‘PSV weet van Russische interesse en mikt op som van maximaal 15 miljoen’

Dinsdag, 16 juli 2019 om

De kans is nog altijd aanwezig dat PSV deze zomer afscheid gaat nemen van Gastón Pereiro. Voetbal International meldt dinsdagavond namelijk dat het Russische Spartak Moskou zijn oog heeft laten vallen op de Uruguayaanse middenvelder. PSV mikt naar verluidt op een transfersom van tussen de tien en vijftien miljoen euro.

Spartak heeft zich officieel nog niet gemeld bij PSV voor Pereiro, maar de Eindhovense club is naar verluidt bereid om mee te werken aan een vertrek van de spelmaker. Het contract van Pereiro loopt na dit seizoen immers af en met onder anderen met Mohammed Ihattaren, Sam Lammers, Ibrahim Afellay en Erick Gutiérrez heeft men voldoende alternatieven achter de spits, zo klinkt het.

Spartak zou de komst van Pereiro in elk geval wel zien zitten. De Russische grootmacht is 'zeer gecharmeerd' van de kwaliteiten van de aanvallende middenvelder en zal mogelijk spoedig een officieel bod neerleggen op de burelen van het Philips Stadion. PSV mikt naar verluidt op een transfersom van tussen de tien en vijftien miljoen euro.

Pereiro heeft er vier seizoenen opzitten in dienst van PSV. Hij werd in de zomer van 2015 voor ongeveer zeven miljoen euro opgepikt bij Nacional en speelde sindsdien telkens minstens 27 Eredivisie-wedstrijden per seizoen. Het afgelopen seizoen kwam hij 27 keer in actie in competitieverband, waarvan 23 maal als basisspeler. Daarin was hij goed voor tien doelpunten.


Poll

Gastón Pereiro is ... vijftien miljoen euro waard


Gerelateerd

Meer sportnieuws

40 reacties (laatste reactie door cabinessence)

15 milj is een prima bedrag om te vragen. Als er uiteindelijk 12,5 milj plus een doorverkooppercentage uitkomt, is het een prima deal!

Als PSV van plan is om de eventuele transfersom van Pereiro te investeren in Berghuis hoop ik van harte dat Pereiro nog een jaartje in Eindhoven blijft

16 juli 2019 om 23:50

PSV wilt Berghuis wsl alleen als Bergwijn weg gaat, en zij weten dat Neres wellicht weg gaat (Bod Atl Madrid) dus PSV weet dat Bergwijn dan naar Ajax gaat.

17 juli 2019 om 00:17

Denk je?
Ik zie Ajax geen 40 miljoen betalen Bergwijn.
En PSV zie ik geen 20 miljoen betalen voor Berghuis.
Gewoon omdat ze daar beiden zoveel andere spelers voor kunnen halen.
40 miljoen is net zo veel als Promes, Martinez, Pierie, Scherpen en Marin bij elkaar, en 20 miljoen isnet zo veel als twee Lozano's. Ik denk dat er in beide gevallen eerder weer een paar zuid amerikaanse talenten deze kant op komen.

17 juli 2019 om 01:37

Ik denk ook dat het neerkomt om 27 mil voor Bergwijn en 13 mil voor Berghuis als het allemaal zo ver gaat komen. On: PSV gaat nooit 15 miljoen vangen voor Perreiro, zolang zijn contract niet is verlengd. 7 miljoen zou een redelijke prijs zijn voor iemand die anders volgens jaar gewoon gratis de deur uit loopt.

17 juli 2019 om 02:01

Gelukkig bepaal jij niet voor welk bedrag PSV spelers verkoopt. 27 miljoen voor Bergwijn. Dan krijg je een gesigneerd shirt van hem met een paar oude kicksen. 40 miljoen vind ik een redelijkere prijs voor een jonge international met deze potentie.

17 juli 2019 om 06:49

Al's Ajax Berwijn wilt halen , doen ze er slim aan om dit aan het einde van de transfer periode te doen. Dan heeft PSV weinig of geen tijd om die miljoenen te investeren en als het toch lukt om een vervanger te krijgen , heeft deze weinig tijd om zich aan te passen

17 juli 2019 om 07:03

En jij denkt dat psv Bergwijn dan nog laat gaan... Dream on

17 juli 2019 om 08:46

@bossie:

En het is volgens mij algemeen bekend dat clubs juist om die reden aan het einde van de transferperiode vaak niet meer meewerken aan transfers of ineens meer gaan vragen.

16 juli 2019 om 23:50

Waarom. Wil jij 10-15 miljoen laten verdampen? Ik zie ook niet in waarom PSV Berghuis zo graag wil want naar mijn mening heb je momenteel met Lozano, Bergwijn, Abouklahl, Gakpo, Malen, Ihatarren etc. meer dan voldoende opties. Toch is Berghuis natuurlijk stukken constanter dan Pereiro en kwa speelstijl lijken ze wel erg op elkaar. Alleen is Pereiro op een goede dag denk ik net wat beter.

16 juli 2019 om 23:55

En Bruma niet te vergeten!

16 juli 2019 om 23:53

Stel je kon Pereiro wisselen voor Berghuis. Zou je daar echt geen voorstander van zijn?

17 juli 2019 om 00:07

Dat ligt eraan. Ik zie Pereiro als een nummer 10 en op die positie vind ik hem veel geschikter dan Berghuis. Pereiro heeft een beter overzicht, betere techniek, betere passing en is een stuk verfijnder. We kunnen wel blijven roepen dat Pereiro wisselvallig is, maar hij leidt iedere wedstrijd gewoon structureel een handvol kansen in. Ben er van overtuigd dat PSV vorig seizoen gewoon kampioen was geworden als Pereiro niet uit de basis gebonjourd zou zijn. Verder staat Pereiro er in grote wedstrijden, iets wat over Berghuis niet gezegd kan worden. Om over de maniertjes binnen en buiten de lijnen nog maar te zwijgen. En Pereiro is een stuk jonger natuurlijk. Enige nadeel is dat hij zijn contract niet snel zal verlengen na wat er vorig seizoen gebeurd is.

17 juli 2019 om 00:13

Pereiro heeft nog maar een eenjarig contract en een lastige zaakwaarnemen. Hij heeft nooit echt kunnen overtuigen. Einde verhaal in Eindhoven, lijkt mij. Zoals het nu staat, hoeft er van mij geen vervanger gehaald te worden. Als Bergwijn of Lozano nog vertrekt dan zal er wel iemand bij zitten. Op zich vind ik Berghuis een geschikte kandidaat. Al heeft hij weinig op 10 gespeeld in zijn carriere.

17 juli 2019 om 00:20

Haha Berghuis heeft nou ook niet echt een heel relaxed zijnde zaakwaarnemer he . Qua statistieken is Berghuis natuurlijk fantastisch. Al heb ik ook altijd het idee bij Pereiro gehad en nog steeds dat hij het achterste van zn tong nooit heeft laten zien bij PSV.

17 juli 2019 om 00:20

Pereiro is een makkelijk kop van jut, zal wel met zijn uitstraling te maken hebben. Lozano en Bergwijn zijn ook superwisselvallig, maar daar hoor ik nooit iemand over. Als je mij op de man af vraagt wie de beste PSV'ers zijn van de afgelopen jaren dan hoort Pereiro daar zeker tussen. Die man heeft echt wel impact gehad. Uitstekende statistieken en een aantal hele puike optredens in topwedstrijden. Ik denk persoonlijk niet dat Berghuis de prestaties van Pereiro zou evenaren, laat staan verbeteren. En inderdaad is het een hele grote gok om hem als 10 te halen. En als buitenspeler zie ik liever iemand met meer snelheid, diepgang en explosiviteit.

17 juli 2019 om 02:02

Misschien moet je dan iets vaker hier op Voetbalzone kijken aangezien Lozano aardig wat kritiek afgelopen seizoen hier heeft gekregen over zijn getoonde spel.

17 juli 2019 om 08:48

"stel je kon Pereiro wisselen voor Berghuis. Zou je daar echt geen voorstander van zijn?"

Ja, met als hoofdreden dat Pereiro over een jaar gratis de deur uit zal lopen als je hem nu niet kunt slijten.

17 juli 2019 om 06:01

Aanvallend heeft PSV al voldoende opties , ik zou dat geld in Koopmeiners stoppen ! Die scoorde afgelopen seizoen 10 goals als CV , fysiek sterk , fantastisch linkerbeen en pas 21 jaar prima investering.

17 juli 2019 om 06:10

Toch jammer dat het bij Pereiro het er niet vaak helemaal uitkomt, speler met zoveel potentie. Ik denk dat PSV pas voor Berghuis gaat als beide vleugels vertrekken, hebben genoeg opties daar. Bergwijn zie ik niet naar Ajax vertrekken, zou wel goed zijn om op die manier de miljoenen in Nederland te houden, maar zie Ajax gewoon geen 35-40 mil neerleggen.

Een leuke speler die met weinig minuten relatief vaak bij een goal betrokken was. Jammer voor hem en PSV dat het maximale er niet uit is gekomen. Met 15 miljoen voor 1 jaar kan PSV tevreden zijn in mijn ogen.

Waarschijnlijk durft Van Bommel het niet aan. Maar een middenveld met Gutierrez, een fitte Affelay en Pereiro lijkt me een genot om naar te kijken.

17 juli 2019 om 05:37

Haha jij denkt dat Afellay nog op zijn niveau uit zijn eerste periode gaat komen of hoe moet ik het zien?

17 juli 2019 om 06:11

Affelay kan best nog redelijk opbloeien in de eredivisie, voelt ook vertrouwd etc, maar blijft wel een gokje natuurlijk(die ze terecht wagen).

17 juli 2019 om 06:33

Dat is naar goed ook! Met de huidige verdediging krijg je meer goals tegen dan dat je er maakt...

Weg met die gozah! Ik vind 12,5 miljoen ook wel een fix bedrag voor zo’n grillige speler. Heeft op mij eigenlijk nooit indruk gemaakt, dus als je er zo’n som voor kan vangen.. Direct doen!

Mooie deal! Zou in principe min 20+ moeten opleveren. Jammer dat hij zo wisselvallig is! Met +/- 13 milj. Berghuis ophalen als vervanger

Zal best weer aan mij liggen, maar voor zo’n speler moet je toch meer kunnen vangen! We laten ze weer gaan voor een appel en een ei

17 juli 2019 om 00:15

1-jarig contract zal denk ik ook wel een grote rol spelen. Tweede seizoenshelft natuurlijk ook op de bank beland, een van de redenen dat PSV het kampioenschap heeft weggegeven..

17 juli 2019 om 00:25

nog maar een contract voor een jaar, en is eigenlijk nooit helemaal onomstreden geweest.
Hij speelt zo nu en dan fantastische wedstrijden en dan zie je hem ineens een tijdje niet, hij heeft zeker in de 2e helf vorig jaar ook niet alles gespeeld.
Hij is wat dat betreft de afgelopen 4 jaar ook niet constanter geworden. Is inmiddels toch ook 24, dan mag het excuus dat je zo nu en dan een mindere periode hebt niet meer gelden. Daarnee haal je als kopende club toch ook gewoon een vraagteken binnen...

17 juli 2019 om 06:51

Het is maar net hoe je er naar kijkt. Ik vind 15 miljoen voor een speler met 1 jaar contract die altijd als kop van jut gebruikt wordt, schippert tussen bank en basis en die inprincipe mag vertrekken best een hoog bedrag. Als de trainers in Eindhoven hem meer status hadden gegeven had een hoger bedrag logisch geweest. Echter nu met zo weinig vertrouwen vind ik het veel.

Echt een hele goede speler. Een van de beste in de Eredivisie. Ontzettend jammer dat hij het veel te weinig laat zien. Hij heeft inmiddels kansen genoeg gehad dus een verkoop is inderdaad de beste optie voor beide partijen.

Onzekerheid troef bij Psv. Over ruim een week moet je er staan maar met wie? Als Lozano, Pereiro en Bergwijn alsnog vertrekken is de kans groot dat ze weinig punten voor Nederland in Europa gaan halen.

17 juli 2019 om 00:24

Tot nu toe is het nog allemaal speculatie rondom dat drietal. Mocht alsnog iemand vertrekken dan staan er al vervangers (Bruma, Gakpho) of wordt er nog iemand gehaald.

Denk dat hij op rechtsbuiten het best goed zou kunnen doen met een spits die goed in de combinatie is en diepgang heeft. (+ een rechtsback die er vaak overheen gaat) Zijn beste wedstrijd was natuurlijk in zijn eerste basisplek toen tegen Ajax. Hij speelde met Locadia, die toen heel sterk was in de combinatie en ook beweeglijkheid bracht.

Ligt het aan mij of is 15 miljoen de jackpot voor een speler met nog maar 1 jaar contract en geen onbetwiste basisspeler? Hij kan het wel maar het komt er nooit een langere periode uit... Ben benieuwd de Russen staan er om bekend om teveel te betalen.

Jammer dat PSV het nooit echt heeft zien zitten in deze jongen, want in mijn ogen is dit echt een topper, scoort makkelijk en werkt hard (in de wedstrijden die ik van hem gezien heb) en deze jongen is echt wel beter dan de beoogde man van feyenoord,

17 juli 2019 om 09:34

Aan het begin van het seizoen kreeg hij het vertrouwen liet hij het de eerst 5 wedstrijden zien, daarna leek het weer als of het hem niet boeide. Met soms fantastische momenten, maar ik weet niet wanneer jij Pereiro hard hebt zien werken, want meestal maakte LdJ zijn verdedigende meters

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Ajax78
5.AZ76
6.PSV74
Voor de complete stand: Eredivisie

41 fans
Aanvaller, 24 jaar

In de wandelgangen

Zondag 25 augustus
Manchester United gaat zich mogelijk opnieuw met veel geld bij Leicester City melden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren