PSV bij transfer afhankelijk van grillen van ‘onberekenbare gesprekspartner’

Zondag, 14 juli 2019 om

Gastón Pereiro is hard op weg naar de uitgang bij PSV. Volgens diverse media, waaronder het Eindhovens Dagblad, houden de Eindhovenaren serieus rekening met een vertrek van de 24-jarige aanvallende middenvelder, die bij veel clubs in Europa op de radar staat. Zodoende nadert een einde van vier seizoenen samenwerking vol hoogte- en dieptepunten tussen Pereiro en PSV. De negenvoudig Uruguayaans international was echter nimmer onomstreden, vooral vanwege zijn wisselvalligheid. "Soms heb ik een slechte dag en soms een goede dag. Dat hoort erbij."

Door Tim Siekman

Het Eindhovens Dagblad meldde dat PSV nog geen officiële aanbiedingen heeft ontvangen inzake Pereiro. Napoli werd in een eerder stadium vaak gelinkt aan de middenvelder, terwijl momenteel Watford en AC Milan als gegadigden worden genoemd. Aangezien Pereiro nog maar een jaar vastligt in het Philips Stadion wil PSV zakendoen om nog wat geld over te houden. Iemand die achter de schermen de touwtjes stevig in handen lijkt te hebben is zaakwaarnemer Paco Casal, die door de genoemde lokale krant al eens is omschreven als 'een uiterst onberekenbare gesprekspartner'.

Bij de transfer van Pereiro van Club Nacional naar PSV in de zomer van 2015 was er ook al veel commotie rond de spelersmakelaar. De Eindhovenaren hadden alles afgetikt en hebben uiteindelijk zeven miljoen euro betaald aan de club uit Uruguay, maar op het allerlaatste moment kwam Casal nog met aanvullende eisen. Uiteindelijk had de belangenbehartiger na nieuwe onderhandelingen toch maar ingebonden, waardoor Pereiro zijn handtekening kon zetten. De leiding van PSV heeft de afgelopen jaren vaak geprobeerd het tot medio 2020 doorlopende contract te verlengen, maar de voorstellen vonden geen gehoor bij Casal.

'Pereiro raakt niet in de war'
De zaakwaarnemer is nu druk bezig een transfer voor Pereiro te bewerkstelligen en heeft al met meerdere clubs gesproken. Volgens de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport zou de technicus zijn aangeboden bij AC Milan, dat de situatie zou bestuderen. PSV zou bij een overgang denken aan een transfersom van circa vijftien miljoen euro. Watford is momenteel naar verluidt concreter dan AC Milan. De Premier League-club heeft volgens het Eindhovens Dagblad echter nog geen haast met Pereiro, die PSV 'in ieder geval een dubbelcijferig aantal miljoenen' moet opleveren.

Na 146 wedstrijden, 47 doelpunten, 21 assists, 2 landstitels en 2 keer de winst van Johan Cruijff Schaal staat de aanvallende middenvelder nu voor een vertrek bij PSV. Als men alleen op de cijfers afgaat, zou de conclusie kunnen worden getrokken dat Pereiro een onvervangbare rol vervulde in zijn vier jaar in Eindhoven. De waarheid is dat de Uruguayaan, ondanks veel basisplaatsen, nooit voor langere tijd kon imponeren. Op de constatering van de NOS dat hij soms de beste en dan weer de slechtste van het veld was, antwoordde Pereiro bevestigend. "Ik probeer het altijd goed te doen. Soms heb ik een goede dag, soms een slechte. Dat hoort bij voetbal. Ik moet proberen om altijd goed te presteren. Hopelijk lukt dat."

Trainer Mark van Bommel had niet altijd een basisplek over voor Pereiro, ook al vond de coach dat zijn pupil 'kwaliteiten heeft die niet veel spelers hebben'. “Hij is een speler die niet in de war raakt als hij ernaast staat. Als hij speelt gaat hij gewoon door, dan ben je ook onverstoorbaar”, aldus de trainer, geciteerd door De Telegraaf. Pereiro zelf heeft inmiddels ook aangegeven dat een transfer goed mogelijk is. “Ik weet dat PSV met andere clubs praat”, zo stelde de Zuid-Amerikaan eind juni in gesprek met Voetbal International.

'Je ziet dat Mark twijfelt'
De meeste tv-analisten zijn van mening dat PSV niet veel aan kwaliteit gaat inboeten als Pereiro het Philips Stadion verlaat. Hans Kraay junior vindt het eigenlijk opmerkelijk dat Pereiro niet altijd goed presteert, aangezien de analyticus de middenvelder 'in aanleg de allerbeste' vindt bij PSV. “Maar hij heeft zoveel slaapmomenten”, aldus de oud-voetballer bij FOX Sports. "In de grote wedstrijden staat hij er heel vaak. Dat hij zo vaak slaapt, vind ik zo ongelooflijk jammer”, aldus Kraay junior. Ook commentator Arno Vermeulen was bij de NOS kritisch. “Het verbaast me dat Van Bommel zo lang aan hem vastgehouden heeft. Het is nog altijd hetzelfde bij hem: hij is te langzaam en vooral niet constant genoeg.”

Het pijnlijkste moment voor Pereiro afgelopen seizoen was volgens veel analytici zijn vroege wissel in het thuisduel met AZ (3-1) afgelopen december. Bij een 0-1 achterstand greep Van Bommel in door Pereiro na nog geen halfuur spelen te wisselen voor Michal Sadilek. “Die wissel van Pereiro is ook gewoon terecht, alleen de vraag is: moet je nog wel beginnen met Pereiro?”, vroeg oud-international Jan Poortvliet zich af tegenover PSV Inside. “Je ziet dat Mark twijfelt over hem. Maar voor mij is het zo dat de bal bij Pereiro ligt. Hij zal zich moeten wapenen en dus meer moeten laten zien.”

Ronald Waterreus kon de beslissing van Van Bommel om Pereiro snel naar de kant te halen minder waarderen. “Ik was in het stadion en ik dacht: ja, dat is heel makkelijk. En hij krijgt er nog applaus voor ook. Hij wordt gewoon uitgelachen door zijn eigen publiek”, zei de oud-doelman van onder meer PSV en het Nederlands elftal bij Rondo van Ziggo Sport. Waterreus erkende dat Pereiro niet altijd goed heeft gepresteerd in het tenue van PSV, maar verwachtte ook meer begrip. "Topsport is hard? Ja, maar we zijn ook mensen. Dan moet je hem ook niet opstellen.”


Poll

Verwacht jij dat Gastón Pereiro PSV tien miljoen euro of meer gaat opleveren bij een verkoop?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

39 reacties (laatste reactie door ritje)

Een speler als Pereiro moet altijd spelen! Dat moet de eerste zijn die je op formulier zet.. doe je dat niet en geef je hem niet je onvoorwaardelijke vertrouwen dan wordt hij minder en twijfelt hij aan zich zelf.. met dank aan de coaches cocu en Bommel die het niet aandurfden...

12 juli 2019 om 00:36

Hij heeft er onder Mark van Bommel maanden ingestaan. Als je dan niet presteert, tsja. Hij heeft genoeg tijd gehad maar bij een topclub (in nederland) moet je wel presteren als je voor langere tijd de kans krijgt.

12 juli 2019 om 00:42

En dat is dus gelijk waarom ik mij niet voor kan stellen dat een Milan of Premier League club hem gaat kopen..

12 juli 2019 om 00:44

op een of andere manier ook het idee dat er veel meer inzit, maar dat het gewoon een mismatch is. had hem graag eens bij Ajax gezien, hoewel die daar ook geen basisplek zou pakken ws.

12 juli 2019 om 02:05

Alsof een premier league club zo’n goed beleid voert. Alsof Locadia zo’n ster was uiteindelijk legde ze er toch 17 miljoen voor neer. Pereiro heeft door de jaren heen goed gespeeld in topwedstrijden en vaak prima statistieken. Er zal echt wel een pl club zijn die het wel in hem ziet zitten.

12 juli 2019 om 09:05

"en dat is dus gelijk waarom ik mij niet voor kan stellen dat een Milan of Premier League club hem gaat kopen.."

Voor een 24-jarige international van Uruguay zal altijd wel interesse zijn. En 15 miljoen is voor Premier League-clubs een redelijk bescheiden bedrag, waarvoor ze nog wel eens een gokje durven wagen.

12 juli 2019 om 09:12

Tubby dit is gewoon onzin. Hendrix en Rosario tonen aan dat je niet hoeft te presteren om voor langere tijd de kans te krijgen. Pereiro heeft gewoon de pech dat Van Bommel het liefst 11 hardwerkende en technisch beperkte controleurs het veld op stuurt, want een speler als Pereiro hoort - afgezet tegen de alternatieven - altijd basis te staan bij PSV.

12 juli 2019 om 10:20

Ik snap nog steeds niet waarom iedereen zoveel problemen heeft met deze jongen, gwn 17/18 wedstrijden gewonnen in de eerste seizoenshelft. Haal je hem eraf en gaat PSV opeens minder voetballen, maar hebdrix laat je wel staan na 10 wedstrijden hopeloos voetbal achter elkaar. Kan me ook nog 2 wedstrijden herinneren in de 2de seizoneshelff staat ie er eindelijk weer een keer in, in 1 legt ie 2 geniale ballen weg in de eerste helft waar 2 goals uit komen, andere sta je in de rust 1-0 voor met hopeloos spel omdat hij weer een afstandschot uit het niets erin legt.
Cocu heeft hem gwn duidelijk verkeerd gebruikt, het is gwn geen vleugelspeler, en het is ook eigenlijk geen nr 10, al kan die dit zeker (die jongen is trouwens gwn een schaduwspits, hier speelt ie meestal ook bij uruguay en doet ie het goed al heeft ie de pech dat zn in een 2 spitsen systeem spelen en uiteraard cavani-suarez opstellen) vind ik t nog steeds onbegrijpelijk dat hij er niet gwn onomstreden instaat dit seizoen, aangezien je gwn geen vervanger had..... guti kan t gwn niet op 10, die moet je op 8 kwijt, en ihattaren was duidelijk nog niet ver genoeg. De cijfers liegen niet als je toch weer elk seizoen zoveel goals en assists wegzet (+ nog alle passes op de man die de assist geeft die niet meegetelt worden). Heel veel wedstrijden waar die "onzichtbaar" was vind ik het ook absoluut niet zijn schuld, oom laat je zo'n jongen altijd staan imo, lengte scorend vermogen en gwn het vermogen om uit het niets iets te creeren of een bal erin te jagen ook in een mindere wedstrijd (tis natuurlijk ook erg moeilijk voetballen op 10 met L. De jong voor je en hendrix en rosario achter je + een bergwijn die constant naar binnen trekt.

Ik ben er overigens van overtuigt als je die jongen dit seizoen in een 2 spitsen systeem zet met bijvoorbeeld lammers en hem een keer ECHT het vertrouwen geeft (ik snap ook dat ie er vaker meer dan 10 wedstrijdsn achter elkasr basis heeft gestaan,maar op een of andere manier heb ik toch altijd het gevoel dat ie niet het vertrouwen had en altijd de eerste was die eraf werd gehaald) dat ie een geweldig seizoen gaat draaien

Rant over

12 juli 2019 om 16:09

Probleem bij Pereiro is niet zijn voetballende kwaliteiten, maar zijn traagheid en neiging om te gaan staan 'slapen.' Je kunt wel roepen dat zo'n speler altijd moet spelen, maar onderhand heeft Pereiro het nog nooit over een langere reeks wedstrijden laten zien. Zelfs niet in de Eredivisie, hij liet altijd wel een deel van de twijfel in stand.

Niettemin vind ik dat Van Bommel en eerder ook Cocu wel erg selectief is met zijn geduld. Onder Cocu mocht De Jong een heel seizoen geen knikker raken en mogen Hendrix, Viergever en Rosario onder Van Bommel wekelijks blijven staan, waar Gutierrez en Pereiro standaard het kind van de rekening zijn.

13 juli 2019 om 16:04

Davila

"tubby dit is gewoon onzin. Hendrix en Rosario tonen aan dat je niet hoeft te presteren om voor langere tijd de kans te krijgen. Pereiro heeft gewoon de pech dat Van Bommel het liefst 11 hardwerkende en technisch beperkte controleurs het veld op stuurt, want een speler als Pereiro hoort - afgezet tegen de alternatieven - altijd basis te staan bij Psv."

Nope, wat jij zegt is onzin.
Kijk nog even de feiten na. Onder Cocu en onder Bommel heeft Pereiro gewoon hele lange tijd gewoon alle kansen gehad en gekregen. Mocht ook na ene paar draken van wedstrijd blijven staan. En het werd nooit top. Nooit. Ja, statistiekjes over goals (veel pingels, mind you). En de rest dan? Voetbal is meer dan alleen dat. Voetbal is namelijk een teamsport. En als je Maradona bent, of Romario, okay, maar we hebben het over Pereiro. Die moet gewoon meer brengen. Maar hij brengt dat niet. Dat Van Bommel liever 'harde werkertjes' heeft dan een stilist, is gewoon pure bullshit. Tuurlijk wil Van Bommel ook een vormgever in zijn team, creatieve oplossingen. Maar gebleken is dat Pereiro dat gewoon niet is. Althans, die doet twee of drie dingen per wedstrijd en loopt zichzelf vervolgens te verstoppen. Jij mag dan vinden dat hij altijd moet spelen, prima, maar ik (en met mij veel PSV supporters) vinden na drie jaar Pereiro, iets heel anders. Wij mogen veel en veel meer verwachten dan drie briljante ballen per wedstrijd.

13 juli 2019 om 16:07

gomes

"niettemin vind ik dat Van Bommel en eerder ook Cocu wel erg selectief is met zijn geduld. Onder Cocu mocht De Jong een heel seizoen geen knikker raken en"

Maar dat was nádat De Jong de twee seizoenen daarvoor topscorer van Nederland was geworden (nou ja, eerste seizoen dan bijna, toen werd Depay topscorer) en in totaal 46 goals had gemaakt. Ja, dan heb je natuurlijk wat krediet opgebouwd. Dat is in het geval Pereiro wel iets anders. Welk krediet heeft die dan, en op basis waarvan?

Dus ja, die selectiviteit is wel terecht ja als het gaat om De Jong. Overigens werd De Jong ook door Cocu in dat seizoen de laatste acht wedstrijden alsnog gepasseerd en op de bank gezet.

14 juli 2019 om 10:48

Er zitten 5 penalty's tussen zijn doelpunten, dat lijkt me niet extreem veel. Ik kan jouw kritiek op Pereiro enigszins volgen, maar zoals ik al eerder aangaf moet je zijn prestaties afzetten tegen die van de andere middenvelders. Dan kom je tot het inzicht dat alles wat jij zegt in het kwadraat geldt voor Rosario en Hendrix. Dit zijn spelers die structureel niets toevoegen aan het spel van PSV, terwijl Pereiro iedere wedstrijd wel wat momenten van genialiteit heeft waarmee hij een enorme kans inleidt. Als je als trainer een heel seizoen vasthoudt aan Rosario en Hendrix kan ik niets anders concluderen dat je de voorkeur geeft aan beperkte hardwerkende middelmaat boven voetballend vermogen.

12 juli 2019 om 01:05

Gaston! Held en zeker een van de beste van PSV, zeer groot fan van hem maar helaas vaak niet wakker en scherp. Als hij dat er ooit nog in krijgt zie ik hem zeker wel de subtop van Europa halen, Napoli, Valencia, Arsenal, Dortmund enz.

12 juli 2019 om 07:38

Hij heeft vaak genoeg over langere periodes de kans gekregen van zowel Cocu als van Bommel. Maar hij pakte die kansen zelf steeds niet aan en speelde 1 goed om vervolgens weer 3 keer slecht te spelen. Dan houdt het op.

12 juli 2019 om 08:47

@ramondore:

Ik heb dat verhaal eerder gelezen, dat Pereiro pas goed wordt als hij vertrouwen krijgt. Maar dat vertrouwen heeft hij al vaak genoeg gekregen. 18 Basisplaatsen op rij in 2016-2017. 11 Basisplaatsen op rij in 2017-2018. 14 Basisplaatsen op rij in 2018-2019.

Het probleem is dat Pereiro lui en gemakszuchtig wordt zodra hij het gevoel krijgt dat hij zeker is van z'n basisplek. Z'n beste wedstrijden speelde hij vaak juist als hij na een tijdje op de bank weer eens een kans kreeg, of in topwedstrijden. Blijkbaar kan hij niet presteren zonder die extra prikkels.

12 juli 2019 om 10:12

Ramon, beter word je geen coach man

13 juli 2019 om 15:59

Ramondore

"een speler als Pereiro moet altijd spelen! Dat moet de eerste zijn die je op formulier zet.. doe je dat niet en geef je hem niet je onvoorwaardelijke vertrouwen dan wordt hij minder. "

Mooi verhaal, maar Pereiro heeft zowel onder Cocu als onder Van Bommel gewoon heel erg lang heel erg het vertrouwen gehad. Hij mocht van beide coaches vaak wedstrijdenlang gewoon elke week starten maar het kwam er gewoon zelden tot heel zeldzaam uit. Althans, sommige mensen kijken geen voetbalwedstrijden maar kijken alleen naar de statistiekjes. Daarin leek het altijd dat hij het best aardig deed. maar de keiharde realiteit is dat Pereiro een slappe voetballer is, 85% van de tijd onzichtbaar en totaal afwezig, en hij stelde gewoon vaker teleur dan dat hij iets goeds deed. Logisch dus dat de trainers hem na het niet terug betalen van dat vertrouwen gewoon op de bank neer gezet hebben. Dat doet iedere trainer met een verstand in zijn bol.

Pereiro mag een magistraal linkerbeen hebben, mensen vergeten dat voetbal niet draait om één of twee individuele statistieken alleen. Voetbal, als teamsport, draait om veel en veel meer. Wat zouden mensen van Ziyech vinden als die twee ballen per wedstrijd goed raakt en verder onzichtbaar is en blijft, zoals Pereiro??? Lijkt me wel duidelijk.

Doorselecteren met die man.

Ze mogen blij zijn als ze hem voor 10 kwijt kunnen raken deze zomer. Voor het geld dat je krijgt kun je een jonge speler aantrekken die wel zin heeft om te werken voor zijn centen. Deze jongen ben je liever kwijt dan rijk en dat zeg ik als fan van Telstar.

Tja, zonde. Waterdrager als Hendrix, Rosario en Sadilek zijn toch van een ander niveau hoor. Ryan Thomas is een aardige voetballer maar heb ik ook geen spectaculaire verwachtingen van, hopelijk gaat Ihattaren stappen maken.

12 juli 2019 om 09:06

Er zijn meer opties. Het zou mij bijvoorbeeld niet verbazen als Van Bommel gaat spelen met Malen en Lammers samen op 9 en 10. En wie weet wat Afellay nog kan als hij weer fit is.

Die zaakwaarner is inderdaad een drama. Ik weet nog dat hij zich toen Pereiro naar PSV kwam zo onmogelijk opstelde, dat de PSV-delegatie op een gegeven moment boos weg is gelopen uit de besprekingen en niet eens meer de hotelovernachting van Pereiro en Casal wilde betalen.

Pereiro zal zeker niet bij gaan tekenen bij Psv. En omdat zijn contract over een jaar afloopt, moet hij nu gewoon weg. En als hij en Casal niet meewerken aan een transfer, laat hem dan maar een jaartje op de tribune zitten.

12 juli 2019 om 09:24

Een jaartje op de tribune laten zitten omdat hij rechtmatig zijn contract wil uitzitten? Zo ga je toch niet met een van de langstzittende spelers uit je selectie om, dat zou ontzettend dom en primitief zijn. Ik ben ook van mening dat Pereiro zijn aankoopwaarde allang dubbel en dwars terug heeft verdiend met de prestaties die hij de afgelopen 4 jaar heeft geleverd in de vorm van doelpunten, assists en fantastische optredens in topwedstrijden. Pereiro verdient gewoon een afscheid door de voordeur.

12 juli 2019 om 09:36

"een jaartje op de tribune laten zitten omdat hij rechtmatig zijn contract wil uitzitten? "

Hij heeft inderdaad het volste recht om een rechtmatig contract uit te zitten. Net zoals PSV het volste recht heeft om, om wat voor reden dan ook, een speler op de tribune te zetten. Vooral als die speler (A) geen toekomst meer heeft bij de club en (B) zijn werkgever geen transfersom gunt.

12 juli 2019 om 09:48

Tja Cocu en Van Bommel hebben PSV ook transfervrij verlaten. En Afellay eigenlijk ook, die werd op de valreep in januari nog even verkocht voor een veel te laag bedrag. Deze spelers werden destijds toch ook niet op de bank gezet? Ik heb er persoonlijk totaal geen moeite mee als spelers kiezen voor een transfervrij vertrek, mits ze genoeg betekend hebben voor de club. Ik ben daarnaast van mening dat Pereiro volgend seizoen nog van grote waarde kan zijn voor PSV, dus jouw punt (A) vind ik niet van toepassing.

12 juli 2019 om 11:52

"ik heb er persoonlijk totaal geen moeite mee als spelers kiezen voor een transfervrij vertrek, mits ze genoeg betekend hebben voor de club."

Maar dat gevoel heb ik dus niet bij Pereiro. Ik denk dat vrijwel alle PSV-supporters hetzelfde over hem zullen zeggen: goeie voetballer, genoeg talent, maar hij heeft er nooit het maximale uitgehaald en toonde niet genoeg inzet.

En zijn zijn cijfers nou echt zo indrukwekkend? In de eredivisie nooit meer dan 11 goals gemaakt in een seizoen en Europees zelfs maar 1 keer gescoord in 21 wedstrijden...

12 juli 2019 om 12:58

In 4 seizoenen Eredivisie is hij tot 42 doelpunten en 17 assists gekomen, waarmee hij gemiddeld iedere 116 minuten direct betrokken bij een doelpunt is geweest. De geschiedenis leert ons dat dat prima stats zijn voor een aanvallende middenvelder van PSV. En waar de meeste spelers hun cijfers opvijzelen tegen de kleintjes, doet Pereiro dit voornamelijk in toppers. Met zijn masterclass in de Arena heeft hij ons gewoon kampioen gemaakt in het seizoen 15/16. Bij de naam Pereiro denk ik eerder aan die dingen dan aan een gebrek aan inzet etc., maar dat ligt bij jou blijkbaar anders. En natuurlijk heb ik ook wel eens het gevoel dat hij niet het maximale eruit haalt, maar wat bij mij overheerst is toch echt dat we heel erg blij mogen zijn met hetgeen hij de afgelopen 4 jaar gepresteerd heeft.

13 juli 2019 om 16:11

Davilla7

"in 4 seizoenen Eredivisie is hij tot 42 doelpunten en 17 assists gekomen, waarmee hij gemiddeld iedere 116 minuten direct betrokken bij een doelpunt is geweest. De geschiedenis leert ons dat dat prima stats zijn voor een aanvallende middenvelder van Psv."

De geschiedenis leert ons dat je van het focussen op statistiekjes tunnelvisie krijgt. En als je tunnelvisie hebt, dan ontgaat je heel erg veel en vooral dat voetbal om veel en veel meer draait dan om twee simpele statistiekjes alleen. Of heb jij er graag spelers bij van dat niveau (dus zeg maar: niet Maradona, Romario etc.) die lekker lopen te lanterfanten en twee goede ballen per wedstrijd geven? Nou, ik niet. En nee, ik wil niet alleen maar dravers en renners. Ik wil vormgevers en technisch vaardige spelers, met creativiteit die daarnaast ook nog een bijdrage hebben in het spel van je ploeg en die zich niet 85 minuten verstoppen en onzichtbaar zijn.

13 juli 2019 om 19:19

Constant Kante, dat wil iedereen. PSV heeft deze spelers echter niet. Zolang we het moeten doen met de huidige groep spelers hoort Pereiro altijd basis te staan.

Vond hem voor de winter altijd erg goed spelen. Helaas na een paar mindere wedstijden belandde hij daarna op de bank. Ik denk dat Pereiro bij PSV altijd in de basis (op '10' zou moeten staan.

Pereiro is dan ook een hele grillige speler. Soms extreem goed . maar kan ook terug vallen op een heel laag niveau. Het is geen speler die de kar trekt. Misschien past hij beter in een Spaanse cultuur .

Niet te geloven, voor 30mil mag die wel naar ajax komen. Ik bedoel vd beek krijg je al bijna t dubbele voor

off topic: PSV schijnt op dit moment in gesprek te zijn met Raiola over een transfer van Berghuis

13 juli 2019 om 13:04

Dat je daar helemaal heen reist wil toch wel wat zeggen. Lijkt erop dat er snel dingen beklonken gaan worden. Bergwijn misschien wel naar Ajax en Berghuis naar PSV. Of Pereiro weg en berghuis op 10.

Dit hoeft voor PSV niet erg te zijn. Pereiro is sowieso niet onvervangbaar en als je er een mooi bedrag voor kunt krijgen, zou ik 'm verkopen. Het is dan echter wel zaak dat ze een nieuwe aanvallende middenvelder halen, want de rest van de middenvelders zijn toch veelal verdedigend ingesteld of brengen veel te weinig creativiteit.

hallo Ik zou als ik Ajax was Pereiro halen past perfect bij Ajax en niet bij de lampjes uit Lampegat . Daar is pereiro niet op zijn plaats! Bij Ajax heeft hij topspelers om zich heen , En dat maakt hem beter! mvg ritje

hallo Ik zou als ik Ajax was Pereiro halen past perfect bij Ajax en niet bij de lampjes uit Lampegat . Daar is pereiro niet op zijn plaats! Bij Ajax heeft hij topspelers om zich heen , En dat maakt hem beter! mvg ritje

hallo Ik zou als ik Ajax was Pereiro halen past perfect bij Ajax en niet bij de lampjes uit Lampegat . Daar is pereiro niet op zijn plaats! Bij Ajax heeft hij topspelers om zich heen , En dat maakt hem beter! mvg ritje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4137
2.AZ4131
4.PSV3116
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller173
D. MalenAanvaller1411
BrumaAanvaller112
K. MitroglouAanvaller81
R. RuiterKeeper10
J. ZoetKeeper110
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

41 fans
Aanvaller, 24 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 PSV 3 2 1 0
2018/2019 PSV 27 10 3 0
2017/2018 PSV 28 11 2 0
2016/2017 PSV 30 10 4 0
2015/2016 PSV 29 11 2 0
Laatste voetbalnieuws

Advocaat jaagt op eerste Eredivisie-zege op PSV sinds 2 november 1988

Feyenoord verloor in de Eredvisie onder trainer Dick Advocaat nog geen enkele wedstrijd en krijgt zondagmiddag bezoek van PSV, dat dit seizoen veel moeite heeft om de punten buitenhuis te pakken....Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 15 december
Mocht Josep Guardiola Manchester City volgend jaar verlaten, dan is een terugkeer bij Barcelona een realistische optie. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren