen waarom Arsenal dit doet? Totaal onlogisch om een talent voor een ander grootmacht op te leiden. Dat een degradatie kandidaat dit doet kan ik inzien... Maar waarom een Arsenal?

25 juli 2019 om 15:55

Wat een onzin, is gewoon een goede speler. Chelsea vergeten met kovacic? Als een speler gratis is en een jaar lang presteert en dat helpt om Arsenal verder te krijgen.

25 juli 2019 om 16:03

Ben benieuwd wat er onzin is aan mijn tekst, is/was een oprechte vraag... Daarnaast lees ik duidelijk niet gratis.

25 juli 2019 om 16:10

Omdat je zegt dat het onlogisch is. Terwijl als je een beetje Arsenal zou volgen het juist logisch is. Arsenal heeft weinig geld dus is het een hele logische zet.

25 juli 2019 om 17:49

Ik snap Preston wel. Ook al hebben ze geen geld, stel hij presteert fantastisch zal Real hem willen behouden of alleen voor de hoofdprijs willen verkopen. Had je een optie tot koop bedwongen weet je in ieder geval dat je de speler dan kunt overnemen voor een vast bedrag, hoe goed hij ook presteert. Dan kun je altijd dat jaar zien of je de benodigde financiele middelen hebt.

25 juli 2019 om 17:54

En als Arsenal vast zou houden aan optie tot koop zou Real misschien zeggen bekijk het maar we verhuren m niet aan jullie.

25 juli 2019 om 19:14

Dat lijkt hier ook het geval. Maar dan rest de vraag: moet je dat als topclub willen? Ik weet niet hoe zwaar die geldproblemen zijn, maar als je enkel een speler huurt loop je het risico dat je de concurrentie alleen maar sterker maakt en geen vastigheid creëert in de selectie. Voor de korte termijn is Ceballos natuurlijk een geweldige aanwinst. Speelde heel goed op het EK onder 21.

25 juli 2019 om 20:52

Speler van het toernooi geworden. Hoe maak je de concurrentie sterker als je huurt? Als ze Ceballos niet over kunnen nemen maar wel een gelijkaardige speler en het systeem is dan al gevormd dat die nieuwe er zo ingepast kan worden hoor je mij niet klagen.

25 juli 2019 om 21:46

Je kan geen vastigheid creëren als je een middenvelder in de gelederen hebt die 15m per jaar opstrijkt (Ozil). Kapitaalvernietiging om die op de bank te plaatsen en een volwaardige vervanger aan te trekken. Clubs met oneindige budgetten (of die iig zo handelen) kunnen dat, Arsenal niet. Arsenal heeft Ozil nog niet kunnen slijten, dus is Ceballos een mooie optie.

25 juli 2019 om 15:55

Wat ik van Arsenal fans heb begrepen is dat ze bijna geen geld hebben. Prioriteiten liggen ergens anders, dus als je iemand als Ceballos dit seizoen kan huren, kan je volgend jaar een andere middenvelder kopen als er weer geld beschikbaar is. Zo heb ik het in ieder geval begrepen.

25 juli 2019 om 16:05

Duidelijk en thnx, wist niet dat arsenal er slecht voor staat qua liquide middelen

25 juli 2019 om 16:05

Duidelijk en thnx, wist niet dat arsenal er slecht voor staat qua liquide middelen

25 juli 2019 om 17:19

okee maar aan wie gaan ze het geld dan uitgeven. Niet tierney, niet cabellos geen cv. Gaan ze dan wel Zaha halen?(wat ik echt een geweldige aankoop zou vinden). Dan zou ik zo spelen waarbij zaha het spel breed houd en ozil gaat hangen.

Leno
Bellerin
Holding
Sokra
LB?!?!
Zaha
Toreira
Guen/Niles
Ozil
LAca
Auba
25 juli 2019 om 15:55

Met wat geluk kan hij net als Kovacic alsnog overgenomen worden. Verder is het een positie die bij ons versterkt moest worden na het vertrek van Ramsey en hebben we een beperkt budget. Dan kom je dus wel hierop uit.

25 juli 2019 om 16:26

Dit kan ook gedaan worden puur om het jaar te overbruggen. Ik kan me indenken dat ze Willock genoeg talent vinden hebben, alleen nu nog niet goed genoeg achten. Andere grote clubs zouden dan een dure speler kopen maar dit is natuurlijk een prima oplossing. Mocht Willock niet genoeg groeien, kunnen ze altijd nog volgend jaar een andere keuze maken.

25 juli 2019 om 16:34

Willock heeft ontzettend veel goede dingen laten zien in de voorbereiding, zoals meerdere youngsters, maar ik wil niet te lyrisch doen daarover. Zelfs al zal Willock zich meer en meer laten zien zou ik toch liever zien dat ze Ceballos er ook bij gaan houden. Mits hij slaagt dit seizoen uiteraard.

Geweldige speler voor Arsenal, veel succes komend seizoen Dani! Bij Real Madrid wordt het middenveld nu echt extreem krap, met nog maar 5 spelers voor 3 posities. Daar zal toch iets bij moeten komen, anders slaat het nergens op dat je jongens als Ceballos, Llorente en James laat gaan. Indien er weer met Kroos en Modric gespeeld gaat worden in het gros van de wedstrijden kan het seizoen in Februari gewoon weer voorbij zijn.

25 juli 2019 om 16:07

Precies dit, met de blessure van Asensio vind ik dit een rare transfer. Nu is er maar 1 echte Cdm en 4 spelers die als Cm uit de voeten kunnen. Dit is te weinig om altijd een fitte selectie te hebben, modric kan het al amper belopen.

25 juli 2019 om 16:22

Ik vermoed dat Zidane van Valverde een defensieve middenvelder wil maken en dat hij dus de back-up van Case wordt. Daarnaast lijkt het erop dat Zidane al zijn eieren in het Pogba mandje gestopt heeft en niemand anders wil, al denk ik persoonlijk niet dat Real en Man Utd tot een akkoord zullen komen. Kan ondanks alle aankopen toch weer een triest seizoen worden helaas.

Mooizo. Gaat het denk ik goed doen daaro. Gun het hem wel. Speelde echt een goede EK U21. Hopelijk laat die Arsenal mooie dingen zien.

Toch wel bijzonder dat een club als Arsenal een speler gaat huren (zonder optie tot koop). Zo'n club zou toch in staat moeten zijn om spelers te kopen die aan hun niveau en wensen voldoen.. Als ik zie dat Tottenham gewoon een middenvelder koopt voor 60 a 70 miljoen of een Aston Villa meer dan 100 miljoen uitgeeft.. Arsenal gaat zo gewoon worden ingehaald door een club als Everton denk ik... Die doen uitstekende zaken onder Brands. Ook Liverpool, Tottenham en City vind ik slim investeren. United en Chelsea zijn er ook nog.. Ik ben echt heel benieuwd hoe Arsenal het de komende jaren gaat doen..

25 juli 2019 om 15:56

Leuk dat Everton veel geld uitgeeft. Maar ze zeggen het elk jaar. Zelfs in een matig jaar is Arsenal nog klasse beter.

25 juli 2019 om 16:03

Everton is gewoon goed bezig met spelers als Pickford, Richarlison, Digne... Ik zie die club de komende jaren zeker stapjes vooruit zetten, terwijl ik Arsenal in een langzaam maar neerwaarts spiraal zie zitten... Arsenal wordt niet snel minder, maar langzaam zeker wel ten opzichte van hun concurrenten. Van kampioen tot titelkandidaat, van titelkandidaat tot vaste club bij de top 4, van vaste club bij de top 4 tot club die strijd om een plek bij de top 4 en nu is het al even geleden dat Arsenal daarbij zat en ik zie weinig aanleiding om te denken dat de weg omhoog weer is ingeslagen of ingeslagen gaat worden..

25 juli 2019 om 16:12

Stapjes vooruitzetten? Ze hebben 1 keer een 7de plek gehaald en daarna alleen maar lager geëindigd. Als ze constant achter de top 6 zouden eindigen op de 7de plek zou ik je geloven maar ze zijn vaker lager geëindigd.

25 juli 2019 om 16:16

Qua transferbeleid zie ik daar meer mogelijkheden om te groeien ja. En ik zeg ook nergens dat ik Everton Arsenal binnen 2 jaar structureel zie inhalen of zo..

25 juli 2019 om 16:01

Dat denken er een hele hoop, ze zeggen het ook elk jaar maar elk jaar blijkt weer dat er toch een groot verschil tussen zit.

25 juli 2019 om 16:05

Ik zie Arsenal gewoon heel langzaam afzakken hoor, kijk naar mijn reactie hierboven.

25 juli 2019 om 16:09

Mag jij ook zien en denken, heb ik geen problemen mee. Alleen telkens wordt mensen die dat denken en zeggen hun ongelijk bewezen.

25 juli 2019 om 16:14

Het is nou niet bepaald een mening. Pak de eindklasseringen van Arsenal er maar bij van de afgelopen 15 jaar of zo.. Enkele jaren achter elkaar eerste of tweede plaats, daarna een periode meer derde en vierde plaats en nu de laatste jaren vijfde of zesde plaats.. Nogmaals, het gaat heel erg langzaam, maar Arsenal is wel duidelijk terrein aan het verliezen. Het is niet meer de club die vecht om het kampioenschap, het is niet meer de club die zeker bij de top 4 zit en het is nu gewoon vechten voor een plekje bij die top 4.. Nogmaals, dit is geen mening en hier kan niet over gediscussieerd worden, tenzij jij wil beweren dat die eindklasseringen niet kloppen natuurlijk....

25 juli 2019 om 16:18

Verschuif het punt nou eens niet om je gelijk te halen... Jij begint toch over het achterhaald worden door Everton? Terwijl de ploeg met de grootste potentie om incidenteel in de top 6 te komen duidelijk west-ham is. Kan je een leuk verhaal over de eindklasseringen van Arsenal op hangen, maar dat doe je alleen maar omdat je zelf het punt vd discussie verplaatst hebt van ingehaald worden door Everton naar neerwaartse spiraal van Arsenal. Waar wil je het over hebben? Waar je zelf gelijk hebt of wat geen vaststaand feit is?

25 juli 2019 om 16:23

Joh, ik dacht dat jij doelde op het afzakken van Arsenal. In jouw reacties wordt de naam van Everton ook niet genoemd, dus hoe ik moet ruiken dat jij het doelt op één zin in mijn reactie is voor mij een vraagteken. Maar goed, ja, ik zie in Everton, op de lange termijn, een club die Arsenal kan inhaken. Ik ben van mening dat ze onder Brands slim investeren en als zij dat vol kunnen blijven houden en spelers een tijdje bijeen kunnen houden, zie ik die club uiteindelijk dezelfde ontwikkeling meemaken als Tottenham. Persoonlijk zie ik in West Ham een minder grote bedreiging.. Die halen ook goede spelers, maar minder spelers die ik de potentie toedicht om uit te groeien tot sterspelers in de Premier League.

25 juli 2019 om 16:30

De enige zin waar jij 'denk ik' gebruikt is de zin over Everton. Mijn reactie begint met 'dat denken'.

Ik dacht dat het wel duidelijk was.

Anyway, West Ham heeft meer potentie dan Everton vanwege de stad, het stadion, het budget en op dit moment ook de coach. Brands kan leuk zaken doen, Everton blijft altijd het kleine broertje aan de Mersey en zal zeker niet hoger eindigen dan 7e de komende 5 jaar.

25 juli 2019 om 18:01

Samcro, Maar blijft West Ham niet een van de kleinere clubs uit Londen? Ik denk dat The Hammers altijd in de schaduw zullen blijven staan van Chelsea en Arsenal. Omdat er al zo veel voetbal is in de stad zie ik de potentie niet? Zijn de supporters niet al redelijk over de vele Londense clubs verdeeld? Grote bedrijven binden zich als sponsor toch liever aan de 'grote en bekende' clubs als Chelsea en Arsenal, denk ik?

Maar ik ben benieuwd op welk gebied jij de potentie ziet?

25 juli 2019 om 20:59

Ja dat klopt dat ze in de schaduw van Chelsea en Arsenal staan, maar zoals ik aangaf: stadion, budget, stad en coach kunnen ervoor zorgen dat ze relatief grote namen kunnen halen en incidenteel heel misschien eens een keer in de top 6 kunnen eindigen. Ik zie het niet gebeuren, maar alsnog eerder dan een Everton of Wolves etc. Wat hebben die wat west ham niet heeft? De Toekomst leek het vooral te staven op Brands, maar die zorgt niet voor de prestaties op het veld.

Blij ermee, nog even afwachten hoe hij zal presteren. Nu hopelijk onze defensie versterken en ik hoop toch echt dat Tierney komt want Kolasinac wil ik niet meer zien. Een cv of 2 moet ook en nog een winger.

Heb al van vele gehoord dat het een goede aanwinst is, ik zelf heb hem nog nooit zien spelen. Kan iemand me uitleggen wat voor type speler dit is? Zal hij samen met Ozil kunnen spelen of zal Ozil hierdoor waarschijnlijk op de bank terecht komen?

Mooizo. Hij wordt niet verkocht en bij Arsenal zal die veel spelen. Hopen dat hij volgend jaar als statusspeler terugkomt

Schandalig dat je huurspelers als 'sleutelfiguren' ziet. Het lijkt erop dat de protesten richting Kroenke weinig invloed gaat hebben aangezien hij nog steeds geen extra investeringen in de club heeft gedaan om een ruimer transferbudget te hebben om zo de selectie te versterken wat essentieel is... Laatste geruchten zijn dat Everton ook nog eens bereid is om meer neer te leggen voor Zaha dan Arsenal zich kan veroorloven.. Smerige Kroenkes blijven maar zeggen dat prijzen pakken het doel is, maar de realiteit is dat Arsenal verder en verder achterop raakt met het huidige beleid waarbij de eigenaar geen drol uit ze eigen zak wil betalen, maar de club alleen maar als winstgevend project ziet. Hopelijk komt er een protest waarbij de fans weigeren nog een seizoenkaart te kopen om zo die Kroenke even op zijn neus te tikken. Sinds de komst van Kroenke(in 2004 dacht ik) is het op sportief gebied berg afwaarts gegaan. Dat zegt genoeg lijkt me. Mocht ik hier verkeerde info hebben, dan zie ik graag mijn stuk tekst ontkracht worden door iemand...

25 juli 2019 om 16:14

Zoals dat van Everton inz Zaha een gerucht is, is het ook een gerucht dat Ceballos een sleutelfiguur is voor Emery. Maar als je hem veel verantwoordelijkheden geeft en volgend seizoen (als hij niet blijft) een vergelijkbare speler haalt voor die positie heb je er toch gewoon profijt van?

25 juli 2019 om 16:18

Klopt, maar waarom haalt Arsenal die speler nu gelijk niet zelf in huis dan? Zelf denk ik dat het antwoord met een beperkt budget te maken heeft. En dan is mijn volgende vraag, waarom zou dat volgend jaar anders zijn?

25 juli 2019 om 16:22

Poeh, wil je daar alle argumenten voor horen of mag ik t houden bij spelers verkopen, top 4 halen of EL winnen?

25 juli 2019 om 17:03

En hoe groot acht jij die kans dan Samcro? Want jij bent toch wel 1 van die Arsenal supporters die bijna nooit iets negatiefs over de club zegt en alles wat iedereen aan kritiek levert probeert te weerleggen. Dat is je goed recht hoor, maar daarom vraag ik: hoe realistisch acht jij dat? Ik acht het namelijk niet heel realistisch (top 4 halen of EL winnen), zeker niet met de huidige aankopen.

25 juli 2019 om 17:57

En waarom dan niet? Vorig seizoen 1 punt tekort voor top 4 en finale EL verloren. Ik word eerder moe van iedereen die maar negatief blijft doen. Maar goed, ik ben wellicht van nature iets positiever ingesteld.

25 juli 2019 om 18:17

Omdat ik van mening ben dat je dan jezelf blind staart op de eindklassering. Finale EL gehaald, maar volledig vernederd in de finale. 1 punt van top 4 geëindigd, door compleet falen van Spurs, Chelsea en United. Het was een potje tussen de lammen en de blinden voor de top 4 uiteindelijk.. Wat vorig seizoen wel zo was, was dat we uit niet konden winnen en thuis punten verspeelden tegen Jan en alleman aan het eind. Mentaliteit is 0,0 bij ons, en er zijn nauwelijks versterkingen vooralsnog. Daar komt bovenop dat de grootste mislukkingen in de selectie nog steeds aanwezig zijn: Mustafi, Xhaka, Mkhitaryan. Ik vind het in ieder geval nogal naïef om al die problemen maar over het hoofd te blijven zien door maar positief te blijven... Het gaat gewoon jaar in jaar uit slechter, waardoor ik niks heb waaruit ik kan opmaken dat het komend seizoen beter zal zijn. Dat heeft weinig met negativiteit te maken, maar met realisme. Ook omdat de aankopen vooralsnog niet top zijn en blijkbaar extreem lang horen te duren bij ons.. Ceballos is degelijk, al ben ik geen fan van de huur. Tierney doen we nu al veel te lang over, Saliba schijnt te komen maar kunnen we pas in 20/21 gebruiken. Waar blijft een CV die we dit seizoen kunnen gebruiken? Hoe doen we het met de rechtsback positie? Wat doen we als Torreira uitvalt? Vooralsnog: niks.

25 juli 2019 om 21:06

Zo kan je alles wel kapot redeneren natuurlijk. Compleet falen van Spurs, Chelsea en Utd zeg jij... Kom hoor, dat is wel heel kort door de bocht. Ja we hebben zwakke plekken in de selectie, die zijn aantoonbaar. Probeer die 3 spelers maar eens makkelijk te slijten met hun salaris en dan ook nog eens veel geld ervoor te vangen wat je toch weer zult moeten investeren. Dat kan zomaar betekenen dat je een mindere speler moet halen omdat betere alternatieven te duur zijn. Of je moet een jeugdspeler inpassen, die dan ook zomaar kan bezwijken. Bekijk het eens van meerdere kanten wil ik daarmee zeggen. Het is niet zo makkelijk als naar de winkel gaan, je hebt met mensen te maken. En als het allemaal klikt dit seizoen kan het zomaar gebeuren dat we sprankelend voetbal spelen, staan we dan ook allemaal op de banken of blijven we zeuren?

Hele goede transfer, ben alleen wel benieuwd waar hij gaat spelen.

Dit betekent denk ik wel dat Real hoe dan ook een nieuwe middenvelder gaat halen, Pogba of Eriksen. Ik ben erg benieuwd. Zeker met het wegvallen van Asensio, de mogelijke verkoop van Bale en de leeftijd van Modric moet Real nieuwe impulsen krijgen. Ik had Ceballos graag een basisplaats zien hebben dit jaar bij Real maar helaas.

Courtois
Carvajal
Varane
Ramos
Mendy
Modric
Casemiro
Pogba
Isco
Hazard
Jovic
25 juli 2019 om 16:33

Je schrijft Benzema meteen af? Zou ik niet zo snel doen als ik jou was...

25 juli 2019 om 20:15

Benz zal genoeg spelen maar mistte alweer lekker genoeg kansen in de voorgaande wedstrijden. Jovic is niet voor niets gehaald, geef hem de kans.

Weer zo een Top akkoord...NOOOT

hehe dat was nodig. Haal die Tierney nou en Zaha/everton en zorg er voor dat je niet weer word uitgelachen

Lijkt mij een prima zaak aangaande Real Madrid. Weinig speeltijd in het vooruitzicht voor Ceballos, dus prima dat een ploeg als Arsenal hem verder wil helpen in zijn ontwikkeling. Op den duur lijkt het me zeker een speler dat bijvoorbeeld Kroos kan opvolgen bij Real Madrid.

Dus de duurste aankoop van dit seizoen voor Arsenal wordt een speler die eigenlijk nog bij zijn huidige club blijft komend seizoen...

25 juli 2019 om 17:59

Nee want die wordt volgend seizoen pas betaald.

Mooi, zal ook lekker spelen aangezien Ramsey vertrokken is. Hopelijk kan hij daar verder groeien door veel te spelen op een sterk niveau om daarna terug te keren als een ware vedette. Hij is wat mij betreft de vervanger voor een Kroos straks. Dus hem definitief wegdoen zou een slechte zaak zijn geweest.

25 juli 2019 om 17:33

De vraag is natuurlijk hoe Ceballos zich gaat doorontwikkelen, als er volgend jaar een veel betere speler op de transfermarkt te halen is dan gaat Real echt geen subtop spelers opstellen puur omdat ze toevallig Spaans zijn, ze willen prijzen pakken.

25 juli 2019 om 17:55

Dat is vanzelfsprekend, maar daarom moest hij ook even weg. Om speeltijd te krijgen, het vertrouwen zodat hij zijn potentie kan benutten. Want het is gewoon een topper. Bij Arsenal zit hij goed, geen echte topclub en kan daar zich verder ontwikkelen. Maar zeker hij moet het allemaal gaan waarmaken, zodat Zizou hem niet meer lan negeren.

Waarom heeft Arsenal zulke lage transferbudgetten? Ajax geeft bijna meer uit tegenwoordig wat is precies de reden? Kan niet zeggen dat ze afgelopen jaren nou flink met geld hebben gestrooid?

Ik verwacht hier niet veel van. Is meer een breedte versterking voor de EL.

Mooi maar je hebt als Arsenal zijnde weinig aan gehuurde spelers. Cabellos gaat echt nog slag bij Madrid heerlijke speler

vind dit heel slim van real verhuurt em aan een top 6 premier league club dus als hij een topjaar gaat draaien gaat zijn waarde heel snel stijgen en kan real madrid hem volgend jaar gebruiken of verkopen voor een natuurlijk weer absurt bedrag perez weet wat hij doet zakelijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.Arsenal220
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
P. AubameyangAanvaller1611
B. LenoKeeper160
N. PépéAanvaller142
L. TorreiraMiddenvelder131
J. WillockMiddenvelder120
G. XhakaMiddenvelder120
A. LacazetteAanvaller105
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

849 fans
Coach, 47 jaar
SeizoenClub
2019- Real Madrid
2016-2018 Real Madrid
2015-2016 Real Madrid II
2014-2015 Real Madrid II
2013-2014 Real Madrid
Laatste voetbalnieuws

‘Paul Pogba wil transfer doordrukken en hoopt op deal voor 12 juni’

Paul Pogba heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Manchester United, zo schrijft L’Équipe. De Franse middenvelder hoopt nog altijd te vertrekken naar Real Madrid en is vastbesloten om die...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 11 december
Liverpool is een van de zes clubs die de ontwikkelingen rond Neymar in de gaten houdt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren