Donderdag, 11 Juli 2019

Bazoer staat voor terugkeer naar Eredivisie

Manchester United heeft een formeel bod van veertig miljoen euro op Nikola Milenkovic uitgebracht. Fiorentina heeft de Engelsen verzocht om het bod op de verdediger met tien miljoen euro te verhogen. (Sky Italia)
Sassuolo en Borussia Dortmund naderen opnieuw een akkoord. Na de eerdere overgang van Jeremy Toljan naar Italië zou nu ook Omer Toprak voor een transfer naar de Serie A-club staan. (Corriere dello Sport)
/
Riechedly Bazoer verlengt zijn verblijf in de Eredivisie bij een niet nader genoemde club. De middenvelder, die bij VfL Wolfsburg geen toekomst lijkt te hebben, werd afgelopen seizoen uitgeleend aan FC Utrecht. (Kicker)
Wolverhampton Wanderes heeft de intentie om Joelinton over te nemen. TSG Hoffenheim heeft deze zomer al diverse sleutelspelers uitgezwaaid en zal alleen een fors bod in overweging nemen. (BILD)
Bayer Leverkusen heeft Nadiem Amiri op het oog als opvolger van Julian Brandt. De aanvallende middenvelder van TSG Hoffenheim heeft ook aanbiedingen uit de Premier League op zak. (Kicker)
Arsenal gaat Tottenham Hotspur mogelijk aftroeven in de strijd om Dani Ceballos. De twee Londense clubs willen de middenvelder huren van Real Madrid en the Gunners hebben de ‘pole position’ overgenomen. (Marca)
56 reacties (laatste reactie door gomes1psv)

Zal vast weer Feyenoord zijn lol. Top trouwens dat Ceballos wordt verhuurd zonder optie tot koop. Kan echt een wereldtopper worden.

11 juli 2019 om 15:00

Dacht ik ook aan, maar dan heb je al Ayoub, Kelly en mogelijk Fer. En sta je ook nog talenten in de weg zoals Burger.

11 juli 2019 om 20:04

Je doet net alsof Ayoub, Kelly en Fer allemaal geweldige voetballers zijn. Ik denk dat Bazoer best nuttig kan zijn bij Feyenoord als hij zich verder ontwikkelt. Tenminste ook een speler die meer waard kan worden.

11 juli 2019 om 15:08

Ik las najuist dat Arsenal met een optie tot koop wilde doen en dat Real dat ook goed zou vinden, mits er een terugkoopclausule bij komt.

11 juli 2019 om 15:27

Volgens mij ben je in de war met zijn broertje Barry Bazoer, die speelt bij Real. Riechedly staat onder contract bij Wolfsburg.

11 juli 2019 om 15:35

Ik had het over Ceballos.

11 juli 2019 om 15:44

Ceballos zelf wil dat in ieder geval niet. Heeft hij al vaker aangegeven ook.

Hij is toch een verdedigende/controlerende middenvelder? Misschien wat voor Heerenveen. Al weet ik niet of ze daar het geld voor hebben. Hij zou dan flink moeten inleveren qua salaris denk ik.

11 juli 2019 om 17:35

Zou voor Heerenveen zeker een goede speler zijn, maar ik denk toch dat hij naar een AZ / FC Utrecht zal gaan.

Kom maar weer terug bij Ajax Riechedly!!!

Ten Hag staat er bekend om dat hij lastige jongens goed kan aanpakken en wel kan laten renderen. Ik vind Bazoer nog steeds een groot talent. Alleen zal Bazoer voorlopig moeten accepteren dat hij geen vaste basisplek bij Ajax gaat krijgen. Maar wellicht volgend seizoen wel als Vd.Beek is verkocht.
Met Bazoer, Schone en Marin heeft Ajax dan ook de beschikking over een sterke bank die ook voldoende Europees voetbal ervaring heeft.
Gravenbergh dan gebruiken als reserve voor de linksbuiten positie waar Cerny is vertrokken.

Overigens las ik zojuist dat Ajax zich net als Psv gemeld heeft voor Lyanco bij Torino. Ajax heeft een bod op Lyanco gedaan maar dat is afgewezen door Torino. Schijnt dat hij meer dan 20 miljoen moet kosten.

11 juli 2019 om 15:13

Gravenbergh als linksbuiten? Dat is toch gewoon een cvm/cm?

11 juli 2019 om 15:15

Dat klopt maar hij kan ook als linksbuiten spelen.

11 juli 2019 om 15:26

Daarmee vermoord je de kwaliteiten van een moderne middenvelder die Gravenberch heeft.

11 juli 2019 om 15:35

Weet je niet. Dolberg speelde eerst ook als linksbuiten bij Ajax. Het kan ook een manier voor hem zijn om zich in de basis te knokken. En dat hij later alsnog op zijn favoriete positie komt te spelen.

11 juli 2019 om 16:04

Domburg speelde altijd in de spits, hij kan ook op links dat klopt, omdat hij in de jeugd op beide posities speelde. Maar In Ajax 1, speelde hij als Spits.

11 juli 2019 om 17:02

@DominiqueThiem......De reden waarom Ajax hem heeft verkocht is omdat hij totaal niet past in snel aanvallend voetbal. Bazoer is namelijk een postbode voetballer. Past perfect in dat trage frank de boer voetbal maar bij het huidige Ajax past ie gewoon niet.

11 juli 2019 om 20:00

Soccerfan_1

Sterker nog. Bazoer is helemala geen middenvelder. Ja, hij speelde op het middenveld bij Ajax, maar dat werd geen succes omdat hij gewoon en CV is die om welke vage reden ook van zichzelf vond dat hij beter tot zijn recht kwam als middenvelder. Die misrekening heeft hem nu al drie jaar van zijn carriere gekost. Want hij mist ongeveer alles wat een middenvelder zou moeten zijn en hebben.

11 juli 2019 om 20:07

Dominquethiem

Haha waar heb jij het dan over man? Bazoer terughalen en Gravenberch als linksbuiten?
Tadic en Neres kunnen natuurlijk op 'linksbuiten' spelen, Gravenberch is zich aan het ontwikkelen als 6. En Bazoer, pfff, waarom zou Ajax die terughalen? Had eerst het niveau en de mentaliteit niet, en heeft zich sindsdien niet significant verbeterd. Zou echt niet weten wat we daarmee moeten en weet ook 100% zeker dat Ajax geen enkele belangstelling voor hem heeft.
En hoe kom je er eigenlijk bij dat Marin op de bank zou gaan zitten? Die is gewoon voor de basis gehaald.

Ik hoop zo dat hij naar Vitesse komt..zo'n speler kunnen wij goed gebruiken! Anders als hij wel naar Feyenoord gaat is Fer ook geen slechte optie

11 juli 2019 om 15:13

Zou ind mooi. Maar wij halen alleen maar huurlingen en spelers waar nog nooit iemand van gehoord heeft. De thelanders de ali's clarks etc

11 juli 2019 om 15:13

Ik dacht ook aan vitesse of anders az

11 juli 2019 om 20:23

Mijn eerste gedachte was Vitesse maar zou best Feyenoord kunnen zijn

Ik denk PSV. Andere trainer en TD dan toen hij vertrok.

11 juli 2019 om 15:23

Hendrix, Rosario, Thomas, Gutiérrez, Ihattaren, Afellay, Sadilek zijn op dit moment de middenvelders bij PSV. Waarbij Lammers/Malen ook op 10 kunnen spelen. Dat zijn 9 spelers voor 3 posities. Lijkt me niet dat PSV daar nog een 10e bij haalt.

11 juli 2019 om 15:26

En dan staan Pereiro en Ramselaar ook nog onder contract, worden waarschijnlijk verkocht maar zijn ook nog niet weg.

11 juli 2019 om 15:36

Het zou me allereerst verbazen als PSV Bazoer weer in de armen sluit. De club accepteerde de knieval van Labyad ook niet, toen de Marokkaan terug wilde keren. En ook nu zal PSV er gerust rekening mee houden dat de fans Bazoer niet meer in het shirt van hun club willen zien.
Daarnaast ben ik benieuwd wat Bazoer bij PSV zou moeten toevoegen. In Rosario, Sadilek en Hendrix heeft Van Bommel drie controlerende middenvelders, terwijl er met de uitleenbeurt én de contractverlenging van Dante Rigo ook voor de toekomst een plan is voor die positie.

Intussen heeft men met Gutiérrez, Ihattaren, Thomas, Afellay en Lammers nog opties te over voor de aanvallende impulsen op het middenveld en ook in deze linie in de toekomst Madueke en Mauro Junior nog achter de hand. Al met al zie ik geen ruimte voor Bazoer, die nou niet bepaald veranderd lijkt te zijn sinds zijn vertrek.

Ik stel me voor dat het om AZ, Feyenoord of Utrecht gaat, mits hij in een verhuur, gratis of voor een erg laag bedrag kan worden opgehaald. Met name als het om laatste twee clubs gaat wordt het interessant. Bazoer lijkt me op een middenveld met Kelly en Berghuis een beter alternatief dan Toornstra. Wanneer het opnieuw Utrecht wordt denk ik dat FC Utrecht nog wel eens boven Feyenoord kan eindigen komend seizoen. En echt met AZ gaat uitvechten wie er derde wordt. Cerny, Dalmau, Kerk, Emanuelson, Lonwijk, Maher, Bazoer… Dan tekent je basis zich wel mooi af. Petje af voor Utrecht trouwens, met of zonder Bazoer.

11 juli 2019 om 15:45

Wat ik niet begrijp: waarom verwijs je naar Labyad als "de Marokkaan"? Hij is toch Nederlander?

11 juli 2019 om 16:02

Hij had ook gewoon kunnen schrijven: ‘De club accepteerde de knieval van Labyad ook niet, toen hij terug wilde keren.’ Misschien bekt het lekker weg ofzo.

11 juli 2019 om 16:05

Hij heeft voor Marokko gekozen, dus in voetbaltermen is het een Marokkaan net als Ziyech, Mazraoui etc. Al zie ik ook niet helemaal waarom het in deze context relevant is om de nationaliteit uberhaupt te benoemen.

11 juli 2019 om 16:08

Komt uit voor het Marokkaans elftal en stond bij het kampioenschap van Ajax ook met een Marokkaanse vlag te zwaaien dus ik denk ook dat hij zich meer Marokkaan voelt dan Nederlander. Dus dat iemand hem dan bestempelt als een Marokkaanse voetballer kan ik wel begrijpen.

11 juli 2019 om 16:27

'komt uit voor het Marokkaans elftal en stond bij het kampioenschap van Ajax ook met een Marokkaanse vlag te zwaaien dus ik denk ook dat hij zich meer Marokkaan voelt dan Nederlander. Dus dat iemand hem dan bestempelt als een Marokkaanse voetballer kan ik wel begrijpen.

Maar het belangrijkste is dat Labyad is geboren in Nederland en dus als Nederlander gezien moet worden. Dat hij voor het Marokkaanse elftal uitkomt en met de vlag staat te zwaaien, wil niet zeggen dat hij zich meer Marokkaan voelt dan Nederlander… Niemand weet waarom hij voor Marokko uitkomt, maar we vullen dit allemaal op basis van aannames in.

En in de context van zijn verhaal is het m.i. irrelevant om nationaliteit te vermelden.

Clarence Seedorf probeerde dit Matthijs van Nieuwkerk (en de rest van Nederland, maar ik denk tevergeefs) bij te brengen.

11 juli 2019 om 16:59

Kerel wat zeg jij allemaal? Dus hij kiest voor marokko en staat met een marokkaanse vlag te zwaaien, maar voelt zich hollander? Wat een onzin. Het is en blijft een marokkaan geboren in nederland. Verder totaal niet relevant in dit artikel.

11 juli 2019 om 17:01

Bazoer is bij Psv opgeleid als CV. Dus zou zomaar wel kunnen.

11 juli 2019 om 17:31

Kyle66

Lekker belangrijk dat Gomes1psv "de Marokkaan" zegt. De enige reden waarom jij er nu zo over valt is omdat hier gaat over een Nederlander met Marokkaanse roots. Maar had jij dezelfde opmerking geplaatst als er stond: De club accepteerde de knieval van Toivonen (voorbeeld) ook niet, toen de Zweed terug wilde keren?

11 juli 2019 om 17:35

PSV laat Bazoer echt niet terug keren. Ik verwacht niet dat de PSV fans dit ooit gaan accepteren. Dan heb je dus helemaal niks aan zo'n jongen. Daarnaast is er, zoals jij zegt, geen plek voor hem op het middenveld. Tenzij hij natuurlijk wordt gezien als een versterking voor de achterhoede (maar dat lijkt me niet).

Voor de spanning in de competitie en de sterkte qua teams hoop ik inderdaad dat hij voor Feyenoord of Utrecht kiest. Met of zonder Bazoer zie ik Utrecht en/of AZ op dit moment nog wel boven Feyenoord eindigen. Tot nu toe heeft Feyenoord zich nog niet echt versterkt.

11 juli 2019 om 20:07

Under

Toivonen is niet gebopren in Nederland. En is gewoon een buitenlander.

Dat gedoe hierboven over zwaaien met vlaggen en spelen voor Marokko, wat verder totaal irrelevant is natuurlijk, of moeten we Veldwijk ook maar voortaan als Zuid Afrikaan beschouwen? Mazraoui heeft, ook, een Nederlands paspoort en is, dus, gewoon Nederlands. Dat bij daarnaast nog een andere nationaliteit heeft, doet daar echt niets aan af. En hij mag zelf bepalen hoe hij zich voelt, wat anderen daarvan vinden is apekool.

Los daarvan, ik snap wel dat mensen reageren op die opmerking van gomes1psv. Want gomes bedoelt daar dus wel iets mee. En dat is zijn verantwoordelijkheid en niet die van Mazraoui, Labyad, of welke andere Nederlander met een dubbele nationaliteit ook.

11 juli 2019 om 20:09

Under

"tenzij hij natuurlijk wordt gezien als een versterking voor de achterhoede (maar dat lijkt me niet)."

Nou, dat zou echt letterlijk het enige zijn waarvoor hij waarde kan hebben voor Psv. Als hij zich gaat richten op die plek waar hij thuishoort, centraal achterin! Waar hij is opgeleid enwat ook gewoon zijn echte plek is. Als middenvelder is Bazoer echt totaal overbodig bij Psv. Hij heeft niets wat een toevoeging zou zijn aan het middenveld van dit Psv. Niets.

Overigens, dat PSV hem 'echt niet laat terugkeren' vanwege sentimenten bij de supporters, vind ik niet logisch. Indertijd met Labyad snap ik wel dat Brands hem niet terug liet keren ondanks de knieval en de excuses die hij tot drie keer toe aan Brands en PSV heeft aangeboden. Dat lag echt té gevoelig. Maar inzake Bazoer, ach, zodra hij twee keer leuk heeft gespeeld als CV, dan is de achterban zó om. Zoals de achterban ook zó om was toen Kluivert een paar goaltjes maakte.


12 juli 2019 om 11:05

My o my, wat een discussie zeg! Over iets waar ik totaal niets mee bedoel of wil insinueren. Ik schrijf graag met verwijswoorden, net als in de artikelen die we hier lezen. Zo bekt een tekst lekker en is ie beter en prettiger leesbaar. Ik koos voor 'marokkaan' - ik dacht dat Labyad een Marokkaan was, maar kennelijk zit ik er mijlenver naast - maar had ook voor 'middenvelder' of 'utrechter' kunnen kiezen. En had ik dat maar gedaan, want er zijn weer een hoop tere zieltjes en argwanende keyboard worriors die er weer wat achter zoeken.

'zoals de waard is, vertrouwt-ie zijn gasten.' Als je de term 'marokkaan' beladen genoeg vindt om er iets achter te zoeken, sta je zelf misschien wel met flink wat (voor)oordelen in het leven.

En PS: @constant Kante: inderdaad had ik Lars Veldwijk ook een Zuid-Afrikaan genoemd. Hij speelt toch voor Zuid-Afrika, is er geboren en heeft een Zuid-Afrikaans paspoort!!

12 juli 2019 om 15:57

Lars Veldwijk is geboren in Nederland, maar zijn vader komt wel daar vandaan.
Vandaar dat Constant Kante die vraag stelde. Ik zie namelijk niemand Lars Veldwijk een Zuid Afrikaan noemen, maar dat ben ik…

12 juli 2019 om 16:02

Nou ja, dan is dat mijn vergissing. Maar dan nog vind ik het wel erg achterdochtig als je iets achter zo'n benaming moet zoeken.

11 juli 2019 om 20:02

jorginho

Psv? Mag hopen van niet. PSV heeft niet een extra loopjongen nodig die mooi op en neer kan rennen. PSV heeft Rosario al. PSV heeft behoefte aan een creatieve middenvelder. Dat is Bazoer totaal niet. Hij is dus overbodig.

Gelezen dat het over AZ gaat, zou een hele mooie versterking zijn aangezien de onderhandelingen met Southampton over Clasie erg moeizaam verlopen

11 juli 2019 om 17:29

Heb je daar een link van?

11 juli 2019 om 19:31

Klopt, bij allerlei AZ insiders op Social mediawordt dit genoemd. Doorgaans wel redelijk betrouwbaar. Schijnt dat AZ met Southampton niet er uit komt. AZ wil hem transfer vrij overnemen, Southampton wil hem verkopen.

Ceballos zou een welkome versterking zijn. Helaas is het een wandelgang bericht en heb ik er nog niks serieus over gelezen.

11 juli 2019 om 18:07

Ik als Barca fan hoop dat hij naar Arsenal gaat en daar voor altijd blijft... Deze speler heeft heel veel dreiging en kan een echte wereldtopper worden, is mijn mening. Ik hoor dat hij voor zn kans wil gaan maar miss is een buitenlandse ervaring juist goed voor hem. Ben benieuwd wat zijn keuze uiteindelijk gaat worden

11 juli 2019 om 20:11

@lionaldinho

Als je naar Arsenal gaat en daar voor altijd blijft dan wordt je geen wereldtopper hoor.

11 juli 2019 om 20:14

Hoogindeconcentratie

Zoals Bergkamp, Vieira, Henry, Tony Adams, Liam Brady, Marc Overmars, Robin van Persie, David O'leary, Fabregas, Gilberto Silva, Charlie George en Kanu óók geen wereldtoppers werden bedoel je?

Bazoer zou een topaankoop voor Feyenoord zijn.

Bazoer heeft alles om een top speller te worden behave een top mentaliteit. Misschien wel een speler voor Adrie Koster om aan te sleutelen. Willem II Zou goed zijn voor hem.

11 juli 2019 om 16:27

Utrecht wilde hem graag overnemen maar kon niet aan de financiele eisen voldoen, dus ik denk dat Willem II dat zeer zeker niet kan.

11 juli 2019 om 16:32

Speelde financieen uiteindelijk een struikelblok? Bij mij leefde de aanname dat Utrecht wellicht niet tevreden was over hun samenwerking.

11 juli 2019 om 18:09

Ik denk een combinatie van beide. Ben je tevreden overde samenwerking/prestaties/gedrag dan ben je ook bereid financieel meer te geven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Vrijdag 6 december
Ousmane Dembélé houdt alle opties open. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren