Mino Raiola is het zat en haalt uit: ‘Hij heeft niets verkeerds gedaan’

Dinsdag, 9 juli 2019 om

Zaakwaarnemer Mino Raiola is niet gediend van de houding van Manchester United inzake Paul Pogba. De middenvelder, die aast op een transfer, wordt momenteel negatief bejegend op social media door de fans van United, ook omdat de Fransman ogenschijnlijk een akkefietje had met teamgenoot Jesse Lingard in een video dat onlangs op internet verscheen. Raiola vindt dat United Pogba meer moet verdedigen.

“De speler (Pogba, red.) heeft niets verkeerd gedaan”, zegt de zaakwaarnemer in gesprek met talkSPORT. “Hij heeft de club altijd met veel respect behandeld en is altijd professioneel gebleven. In elke situatie, in elk geval. De club weet al langer hoe hij zich voelt”, doelt Raiola op de vertrekwens van Pogba, die op het lijstje staat van Juventus en Real Madrid.

“Het is doodzonde dat andere mensen alleen maar kritiek willen leveren zonder over de juiste informatie te beschikken. Ik vind het ook niet goed dat de club geen positie inneemt in deze kwestie. Hopelijk wordt er snel een oplossing gevonden die voor alle partijen goed uitkomt”, aldus Raiola over zijn 26-jarige cliënt, die nog tot medio 2021 vastligt op Old Trafford.

Eerder liet Raiola in gesprek met The Times al weten dat hij bezig is om een transfer voor Pogba te realiseren. "Iedereen bij United, van de manager tot de eigenaar, weet wat de wens van Paul is. Hij wil verder kijken. Iedereen weet hoe Paul erover denkt. We zitten nu in dat proces", reageert Raiola, die Pogba in de zomer van 2016 nog voor 105 miljoen euro van Juventus naar Manchester United bracht.


Poll

Verwacht jij dat Paul Pogba deze zomer gaat vertrekken bij Manchester United?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

90 reacties (laatste reactie door mpmfc)

Vond alleen in de media uitspreken dat je wel weg wil niet zo netjes, zet United al in een vervelende onderhandelingspositie. Verder heeft Pogba niks verkeerd gedaan en begrijp ik volkomen waarom hij weg wil.

9 juli 2019 om 12:23

Dat is wat we vaker zien bij Raiola, hij zet clubs voor het blok en dat wordt vaak niet gewaardeerd door de fans.

9 juli 2019 om 12:37

Klopt. Die rat schreeuwt alleen maar. Clubs zijn te netjes en kunnen zich vaak niet veroorloven op dat nivo te dalen.

Natuurlijk heeft Pogba niks verkeert gedaan... wat wil ie dan??? Krijgt toch ook vorstelijk betaald of niet? Raiola is gefrustreerd dat Manchester niet in zijn spel meegaat.

Let maar op: het gaat bij Ajax / de Ligt / Juventus ook steeds vuiler worden. Eerste stapjes zijn reeds gezet

9 juli 2019 om 12:38

Vind het wel heerlijk, een vent als Raiola. De media, fans en clubs kunnen spelers compleet de grond inboren. Om dan een man als Raiola in je hoek te hebben lijkt mij geweldig. Geen knikkende knietjes en een bibberende houding. Lekker duidelijke taal altijd. Hij trekt alle aandacht en kritiek naar zichzelf toe. Mooi. Hij mag mij later ook wel vertegenwoordigen.

9 juli 2019 om 12:52

@speedyafc

wat heeft Raiola te maken met de fans? hij handelt in het belang van zijn spelers die een mooie club willen vinden en flink willen cashen, niet in het belang van een paar opportunistische supporters

9 juli 2019 om 12:54

@robert41

diezelfde clubs die spelers chanteren met terugzetting naar het tweede als een speler niet onder druk zijn contract wil verlengen? heel netjes van die clubs inderdaad dit soort praktijken

9 juli 2019 om 12:56

Een Rat of een Pizza Bakker. Deze man is gewoon goed in zijn werk en al zijn spelers zijn weg van hem. Dat zijn ze ook niet zomaar. De clubs en supporters van die clubs zullen hem vervelend vinden en alle verwensingen op hem afgooien maar als diezelfde clubs hetzelfde doen dan staan ze in hun recht?

9 juli 2019 om 13:08

@Arnavut1

Ja inderdaad. Het is en blijft wel de zakenwereld, wat de meeste fans gewoon onderschatten lijkt het net. Als je een spineless figuur in je hoek hebt zitten dan sta je als speler zwak en loopt iedereen over je heen.

9 juli 2019 om 14:51

Maar het kan altijd nog gebeuren dat een transfer alsnog niet doorgaat. Dan zadelt Raiola zijn speler wel minimaal een half jaar op met een stadion vol supporters dat zich tegen die speler heeft gekeerd. Lijkt me niet in het belang van de speler.

9 juli 2019 om 13:54

Een halve seizoen niet werken voor de club is wel iets verkeerd gedaan!

Een oplossing met een paar nullen op je bankrekening....

Wat ik me nu echt afvraag he...serieus.... Vele hoor ik nu hier van ja beste in zn vak.... Maar hoe kan het toch altijd dat de meeste in zijn stal altijd mot hebben met clubs behalve Zlatan die heeft schijt aan alles, Kluivert, Bouy, Kishna (gezien zn knieen wel begrijpelijk.) Ballotelli, Pogba, De Ligt, Die keeper van AC Milan, wat is dat toch telkens ik snap daar weinig van.

9 juli 2019 om 12:04

Dat heeft alles met Raiola zelf te maken. Hij draagt zijn spelers met van allerlei truukjes (ook smerige) op om maar een transfer te kunnen forceren zodat Raiola weer zijn bankrekening kan vullen.

9 juli 2019 om 12:30

Waarom denken zoveel mensen nog steeds dat het Raiola is die het laatste woord heeft in de onderhandelingen? Als De Ligt per se naar Barcelona had gewild, dan was hij daarheen gegaan. Als Pogba niet weg had gewild, dan ging hij niet weg. Het enige waar Raiola voor is, is voor de betreffende speler het meeste geld uit de onderhandelingen slepen. Dat dat ook in zijn eigen belang is, is eerder een bijkomstigheid dan een hoofdzaak.

9 juli 2019 om 12:39

Stefan, de eerste keus van de Ligt was ook Barça. Maar Raiola heeft hem gestuurd. Bij Juve krijgt Raiola natuurlijk een veel hoger transfer percentage.

9 juli 2019 om 12:48

Friets305

Haha echt he. Waar halen mensen het vandaan dat clubs het slachtoffer zijn wanneer het gaat om Raiola? Hij houdt clubs juist in het gareel met zijn houding en trucjes. Als hij dat niet deed, dan deden clubs dat wel. Hij heeft teveel Disney XD gekeken. Dit is de zakenwereld. Wie geen tegendruk voelt, zal ook hard zijn. Omdat het kan. Iedereen in dat wereldje heeft een type Raiola nodig. Iedereen.

Edit: Friets, je reactie is weg. Ik lijk nu wel op een gek joh.

9 juli 2019 om 12:54

@ Puskas

Geloof je het zelf? De Ligt gaat die miljoenen toch wel verdienen. Als hij per se naar Barcelona wilt, dan regelt Raiola dat voor hem. Wat denk je dat er gebeurt als De Ligt per se naar Barca wil en Raiola weigert en gaat in plaats daarvan met Juve onderhandelen? Dan is Ciao Mino en kan hij naar welk percentage van welke transfersom dan ook fluiten.

9 juli 2019 om 12:55

Raiola fluisterd ze ook het een en ander in de oor he. En zo een raiola kan zeker indruk maken op een 19 jarig jonge.

9 juli 2019 om 12:57

@puskas

waar heeft De Ligt gezegd dat Barca zijn eerste keuze was? niet al te lang terug zei De Ligt nog in de media dat hij buiten Ajax verder helemaal geen voorkeur heeft wat betreft buitenlandse clubs dus ik weet niet hoe jij aan je info komt

het is echt niet zo dat Raiola hem nu door de maffia laat ontvoeren en aflevert bij Juventus ofzo. De Ligt bepaald uiteindelijk zelf waar hij wil spelen ook al is Raiola het er niet mee eens en gaat hij op zijn kop staan

9 juli 2019 om 12:59

@timmy6161

De Ligt is zo een voorbeeld van wat ik je laatst gaf over spelers die zogenaamd altijd brandschoon zijn en volgens hun fans niks fout kunnen doen.

was het Kluivert junior is het natuurlijk een ander verhaal maar als De Ligt flink wil cashen komt het natuurlijk door die dikke pizzabakker. onze arme ideale schoonzoon word gegijzeld en gemarteld door Raiola om verplicht bij Juve te tekenen

9 juli 2019 om 13:33

Sluit ik me helemaal bij aan Japie.

De Ligt is een nuchtere Hollandse jongen. Hij weet ook wel dat een mooie salaris niet zomaar komt aangewaaid. Dat moet je ervan maken. Niet teveel naar Selena Gomez luisteren en die killin with kindness onzin. Je hebt juist zwaargeschut nodig in de vorm van Raiola. Net als hoe Juve hem wil ophalen voor een spotprijsje, buigt Ajax juist weer niet. Zijn de Amsterdammers nu ook geldwolven? Nee. Ze proberen ook gewoon alles eruit te halen. Dat is dan weer hun goed recht. Uiteindelijk vinden ze elkaar wel ergens tegemoet.

Maar goed, mensen zien tegenwoordig wat ze willen zien.

9 juli 2019 om 13:47

@japie krekel. Ik vind je vergelijking met kluivert enorm scheef. Sterker nog; nauwelijks raakvlakken. Ik denk dat iedereen begrijpt dat de ligt een volgende stap in zijn carrière wilt zetten omdat hij gewoon al een aantal jaren het niveau ontgroeit is met name in de eredivisie. De ligt heeft zich bewezen. Justin daarentegen kwam net kijken en voelt zich al te goed terwijl hij niet/nauwelijks een basisplaats had bij Ajax. Daarnaast wou Justin ook niet meer verlengen waardoor er weinig waarde meer tegenover stond. Hoe anders is dit bij de ligt? Nogmaals naar mijn inziens raakt je vergelijking noch kant noch wal.

9 juli 2019 om 13:59

@roedii

dat is jouw mening omdat jij als supporter vind dat Kluivert niet klaar is voor zo een stap maar moet hij dan zijn carriere laten afhangen van de mening van de supporters? misschien achtte hij zichzelf wel klaar voor zo een stap of misschien wou hij lekker cashen net zoals De Ligt nu wil cashen en vind Kluivert het sportieve aspect wel een stuk minder boeiend. in dat geval heeft Kluivert dan gewoon een uitstekende keuze gemaakt met zijn stap naar AS Roma.

wat heeft Kluivert verder te maken met de belangen van een club die jeugdspelers als Bazoer, El Ghazi, Riedewald en Tete heeft laten vallen toen de eerste de beste passant Bosz ze niet goed genoeg vond? waarom zou Justin Kluivert dan wel loyaal moeten zijn aan zijn club terwijl zijn club vaak ook niet loyaal is geweest aan hun andere jeugdspelers? waar was zijn garantie dat Ajax hem niet zou laten vallen, op de bank zou laten zetten of dat hij straks niet terug was gezet naar het tweede als hij zijn contract had willen uitdienen ipv verlengen? die garanties had Kluivert niet dus ik snap heel goed dat je in de eerste plek aan jezelf denkt als speler

ik vind de vergelijking wel degelijk hout snijden alleen komt het nu niet zo lekker uit voor veel mensen. Kluivert was een arrogant ventje en een geldwolf omdat hij financieel en sportief een stap wilde maken. De Ligt wil ook flink cashen en sportief een stap maken maar dan ligt het allemaal aan onze pizzabakker Raiola. ik noem dat meten met twee maten omdat De Ligt toevallig een hoger "ik mag je gehalte" heeft bij veel mensen dan iemand als Justin Kluivert

9 juli 2019 om 14:10

Heb je niet meegekregen hoe er bij vanuit kamp-Kluivert maandenlang volgehouden is dat een contractverlenging wel degelijk onderweg was? Ja, De Ligt heeft een hoger "ik mag je gehalte" onder de supporters. Maar als je denkt dat dit gewoon uit de lucht komt vallen, dan heb je duidelijk de ontwikkelingen rond Kluivert toentertijd niet gevolgd. De Ligt heeft die gunfactor mee omdat hij de club (nog) geen loer gedraaid heeft. Dus inderdaad, onvergelijkbare situatie.

9 juli 2019 om 14:19

@bijzaaknr1

ik heb alles mee gekregen. Kluivert stelde bepaalde eisen bij een contractverlenging die Ajax niet wilde inwilligen en dat is hun goedrecht. net zoals het dan Kluivert zijn goedrecht is om verder te gaan kijken naar een club die die eisen wel wilde inwilligen

Kluivert wilde flink cashen, Ajax vond die salariseisen vervolgens veel te gortig en AS Roma wilde het wel aftikken. nou, toen heeft hij de stap gemaakt naar AS Roma om meer te verdienen net zoals De Ligt momenteel ook aan het kijken is waar hij het meeste kan verdienen.

dan kan je er de gunfactor bij halen wat eigenlijk helemaal geen rol hoort te spelen in een objectieve vergelijking, maar feit blijft dat beiden het financiele aspect heel erg belangrijk vinden dus dat het indirect volgens de maatstaven van veel mensen op dit forum geldwolven zijn

9 juli 2019 om 14:40

@japie. Ze hebben allebei hun recht om hun eigen carrière te kiezen. Ik snap alleen wel dat er anders wordt gekeken vanuit de supporters naar deze twee transfers. Maar dat heeft puur te maken met dat de een significant het niveau is ontgroeit en de ander net komt aanwaaien. Natuurlijk is er bij de laatste dan meer sceptici. Heeft naar mijn inziens niks te maken met gunfactor.

9 juli 2019 om 12:05

Als je een goeie relatie met je clubs wilt hebben moet je niet bij raiola zijn. Wil je financieel overal het maximale uithalen is er denk ik inderdaad geen betere...

9 juli 2019 om 12:06

@noldries: Omdat je zo tot de beste deal voor je client komt, zo moeilijk is t niet

9 juli 2019 om 12:25

Omdat Raiola op die manier elke keer het onderste uit de kan haalt voor zijn clienten en hemzelf. Net zoals met Zlatan destijds bij Ajax, toen hij naar Juve ging, even flink ruzie ging schoppen en voila Juve kan een speler goedkoop oppikken, speler extra tekengeld, zaakwaarnemers extra commisie en de verkopende club een vieze smaak in de mond.

9 juli 2019 om 12:41

Speedy, jij snapt het!

9 juli 2019 om 12:56

Dus eigenlijk doet hij gewoon zijn werk? Wellicht wat minder orthodox dan veel andere zaakwaarnemers, maar ik heb er nog nooit een speler over horen klagen.

9 juli 2019 om 13:02

@speedyafc

dan doet hij dus goed zijn werk. die clubs klagen maar willigen wel zijn eisen in. dan zijn die clubs toch zelf de reden dat Raiola zoveel macht heeft en weg komt met dit soort eisen? dan moet je als club ook niet zielig gaan zitten doen. clubs willen flink cashen en spelers willen flink cashen. ze hebben dus beiden dezelfde belangen en daar botst het. Raiola is slechts een bemiddelaar tussen beide partijen

9 juli 2019 om 13:17

@stefandefree

Spelers die geld belangrijk vinden hebben bij Raiola niets te klagen, hij haalt het onderste uit de kan. Alleen voor de verkopende clubs is erg het vervelend, die worden via de media bespeeld waardoor ze onder druk komen te staan. Dus kan ik me voorstellen dat Man United en Ajax nu even minder blij zijn met Raiola.

9 juli 2019 om 12:34

De meeste? Dat zijn slechts een enkeling van zijn cliënten.

9 juli 2019 om 13:03

@benzema

ga dat nou niet zeggen want dan hebben alle Raiola haters geen sterk argument meer

9 juli 2019 om 17:27

Op een enkeling na hebben bijna al zijn spelers gezeik..... waarom zou dat nu zijn?

9 juli 2019 om 12:43

Conflictmodel. Alleen voor de speler gaan en nooit voor gezamenlijke belang. Keerzijde is dat als er iets mis gaat met de speler, ze door de club vrijwel altijd uitgekotst worden. Balotelli en Pogba hebben geen credits meer, Zlatan is een clubhopper, Bouy en Kishna ga je nooit meer wat van horen in de (sub)top. Fans pruimen t ook niet, geen clubliefde of trouw, nada niente. Hebben ze wel paar euri’s extra, en hij helemaal. Fijn zo’n zaakwaarnemer.

9 juli 2019 om 12:44

Zijn spelers komen vaak op het nieuws omdat hij simpel weg de grootste sterren vertegenwoordigd. Die komen bij elk scheetje in het nieuws. Ook is Raiola ook de ster in zijn vak dus heel verwonderlijk is het niet.

9 juli 2019 om 12:55

Grootste sterren? Vind wel meevallen, Ronaldo, Messi, Neymar, Benzema, Hazard, Suarez en kan nog wel doorgaan zijn sterren, Heeft grote spelers idd maar niet alleen maar sterren

9 juli 2019 om 13:03

Balotelli zou ik ook scharen onder schijt aan alles. Maar dit is natuurlijk maar een klein onderdeel van zijn stal.

Over jongens als Blaise Matuidi, Marco Veratti, Bonaventura, Alphonse Areola, Luciano Narsingh, Manolas, ignazio Abate (op een paar verhuurseizoenen na hele carriere bij ac milan gebleven!) bijvoorbeeld om er maar een paar te noemen hoor je nooit wat

9 juli 2019 om 13:41

De meeste in zijn stal? Hij heeft veel meer in zijn stal dan die paar bekende voetballers. Ook vele minder bekende. Hoge bomen vangen nou eenmaal veel wind...

9 juli 2019 om 13:49

Clubs zijn over het algemeen niet blij met zaakwaarnemers die hun belangen niet behartigen en zeker niet als je zo invloedrijk bent als Raiola. Verder opent het deuren als je een zaakwaarnemer hebt die je naar meer kan brengen dan wat je eigenlijk op dat moment waard bent. Voor dat soort mogelijkheden gaat een speler wel dwarsliggen lijkt mij.

9 juli 2019 om 14:27

Dat is hoe die wereld in elkaar steekt. Dat is verre van normaal en zou ook niet goedgekeurd moeten worden. Dit probleem hoeft wat mij betreft niet alleen aan Raiola gelinkt te worden, maar hij zet wel een voorbeeld voor de hele branche.

Het hele prinicpe van zaakwaarnemers is in mijn opzicht ook volledig ontspoort. Waar het bedoeld was om scheve machtsverhoudingen gelijk te trekken, is het nu volledig verkeerd omgedraaid. Clubs hebben altijd het nakijken en moeten echt grof geld aan alles en iedereen betalen om wat kwaliteit in huis te halen. Zowel in de jeugd als bij de senioren en dit gaat allemaal over de rug van de supporters. Die blijven elk jaar maar weer betalen. Nu kun je zogenaamd 'against modern football' zijn, maar dat mag men de geliefde spelers van mij op afrekenen. Zij bepalen uiteindelijk wat er gebeurd.

Van mij mag de Fifa het helemaal kapot reguleren. Maximale percentages spelersbudget, maximaal aantal spelers op de loonlijst. Inkomsten van derden beperkten etc. Al het geld wat overblijft kan tenminste fatsoenlijk geinvesteerd worden in zaken als opleiding en ontwikkeling. Ik weet het, dit gaat nooit gebeuren. Simpelweg omdat zaakwaarnemers veel te veel invloed hebben bij de bonden.

9 juli 2019 om 14:36

Ach ik heb niet de illusie dat de shirtprijzen en stadionkaartjes op hetzelfde niveau blijven of verlaagd worden als de spelers en zaakwaarnemers minder gaan verdienen. De gewone man blijft toch wel betalen en als het niet naar de spelers/zaakwaarnemer gaat dan gaat het wel naar een andere partij.

9 juli 2019 om 14:44

Ja in dat geval zijn er zoveel partijen die iets fatsoenlijks met die bedragen kunnen doen. Op dit moment gaat het naar persoonlijke rijkdom. Rijkdom is prima, maar de inkomsten rijzen echt de pan uit en verdampen eigenlijk direct weer.

9 juli 2019 om 14:58

@silverhaze, met andere partij bedoel ik dus de al ongelooflijk rijke eigenaar die al rijker is dan zijn hele team + alle zaakwaarnemers. Dan zie ik liever dat het geld naar de hoofdrolspelers gaat, namelijk de spelers op het veld.

In Amerika zie je dat ook met de salarycap, die dient puur om de winst van de eigenaren te beschermen.

Raiola heeft gewoon gelijk, de club moet n duidelijk standpunt innemen

9 juli 2019 om 12:14

Die hebben ze al weken ingenomen, als Real of Juve 150mln neerlegt is Pogba voor 1 van hen.
United heeft al aangegeven dat er niks te onderhandelen is of om spelers te gebruiken om de prijs te drukken, 150mln en dat is het..
Duidelijk standpunt toch!
Raiola is dit ook bekent, vorige week riep hij zelf nog dat hij 150mln te veel vind, helaas voor hem en Pogba maar als Juve of Real niet met dit bedrag komt, blijft Pogba lekker teleurgesteld in manchester, kan iedereen zien hoe professioneel hij werkelijk is.

9 juli 2019 om 12:25

Inderdaad, maar nu zal Pogba wel zijn eigen transfer gaan forceren vermoed ik. Ik hoop dat hij een voorbeeld neemt aan hoe Hazard zich heeft gedragen voordat zijn transfer werkelijkheid werd.

9 juli 2019 om 12:26

Zlatan, Pogba, de Ligt en velen anderen, we zien elke keer hetzelfde patroon. Beneiuwd wanneer een club eens zijn rug recht en gewoon deze spelletjes negeert en voet bij stuk houdt.

Die dikke pizzabakker moet zelf even normaal doen. United eist gewoon keiharde euro’s en die kunnen zowel juve als real nu niet betalen. Dat is niet United zijn probleem of wel soms. United is toch geen liefdadigheids vereniging die zegt oh Pogba wil weg hier heb je m voor 100 miljoen

9 juli 2019 om 12:24

Inderdaad Soccerteam, Pogba heeft een contract en dat moet Raiola respecteren. Voor frictie zorgen en United in een benauwde onderhandelingspositie brengen, dat is pas niet netjes. Als Juve en Real niet genoeg willen betalen, houdt het op. Als Raiola zo begaan is met zijn client, kan hij wellicht van zijn eigen premie afzien? Hij zal vast weer 15/20 miljoen van de transfersom krijgen. Als hij die niet opeist, komt Real of Juve vast dichter bij de transfersom.

Als speler kan het toch niet juist voelen om zo'n zaakwaarnemer te hebben? Hij maakt goede deals, maar houdt toch echt vooral rekening met zichzelf. Dat mag hoor, maar ik zou er niks mee te maken willen hebben

9 juli 2019 om 12:25

100 miljoen euro voor Pogba is liefdadigheid? Komt anders aardig in de buurt van zijn marktwaarde. United wil hem niet kwijt en kan natuurlijk vragen wat ze willen, maar 100 miljoen euro voor Pogba is echt geen liefdadigheid.

9 juli 2019 om 12:36

Haha ze hebben voor 105 miljoen euro gekocht van jouw clubje alsof ze na 3 jaar zeggen hier heb je hem terug voor 100 miljoen. Droom lekker verder. Fijn dat jij dat zijn marktwaarde vind doe er 50 miljoen bij en United zal overstag gaan.

9 juli 2019 om 12:40

Klopt.... en sindsdien is de markt pas echt op hol geslaan

9 juli 2019 om 13:56

Je hoeft niet gefrustreerd te doen. Pogba is nu ook 3 jaar ouder en is niet veel beter geworden, dat zorgt ook niet voor een veel hogere marktwaarde. De transfermarkt is wel op hol geslagen dus vandaar dat Pogba toch iets is gestegen. Ik zeg er ook bij dat United mag vragen wat ze willen vragen voor Pogba en zeg ook nergens dat ik verwacht dat United Pogba voor een bedrag rond de 100 miljoen euro weg zou moeten doen. Echter is 150 miljoen euro voor Pogba teveel en dat zijn de grote clubs met elkaar eens.

9 juli 2019 om 14:22

Dan weten we iig zeker dat Pogba volgend jaar gewoon nog bij United zit als Juve en Real dat niet betalen. Hij heeft nog een 3 jarig contract dus United zal zich niet te druk maken.

9 juli 2019 om 12:34

Volgens mij gaat het artikel daar ook niet over. Raiola geeft aan dat United z’n speler wel wat meer mag verdedigen, omdat hij nog altijd speler van United is. Er wordt nergens gezegd dat United genoegen moet nemen met een bepaald bedrag.

9 juli 2019 om 12:41

Ja maar dat is wel de onderliggende bedoeling van Raiola! De frustratie druipt er vanaf.

9 juli 2019 om 12:43

Wat doet United verkeerd ten opzichte van Pogba dan? Ze maken iedere maand 15 miljoen over, gewoon hard werken en je mond houden en wachten tot een club het gevraagde bedrag op tafel wil leggen.

Ik ben Raiola wel een beetje zat! Er gaat geen transfer normaal, afspraken worden verbroken als het hem uitkomt, clubs moeten maar doen wat de speler wil en vooral Raiola moet aan elke transfer een sloot aan geld verdienen!

9 juli 2019 om 12:44

Ik denk met jou de meeste nederlanders. Het is een ontzettend nare vent.
Vergelijk de transfer van de Jong nu eens met de Ligt. Wat een verschil zeg. En ik denk dat de Jong ook niet op een houtje hoeft te bijten.

Iedereen roept maar dat die Raiola het beste voor de spelers is... nou ik vind van niet. Al die spelers (op een enkeling na) hebben trammelant en problemen bij hun club. Dat krijg je als je alleen maar naar het geld kijkt

9 juli 2019 om 13:01

Prima dat je hem zat ben, ma clubs zijn net zoke vieze handelaren als zaakwaarnemers. Clubs denken aan zichzelf en dat moeten spelers ook doen. Dat spelers raiola willen is absoluut begrijpelijk, ik had het zelfde gewild nu. Iemand die ervoor zorgt dat ik krijg wat ik eigenlijk hoor te verdienen. Want k weet dondersgoed dat mijn bedrijf aan zichzelf denkt wanneer we mijn contract bespreken. Niemand van jullie snapt dat want jullie hebben moeite jullie te verplaatsen en jullie zijn ‘supporters’ van die clubs.

9 juli 2019 om 13:37

Bpreal onzin. Zoals Robert hierboven al zegt, met de transfer van De Jong was er vergeleken met deze soap geen vuiltje aan de lucht. Raiola gooit gewoon een heel akkoord tussen Barca en Ajax de prullenbak, en vervolgens moet Ajax wel genoegen nemen met 25 mln minder volgens de beste man. Die 25 mln zal wel rechtstreeks in zijn zak en in de van De Ligt gaan. Pogba wil weg, wat gebeurt er, mijnheer gaat lopen mokken en de boel op scherp zetten. Die verdient een fucking vermogen bij Man U, ga daar gewoon voor werken en speel het netjes. Niet zo achterbaks.

Gaat Pogba ook een deel van zijn salaris terugbetalen als hij zo graag weg wil dan? Eén van de redenen dat hij zijn vorstelijke salaris verdient is omdat hij zo lang is vastgelegd, daar zit voor United waarde in. Hij ligt nog tot 2021 vast en United heeft een optie om dat contract met één jaar te verlengen.

Raiola begint met de dag eeger te worden. Wil Pogba weg voelt die zich te goed. Dan moeten de clubs maar de gevraagde bedrag neer tellen. Als ze dat niet kunnen betalen. Is het de probleem van de clubs en niet united. Maar ja, van mij mag die weg. En hoop echt dat united nooit meer spelers aantrekt van Raiola. Aan zo’n zaakwaarnemer heb je niks. Die clubs tegen elkaar laat opspelen. Leuk en aardig dat hij de maximale bedrag uithaalt voor zijn clienten. Maar er moet ook wel sprake zijn van passie en goedheid. Het is niet dat voetballers voor hongerloontje spelen. Pogba is zeer goed en geloof nog in zijn talent. Maar je moet een leider hebben. En daar heb je niks aan Pogba. Heb liever een hardwerkende speler die alles geeft. Aan de aanval van united was vorig jaar niet zoveel mis. Nog 1 a 2 aankopen erbij een sterke cb nog. En we zijn al op de goede weg.

Wat is die Raiola toch een kwal van een vent, continu stoken. Die arme Pogba toch 328k netto per week krijgen en lang niet altijd leveren. Nee het schofterig zoals Manu met hem omgaat. Respectloos... Stel je nu toch eens voor dat ie voor dat salaris gewoon zijn stinkende best deed, hard deed werken, zijn stempel deed drukken op de wedstrijd, dan kreeg hij vanzelf respect in plaats van erom te moeten vragen. Als de topclubs toch gewoon zouden weigeren zaken met die vent te doen, dan was het zo over. Een cordon sanitaire.

Pogba weet als geen ander wat socialemedia voor invloed kunnen hebben daar maak hij zelf net als vele andere profvoetballers volop gebruik van. Als je dat weet weet je ook dat negatieve aandacht net als positieve wel weer overwaait.
Mochten er clubs zijn die Pogba willen aantrekken weten ze dat ze heel diep in de buidel moeten tasten. Het lijkt me sterk dat Man United Pogba voor een appel en een ei laat vertrekken. Pogba heeft wensen Raiola heeft wensen en zo heeft Man United ook z'n wensen.

" Mino Raiola is het zat en haalt uit: ‘hij heeft niets verkeerds gedaan’ "

Dat is het probleem ook niet met Pogba. Dat is dat hij te weinig goeds heeft gedaan voor het geld dat hij heeft gekost.

Raiola krijgt een flinke bonus vd familie Agneli wanneer Raiola CR7, de Ligt en Pogba samenbrengt. In Italië staan de kranten vol met teksten als “maffiageld”, “vendetta”, “dranghetta” and so on. De economie draait slecht, helft vd jeugd is werkloos en overal zitten louche zaakwaarnemers , premiers of malafide families aan de top. Berlusconi bij Milan, Laurentis bij Napoli, Agnelis bij Juve en Genua, Indiërs bij Inter..... hoezo Seria A een mooie competitie? Geef mij maar de Buli of Eredivisie.

9 juli 2019 om 13:12

Lijkt me prima boost voor de economie dan! Pogba en Ronaldo zullen vast hordes toeristen uit oa China trekken, dan zitten die stadions ook weer lekker vol. Goed voor hotels en horeca. Daarnaast hebben ze ook vast minimaal 15 man aan personeel per speler nodig dus weer wat werkloze Italianen van de straat.

9 juli 2019 om 13:54

Het lijkt me enorm sterk dat er ook maar tien Chinezen zijn die vakantiedagen opnemen om vanuit China naar Turijn te vliegen zodat ze Pogba een keertje live aan het werk kunnen zien.

9 juli 2019 om 14:10

Chinezen zitten en gaan overal heen. Als Juventus straks een echt topteam vol sterren als Ronaldo en Pogba heeft gaan die Chinezen ipv Manchester naar Turijn ja.

Maar niet alleen Chinezen, ook Amerikanen bv, die zijn ook altijd erg gericht op sterren

Die patser moet zich niet bemoeien met wat Manchester United de marktwaarde voor Pogba vindt. Dat maakt het bestuur van United zelf wel uit.
Zowel Raiola als Pogba vonden de door United betaalde transfersom toen hij naar Manchester kwam ook geen probleem. Prima. Daar is wel een meerjarig contract voor getekend door zowel United als Pogba. Als Pogba dan zo nodig elders weer een nieuw contract wil tekenen heeft hij noch zijn zaakwaarnemer te vertellen tegen welk bedrag United daar mee akkoord gaat. Die sukkels denken dat United dat met tientallen miljoenen verlies wil doen. Dan ben je niet een beetje dom, maar heel erg.

Het zou me niks verbazen als Raiola tegen Berghuis gewoon gezegd heeft van 'joh teken maar gewoon bij, want ik heb het momenteel te druk om ook nog voor jou een transfer naar PSV te forceren'. Hoe kan die man dat allemaal combineren? Ook Balotelli zit momenteel zonder club en gaat uit verveling maar mensen betalen om met hun scooter de zee in te rijden.
Ik ben benieuwd of Pogba zal vertrekken. De enige club waar ik nu aan moet denken is Psg. Die zullen na het vertrek van Neymar zeker een nieuwe naam van formaat willen aantrekken. Daarnaast is hij ook nog eens een Frans international.

9 juli 2019 om 13:20

Lol Mino is niet zo rijk geworden door te zeggen dat ie te druk is. Hij heeft al 3 transfers afgerond. Manolas naar Napoli, Narsingh naar Feyenoord, Bakker naar Psg.

Wanneer er een contract wordt afgesloten heb je niet enkel rechten maar ook plichten. Een contract is een bezegeling van een samenwerking..... Het id niet omdat de enen partij plots denkt dat het gras groener is elders.... Dat de andere partij plots moet zwichtten..... Compleet verkeerde interpretatie van Riola, deze kijkt immers enkel naar zijn eigen portefeuille en al de test moet wijken .... Zo werkt het niet echter.

Wederom wordt Raiola hier afgezeken op dit forum, maar aan het einde van de dag verstaat die man zijn vak.

Hij is er enkel en alleen om de belangen te behartigen van zijn klanten en dat doet ie altijd met verve. Hij was in staat om Assaidi van SC Heerenveen naar Liverpool te brengen met een riant salaris. Ik geloof nog zelfs dat Raiola iemand een rolstoel een profcontract kan bezorgen tegen een goed salaris.

Daar gaat het om. Hij wilt dat zijn klanten zo goed mogelijk verdienen en natuurlijk, daar verdient hij zelf ook aan, maar dat is hoe het werkt. Als je kijkt naar wie zijn klanten zijn, begrijp je dat hij zijn vak verstaat.

In die zin; geen slecht woord. Hij brengt je naar waar jij naartoe wilt, voor het geld dat jij wilt en een beetje meer.

9 juli 2019 om 14:21

Daarnaast is het niet meer dan logisch dat hij torenhoge commissies ontvangt, hij hoort bij de Messi's en Ronaldo's van de zaakwaarnemers. Messi en Ronaldo pakken die miljoenen door heel goed te voetballen, Raiola doet dat door de beste deals voor zijn clienten te regelen.

We horen altijd wat Raiola doet en zegt, maar ik weet bijna zeker dat de clubs het ook niet altijd even netjes spelen. Dat Raiola De Ligt of Pogba of wie dan ook beinvloedt vind ik echt onzin. Iedereen kent de beste man toch? Iedereen weet wat voor persoon hij is, dat hij tot het uiterste gaat in contractonderhandelingen, dat hij niet mediaschuw is enz. Dus als een speler kiest voor hem als zaakwaarnemer weten ze toch al wat ze gaan krijgen? Die arme De Ligt wordt gestuurd door die kleine engerd, oh wat erg. Nee, De Ligt is geen domme jongen en hij weet zelf waar die aan begon toen hij met Raiola in zee ging en misschien is hij helemaal niet de ideale schoonzoon waar velen op hopen maar gewoon een zakenman die financieel het maximale eruit probeert te slepen.

Tsja Raiola, wat moet je over deze man nog zeggen. Ik zou als club nooit zaken met dat soort mensen willen doen. Draait alleen maar om de meest lucratieve deal, voor hem en voor de speler. Ik zou wel eens een lijstje willen van de spelers die niet zijn geslaagd bij de clubs waar hij ze heen gebracht heeft. Ik denk dat je dan echt schrikt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Liverpool6739
4.Chelsea409
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
O. SolskjærAanvaller
David de GeaKeeper240
M. RashfordAanvaller2214
L. GrantKeeper00
S. RomeroKeeper00
E. BaillyVerdediger00
D. BernardVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

455 fans
Middenvelder, 26 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Manchester United 7 0 0 0
2018/2019 Manchester United 35 13 6 0
2017/2018 Manchester United 27 6 5 1
2016/2017 Manchester United 30 5 7 0
2016/2017 Juventus 0 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Raiola bespreekt toekomst Pogba en gaat in op ‘olifant in de kamer’

Mino Raiola weet niet waar de toekomst van Paul Pogba ligt. De zaakwaarnemer heeft zich in gesprek met Sky Sports uitgelaten over de Frans international en vindt dat de middenvelder eerst...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 28 januari
PSV wil nooit meer samenwerken met Paco Casal, de zaakwaarnemer van de door Cagliari begeerde Gastón Pereiro. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren