Update: Neymar meldt zich week later dan gepland bij Paris Saint-Germain

Maandag, 15 juli 2019 om

Neymar heeft zich de woede van Paris Saint-Germain op de hals gehaald. De Braziliaanse superster werd maandag voor het eerst na de zomerstop verwacht op het trainingscomplex van de Franse grootmacht, maar schitterde uiteindelijk door afwezigheid. PSG heeft in een officieel statement aangekondigd maatregelen te zullen nemen.

Maandag begonnen de meeste spelers van PSG aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en ook Neymar werd door de Franse club verwacht op het trainingsveld. Van de Braziliaanse aanvaller was echter geen enkel spoor te bekennen, tot grote teleurstelling van PSG. "PSG kan bevestigen dat Neymar vandaag niet aanwezig was op de juiste plek en op de juiste tijd, zonder toestemming vooraf van de club. PSG betreurt de situatie en zal gepaste maatregelen nemen", schrijft men op de clubsite

De afwezigheid van Neymar mag nauwelijks een verrassing heten, daar de vedette zondagavond nog in Rio de Janeiro was om de Copa América-finale tussen Brazilië en Peru te bekijken. Neymar moest de Copa América zelf aan zich voorbij laten gaan vanwege een blessure, maar moedigde zijn teamgenoten gedurende het toernooi fanatiek aan.

Diverse internationale media speculeren dat Neymar met zijn wegblijven mogelijk een transfer probeert te forceren. De 27-jarige flankspeler wordt immers al maandenlang in verband gebracht met een vertrek uit Parijs. Neymar zelf zou wel heil zien in een terugkeer naar Barcelona, dat de Braziliaan twee jaar geleden voor 222 miljoen euro zag vertrekken naar PSG.

Update 15 juli 11.10 uur - Neymar meldt zich week later dan gepland bij Paris Saint-Germain
Neymar heeft zich maandagochtend op de burelen van Paris Saint-Germain gemeld, zo berichten verschillende Franse media. De Braziliaan werd eigenlijk een week geleden al in de Franse hoofdstad verwacht, maar liet toen tot grote frustratie van zijn werkgever verstek gaan. PSG liet daarna weten maatregelen te zullen treffen tegen zijn sterspeler, al is het nog niet duidelijk welke sanctie Neymar precies opgelegd krijgt. Technisch directeur Leonardo liet onlangs al wel doorschemeren dat er valt te praten over een vertrek van de dribbelaar als er een goed bod op tafel komt.Gerelateerd

Meer sportnieuws

134 reacties (laatste reactie door theo uphus)

Dagsalaris inleveren ofzo iets. Keiharde maatregelen durven ze natuurlijk nooit te nemen tegen de sterspeler. Dagje ergens een cursus gaan geven kan ook nog.

8 juli 2019 om 19:33

Hahah startsalaris. Denk dat ie dan zelf 2 maanden niet komt als dat de straf is

8 juli 2019 om 19:37

Man man man, walchelijk gewoon. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat Barcelona hier misschien wel een kwalijke rol in speelt. Neymar en Griezmann, allebei in de belangstelling van Barca, weigeren beiden te trainen. Voorheen deden Coutinho en Dembele hetzelfde, kozen beiden ook voor Barca. Icardi en Pogba willen ook graag vertrekken. Trainen wel gewoon. Waarom? Staan niet in de belangstelling van Barcelona. Ik geloof eerlijk gezegd niet in zoveel toeval...

8 juli 2019 om 19:40

Precies wat ik ook dacht. Zal niet de eerste keer zijn van Barcelona.

8 juli 2019 om 19:51

Ach sinds ik kind ben lees ik ieder jaar over Brazilianen die hun vakantie een paar dagen of zelfs weekjes uitrekken. Is haast cultureel erfgoed .. Zou ik niet teveel complot achter zoeken.

8 juli 2019 om 19:54

De Ligt staat ook op het veld vandaag, moet je nagaan of hij dat zou doen als het Barca ipv Juve was

8 juli 2019 om 20:12

En als 1 van de 2, of beide toch niet naar Barca gaan, zal je dan wel weer gaan geloven in toeval?

8 juli 2019 om 21:02

Tuurlijk joh. Zonder enig bewijs geef jij barca de schuld van het wangedrag van neymar. Lachwekkende reactie dit

8 juli 2019 om 21:02

Ik geloof dit niet. Volgens eerdere berichten zou Neymar zijn Brazilië de gehele Copa ondersteunen, de rest van de Copa selectie zal nu toch ook nog wel een weekje vakantie krijgen ?

8 juli 2019 om 21:09

Dan kan het ook zo zijn dat het de speler en club niet is gelukt om een transfer te forzeren. Ik vind het wel zo netjes als Neymar gewoon had gemeld zaterdag aan zijn club dat hij een dagje later komt vanwege de finale.

8 juli 2019 om 21:33

Ik beweer het dan ook niet met zekerheid. Ik vind het wel vreemd dat Dembele, Coutinho, Griezmann en Neymar allemaal hetzelfde trucje uitvoeren en dat er met al deze spelers een link naar Barcelona valt te leggen. Jij mag dat lachwekkend, ik vind het lachwekkend dat jij met zekerheid durft te beweren dat bovenstaande zeker niet het geval is.

8 juli 2019 om 21:43

Jij doet een aanname uit droge lucht en je vindt het lachwekkend dat ik jou reactie lachwekkend vindt. Oke!. top dit.

Het is niet de eerste keer dat neymar wangedrag vertoont bij barca of bij PSG dus dat jij dit puur op barca durft te gooien vind ik vrij knap

8 juli 2019 om 21:47

@marcoverratti, tja kijk van dat rijtje hoe Neymar destijds is vertrokken. Dembele heeft deze shit overigens al eerder uitgehaald met Rennes destijds om naar dortmund te kunnen vertrekken. Ik zie eerder een patroon bij Dembele.

8 juli 2019 om 21:54

Het is toch geen aanname uit droge lucht als hij meerdere voorbeelden kan noemen? Je reageert hier net alsof hij enkel neymar heeft vernoemd als voorbeeld. Of het waar is zullen we waarschijnlijk nooit weten maar ik vind het toch ook opvallend.

8 juli 2019 om 22:16

Wist je dat courtois, bale en modric hetzelfde deden om naar madrid te gaan? Wist je dat tientallen spelers dit gedaan hebben om naar verschillende grote clubs te gaan? Selectief geheugen waarschijnlijk....

8 juli 2019 om 22:20

Is hetzelfde met het gehuilebalk van mensen over barca - chelsea van 100 jaar geleden, waar barca trouwens minstens evenveel benadeeld was, maar dan knijpen we ff een oogje dicht.
In de tussentijd zijn honderden clubs geholpen door scheidsrechters, op verschillende schandalige manieren. Maar we praten alleen over 2 of 3 wedstrijden van Barca.

9 juli 2019 om 07:49

Nee dat wist ik niet. Barcelona interesseert me ook geen zier eigenlijk. Ik volg op dit moment gewoon het nieuws, en kan dan niet anders dan denken aan een scenario dat Barcelona daar wel eens een rol in kan spelen. Als het daarnaast klopt dat Madrid dit ook heeft gedaan, dat maakt het van Barcelona toch niet minder sjiek?

9 juli 2019 om 07:52

@bf1994. Ik gooi dit helemaal niet ‘puur’ op Barca. Sterker nog, ik geef aan dat ik denk dat Barcelona mogelijk een kwalijke rol speelt in deze kwestie. Speciaal voor jou wil ik hierbij nogmaals de woorden ‘mogelijk’ en ‘rol’ benadrukken.

15 juli 2019 om 11:44

Niks mis mee! Hij is ongelukkig daar en wil graag weg. Zo’n situatie moet je hem gewoon van de hand doen. Hij heeft niet gebracht wat er verwacht werd daar en hij kan zich niet groter gedragen dan de club. Zijn mentaliteit valt over te discussiëren maar het mag gezegd worden dat alles wat Neymar doet onder een vergroot glas gelegd word. Uiteindelijk hoop ik dat zijn plezier in het spelletje overwint

15 juli 2019 om 12:00

Het is niet eventjes zomaar iemand van de hand doen. Je hebt het over iemand die 300 miljoen euro gekost heeft en PSG daarvoor weinig heeft terug gegeven.

Al dit gedoe is alleen maar om de prijs te drukken. Laat terugkomen, verhalen in de pers dat de overwinning met Barcelona op PSG destijds zo geweldig was, noem maar op.

Ik moet maar zien of clubs bereid zijn dergelijke bedragen uit te geven. Bij Barcelona is ineens ook veel gedoe omtrent Couthino. Zijn zaakwaarnemer klaagt dat ze het gevoel hebben dat Barcelona hem in een deal met PSG wil betrekken. Terwijl ze de zaakwaarnemer vertellen dat Couthino niet weg mag, dus geen andere clubs waarmee gesproken wordt.

8 juli 2019 om 19:48

Volledige loonstop. Geen arbeid, geen loon!

8 juli 2019 om 20:11

Weet niet echt waarom mensen zo over Neymar heenvallen.

Het is PSG in de eerste instantie die zich opstelde als een grootmacht met onbeperkte financiële middelen. Zo trokken ze Neymar aan. Is het dan zo raar dat spelers dan ook complete lak en disrespect tonen na verloop van tijd? We weten allemaal dat Neymar niet in Frankrijk speelt omdat hij die competitie van enige waarde vindt. Of dacht die eigenaar dat hij met al dat geld ook Neymars ziel kon kopen? Ze hebben zelf deze situatie gecreëerd.

Stel dat iemand jou aan de haak wil slaan met geld Maradungatje, dan moet diegene toch ook niet verbaasd raken dat er uiteindelijk weinig sprake van liefde en respect is?

PSG heeft het zelf veroorzaakt. Nu mogen ze op de blaren zitten. Dan maar jezelf niet neerzetten als de grootste sugardaddy in de voetbalwereld.

Trek die hele PSG maar leeg Neymar. Ik steun je.

8 juli 2019 om 20:52

Wat een vreemde redenering. Hoe moet een werkgever iemand dan werven ? Door hem het hof te maken?

8 juli 2019 om 21:03

Nee is helemaal geen vreemde redenering. Je trekt werknemers aan omdat je juist meer te bieden hebt dan een financieel plaatje alleen. Je hoort kwaliteiten aan te bieden in de eerste plaats, een plek waarin die werknemers zich goed voelen, waar ze kunnen groeien en presteren. Daarom houd ik van clubs als Ajax, Barca en zelfs ook van jouw Madrid. Ze bieden unieke kwaliteiten die je niet zo gauw bij andere clubs kunt vinden.

PSG integendeel bood geld, heel veel geld, gestoord veel geld en zelfs hotels. Ja als je een voetballer met zo'n plaatje binnenhaalt, hoelang denkje dat het duurt dat hij zich zal gaan vervelen en zich zo ook zal opstellen? Het enige wat je Neymar kunt verwijten is dat hij zich niet professioneel opstelt. Maar goed, als je eenmaal uitgekeken bent op het geld, waar moet je het dan vandaan halen om je nog professioneel op te stellen? Want PSG biedt niets anders.

Die Parijzenaren moeten maar leren van hun eigen fouten.

8 juli 2019 om 21:12

Wat een raar verhaal man! We werken toch allemaal voor het geld.

8 juli 2019 om 21:17

@timmy6161 je schetst het veel te zwart-wit. Wie zegt dat je werknemers (of vrouwen wat dat betreft) meer moet bieden dan een financieel plaatje? Sommige vallen inderdaad op gevoel/groei, een totaalplaatje e.d... maar er zijn ook die vallen op macht of op geld, of ze willen belangrijk gevonden worden.

Dat is niet erg,, maar dan moet je niet halverwege je relatie er zelf achterkomen dat je toch niet op geld of macht valt. Want je bent een commitment aangegaan en sterker nog, je bent die commitment aangegaan vanuit je eigen persoonlijke / oppervlakkige redenen.. It takes two to tango

8 juli 2019 om 21:17

Ik ken je achtergrond niet Niels, maar als je gestudeerd hebt aan een business school dan leer je dat geld alleen geen driver is. Doe je alsof dat wel zo is, dan krijg je altijd na een tijdje ongelukkige werknemers of nog erger: werknemers met complete maling. In het geval van voetballers is dit niet zoveel anders.

Jouw gebrek aan kennis maakt mijn verhaal niet vreemd.

8 juli 2019 om 21:20

Slureeh

Dat zegt de academische literatuur. En ook een aantal CEOs waarmee ik mocht praten.

Uitsluitend geld bieden houdt nooit stand. Het is verleidelijk, zeker. Iedereen trapt er wel in. Maar het houdt geen stand. Neymars gedrag is begrijpelijk en in de hand gewerkt door het slechte management van de Parijzenaren.

Ik raad jullie dan nooit aan om te gaan ondernemen. Dat wordt 3x niks met jullie.

8 juli 2019 om 21:56

@timmy6161, dat is echt van dat typische hollandse gelul. Voor veel Nederlanders geldt dat trouwens ook maar voor veel andere bevolkingsgroepen ook niet. Ben vroeger een tijdje teamleider geweest bij een callcenter. Er zijn hele groepen die zwaar gemotiveerd werden door het geld. Nederlanders haakten vaak snel af maar Marokkanen bv die hielden het rustig lange tijd vol. Gemotiveerd door puur geld, al die bonussen.

8 juli 2019 om 22:01

Primetime

Ja en hoelang hield dat stand? Hebben ze langer dan een jaar of 5 daar gewerkt? Want tsja, als het toch maar typisch Hollandse gelul is, dan zijn ze daar waarschijnlijk heel hun leven gebleven. Al die bonussen he...

Er is zoveel onderzoek gedaan hiernaar, de academische literatuur staat er vol van. Dit kan je niet even bestempelen als typische Hollandse gelul. Dat werkt zo niet.

8 juli 2019 om 22:51

Nee want hoewel callcenter beter verdient dan veel andere bijbaantjes, een baan als accountmanager verdient nog meer en nog grotere bonussen. Degene die vertrokken die konden iets krijgen met meer uren/betere verdiensten. Of ze waren simpelweg niet goed genoeg. De opmerking dat het zo geestdodend werk was heb ik eigenlijk alleen van Nederlanders gehoord.

Geld en status, dat is het enige wat mij interesseert. Ik weet dat voor een groot deel van mijn kring hetzelfde geldt. Niet voor niets studeren/studeerden we bijna allemaal iets zoals geneeskunde, Commerciele Economie, bedrijfskunde of rechten. Tuurlijk weet ik dat ik mij in een bepaalde bubbel begeef. Alleen beweer ik niet zo stelling dat niemand of iedereen daar gelukkig van wordt. Ik geloof echt niet dat er in onderzoeken gesproken wordt over nooit etc. Hoogst over de meerderheid.

8 juli 2019 om 22:58

Ik wil geen discussie aangaan met de literatuur en wetenschappelijke basis die er ligt voor werkgevers die enkel geld kunnen bieden Je gaat wel aan een gigantisch punt voorbij; jij hebt geen flauw benul wat PSG als werkgever biedt. Wij hebben geen enkele inkijk in welke voorwaarden er verder zijn en welke behandeling Neymar krijgt als werknemer. Ik vind het maar raar dat je op basis van een eigen aanname dit oordeel velt.

8 juli 2019 om 23:30

Primetime

In onderzoeken wordt er gesproken van significantie.

Sempros

Ik kan een heel opstel schrijven over het beleid van PSG, de appeal, de krachten, de minpunten, de geografische ligging en hoe dit spelers beïnvloedt in het aantrekken van, hoogte van de salaris en de lengte van hun verblijf.

Kan de link voor je leggen welke benadering het beste werkt in combinatie speler-continent.

Kan dan ook netjes voor je afleiden dat andere Europese clubs zoals Barca en Real, significant geen hoge salaris hoeven neer te leggen in verhouding met andere Europese (groot)machten om iemand binnen te halen. Kan dan ook netjes voor je afleiden waarom de geruchten dat Neymar content zou zijn met een forse salarisverlaging mits hij naar Barca gaat zeer aannemelijk is.

Sterker nog: kan je mijn scriptie gewoon geven. Ik lul geen onzin. Daarvoor heb ik net iets te lang onderzoek gedaan.

9 juli 2019 om 00:24

Prima, dan wil ik je in dit geval graag feliciteren met het feit dat je de enige persoon in deze discussie bent die wel inhoudelijk verstand van zaken hebt. Wil ik je vervolgens er wel op wijzen dat mensen nog altijd verantwoordelijk zijn voor hun eigen gedrag. Als het allemaal zo zielig is voor Neymar had hij maar twee keer na moeten denken en niet moeten tekenen.

9 juli 2019 om 00:59

Wat nu weer Niels?

Je kan het simplificeren en alleen focussen op Neymar en dan kom je nog op een soortgelijke conclusie neer.

Alle signalen rondom hem geven aan dat hij weg wil bij PSG. Denk hierbij aan de uitlatingen van de voorzitter en het gedrag van Neymar zelf. PSG is de enige club die hem meer geld zal opleveren dan welke club ook. En toch lijkt het erop dat hij weg wil. Is geld dan een motivatie die absoluut is en stand houdt? Lijkt me niet.

Er wordt dan ook gezegd in onderzoeken dat mensen die uitsluitend geldgeorienteerd handelen, sneller verzadigd raken. Dit geldt ook voor werknemers die met bizarre aanbiedingen verleid worden door werkgevers, wat dus het geval is met Neymar. Er was dan ook geen kwalitatief plaatje, dat zou betekenen bij Barca blijven. Er was enkel een kwantitatief plaatje: gestoord veel geld.

Daarom leg ik de schuld bij PSG en niet bij Neymar. Wat Neymar doet is menselijk: Lok je iemand met uitsluitend geld, niet van opkijken dat diegene na een jaar of 2 al verzadigd is geraakt, het voor gezien houdt en zijn uitweg zal forceren. Een slimme voorzitter kon dit makkelijk voorspellen. Maar goed, wellicht sloeg zijn hoofd ook op hol destijds: het is en blijft wel Neymar.

Kans zit erin dat Mbappe de volgende soap wordt.

9 juli 2019 om 20:51

Timmy6161, het is je vergeven, het was erg laat gister.

Ik reageerde niet omdat ik het niet met je eens bent met betrekking tot motivatie. Ik ken de literatuur, ik ken de praktijk. Je moet (over het algemeen) meer bieden dan geld. Over het algemeen omdat dit niet (en nooit) voor 100 van de bevolking zal gelden, maar inderdaad, er zijn significant meer mensen die geld als een sub-driver hebben en andere main-drivers.

Mijn antwoord ging echter over, waar mensen op vallen en waardoor mensen worden binnengehaald, de eerste reactie onder jouw bericht gaat ook over mensen binnenhalen / werven en dan is een financieel plaatje in verhouding veel belangrijker.. sterker nog, dit geef je zelf even later ook aan! Je zit het vervolgens zelf zo te draaien dat het daarna ineens over motivatie ipv aanname-beleid gaat...

Wat ik zeg, je gaat een relatie van 3/4/5 jaar aan op basis van geld, wat prima is, maar als je halverwege de relatie erachter komt dat je andere dingen toch ook belangrijk vind, ben je gewoon door je eigen hebzucht verblind en dacht je korte termijn winst en had je daar beter over moeten nadenken. Menselijk?.. tuurlijk, absoluut, 100, maar dat betekent niet dat je niet even lekker op de blaren mag zitten en er niet mede-schuldig aan bent.

Alsof de De Ligt soap nog niet genoeg was, kan dit er ook wel bij.

8 juli 2019 om 19:21

Je moet griezmann ook niet vergeten joh, ook nog eens zelfde verhaal als neymar nu.

8 juli 2019 om 20:27

De ligt soap is nog erger, Neymar is pas de laatste tijd echt in het nieuws maar de ligt.. pffff die soap ben ik echt helemaal zat. En griezmann kan er ook bij.

Wat een kerel toch ook, zo jammer want hij kan geweldig voetballen. Geld maakt mensen gek, kijk ook naar Dembele.

8 juli 2019 om 19:23

Wat is dit voor belachelijke vergelijken? Dat dembele 2 a 3 keer te laat kwam is een ander verhaal dan niet komen opdagen voor een normale training.

8 juli 2019 om 19:34

Dembele kwam bij Dortmund niet opdagen, zodat ie een transfer kon forceren.

8 juli 2019 om 19:35

Ik vergelijk ze omdat ze beide niet 100% voor voetballen gaan, is toch niet zo belachelijk?

8 juli 2019 om 22:11

Haha meen je dat? Dembele is al een week eerder begonnen met trainen om zo goed mogelijk te kunnen beginnen.

8 juli 2019 om 19:28

Dembele is gewoon een ander verhaal, die was nachtenlang Fortnite aan het spelen en heeft dus een legitieme reden.

8 juli 2019 om 19:37

Ik snap dat een gameverslaving serieus genomen moet worden, maar om het direct een legitieme reden te noemen om 3x te laat te mogen komen, terwijl je 8 miljoen per jaar opstrijkt, vind ik wel wat ver gaan.

8 juli 2019 om 19:39

Sarcasme

8 juli 2019 om 19:43

@Vlerk00 dat meen je niet

8 juli 2019 om 20:03

Nee

Neymar gaat straks de alom geprezen Adriano achterna.

8 juli 2019 om 19:26

Adriano zou ik niet willen zeggen, dat is een triest verhaal, eerder de vroeg uitgebluste Ronaldinho..

8 juli 2019 om 19:33

Inderdaad, bij Adriano speelde er veel meer dan menig mensen weten...

Maar verwacht eigenlijk niet veel geks bij Neymar, zijn elftal heeft copa gewonnen gisteren.. kan je wel verwachten dat die nog gewoon aan het feesten was, en van Brasil naar France is ook niet een reis van 1-2 uur.

8 juli 2019 om 19:38

In het verleden is helaas al vaker gebleken dat het voor Brazilianen vaak een stuk lastiger blijkt te zijn om hun gehele carrière op top niveau te presteren...

8 juli 2019 om 20:09

Of om op tijd terug te keren bij hun club. Die voorbeelden zijn ook bijna eindeloos.

Die jongen stopt straks al gewoon op zn 30e met betaald voetbal met deze instelling.

8 juli 2019 om 19:58

Met Mitchel Bakker hebben ze zijn opvolger al in huis

Ik lach altijd om dit soort statements. Puur voor de bühne.

8 juli 2019 om 19:42

Toch zal het mij niet verbazen als de eigenaar neymar hard straft. De eigenaar zal zich ook in zn hemd gezet voelen door neymar en een Miljardair die ook je werkgever is en je kan straffen..... het zal mij niet verbazen.

Barca moet hier toch ook niet meer aan willen beginnen. Kijk alleen al hoe die is weggegaan en hoe hij zich gedraagt. Barca was ooit de club van klasse en ik hoop dus dat ze hier niet aan beginnen. Al zou het me niks verbazen met zon vreemd en rot bestuur en een laffe trainer..

8 juli 2019 om 19:21

Ach dit soort zaken gebeurd regelmatig. Niet netjes maar ook niets byzonders. Als hij weer naar Barca gaat zal het me niet verbazen dat hij daar jaren blijft en de absolute sterspeler wordt en blijft.. Afwachten want het blijft een Braziliaan..

8 juli 2019 om 19:27

Je vindt dit dus normaal? Zonder af te melden niet op je werk komen, terwijl je zelfs een voorbeeld hoort te zijn met dat niveau? In mijn ogen absoluut niet normaal en dus wel bijzonder.

8 juli 2019 om 19:38

Het woord normaal heb ik niet genoemd.

8 juli 2019 om 19:38

Dit is ook niet het enige wat speelt rondom de persoon Neymar he. Niet bijzonders nee dat zegt genoeg over de kapotte status voetbal en het diva gedrag van de spelers..

8 juli 2019 om 19:38

*van het voetbal

8 juli 2019 om 20:50

Als iets niet bijzonder is geef je aan dat het niks nieuws is, of niet apart is. Je geeft dus weldegelijk aan dat het “normaal” is.

8 juli 2019 om 19:26

Die Neymar verveelt zich rot in de Ligue 1. Daarnaast heeft Neymar ook wel door dat PSG niet echt hard durf op te treden tegen hem. Bij Barça zal dat heel anders zijn denk ik.

8 juli 2019 om 22:24

Ik denk dat PSG hem makkelijker kan bestraffen dan een Barcelona. Verder doet het er helemaal niet toe of hij zich rot verveelt of niet. Die jongen neemt het niet zo nauw met de fatsoensnormen en dat word niet z'n hele carriere maar geaccepteerd.

8 juli 2019 om 21:38

Barca is toch ook met Suarez in zee gegaan? Kan iemand als Neymar er ook nog wel bij.

8 juli 2019 om 21:46

Je zegt net alsof het moordenaars en dieven zijn.
Suarez heeft goed uitgepakt voor barca.
Hij is nu wel over de hill en het wordt tijd dat hij vervangen wordt

8 juli 2019 om 22:26

Ik denk dat men heel anders praat over moordenaars en dieven. Verder is Suarez alleen vreselijk irritant binnen het veld, Neymar schijnbaar zowel erbinnen als erbuiten.

zoveel geld verdienen en dan dit soort Fratsen! schandalig.

Blijkbaar was psg toch een domme keuze, vraag ke af wat psg nu gaat doen, hem verkopen of hem banken en aan zn contractje houden

Dit gaat nog een lange zomer worden met allemaal geruchten. Eind van het seizoen speelt hij in Parijs met Mbappe. Psg heeft geen keus en kan hem moeilijk straffen. Financieel gezien zou het een enorme klap zijn mocht hij op de bank belanden, maar aan de andere kant heeft Psg geen geld nodig. Wel goed voor de ffp.

Die jongen het gister de copa america gewonnen, moet nog gehuldigd worden etc. Op zich snap ik wel waarom die er vandaag nog niet was....

8 juli 2019 om 19:29

Haha hij was geblesseerd hé. Dat weet je wel hé

8 juli 2019 om 19:50

Dat weet ik ja, maar hij was toch onderdeel van de selectie. Ookal heeft hij niet gespeeld, is normaal toch ook de aanvoerder vgm?

8 juli 2019 om 20:45

Hij was niet deel van de selectie, die blessure was al voor het toernooi, dat is het m nou juist.

Ik zou er als PSG niet zo moeilijk over doen trouwens, waarom de boel zo opblazen. Die paar dagen trainen boeien toch niet zo, en PSG heeft een hele lading Brazilianen en Argentijnen die tegelijk van de Copa naar huis moeten komen.

8 juli 2019 om 19:31

Als een medewerker van mij een feestje heeft gehad en niet op het werk verscheen of zelfs geen contact had gelegd van hoe of wat dan volgt er ook een 'probleem'.

8 juli 2019 om 19:51

Top

8 juli 2019 om 19:37

Hij heeft niet mee gedaan!! Als je mee doet in een discussie zorg dan op zijn minst dat je op de hoogte bent :-)

8 juli 2019 om 19:51

Ik ben op de hoogte, hij raakte voor het toernooi geblesseerd!

8 juli 2019 om 20:05

En hij is normaal gesproken aanvoerder van het team. Toch logisch dat hij bij de huldiging er bij wil zijn. Ik vind dit eerder kinderachtig van PSG. Laat die jongen gewoon als officiële aanvoerder met de huldeging zijn kom hij daarna niet dan mogen ze zeiken.

8 juli 2019 om 20:10

Nee niet logisch. Die man staat onder contract bij psg, zit niet in de selectie van Brazilië. Als hij heel graag had willen blijven dan bel je even op, dan doe je dat netjes,desnoods via je zaakwaarnemer, maar niet op komen dagen, terwijl je als geblesseerde contract speler van psg een vorstelijk salaris ontvangt. Dat is gewoon zwacjt gezegd niet netjes en is eigenlijk beschamend voor het voorbeeld wat die gasten (als het hun uitkomt) willen zijn..

8 juli 2019 om 22:04

Ja maar als die Neymar niet geblesseerd raakte in een oefenwedstrijd van Brazilië had hij er ook niet gestaan. Nu winnen ze het ja dan kan je ook gewoon zeggen als bestuur zijnde het is logisch dat hij er nog ff blijf. Maar nu je steeds verhalen over Neymar hoor kom PSG hier mee. Nee dit is gewoon kinderachtige gedoe van PSG.

Die kunnen ze niks maken...enigste verliezer is Psg zelf....als Barca supporter wel lekker dat Psg de deksel nu op zijn neus krijgt.

8 juli 2019 om 19:28

Volgens geruchten willen ze hem terughalen... geweldige voetballer, misselijke persoonlijkheid.

Tsja, had je maar niet voor de foute Qatarese olieboeven moeten kiezen. Je hebt gewoon een contract waar je je aan moet houden.

Gewoon hard straffen als hij regels overtreed. Wel moet ik zeggen dat Psg er zelf naar gehandeld heeft. Hem teveel luxe geven en een scheve balans heeft veroorzaakt in het team.

Zijn voetbalkwaliteiten staan buiten kijf, maar de vertegenwoordigers van Barcelona moeten toch goed gaan nadenken of ze zo'n enfant terrible terug willen halen. Wegen de voordelen echt op tegen de nadelen (zodra meneer zijn zin niet krijgt, volgt er werkweigering)?

O jeeeee... het koopzuchtige clubje dat een louzy 222 miljoen trok om Neymar tot woede van Barcelona uit te kopen is boos! Wat nu!?

8 juli 2019 om 19:49

Wat nu!? Dat andere koopzuchtige clubje hoopt dat etterbakje waarschijnlijk voor eenzelfde louzy bedragje terug te kopen!

Brazilianen en op tijd komen voor de eerste training... eehh... dat is nog nooit goed gegaan. PSG lijkt de laatste tijd alleen nog maar boos, gaat er nog wel iets goed daar?

Aparte is dat dit soort gedrag van deze gasten dus nooit echt wordt gestraft. Óf ze krijgen hun transfer wel, óf ze staan zo weer in de basis. Die geldboetes betalen ze lachend, en ze zullen zelfs fooi bijgeven voor de moeite

Wat is het toch met al die Brazilianen, waar toch een groot deel van de spelers problemen lijkt te hebben met de motivatie?

Neymar zal het een worst wezen, een dagje geen Ferrari kopen, en weer door. Een miljonair kan je geen pijn doen met een geld boete, en schorsen heeft de club zelf ook niet veel aan..

8 juli 2019 om 22:31

Dat zal wel iets met de cultuurverschillen te maken hebben. Verder ging die jongen van Santos naar Barcelona. Dat is natuurlijk een verschil van dag en nacht. Als je dan niet sterk in je schoenen staat, ben je al snel geneigd te geloven dat je onaantastbaar bent. Waarschijnlijk is die jongen enorm vol van zichzelf en dat uit hij ook duidelijk naar buiten toe.

Spelers zijn echt verwende kinderen. Mokken en vervelend doen totdat ze hun zin krijgen. Fifa moet een keer ingrijpen en spelers die deze fratsen uithalen schorsen.

PSG moet hem gewoon lekker laten gaan en Ousmane Dembele als opvolger halen. Verder Marcelo, De Ligt (anders Umtiti), Donnarumma erbij proberen te halen, Lo Celso terug en ze worden er beter op.

Donnarruma
Meunier - Marquinhos - De Ligt - Marcelo
Verratti - Paredes - Lo Celso
Mbappe - Cavani - Dembele

Bank: o.a. Areola, Thiago Silva, Draxler, Di Maria

8 juli 2019 om 20:48

Ik zie ze niet zo snel Paredes en Lo Celso in de basis zetten als je Herrera en Draxler hebt rondlopen

8 juli 2019 om 21:48

Wie zegt dat dembele naar PSG wilt?

Barca zou dom zijn om Neymar terug te halen. Met dembele hebben ze een goede speler in de ploeg die mss beter word dan Neymar. Geen enkele speler is groter dan Barca ook Neymar niet. Hij wou weg dus blijf dan weg!

Kwal van een jongen, erg naar ventje. Jammer want hij kan verschrikkelijk goed ballen.
Wat verwacht PSG trouwens hij deed vervelend om bij jullie te komen dus flikt hij het gewoon weer.
Dus gaan alle spelers die naar Barca willen niet naar de trainingen toe? Misschien dat Barca mij ook een aanbieding kunnen geven, dan hoef ik ook niet meer naar kantoor.

8 juli 2019 om 21:09

Moet je wel verschrikkelijk goed kunnen voetballen. Alleen lopen er geen scouts op kantoor helaas als je dat propje van de andere kant de prullenbak in trapt

8 juli 2019 om 22:34

PSG zal hier alleen wel streng tegen moeten optreden, want anders denken spelers ook dat ze over je heen kunnen lopen. Als Neymar wegkomt met dit gedrag, zal een jongen als Mbappe ook sneller geneigd zijn te grijpen naar dat soort middelen als hij wil vertrekken. Ik denk dus niet dat PSG dit zomaar laat gaan.

Zijn teamgenoten speelde gisteren de finale copa america. Hij is geblesseerd, want hij kon niet meespelen. Wat moet hij dan op maandagmorgen in Parijs komen doen. Een bericht dat hij niet komt of toestemming vragen is wel zo netjes, maar dit is toch geen schokkerend nieuws

8 juli 2019 om 22:40

Waar hebben we het over? Die jongen verdient meer in een dag aan salaris dan een gemiddelde burger in 10 jaar. Dus ja, hij heeft zich gewoon te houden aan de afspraken die de club met de spelers maakt. We hebben het hier niet over een speler die voor een krat bier staat te voetballen, maar over een speler die anderhalve ton per dag verdient.

Niet om ‘t één of ander: maar neymar heeft gisteren nog een copa finale moeten spelen. Krijgt ‘ie geen vakantie?

8 juli 2019 om 20:27

Loop jij achter met het Voetbalnieuws? Neymar is al een tijdje geblesseerd en kon niet deelnemen aan de Copa America.

Als ik FIFA baas was: Een speler die weigert training of arbeid te verrichten waaraan geen valide reden aan ten grondslag ligt muv sterfgeval, blessure; ziekte: Opschorting van loon en betreffende speler mag 3 jaar lang niet op professioneel niveau zijn professie uitoefenen ivm concurrentiebeding.

8 juli 2019 om 20:51

Heeft de Fifa daar iets over te zeggen? Hij staat onder contract bij Psg.

8 juli 2019 om 21:55

Nieuwe wet en regelgeving wat per direct wereldwijd ingevoerd zal worden. Ik begrijp je vraag, toen je mn handbagage droeg toen ik het Bellagio instapte wist ik genoeg

Voor vedettes uit Brazilië is dit normaal. Dat hadden we ook met Romario en Ronaldo bij PSV.

8 juli 2019 om 20:31

Dan doet PSG er goed aan om een bij de eerste beste een statement te maken zodat het niet een tweede keer gebeurd.

PSG kan haar sterren niet onder controle houden. PSG mag wel het geld van real, barca en united hebben. Maar dat is verder het enige. Ze lopen kilometers achter op de rest

KARMA. Het zelfde flikte PSG omgekeerd met Barcelona.

8 juli 2019 om 21:10

Bij barca kwam die nog wel trainen voordat hij wegging. Maar neymar heeft gewoon weinig respect voor PSG en de franse competitie. En waarom zou die? Het clubjr zou niks zijn zonder geld van de sheikh en zodra die weg gaan alle sterren bij PsG ook weg

Wat een karakter is die man ook. Kan geweldig voetballen, maar verziekt het ook voor zovele mensen. Met zijn theater, geklaag en zijn wil doordrijven, het lijkt wel een kleuter.
Echt een persoonlijkheid wat naast zijn schoenen is gaan lopen.

Jammer, maar ik hoop dat PSG hem in ieder geval niet zijn zin gaat geven en flink gaat straffen.

Zag je toch al wel aankomen? Brazilie speelt de finale in eigen land? Neymar was dan geen onderdeel van de selectie maar heeft natuurlijk wel binding met dit team. Hij had natuurlijk wel even een belletje kunnen plegen, maar om nou zo hoog van de toren te blazen..

Werkweigering. Gewoon ontslaan op staande voet en alle mogelijke kosten (salaris , misgelopen winst en weet ik het) in rekening brengen als 'gefixeerde schade vergoeding'. Ik snap echt niet dat clubs niet meer optreden. Het zou psg sieren om hier een stap in te zetten en in 1 klap een gunfactor boost geven.

Misschien snappen mensen nu wat beter waarom ik wel vaker zeg : Neymar zit vast in Parijs.
Vele handelingen van t verleden hebben nu een weerslag.
Het begon al bij de overstap naar europa, daar hij meer flirtte met real maar barca koos wat trouwens ook een mooie stap was, maar dan dat heel financieel gedoe om zijn persoon en bedrijven (nu is dat vrij normaal in zuid amerika maar volgensmij was dat niet echt transparant, Vervolgens barca op een wat nare manier verlaten voor een mega contract waar je nu gewoon aan vast zit.
En waarom ik zeg vast, elke andere club die hij nog heen kan is bijna zijwaarts. Bijna geen enkele club is een stap omhoog meer.
Er blijft niet veel over, ja een bayern of juve maar daar zie ik hem niet snel voor kiezen of? En Real is al jaren geleden afgehaakt.
Barca terug zou kunnen als barca echt wilt vermoed ik (en dus dat Ney dat ook wel ziet zitten) maar volgensmij haakt barca afen of waren ze allang afgehaakt sinds hij vertrok?!
Maar ik vind dat Barca hem hoe dan ook niet terug zou moeten willen nadat hij nara psg ging.
Het is zo een geweldige voetballer maar hij maakt zich zo wel bijna onmogelijk bij de grote clubs.
Al zit hij al bij een aardig grote club.

ps: ik denk ook niet dat PSG hem laat gaan en of ze dat ook maar 1 sec hebben overwogen.ik zie hem gewoon bij PSG nog spelen volgend jaar.
Het kan enkel wanneer Ney serieus gaat stampvoeten en doen dat hij groter dan de club is maar dat kan desastreus zijn voor alle partijen. Er is te veel geld mee gemoeid.
Ze zullen met een oplossing samen moeten komen voor de soap een nog vreemdere wending krijgt.

Stel dat Barca Neymar en de Ligt nog even binnenhaalt, dan wordt het daar wel genieten volgend jaar. Ter Stegen — Roberto - de Ligt - Piqué - Alba — Arthur - Busquets - Frenkie — Messi - Suarez - Neymar Wat een elftal zou dat zijn.

wat een heisa, wat heb je nu aan een speler die niet gemotiveerd is en niet in het Franse systeem past, En als de geld bedragen nu op een normaal niveau lagen dan kon deze jongen ook weer verkocht worden, Ik snap dat PSG nog weinig of geen plezier heeft gezien van deze jongen, Het gaat alleen maar om macht en verder niks. En Neymar gaat lekker dwars liggen, tuurlijk die is allang binnen

Ik ben benieuwd wat er met hem gebeurt, heeft zich daar aardig onmogelijk gemaakt. Barca lijkt nog steeds de enige gegadigde, denk dat ze lang wachten om de prijs te drukken. Als ik United was zou ik het doen, ze hebben het geld en daarmee laat je meteen zien dat je serieus naar de top terug wil. Als Barca het niet doet zal hij verder weinig opties hebben.

Staat die huichelaar Bartomeu iets te brabbelen over respect voor spelers en clubs en contracten, terwijl hij zelf al maanden geleden achter de rug van Atletico Madrid Griezmann is gaan paaien.
Ik sluit dus zelfs niet uit dat deze lamlendige actie van Neymar ook door die Bartomeu is ingefluisterd.
Dat kan ik niet bewijzen ?
Nee dat kan ik niet. Maar als ik zie hoe die vent uit Barcelona bezig is zou ik er ook niet van opkijken als ik gelijk blijk te hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Paris Saint-Germain

Stand
Actuele wedstrijden

1273 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Paris Saint-Germain 5 4 1 0
2018/2019 Paris Saint-Germain 17 15 2 0
2017/2018 Paris Saint-Germain 20 19 5 1
2016/2017 Barcelona 30 13 7 1
2015/2016 Barcelona 34 24 6 0
Laatste voetbalnieuws

‘Reputatie Neymar maakte einde aan Premier League-interesse'

Neymar stond in de afgelopen transferperiode hoog op het wensenlijstje van Manchester United, maar een megadeal met Paris Saint-Germain voor de Braziliaanse aanvaller werd echter nooit gesloten. Volgens The Athletic waren...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 18 oktober
Na het wegvallen van Alexis Sánchez, zoekt Internazionale naar aanvallende alternatieven. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren