Maurizio Sarri kondigt officieus debuut van Matthijs de Ligt aan

Zaterdag, 20 juli 2019 om

Matthijs de Ligt zal zondagmiddag zijn officieuze debuut voor Juventus maken, zo heeft trainer Maurizio Sarri op een persconferentie laten weten. La Vecchia Signora neemt het in het kader van de International Champions Cup op tegen Tottenham Hotspur. Ondanks dat De Ligt nog niet getraind heeft, zal hij zondag zijn eerste speelminuten gaan maken.

“Hij heeft voorlopig nog niet met zijn ploeggenoten getraind. Maar hij zal zeker een deel van de wedstrijd spelen”, laat Sarri weten tijdens het persmoment in aanloop naar de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur, die in Singapore wordt afgewerkt. “Het belangrijkste is dat we morgen met een goede mentaliteit spelen. Op dit moment is het bijna onmogelijk om in fysiek en tactisch opzicht onze beste wedstrijd te spelen. Ik kijk er naar uit om voor het eerst te zien hoe sterk het team in mentaal opzicht is.”

“We werken hard aan onze speelstijl, omdat we een team met een duidelijk karakter willen worden. Daarna moeten we zien hoe onze identiteit ons naar overwinningen kan leiden’, vervolgt de nieuwe oefenmeester van Juventus. “Er is niks aan mijn aanpak veranderd sinds mijn komst. Ik wil nog steeds plezier maken, omdat dat het mogelijk maakt om nóg meer te geven. In de eerste zeventig meter op het veld moet het gaan zoals ik wil, maar in de laatste dertig meter moeten de spelers het zelf bepalen.”

“Ik zal eerst proberen om Cristiano Ronaldo vanaf links te laten starten, maar ik weet zeker dat hij met zijn kwaliteiten overal kan spelen. Hij is heel ervaren en heeft eigenlijk alles gewonnen wat er te winnen valt”, besluit Sarri. Zijn ploeg is vrijdag gearriveerd in Singapore en reist daarna door naar China en Zweden, waar verder oefenwedstrijden tegen Internazionale en Atlético Madrid op het programma staan.


Poll

Zie jij Matthijs de Ligt direct uitgroeien tot basisspeler?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

70 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Wat een reizen allemaal, Singapore, China, Zweden. Leuk om dat mee te maken. Benieuwd naar Juventus dit seizoen. Die club volg ik niet tot nauwelijks, zal nu wel even wat wedstrijdjes mee maken hoe De Ligt het gaat doen

20 juli 2019 om 13:16

Maar ook vermoeiend, in een voorbereiding waar je juist in je ritme moet komen..

20 juli 2019 om 13:27

Ritme zal wel goed komen, vermoeiend zou kunnen, al hoewel ik totaal niet vermoeid zal zijn als ik 10 miljoen per jaar krijg, toegezongen word door fans, met me hobby bezig kan zijn, en super de luxe seats in het vliegtuig. Ze vliegen echt niet hoe ik naar Singapore vlieg hoor

20 juli 2019 om 13:32

Het schijnt dat jetlags af te kopen zijn als je maar genoeg verdient

20 juli 2019 om 13:33

Geen last van Jetlag? Gister was ie nog in Turijn? Vanacht of vandaag vliegen met een behoorlijk tijdverschil en dan morgen ballen zonder training. Lijkt me oprecht niet makkelijk. (Los van of je het allemaal lachend doet vanwege het geld)

20 juli 2019 om 13:55

Beste is voor een jetlag proberen de tijd aan te nemen waar je bestemming ligt. Ik haal dan wel een klein nachtje door. Het zijn geen oudere, en zijn allemaal mannen van 19 tot 35 jaar.

20 juli 2019 om 14:05

“Al hoewel ik totaal niet vermoeid zal zijn als ik 10 miljoen per jaar krijg” Ja want hoe meer je verdiend hoe meer je lichaam fysiek aankan... “Ik haal dan wel n nachtje door” Allemaal leuk en aardig, maar als topsporter die zn lichaam tot het uiterste drijft vooral in de voorbereiding, kun je niet “even een nachtje doorhalen” 😅

20 juli 2019 om 14:05

Dubbel

20 juli 2019 om 14:13

Ach man, je hoort toch geen speler er over klagen? En laten we nou niet doen of ze allemaal braaf zijn en altijd netjes om 21.30 op bed liggen. Hoor en lees altijd van die sappige verhalen in een speler(s) biografie. Zoals Zlatan, Andy, Gijp en andere sport zoals die Tour de France renner Thomas Dekker

20 juli 2019 om 14:46

Off) Leeghalen en opslaan dan verdwijnt de reactie AfcaAjaxxx

20 juli 2019 om 15:04

Zeker geen brave Hendriks die om half 10 het bedje opzoeken, maar je noemt ook wel ff 4 positief gestoorde gasten hoor.. zo zijn ze natuurlijk echt niet allemaal

20 juli 2019 om 15:32

Haha geloof mij, voor 10 mil per jaar maakt mijn lichaam spontaan ineens een stofje aan waardoor ik ineens geen last van jetlags heb.

20 juli 2019 om 13:31

Inderdaad, het is jammer dat de Eredivisie zo vroeg start in vergelijking met de meeste competities waardoor Nederlandse clubs hiervoor eigenlijk niet in aanmerking kunnen komen.

Een Ajax zou hier echt niet misstaan als Fiorentina en Benfica bijvoorbeeld aan deze editie ook meedoen. Ik zet Chivas er express niet bij omdat ze in de VS natuurlijk veel publiek trekken.

20 juli 2019 om 13:45

Hor komt dat de eredivisie zo vroeg start eigenlijk? Ik volg buiten de top wedstrijd de eredivisie niet zo. Iemand die mij kan uitleggen waarom er zo vroeg word gestart? Buiten dat het vooe clubs een mooie ervaring is om aan zo iets te doen kunnen psv en ajax ook paar miljoenen bij schrijven.

20 juli 2019 om 13:53

Even een copy paste.

"het Eredivisie-seizoen begint komend seizoen in het weekend van 2 augustus. Door eerder te beginnen hebben we minder midweekse speelrondes nodig”, legt manager competitiezaken Jan Bluyssen uit op de website van de Knvb. “ook biedt een vroeger begin van de competitie voordeel voor de ploegen die in de Europese voorrondes spelen. Deze ploegen zijn immers dan al eerder in het seizoen ingespeeld."

Helaas is het waar dat Nederlandse clubs, vooral nu, al vroeg aan de bak moeten in de voorrondes. Zodra de coëfficiënten omhoog gaan mogen wij later aansluiten en kan de Eredivisie zich daar misschien op aanpassen.

20 juli 2019 om 14:12

Scrumpti0uz. Bedankt voor de uitleg!

Mooi! Ben benieuwd, ga zeker naar de wedstrijd kijken.

Ik zou stiekem wel een beetje lachen als De Ligt op de bank terecht komt bij Juventus dit seizoen. Dan had hij toch beter voor Barcelona of PSG moeten kiezen. Dit zou zomaar kunnen want alle Ajax talenten die Raiola naar Italië had geloodst belandden allemaal op de bank.
Ik heb niks met Juventus dus hoop ik dat De Ligt het ook niet zo goed doet daar.

20 juli 2019 om 13:24

Want dat is goed in het kader van het Nederlands voetbal natuurlijk.

20 juli 2019 om 13:26

Wat is dit voor een vreemde opmerking? Waarom zou dat lachen zijn? Hij heeft een weloverwogen keus gemaakt door voor Juventus te kiezen. Waarom had hij voor PSG of Barcelona hebben moeten kiezen?

20 juli 2019 om 13:55

Barcelona en PSG passen naar mijn mening beter bij De Ligt zijn speelstijl.

20 juli 2019 om 14:09

Dominique eerst blijf je door zaniken over Moise Kean, alsof zo een groot talent in onze glansloze eredivisie wilt voetballen. Vervolgens gister of eergister val je Overmars aan, en nu gun je De Ligt geen succes in Italië? Erg merkwaardig en raar gedrag vertoon je beste man, mag ik trouwens ook voor jou bepalen waar jij gaat werken? En dan wens ik je wel veel succes, volgens jou logica zou dit heel normaal zijn.

20 juli 2019 om 14:15

Ik viel Overmars niet aan. Ik had alleen een klein kritiek puntje over het aantal miskopen. Thats all. Dat moet je niet als een aanval zien maar als een punt van verbetering. Is niks mis mee om nieuwe uitdagingen te hebben toch?
Over Moise Kean, het werd in de media gebracht dat Juventus wel oren had om Kean ergens te stallen. En ik had graag gezien dat hij dan naar Ajax zou gaan. Hoe hij zelf over spelen bij Ajax denkt weet niemand.
Ik had het leuk gevonden als zo'n geweldig talent de eerste spits van Ajax zou worden.
Je zult aankomend seizoen wel zien waarom ik hem zo'n geweldig talent vind.
Bij Justin had ik ook geen medelijden dat hij geen potten kon breken bij As Roma. Ik heb niks met As Roma net zoals ik niks met Juventus heb. Dus ik zou het ook niet heel erg vinden als De Ligt geen potten kan breken bij Juventus.

20 juli 2019 om 14:29

Je snapt wel dat Juventus een nieuwe coach heeft die juist geroemd wordt om zijn aanvallende speelstijl? Daarnaast heb je al een tijdje niet naar Barcelona gekeken zeker? Die spelen namelijk allang niet meer zo flitsend als vroeger. Valverde is een laffe coach. Als het om de speelstijl te doen is kun je momenteel het beste naar Juventus of de aanvallende Tuchel.

20 juli 2019 om 14:45

Moet nog maar zien wat Sarri daar kan veranderen. Zal een hele switch moeten worden van ultraverdedigend naar aanvallend voetbal. Ik verwacht niet dat Valverde nog lang bij Barca blijft. Hopelijk komt Guardiola gauw weer terug en daarmee ook weer het flitsende aanvallende en dominante voetbal van Barca.

20 juli 2019 om 15:40

@dominquethiem

we hebben het over een verdediger, niet over een technische middenvelder ofzo. verdedigers moeten sowieso zo kort mogelijk de bal hebben want dat zijn meestal de meest beperkte voetballers in het veld samen met de keeper. daarom maakt het imo niet zoveel uit bij welke club je als verdediger speelt.

als je als verdediger een man kan uitschakelen op basis van timing en fysieke kracht, in de lucht kopduels kan winnen en je kan een pass geven over 5 meter dan kan je in principe bij elke club uit de voeten

20 juli 2019 om 19:58

Dominique iedere td haalt miskopen, is het je opgevallen hoeveel aankopen met winst zijn doorverkocht? En hoe gezond de club is? Ookal zou Kean willen, wat denk je dat zo een speler aan salaris zou vragen? Ik had het leuk gevonden hem als eerste spits, maar dat is niet realistisch daarnaast krijgt Dolberg gewoon terecht de kans. Ik snap het niet dat je Ajacieden geen succes gunt over de grens.

20 juli 2019 om 13:26

Nou he, dat zou een dijenkletser zijn, ik krijg nu al buikpijn van het lachen... Heel vaag je reactie, maar je moet ergens het plezier in je leven vandaan halen zullen we maar denken.

20 juli 2019 om 13:32

PSG is nooit een optie geweest, dus waarom had hij beter voor PSG moeten kiezen? En bij Barcelona is de concurrentie een stukje sterker, dus waarom had die voor Barcelona moeten kiezen? Ik verwacht overigens geen reactie terug, want in berichten over de transfer van De Ligt roep je maar wat en mensen haken er dan op in en dan ben jij opeens gevlogen.

20 juli 2019 om 13:36

En toch reageer je kleinegeneraa7. Gewoon niet reageren op dit soort berichten. Ieder persoon kan bedenken als ie bij Juve op de bank komt dag net zo goed bij die andere kan gebeuren.

20 juli 2019 om 13:52

PSG past naar mijn mening beter bij zijn speelstijl dan Juventus. Bij Barcelona had De Ligt sowieso wel de basis gehaald. Was het niet dit jaar dan wel volgend jaar. Was geweldig geweest als hij samen met Frenkie en Messi bij Barca had gespeeld.

20 juli 2019 om 14:04

Hoe definieer jij dan de speelstijl van PSG en Juventus? En waarom past De Ligt dan beter bij de speelstijl van PSG? En wat zou het geweldig maken als die met Frenkie en Messi speelt? Bij Juventus loopt er ook wel een aardige speler rond heb ik vernomen.

20 juli 2019 om 14:15

De speelstijl van Juve gaat veranderen en was ook een reden voor de Ligt om naar Juve te komen. Mocht de Ligt bij Juve floppen (wat ik niet verwacht), waarom zou hij dan een foute keuze hebben gemaakt en gegarandeerd wel geslaagd zou hebben bij PSG of Barca?

20 juli 2019 om 13:33

Ja want bij Barcelona en PSG zou hij natuurlijk gegarandeert en basisplaats hebben.

20 juli 2019 om 13:36

De Ligt is natuurlijk wel anders dan wat simpele talentjes zoals Bouy die naar Juve gaan. Die is niet eens goed genoeg voor PEC vind je het gek dat je het dan bij Juve niet red. De ligt komt gewoon als een grote jongen binnen in Turijn en gaat ook zeker spelen. Daarnaast is je opmerking ook gewoon dom want het is niet eens zeker of hij Barca wel had gespeeld. Ik heb veel vertrouwen in de Ligt en verwacht dat hij een grote speler gaat worden bij Juventus en dat is hem ook gegund. En jij moet een Ajax supporter voorstellen? Beetje meer respect voor je ex-aanvoerder is wel op zn plaats..

20 juli 2019 om 13:41

Ik had gehoopt dat hij naar Barcelona zou gaan. Samen met Frenkie en Messi spelen. Aan Juventus en aan Raiola heb ik echt een hekel. Daarom zou ik het niet heel erg vinden als hij daar op de bank terecht komt en dat hij daarna alsnog naar Barcelona gaat. Ik ben ook Barca fan namelijk.
Bij Justin Kluivert had ik ook geen medelijden toen hij op de bank belandde bij As Roma ondanks dat ik Ajax fan ben. Die mening mag ik hebben.

20 juli 2019 om 13:48

Aha daar zit het pijnpunt dus. Wat ik ook al verwachtte. Je bent Barca fan en dus boos dat hij je clubje heeft afgewezen om bij een andere topclub te spelen. Daarom hoop je maar dat hij daar ongelukkig wordt zodat hij alsnog naar Barca komt. Beetje triest vind ik eerlijk gezegd..

20 juli 2019 om 13:52

Ik ben ook een Barça fan maar ga niet raar lopen reageren zoals jij. Zijn keuze zijn beslissing en ik begrijp hem aan 1 kant wel want als je ergens verdedigen leert is het wel in Italië

20 juli 2019 om 13:57

Ik vind De Ligt een complete verdediger. Hij is technisch vaardig, kan goed opbouwen, kan mee opkomen, kan fenomenaal koppen, kan hoog staan met verdedigen, gaat vaak mee naar voren, enzovoorts. Als hij zich puur en meestal alleen op het verdedigen moet focussen zal hij zijn andere kwaliteiten niet verder doorontwikkelen. Dat vind ik zonde van hem.
Barca had naar mijn mening beter bij zijn speelstijl gepast en had hij zich meer kunnen doorontwikkelen als complete verdediger.
Een nieuwe type Pique zeg maar.

20 juli 2019 om 14:16

Gelukkig gaat hij zich niet alleen focussen op het verdedigen nu Sarri er is. De verdediging van Juve zal hoger staan dan in het verleden en er zal veel meer voetbal in de ploeg komen. Met de komst van de Ligt is die transitie veel makkelijker te verwezenlijken.

20 juli 2019 om 14:30

Ok ben benieuwd dan hoe Sarri dat gaan doen. Dan moet er wel een hele switch in speelstijl komen wat tegen de clubcultuur in zal gaan.

20 juli 2019 om 14:41

Inderdaad, in het artikel geeft Sarri ook aan dat er erg veel gewerkt wordt om die nieuwe identiteit te vinden, ik ben benieuwd hoe het uit gaat pakken.

20 juli 2019 om 13:37

Die gozer scoorde de winnende tegen Juventus en als straf kocht Juventus hem om hem vervolgens een jaar op de bank te zetten. Ik geloof je nu al haha.

20 juli 2019 om 13:57

DominiqueThiem

Ik heb ook niks met Juventus hoor, maar wel met onze nationale ploeg. Je hebt namelijk altijd nog EKs en WKs die ze zullen spelen.

Wil je dan niet dat onze nationale ploeg voorzien is van een goed ruggegraat en iets kan klaarspelen? Ik namelijk wel. Hoop dat ze allemaal basisplekken veroveren bij hun clubs.

20 juli 2019 om 14:04

Voorlopig is er nog geen EK. Misschien is hij dan alweer getransfereerd. Hopelijk doet hij het erg goed bij Oranje en minder goed bij Juventus.

20 juli 2019 om 14:07

Dat hoop ik ook. En veel speelminuten en een basisplaats zijn wel essentieel hierin. Daarom vind ik dat je het een Oranje international altijd moet gunnen. Zou vreselijk zijn als hij op de bank belandt.

20 juli 2019 om 14:17

Voorlopig is er nog geen EK? Nee alleen maar over 10 maanden..

20 juli 2019 om 15:09

Voorlopig geen EK nee? Haha wat praat je veel onzin hierboven. Jij klinkt als iemand die alles klakkeloos overneemt wat hier vanuit roddelbladen gepost wordt. Ook al dat over Kean.. letterlijk nooit meer dan een gerucht geweest. Het is gewoon een mooie club voor die jongen, en met een beetje liefde voor de sport zou je hem niet zo misgunnen omdat hij toevallig niet voor jouw clubje kiest.

20 juli 2019 om 15:26

Desnoods speelt hij een matig seizoen als hij op het EK maar weer in topvorm is. Juventus heeft serieuze interesse om Kean ergens te stallen. Dus misschien had Ajax ook een optie kunnen zijn als Ajax Dolberg zou verkopen.

20 juli 2019 om 14:16

Dus omdat je niks hebt met Juventus hoop je dat de ligt het daar niet goed gaat doen, heb je dan toevallig ook niks met Matthijs zelf? Anders is het n beetje n vreemde reactie (je hele bericht is sws al vreemd, op basis waarvan zou hij bij juve op de bank belanden en bij barca niet, en beter kunnen kiezen voor psg?😂 dat is wel echt t domste wat ik in tijden heb gelezen, en dan Matthijs vergelijken met “talenten” die raiola bij juve heeft ondergebracht, dat waren veelal jongens die nog niet eens hun debuut hadden gemaakt, deze jongen heeft op 19jarige leeftijd n EL finale gespeeld, de dubbel gepakt, halve finale CL als aanvoerder en heeft de golden boy gewonnen🤦‍♂️

20 juli 2019 om 14:48

Dat maak je er zelf van dat hij bij Juventus op de bank zou belanden. Ik zei alleen dat ik het niet erg zou vinden als hij het niet geweldig gaat doen daar. Nogal een nuance verschil. Barcelona en PSG staan bekend om hun aanvallend en aantrekkelijk voetbal. Juventus staat bekend om hun zeer verdedigende speelstijl. De Ligt is opgegroeid met het aanvallende voetbal van Ajax. Dus logisch ook dat hij naar mijn mening beter past bij een club dat ook aanvallend voetbal speelt. Zo moeilijk is het niet.

20 juli 2019 om 14:49

@ Dominiquethiem

Persoonlijk heb ik ook een aversie tegen Juventus, maar ik ga echt niet hopen dat een ex Ajacied (en een prettige persoon als mens) die (in zo'n korte tijd) zoveel gegeven heeft aan Ajax daar gaat mislukken. Daarnaast is de ervaring die hij bij Juventus op zal gaan doen ook goud waard voor Oranje; en hopelijk na een geslaagde carrière over een aantal jaar terug keert op het oude nest om de jonkies op dat moment bij de hand te nemen.

20 juli 2019 om 15:16

Nou ja mislukken hoeft nou ook niet natuurlijk. Hoop alleen niet dat hij het geweldig doet omdat ik niks met Juventus heb. Ik heb persoonlijk ook niks tegen Mathijs.
Mocht hij niet slagen bij Juventus is dat wel weer een voorbeeld dat Ajax talenten niet naar Raiola zijn adviezen moeten luisteren want hij doet graag zaken met Italiaanse clubs en met Juventus in het specifiek. Uiteindelijk hoop ik dat Mathijs toch nog bij Barcelona terecht komt.

20 juli 2019 om 15:31

Mooi hoor hoe je iemand zo kan afvallen puur uit jaloezie. En dan komt het vort uit dat je hem graag bij barca zag spelen met frenkie en messi. Als dat al nodig is om een speler zo aan te vallen is er echt iets goed mis

Wat zielig die figuren die de ligt misgunnen omdat die niet voor barca heeft gekozen zeg.

20 juli 2019 om 13:48

Snap er helemaal niks van joh. Vind wel goed dat de Ligt ( met het oog op oranje) voor juve heeft gekozen. Weet zeker dat hij binnen de kortste periode in de basis speelt. Bij Barça zou dat minder zijn met Pique en Umtiti. Mooie club voor hem en na dat hij uitgespeeld is in Italië zou die pas 24 zijn dus dan kan hij van zelf nog naar clubs als city psg barca of real.

20 juli 2019 om 14:01

Voor sommigen is het moeilijk te verkroppen dat er ook andere mooie clubs zijn naast Barcelona. Men denkt dat als je bij Ajax bent opgeleid in de Hollandse school, je voorbestemd bent voor Barcelona.

Juve is gewoon een prachtige club met een mooie historie en een imposante lijst aan ex-topverdedigers. Daarnaast lijkt het me echt wel mooier om in dat stadion van Juve met die fanatieke supporters te spelen, in plaats van het Camp Nou dat is gedegradeerd tot toeristische bezienswaardigheid. Bovendien heeft hij bij Juve toch wel echt de meeste garantie op speeltijd, en zal die club hem ook wel een groot gevoel van vertrouwen hebben gegeven.

Ik gun Mathijs het allerbeste, geloof ook dat hij echt kwaliteiten en potentie heeft, maar begrijp echt totaal noet dat er zoveel is betaalt voor hem. Heel vaak zag ik grote fouten die wedstrijden omkantelden en alhoewel hij vaak zelf dan scoorde vergaten velen de eerdere fouten. Mag ook op die leeftijd, maar ik vermoed dat Ajax al weken de polonaise loopt door de transfer, want hij is wel degelijk goed vervangbaar. Maar nogmaals, voor hem hoop ik dat hij een prachtige toekomst tegemoet gaat.

20 juli 2019 om 14:21

Idd, de hele voetbalwereld ziet het fout, allemaal zijn ze blind, gelukkig weet michelvogelaar het beter🤦‍♂️ Heel vaak ziet hij grote fouten zegt ie, dan weet ik niet welke wedstrijden jij kijkt maar dan heb je toch echt een andere de ligt voor je, makkelijk vervangbaar zegt ie ook nog even😂😂

20 juli 2019 om 14:56

@ Michelvogelaar

Fouten maken kan gewoon gebeuren, en wanneer je als speler die fout weer herstelt is er niets aan de hand. Ik vind het veel kwalijker dat er zoveel spelers zijn die fouten maken maar er niet van (willen) leren, ofzo iets hebben van "boeie". De polonaise vanwege die zak geld loopt echt niemand bi Ajax, ik denk dat iedereen binnen Ajax liever zou hebben dat we zo'n jongen nog even aan boord konden houden. In theorie is natuurlijk iedereen vervangbaar, maar de praktijk zit vaak toch anders in elkaar, want gelijkwaardige kwaliteit wat er meteen staat heeft echt geen zin in de Nederlandse competitie.

Toppunt van nuchterheid en motivatie van onze Matthijs. Nog geen training gehad en nu al meespelen. Kunnen alleen nuchtere boys als Frenkie en Matthijs!

Inderdaad wordt leuk volgen. Denk dat Juventus wel heel sterk met corners zal zijn met Ronaldo en De Ligt. Ken weinige die zo hoog komen als hun, Van Dijk en Zlatan maar weinige die zo sterk zijn daarin. Groot wapen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1060 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Juventus5120
3.Lazio4528
4.AS Roma3815
5.Atalanta3829
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
L. BonucciVerdediger203
B. MatuidiMiddenvelder180
M. PjanićMiddenvelder183
P. DybalaAanvaller185
G. HiguaínAanvaller185
Cristiano RonaldoAanvaller1716
F. BernardeschiAanvaller140
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.

131 fans
Verdediger, 20 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Juventus 15 1 3 0
2018/2019 Ajax 33 3 1 0
2017/2018 Ajax 33 3 8 0
2016/2017 Ajax 11 2 0 0
2016/2017 Jong Ajax 17 1 3 0
Laatste voetbalnieuws

De Ligt verdwijnt na twee basisplaatsen op rij weer naar de reservebank

Matthijs de Ligt heeft geen basisplaats in het bekerduel met AS Roma. De Oranje-international stond in de voorbije twee wedstrijden aan de aftrap bij Juventus, maar moet het treffen met de...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 26 januari
Arsenal en Everton hopen allebei James Rodríguez deze maand nog over te kunnen nemen van Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren