‘Frenkie de Jong-scenario blijft uit bij Barça na beklinken megadeal’

Donderdag, 11 juli 2019 om

Barcelona gaat vrijdag de benodigde papieren inleveren bij het hoofdkantoor van LaLiga om Antoine Griezmann in te lijven, zo melden diverse Spaanse media . Eerder deed het verhaal de ronde dat Barcelona niet de benodigde 120 miljoen euro op tafel kon leggen om de spits over te nemen van Atlético Madrid. Onder meer Marca en Mundo Deportivo spreken dit donderdag echter tegen. L'Équipe meldt zelfs dat Barcelona reeds 120 miljoen euro heeft betaald.

Vanaf 1 juli is de afkoopclausule van Griezmann bij los Colchoneros automatisch verlaagd van 200 naar 120 miljoen euro. Barcelona wilde nog een deal sluiten met Atlético om een bepaald bedrag in termijnen te kunnen betalen, maar laatstgenoemde Spaanse topclub wilde naar verluidt niet meewerken. Nu is Barcelona genoodzaakt ‘gewoon’ de 120 miljoen euro over te maken, zo klinkt het.

Als de transfer een feit is, zal Griezmann geen grootse presentatie krijgen bij Barcelona zoals Frenkie de Jong die onlangs wel kreeg. Het veld in het Camp Nou wordt momenteel namelijk vervangen. Soms wijkt de Catalaanse topclub dan uit naar het Mini Estadi, maar daar vinden momenteel shows van Cirque du Soleil plaats. Volgens Marca komt het Barcelona wel goed uit dat Griezmann voorlopig niet gepresenteerd kan worden voor de fans.

De krant redeneert namelijk dat Griezmann niet zo populair is bij de supportersschare van Barcelona, nadat de spits vorig jaar middels een documentaire een einde maakte aan een transfersoap door aan te geven bij Atlético te blijven. Pas over drie weken kunnen de fans Griezmann voor het eerst in actie zien bij een officiële gelegenheid. "Dit geeft Barcelona de tijd om het imago van Griezmann op te poetsen", zo klinkt het.


Poll

Een goede aankoop van Barcelona?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

78 reacties (laatste reactie door sirius)

Benieuwd naar het systeem van Barcelona voor aankomend seizoen met Griezmann dr bij, ondanks dat Suarez minder is blijft het wel Messi zijn beste maatje dus dan speel je.

11 juli 2019 om 18:28

Met de komst van Griezmann zal Suarez ook een extra tandje bijzetten. Benieuwd of Dembele en Coutinho blijven.

11 juli 2019 om 18:33

Er is niemand beter dan een gedreven Suarez, benieuwd.

11 juli 2019 om 18:50

Een extra tandje bijzetten? Suarez heeft structureel een veel hoger rendement dan Griezmann. Zelfs het afgelopen seizoen was Suarez effectiever, terwijl Griezmann de aanvalsleider bij Atletico was en Suarez die rol zo'n beetje moet delen met Messi en niet z'n beste seizoen speelde.

11 juli 2019 om 19:05

Nogal een verschil he als je bij Atletico speelt die vaak niet meer dan 2x scoort en vanuit de defensie speelt, dat gaat bij Barça zeker anders zijn.

11 juli 2019 om 19:22

Het rendement van Suarez was anders ook bij Liverpool stukken beter en daar is scoren toch wel iets lastiger dan bij Sociedad en Atletico.

11 juli 2019 om 21:16

Maar echt snap niet dat mensen hier Suarez nog steeds zo onderschatten. Puur door het beeld wat ze van hem hebben, terwijl als je naar de cijfers kijkt is er geen betere en ook constante speler geweest als Luis de afgelopen jaren.. ja Messi en Ronaldo🙃 Neymar is pure genot maar minder constant..

11 juli 2019 om 19:16

Ben ook heel benieuwd. Misschien tegen de mindere tegenstanders wel een 4231 met Busquets en Frenkie controlerend en daarvoor Griezmann Messi Coutinho en Suárez in de spits. Man wat een fifa opstelling.

11 juli 2019 om 19:35

Daar komt bij dat als Suarez het op de heupen heeft, hij naar mijn mening 1,2,3 tandjes beter is dan Griezman. Griezman is natuurlijk een hele goeie, maar vind hem niet bijzonder. Zou mij niks verbazen als hij na deze hele transfer soap nog gaat teleurstellen ook, zoals Coutinho.

11 juli 2019 om 21:03

Zolang Griezmann zal presteren, zal je niks uit Messi z'n mond horen. Voor mij hoeven ze geen beste maatjes te worden. Zolang er maar 'n chemie op het veld. Da's voldoende. Laten we hopen dat Dembele wat meer zichzelf zal zijn met Antoine erbij. Dan kan er wel een dodelijke aanvalslinie ontstaan.

12 juli 2019 om 00:31

Zal de opstelling ongeveer er zo uitzien. niks mis mee!

Ter Stegen
Semedo
Pique
Lenglet
Alba
F. de Jong
Busquets
Vidal/Arthus
Dembele
Messi
Griezmann
12 juli 2019 om 02:15

Griemann centraal lijkt me...

12 juli 2019 om 02:35

En op t midden veld liefst ,in een 343 ruit.

Ben wel fan van de komst van Griezmann, al gebeurt het natuurlijk niet op de meest nette manier. Als Neymar ook nog komt heb je weer de beste aanval ter wereld. Tegen mindere tegenstanders kan je dan met Messi op 10 spelen zelfs, achter Neymar, Suarez, en Griezmann, met Dembele nog achter de hand.

11 juli 2019 om 18:43

Wat is het Frenkie de Jong scenario dan? Dat aankopen worden gepresenteerd aan het publiek in het Nou Camp, in dat geval klopt de titel wel 😂 Ik kan me overigens niet voorstellen dat Barca ook nog Neymar haalt deze zomer, denk pas volgende zomer. Dan kan je net zo goed nog even het vertrouwen geven aan Dembele en Coutinho.

11 juli 2019 om 19:00

Coutinho en 100 miljoen plus gaat waarschijnlijk naar PSG in ruil voor Neymar, mocht dat gebeuren eindigt Dembele bij Bayern Munchen. Barcelona fans moeten zich echt zorgen gaan maken als Valverde met Griezmann, Messi en Suarez wilt spelen. Dat wordt echt een prijsloos seizoen.

11 juli 2019 om 19:44

Coutinho gaat "waarschijnlijk".... Sorry wat? Dus omdat hier anderhalf week een artikeltje over is geschreven, gaat Coutinho waarschijnlijk naar Psg. Ik moet dat toch echt nog maar eerst zien, aangezien het de laatste tijd meer over Griezman gaat. Barca hoeft zich echt geen zorgen te maken als ze Griez, Suarez en Messi hebben. Ze hebben daaromheen gewoon nog Coutinho en Dembele, die beide heel getalenteerd zijn, ik zie niet in waarom de aanval dan niet sterk genoeg zou zijn. Beste voorhoede van de wereld. Dat Neymar zich onmogelijk maakt betekend echt niet automatisch dat hij gaat vertrekken. Ronaldo die zou ook vanaf 2012 bij PSG gaan spelen, is nooit gebeurd.

11 juli 2019 om 19:49

Als jij Griezmann, Suarez en Messi de beste aanval van de wereld vind heb jij Suarez de afgelopen maanden niet zien spelen. Te dik, draaicirkel van een vrachtwagen en heeft statistisch gezien veruit de meeste kansen gemist in de Spaanse competitie. Dat is dan echt niet de beste voorhoede van de wereld, dat laat maar eens zien dat jij Suarez niet iedere week ziet spelen. En ohja: 1 goal in de Champions League in de afgelopen twee jaar.

Coutinho is ook een afgelopen verhaal die blijft dit seizoen echt niet bij Barcelona en al helemaal niet nu Griezmann er is die normaliter in zijn zone speelt. Ik zal je vertellen waarom die voorhoede niet goed genoeg is. Griezmann komt in de bal, Messi komt in de bal en Suarez komt in de bal. Tijdens de glorie dagen van Barcelona had je Villa en Pedro aan de zijkanten gigantisch veel diepgang. Zie een somber seizoen als Suarez weer eens het hele seizoen in de punt mag starten.

Waardeloze aankoop als je met Messi, Griezmann en Suarez wilt spelen. Als je wilt spelen met Messi, Griezmann en Neymar/Dembele dan zou het kunnen werken. We zien het wel.

11 juli 2019 om 18:27

Denk zelf ondankds dat ik wel fan ben van Griezmann dat zijn komst overbodig is doordat Messi al een speler is die zich laat uitzakken. Denk dat Neymar handiger is. Vind zelf Griezmann alles behalve underrated, want ik denk dat in een aanvallend team zn kwaliteiten helemaal boven komen. Hij heeft echt overzicht en is een barca speler. Alleen heb je wel te weinig diepgang met hem en Messi in de voorhoede. Hoop dat her goed uitgepakt. Uiteindelijk wel een mooie aankoop.

11 juli 2019 om 18:49

Zou Neymar nu nog wel komen? Hij is ontzettend duur en je kan toch moeilijk spelen met Suarez, Griezmann, Neymar en Messi in 1 team.

11 juli 2019 om 18:52

Ze zijn nog altijd bezig met Neymar volgens goed ingevoerde Catalaanse bronnen, PSG zou hem ook het liefst willen verkopen na dat hele trainings debacle. Aldus de woorden van Leonardo. Mocht Neymar komen wordt Dembele denk ik verkocht en zou Suarez de bank warm moeten houden. Ben benieuwd wat er gaat gebeuren.

11 juli 2019 om 19:10

Messi op rechtsbuiten kan gewoon niet meer.

Geef hem een vrije 10 rol a la Ronaldo op de Iniesta positie.

11 juli 2019 om 21:45

Vrij 10 rol a la Ronaldo? Klinkt een beetje Onlogisch

Deze transfer van Griezmann kan zomaar het einde van Suarez bij Barca inluiden. Enerzijds omdat Griezou jonger is en omdat hierdoor Messi weer als valse 9 kan spelen en Griezmann ingezet kan worden als zwervende rechtsbuiten die veel vuil werk in aanvallend en defensief opzicht en hierdoor defensief gezien geen gaten meer vallen door het gebrek aan arbeidsethos bij Messi. Ben benieuwd. Op de linkerflank dan Dembele of Neymar als hij toch terugkomt.

We kunnen toch inmiddels wel zeggen dat t ooit zo befaamde la masia onderhand een mythe aan t worden is. Goede vervanging van suarez overigens en ook wel nodig gezien zijn leeftijd, maar toch.

11 juli 2019 om 18:45

Spelers als Messi, Iniesta, Busquets, Xavi enzovoort worden geboren, dus ik vind dat hele opleiden sowieso altijd nogal overtrokken bij een aantal clubs. Als grootste club binnen een land heb je nou eenmaal meer kansen op basis van de positie binnen de voedselketen, maar uiteindelijk blijf je grotendeels afhankelijk van het natuurlijke talent van een speler.

11 juli 2019 om 18:48

Zolang Suarez meer goals maakt dan Griezman valt er weinig over 'vervanging' te spreken imo. Vind het een slechte koop. La Masia, tsja, weinig toptalenten dus kopen kopen kopen...

11 juli 2019 om 18:48

Bij barca ligt de grens nou eenmaal hoger. Wil een spits uit de jeugd doorbreken dan Moet hij een hoog niveau hebben en meteen mee kunnen.

11 juli 2019 om 19:53

Ik weet niet hoe oud je bent, maar ik hoop toch dat je beseft dat wat er met Xavi, Iniesta, Busquets, Messi en Pique is gebeurd een unicum is he? Geen enkele opleiding kan telkens 6 a 7 spelers voor de absolute wereldtop uitpompen, zeker niet als je kijkt naar het niveau wat Barca nastreeft. De concurrentie wat betreft jeugd is natuurlijk ook moordend, als je kijkt naar wat een complexen ploegen als City wel niet uit de grond gestampt hebben.

Daarnaast spelen er genoeg spelers uit de Barca jeugd in andere topcompetities. Denk aan jongens als Deulofeu in Engeland, Munir nu bij Sevilla. Pedro loopt nog rond. Tello, Montoya. Allemaal degelijke spelers, maar niet de wereldtop die Barca wil hebben.

11 juli 2019 om 20:01

Oud genoeg, ik heb die tijd bewust meegemaakt. Ik snap dat zo'n doorbraak van zoveel spelers uit de buitecatorgie een unicum is, echter is t nu de laatste 10 jaar wel heel magertjes al zeg ik t zelf.

11 juli 2019 om 20:40

Magertjes? Barca levert nog steeds de meeste spelers aan de top volgens mij. Na de periode xavie iniesta zijn er alleen al spelers als Pedro, Roberto, Rafinha, Thiago, Tello, Montyoa, Bartra, Alena en Grimaldo gekomen. Allemaal spelers die of in de wereldtop spelen of net daar onder. Puig zal ook wel of dit seizoen of het seizoen er na door breken. Mensen verwachten gewoon elk seizoen een nieuwe messi vanuit La masia ofso. Er is letterlijk geen een wereldtop team die om de 2 jaar een nieuw iemand introduceert vanuit de jeugd die meteen een basis plek krijgt. Wel vind ik dat barca moet kappen met spelers halen zoals Boateng. Spelers uit de jeugd kunnen toch hetzelfde brengen als zo'n huurling.

11 juli 2019 om 21:09

Er zijn genoeg artikelen verschenen over dat het op La Masia allemaal beter kan inderdaad. Ze noemen het zelfs ‘ziek’. Dat ga ik ook niet ontkrachten. Alleen denk ik wel dat het zeker ook met het beoogde niveau van Barca te maken heeft.

11 juli 2019 om 21:17

Ben het met je eens dat de jeugd van Barca nog steeds meer talenten produceert dan de meeste topclubs, maar de spelers die jij hier opnoemt is wel hele andere koek dan Messi, Busquets, Xavi en Iniesta. Montoya, Bartra, Rafinha en Tello zijn ook namen die helemaal niet bij de wereldtop horen of daar net onder. De enige die echt wereldtop is van dat lijstje is Thiago en Pedro (aantal jaar terug).

11 juli 2019 om 21:22

Volgens mij geef ik dat aan? Het zijn degelijke spelers, maar niet de wereldtop. Ook niet eronder. Het laten gaan van Thiago vind ik eeuwig zonde en misschien wel de grootste fout die Barca de afgelopen jaren heeft gemaakt overigens.

11 juli 2019 om 21:26

Nou nou rustaghhhh!! Niemand verwacht elk seizoen een nieuwe Messi, Xavi of Iniesta.. Maar dat het qua talenten in het eerste een beetje tegenvalt is een feit en waar dat precies aan ligt, zieke opleiding, hoge niveau, idk and idc.. als je realistisch kijkt moet je je toch afvragen waarom ze allemaal net dat niveau niet halen.. en spelers als Boateng hoef je niet te halen als er een talent goed genoeg was. Want ook leeftijd doet er dan niet toe!

11 juli 2019 om 21:53

@fcb_catalunya
Mijn reactie was op die van Barcalover123 die beweert dat zijn rijtje spelers wereldtop of net daaronder is.

11 juli 2019 om 22:09

@manonthemoon

Ik denk dat je je dat helemaal niet af moet vragen. Of een speler de top haalt is natuurlijk een combinatie van talent en opleiding (en natuurlijk ook werkethiek, maar goed). Als het talent soms simpelweg ontbreekt, kan je alle kanten op. Xavi, Iniesta en Messi beschikten over zo veel talent dat de goede opleiding van Barca betekende dat ze de wereldtop haalden. Dat is natuurlijk niet altijd.

11 juli 2019 om 22:10

@marc Juventus

Ah zo. Nee inderdaad, daar ben ik het ook niet mee eens. Een aantal spelers uit dat rijtje is wel degelijk ver onder de wereldtop.

11 juli 2019 om 20:14

Zeker. Barcelona leidt amper zelf nog spelers op. Als je kijkt wat Barcelona de laatste jaren heeft uitgegeven, dat is niet meer normaal. De grootste koopclub van de laatste jaren is het geworden. Het oude Barcelona met Iniesta, Xavi, Puyol, Valdes, Pique, Busquets is voorbij. Voetbalzone heeft hier ook een stuk over geschreven als ik het goed heb. Dat Barcelona met al die zelf opgeleide voetballers was super, een ‘echt’ Barcelona.

Als hij komt, komt het op mij toch meer over als een paniekaankoop. Griezmann is iemand met scoringsdrift, maar minder effectief dan Suarez (die soms al kritiek krijgt op het missen van kansen). Bovendien ben ik van mening dat je dat geld beter kunt spenderen aan andere posities en anders laat je het op de bank staan om volgend jaar een grotere slag te slaan.

Griezmann is dan wel een topspeler, maar ik vind hem niet dermate goed om elke wedstrijd weer aanwezig te zijn met zijn kwaliteiten. Dat heeft hij vooralsnog eigenlijk nooit structureel gedaan en speelt voor een topspeler in "te veel" wedstrijden verstoppertje.

Griezmann rendeert vooral als hij veel in scoringspositie komt, terwijl Suarez effectiever is en Messi ook graag voor z'n kansen mag gaan. Ik denk niet dat Griezmann buiten z'n 'effectiviteit' nog meer toevoegt dan andere spelers binnen de markt die goedkoper zijn en/of meer potentie hebben. Bij Atletico is hij aanvalersleider, bij Barcelona zal dat niet gaan gebeuren.

11 juli 2019 om 18:44

Denk dat Griezmann niet in het Barcelona systeem past. En het publiek is niet vergeten wat hij vorig jaar deed

GSM is geboren, Griezmann, Suarez, Messi. Neymar komt niet.

11 juli 2019 om 19:08

Dan zullen ze wel slecht bereik hebben

Vindt het echt jammer dat barca achter een speler aan is gegaan die ze vorig jaar heeft afgewezen met een documentaire. Dit is echt belachelijk. Waar gaat hij spelen? In de spits? Kan je beter suarez houden. En het is ook niet een snelle flankspeler ofzo.

Als je zonder akkoord met de verkopende club de transferclausule op tafel legt betaal je toch ook nog een behoorlijk percentage aan verdere belastingen?, in dat geval zou Barcelona dus nog een heel stuk meer kwijt zijn dan deze 120 miljoen voor Griezmann.

Dit is o.a. de 1 v/d redenen dat West Ham niet kon doorzetten voor Maxi Gomez, Celta ging niet akkoord en honoreerde het akkoord met Valencia en WHU daarna kon het benodigde bedrag(wat dus meer was dan 50m clausule) niet op tafel leggen in Madrid bij de Liga.

Al die reacties niet te doen , al de mensen die niet akkoord gaan bied een alternatief ? Er zijn geen spelers beschikbaar op dit niveau, dus is griezmann een prima optie , hij kent de competitie en haalt een constante niveau al sinds sociedad . De markt is nu eenmaal sinds de transfer van bale op zijn kop gegaan je moet als topclub meegaan in de gekte of je loopt achter.

11 juli 2019 om 19:10

Sané?

11 juli 2019 om 19:15

Denk dat je met griezmann toch meer zekerheid hebt en wie zegt dat sane haalbaar is ? Het is geen FIFA mensen , het gaat hier om het reële leven .

11 juli 2019 om 22:32

Je hebt Sané echt wel voor minder dan 120 mil. Is jonger en die weg zou Barça langzaam ook in moeten gaan. Met Sané erbij is t fifa? En met griezman niet?

Al die reacties niet te doen , al de mensen die niet akkoord gaan bied een alternatief ? Er zijn geen spelers beschikbaar op dit niveau, dus is griezmann een prima optie , hij kent de competitie en haalt een constante niveau al sinds sociedad . De markt is nu eenmaal sinds de transfer van bale op zijn kop gegaan je moet als topclub meegaan in de gekte of je loopt achter.

11 juli 2019 om 19:19

Of je houd het geld op de bank en gaat een jaar later voor een goed doordachte klapper. Ik had het me voor kunnen stellen als ze Griezmann nodig hadden gehad, maar het is ook geen logische aankoop. Suarez heeft structureel een aanzienlijk hoger rendement en Messi is veruit de belangrijkste speler van Barcelona. In welke rol zie je Griezmann dan spelen? Dat is iemand die zelf graag de doelpunten maakt.

Goeie spelers, maar jammer dat Barça steeds meer een koopploeg wordt. Helaas is bij alle topploegen dat te zien. Ik begrijp dat je niet altijd even Xavi, Iniesta en busquets op kunt halen bij La Masia. Maar een Paco Alcácer zo laten lopen naar Dortmund vind ik wel pijnlijk.

En Griezmann is een prima speler, maar hoort bij Atléti...
Neymar is gewoon dom geweest en ziet dat nu ook in. Die moet je halen en weer terug op zijn oude niveau brengen. Dan is er ook een Barça leven na Messi...

11 juli 2019 om 19:17

Maar wat moet Barcelona met spelers als Paco Alcacer, Deulofeu en ga zo maar door? Dat zijn jongens voor (hooguit) de Europese subtop, maar komen nog aardig wat tekort voor de Europese top.

Bovendien is het niet ondenkbaar dat Neymar sneller uitgeblust is dan Messi. Hij is al vaak geblesseerd en Messi oogt nog steeds topfit en is crucialer dan ooit voor Barcelona.

11 juli 2019 om 19:44

Omdat simpelweg alles via Messi moet gaan. Een speler gaat langer mee als er minder van hem wordt gevraagd. Neymar nam een deel van zijn taken over. Nu is er echt niemand die het doet, Dembele af en toe en dat is alles.

13 juli 2019 om 18:30

Dat valt wel mee, want Messi loopt geen meter te veel. Het is eerder de ploeg die het vuile werk opknapt wat Messi niet wil doen dan andersom.

Wat moet het bestuur nou met iemand die je 1 jaar geleden heeft laten vallen? Laten we eerlijk zijn. Griezmann is een goede speler en kan of kan zelfs geen succes worden voor Barcelona, durf mijn mening er niet voor uit te spreken, Coutinho en Dembele zouden normaliter het ook goed doen.

Je kunt Neymar terug halen en proberen de groep de hoop op de champions league terug geven, maar inplaatst van dat verslechter je de situatie. Griezmann heeft zijn ruimte op het veld nodig en Messi blinkt daarin uit. Daarnaast wordt de relatie tussen de spelers binnen het team alleen maar slechter. Met Umtiti, Lenglet en Griezmann kun je zomaar 2 kampen binnen een groep maken. Waar de ene helft liever met Griezmann speelt dan Suarez.

Je kunt een enorm team bouwen met de juiste spelers, helaas is het wachten tot de zomer van 2021! Ik duim voor Pique

11 juli 2019 om 19:32

Maar wie moet je dan halen? Griezman is toch velen malen beter dan Coutinho of Dembele, zie Dembele ook niet veel beter worden dan Griezman op z’n piek, maargoed!

11 juli 2019 om 19:41

Ik weet niet hoeveel je krijgt om promotie voor Ikea te maken, maar dit is gewoon leuk bij verdienen.

Diversiteit binnen een ploeg is nodig. Zo kun je naast je 4-5 wereldtoppers nog extra spelers uit de jeugd laten doorstromen. Neymar zou de topprioriteit moeten zijn. Coutinho uiteraard verkopen.

Dembele en Griezmann kun je absoluut niet met elkaar vergelijken, daarnaast is Dembele ook 6 jaar jonger. Hij kan alleen maar beter worden.

Is Barcelona echt de enige optie voor deze topper? Zou hem veel liever bij een club als ManU of Juventus zien. Daarbij, supporterschare niet blij met zijn komst? Wat is dat voor een schare dan? Onwijs goede voetballer en persoonlijk mijn favoriet!

Wat is het toch heerlijk om Messi , neymar, Suárez , griezmann in je selectie te hebben . Vergeten we dat barcalona 3 wedstrijden in de week speelt . Door rouleren wanneer het kan .

11 juli 2019 om 23:14

Daarnaast hebben ze ook nog Coutinho en Dembele die voorin kunnen spelen, waarbij ik Coutinho zelf toch eigenlijk liever vanaf het middenveld zie komen. Toch denk ik dat er dan wel iemand dient te vertrekken, waarschijnlijk zal Coutinho en/of Dembele kind van de rekening worden. Ook denk ik dat Neymar niet meer komt indien Griezmann ook wordt gehaald, daar hebben ze simpelweg het geld niet voor.

Zou Barcelona zich trouwens niet beter nog op andere posities kunnen versterken? Bijvoorbeeld een goede rechtsback en eventueel een waardige opvolger van Piqué, want achterin is het nog niet echt van absolute wereldklasse, wat voorin m.i. wel het geval is.

Ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet vinden. Het wordt qua budget heel lastig om Neymar hier ook nog bij te halen, die ik nou zo graag terug zie keren. Je zal een legioen spelers richting Parijs moeten sturen om de prijs dusdanig te drukken dat het nog betaalbaar is.
Verder vind ik Griezmann natuurlijk een erg goede speler, maar ik weet niet waar hij zou moeten staan. Twee spitsen met Suarez en Griezmann en dan Messi erachter? Ik zou zoiets proberen. Het is onorthodox voor Barca begrippen, maar met Busquets en Frenkie heb je denk ik voldoende defensieve power en voorin heb je een en al voetbal.

Ter Stegen
Semedo
Pique
Umtiti
Alba
de Jong
Busquets
Arthur
Messi
Griezmann
Suarez

Malcom, Coutinho, Messi, Suarez, Dembele hebben ze al voor de voorhoede. En dan moeten Griezmann en of Neymar er ook nog bijkomen.... Kunnen ze niet beter gewoon 80 miljoen voor Matthijs lappen 30 direct en 50 over 2/3 jaar?

Valverde speelt regelmatig 4-4-2, wellicht dat ze met Suarez en Messi/griezmann in de aanval gaan spelen en Messi of Griezmann erachter.

Wat is het toch eeuwig zonde dat Suárez langzaam aan t afbouwen is. Een geweldige spits en naast het feit dat griezmann nooit zo goed zal worden als Suárez lijkt het me ook een irritant mannetje met maniertjes. Niet voor niets dat zowel de groep als de supporters niet staan te springen om zijn komst.

cata lunja Jij bent wel heel grappig in je oordeel. Als er toch ooit een irritant mannetje bij Barca heeft rondgelopen dan is het wel Suarez. Daar zul je mij verder niet over horen want dat was hij eerder ook bij FC Groningen en Ajax. Maar we genoten wel van zijn kwaliteiten.ik heb Griezmann meerdere keren aan het werk gezien en ik zou niet weten waarom hij niet zou slagen bij Barca. En supporters die niet staan te springen om zijn komst zijn na een paar doelpunten meestal al om.

Matthijs de Ligt hadden ze nodig. En een andere trainer die Coutinho en Dembélé beter laten spelen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4918 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Barcelona8248
4.Sevilla7020
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
L. MessiAanvaller3325
L. SuárezAanvaller2816
NetoKeeper20
R. ManajAanvaller00
M. ter StegenKeeper360
Sergio AkiemeVerdediger00
Jordi AlbaVerdediger272
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Barcelona.

187 fans
Aanvaller, 29 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 6 augustus
Barcelona laat de komst van Lautaro Martínez afhangen van Luis Suárez. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren