Feyenoord maakt zich zorgen en gaat mogelijk spits aantrekken

Maandag, 15 juli 2019 om

Feyenoord stuurt Nicolai Jörgensen maandag naar het Erasmus Medisch Centrum voor een onderzoek naar de blessure aan zijn knie. De aanvaller kon vorige week tijdens het trainingskamp in Oostenrijk niet volledig meetrainen met de groep van trainer Jaap Stam.

Jörgensen bleef tijdens de oefenduels met SV Darmstadt 98 (2-1) en Red Bull Salzburg (1-3) aan de kant. Nader onderzoek moet duidelijkheid geven over de ernst van de klachten aan zijn knie en hoe lang de aanvaller uit Denemarken uit de roulatie zal zijn.

Mocht Jörgensen voor een lange periode niet tot de beschikking van Stam staan, zal Feyenoord volgens Voetbal International op zoek gaan naar aanvallende versterking. Mede op initiatief van Stam verlengde de Deen zijn contract onlangs met een jaar. “Ga jij maar ergens anders een betere spits vinden”, stelt Stam. “Noem er maar even drie, die dan ook nog te halen zijn voor Feyenoord.”

“Die vind je dus niet. Daarom moet je kijken naar wat je in huis hebt en als dat dan Jörgensen is, moet je hem gebruiken”, benadrukt Stam in gesprek met het weekblad. “Een fitte Jörgensen is voor Feyenoord gewoon van grote waarde: zelfs niet helemaal topfit is hij nog in staat verschil te maken voor ons. Iedereen is hard bezig hem zo snel mogelijk fit te krijgen.”


Poll

Nicolai Jörgensen is de beste voetballer in de selectie van Feyenoord


Gerelateerd

Meer sportnieuws

51 reacties (laatste reactie door brower)
15 juli 2019 om 11:51

Zirkzee is een zeer talentvolle speler. Aan de ene kant zie ik hem graag komen. Aan de andere kant lijkt het me een verkeerd signaal naar je eigen jeugd. Wanneer Feyenoord Zirkzee huurt om hem vervolgens boven je 'eigen jongens', die wel loyaal bleven aan Feyenoord, te verkiezen in de pikorde. Tsja, wat geef je dan voor een signaal af naar Vente, Bannis, Belarbi?

Mocht Jorgensen langere tijd geblesseerd zijn zie ik sws liever een ervaren spits komen die er gelijk staat in de EL-voorronde. Spelers als Bony, Depoitre, Di Santo zijn nu transfervrij. Maar goed, benieuwd wat Troost en zaakwaarnemer Rob Jansen uit de hoge hoed gaan tovereren

Matige spits die al twee jaar weinig tot niets presteert. Dan kun je wel gaan zitten fantaseren over 'als hij fit is en in vorm', dat is hij nooit. Hij kan niet tegen kunstgras, hij kan niet tegen concurrentie. Vermoeiend figuur is het. Gewoon weg tegen ieder aanemelijk bod. Liever een redelijke spits die nooit wat heeft en er vijftien maakt, dan een topper die nooit meedoet.

15 juli 2019 om 06:57

Jij bent wel het zonnetje in huis deze ochtend zeker? Ik heb respect voor je mening dat je hem misschien niet de juiste spits voor feyenoord vindt, maar je ‘onderbouwing’: ‘kan niet tegen concurrentie, vermoeiend figuur, weg tegen ieder aannnemelijk bod’ zijn nogal vooringenomen. Mitchell te vrede en michiel kramer zouden er waarschijnlijk ook 15 in leggen bij feyenoord als ze structureel in de basis zouden spelen, maar dan mag je echt alle ambities overboord gooien. Dan liever ambitieus en er alles aan doen om te onderzoeken wat deze prima speler mankeert, dan je lat verlagen.

15 juli 2019 om 07:08

Maandag is nooit mijn beste dag 😁. Maar serieus. Wat heb je aan een speler die nooit meedoet? Ook je laatste zin bestaat alleen uit wishfull thinking. Feyenoord is geen zorgcentrum, maar een voetbalclub. Hoe veel verder kun je de lat nog verlagen, dan de helft van dee tijd zonder spits te spelen? En als hij speelt is hij chagerijnig en depressief.

15 juli 2019 om 07:49

Je hebt wel mooie quotes zeg. "Wat heb je aan een speler die nooit speelt?" jij weet nu al dat hij nooit gaat spelen? En dat hij z'n contract heeft verlengd om 2 jaar niks te doen....het wordt tijd dat hij mensen zoals jij de mond snoert. Maar bij jou is dat niet zo moeilijk, want spelen zal hij nog wel hoor...

15 juli 2019 om 07:57

Heb je een beetje opgelet de afgelopen twee jaar of niet? Maar wees vooral naief. Feyenoord moet logische keuzes maken met spelers waar je op kunt bouwen.

15 juli 2019 om 08:07

Heb jij wel zitten opletten de afgelopen 2 jaar?? Iets met Robin van Persie!!

15 juli 2019 om 08:16

Heeft Van Persie hem steeds geblesseerd dan? Of heeft die ervoor gezorgd dat hij drie van de vier wedstrijden slecht speelt? Jorgensen is verantwoordelijk voor zijn eigen prestaties en wordt daarop beoordeeld. Dat heet topsport. Daar wordt toch zoveel om gevraagd?

15 juli 2019 om 09:18

Maar Moridin, je noemt hem eerst een 'matige spits', vervolgens 'een topper' die nooit meedoet. Je hebt wel gelijk dat hij zelden fit is, maar dat het een vermoeiend figuur is, is wel kort door de bocht. Zeker als je beweert dat hij niet tegen concurrentie kan

15 juli 2019 om 09:53

Ik bedoel dat hij wel een hoog niveau kan halen, maar dat hij dat hij doorgaans matig is. Blijkbaar vinden veel mensen het een goed idee om door te gaan met een spits die de helft van de tijd geblesseerd is en als hij wel speelt is het meestal matig tot slecht. Met hem doorgaan is gebaseerd op een soort nostalgie of zo, omdat hij de spits was van het kampioensjaar.

Ik zie niets waaruit blijkt dat het dit jaar beter zal worden. Sterker nog, Feyenoord moet nu alsnog een extra spits gaan aantrekken (zie dit artikel). Het houdt ook een keer op natuurlijk.

Ik vind hem vermoeiend, vanwege het kunstgras (lekker handig in Nederland), de inspiratieloze manier waarop hij over het veld sjokt en blijkbaar niet tegen concurrentie (dat wordt hierboven ook weer aangehaald, want het lag aan Van Persie). Gecombineerd met al die blessures... ja, ik ben wel een beetje klaar met Jorgensen.

15 juli 2019 om 10:45

@Moridin; dat hij laat blijken dat hij niet happy is met hoe het gaat klopt. Hij is gefrustreerd als het niet loopt, maar verzaken doet hij niet. Hij werkt mss juist wel te hard en moet vaker in de punt blijven staan. En dat concurrentieverhaal klinkt vrij onlogisch. Kun je onderbouwen waaruit blijkt dat hij er niet tegen kon? Maar ook je redenatie volg ik nog steeds niet. Jorgensen is een prima spits die dit jaar heus wel minuten gaat maken. Moet je hem nu dan geblesseerd voor 3 miljoen verkopen en voor 5 miljoen een nieuwe spits halen waarmee je ook 3e wordt? Je kunt ook alles op alles zetten hem dit jaar te laten spelen en desnoods vente minuten te laten maken. Dan kan jorgensen na een redelijk tot goed seizoen volgende zomer alsnog voor een uitstekend bedrag weg... en dan heeft feyenoord (huidige td) een jaar lang de tijd om de gewenste nieuwe spits te vinden

15 juli 2019 om 06:58

Totaal niet mee eens hoor. Het is duidelijk dat jij feyenoord niet kijkt en puur op basis van statistiek zegt dat hij niet functioneert. Ook de afgelopen 2 jaar wanneer hij speelde zag je gewoon kwaliteit. Hij scoorde te weinig, maar maakte het elftal wel beter. En waarom kan hij nooit fit en in vorm zijn zoals zijn eerste jaar? Grappig dat je daar niks over zegt. Was dat een wonder? Ik ben het dus ook volledig eens met Stam, dat je op dit moment geen betere spits kan halen. Ook grappig dat je daar dan niks over zegt. Welke spits zou je willen halen dan?

15 juli 2019 om 07:14

Jahoor ik zie alles van Feyenoord. Jorgensen heeft alles van een 'one year wonder'. Blijkbaar staren jij en andere mensen zich blind op twee goede potjes tegen psv en vergeten ze dat hij ook afgelopen jaar meestal gewoon slecht was. Wie er dan moet komen weet ik niet, maar als je dagelijks contact heb met zaakwaarnemers en een scoutingsteam gaat dat vast lukken. Weet je wat ironish is? Dat mensen Fer, Clasie etc worden afgeschreven 'want die hebben al jaren niets gepresteerd' om vervolgens jorgensen onbeperkt krediet te geven.

15 juli 2019 om 07:56

@Moridin, er is er hier maar 1 op VZ die spelers als fer en clasie om die reden preventief afwijst. Ik doe dat niet, dus dat lijkt me geen sterk argument. Een fitte Jorgensen vertegenwoordigt aardig wat miljoenen. Door hem nu af te schrijven doe je daar dus ook afstand van. Los van de prima kwaliteit die hij, al spelend, met zich meebrengt. Feyenoord heeft geen miljoenen op de plank liggen om een nieuwe spits aan te trekken, zeker niet om serieus met jorgensen om de basisplek te strijden. Het vermoeiende van de discussie is ook nog eens; als feyenoord deze spits zo ‘makkelijk’ laat gaan zonder zicht op vergelijkbare kwaliteit is het weer een gebrek aan ambitie, maar als ze hem houden is het ook niet goed.

15 juli 2019 om 07:56

Hij was vooral matig als hij een tijdje niet heeft gespeeld. Als hij wel gewoon zijn niveau haalt, laat hij het team veel beter spelen. Een heel seizoen matig spelen, zoals Clasie afgelopen seizoen heeft Nicolai nooit gedaan.
Kunstgras is wel een dingetje, want daar kan hij echt niet op uit de voeten, maar dat komen we ook steeds minder tegen als het goed is.

Bovendien ben ik wel benieuwd wie je denkt dat Feyenoord kan halen als vervanger. Daar wordt je echt niet beter van.

15 juli 2019 om 08:05

Als je hem nu verkoopt krijg je heus nog wel een aardig bedrag. Daar kun je best wel wat voor terughalen. Want wat doorgaan met jorgensen oplevert is ook nog maar de vraag en gebaseerd op hoop. Probeer dan iets anders.

15 juli 2019 om 08:58

Als je hem nu verkoopt verkoop je een speler die al 2jr nauwelijks gespeeld heeft en nu geblesseerd is. Hij levert dus niets op nu

15 juli 2019 om 09:23

Moridin, dat is niet alleen op basis van wedstrijden tegen Psv, al kun je daaruit wel mooi afleiden hoe goed hij is. Het is ook op basis van het feit dat Feyenoord met Jorgensen in de spits aanzienlijk beter presteerde dan zonder hem. Zelfs ook aanzienlijk beter dan met Van Persie. Jorgensen is aan de bal een rustpunt voor het elftal en werkt enorm hard, naast dat hij met ritme ook makkelijk scoort. Je kunt je juist ook blind staren op zijn gebrek aan goals de afgelopen twee jaar, maar dat is in dit geval je reinste scorebordjournalistiek.

15 juli 2019 om 10:04

Dat valt wel mee hoor. De meeste wedstrijden is hij onzichtbaar, maar los daarvan. Natuurlijk is het fijn als hij goed speelt tegen Psv, maar ik verwacht meer. Feyenoord heeft een spits nodig die er drie maakt tegen Fortuna, die er twee maakt excelsior etc. Maar juist dan geeft hij nooit thuis. Dan breng je dus te weinig.

15 juli 2019 om 10:09

@morodin

ik snap een aantal van je argumenten heel goed maar welke club gaat op dit moment geld aftikken voor Jorgensen die al 2 jaar geen hoog rendement meer heeft gehaald?

Jorgensen is idd geen zekerheidje maar dit is waar we het mee moeten doen nu er geen geld meer is na de vele miskopen die we hebben gedaan de afgelopen seizoenen. we moeten hopen dat hij de prestaties uit zijn debuutseizoen kan evenaren en dat hij fit blijft want anders krijgen we straks Vente in de spits en dat willen we helemaal niet

15 juli 2019 om 10:26

@moridin - '' Feyenoord heeft een spits nodig die er drie maakt tegen Fortuna''

Hij scoorde er toevallig twee tegen Fortuna toen hij eindelijk weer een basisplek had. Maar da's misschien te makkelijk gezien het de laatste pot was

Maar ik zit dan ook bij het kamp die Jorgensen een uitstekende spits vind. Afgelopen seizoen veel plaats gemaakt voor van Persie (waar hij overigens helaas ook niet samen mee kon spelen), langere tijd geblesseerd geweest, weinig ritme.. Ga er maar aan staan.

15 juli 2019 om 11:10

Nou lekker dan .. Maar je snapt mijn punt. Hij scoort te weinig tegen de mindere teams.

Ik heb niet zoveel vertrouwen dat het anders gaat worden dit jaar. Ik hoop dat hij dertig gaat maken, maar ik denk het niet. En voorlopig wordt er dus ook binnen Feyenoord alweer aan een andere spits gedacht. Die je nu dus alsnog moet gaan halen.

En dat van Van Persie is natuurlijk gewoon een smoesje dat Jorgensen fans zichzelf graag wijsmaken. De (matige) prestaties van Jorgensen komen door hemzelf en niet door anderen. Wat heeft Van Persie fout gedaan dan? De ballen te zuiver ingepast of zo?

15 juli 2019 om 10:08

Wat mij betreft kun je dit stuk ook op Dolberg plaatsen. Echter hebben beide een periode gehad dat ze het wel lieten zien, en velen hopen dat die kwaliteit er nog zit / uitkomt.

15 juli 2019 om 10:18

Dat is mooi, maar dit artikel en deze reactie gaan niet over Dolberg. Dit artikel en de reactie gaan over Feyenoord die wellicht een extra spits dienen aan te trekken omdat er zorgen zijn rond Jorgensen. Laat Ajax er lekker buiten, in plaats van de standaard reflex 'ja maar Ajax'.

15 juli 2019 om 10:31

Volgens ben jij degene met een reflex die in dit geval weinig relevantie heeft. Ik geef enkel aan hoe ik de situatie van Jorgenson zie, en vergelijk dat me een andere speler ter verduidelijking, in dit geval toevalligerwijs een speler van Ajax. Enige vaardigheid van begrijpend lezen zou er toe leiden dat je dat doorhebt.

15 juli 2019 om 11:36

Wauw, Master D. Ik vind zijn vergelijking helemaal niet raar. Zijn momenteel de 2 beste spitsen (in vorm) van de Eredivisie die allebei een vormdip hebben gehad, maar her wel hebben laten zien. Tja, die vergelijk je dan inderdaad. Jouw reactie is echt volledig overtrokken.

Hopelijk valt het mee. Een extra speler voor in de spits aantrekken heeft niet mijn voorkeur. Bannis doet het leuk in de voorbereiding en ik hoop dat hij wat minuten kan pakken dit jaar. Op het moment dat je naast Jorgensen nog een spits haalt, blokkeert dat weer de doorstroom van een speler als Bannis

15 juli 2019 om 09:31

Dat is wel zo Markerazzi, maar Bannis is wel echt nog zeer jong. Als het daar van moet komen als Jorgensen niet beschikbaar is, vind ik dat wel riskant

Vincent Janssen is toch gewoon te halen voor Feyenoord. Jongen van de club en zit in een eindeloze situatie bij Tottenham die hem ook liever kwijt dan rijk zijn. Lijkt me een prima spits voor Feyenoord.

15 juli 2019 om 08:10

Alleen is er een Mexicaanse club die daar al een flinke transfersom voor over heeft. Een bedrag dat Feyenoord nooit op kan hoesten. In die situatie zitten we als eredivisie zijnde; dat clubs uit Mexico en België hogere transfersommen kunnen betalen dan Nederlandse clubs. Kijk naar Anderlecht die voor 8 miljoen Vlap haalt, was ook een goede creatieve speler voor Feyenoord geweest. Er moet wat veranderen in de eredivisie, maar als je dat hardop zegt begint iedereen te rillen. Teveel nostalgische gevoelens als het hier om gaat naar mijn mening.

15 juli 2019 om 09:29

Dat is meer de situatie waar Feyenoord in zit, want Ajax en PSV kunnen prima concurreren met de top van Mexico en België. Sterker nog, ze halen spelers weg bij de topclubs van die landen (lozano, Guti en Marin).

15 juli 2019 om 08:31

Lijkt me zeker een prima spits voor Feyenoord.. denk alleen dat hij financieel niet haalbaar is.
Wat dan weer beste gek is, een afgedankte spits uit de Premier League is financieel niet haalbaar....

Maargoed, dat is een hele andere discussie.

15 juli 2019 om 10:11

@giodinho7

maar op wat voor basis zou je Janssen halen? op 1 goed seizoen bij AZ na heeft hij helemaal niks laten zien en hij heeft al 2 jaar geen knikker meer geraakt. dan kan je net zo goed Jorgensen gewoon de kans geven. die is voetballend ook beter als houthakker Vincent Janssen imo

15 juli 2019 om 10:22

Nou eigenlijk op basis dat hij een jongen van de club is zoals ik zei en hij heeft aangetoond dat hij in de eredivisie zijn goals wel kan maken. Ook bij Oranje vond ik het hem prima doen. Aangezien ik van meerdere mensen hier begrijp dat er niet veel budget beschikbaar is dacht ik dat Janssen een goede oplossing zou zijn. Alleen als ik de reacties mag geloven is ook Janssen niet te realiseren voor Feyenoord.

15 juli 2019 om 10:49

@giodinho7

als je het zo uitlegt snap ik het wel inderdaad maar dan moet hij wel akkoord gaan met een veel lager salaris als bij de Spurs. halen lijkt me niet mogelijk voor Feyenoord want hij zal wel minimaal 5 of 6 miljoen moeten kosten denk ik, maar misschien is een huurdeel een optie. Spurs heeft hem eerder ook verhuurd aan Fenerbache als ik me niet vergis

probleem is alleen dat Janssen niet komt om de bank warm te houden wat dan weer ten koste gaat van Jorgensen zijn speeltijd. een spits die misschien nog iets van waarde vertegenwoordig mocht hij weer gaan scoren

Helaas te duur voor Feyenoord, Tottenham wil ondanks dat hij weg mag toch naar graag wat ontvangen voor hem. Feyenoord heeft niet de middelen om dat te betalen...

Verder is Jorgenson een prima spits voor Feyenoord, mits fit. Daar zit wel een beetje het probleem. Maar ik heb zo'n vermoeden dat hij dit jaar wel een doelpuntje of 20 mee gaat pikken. Is nergens op gebaseerd maar zo'n gevoel heb ik...

Ik zie liever dat ze nog een fatsoenlijke centrale verdediger halen...

15 juli 2019 om 08:18

Ik denk niet dat ze een centrale verdediger halen. Met vd Heijden/botteghin/v. Beek/st. Juste en eventueel Geertruida zitten we ruim in de centrale verdedigers. Met dit centrum moeten we ook wel weer 3e kunnen worden.

15 juli 2019 om 08:45

Als ik zie met wat voor een centrum Feyenoord kampioen is geworden, moet je met dit centrum inderdaad wel 3e kunnen worden.

15 juli 2019 om 09:28

Dat centrum had met Botteghin een heel goede verdediger die enkele zwaktes heeft, zelfde geldt voor Van der Heijden, al vind ik dat daar inmiddels wel afscheid van genomen mag worden. Hun zwaktes werden echter perfect gecamoufleerd door Kongolo en Karsdorp, waardoor dat duo optimaal kon presteren en dan was het een uitstekende verdediging, met de snelheid van Kongolo en Karsdorp, het voetballende vermogen van Van der Heijden en Karsdorp en de pure verdedigende kwaliteiten van Botteghin en Kongolo

15 juli 2019 om 10:36

Daar is eigenlijk st. Juste voor gehaald. Wellicht dat als Janmaat echt nog komt dat St. Juste verhuisd naar het centrum. Of dat Geertruida misschien aanhaakt. Maar nu we nog zuinig moeten doen zal een nieuwe cv geen prioriteit hebben. Vd Heijden en Botteghin verkopen zal ook niks opleveren dus daarmee kunnen we ook niks beters voor kopen.

Dit is wel een goede zaak. Jorgensen is nu eenmaal blessuregevoelig en Vente is toch echt nog te licht. Zie echter maar een spits te vinden die, als Jorgensen fit is, zich wil schikken in zijn rol. Dan kom je waarschijnlijk uit bij een pinchhitter op leeftijd. Ben zeer benieuwd wie ze in het vizier hebben

15 juli 2019 om 10:21

Van wat ik constant lees is dat er steeds ‘irritatie’ aan z’n knie is, dus het lijkt geen zware blessure o.i.d. Hij komt vanuit de interlandperiode eigenlijk met een lichte blessure binnen. Het is alleen echt hopen dat het geen slepende irritatie wordt. Heb voor komend seizoen echt veel vertrouwen in Jorgensen en vind ‘m nog altijd een geweldige spits. Maar het is wat je zegt; als hij geblesseerd is, is Vente echt nog te licht en moeten we maar afvragen welke spits er (in feite) 2e viool wil spelen. Vaak lees ik nog de naam van Novakovich. Lijkt me geen gekke optie.

15 juli 2019 om 10:34

Helemaal met je eens Mgmv. Hopelijk valt het mee, want hij en Berghuis (als hij blijft) moeten en kunnen dit team gaan dragen. Ik vind het prettig dat Feyenoord voorzichtig is en hem voor de zekerheid naar het Erasmus stuurt, en ook dat ze het belang onderschrijven van het aantrekken van een tweede spits. Soms heb je echter wel dat een speler wat 'irritatie' laat nakijken en dat een operatie noodzakelijk blijkt. Ik hoop niet dat dit zo'n geval wordt. Novakovich heb ik een tijdje geleden ook gehoord, dat zou een heel goede optie zijn. Wellicht zelfs ook als je kijkt naar uiteindelijke opvolging van Jorgensen. Stam kent hem natuurlijk ook van Reading

Mits hij topfit is is hij van grote waarde een bergkamp type

Is Zirkzee of Locadia niet een optie? Ik denk dat hun voor Feyenoord prima spitsen zouden zijn. Maar of zij beter zijn dan Jørgensen? Dat zou ik niet durven zeggen.. Overigens zouden ze ook een poging moeten wagen om Kongolo te huren van Huddersfield die net gedegradeerd zijn. Of Martins Indi terug halen. Want de defensie in Rotterdam is ook niet al te best. En mocht Berghuis daadwerkelijk naar Eindhoven verhuizen.. Dan hebben jullie Narsingh wel aan getrokken.. Maar zouden jullie daarbij ook Tahith Chong niet goed kunnen gebruiken als back-up?

15 juli 2019 om 11:06

Locadia en Martins Indi een jaar huren zou niet verkeerd zijn. Goede spelers die er gelijk staan. Voor koop heeft Feyenoord niet genoeg in kas vrees ik.

Zirkzee is een zeer talentvolle speler. Aan de ene kant zie ik hem graag komen. Aan de andere kant lijkt het me een verkeerd signaal naar je eigen jeugd. Wanneer Feyenoord Zirkzee huurt om hem vervolgens boven je 'eigen jongens', die wel loyaal bleven aan Feyenoord, te verkiezen in de pikorde. Tsja, wat geef je dan voor een signaal af naar Vente, Bannis, Belarbi?

15 juli 2019 om 11:32

Ik denk dat het Novakovic gaat worden. Speelt nu bij Reading, kost zo'n 2 miljoen, zijn zaakwaarnemer is het bedrijf Wasserman van Rob Jansen die het (qua spelersbeleid) nu voor het zeggen heeft met Troost en Kuyt. 1 en 1 is 2 natuurlijk.

15 juli 2019 om 12:09

Of Novakovic al het niveau heeft dat Feyenoord na streeft betwijfel ik, Al zie je wel aan die jongen dat die het spelletje snapt. Dus de potentie heeft die zeker.

15 juli 2019 om 12:29

Misschien niet, maar is denk ik wel een prima 2e spits. Het is ook wel een wapen om een spits van 1.93 erbij te hebben, mocht je iets willen forceren. Vond het een aardige speler bij Fortuna.

Er schijnt al een naam rond te gaan: Graziano Pellè

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden

37 fans
Aanvaller, 28 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Feyenoord 0 0 0 0
2018/2019 Feyenoord 24 7 0 1
2017/2018 Feyenoord 26 10 3 1
2016/2017 Feyenoord 32 21 0 0
2015/2016 FC Kopenhagen 31 15 1 0
Laatste voetbalnieuws

Been verrast door besluit Stam: ‘Misschien een terugslag of vermoeidheid’

Mario Been is verrast door de opstelling van Feyenoord tegen FC Utrecht. Steven Berghuis werd de afgelopen drie wedstrijden ingezet als spits, maar startte zondag in De Kuip als aanvallende middenvelder....Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 19 augustus
Barcelona gaat wederom aankloppen bij Paris Saint-Germain voor Neymar. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren