PSV gaat bij rentree Lozano onderuit in aanloop naar cruciale CL-duels

Woensdag, 17 juli 2019 om

PSV heeft woensdagavond in eigen huis een nederlaag geleden tegen VfL Wolfsburg. De Eindhovenaren kwamen tijdens het oefenduel met de Duitsers al vroeg op achterstand en konden in het restant van de wedstrijd het tij niet meer keren: 0-2. Toni Lato maakte zijn debuut bij PSV, terwijl Hirving Lozano voor het eerst sinds 25 april weer minuten maakte voor de club uit Eindhoven.

PSV keek na vijf minuten spelen reeds op een achterstand aan. Maximilian Arnold mocht vanaf een behoorlijke afstand aanleggen voor een vrije trap, maar kon doelman Jeroen Zoet alsnog verrassen en passeren: 1-0. De Eindhovenaren maakten in het eerste kwartier een nerveuze indruk en konden weinig mogelijkheden creëren, maar in de loop van de wedstrijd werd de thuisploeg sterker.

Donyell Malen en Sam Lammers beleefden gevaarlijke momenten voor het vijandelijke doel, maar PSV kon het net niet vinden. Wolfsburg kon vlak voor de rust de voorsprong uitbreiden via Willian, die gemakkelijk van zijn directe tegenstander wegliep en binnen kon koppen: 0-2. In de tweede helft werd PSV via Steven Bergwijn steeds gevaarlijker, maar Wolfsburg hield stand.

In de tweede helft bracht Van Bommel onder anderen Érick Gutiérrez en Hirving Lozano binnen de lijnen. Het Mexicaanse duo kon echter niet voorkomen dat PSV een thuisnederlaag moest incasseren. Volgende week wacht de eerste belangrijke test voor de formatie van Van Bommel. Dinsdag ontvangt de club namelijk FC Basel in de tweede voorronde van de Champions League.


Poll

Verwacht jij dat PSV zich weet te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

74 reacties (laatste reactie door kilum)

Eerste helft dramatisch, tweede helft iets beter maar dat kwam vooral door de vele wissels aan de kant van Wolfsburg. Lato heeft duidelijk nog wat tijd nodig en het centrum maakte wederom geen sterke indruk, evenals de keeper. Ik begin hem met steeds meer te knijpen voor de wedstrijd tegen Basel. Positieve punten heb ik vandaag nauwelijks gezien. Het enige kleine beetje optimisme haalde ik uit de gretige en fitte indruk die Lozano maakte, maar uitgerekend hij valt natuurlijk uit met een blessure.. wat een vervelende avond

17 juli 2019 om 21:06

Ik snap ook niet waarom psv lato huurt. Als eigen speler is het niet erg als hij nu een soort aanpassingsjaar heeft om daarna 2/3 jaar belangrijk te zijn. Nu huur je hem en is hij volgend jaar weer pleiten. Speelt hij over 6 dagen zo tegen Basel en lig je uit de CL dan kan je al stellen dat het een "mishuur" is, want dan kost hij je gewoon potentieel 50 miljoen.

17 juli 2019 om 21:10

Van Bommel is gek, maar niet zo achterlijk(hoop ik). Die start met Sadilek op de linksback positie.

17 juli 2019 om 21:11

Ik had eerlijk gezegd verwacht dat Lato een stuk verder was. Bij Valencia heeft hij al aardig wat minuten gemaakt als vaste stand-in van Gaya en hij is ook vaak van de partij bij de hoog aangeschreven Spaanse jeugdteams. Wat hij vandaag liet zien leek echter helemaal nergens op. Ik hoop maar dat het de zenuwen waren. Ik verwacht dat Mark op safe (voor zover je dat zo kunt noemen) zal spelen en dinsdag tegen Basel kiest voor Sadilek als linksback

17 juli 2019 om 21:15

Lato speelde niet sterk maar ik vond hem ook niet de zwakste.

17 juli 2019 om 23:03

Niet de (aller) zwakste, maar wel ver beneden verwachting

17 juli 2019 om 21:16

Ik vond met name Hendrix zwak. Die kun je toch niet meer op blijven stellen. Lato was ook zwak natuurlijk maar dat zegt echt niets. Alles is nieuw voor hem. Die kun je nu nog niet beoordelen.

17 juli 2019 om 21:34

Haha ieder jaar wordt dezelfde fout gemaakt, mensen trek je niet zo aan van oefenwedstrijden. Die gingen bij Ajax vorig jaar bijvoorbeeld ook dramatisch. Zegt helemaal niets over het aankomende seizoen.

17 juli 2019 om 22:00

Het zegt niks over het seizoen maar wel genoeg over de huidige vorm. De vorm van Juli is in April natuurlijk niet meer aanwezig, maar elke keer als onze oefenwedstrijden slecht waren dan begonnen we ook slecht aan het seizoen. Vorig seizoen na 5 speelrondes ook al 5 punten achter.

17 juli 2019 om 22:11

Ik vind een wedstrijd tegen Wolfsburg 6 dagen voor een belangrijke CL-wedstrijd anders een behoorlijk ijkpunt. Ik hoop dat PSV er klaar voor is, Nederland kan het zich met oog op de coefficientielijst niet permitteren om punten te verliezen in de 2e voorronde CL, naast dat dat voor PSV natuurlijk een bijzonder slechte zaak zou zijn.

17 juli 2019 om 23:05

Ik hoop echt dat PSV een ronde verder komt en hopelijk zichzelf plaatst. Uiteindelijk goed voor alles wat NL is. Maar ik schat de kans tegen Basel niet hoger in dan 50/50

18 juli 2019 om 10:48

@rijnstad in principe heb je gelijk. Echter weet ik nog dat Ajax zo'n beetje elke wedstrijd verloor in de voorbereiding vorig jaar.en uiteindelijk kwamen ze ook redelijk gemakkelijk door de kwalificatie heen.

Dramatisch PSV, cl halen met dit team is onmogelijk. En ik zie mark ook niet ingrijpen. Amper een kans gehad. Zelfs VVV speelde gelijk tegen wolsburg.

17 juli 2019 om 21:25

6 dagen voor een belangrijke cl kwalificatie wedstrijd dan zou je toch denken dat al alles moet kloppen. Dus ik snap het heel goed dat sommige psvers hem nu knijpen.

17 juli 2019 om 21:57

Basel komt te vroeg,de hele CL komt te vroeg. PSV zal straks wederom keuzes moeten maken. Dus al die bekercompetities laten schieten,en je net zoals vorig seizoen volledig richten op de Titelstrijd. Een andere optie is er echt niet,helaas. De selectie is niet fähig om zich te focussen op 3 toernooien.

17 juli 2019 om 22:19

Zou ik wel echt een schande vinden als psv bewust de EL laat lopen voor de Eredivisie. Maar goed op de langere termijn help je alleen jezelf er mee. Ik denk niet dat bergwijn en lozano nog een jaar psv zullen overwegen zonder Europees voetbal. Die zullen eind augustus een transfer foceren. Daarnaast mis je weer een hoop inkomsten. Een Lyanco of Alvarez wil dan ook niet meer komen. Als je dan geen kampioen wordt dan ben je volgend seizoen op dezelfde plek en staat er weer een onevenwichtige selectie.

Van Bommel potverdorie wakker worden!

17 juli 2019 om 21:09

Ik begin echt m'n twijfels te krijgen hem als trainer. Als hij zo verder speelt dan staat PSV in september al 10 punten achter Ajax.

17 juli 2019 om 21:15

Oefenpotje dit, betekend letterlijk niets.

17 juli 2019 om 21:15

Wat moet hij doen dan? Ik begrijp niet wat ze momenteel bij PSV aan het doen zijn. De hele tijd moeten we die onzin over Berghuis lezen. Het middenveld moet overduidelijk versterkt worden en er moet een goede verdediger komen.

Wat een draak van een wedstrijd zeg. Enigste 3 die voor mij een voldoende haalden waren lozano dumfries sadilek. Vooral toen lozano erin kwam zag je dat Psv vele malen dreigender werd. Hoop dat zijn blessure meevalt.

17 juli 2019 om 21:03

Vergeet Guti niet

17 juli 2019 om 21:07

Guti veroorzaakte een enorme kans voor Wolfsburg door simpel balverlies. Viel niet sterk in.

17 juli 2019 om 21:09

Guti verspeelde de bal zo knullig op eigen helft, dat gebeurt niet eens bij de amateurs. Sadilek op linksback ging prima en met name lozano speelde gelijk dreigend ,itt bruma maarja die kreeg alleen kutballen aangespeeld dus kan hem niks kwalijk nemen.

17 juli 2019 om 21:14

Bruma deed ook weinig met de ruimte die hij kreeg. Vond hem erg zwak in de passing en ook weinig acties gezien van hem.

17 juli 2019 om 21:18

Vond Guti niet minder dan Hendrix. Die voegt naar mijn idee helemaal niks toe, zoals te zien was in de eerste helft. Het ontbreekt bij PSV op het middenveld aan creativiteit en Guti bracht dat meer dan Hendrix ondanks zijn fouten

17 juli 2019 om 22:22

Guti had natuurlijk nooit ingespeeld mogen worden door Luckassen. Maar goed die zal wel gedacht hebben dan ben ik de bal kwijt.

Aanvallend een paar leuke dingen gezien maar verdedigend word het een heel zwaar jaar. Lato was heel ongelukkig. Sadilek als back ging goed. Het centrum maak ik me echt zorgen om. Het is zo onrustig achterin en ballen worden blind na voren geschoten. Met nog 6 dagen te gaan zie ik het somber in. Hopelijk worden we nog verrast.

Bijzonder om in de 90e minuut een rode kaart te krijgen in een oefenwedstrijd (als ik livescore mag geloven), daarom nog bijzonderder dat dit in het verslag niet vermeld staat. Iemand meer info?

17 juli 2019 om 21:06

Was zijn 2e gele kaart.

17 juli 2019 om 21:10

Was helemaal niet zo bijzonder bij iedere uitbraak van PSV maakte Wolfsburg een overtreding.

17 juli 2019 om 21:24

Meestal zijn oefenwedstrijden vriendschappelijk en trekken scheidsrechters niet zo snel kaarten.

Dit was echt slecht. hoogtepunten? bergwijn op 10, invalbeurt lozano en gewoon Sadilek op linksback.
En bij 5 voorzetten geen enkele keer een vervolg op goal in de tweede helft....ik ken een spits die werd veelvuldig afgezeken, maar er vandaag zeker twee had gemaakt. Ik heb er vaak voor gesprongen.

Ik had ooit hoge verwachtingen van van Bommel als trainer maar ik begin steeds meer heimwee te krijgen naar Cocu. Het lijkt net of hij meer uit het beschikbare materiaal wist te krijgen.

17 juli 2019 om 21:08

Maar Cocu had ook beter materiaal tot zijn beschikking, zeker als je het middenveld en de verdediging vergelijkt.

17 juli 2019 om 21:14

Ik weet niet of dit aan Van Bommel ligt. Het is gewoon gebrek aan kwaliteit, met name de centrale verdediging is echt niet goed genoeg. Op dit moment faalt de technisch directeur De Jong gewoon. Die had al lang de verdediging op orde moeten hebben. Bruma zal best een leuke aankoop zijn maar was peperduur en totaal geen noodzaak. De Jong is blijkbaar niet in staat een goede verdediger aan te trekken, dat is gewoon waardeloos. Als ik Psv vandaag zie spelen wordt Basel echt een enorme kluif.

17 juli 2019 om 23:22

Centraal achterin is inderdaad echt waardeloos. Je komt op deze manier gewoon niet aan voetballen toe, omdat ze geen opbouw kunnen verzorgen. Nu Luuk weg is werkt de lange bal ook niet meer. Dus hoe sterk de aanval ook is op dit moment, daar heb je door dat drama achterin ook niks aan. Als klap op de vuurpijl blijft van Bommel ook nog eens met Rosario en Hendrix ervoor spelen, die het er ook niet beter op maken. Pas toen Guti op de plek van hendrix kwam zag je wat meer voetbal omdat hij die bal nog af en toe ophaalde voor de verdediging. Ik vrees ook wel een beetje voor Basel komende dinsdag.

18 juli 2019 om 22:43

De keuzes die van Bommel maakte met zijn controleurs en daar een halve competitie star aan vast bleef houden terwijl dat niet lekker liep hielp ook niet in mijn beleving. Hij mist wat creatief denkvermogen in mijn optiek ( als teletekstsuporter zeg ik erbij 😁)

Ajax hoeft niet bang te zijn voor Psv. Helemaal niet als je naar deze wedstrijd hebt gekeken. Basel zal vast ook wel lachen, en terecht ook.

Dramatisch, het liep van minuut 1 totaal niet. Dat blok voor de verdediging, daar gaat Bommeltje vrolijk mee door. Mijn god zeg, wat was die Hendrix dramatisch. En dan nog standaardsituatie's nemen ook met zo slechte trap. Rosario is heilig onder Bommeltje, die gaat er nooit uit. Toen Guti en Lozano erin kwam, kwam er meer voetbal in.

Mistte eerlijk gezegd Luuk nu al voorin. Tegen die twee reuzen achterin van Wolfsburg, is het gewoon erg moeilijk als je met Malen voorin speelt. Op Luuk kan je nog balletjes neerleggen en vandaar uit voetballen. Het was nu iedere keer de bal naar voren schieten, en we zien het allemaal wel.

Nee. Bommeltje heeft nog heel veel werk te doen. Ik vrees het ergste eerlijk gezegd. Tegen Basel ga je het op deze manier verschrikkelijk moeilijk krijgen. Tussendoor tegen Ajax, ga je er ook wellicht kansloos vanaf. Nou, lekker als je zo begint aan de competitie. Nul vertrouwen in Bommeltje, als die niet heel snel gaat veranderen. Te beginnen om te stoppen met dat blok voor de verdediging.

17 juli 2019 om 21:21

Dit is wel heel makkelijk na 1 oefenwedstrijd. Ik wil hier niet mee zeggen dat het goed was vandaag, maar het hoeft nog niet het hele seizoen te voorspellen. Volgens mij speelde Ajax vorig seizoen ook verschikkelijke oefenwedstrijden in de voorbereiding en dat is uiteindelijk ook goed gekomen. Ik heb zo'n idee dat PSV nog niet helemaal op elkaar ingespeeld is en dat er vooral creativiteit ontbreekt.

17 juli 2019 om 22:00

Natuurlijk komt basel al snel en is het geen excuus voor een club als Psv. Maar denk je niet het ook nog een beetje zoeken is voor Psv?

Een aantal jaar is Luuk natuurlijk een fantastisch aanspeelpunt geweest en hebben ze daar een beetje hun speelwijze op aangepast. Lange ballen wanneer niet lukte, standaardsituaties, voorzetten, tactieken ( alleen Ajax al als voorbeeld afgelopen seizoen toen Matthijs geblesseerd was)

Wie de spits ook gaat worden en of Hendrix of Rosario nou wel of niet blijven staan, het zal even zoeken worden neem ik aan.

Ik heb weinig vertrouwen in PSV. Zodra er wedstrijden komen die wat meer niveau omvatten wordt er niet gescoord, achterin is het arme troef en het middenveld ontbreekt creativiteit. Dit gaat helemaal niks worden. Ik heb ook geen hoge pet op van Mark van Bommel, heeft te weinig zelfreflectie. Ajax wordt met 2 vingers in de neus kampioen. Hun selectie is stukken beter in balans. Sorry PSV, jullie moeten er over 6 dagen staan, niet pad over een maand!

Ik heb toch wel ontzettend weinig vertrouwen in het seizoen. Voorin zijn er genoeg opties, maar de verdediging is hoogstens Eredivisie middenmotor niveau. Een flinke kwaliteitsinjectie in de vorm van een nieuwe centrale verdediger is cruciaal.

17 juli 2019 om 21:13

Sadilek en Dumfries waren gewoon redelijk. Maar Luckassen en Viergever kunnen totaal niet opbouwen. Daarnaast heb je ook niemand op het middenveld die de bal opeist en vooruit denkt. Guti kan dat wel, maar bij balverlies heb je wel direct een gevaarlijke countersituatie.

Mijn god, wat was dit psv slecht.
Constant jezelf in problemen brengen door achteruit te spelen, maar ook zoveel onzekerheid en fouten achterin, niet te geloven.
Voorin heb je potentieel fantastische spelers staan, maar daarachter lieten ze nul komma nul voetbal zien, dus dan heb je er geen reet aan!
2e helft leek iets beter, maar vergeet niet dat Wolfsburg toen de belangrijkste spelers al gewisseld had.....

17 juli 2019 om 21:20

Dat kwam mede omdat Lozano erin kwam en Bergwijn op 10 ging spelen. Lammers hoort gewoon in de spits en ook Bruma was niet echt dreigend voorin.

Vorig seizoen en meen ook het jaar daarvoor werden PSV 0% kans toegedicht op de titel. We moeten gewoon afwachten en kijken hoe het loopt. Er kan sowieso nog enorm veel gebeuren binnen de selectie. Ik zie het nog niet zo somber in in ieder geval.

17 juli 2019 om 21:18

Sluit ik me volledig bij aan! Waan van de dag regeert weer eens bij de 'voetbalkenners' hier. Basel is ook weer een stuk minder dan dit wolfsborg dus ik heb er gewoon vertrouwen in.

17 juli 2019 om 21:22

Het is te hopen voor PSV dat Lozano en/of Bergwijn niet vertrekt. Ik betwijfel of Bruma dat kan opvangen. Ik denk zelfs dat Pereiro in dit duel van toegevoegde waarde kon zijn.

17 juli 2019 om 23:26

@T. Alavez

Ik denk eerder dat je moet kijken naar FC Bazel, wat volgende week op het programma staat. Een heel seizoen ophangen aan een oefencampagne (of zelfs 1 duel) lijkt me tamelijk zinloos. En Bazel mag dan geen Wolfsburg zien, maar dit is gewoon wel een slechte generale repetitie.

Vanuit dat perspectief, dat er de komende weken gespeeld wordt om de voorronde CL is dit toch niet bepaald een positief teken dat PSV er klaar voor lijkt.

Van Bommel nog te onervaren als trainer. Hij ziet kennelijk het spel niet vanaf de zijkant. Het loopt voor geen meter en toch Hendrickx en Rosario blijven opstellen. Zoet lijkt uitgeblust te zijn bij Psv. Wordt ook niet beter meer.

18 juli 2019 om 09:40

Van Bommel ziet dat wel, maar als hij Guti op de plek van Hendrix zet en hij lijdt balverlies, dan krijg je wel een gevaarlijke tegencounter. Echter brengt Guti natuurlijk veel meer voetbal in het elftal. Denk dat VBommel dat risico momenteel niet wil nemen, wat hij naar mijn mening wel gewoon moet doen. Hendrix voegt gewoon niets toe aan het spel momenteel.

Dramatisch PSV gezien , ik zou ipv Berghuis voor Koopmeiners gaan ! Die is waarschijnlijk goedkoper, meer potentie en veel harder nodig.

17 juli 2019 om 22:04

"ik zou ipv Berghuis voor Koopmeiners gaan !"

Na wat ik vandaag heb gezien, zou ik toch liever gewoon tot het uiterste gaan om Bergwijn en Lozano allebei te behouden. Zonder die twee blijft er simpelweg te weinig kwaliteit over.

Man man man, snap niet wat die Hendrix nog op t veld doet,....totaal geen passie,..Nieuwelingen als Bruma en Lato hadden continu balverlies met name 1ste helft,...achterhoede vertoonde zoveel gaten.... 2e helft hadden ze meer grip op de wedstrijd maar al met al houd ik mn hart vast of zij het gaan redden, gezien de transferperiode nog niet voorbij is kunnen er nog wat vaste krachten vertrekken.....sterke psv..

Ik wacht met analyseren tot na de wedstrijd met Basel. Zoals altijd hebben mensen hun messen al geslepen bij een oefenpot in juli. Ook de fans, waarvan de meeste die voor Ajax zijn, moeten gewoon rustig wachten. Ik geef als Ajacied eerlijk toe dat na veel jaren ik in juli best blij ben met de ontwikkelingen bij de top2, maar wie nu al conclusies gaat trekken over het kampioenschap zal nog veel gaan beleven. Positief en negatief.

Dit psv is gewoon slecht hoe de trainer ze laat spelen Deze spelers zijn bang voor de trainer Spelen in hun taken de druven niks hun eigen te doen Wedstrijd vandaag Links en rechtsback stond niet breed en hoog genoeg knepen steeds naar binnen toen Middenvelders zachte steeds dom terug geen diepte gaan tussen de linies kwamen de ballen ophalen tot hun eigen 16 maakte het zomaar drukker voor centralebacks als ze dieper gaan staan kan 1 van de centrale back doorschuiven naar het midden veld De aanvallers kwamen de ballen steeds ophalen op het middenveld daar door had je geen aanspeelpunt voorin en kon je ze ook niet diep sturen met een lange bal achter de linies Van Bommel moet met een ruit gaan spelen op het middenveld denk dat de spelers daar veel beter van worden en meer ruimtes krijgen

Tijd voor een nieuwe keeper zoet zijn tijd is op Wie is het met me eens

17 juli 2019 om 22:02

"tijd voor een nieuwe keeper zoet zijn tijd is op Wie is het met me eens"

Ik ben als PSV-supporter eigenlijk al zes jaar best tevreden met Zoet. Dat verandert niet ineens na één slecht oefenpotje.

Jeroen Zoet begint het seizoen weer met een blunder (de 0-1), man man man wat een lulletje rozenwater is dat zeg.. Bruma 15 miljoen, ik zie het echt niet hoor.. PSV moet snel wakker worden, de Nederlandse punten moeten binnen geharkt worden!!!

PSV moet snel afstappen van het spelen met 2 controleurs: als adviseur zou ik 4-1-4-1 gaan spelen en Lozano, Zoet en Pereiro verkopen. GK: Unnerstall LA: Lato CV: Viergever CV: Consegli RA: Dumfries CDM: Guti LAM: Bruma CM: Ihataren CM: Affelay RAM: Bergwijn SP: Lammers.

17 juli 2019 om 22:57

6 aanvallend ingestelde spelers?? Jij ben nie goe bij oe marshmallow

Tja, wat verwachten men dan met dit centrum en middenveld?
Iedereen wist dat hier het pijnpunt zat afgelopen seizoen. Men verrekt hier iets serieus aan te doen. Allemaal prima hoor, maar dan haak ik even een seizoen af. Men stapelt fout op fout op fout. Ik volg het allemaal niet meer. Men haalt wel voor 15 miljoen Bruma (overigens prima speler) die eigenlijk nog steeds overbodig is, maar haalt voor de écht nodige posities een huurling die nog een hele weg te gaan heeft, een wisselspeler van Nice en een Affelay die anderhalf! jaar geen wedstrijd heeft gespeeld. Het spijt me wel, maar dan haak ik af. Zolang er met Hendrix en Rosario wordt gevoetbalt, kun je voorin hebben lopen wat je wilt, een bespeelbare bal zullen ze niet krijgen. Kansloze missie dit.......😖
Het moet nog beginnen, maar we hebben een keeper die uitgeblust is bij PSV, een centrum om van te huilen en een belabberd middenveld vol middelmaat. Kortom: een falende technische staf. En dan Gerbrands met zijn gelul over aansluiting met de Europese sub-top. Ik mis elke vorm ambitie in deze selectie. Sterker, we gaan er onomstotelijk erg veel op achteruit. We hebben gewoonweg te weinig kwaliteit........ punt.

Oefenwedstrijden zeggen natuurlijk niet zo heel veel, maar voor het zelfvertrouwen is het lekkerder als je fatsoenlijk potjes speelt. Dat is nog niet het geval. Achterin weet je wat je kunt verwachten met Luckassen-Viergever dus dat is geen verrassing. Dat uit het blok op het middenveld weinig komt weten we ook al een tijdje, dus daar moet je aan werken. Het experiment met Lammers op 10 snap ik niet, want dat is gewoon een spits en niet iemand die bijzonder creatief is. Dan moet alles van de aanval komen. Nog veel werk te verrichten in Eindhoven. Het enige wat daarin vreemd is, is dat de problemen precies hetzelfde zijn als vorig seizoen na de winterstop. Van de trainer zou je verwachten dat ie daar aan zou werken.

Weet je wat goed voor het zelfvertrouwen is?

Een 4-0 in de Arena voor de JC schaal tegen een A/B elftal van Ajax

Dat doet een mens goed, met dank aan de Knvb

Zelfs als Ajacied zit ik daar niet op te wachten

Maar ja, het is een prijs he, volgens sommigen

17 juli 2019 om 22:59

Ik wil gewoon dat Ajax hem wint. Dat anderen het geen prijs vinden, mja zal wel maar ze tellen gewoon mee en psv heeft er nu meer. Er zijn vast ook psv'ers die hem willen pakken. Maar de CL krijgt uiteraard voorkeur. En als je tot het gaatje gaat tegen Ajax en dan faalt tegen Basel zal de kritiek niet mals zijn. Een b-team lijkt me voor psv toch het slimst.

18 juli 2019 om 01:20

Precies Glory wat een onzin, ik wil iedere prijs winnen en sowieso altijd van Psv.

17 juli 2019 om 23:15

PSV en Ajax zouden in onderling overleg moeten beslissen om de wedstrijd om de Johan Cruijff schaal dit jaar niet te spelen. Een veredeld oefenpotje tussen 2 B-teams is geen ode aan de naam Johan Cruijff.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.PSV74
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

55 fans
Aanvaller, 24 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 PSV 1 0 0 0
2018/2019 PSV 30 17 4 0
2017/2018 PSV 29 17 4 2
2016/2017 Pachuca 29 10 10 3
2015/2016 Pachuca 40 12 6 1
Laatste voetbalnieuws

Lozano senior ‘in zevende hemel’: ‘Napoli is voor Hirving geen springplank’

Hirving Lozano wordt naar verwachting donderdag gepresenteerd bij Napoli. De aanvaller van PSV werd woensdag medisch gekeurd bij de Italiaanse topclub en levert de Eindhovenaren een transfersom van ongeveer veertig miljoen...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 22 augustus
Manchester United is Jadon Sancho niet vergeten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren