PSV lijkt miljoenen te kunnen vergeten na nieuwe ontwikkelingen

Dinsdag, 16 juli 2019 om

Het is maar de vraag of Hirving Lozano deze zomer bij PSV zal vertrekken. Napoli gold als de belangrijkste kandidaat om de aanvaller annex Mexicaans international voor ‘tientallen miljoenen’ over te nemen, maar Spaanse, Franse en Italiaanse media reppen dinsdag geen woord meer over Lozano. Nicolás Pépé zou nu het alternatief zijn als de komst van James Rodriguez geen optie is.

Napoli zou bereid zijn om 60 à 65 miljoen voor Pépé te betalen, plus Adam Ounas. De aanvallende middenvelder van Napoli en het nationale elftal van Algerije is al geruime tijd in beeld bij de Noord-Fransen. Het is nu de vraag of Pépé welwillend staat tegenover een overgang naar Napoli. De Ivoriaans international zou uitsluitend naar Paris Saint-Germain willen, maar de Parijse club concretiseert alleen de wederzijdse interesse als Neymar tegen een juiste prijs van de hand wordt gedaan.

Napoli zou achter de schermen bezig zijn om inkomsten te genereren voor de komst van Rodríguez of Pépé. Een definitieve overgang van Roberto Inglese naar Parma zal goed zijn voor twintig miljoen euro en daarnaast staat Marko Rog in de belangstelling van Eintracht Frankfurt. Ook Carlos Vinicius, die zijn belangen net als James laat behartigen door Jorge Mendes, lijkt het Stadio San Paolo te gaan verlaten.

Real Madrid vraagt een bedrag van 42 miljoen euro exclusief bonussen voor Rodríguez, die niet in de plannen van Zinédine Zidane voorkomt. Hij voelt veel voor een hereniging met Carlo Ancelotti, waarmee hij eerder bij Real en Bayern München werkte, maar nog meer voor een langer verblijf bij Madrid, in het tenue van Atlético. Real voelt meer voor een verkoop van de Colombiaan aan Napoli, zeker na de eerdere transfer van Marcos Llorente, en zou een hogere vraagprijs van de stadsgenoot verlangen.

Lozano wil na twee seizoenen in Eindhoven graag een stap omhoog maken. PSV is bereid om medewerking te verlenen, daar de beoogde transfersom de slagkracht op de zomerse transfermarkt aanzienlijk zal vergroten. PSV wil nog een extra verdediger voor de linkerkant aan te trekken, die bijvoorbeeld als linksback en centrale verdediger uit de voeten kan. Met Bruma heeft PSV al ingespeeld op een eventueel vertrek van Lozano of Steven Bergwijn.Gerelateerd

Meer sportnieuws

58 reacties (laatste reactie door gilau)

Prima toch, blijft ie lekker nog een jaartje.

Bergwijn Lozano, Bruma, Lammers en Malen in de aanval. Aan aanvallende kwaliteit geen gebrek!

Overigens denk ik serieus dat Bergwijn of Lozano nog gaat vertrekken, kan me niet voorstellen dat PSV Bruma al aantrekt terwijl er niks concreets speelt omtrent een van deze spelers.

16 juli 2019 om 09:40

Klopt zou eigenlijk prima zijn. Maar ik ben bang dat er wat miljoenen nodig zijn om een nieuw verdedigend centrum aan te trekken. Dus er zit ook een minpunt aan. Het lijkt in ieder geval dat er pas verdedigers aangetrokken gaan worden na een transfer van Bergwijn of Lozano.

16 juli 2019 om 09:50

@JvL-United

Als je even rekent dan kom je er al snel achter dat geld niet het probleem is.

PSV heeft 40 mil verdiend met de CL, Angelino verkocht voor 12 mil en Luuk de Jong verkocht voor 15 mil. Als je puur op die bedragen afgaat en geen reserves van voorgaande jaren meerekent dan heeft PSV al bijna 70 mil verdiend dit jaar.

Laten we even aannemen dat de helft van dat bedrag beschikbaar is voor nieuwe investeringen, dan zou PSV bijna 34 miljoen kunnen investeren. PSV heeft alleen 15 mil uitgegeven aan Bruma dus er zou nog ruimschoots budget moeten zijn voor een investering in een fatsoenlijke centrale verdediger.

Mijn verhaal wordt overigens bevestigd in de pers want PSV had naar verluid een bod van 15 mil op Lyanco Vojnovic gedaan, die verdediger van Torino die ze uiteindelijk niet wilde verkopen.

16 juli 2019 om 09:57

Makkelijk redeneren als je alleen na inkomsten kijkt.

16 juli 2019 om 10:01

@hunter82

Ik kijk niet alleen naar inkomsten want ik reserveer de helft van de inkomsten voor andere zaken zoals kosten/uitgaven/belastingen etc.

De enige die makkelijk redeneert ben jij, begrijpend lezen is niet je sterkste punt blijkbaar.

16 juli 2019 om 10:02

Dat klopt. Maar toch voelt het voor mij aan dat PSV wacht op wat extra miljoenen. Anders bied je toch gewoon 16 miljoen op Alvarez of 20 op Lyanco of Halter? De verdediging heeft versterking nodig. Op de rest van het veld staat het in principe prima. PSV kan nog niet Ajax aankopen doen maar zal toch ballen moeten gaan tonen om ze bij te blijven. Een sterk centrum is daarin net zo belangrijk als de aanval. Zie Ajax vorig seizoen. Een backup van Nice gaat ons niet uit de brand helpen. Maar de Jong lijkt pas moeite te gaan doen als het budget stijgt.

16 juli 2019 om 10:12

@jvl

PSV zal ongetwijfeld een lijstje hebben van spelers.

Daarnaast is het natuurlijk niet de bedoeling dat er met geld gesmeten gaat worden omdat er haast zou zijn. PSV heeft een budget per speler wat ze er voor willen geven en er moet niet uit paniek meer uit gaan geven dan ze een speler waard vinden.

Daarnaast moet de club en de speler ook nog willen, Torino wilde gewoonweg niet verkopen in het geval van Lyanco dus dan heeft het weinig zin. Waarom PSV niet heeft doorgepakt met Alvarez weet ik niet, wellicht dat ze een beter/goedkoper alternatief op het oog hebben?

Wij als buitenstaanders weten gewoonweg niet wat er speelt, we moeten uitgaan van berichten in de pers en daar staan doorgaans meer onwaarheden in dan feiten.

Feitelijk gezien gaat het elke transferperiode zo en komt PSV uiteindelijk altijd met de gewenste versterkingen dus ik heb geen reden om er aan te twijfelen dat het niet goed gaat komen.

Al ben ik het wel met je eens dat de gewenste CV eigenlijk nu al getekend had moeten hebben met het oog op Basel.

16 juli 2019 om 12:27

Hahaha. Droom maar lekker verder. Volgend jaar koopt psv de ligt van juventus voor 150 miljoen.

16 juli 2019 om 12:33

Miss het jaarverslag eens goed lezen. Jij wekt de indruk dat er geld voldoende is in Eindhoven terwijl dat natuurlijk niet het geval is.
En dan heb jij het over begrijpend lezen, man man man..

16 juli 2019 om 12:36

@Hunter Hahaha, heerlijk dat sarcasme van jou.... dat was wel sarcastisch bedoeld toch?

16 juli 2019 om 13:07

@hunter82

Goede comeback man heb ik niet van terug. Lang over na moeten denken zeker.

16 juli 2019 om 13:17

@deveedee

Grappig want het laatste jaarverslag van PSV is namelijk van het seizoen 2017-2018. Voor het geval je het nog niet wist, het is nu 2019.

Alle inkomsten van afgelopen seizoen staan er dus niet in, ook financiele mutaties na het boekjaar 2017-2018 die nog plaatsgevonden hebben in 2018 staan er dus nog niet in.

Overigens staat er in dat jaarverslag waar jij het over hebt in dat PSV in dat boekjaar 16 miljoen aan liquide midden heeft en een eigen vermogen heeft van 36 miljoen dus ook daar heb je geen gelijk.

Om nog maar niet te spreken over hernieuwde sponsorinkomsten het afgelopen jaar. Ik zeg nergens dat PSV bijzonder rijk is maar mensen zoals jij die stellen dat PSV geen geld zou hebben baseren dat op gebakken lucht en praten elkaar maar lukraak na zonder enige kennis van feiten.

Tip voor de volgende keer. Als je iemand de les probeert te lezen zorg dan eerst dat je daadwerkelijk de feiten kent, nu zet je je zelf alleen maar enorm voor schut en neemt niemand je meer serieus.

16 juli 2019 om 21:27

Sorry ik moest werken. Kijk niet er niet veel op.

16 juli 2019 om 09:49

Luuk is natuurlijk wel vertrokken. En aangezien Lammers nu als aanvallende middenvelder staat heb je al 4 aanvallers in het elftal staan. Dat betekend dat je 1 wissel hebt (met daarachter Gakpo). Dus zo heel breed is de selectie niet.

16 juli 2019 om 10:02

@janssen

Ik vind de voorste 3/4 plekken zeker behoorlijk sterk en breed bezet. Op dit moment heb je Lozano, Bergwijn, Bruma, Malen, Lammers en Gakpo voor die 3 plekken voorin. Als aanvallende middenvelder heb je de keuze uit Pereiro (is nog steeds niet weg), Ihattaren en Afellay. Dat Lammers nu als 10 wordt gebruikt zegt voor mij dus niets over de breedte van je aanvallende posities.

16 juli 2019 om 10:12

Iedereen heeft het maar over Lammers maar die gaat natuurlijk Luuk de Jong niet doen vergeten daarvoor is hij nog te jong en onervaren , tussen de 10 en 15 goals kan je verwachten maar 20+ is in de spits benodigd om kampioen te worden.

16 juli 2019 om 10:16

Ado, lammers heeft vorig jaar 19x gescoord voor Heerenveen. Waarom zou dat bij PSV niet lukken met betere spelers om zich heen?

Daarnaast is PSV in 2017 - 2018 kampioen geworden terwijl Luuk de Jong toen slechts 12 goals had gemaakt dus ook je theorie klopt geen hout van.

Je kraamt pure onzin uit!

16 juli 2019 om 10:53

@panerai, kan het a.u.b. minder aanvallend? Is toch nergens voor nodig als iemand een afwijkende mening heeft om dat als onzin te betitelen.

De spelers zijn dan misschien beter, met Lozano, Bruma en Bergwijn heb je ook spelers om je heen die eerder voor eigen succes gaan itt de spelers die om Lammers heen stonden bij Heerenveen. Daarnaast komt ook het aspect druk erbij, waar hij bij PSV last van gaat krijgen. Dus zo'n onzin is het niet als ado aangeeft dat je niet mag verwachten dat hij er zomaar 20 of meer in gaat leggen. Daarnaast betreft seizoen 2017-2018 een uitzondering, die de regel meestal bevestigd.

16 juli 2019 om 11:15

Ik vind dat Panerai wel gelijk heeft. ado_10 gebruikt zelf ook geen nuance en doet het af als een feit wat simpelweg onzin is. Dan mag je dat best zeggen.

Alleen al zijn statement: Je spits moet 20+ goals maken om kampioen te worden. Dat is lachwekkend.

16 juli 2019 om 11:38

In de jaren, dat Ajax een aantal jaren achter elkaar kampioen werd, had de spits ook niet super veel goals gemaakt.
De goals werden door meerdere spelers gemaakt.
Maar goed, als je denkt dat je 100 goals kunt/moet scoren, dan moet de spits ook een aardig aantal scoren.
Bij goede aanvoer, kan Lammers ook 20 goals maken.
Alleen speel je bij Heerenveen wat vrijer dan bij Psv, waar de tegenstander standaard vaak verdedigd.

16 juli 2019 om 11:43

Is dat zo?
Seizoen 2018-2019 kampioen Ajax, topscoorder Ajax Tadic Goals:28
Seizoen 2017-2018 kampioen Psv, topscoorder Psv, Lozano, Goals 17
Seizoen 2016-2017 kampioen Feyenoord, topscoorder Fey. Jorgensen, Goals 21
Seizoen 2015-2016, kampioen Psv, topscoorder Psv, de Jong, Goals 26
Seizoen 2014-2015, kampioen Psv, topscoorder Psv, Depay, Goals 22

De afgelopen 5 seizoenen is het dus maar 1 keer voorgekomen dat de topscoorder van de kampioen minder dan 20 goals heeft gemaakt. Lijkt me toch voldoende nuance of niet?

16 juli 2019 om 12:17

@rochus.

Het ging specifiek over de spitspositie. Oftwel je leest niet goed en gaat een zinloze discussie aan.

Daarnaast zijn Depay en Lozano zijn geen spitsen voor het geval het je ontgaan was. Oftewel de laatste 5 jaar is er drie keer een spits geweest die meer dan 20 goals heeft gemaakt. En 2x dus niet. Bijna 50/50 dus .

Volgens mij is Tadic ook geen echte spits trouwens maar die krijg je cadeau van me.

16 juli 2019 om 11:43

Zelf denk ik als PSV supporter toch dat Bergwijn richting Ajax vertrekt. Doet zeer maar PSV heeft geld nodig voor een goede verdediger en helaas moet daarvoor een aanvaller vertrekken😞

16 juli 2019 om 13:27

Als je een echte ''supporter'' zou zijn dan had je vast wel gehoord dat PSV 15 miljoen had geboden op Lyanco van Torino. Dat is een verdediger. Daarnaast heeft PSV (als je PSV een beetje gevolgd hebt) als ''supporter'' zijnde ook vast meegekregen dat PSV een aantal spelers heeft verkocht en 40 miljoen heeft verdiend met de CL. Waar is al dat geld dan ineens gebleven dat ze geen geld hebben om een verdediger te kopen. Dat kan je me als die hard psv ''supporter'' vast wel uitleggen. Ik kijk uit naar je reactie.

16 juli 2019 om 14:36

Panerai, ben je met het verkeerde been uit bed gestapt vandaag? Het 'bod' van PSV dateert al van voor de komst van Bruma. Heb je ook enig idee hoeveel belasting PSV betaalt over de binnengekomen gelden uit de Cl?

Zoveel raars zegt Damonboer niet (wordt zelfs in het artikel hierboven bevestigd), en daarnaast kun je best wel eens een keer wat normaler reageren op mensen die hier gewoon op een nette manier hun mening geven.

16 juli 2019 om 23:35

Gilau ik wist ook niet wat ik zag, Panerai ken ik al jaren van dit forum. Maar zo fel en aanvallend heb ik hem nog nooit eerder gezien....

Die zijn dus totaal niet zeker van Lozano z'n kwaliteiten. Zou ik als ik hem was m'n conclusies ook wel uit trekken. Gedoemd te mislukken als je voor veel geld komt en men niet eens het volste vertrouwen in je heeft, mochten ze alsnog bij je uitkomen straks. Jaartje vlammen bij PSV, alleen maar goed voor de Eredivisie ook. En dat terwijl ik best wel een hekel heb gekregen aan deze gozer. Het is wel gewoon kwaliteit en ik heb het idee dat de Eredivisie beetje bij beetje weer wat opkrabbelt (misschien omdat spelers beginnen in te zien dat bij de hoogst mogelijke club of competitie niet altijd de meeste eer te behalen valt voor henzelf). Dan is dit alleen maar goed. Hier kun je rijpen.

16 juli 2019 om 09:46

Hij heeft stiekem ook niet zoveel kwaliteiten. Hij is onbetrouwbaar, echt een momentenvoetballer. Past daarin fantastisch in de speelstijl van v. Bommel. Jammer dat ie gaat blijven, een verschrikking om nog een jaar op de Nederlandse velden te hebben staan.

16 juli 2019 om 09:50

Onbetrouwbaar ? Ken jij hem persoonlijk ? Onbetrouwbaar omdat hij schwalbes heeft ? Dan is bijna elke aanvaller onbetrouwbaar.

16 juli 2019 om 09:53

Nee onbetrouwbaar omdat hij niet consistent is volgens hem. Lezen.

16 juli 2019 om 09:57

Ik denk dat hij met betrouwbaar bedoeld dat Lozano de ene week een 9 scoort en de andere week een 4. Of zelfs in een wedstrijd bij vlagen momenten heeft waarbij je een wauw-momentje krijgt, maar ook delen onzichtbaar kan zijn. Een Donny van de Beek of Schwaab zijn betrouwbare voetballers, doen nooit hele gekke dingen, scoren altijd wel minimaal een 6.5.

16 juli 2019 om 09:57

Lozano in vorm blijft de meest effectieve buitenspeler in de eredivisie.voor Europa is viergever en Lucassen misschien niet goed genoeg maar voor Nederlandse competitie wel en met een aanval met lozano malen Bruma en daarachter Stevie word het wel genieten en doe je zeker niet onder voor wat Ajax voorin heeft lopen.

16 juli 2019 om 10:06

Goede speler hoor die Bruma, maar ben vooreerst wel benieuwd hoe hij het gaat doen. Kan ook een fikse tegenvaller worden natuurlijk. Al mankeert er niks aan de snelheid dat zit wel goed met die PSV voorhoede.

Viergever en Lucassen zijn misschien prima voor de Nederlandse competitie, maar ik denk dat PSV zich ook wil focussen op de CL. Die inkomsten die ze hebben moet het toch wel mogelijk zijn om een verdediger van niveau binnen te halen.

16 juli 2019 om 10:17

Onzin, Neres is gewoon beter dan Lozano. En Tadic en Promes zijn beter dan Bergwijn/Bruma. Bergwijn heeft wel de potentie om een hele grote te worden. Ik verwacht grote problemen voor PSV. Ajax ligt kwalitatief mijlenver voor op PSV(vorig jaar al, maar PSV heeft het fantastisch gedaan) en dat gaat alleen maar meer worden. De inbreng van bv Angelino en de Jong waren heel groot, Malen en die Lato gaan dat niet vervangen op dit moment(vind Malen geweldig, maar nog niet iemand die er rond de 30 maakf) voorin is het voor Eredivisiebegripppen heel erg goed, maar het middenveld van Utrecht, AZ, Feyenoord en Vitesse doen (nu) niet onder voor PSV. Over de verdedigende linie nog maar te zwijgen. PSV moet op het middenveld en Centraal nog 2 toppers halen, anders kunnen we de kampioen al wel invullen, en gaat PSV de Subtop in de nel voelen.

16 juli 2019 om 11:35

Neres is anders maar echt niet beter. Die is net zo'n momenten voetballer, een periode heel goed gespeeld maar sinds zn goal tegen Juventus slecht gaan spelen. Iets wat die heeft doorgetrokken in de copa america. Promes is ook niet beter, heeft hetzelfde manco namelijk efficiëntie. En mensen lijken door z'n mindere vorm ook ff voor het gemak te vergeten dat lozano zich al in de gold cup, nations league, wereldkampioenschap en cl heeft laten zien.

16 juli 2019 om 11:48

Arnhemmer, prima dat jij verwacht dat Malen er geen 30 in kan prikken maar Malen had afgelopen seizoen al 10 doelpunten op zijn naam staan met voornamelijk invalbeurten en had een hoog aantal doelpunten per minuut (hoger dan Luuk de Jong) dus als je het zo bekijkt gaat deze Malen het stukken beter doen. Ook gaat nu niet alles meer met de lange bal aangezien dat geen optie is lijkt mij.

16 juli 2019 om 11:51

Met alle respect, maar in de CL heeft hij niet veel laten zien, en hoe kom je bij Nations League?? Gold cup stelt niks voor, naast Mexico heb je de VS, maar daarachter helemaal niks. WK los van zijn doelpunt tegen Duitsland matig. Niet voor niets komen de grote clubs niet, Napoli vooralsnog de enige.

16 juli 2019 om 11:51

Ajax wordt zeker niet gemakkelijk kampioen. Promes speelde afgelopen seizoen slecht met enkele goeie wedstrijden en hoe je het vergelijkt kan ik het oom. Want Lozano is beter dan Promes, em Bergwijn beter dan Neres. Tadic kan niet over gezegd worden aangezien die vorig seisoen topscorer is geworden samen met L.de Jong. Maar de Ligt is straks weg en hebben jullie momenteel al een topper als vervanger nee? Die Marin is een talent maar dat zegt niets. Kan ook een flop zijn. Dus niet zeggen dat Ajax kampioen gaat worden. Oh ja, de transferperiode is nog tot 31 augustus dus tot die tijd gebeurd er nog van alles en zijn de selecties nog lang niet klaar.

65 miljoen + Ounas, dat zou echt een bizar goede deal van Lille zijn.

Het zou wat zijn, als PSV Lozano en Bergwijn behoudt. Ik ben benieuwd hoe ze dan opstellen volgend jaar, ga je dan met een meer dynamisch trio voorin spelen met Bruma/bergwijn/lozano? En is er dan wel geld voor de benodigde verdedigers?

16 juli 2019 om 09:45

"en is er dan wel geld voor de benodigde verdedigers?"

Boscagli (linksback) schijnt zo goed als binnen te zijn voor 1,5-2 miljoen. Dan moet er eigenlijk alleen nog een cv bij. En dat moet met die 40 miljoen uit de CL, 15 miljoen voor De Jong en 12 miljoen voor Angelino wel lukken, lijkt me.

16 juli 2019 om 09:50

Ben wel benieuwd wie het dan wordt! PSV moet eigenlijk voor Veltman gaan, dan kan het legendarische duo Veltman/viergever weer herenigd worden haha. Maar even zonder gekheid, zijn er geruchten over wie ze willen hebben? T wordt een RCV dan neem ik aan he?

16 juli 2019 om 11:27

Op zich denk ik dat PSV volgend seizoen best een leuk elftal kan hebben staan. Waarmee ze in de CL ook zeker wel kunnen presteren.

Als daar nu een echt goede RCV bij gehaald wordt dan wordt het wederom een spannend seizoen.

Zoet
Dumfries
Aankoop
Viergever
Lato
Hendrix
Malen
Guti
Lozano
Bergwijn
Bruma
16 juli 2019 om 11:57

PSV wilde natuurlijk eerst voor Alvarez gaan, helaas blijkt dat geen optie meer te zijn, en zal hij voor Ajax of de Wolves kiezen. En als PSV met deze opstelling gaat spelen: Zoet/Unnerstal, Dumfries, (nieuw), Viergever, Lato, Rosario, Guti, Bruma, Bergwijn, Malen, Lozano zie ik gewoon kansen op het kampioenschap en goeie prestaties in de CL. Guti is vind ik een groot talent en telkens wanneer hij speelde werd PSV leuker om naar te kijken. Helaas wanneer v.Bommel zal gaan spelen met Rosario, Sadillek/Hendrix en Lammers op het aanvallende middenveld. Zal ik wel weer elke wedstrijd met ergenis kunnen kijk naar de lange bal op Lammers en hopen dat er iets uitkomt.

Op sportief vlak is het wel positief dat het er steeds meer op lijkt dat spelers als Ziyech, Lozano, Bergwijn, Jorgenson, Berghuis voor de Eredivisie behouden blijven. Hetzelfde geldt trouwens ook voor Zoet. Het is gewoon lekker als je betere spelers blijven, want dan kan je verder bouwen. Laten we hopen dat deze spelers behouden blijven voor onze competitie.

16 juli 2019 om 09:52

Dat is zo, maar voor hetzelfde geld raakt een club als Napoli of United nog even in paniek op de laatste dag van de transferwindow en halen die een Ziyech of een Lozano nog op voor 40 miljoen. Ik durf er pas op de te rekenen als het september is.

16 juli 2019 om 09:54

Maar soms moet je ook spelers verkopen om verder te bouwen. Stel PSV verkoopt Bergwijn voor 35 miljoen aan Ajax (of een andere club). Dan heb je voor 15 miljoen Bruma gehaald en dan heb je nog 20 tot 25 miljoen over om je team op een andere positie te verbeteren.
Ook de verkoop van Zoet kan positief uitvallen. Ze hebben met Unnerstahl al een goede vervanger (denk ik) als je dan geld krijgt en je elftal weer op andere gebieden kan verbeteren zou dit mooi zijn.
Daar staat wel weer tegenover dat je met al dat geld de doorstroom van je eigen jeugd misschien wel de das om doet.

Eigenlijk is dat prachtig nieuws. Met zijn ambitie lijkt me Napoli wel het minimum niveau voor Lozano om zijn volgende stap te maken. Nu de Italianen niet toehappen en grotere clubs hem nog te licht vinden, is PSV gewoon een prima alternatief om zich voor volgend jaar in de kijker te spelen. Voor Psv, en met name haar fans, is het goed nieuws omdat dit de komst van Berghuis overbodig maakt. En de hiervoor gereserveerde miljoenen op kunnen gaan aan een toekomstige topverdediger. Met Lozano aan boord hoeft de aanval niet verder versterkt te worden. Het middenveld is intact en als PSV zich nu concentreert op het binnenhalen van Lyanco zitten ze gebakken; leg gewoon 15 miljoen neer en schuif die jongen een vijfjarig contract onder zijn neus. Natuurlijk ga je dat terugverdienen dan!

Intussen hoop ik – voorlopig ben ik sceptisch – dat Boscagli het niveau Viergever/sainsbury ontstijgt en hij een betrouwbare steen in het centrum wordt. De basis die dat kan opleveren zou dan niet eens zo slecht zijn om het Ajax lastig te maken, hoewel ik zeker als Neres, Ziyech en Blind niet vertrekken de Amsterdammers torenhoog favoriet acht.

Unnerstal
Dumfries
Lyanco
Boscagli
Lato
Rosario
Lammers/Iha
Gutiérrez
Bruma
Malen
Lozano
16 juli 2019 om 10:55

'leg gewoon 15 miljoen neer en schuif die jongen een vijfjarig contract onder zijn neus. Natuurlijk ga je dat terugverdienen dan'

Ik vind het altijd wel een beetje naïef als supporters de transfermaanden reduceren tot 'leg gewoon bedrag X neer en je hebt hem binnen!'

16 juli 2019 om 12:51

PSV wil een verdediger voor ca. 10 miljoen. Dat is gewoonweg niet voldoende. Dan moet je gewoon eens over je principes heenstappen. Waarom kun je dat wel als het om aanvallers gaat?

16 juli 2019 om 13:37

PSV schijnt al biedingen van ver over de 10 miljoen neergelegd hebben voor zowel Lyanco als Alvarez. Dat was ook niet genoeg. Vandaar dat ik aangeef dat het niet zo simpel is als 'leg bedrag X gewoon neer'. Er spelen veel meer dingen mee, zeker als je kijkt op welk niveau PSV nu CV's aan het scouten is. Bovendien kosten aanvallers over het algemeen gewoon meer dan verdedigers terwijl ze een vergelijkbaar niveau hebben.

16 juli 2019 om 11:37

Dat bedrag hadden ze ook geboden, is afgewezen

16 juli 2019 om 12:20

Een aanval met Bruma, Lozano en Malen. ik denk dat menig verdediger het hier toch voor in zijn broek moet doen. Wat en snelheid

Zou alleen affray nog op het middenveld gooien en het systeem van Liverpool handhaven. Het middenveld voor de balans laten zorgen.

PSV zit gewoon te hoog in de boom met hun financiele eisen. Je kunt wel het onderste uit de kan willen, maar dat zul je zelden krijgen. Mogelijk kijken geinteresseerde clubs nu naar alternatieven of wachten ze af of de prijzen misschien zakken. Het probleem is ook dat Lozano PSV zat is, die wil echt weg. Bergwijn kon nog wel eens een jaar blijven....

Ajax doet dit slimmer. Hebben een beter contact met de spelers waardoor die niet het gevoel hebben tegen hun zin te blijven. De opbrengsten zijn dan wel ietsje minder, maar er kunnen op tijd vervangers gehaald worden.

16 juli 2019 om 11:06

'Het probleem is ook dat Lozano PSV zat is, die wil echt weg'

Hij zal ongetwijfeld een stap willen maken maar dat hij PSV 'zat' is, is natuurlijk onzin.

16 juli 2019 om 11:44

@mayarood dat laatste stukje van jou is PSV niet onbekend. Dit werd bijvoorbeeld bij Guardado en Moreno gebruikt. Het is echt niet zo dat Ajax daarin anders is.

16 juli 2019 om 12:53

"het probleem is ook dat Lozano PSV zat is, die wil echt weg."
Ah, je hebt met hem gesproken, begrijp ik?

"ajax doet dit slimmer. Hebben een beter contact met de spelers waardoor die niet het gevoel hebben tegen hun zin te blijven."
Noem eens één speler die recentelijk tegen zijn wil bij PSV heeft moeten blijven terwijl er een interessante club voor hem op de stoep stond?

Het mogelijke behoud van Lozano voor PSV vind ik op zich als voetballiefhebber zeker toe te juichen. Echter, hoe gaat Lozano zich gedragen ? Het laatste halve seizoen was hij, als ik de supporters van PSV mag geloven, nogal bezig met zichzelf "in de kijker spelen" i.p.v. het teambelang te dienen.dat Napoli geen serieuze optie is lijkt mij ondertussen wel duidelijk. Die club werd 2 maanden geleden al genoemd, maar is al die tijd al met andere spelers aan de gang.
Bergwijn zie ik in ieder geval ook niet naar Ajax gaan aangezien daar nog steeds geen aanvaller is vertrokken en Promes er zelfs bij is gekomen. Ziyech vindt zelfs Sevilla niet interessant genoeg om te verkassen, dus lijkt het mij dat alleen een Europese topploeg hem nog zal laten twijfelen. Maar mede gezien zijn zwakke optreden in de Afrika Cup zie ik zo'n club niet meer langskomen en met Neres heeft Overmars al een deal voor komend seizoen. Kortom, de kansen zijn daarmee redelijk aanwezig dat zowel PSV als Ajax weinig wijzigingen zullen ondergaan in hun voorhoedes.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2323
2.PSV2320
3.AZ2015
4.Vitesse205
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

67 fans
Coach, 60 jaar

In de wandelgangen

Maandag 14 oktober
Mauro Icardi is nog altijd in beeld bij Juventus. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren