Update: Broer Zinédine Zidane overleden op 54-jarige leeftijd

Zaterdag, 13 juli 2019 om

Zinédine Zidane heeft het trainingskamp van Real Madrid in Canada met onmiddellijke ingang verlaten, zo bevestigt de Spaanse grootmacht vrijdagavond via de officiële kanalen. De Franse trainer is vanwege privéomstandigheden teruggekeerd naar Spanje.

Assistent-trainers David Bettoni and Hamidou Msaidie nemen voorlopig de honneurs waar bij de hoofdmacht van Real. Verder geeft de club geen informatie prijs. Real verblijft tot 19 juli in Montreal, dat in de zomer van 2016 ook al als uitvalsbasis diende. Daarna wordt het trainingskamp van Real verplaatst naar de Verenigde Staten. In de International Champions Cup wordt door de Madrilenen aangetreden tegen Bayern München (21 juli) en Arsenal (24 juli).

Real start het nieuwe seizoen in LaLiga over ruim een maand. In het weekeinde van 17 en 18 augustus wordt een bezoek gebracht aan Celta de Vigo. Een week later kunnen onder meer aanwinsten Eden Hazard en Luka Jovic voor de eerste keer hun kunsten vertonen in een officiële wedstrijd voor eigen publiek. Real Valladolid is dan de tegenstander in het Santiago Bernabéu.

Update 13 juli 17.30 uur - Broer Zinédine Zidane overleden op 54-jarige leeftijd
Zinédine Zidane is opgeschrikt door het overlijden van zijn broer Farid Zidane. Real Madrid bevestigt via de officiële kanalen dat de oudere broer van de Franse trainer op 54-jarige leeftijd is overleden. Zidane verliet het trainingskamp van Real Madrid in Canada vrijdag in allerijl vanwege privéomstandigheden.

Desailly: 'Zidane zal nu ook spelers moeten laten gaan'
Meer video's


Gerelateerd

15 reacties (laatste reactie door calm)

Laten we hopen dat het geen gezondheidsissues zijn met hem of zijn familie.

hopelijk niks ergs, maarja dan gaat hij niet onmiddelijk terug naar spanje

Hopelijk is het niks ergs maarja als je plots terug gaat dan is er meestal wel wat aan de hand.

De vakantie met het hele gezin vind altijd plaats in de eerste week van juli op Ibiza (7 of 8 juli was de laatste vakantie dag), maar dit is weer een paar dagen later nu. Er kan natuurlijk van alles gebeuren in die paar dagen. Hij was daar samen met zijn vrouw in Montréal en zijn vandaag duur met het vliegtuig terug naar Spanje gegaan; Kan iets met een van zijn kinderen zijn (heeft namelijk ook nog 2 van 20 of jonger), Maar ook iets met zijn ouder(s). In ieder geval is het van zo’n serieuze aard, dat ze vanmorgen gelijk het trainingskamp hebben verlaten en dat alle afspraken voor onbepaalde tijd zijn geschrapt (waaronder het gesprek met Florentino Perez).

12 juli 2019 om 21:30

1 van zijn kinderen was ook mee (dat zal misschien wel zijn 13 jarige zoon zijn geweest), zijn 20 jarige zoon werd 10 juli gepresenteerd bij Raciing Santander en dan heb je daarnaast. Er wordt trouwens ook niet uitgesloten dat hij naar Marseille gaat om daar de rest van de familie te bezoeken.

Pfff 54 jaar toch ook weer veel te jong. Mensen, leef met de dag, want elke dag kan je laatste zijn. Op welke leeftijd dan ook.

Gecondoleerd Zidane neem de tijd om te rouwen 54 is jong.

Oei oei oei... 54 is wel heel erg jong. Rip.

54 sjonge jonge jonge dit gun je niemand.

r.i.p 54 jaar, veel te jong

Gecondoleerd Zidane! Veel te jong overleden..

Ik kon me al bijna niet voorstellen dat het iets “lichts” was waarom hij het trainingskamp zou verlaten. Dit is wel 1 van de meest verrotte (nogal mild uitgedrukt) redenen om huiswaarts te gaan. Heel erg veel sterkte gewenst aan de familie Zidane en vrienden. 54 jaar is echt te jong!

Sterkte in deze zware tijden, familie Zidane!
(ook al lees je dit zeer wss niet, hopelijk voel je wel de steun van je fans, vrienden en m.n. je familie)

Wat een zwarte dag, met Zidane en Mihajlovic.

Al gaan er gemiddeld 150.000 mensen dood per dag, het zal voor niemand een 'statistic' zijn, als Stalin aangaf, maar 150.000 tragedien.

May your rest in peace, Farid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4235 fans
Stand
Actuele wedstrijden

844 fans
Coach, 47 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 20 juli
Jackson Porozo hoopt nog altijd op een overgang naar Ajax. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren