‘PSV-delegatie reist af naar Monaco voor gesprek met Mino Raiola’

Zaterdag, 13 juli 2019 om

PSV neemt deze zomer mogelijk nog afscheid van Steven Bergwijn en Hirving Lozano en met Bruma werd er al een eerste vervanger voor het duo binnengehaald. Als tweede aanwinst is Steven Berghuis nadrukkelijk in beeld in het Philips Stadion en de Eindhovenaren lijken van plan om serieus werk te maken van de komst van de aanvaller van Feyenoord.

Veronica Inside meldt zaterdag dat ‘goed geïnformeerde bronnen’ hebben bevestigd dat een delegatie van PSV naar Monaco is afgereisd om een gesprek te voeren met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Berghuis. Algemeen directeur Toon Gerbrands en technisch manager John de Jong zouden het vliegtuig richting het prinsdom gepakt hebben voor een ontmoeting met de belangenbehartiger.

Feyenoord hoopt echter een stokje te kunnen steken voor een vertrek van Berghuis en de club heeft de aanvaller naar verluidt onlangs een voorstel gedaan om zijn contract, tegen verbeterde voorwaarden, te verlengen. Als de 27-jarige Berghuis hier niet mee akkoord gaat, lijkt dit wel het laatste jaar waarin de Rotterdammers de hoofdprijs kunnen vragen. Zijn huidige contract kent immers een looptijd tot medio 2021, waardoor hij volgend jaar nog maar een seizoen vast zou liggen.

Stam was onlangs in gesprek met het Algemeen Dagblad in ieder geval duidelijk over zijn wens om Berghuis te behouden: “Hij is creatief en dat wil ik op het middenveld. Hij kan een mannetje passeren, scoren en mensen voor de goal zetten. Dat kan het verschil maken. Ik wil zien hoe dit zich ontwikkelt. Ik ga er ook vanuit dat hij gewoon bij Feyenoord blijft, dat we nog een tijd zullen samenwerken. Veel interesse voor hem? Ja, van PSV. Maar ik denk dat hij hier blijft”, liet de oefenmeester optekenen.

Stam: 'Ik ga er vanuit dat Steven Berghuis bij Feyenoord blijft'
Meer video's

Poll

Denk jij dat Steven Berghuis volgend seizoen voor PSV speelt?


Gerelateerd

96 reacties (laatste reactie door master d)

Als dit waar is, dan staat er ook iets te gebeuren rond Bergwijn of Lozano. Of Pereiro natuurlijk. Zie in Berghuis zeker een goede nummer 10. Veel inzicht en een goede trap die jongen.

13 juli 2019 om 13:07

Mwah. Op alleen die punten gebaseerd zouden heel veel degelijke buitenspelers een goede 10 zijn. Het zijn goede kwaliteiten om te bezitten maar zeker tegenwoordig worden veel meer dingen verwacht van een 10. Isco en James zijn beiden op hun eigen manier een echte 10, beiden geweldige spelers maar beiden komen ze er niet aan te pas in de absolute top. En dat terwijl Donny straks in diezelfde top zal floreren (durf ik te zeggen), terwijl hij voetballend minder is dan die 2.

13 juli 2019 om 13:16

Zeker geen garantie maar wel nodig op die positie. Dat Donny vd Beek het wel gaat redden valt sterk te bezien. Hij speet pas een half jaar overtuigend. Bij Madrid is het heel anders spelen met een heel andere druk. 2 mindere wedstrijden als minder grote naam en je staat ernaast

13 juli 2019 om 13:18

Isco en James komen er niet aan te pas in de absolute top? Isco alleen al bijna 300 wedstrijden voor Real gespeeld. Zijn niet heel veel betere spelers die op 10 spelen in de wereld. Tuurlijk zijn die er wel maar denk dat het er geen tientallen zijn. En dan noem je wel Donny van de Beek die wel gaat floreren op basis van wat? 1 goed seizoen? Weet je überhaupt wel hoeveel kansen van de Beek dit seizoen om zeep heeft geholpen (wel een sterk seizoen gedraaid, daar niet van)? Waarom zou hij wel floreren bij een Real Madrid? En tuurlijk heeft bijvoorbeeld James geen uitzonderlijke indruk gemaakt bij Real maar er niet aan te pas komen in de absolute top is onzin want ze spelen voor Real en heeft voor Bayern gespeeld dan kom je er dus wel aan te pas..

13 juli 2019 om 13:44

Niet overdrijven hè. 169 wedstrijden...

13 juli 2019 om 13:52

Wat niet overdrijven? Isco heeft 277 wedstrijden gespeeld voor Real Madrid dus weet niet waar jij je cijfers vandaan haalt?

Kan Berghuis ook centraal achterin spelen?

13 juli 2019 om 13:05

ik wilde het al zeggen. word het niet eerst tijd voor verdedigers te halen

13 juli 2019 om 13:14

Ik denk dat Berghuis voor de “10” positie gehaald gaat worden. En wat hierboven ook al staat, dan zal Pereiro, Lozano of Bergwijn weggaan

13 juli 2019 om 13:23

Ik hoop echt niet dat Berghuis komt.voegt niks toe en weinig restwaarde.laat Ibi ihattaren en bergwijn/pereiro voorlopig maar uitvechten wie er staat.heb liever dat ze die 20 mil uitgeven aan twee goede cv's

13 juli 2019 om 13:25

Ik hoop het echt niet, heb al meerdere malen aangegeven dat Berghuis ons niet beter gaat maken en bovendien moet hij geen prioriteit zijn op dit moment.

13 juli 2019 om 13:33

Pereiro zal denk ik met zijn eenjarige contract gaan. Denk dat Milan daar een realistische optie is. Ihattaren ben ik volledig mee eens, alleen ga je niet van een 17/18 jarige kunnen verwachten alle 34 wedstrijden in de eredivisie er te staan, bekerwedstrijden en alle CL voorrondes en hopelijk groepswedstrijden. Ibi, tja.. Ik weet niet wat een ieder aan verwachtingspatroon bij hem heeft maar het is niet meer de Ibi van Barca (al was hij daar ook nooit basis). Berghuis op 10 zal ik geen rare optie vinden en laat Malen en Lammers het maar uitvechten voor de spits positie. Want zijn statistieken zijn echt niet beroerd, en denk dat hij Bruma of Lozano/Bergwijn (er van uitgaand dat er nog een vertrekt) goed kan lanceren.

13 juli 2019 om 13:41

Met topspelers om ihattaren heen word er ook niet veel van hem verwacht en vooral de aanvallers erom heen.hij moet gewoon de kans krijgen zich door te ontwikkelen is ons grootste talent in jaren en een echte voetballer.

13 juli 2019 om 13:45

Ben ik ook met je eens hoor! Het is zeker ons grootste talent alleen wil ik niet dat iemand van 17/18 direct alles moet spelen vanwege het gebrek aan een ander. Ik verwacht dat Ibi de “vaderfiguur” voor Ihattaren zal zijn en Pereiro nog zal vertrekken. Vandaar dat ik het aantrekken van Berghuis enigszins zal kunnen snappen

13 juli 2019 om 13:54

Zeker! Is een beetje type John de Wolf.

13 juli 2019 om 14:04

Ik denk het niet. Tot op heden is het hem niet gelukt Sven van Beek uit de basis te spelen.

13 juli 2019 om 15:34

Voetbal begint vanuit achterin !

13 juli 2019 om 15:45

Jij begrijpt het Basje totaal onverklaarbare move!!

Jongen met een ontzettend goed rendement, maar op dit moment is dit totaal geen noodzaak. De verdediging heeft echt wat nodig, en snel.

13 juli 2019 om 13:06

Die verdedigers komen nog wel maar pas laat denk ik. PSV pokert wel enorm met mislopen CL gelden. Al schijnt Lucassen het goed te doen. En zie maar eens een directe versterking te halen, das niet makkelijk als je geen hele dikke portemonnee hebt en ook niet iedereen die je op het oog hebt zal willen..

13 juli 2019 om 13:22

Nou die dikke portemonnee schijnt er dan toch wel te zijn of in ieder geval te komen als je eerst Bruma voor 12,5 miljoen haalt en daarna interesse toont in Berghuis die niet veel minder zal kosten. En dat nog zonder een vertrek van Bergwijn, Lozano of Pereiro. Ik krijg steeds meer het gevoel dat ze gaan gokken op Luckassen en Viergever achterin.

13 juli 2019 om 13:28

Eens, schreef ik elders ook. Vind ook dat PSV veel risico neemt mbt CL. Dat Schwaab en Angeliño weg zouden gaan, zag je in maart/april al aankomen.

13 juli 2019 om 13:34

Zou echt dom zijn om op luckassen te gokken. Weet nog wel toen Ajax "succes" had met de zoektocht op linksback en Dijks terug haalde. In Oktober was het seizoen al voorbij door grote fouten van Dijks. Dat kan bij luckassen ook zo maar gebeuren.

13 juli 2019 om 14:45

LePenseur psv heeft behoorlijk eigen vermogen.Lu en Angelino zijn verkocht voor 25 miljoen en niet te vergeten en 40 miljoen van de CL van vorig seizoen worden deze maand uitbetaald

20 miljoen en geen cent minder. De Bergwijn toeslag zullen we maar zeggen.

13 juli 2019 om 13:33

Dat gaat heel veel centen minder worden

13 juli 2019 om 13:57

Ik denk dat het dan geen Berghuis bij PSV gaat worden.

13 juli 2019 om 14:13

Voor Feyenoord beter. Ik schat in dat we tussen de 15 en 20 gaan zitten. Of of

Als ze met Raiola om tafel gaan zitten moet het contract van Malen gesprekspunt 1 zijn, de eventuele transfer van Lozano punt 2. Als er dan toevallig nog wat tijd over is mag het nog over Berghuis gaan. Die transfer lijkt mij nou echt geen prioriteit.

13 juli 2019 om 13:10

Ik kan jou als psv supporter volledig volgen en vanuit dat oogpunt heb je helemaal gelijk. Ik ben echter bangdat Raiola psv de agenda niet laat bepalen. Die kijkt speler per speler en deal per deal. En dan staat Malen op nr 3, want Raoila heeft helemaal geen haast met Malen, psv is degene die in tijdnood komt. Buiten dit zou ik als psv top prioriteit aan verdedigers geven ipv nog een aanvaller.

13 juli 2019 om 13:25

Psv staat mbt malen natuurlijk wel in een goede positie.ze kunnen hem de spits positie bieden en anders schermen met hele jaar banken achter lammers.al hoop ik wel dat malen voor langere tijd bijtekent en eerste spits word simpelweg een betere voetballer als Lammers.

Lijkt me niet dat dit nog doorgaat, Stam lijkt hem duidelijk te hebben overtuigd en een beter contract gegeven plus een mogelijke 2e aanvoerders rol gekeken naar de wedstrijd tegen Dordrecht. Lijkt duidelijk voor Feyenoord gekozen te hebben dit seizoen.

13 juli 2019 om 13:38

Haha waarmee heeft hij hem overtuigd dan? Een 2e aanvoerders rol?! Denk dat Berghuis dat niet boeit, en volgens mij heeft meneer ook nog niet bijgetekend dus er is nog niks feitelijk dat hij zijn keus al gemaakt heeft. En laten we eerlijk zijn, bij PSV is de kans voor de al 27 jarige Berghuis op prijzen groter dan bij Feyenoord

13 juli 2019 om 14:17

Kijk dat is nou eens een humoristische reactie! Feyenoord heeft toch ook prijzen gepakt de afgelopen seizoenen? Dus....

Daarnaast, hoe'n zeer me dat ook moge doen schat ik in dat de komende jaren alle prijzen richting Ajax zullen gaan.

13 juli 2019 om 16:36

Het spijt me dat ik het zeg, maar jc schalen kun je onmogelijk een echte prijs noemen. Verder is meermaals het seizoen 'gered' met de beker. Voor de titel komen ze al jaren te kort, dus hoezo humoristisch? Tot slot is psv zoals zovaak in desbalans.

13 juli 2019 om 19:31

Heb me reactie nog even teruggelezen en ik heb daarin niet gelezen dat ik de fruitschaal als prijs had aangeduid.... 2 bekers en een kampioenschap zijn 3 prijzen, aangezien pbOi schrijft dat Berghuis om prijzen kan spelen vind ik dat small talk humor.... Daarbij geef ik ook nogeens aan dat ik verwacht dat er komende jaren weinig prijzen gehaald zullen worden door PSV of me eigen cluppie.

Als psv supporter hoop ik ook gewoon dat dit niet gebeurt. Investeer die miljoenen liever in een nieuwe verdedigend centrum. En een middenvelder. Je kan er ook gewoon voor kiezen om Lozano of Bergwijn te behouden.

13 juli 2019 om 13:47

Middenveld gaat PSV alleen Berghuis voor halen denk ik (10). Met Guti die terug komt, Rosario, Hendrix (die van mij direct weg mag wezen) en Sadilek heeft PSV genoeg middenvelders. Ook Ibi nog die denk ik liever vanaf 8 komt dan vanaf 10. En ja, daarna zal PSV ook snel moeten investeren in Halter of Lyanco (meest genoemde namen), en geen B-garnituur in de CV

13 juli 2019 om 16:14

Je vergeet Thomas

Dat dat dit meet is om het contract van malen te verlengen.... 2 verdedigers erbij heeft hoogste prio... maar dat weet PSV zelf ook. Duurt lang maar heb vertrouwen

13 juli 2019 om 14:07

Raiola heeft het deze dagen druk zat. Een contractverlenging kan ook wel weer vanaf september als de transfermarkt gesloten is.

PSV wil de concurrentie niet sterker maken, maar zwakker maken is kennelijk geen probleem.

13 juli 2019 om 13:05

Goh, wie had dat nu kunnen bedenken?

13 juli 2019 om 13:05

Het is tamelijk hypocriet dus lekker hoog in de boom zitten en betalen maar.

13 juli 2019 om 13:12

Wat is er hypocriet aan? Het staat ajax vrij om interesse te hebben in Bergwijn. Net als Utrecht, Excelsior en Helmond Sport dat ook mogen hebben. PSV wil alleen niet verkopen aan Ajax. Net als dat het Feyenoord vrij staat om niet te willen verkopen aan PSV. Maar als PSV bereid is om aan de vraagprijs te voldoen en berghuis wil zelf ook dan is er toch niks hypocriete aan? Niemand vanuit PSV heeft gezegd dat het verboden is om interesse te hebben in spelers.

13 juli 2019 om 13:26

Van bommel heeft toch gezegd dat met het juiste bedrag hij naar ajax mag gaan? dus PSV wil niet verkopen aan ajax gaat mij te ver.

13 juli 2019 om 13:40

Ik snap ook niet waarom dit hypocriet zal zijn. En ik zal me de woede wel weer van Feyenoord fans krijgen of dat PSV nu ineens arrogant is maar ik zie Feyenoord niet meer als een directe concurrent voor PSV of Ajax.

13 juli 2019 om 15:49

Ik vind het knap dat er mensen klaarblijkelijk kunnen inschatten dat Feyenoord niet kan concurreren met een PSV of Ajax. En dat terwijl er nog geen één bal is getrapt in de Eredivisie! De transferperiode is nog niet afgelopen en wie zegt dat de vervangers voor een Bergwijn, Lozano, De Ligt, De Jong en misschien wel Ziyech of v/d Beek er direct staan? David Neres had ook tijd nodig bij Ajax, wat ook volkomen logisch is! Ik moet zeggen dat ik de reacties rondom Feyenoord op deze site al jaren kotsbeu ben. Ze zijn ronduit misselijkmakend en neerbuigend en vaak provocerend, dus ik hoop dat Feyenoord dit jaar in staat is om weer wat mondjes te snoeren. Toen we kampioen werden had ook never nooit iemand dat van te voren verwacht, werden we ook weer kansloos geacht en door iedereen al voor het seizoen begon afgeschreven. Toen hadden wij OP Papier ook niet het sterkste elftal, dus wat zegt dat nou precies allemaal? Laten we gewoon eens een keer wachten voordat we gelijk een oordeel vellen over een andere club.

Wat PSV overigens met Berghuis wilt, is voor mij een raadsel. Dan klagen ze wel eens over het niet creatief scouten bij Feyenoord maar stel dat je Lozano of Bergwijn voor flink wat knaken verkoopt, dan moet er toch wel ergens een jonge speler zijn die voor hetzelfde bedrag (als voor Berghuis) te halen is en meer potentie heeft? Berghuis heeft zich natuurlijk al lang bewezen in de Eredivisie en is een garantie voor doelpunten en assists, het is ook veruit de beste speler die wij hebben. Ik vraag me alleen af waarom je als club daar zoveel aan zou willen uitgeven aangezien hij al redelijk op leeftijd is, als je dat zo mag stellen. PSV hoeft in ieder geval niet aan te kloppen met een karig bedrag, Feyenoord gaat hem echt niet weg doen voor een appel en een ei. Ik las laatst mensen die dacht dat Berghuis wel op te halen was voor 10 miljoen euro, nou dat gaat dus echt niet gebeuren hé :'

Ik zou er trouwens als Feyenoord fan niet rouwig om zijn mocht hij naar PSV gaan hoor. Als PSV zo gek is om er flink voor in de buidel te tasten dan ben ik net zo blij als dat Berghuis zou blijven bij Feyenoord.

13 juli 2019 om 13:05

Het is tamelijk hypocriet dus lekker hoog in de boom zitten en betalen maar.

13 juli 2019 om 13:14

Blijf dan maar lekker in die boom zitten ja, psv gaat nooit 20 miljoen betalen voor Berghuis. Hoezo is dat hypocriet? Als ik mijn auto wil verkopen wil ik er zoveel mogelijk voor vangen en als ik er een koop wil ik er zo weinig mogelijk voor betalen. Is de aard van zaken doen, elke club mag vragen wat ie wil en bieden wat ie wil. Niks hypocriets aan.

13 juli 2019 om 17:08

Prima doen ze het niet. Het hypocriete sloeg hem op de hele Bergwijn houding en dan nu dit. Tuurlijk is het zaken doen, maar een beetje voor lul zet je jezelf wel.

13 juli 2019 om 13:29

Welke concurrentie maken ze zwakker dan? Wil je Feyenoord dat eens in de 20 jaar kampioen wordt en verder vaak op straatlengte afstand 3 e of lager wordt serieus een concurrent noemen?

13 juli 2019 om 14:15

Ben ik nou de enige hier die PSV niet zo bijzonder vind? Vorig jaar regelmatig met hangen en wurgen in de slotminuten na weer een draak van een wedstrijd de punten binnengetrokken. Dat noemen ze dan een kwaliteit. Wedstrijden die het aanzien niet waard zijn en parasiteren op individuele klasse / kwaliteiten van De Jong, lozano en Bergwijn.
M.i. Leven ze boven hun stand en ik wil wel eens zien wat er dit jaar van over blijft als het een paar keer niet lukt vlak voor tijd.

13 juli 2019 om 14:22

Nee hoor NJfromVOL, je bent zeker niet de enige. Zelfs in mijn directe omgeving zijn er PSVers die hetzelfde zeggen, dat al 3 jaar ondanks hun titels.

13 juli 2019 om 16:32

Het probleem is dat er veel aanvallend talent/kwaliteit is. Verdediging is kwa centrum al een paar jaar enorm beperkt en dat het middenveld armoedig is komt door het defensieve v. Bommel blok

Feyenoord moet wel hoog in de boom gaan zitten want Berghuis is verreweg onze beste speler. als je die bv voor 10 miljoen weg doet dan schiet je er weinig mee op. imo met er minimaal 15 miljoen op tafel komen

13 juli 2019 om 13:09

Ben met je eens dat 15 miljoen een goede prijs is met deze prijzen. Maar zonder Berghuos blijft er qua creativiteit weinig over bij Feyenoord. Dus die willen hem echt niet kwijt. Maar ja, hij zal er zelf ook iets van vinden. Voorlopig lijkt hij toch op PSV te wachten, want bijtekenen doet hij niet 1-2-3

13 juli 2019 om 13:13

Als ik Feyenoord was had ik voor minder dan 20 miljoen geen zaken gedaan hoor. 15 vind ik nog magertjes.

13 juli 2019 om 13:25

Dan mag PSV van mij meteen naar Zuid-Amerika gaan en daar lekker gaan scouten. Berghuis als duurste aankoop van PSV ooit. Kom nou zeg. Ik vind het een prima speler, maar voor mij is Berghuis geen prioriteit en is hij volgend seizoen waarschijnlijk voor veel minder te halen.

13 juli 2019 om 14:25

Fijn gaan scouten dan... Maar dan ben je al te laat als Berghuis de enige op je radar is dunkt me?

13 juli 2019 om 14:31

Natuurlijk staat Berghuis niet als enige op de radar bij PSV. Kom nou.

13 juli 2019 om 14:34

Zoals ik zei lijkt het me niet dat de aanval op het moment meer prioriteit geniet dan de defensie bij PSV. Dus te laat lijkt me niet.

13 juli 2019 om 14:47

@est-1913
Dat zal zeker niet zo zijn, maar voor aanvallende impulsen komt zijn naam met regelmaat bovendrijven.

@giodinho7
Ik reageerde ook enkel met "te laat"als je nu nog voor een aanvaller in Zuid Amerika moest gaan scouten.
De defensie bij PSV maken ze zich blijkbaar weinig zorgen over.

13 juli 2019 om 16:07

@fr_jc

ik snap je punt wel maar ik denk dat elke Nederlandse club wel wil zorgen dat de hoeveelheid Nederlanders in de selectie wel op pijl blijft

13 juli 2019 om 19:50

@Japie

Dat kan ik begrijpen. Alleen dan zal er imo diep in de buidel getast moeten worden (Kunnen we meteen zien hoe Troost als TD handelt).

Berghuis kopen moet helemaal geen prioriteit zijn aangezien we al Gakpo, Bruma en Bergwijn/Lozano op de flanken hebben. PSV heeft dringend twee verdedigers nodig en ik hoop dat John de Jong dat ook inziet anders kan hij per direct ontslagen worden.

Ga toch weg met je Berghuis en schaf twee goede centrale verdedigers aan!!!!!!! Dit lijkt wel op de tijd dat ze voorin van alles aanschafte en achterin met Derijck kwamen aanzetten. Je hebt Malen, Bruma, Gakpo, Ihatarren, Aboukhlal en straks evt Afellay. Dan zorg je eerst dat je achterin kan leunen op een sterk fundament ipv blind staren op Berghuis. Die heeft ook nog eens weinig restwaarde en staat talent in de weg.

13 juli 2019 om 13:23

Snap je wel, maar wie zegt dat Gakpo, Abouklal, Ihattaren en Affelay goed genoeg zijn om dragend te zijn. Neemt niet weg dat alle prio achterin moet liggen. Denk echter dat de gewenste versterkingen niet (meer) haalbaar zijn. Ze zullen heus een lijst hebben. Echter heeft PSV niet het geld ok vooruit te kopen, anderzijds had je voor Bruma ook een goede centrale kunnen halen..

We hebben Lozano, Bergwijn, Gakpo, Malen, Lammers, Bruma. Mocht er uberhaupt 1 vertrekken heb je die schijtvent van een Berghuis echt niet nodig! Ookal is het een hele goede voetballer. Wat een kansloze aankoop is dit zeg, wij als PSV'ers zeiken als Ajax Bergwijn wil halen en wij gaan doodleuk voor Berghuis.

Mooi als Psv alvast bezig is met het entourage van Berghuis. Lozano zal wel vertrekken, dan kunnen ze het overschot van Lozano mooi Feyenoord betalen, aannemende dat ze ook euro's willen scoren. En dan maar hopen dat De Jong de verdediging zo laat...

Naar Monaco afreizen voor een gesprek met een zaakwaarnemer, voetbal blijft een raar wereldje. Alsof je op audiëntie mag komen bij koning Raiola. Hoezo tijdrovend in misschien wel de drukste periode van het jaar. Maar goed, zal allemaal wel. Berghuis komt alleen in beeld als Lozano en/of Bergwijn vertrekt neem ik aan. Zou wel een goede vervanger zijn. Berghuis heeft zich zeker in de eredivisie zeker bewezen. Maar na Bruma wel weer een hoop geld voor een aanvaller. Waar blijven de verdedigers? Oefenwedstrijden zie je Luckassen plotseling weer centraal spelen. Die was toch al volledig afgeschreven? Gigantisch gefaald zelfs. Je wil je toch versterken in de transferperiode? Dat gebeurt niet op deze manier. En Basel is binnenkort al. Window is nog even open, dat wel. Ben heel benieuwd wat er nog gaat gebeuren bij Psv.

Dan zit je straks dus met Malen, Gakpo, Berhuis, Bruma, Lozano en Bergwijn. Tenzij Mark met 4 aanvallers wil gaan spelen lijkt mij dit een beetje teveel van het goede.

13 juli 2019 om 13:32

Lozano en Bergwijn spelen niet meer in Eindhoven komend seizoen. Je kunt niet met alleen Gakpo en Achlal de CL in.

13 juli 2019 om 13:58

Is dat zo? Tot nu toe staan ze nog altijd bij PSV onder contract en is er ook niet zo concreet interesse dat ze snel weg zullen zijn.

13 juli 2019 om 14:23

Lozano Napoli, Bergwijn Bayern. Sané en Bergwijn worden de opvolgers van Robbery.

13 juli 2019 om 14:28

Die schoenen kan Bergwijn toch niet vullen. Goeie speler maar dan had Bayern zich al wel gemeld imo.

13 juli 2019 om 15:09

Sané links, Gnabry rechts. Backup Coman en Bergwijn.

13 juli 2019 om 15:31

Lozano en Napoli is al heel lang stil anders. Bergwijn zal op een lijstje staan, maar tot zover nog niks concreets over gelezen. Dus je slaat echt onzin uit.

13 juli 2019 om 17:11

Als je Suske en Wiske leest , lees je idd niet dat Bayern interesse heeft Bergwijn. Hahaha! Kwestie: oriënteer je eens op internationale bladen.

Bruma, Gakpo, Malen, Ihattaren en Ibi en je wilt Berghuis nog halen? Wat moet je er in hemelsnaam mee. Haal gewoon 2 goeie centrale verdedigers. Gewoon luxe problemen voorin maar jezelf achterin versterken ho maar, waar zijn ze bij PSV mee bezig?

13 juli 2019 om 13:31

Niet 10, basis flank

13 juli 2019 om 14:56

Wat bedoel je? Ibi en Ihattaren kunnen ook op de flank spelen en Bergwijn en Lozano zijn nog niet eens weg.

Is raiola toevallig de zaakwaarnemer van lyanco of alvarez😉 lijkt me nu belangrijker dan berghuis. Of het contract van malen verlengen want die situatie maakt mij wel een beetje zenuwachtig.

Op 10 had PSV Mauro, in de voorbereiding Lammers en uiteindelijk Ihataren en mits fit Affelay. Daarnaast is Pereiro (10) ook nog niet weg. Berghuis zal echt niet als 10 worden gehaald maar als RAM. Bergwijn, Lozano en Pereiro worden verkocht voor 100 miljoen euro. PSV zal dan Berghuis en Laycano halen. GK: Unnerstall LA: Lato CV: Viergever CV: Laycano RA: Dumfries CM: Guti CM: Affelay CAM: Ihataren LAM: Bruma SP: Malen RAM: Berghuis. Kind vd rekening: Lammers!

Die heeft vorige week toch verlengd? Dus tenzij er een sneaky clausule in dat contract is opgenomen - lijkt dit me redelijk uitgesloten. Wat is er trouwens gebeurd met de voorwaarde dat clubs er eerst uit moeten komen voordat er met een speler gepraat mag worden?

13 juli 2019 om 13:52

Er is volgens mij helemaal nog niet verlengd. Er is een verbeterd voorstel aan hem gedaan. Echter nog geen verlenging.

13 juli 2019 om 14:13

Ahh ja je hebt gelijk, dacht dat het al helemaal rond was.

Wat een armoedige scouting daar in Eindhoven, is er echt geen leuk, fris talent met veel potentiële rest waarde die op te pikken is ergens?

Als Feyenoord 15+ miljoen kan vangen voor Berghuis, dan vrees ik dat zij vervolgens weer bij AZ zullen aankloppen voor Stengs. Ik denk dat dan uiteindelijk Feyenoord er het beste vanaf komt.

13 juli 2019 om 16:33

Stengs is natuurlijk nog lang geen Berghuis qua rendement, dus voor komend seizoen zou Feyenoord er dan gewoon zwakker vanaf komen. Wellicht over langere tijd niet. Voor de rest hoeft AZ het niet voor het geld te doen, dus die zullen toch ook meer dan 10 miljoen voor hun grootste talent vragen. Gaat Feyenoord dat dan zomaar even neertellen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
12.PSV00
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

42 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Feyenoord 0 0
2018/2019 Feyenoord 33 12 5 0
2017/2018 Feyenoord 31 18 6 1
2016/2017 Feyenoord 30 7 4 0
2015/2016 Watford 9 0 2 0
Laatste voetbalnieuws

‘PSV voorziet zelfde scenario en heeft maximumbedrag in het hoofd’

PSV heeft een transfersom van maximaal tien miljoen euro in het hoofd voor Steven Berghuis, zo stelt De Telegraaf vrijdag. De Eindhovenaren hebben de aanvaller al geruime tijd op de radar...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 20 juli
Jackson Porozo hoopt nog altijd op een overgang naar Ajax. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren