Zaterdag, 20 Juli 2019

Santos-verdediger wacht nog op reactie van Ajax

Derby County hoopt Harry Wilson ook komend seizoen te kunnen huren van Liverpool. De vleugelaanvaller uit Wales deed afgelopen seizoen al ervaring op in het shirt van the Rams(Daily Star)
Juventus laat Paulo Dybala niet voor minder dan tachtig miljoen euro, plus twintig miljoen euro aan bonussen, gaan. Het geïnteresseerde Manchester United maakt meer kans als men bereid is om over Paul Pogba te praten. (Sky Italia)
/
Jackson Porozo hoopt nog altijd op een overgang naar Ajax. Het is maar de vraag of men nog interesse heeft in de verdediger annex Ecuadoraans jeugdinternational van Santos nu Edson Álvarez is aangetrokken. (El Universo)
Liverpool en Barcelona zijn elkaars concurrenten in de strijd om de handtekening van Philipp Max. De linksback van FC Augsburg wordt gezien als een goede stand-in van respectievelijk Andy Robertson en Jordi Alba. (Mundo Deportivo)
Jerome Roussillon is ook nog altijd bij Barcelona in beeld. De linksback van VfL Wolfsburg is beduidend goedkoper dan bijvoorbeeld Junior Firpo, die Real Betis niet voor minder dan 45 miljoen euro mag verlaten. (BILD)
Steve Bruce is voorstander van de terugkeer van Andy Carroll naar Newcastle United. De aanvaller, die de laatste jaren werd geplaagd door blessureleed, zit zonder club na zijn vertrek bij West Ham United. (The Sun)Poll

Denk jij dat Paulo Dybala deze zomer een transfer gaat maken?


9 reacties (laatste reactie door scepticus38)

Nog een centrumverdediger naar Ajax? Denken ze in Zuid-Amerika soms dat we hier in NL met elf verdedigers spelen?

20 juli 2019 om 21:47

Zou als ajax zijnde pirie verhuren. Momenteel hebben ze meer dan zat CV's rondlopen.

21 juli 2019 om 08:23

foufou078

"zou als ajax zijnde pirie verhuren. Momenteel hebben ze meer dan zat Cv's rondlopen. "

Is natuurlijk geen oplossing. Pirie gaat bij een andere club nooit leren wat hij nodig heeft om bij Ajax te kunnen slagen. Als hij wordt verhuurd kan Ajax bovendien geen invloed uitoefenen op zijn speeltijd en hem niet monitoren en beoordelen of hij genoeg vorderingen maakt en hem eventueel bijsturen. Het is duidelijk welke vaardigheden van Pirie nog dienen te worden bijgeschaafd en wie zou daar beter met hem aan kunnen werken dan Winston Bogarde. Kijk eens naar de onvoorstelbare vorderingen die Per Schuurs heeft gemaakt. Als je ziet waar die vorig jaar stond en waar hij nu staat, is dat een wereld van verschil. En dat is natuurlijk geen toeval, daar is bij Ajax gericht aan gewerkt. Pirie gaat dus gewoon de Schuursroute volgen en zal worden toegevoegd aan de selectie Jong Ajax. Ik hoop dat hij genoeg zelfkennis heeft om te beseffen dat zijn kwaliteiten nog lang niet afdoende zijn voor een basisplaats bij Ajax en dat het van het grootste belang is dat hij blijft spelen om zijn ontwikkeling niet tot stilstand te laten komen. Daarbij heeft het verhuren van de ene 18 jarige verdediger om plaats te maken voor een andere 18 jarige verdediger, natuurlijk niets met beleid te maken. En dat Ajax zover is gekomen, is het rechtstreekse gevolg van het beleid.

20 juli 2019 om 21:52

Hij is pas 18 jaar, dus misschien iets voor jong Ajax? Ik ken deze speler iig niet.

20 juli 2019 om 22:12

Inderdaad, als ze ‘m halen zal het voor Jong Ajax eerst zijn. Wel een lange vent trouwens, is 1.92.

Ik hoop echt oprecht dat Dybala voor zal komen in Sarri zijn plannen. Door de komst van Ronaldo kwam hij helaas minder en minder aan de bal afgelopen seizoen. Alleszins mag je toch diep in de buidel tasten voor een speler als Dybala. Hoewel ik Pogba graag zou zien komen op het middenveld, weet ik niet of hij nog even goed zou renderen als twee jaar geleden bij Juve...

Als Ajax hem haalt zal dat voor de toekomst zijn en als investering.

20 juli 2019 om 22:56

Gelijk verhuren. Maakt de eredivisie wellicht sterker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Zondag 26 januari
Arsenal en Everton hopen allebei James Rodríguez deze maand nog over te kunnen nemen van Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren