Messi laat droom uitkomen op Antigua: ‘Ik was daar in mijn eentje’

Maandag, 22 juli 2019 om

Voor Mackenzie O’Neil kwam afgelopen weekeinde een droom uit. Het elfjarige jongetje kwam tijdens zijn vakantie op het Caribische eiland Antigua Lionel Messi tegen op het strand. De sterspeler van Barcelona toonde zich van zijn goede kant door een balletje te trappen met de jonge Mackenzie. “Met Messi voetballen was echt geweldig.”

De jonge bewonderaar sprak met Olé over de bijzondere ontmoeting met de aanvaller van Barcelona. “Messi was met zijn familie op het strand. Ik was daar in mijn eentje en begon vlakbij hen tegen een bal te schoppen. Zijn vader Jorge gooide een bal naar mij toe en vraag of ik zin had om een balletje te trappen. Daarna heb ik met Messi en Thiago (zoontje van Messi, red.) 45 minuten lang gevoetbald.”

Mackenzie was ook onder de indruk van de voetbalkwaliteiten van Messi junior. “Thiago is een geweldige voetballer voor zijn leeftijd (zes jaar, red.) en hij was helemaal niet verlegen. Het was echt geweldig om met Messi te voetballen.” Thiago en Mateo, de andere zoon van Messi, maken deel uit van de jeugdopleiding van Barcelona.

Echt veel contact was er niet met Messi, al ging O’Neil wel met de Argentijn op de foto, zoals is te zien op Instagram. “De vrouw van Messi deed de vertaling, omdat ze de Engelse taal wel heel goed beheerst. Later heb ik nog met Messi gezwommen en op een boot veel tijd op het water doorgebracht.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

34 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Zo mooi man. Gister ook Ronaldo met dat jongentje op de bank bij Juve. Zijn gewoon echt topgozers en we moeten zo blij zijn dat we ze zovaak hebben zien spelen

22 juli 2019 om 19:34

Helemaal mee eens, we moeten eens stoppen met dat ellendige vergelijken en gaan genieten

22 juli 2019 om 19:56

@liefhebber16
vergelijken in mijn ogen is compleet normaal en niks ergs. Maar dan wel alleen over voetbal, niet over de gang van zaken buiten het veld.

22 juli 2019 om 20:06

Ik vind het vergelijken van zelfde type spelers ook heel normaal, alleen vind ik Messi en Ronaldo hele andere types. Mensen gaan dan in op de, mindere, kopkwaliteiten van Messi en hoe Ronaldo een mindere spelverdeler is. Ik vind ze moeilijk te vergelijken behalve dat ze veel scoren en belangrijk zijn. Het is vaak een soort online gevecht tussen fanboys en wat mij betreft is dat vervelend. Dat bedoelde ik, het vergelijken van bijvoorbeeld van Dijk en Ramos, daar heb ik geen probleem mee 😉

22 juli 2019 om 21:53

Het zijn de twee grootste voetballers van de laatste decennia, dus vergelijken is een logisch gevolg

22 juli 2019 om 23:03

Zeg maar gerust in de geschiedenis van voetbal.

Die jongen heeft een dag mee gemaakt waar menig mens van droomt.

Je zou toch op het strand liggen en de familie messi zit naast je. Daarna ook nog mee op de boot, zal ook wel een mooie jacht zijn geweest. Ook heel leuk dat ze hem toelaten terwijl ze op vakantie zijn. Heel mooi gebaar.

22 juli 2019 om 19:47

Nee, dat jochie moest eerst de boot opblazen. Daarna mocht hij als bedankje mee om te roeien.

Ik las gisteren op Voetbalzone een soort zelfde gebaar van Cristiano Ronalo voor een fan en Messi opeens een arrogante kwal vonden die alleen maar aan zich zelf denkt. Ach ja, het is maar hoe je het ziet he.

22 juli 2019 om 19:41

Ja ik las zelfs dat iemand dacht dat messi altijd liegt in interviews om een goed imago te kweken. Maar buiten de media zou hij een egoïstisch mannetje zijn. Slaat toch nergens op.

22 juli 2019 om 19:58

@barcaajax14 die jonge waar je het over hebt denkt dat messi door de russische KGB getraind is ofzo

22 juli 2019 om 19:59

Ja het is maar hoe je het ziet inderdaad. Een dom kind dat 100 keer voldoendes haalt en 1x een 8 haalt is meteen een slimmerik

Ot:

Leuk voor die jongen, verder niet zo interessant nieuws imo, net als dat van Ronaldo gisteren

Op vakantie speel ik ook altijd een potje voetbal met mensen die ik niet ken.. Het valt misschien niet te vergelijken maar het hoort bij je vakantie! Je kan je gedachten verzetten en je weet nooit welke leuke mensen je tegenkomt..

22 juli 2019 om 19:48

Ik heb ook altijd de intentie om een potje te voetballen op vakantie, maar dan krijg ik een Leffe aangeboden en blijf ik zitten.

22 juli 2019 om 20:06

Mis moet je maar eens iets verder gaan dan Blanckenbergen!

22 juli 2019 om 20:25

Ik denk dat jij dat eens moet doen, want ze serveren ook gewoon Leffe in Zuid-Frankrijk pikkie

22 juli 2019 om 20:44

Dat weet ik, reageer maar op je symplistische reactie

22 juli 2019 om 23:00

Je hebt simplistisch verkeerd gespeld

leuk voor die jonge.
Las gister nog het een en andere onder het artikel van ronaldo die ook iets leuks deed voor een fan.
Sommige mensen hier maken de scheefste vergelijkingen ooit.

Ronaldo's mooie gebaar werd vergeleken met de woedde uitbarsting van messi na de copa america. En messi was opeens arrogant en weet ik veel wat, terwijl de situatie totaal niet vergelijkbaar is.

Vind het wel heeel erg grappig dat er een dag later zo iets gebeurd

22 juli 2019 om 20:00

Ja messi zou altijd liegen in zijn interviews voor zijn imago?! Mensen bedenken de meest rare dingen als er naast je idool nog zo’n succesvolle persoon bestaat.

22 juli 2019 om 20:09

Tja sommige mensen worden verblind door haat. Het mooiste aan dit soort acties van Ronaldo en Messi vind ik zelf dat zij het vrijwel nooit ergens openbaar maken, daaruit kan je toch concluderen dat het geen pr stunts zijn.

Fantastisch dit soort dingen! Dat moet toch de ervaring van je leven zijn als elfjarige.

mooie actie van Messi. dat jongetje zal zo een dag nooit meer vergeten

22 juli 2019 om 21:29

Haha verandert dit nou wel de imago van meesi nu?😋 Zonder gekheid vind mooi dat zulke grote spelers zo iets doen. Betekent toch veel dat zo iemand 45 minuten met je zit te voetballen en je ook nog uitnodigd op zn boot. Voor zelfde geval stuurt ie hem na 5 minuten weg met een foto en een handtekening

22 juli 2019 om 22:45

@barcalover123

ik had kritiek op Messi over zijn verhaal over corruptie en het constant om kaarten vragen bij de scheids waar ik me mateloos aan kan irriteren maar als het een andere speler was geweest als Messi die dit had gedaan had ik exact dezelfde kritiek gehad. het verschil is alleen dat als je zo iets over Messi zegt dat het bepaalde mensen eerder opvalt omdat ze op de een of andere manier geen enkele kritiek op Messi kunnen dulden, ook niet als die kritiek op dat moment terecht is

verder geloof ik best dat Messi een prima kerel is alleen ik hoop dat hij zich volgend seizoen weer volledig focust op het voetbal en zich niet constant gaat bemoeien met hoe hij denkt dat de arbitrage hun werk moeten doen. als hij dat onnodige vervelende gedrag weg laat is Messi gewoon een van mijn favoriete spelers want puur voetballend gezien is het altijd genieten van hem

22 juli 2019 om 23:51

Je zegt CONSTANT dat Messi constant om kaarten vraagt. Of maak ik nu dezelfde fout als jij?

Ik ben het met je eens dat hij vaak om een kaart vraagt. Moet hij niet doen maar kan het hem vergeven en zelfs wel begrijpen. Gezien het aantal trappen en niveau van sommige scheidsrechters in La Liga.

De kritiek op de Zuid Amerikaanse bond ging te ver maar dat was een 1malige actie. Je doet net of hij na elke wedstrijd alle bonden loopt af te zeiken.

Als dit de enige 2 negatieve punten zijn die jij in elk item constant benoemt, wees dan blij dat het hierbij blijft voor 1 van de beste voetballers aller tijden. Die constant (15 jaar) aan de top staat.

23 juli 2019 om 01:37

Tcha als je 10x door een speler nagetrapt wordt en onderuit gehaald zonder dat die een kaart krijgt.

Dan vind ik het helemaal niet zo gek.

Het is ook iets wat hij altijd heeft gedaan sinds ik me kan herinneren, dus waarom is het nu opeens zo een item en niet eerder?

22 juli 2019 om 22:22


Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4896 fans
Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
13.Eibar0-1
15.Barcelona0-1
16.Getafe0-1
17.Leganés0-1
Voor de complete stand: LaLiga

3677 fans
Aanvaller, 32 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Barcelona 0 0 0 0
2018/2019 Barcelona 34 36 3 0
2017/2018 Barcelona 36 34 3 0
2016/2017 Barcelona 34 37 6 0
2015/2016 Barcelona 33 26 3 0

In de wandelgangen

Vrijdag 23 augustus
Fiorentina is na de komst van Kevin-Prince Boateng en Franck Ribéry nog niet uitgewinkeld en richt de pijlen op Raphinha. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren