Driessen twijfelt: ‘Is hij dan de grote internationale versterking van Ajax?’

Woensdag, 17 juli 2019 om

Valentijn Driessen vraagt zich af of Ajax er goed aan heeft gedaan om circa zestien miljoen euro neer te leggen voor Quincy Promes. De chef sport van De Telegraaf twijfelt tegenover FOX Sports vooral aan de toegevoegde waarde van de aanvaller op het internationale podium. "Ik vraag me af wat hij Ajax internationaal gaat brengen. Nationaal is het natuurlijk wel aardig, maar internationaal…"

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Quincy Promes internationaal het verschil kan maken voor Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

81 reacties (laatste reactie door geniale)

Open deuren intrappen. Mooi als Valentijn dit zegt, dan weet je dat Promes een goed seizoen gaat draaien

17 juli 2019 om 14:58

Jouw opmerking is dan ook weer een open deur. Ik moet het ook nog maar zien met Promes. Mijn verwachting is dat het een grote flop gaat worden, maar laat mij aangenaam verassen. Ik heb vaak het idee dat die niet weet waar die mee bezig is. Ook vind ik hem matig in het kaatsen en gebruikt die nauwelijks zijn snelheid. Vaak kiest die voor de actie op techniek en die mislukken nog al vaak. Bij Sevilla zagen zij ook snel dat het een miskoop was en hebben na 1 jaar hun verlies genomen en weer verkocht voor een lager bedrag.

17 juli 2019 om 15:27

Hoeveel mensen gaan Promes nog uitkotsen? Eerst was het Johan Derksen, nu Valentijn, wie volgt? Ik merk een hoop negativiteit rond het halen van Promes. Die jongen is nog niet eens begonnen en is al volgens velen een mislukking.

Ik ga niet over zijn tijd praten bij spartak, sevilla of Nederlands elftal maar iedereen die een beetje verstand van voetbal heeft kan toch zien dat Promes toch echt een versterking is? Dat hij beter is dan Tadic, Neres of Ziyech dat valt te bezien maar het zal niet veel schelen daar hoef je toch niet zijn statistieken bij andere clubs voor bij te halen. Het is geen Messi, nee het is Promes en kost daarom 16 miljoen euro. En ja eenzelfde Promes die continu geselecteerd wordt voor het Nederlands elftal, zouden al die trainers er toch geen verstand van hebben? Common.

17 juli 2019 om 15:50

Mensen hebben geen eigen mening meer en lopen gewoon Derksen na te lullen. Kansloos en erg zielig vind ik. Maar als je dat zegt hier wordt je reactie verwijderd. Vreemd toch weer.

17 juli 2019 om 15:51

Ik zou zeggen: zoek ff een paar beelden op van die jongen in de russische competitie, dan zie je wat ie daar gepresteerd heeft en wat ie kan. In die competitie die hoger aangeschreven staat dan de Nederlandse is hij toch mooi voetballer van het jaar geworden. Natuurlijk is het in Sevilla niet gelukt, maar kijk eens naar Tagliafico: ooit mislukt in europa en nu begeerd door datzelfde europa.

17 juli 2019 om 15:53

Uitkotsen? Iemand een matige speler vinden is meteen uitkotsen? Dan kotsen heel veel mensen Beugelsdijk dus uit? Ik vind het gewoon geen speler die Ajax beter maakt en vooral niet als Ajax structureel wilt aansluiten bij de Europese (sub)top. En dat die telkens bij het Nederlands elftal zit? Tja dat zegt toch genoeg over onze bezetting. Ik bedoel, Babel die al een keer is afgeschreven staat basis, groeneveld en dilsorun worden na een handvol wedstrijden opgeroepen en zelfs in deze bezetting staat promes in sommige gevallen geen eens basis. Hij is niet onomstreden in de slechte bezetting van het Nederlands flanken die ik heb meegemaakt, zegt wel genoeg. Hij heeft geluk dat er gewoon geen alternatieven zijn. Ik kan de momenteel ook niet opnoemen, maar ik zou dan ook niet een echte 4-3-3 spelen met die materiaal, maar dat is een andere discussie.

17 juli 2019 om 15:55

Flareon. Je kan wel blijven roepen dat mensen geen eigen mening hebben en Derksen na lullen, maar de eerste onderbouwde reactie met je ow zo onafhankelijke mening moet ik nog tegenkomen.

17 juli 2019 om 16:00

Een grote flop? Das wel erg dramatisch

Hij heeft jarenlang op een redelijk hoog niveau gespeeld. Ik weet niet of hij het in de Champions League gaat waar maken, dat moeten we nog zien.

Maar voor de Eredivisie is het gewoon een top aanvaller.

17 juli 2019 om 16:06

Grote flop je misschien overdreven, maar ik had de focus compleet op Europees voetbal staan. Daar wilt Ajax stappen in maken en ik verwacht dat hij daar door het ijs gaat zakken en Ajax er niet op vooruit gaat. In de Eredivisie is het natuurlijk een aanvaller die bij elke club iets toevoegt, maar lijkt mij dat Ajax geen spelers haalt die alleen in de eredivisie iets toevoegen, maar ook Europees het niveau omhoog kan trekken. En ik verwacht dus dat hij dat niet kan

17 juli 2019 om 16:11

Tja dat mag. Ik voel geen behoefte om met een beroeps provoceur in discussie te gaan. Ieder zijn ding he. Ik heb meer te doen dan elke dag hele lappen hier neer te gooien. Misschien gewoon is werk gaan zoeken?

17 juli 2019 om 16:17

Grote flop klinkt als of die er totaal niets van kan en dat Marc er niks van snapt. Je zou haast gaan denken dat die Overmars er dus de ballen van snapt. Wat doet hij nog bij Ajax..

17 juli 2019 om 16:44

@flareon

hahaha yeah right. meer als dit halve forum heeft Promes bestempeld als een matige voetballer iedere keer als Oranje speelde, maar op het moment dat hij in de concrete belangstelling van Ajax kwam te staan was het opeens een absolute geweldenaar

17 juli 2019 om 17:02

Maar tegelijkertijd was weer meer als de helft op voetbalzone erg positief als er weer een artikel instond over Promes in zijn Rusland periode dusja..

17 juli 2019 om 17:02

Maar tegelijkertijd was weer meer als de helft op voetbalzone erg positief als er weer een artikel instond over Promes in zijn Rusland periode dusja..

17 juli 2019 om 17:04

De manier hoe jij reageert zegt al genoeg. Wel tijd genoeg om telkens inhoudsloze reacties te plaatsen, maar inhoudelijk reageren heb je dan weer geen tijd voor. Misschien tijd voor een andere hobby of eens beginnen met inhoudelijk reageren?

17 juli 2019 om 17:26

Flareon, ik praat niemand na, heb m’n eigen mening. Mag ik Promes ook niks bijzonders vinden? Ik hoop natuurlijk dat hij mijn ongelijk bewijst voor m’n club, maar vooralsnog heb ik er een hard hoofd in.

17 juli 2019 om 17:34

@kleinegeneraa7 zeggen dat jij denkt dat het een grote flop wordt omdat hij niet zo goed speelt in Oranje is ook niet echt heel inhoudelijk. Je geeft aan dat jij het nog maar moet zien is ook wel erg makkelijk. Promes heeft specifieke kwaliteiten en benut ze niet altijd in de wedstrijden van Oranje maar was in Rusland wel erg goed. Ik hoop en verwacht dat Ten Hag zijn kwaliteiten weet te benutten en misschien nog kan laten ontwikkelen. 16 miljoen is in deze tijden ook niet eens zoveel geld meer en ervaring heeft hij en is Nederlands dus ik snap de aankoop zeker wel. Maar wat ie gaat brengen is voor iedereen nog te zien en meest makkelijke antwoord.

17 juli 2019 om 17:38

Bij Sevilla stond hij ook niet waar hij hoorde te staan. Maar de laatste wedstrijden deed hij het niet slecht bij Sevilla hoor.

17 juli 2019 om 17:38

Bij Sevilla stond hij ook niet waar hij hoorde te staan. Maar de laatste wedstrijden deed hij het niet slecht bij Sevilla hoor.

17 juli 2019 om 17:39

Bij Sevilla stond hij ook niet waar hij hoorde te staan. Maar de laatste wedstrijden deed hij het niet slecht bij Sevilla hoor.

17 juli 2019 om 17:39

Bij Sevilla stond hij ook niet waar hij hoorde te staan. Maar de laatste wedstrijden deed hij het niet slecht bij Sevilla hoor.

17 juli 2019 om 18:44

Tja in Engeland vragen ze zich nog af of dit de zelfde Tadic is die in de PL had gespeeld. Het ligt er ook aan hoe een speler in het team wordt gebruikt en hoe het team speelt

17 juli 2019 om 15:03

Die grap over Valentijn is ook een wijd openstaande deur, dus jullie zitten redelijk op één lijn.

On: denk dat Promes gewoon gaat slagen bij Ajax. Natuurlijk is het een gok, maar Ajax is in de gunstige (financiële) positie om zo'n gok te wagen. Ik heb wel vertrouwen in deze gast.

17 juli 2019 om 15:11

Hahaha absoluut! Ik kon het gewoon niet laten.

17 juli 2019 om 15:12

Ik snap niet waar je je zo druk over maakt, vooral omdat je impliceert dat Promes het afgelopen seizoen een slechts seizoen gedraaid heeft. Je verwacht namelijk dat Promes het aankomend seizoen goed gaat draaien. Jouw logica is dat dat komt omdat Driessen heeft durven zeggen dat hij niet zoveel gepresteerd heeft in Oranje; wat volgens mij gewoon klopt. Ik heb Promes echt nog nooit een knikker goed zien raken in het Nederlands Elftal, jij wel? Ik snap daarom Valentijns conclusie wel, alleen ben ik supporter dus ik geef Promes een eerlijke kans. Ik zal wel moeten, ik heb geen keus, zoals ik bv niet opeens supporter van PSV kan worden

Ik vermoed dat Promes gaat vlammen omdat hij in een warm bad terecht is gekomen waarin hij zich uitstekend thuisvoelt. Ik denk dat hij daarom ook in Oranje opeens zijn belofte in gaat lossen. Dat heeft niets met bijgeloof te maken, dus (wat jij denkt)omdat Driessen A zegt gebeurt B, maar met psychologische factoren zoals zich prettig voelen.

Wat ik hoogst amusant vind, is dat het niet uitmaakt of je aan een Ajax of Feyenoordsupporter vraagt wat men van Valentijn Driessen denkt: men zegt hetzelfde. Dat komt omdat hij durft te zeggen dat iets of een speler slecht is, wat supporters niet trekken als het over de eigen club gaat. Zodra Valentijn iets zegt, is het alsof supporters water zien branden.

17 juli 2019 om 16:16

Deze grap was misschien de vorige 1400 keer grappig. Nu is het achterhaald en trap je zelf open deuren is. Hypocrisie ten top.

Je zou misschien voor het gemak ook een keer niet met de menigte mee kunnen praten en inhoudelijk kijken naar de woorden van Driessen. Ik snap zijn twijfel namelijk wel.

17 juli 2019 om 16:37

Die grap blijft de komende 1400x ook leuk. Dat heeft ie toch echt aan zichzelf te danken

17 juli 2019 om 16:58

Voor het simpele volk wel ja.

Driessen is helemaal de draad kwijt.
Promes scoorde nota bene nog twee keer in de halve finale nations league. En ook in Rusland en in Spanje heeft Promes het prima gedaan.
Wie verlost Driessen uit zijn lijden? Hij is al aan zijn pensioen toe.

17 juli 2019 om 14:56

Nou ja, ben het nooit eens met Driessen maar op dit gebied wel. Doet het leuk in een invalbeurt maar de volgende 3 wedstrijden speelt die slecht. Is geen absolute basisspeler.

17 juli 2019 om 14:57

Wie verlost ons van Driessen?

Die man begint er steeds minder van te begrijpen lijkt het wel.
Zelfs de mannen van Voetbal Inside kunnen hem niet meer volgen, terwijl die het buskruit ook niet uitgevonden hebben.....

17 juli 2019 om 15:28

Gijpie en boskamp hebben echt wel kijk op t spelletje maar laten zich te veel leiden door het publiek en willen lievrr humoristisch zijn. Wat Driessen t laatste jaar heeft gegeten is mij echt een raadsel die man slaat alleen maar wartaal uit.

17 juli 2019 om 16:02

Precies, in de halve finale heeft die het uitstekend gedaan, tegen een topland als Engeland (ok, gemiddeld vind ik Engeland tussen subtop en top zitten).

Voor de Eredivisie is het sowieso een top-aanvaller. Of hij het niveau van Champions League aankan, dat zullen we zien.

17 juli 2019 om 16:35

Ach Memphis was ook niet geweldig die wedstrijden , is Memphis nu ook ineens geen versterking meer voor Ajax .. gaat nergens over dit .. Ajax heeft goede spelers en een goede coach en promes is gewoon een hele goede aanvaller dus ik zie het niet zo somber in ... toen daley blind werd gehaald was ook niet iedereen super enthousiast , eindstand hoorde hij tot 1 can de beste verdedigers van de CL

Driessen is een grote clown en heeft weer een nieuw slachtoffer gevonden. Iemand beoordelen die net 45 minuten heeft gespeeld en nog geen officiële pot heeft gespeeld. Dan ben je wel goed bezig. Gelukkig heeft Valentijn zelden gelijk dus bedankt voor je voorspelling

Promes is een prima versterking voor Ajax. En gat het laten zien ook.

Dit had vorig jaar de titel kunnen zijn bij de transfer van Blind en kijk hoe dat heeft uitgepakt. Elke transfer krijgt nu het voordeel van de twijfel bij mij. Driessen moet toch altijd wat te zeiken hebben.

17 juli 2019 om 15:06

sterker nog...dit zei hij vorig jaar over tadic

17 juli 2019 om 16:31

Naar mijn weten vonden de meesten Blind wel een goede aankoop die over het algemeen altijd degelijk gepresteerd heeft. Promes heeft toch al wel vaak aangetoond op internationaal niveau (vergelijkbaar met de Champions League) eigenlijk niet relevant te zijn binnen het niveau van een ploeg. Niemand zegt dat Promes niet gaat slagen in de Eredivisie. Ik denk alleen dat hij verzuipt als clubs als Benfica, Bayern, Juventus, Real Madrid en noem ze maar op weer op de kalender staan.

17 juli 2019 om 16:40

Blind heeft juist vaak genoeg matig gepresteerd zowel bij manchester waardoor hij ook vaak op de bank zat als bij het Nederlands elftal .. maar dat word beetje vaak door de vingers gezien omdat hij ook genoeg kansen krijgt om zich te herpakken .. promes daarentegen heeft top gepresteerd in Rusland en in Spanje zeer goed gespeeld de wedstrijden dat hij speelde , op basis van zijn prestaties in het Nederlands elftal kan ik wel begrijpen dat dat Indd niet top was , maar het nl elftal is eigenlijk pas sinds Koeman is gekomen weer om aan te zien ..

17 juli 2019 om 16:52

Wellicht, maar bij Promes is er niets veranderd. Die speelt nog steeds net zo slecht als voorheen. Verder blijft het toch vooral afwachten, want niemand kan nu al met zekerheid zeggen hoe hij het gaat doen.

Valentijn is weer terug van vakantie.
Lekker weer onrust stoken bij Ajax.
Ben toch is blij dat we dit kaliber kunnen halen.
De wereldsterren komen echt niet in Nederland voetballen.
Wordt toch eens wakker Valentijn.

Promes is geen internationale topspeler, maar is wel één van de betere in de Eredivisie. Ik vind dat Ajax verstandige zaken heeft gedaan om hem aan te trekken. Vooral omdat je met Promes aan de rechterkant en Neres/tadic aan de linkerkant beter in staat bent om de kwaliteiten van Dolberg te benutten.

Valentijn Driessen had als hij hier een forumlid was geweest allang een permanente ban gehad door gewoon een grote troll te zijn.

Promes is voor het niveau van Ajax gewoon een heel goede speler. Wat hij in Oranje laat zien is wel relevant, maar niet doorslaggevend. Hij scoort makkelijk, is op meerdere posities inzetbaar en is erg dynamisch. Voor 16 miljoen is dat een uitstekende deal. Bovendien is het vrij selectief wat Driessen hier zegt, want tegen Engeland was Promes juist wel sterk. Ten Hag gebruikte ooit de term 'Europa proof', en ik vind dat je Promes wel in die categorie kunt plaatsen

17 juli 2019 om 15:09

Europa proof op basis van wat? Zijn matige optredens in het Nederlands elftal, de 12 Europa league wedstrijden die heeft gespeeld, zijn 5 champions league wedstrijden die die heeft gespeeld, zijn gemiddelde van 45 minuten per gespeelde wedstrijd bij Sevilla of al zijn doelpunten in Rusland wat niet meer de competitie was ten tijdje van Guus Hiddink en zijn ziekenhuisprojecten?

17 juli 2019 om 15:24

Nee wat hadden Blind en Tadic europees gepresteers voorsat ze afgelopen zomer kwamen. Het voetbal wat Ajax speelt zal beter passen bij promes dan rechtsback spelen in een 5 mans defensie.

17 juli 2019 om 15:42

@ Kleinegeneraal

Op basis van topscoorder zijn van Rusland
Op Basis van Spelers van het jaar zijn in Rusland
Op basis van minuten de 7e speler in de selectie van Sevilla
Op Basis van:
Twente: 31 wedstrijden, 11 goals en 8 assists
Spartak: 115 wedtrijden, 59 goals en 29 assists
NL elftal: 38 wedstrijden, 7 goals en 6 assists

17 juli 2019 om 15:44

Kleinegeneraa7, je kan alles wel bagatelliseren, maar als je topscorer van Rusland wordt ben je gewoon een goede aanvaller. Op basis van zijn kwaliteiten zeg ik het. Dat jij het alleen maar aan de hand van wedstrijdaantallen en een paar optredens in Oranje wil bekijken moet je zelf weten, maar Promes is gewoon een goede voetballer

17 juli 2019 om 15:48

Provoceur ben je gewoon. Lekker afgeven op Ajax. Het valt niet op hoor. Pfff...

17 juli 2019 om 16:01

Vorige maand was ik nog een rasajacied volgens menig mensen hier en nu geef ik af op Ajax? Sommige mensen. Een mening moet tegenwoordig in een bepaalde hoek worden gedrukt lijkt het wel? Heb je een mening die niet als positief wordt gezien omtrent ajax ben je een provoceur en spreek ik de verwachting uit dat Ajax de competitie komende jaren kan domineren ben je opeens een rasajacied. Het is niet altijd als je tegen iets bent, dat je dan automatisch voor iets anders bent. Elk onderwerp gewoon open aanvliegen en beslissen wat je ervan vindt. Dat het dan niet in jouw straatje valt, dat kan, maar zeggen dat het provocatie is, is dan wel een zwaktebod.

17 juli 2019 om 16:05

Er zitten tegenwoordig ook familieleden van Driessen op Vz.

ON: Moraal van het verhaal spelers beoordelen op statistieken is sowieso nutteloos, voetbal is een spel van het momentum. Zoals het gisteren was, kan het morgen weer helemaal anders zijn.

Wel jammer dat Driessen nu al zijn target voor de komende 4 maanden weggeeft. Haalt alle spanning wel weg. Nu maar wachten op het eerste gelijkspel en het stuk dat dit allemaal aan de aankoop Promes ligt.

De grote internationale versterking, wat een popie-Jopie gelul weer van die Driessen. Ajax heeft ook Marin en Martinez gehaald, en Alvarez komt nog, waarom zou er een van dat viertal ‘de grote internationale versterking’ moeten zijn dan? Ajax heeft steengoed ingekocht, ruim voor de voorronde CL, heeft met Promes zelfs geanticipeerd omdat er nog altijd geen enkele aanvaller weg is, maar deze kerel moet weer wat te zeiken hebben.

17 juli 2019 om 17:00

Dat is toch logisch? Promes is van de vier de meest ervaren international (lijkt me) en al 27. De rest zijn nog talenten. Was dat zo moeilijk?

17 juli 2019 om 17:24

Beetje zure reactie maat. Ik bedoel: Ajax heeft hem niet aangekondigd als ‘de grote internationale versterking’, dan is het een beetje gezocht, op z’n minst, om te zeggen ‘nou ze hebben Promes gehaald, maar ik weet niet of dit wel de grote internationale versterking is’. Dat zegt dus niemand, dat hij dat is, hij is gewoon een goede speler die als versterking van de selectie wordt gezien (en terecht), net als die andere drie (en terecht).

17 juli 2019 om 17:26

Promes is toch de grote internationale versterking? Man met ervaring in Rusland en Spanje, zit altijd bij de selectie van Nederland. Je mag meer van hem verwachten dan van de talenten. Dat doet iedereen ook. Dat Driessen twijfelt aan de toegevoegde waarde van Promes op Internationaal niveau kan ik wel begrijpen.

Het is wel lekker makkelijk scoren. Sinds Driessen wordt uitgekotst als analist wordt iedere opmerking van hem geplaatst (met natuurlijk zijn naam in de titels voor de clicks). Dit zorgt dan natuurlijk weer voor voldoende reacties, waaronder de mijne.

Volgens mij zijn er altijd wel spelers die nationaal anders presteren dan voor de clubs. Laten we het gewoon even afwachten allemaal. Nu klinkt het weer net zo alsof de ED hoog nivo is en volgende maand hebben we weer een Mickey mouse competitie. Daarbij als hij dit soort uitspraken gaat doen komt het vast wel goed

Ajax haalt spelers voor de ED, internationaal zal Ajax de komende jaren voorlopig genoegen nemen met een bijrol, weten ze in Amsterdam ook heel goed.

Ach, zo lang je meer wedstrijden in de Eredivisie dan in Europa speelt is het toch prima als je een versterking haalt met het oog op de Eredivisie? Niet alle spelers in je team kunnen allemaal topclub waardig zijn, je moet er toch echt 11 opstellen.

Hahah als Valentijn dit schrijft weet je nu al dat Promes topscorer wordt van komend seizoen

Nation League?? Daar scoorde hij 2 keer tegen Engeland....tegen Portugal wat minder, net als de rest. Die Driessen.....krijgt deze man geldvoor zijn onkunde eigenlijk?

17 juli 2019 om 17:02

Een was een own goal, waar hij eigenlijk de bal naast schoot van een paar meter afstand. De andere was een intikker op leeg doel. Je moet het niet groter maken dan het is.

18 juli 2019 om 11:18

Klopt inderdaad, maar hij viel erg sterk in in die wedstrijd los van de doelpunt(en).

Dus verder maak ik het niet groter, hij heeft echt wel veel potentie en Driessen slaat gewoon door en maakt iemand die veel groter is dan Valentijn klein. Vraag me af in welke positie deze man is om dit te doen.

Als Driessen twijfelt dan ben ik weer gerustgesteld. Kan deze man aub zsm met pensioen. Niet meer serieus te nemen na afgelopen seizoen

Als Valentijn Driesen praat wordt ik gelijk depri. Zijn stem en zijn kritiek is vermoeiend. Promes is gewoon een hele goede speler en kan als Spits en buitenspeler spelen. Hij is Nederlands international en heeft in het buitenland prima zich staande gehouden.

Grappig om te lezen hoe Nostradamus Driessen hier (terecht) wordt uitgekotst. De man is onderhand een parodie op een analist geworden en wekt zeker door zijn zelfingenomen toontje de weerzin van elke voetbalvolger.

Toch deel ik zijn scepsis over Promes en Ajax wel. Nationaal twijfel ik er niet aan dat Ajax torenhoog favoriet is om kampioen te worden; wanneer PSV geen verdediger van formaat haalt en noodgedwongen opnieuw het hele seizoen met twee controleurs moet spelen wordt het zelfs een makkie voor de Amsterdammers. Maar op Europees niveau ben ik wel bang dat veel fans nog steeds iets te veel op de roodwitte wolk van vorig jaar leven. Als Neres, Ziyech en Van de Beek blijven scheelt dat een slok op een borrel, maar wanneer twee van hen al vertrekken gaat na het vertrek van de onvervangbare De Jong en De Ligt de jas nóg ruimer zitten dan ie nu al doet. De aangetrokken Zuid-Amerikanen zullen aan het niveau en de cultuur moeten wennen, Pierie is een breedteversterking en Promes zat wissel bij Sevilla en kwam niet eens meer voor zijn eigen positie in aanmerking. Alleen in Marin heb ik vol vertrouwen, maar ten opzichte van De Jong is dat ook nogal een verschil. Plaatsing zie ik Ajax wel realiseren, maar overleven in de groepsfase vind ik helemaal niet zo zeker als iedereen nu doet.

iedereen gaat nu wel los op Driessen en Derksen maar meer als de helft van dit forum hadden dezelfde mening over Promes totdat hij in de concrete belangstelling van Ajax kwam te staan. toen was het uit het niks opeens weer een geweldige voetballer

17 juli 2019 om 19:21

Nog steeds hoor Japie, zie boven...

Ik ben Driessen en zo bekijk ik het voetbal... Ik denk dat Ajax om degredatie gaat spelen komend seizoen, want ze verloren van Heracles en hadden moeite met Emmen. En Real zal zeker degraderen, die verloren thuis van Girona. Ja absoluut ik weet het zeker. -_- ----- Lol wat een balgehakt zeg. En deze man is voetbalchef bij een Telegraaf. Zegt genoeg wat voor zure krant dat is als je zulke types hebt.

Alle meningen zijn gebaseerd op promes spelend in andere competities, in andere podia, in andere teams. Laten we nu eerst eens met z’n allen 10 competitiewedstrijden van de beste man afwachten en 2 Europese wedstrijden, en daarna een mening geven over zijn prestaties bij Ajax.

Ik twijfel met driesen mee. 16m is veel geld....wat mij betreft veel te veel van wat ik tot op heden van deze voorspelbare voetballer heb gezien. We hadden toch ook al ene Bandé gehaald die ook al door jan en allerman werd afgeraden?

Hij heeft gewoon gelijk mensen. Promes heeft het goed gedaan in Rusland, maar tijdens wedstrijden van NL lijkt het wel een speler uit de D1, ja die 2 goals in de nations league die mijn oma ook zou scoren? ... Sorry hij mocht niet voor niks ook snel weer weg bij Sevilla. In Nederland zal hij best wat goals maken en voor dreiging zorgen, maar hij gaat internationaal echt geen potten breken. Dan had ik liever een jongeling de kans gegeven.

Het is natuurlijk makkelijk om iemand naar beneden te halen , dan zeggen dat het een sensatie wordt Hoe snel werd er niet gezegd dat Neres een miskoop was , dat hij als hij zo veel had gekost er al veel sneller moest staan. Hoe snel werd Ten Hag al afgeschreven. Het is blijkbaar gewoon om er in eerste instantie vanuit te gaan dat het niets wordt.. Tadic brak in Engeland ook geen potten en nu is he on fire ......

Het is natuurlijk makkelijk om iemand naar beneden te halen , dan zeggen dat het een sensatie wordt Hoe snel werd er niet gezegd dat Neres een miskoop was , dat hij als hij zo veel had gekost er al veel sneller moest staan. Hoe snel werd Ten Hag al afgeschreven. Het is blijkbaar gewoon om er in eerste instantie vanuit te gaan dat het niets wordt.. Tadic brak in Engeland ook geen potten en nu is he on fire ......

Het is natuurlijk makkelijk om iemand naar beneden te halen , dan zeggen dat het een sensatie wordt Hoe snel werd er niet gezegd dat Neres een miskoop was , dat hij als hij zo veel had gekost er al veel sneller moest staan. Hoe snel werd Ten Hag al afgeschreven. Het is blijkbaar gewoon om er in eerste instantie vanuit te gaan dat het niets wordt.. Tadic brak in Engeland ook geen potten en nu is he on fire ......

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax78
2.AZ76
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

46 jaar
125 fans
SeizoenClubW
2008/2009 Go Ahead Eagles 24 0 1 0
2003/2004 Barcelona 20 1 0 0
Laatste voetbalnieuws

Overmars: ‘Ik ga ervan uit dat Van de Beek bij Ajax blijft, ja’

Ajax rekent op een langer verblijf van Donny van de Beek, zo vertelt directeur voetbalzaken Marc Overmars voorafgaand aan het duel met PAOK Saloniki. De middenvelder staat in de belangstelling van...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 18 augustus
Franck Ribéry heeft, ook na het afwijzen van PSV, over belangstelling weinig te klagen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren