Perr Schuurs weegt kansen bij Ajax af: ‘Niet het liefste wat ik wil’

Zondag, 30 juni 2019 om

Perr Schuurs kijkt met een tevreden gevoel terug op het trainingskamp van Ajax in De Lutte. De verdediger heeft naar eigen zeggen afgelopen seizoen veel geleerd van Matthijs de Ligt en weet dat de aanvoerder deze zomer hoogstwaarschijnlijk uit Amsterdam zal vertrekken. Dat kan betekenen dat Schuurs meer uitzicht op speeltijd heeft. “In mijn ogen is Matthijs misschien wel de beste verdediger op de wereld.”

“Ik kijk naar hem op en kijk goed naar hoe hij alles doet. Daar probeer ik van te leren”, vertelt Schuurs in gesprek met VTBL. De verdediger noemt 'meedogenloosheid' een grote kwaliteit van De Ligt. “Ik moet een stuk meedogenlozer worden, daar kan ik stappen in maken”, erkent de ex-voetballer van Fortuna Sittard.

Schuurs weet niet of het eventuele vertrek van De Ligt betekent dat Schuurs een plek opschuift in de pikorde van Erik ten Hag. “Dat moeten we zien. Ik werk daar wel voor tijdens deze voorbereiding. Dat is wel het doel dat ik wil bereiken. Ik kijk vooral naar mezelf. Ik moet de trainer laten zien dat ik in de basis wil starten. Hoe ik op deze week terugkijk? Met een goed gevoel. De voorbereiding is natuurlijk vooral om fit te worden en ik denk dat ik na deze week wel tevreden mag zijn.”

Schuurs, negentien jaar, merkt dat hij een jaar na zijn overgang naar Amsterdam makkelijker kan aanhaken. “Ik ben nu veel meer gewend en daardoor is het nu een stuk makkelijker. Dat is ook logisch, ik heb het hele jaar op een hoog niveau meegetraind. Ook de omgang met de groep is makkelijker. Ten opzichte van vorig jaar ben ik ook een stuk fitter geworden en dat merk ik nu ook al in de voorbereiding.”

Schuurs sluit een verhuurperiode niet uit. Hij kwam vorig seizoen tot een invalbeurt van tien minuten en drie bekerduels; hij speelde hoofdzakelijk voor Jong Ajax. “Ik wil gewoon kijken wat mijn kansen zijn en deze voorbereiding in ieder geval alles geven. Nog een jaar Keuken Kampioen Divisie is natuurlijk niet wat ik het liefste wil, maar als dat uiteindelijk moet, dan moet ik daarmee leven. Maar ik wil natuurlijk op Eredivisie-niveau spelen.”


Poll

Ajax moet Perr Schuurs deze zomer verhuren


Gerelateerd

Meer sportnieuws

40 reacties (laatste reactie door ultimatefreak83)

Misschien een jaar verhuren aan Fortuna? Kent de club en kan dan een jaar eredivisie ervaring op doen.

30 juni 2019 om 10:12

De vraag is of Ajax het aan een potentiële degradatiekandidaat wilt verhuren en niet aan een meer stabielere club als bijvoorbeeld heracles, Heerenveen, Groningen etc. Fortuna heeft zeker versterking in de defensie nodig, is de vraag of hij het aankan. Maar hij is sowieso beter dan wat er nu staat (met langdurige blessure van dammers).

30 juni 2019 om 10:27

Met alle respect maar denk dat die clubs wel wat hoger mikken dan Schuurs. Vond hem echt niet goed in de KKD dit seizoen en ze zijn ook nog eens 11de geworden. Zou niet weten waarom hij dan nu goed genoeg is voor Heracles, Heerenveen of Groningen die gewoon voor het linkerrijtje spelen..

30 juni 2019 om 10:48

Je vond hem niet goed in de KKD? Hij was 1 van de beste, zoniet de beste speler van de KKD het seizoen hiervoor. Heeft heel vee talent alleen fysiek komt hij nog tekort. We moeten ook niet gaan doen alsof het normaal is dat elke tiener de bouw van De Ligt heeft. Schuurs heeft nog 15 jaar carrière voor zich

30 juni 2019 om 11:01

@tilburg: jij overschat echt de spelers bij die clubs. Schuurs zou bij elke ploeg van plek 7 wel mee kunnen. Zo indrukwekkend is het verdedigend allemaal niet

30 juni 2019 om 13:33

Heb je het dan over het seizoen bij Fortuna of over afgelopen seizoen? Bij Fortuna was dat inderdaad zo bij Jong Ajax vond ik hem erg tegenvallen maarja ik vond jong Ajax dit seizoen sowieso erg zwak dus misschien ligt het daar aan..

30 juni 2019 om 15:25

Eerste seizoenshelft was hij inderdaad bagger, maar heeft zich daarna toch prima herpakt bij jong ajax.

30 juni 2019 om 16:27

ACMilan73, niet iedereen heeft de bouw van de ligt, dat klopt, maar die jongen kan ook het krachthonk ingaan om wat meer massa en kracht te creeren. Matthijs heeft dat lichaam ook niet bij zijn geboorte gekregen, daar heeft hij ook gewichten voor moeten tillen.

Ik weet dat iedereen áltijd heel positief is over jong teams in de eerste divisie maar voor zijn ontwikkeling moet hij echt wedstrijden op een hoger niveau spelen. 1 en misschien 2 jaar maximaal ter overbrugging na de jeugd is leuk, maar als je dan nog in de eerste divisie speelt stad je gewoon stil in je ontwikkeling. Dat geldt voor Schuurs maar ook voor veel andere talenten.

Ik denk dat Ajax hoger mikt dan schuurs... als je aankopen a la magallan en martinez ziet die kunnen ook met blind samen spelen. Schuurs zou ideaal voor AZ zijn, Vlaar is oud, wuytens jaar geblesseerd geweest, hatzidiakos voldoet niet en Bergsma/weigelt zijn nog te matig (verhuur kan wonderen doen) en koopmeiners is middenveld. Een verdediging met Svensson, Schuurs, Vlaar en Ouwejan/wijndal is wederom top 4 waardig

30 juni 2019 om 09:14

Magallan kan je alvast doorstrepen nu een x of 10 in actie gezien , dat gaat echt nergens over. Dan zit Schuurs er dichter tegenaan , alleen blijf ik hem op snelheid en in de duels kwetsbaar vinden. Een verhuur aan AZ lijkt mij helemaal niet zo een gek idee.

30 juni 2019 om 09:21

Voor Magallan hoeft hij niet onder te doen en door Pierie niet het kaas van de boterham laten eten. Die is ook niet beduidend beter.
Afhankelijk van de voorbereiding moet hij gaan voor de basisplaats, andersis een verhuur aan AZ prima. Die hebben meer topsortklimaat dan Fortuna.

30 juni 2019 om 10:13

Maar de vraag is gaat hij bij AZ spelen? Hij moet gewoon minimaal 24 wedstrijden in de basis spelen voor meer ervaring op te doen als hij verhuurd wordt.

30 juni 2019 om 10:23

Verkoop alleen, AZ gaat zo een speler niet huren en ontwikkelen en dan terugdoen. Zijn malle pietje niet, zie Vitesse met obispo

30 juni 2019 om 13:58

Az heeft niet meteen een verdediger nodig zoals Schuurs, maar ook win-win kan verhuur zijn. Kijk maar naar Varela. Ik zeg alleen dat het niveau AZ, Utrecht en Vitesse het niveau is waaropje je talenten wilt ontwikkelen. Of eigenlijk de subtopclubs. De rest is tegenwooridg veredeld amateurvoetbal.

30 juni 2019 om 14:21

Az zou perfect een speler als schuurs kunnen gebruiken, alleen gaat az hem niet huren van Ajax (zonder optie tot koop). Sowieso huurt az eigenlijk laatste jaren vrijwel alleen voor backup-posities. Een poging tot kopen kan, maar denk dat Ajax hem niet gaat verkopen.

30 juni 2019 om 09:34

Magallan zal het niet worden en Martinez is gehaald als backup voor de LB positie.
Schuurs een jaartje AZ zou mooi zijn, maar weet niet of hij echt al zo ver is. Maar hele goede leerschool zeker

30 juni 2019 om 10:08

jan1980

"ik denk dat Ajax hoger mikt dan schuurs... als je aankopen a la magallan en martinez ziet die kunnen ook met blind samen spelen. Schuurs zou ideaal voor AZ zijn, Vlaar is oud, wuytens jaar geblesseerd geweest, hatzidiakos voldoet niet en Bergsma/weigelt zijn nog te matig (verhuur kan wonderen doen) en koopmeiners is middenveld."

Ik denk dat Az er goed aan doet om verder te kijken, Schuurs zal het hoogstwaarschijnlijk niet gaan worden. Blind, Pirie en Martinez zijn allen linkspoten en geen enkele coach zal het in zijn hoofd halen om twee linkspoten in het centrum van de verdediging te posteren. De geschiedenis heeft uitgewezen dat dat vrijwel altijd mis gaat en ook Ten Hag heeft er lering uit getrokken. Het was tenslotte de voornaamste zo niet enige reden waarom hij in de uitwedstrijd tegen PSV Frenkie de Jong in het centrum naast Blind posteerde en niet Max Wober. Daarnaast maakt Schuurs vooralsnog een veel solidere indruk dan Magelan en is hij de enige verdediger van Ajax met lengte. Ajax is naar verluid nog op zoek naar een rechtsbenige verdediger en mikt daarbij op een speler met de Nederlandse nationaliteit. Ik zie in NL afgezien van De Ligt en Van Dijk, geen speler die aantoonbaar beter is dan Schuurs en bovendien beschikbaar. De enige die daarvoor in aanmerking zou komen, is De Vrij, maar die is basispeler bij Inter en staat daar nog 4 jaar onder contract. Als hij al zou willen komen, lijkt hij me zo goed als onhaalbaar. Fosu Mensah wordt ook genoemd, maar de vraag is of die op dit moment zoveel beter is dan Schuurs, bovendien heeft die een knieblessure. Dat gaat hem waarschijnlijk ook niet worden. En als de nieuwe verdediger uit het buitenland moet komen, is de kans groot dat hij een tijdje nodig zal hebben om zich aan zijn nieuwe leef- en werkomgeving te wennen. Tenzij Ajax Alderweirld terug zou halen, maar die moet naar verluid 30 miljoen kosten en dat gaat Ajax voor een speler van die leeftijd nooit betalen. Ik denk dan ook dat Ajax Schuurs voorlopig in Amsterdam zal houden en de kans klein is dat hij voor verhuur in aanmerking komt. En dat hij zelfs een grote kans maakt op een basisplaats.

30 juni 2019 om 11:38

@Scepticus, waarom noem je Vertonghen niet in plaats van Alderweireld? Niet dat ik die zo makkelijk zie komen, maar zijn komst is iets realistischer dan van Alderweireld. De laatste is jonger en heeft aangegeven dat hij nog niet klaar is in de PL, terwijl Vertonghen dat niet zo heeft gezegd.

Jaartje terug naar Fortuna. Dat is zijn club. En daar voelt hij zich op zijn gemak. Hij hoeft dus niet weer te wennen. 1+1=2. Dus dat lijkt mij dan ook het verstandigst en het meest logische. Ik zeg doen!!

Goed, het was eerst tegen een amateurclub en daarna tegen Tom van Weert, maar wat ik tot nu toe zie in de voorbereiding kan mij heel erg bekoren. Ziet er veel stabieler en volwassener uit dan een jaar geleden. Daarnaast is z’n passing voor een verdediger ook erg goed. Ben benieuwd wanneer de weerstand qua tegenstanders hoger wordt, of hij dan ook nog kan aanhaken. Maar tot nu toe, erg positief.

Ik hoor hier veel berichten over dat hij beter terug kan naar Fortuna. Speeltijd in de eredivisie is dan wel gegarandeerd, maar het lijkt me dat de hoge trainingsintensiteit en de doelgerichte ontwikkeling bij Ajax wel beter is dan bij Fortuna. Elke dag met bijvoorbeeld Tadic, Neres en Blind trainen wordt je ook niet slechter op lijkt me.

30 juni 2019 om 09:53

Ja, tuurlijk. Want een seizoen jupiler league is leerzamer dan een jaar eredivisie. Punt van trainingsintensiteit kan ik inkomen, maar valt in het niet bij wedstrijden op niveau spelen. Daarnaast heb je bij Fortuna in de persoon Hofland wel iemand die weet wat een verdediger miet doen om beter te worden. Schuurs moet nu aan zichzelf denken en een verhuurperiode eisen.

Volgens mij heeft deze jongen zich best prima weten te ontwikkelen. Ik vind dan ook dat Ajax hem best een kans mag geven. Talenten zoals De Ligt zul je nu eenmaal niet vaak hebben en ik denk dat met de juiste begeleiding en ontwikkeling Schuurs gewoon een prima verdediger kan worden op de Europese velden. Alleen heb je dan wel kansen nodig om je te bewijzen.

Terug naar Fortuna lijkt me overigens niets, dat is ook qua niveau en faciliteiten weer een flinke stap naar beneden.

Zonde van een leuk talent, precies met pieri. Je kan zulke talenten ook kopen en direct nog 1 a 2 jaar terug verhuren om te rijpen in de eredivisie. Beter dan jong Ajax

Ongelofelijk dat hij afgelopen jaar en dit jaar niet verhuurd is aan Fortuna. Zal nu nog wel een jaar verpieteren bij jong ajax.

als De Ligt weg gaat en er word geen vervanger gehaald zie ik Schuurs wel in de basis belanden. Ajax zal er dan ook vroeg of laat achter komen dat het verdedigende centrum anders veel te klein is

Ik zie zeker potentie in Schuurs, maar momenteel acht ik hem nog niet goed genoeg voor Ajax 1 en ik denk dat het ook beter is als Ajax hem verhuurd aan een club uit de Eredivisie zodat hij veel speelminuten kan maken.

De Ligt zal deze transferperiode sowieso vertrekken en waarschijnlijk zal Ajax dan een opvolger binnenhalen. Magallán lijken ze op de een of andere manier toch geen vertrouwen in te hebben, aangezien er regelmatig geruchten verschijnen dat Ajax een opvolger wilt halen indien de Ligt vertrekt en ergens vind ik het toch wel jammer dat Magallán het niet lijkt te maken en een miskoop dreigt te worden.

Ajax is zolang bezig met hem geweest en heeft zoveel moeite gedaan om hem binnen te halen. Nu na alles blijkt hij minder te zijn dan dat hij werd ingeschat (ook al waren de verhalen rond Magallán vanuit Argentinië sowieso niet echt positief) en ik heb de oefenwedstrijd van Ajax gisteren niet gezien, maar schijnbaar was Magallán echt heel slecht.

Een paar dagen geleden gingen er in zowel Nederland als Mexico geruchten dat er een Nederlandse club is die schijnbaar 13 miljoen op Edson Álvarez heeft geboden en op het punt staat om hem binnen te halen en dat zal dan waarschijnlijk Ajax of PSV zijn en ik hoop als Ajacied natuurlijk dat het Ajax zal zijn.

Zelf volg ik Álvarez sinds het WK van 2018 en hij is een goede centrale verdediger. Fysiek prima, prima lengte, vrij snel en verdedigend erg goed. Voetballend niet wat wij hier in Nederland van centrale verdedigers gewend zijn, maar dat was Sánchez ook niet en die maakte grote indruk door verdedigend z'n mannetje te staan en nu met Blind heb je ook gewoon een hele goede verdedigende voetballer die dan naast Álvarez kan spelen.

Daarnaast is Álvarez nu 21-jaar (wordt in oktober 22), heeft hij (alle competities bij elkaar) 113 wedstrijden voor Club América gespeeld, is hij sinds 2017 international van Mexico en heeft hij tot dusver 23 interlands gespeeld en verder heeft hij ook al meegespeeld op een Gold Cup en het WK van 2018 en Álvarez kan ook als rechtsback en als defensieve middenvelder spelen, maar hij is het beste als centrale verdediger.

Voor aankomend seizoen hoop ik dan op ongeveer zo'n selectie:

GK: André Onana - Bruno Varela - Kjell Scherpen.
RV: Noussair Mazraoui - Joël Veltman - Sergino Dest.
CV: Edson Álvarez - Lisandro Magallán - Daley Blind - Kik Pierie.
LV: Nicolás Tagliafico - Lisandro Martinez.
CM: Răzvan Marin - Lasse Schöne - Carel Eiting - Ryan Gravenberch - Jurgen Ekkelenkamp.
AM: Dani Olmo - Donny van de Beek - Zakaria Labyad.
RB: David Neres - Quincy Promes.
CA: Klaas Jan Huntelaar - Kasper Dolberg - Lacina Traoré - Danilo.
LB: Dušan Tadić - Hassane Bandé.

Van de Ligt en Ziyech verwacht ik dat ze nog zullen vertrekken, Schuurs zou ik verhuren en (verhuurde) spelers als Matusiwa (vertrekt sowieso), Siem de Jong, van Leer, Černý, Lamprou (vertrekt sowieso) en Kristensen zou ik verkopen aangezien dat spelers zijn die in mijn ogen geen toekomst hebben bij Ajax.

Verder wordt Ajax natuurlijk in verband gebracht met o.a Bergwijn, maar ik verwacht niet dat hij binnengehaald zal worden door Ajax. Als dat wel het geval zal zijn, dan verwacht ik dat of Neres, of Tadic nog zal vertrekken.

Onana
Mazraoui
Álvarez
Blind
Tagliafico
van de Beek
Marin
Olmo
Promes
Tadic
Neres
30 juni 2019 om 10:26

@rochester

"ik zie zeker potentie in Schuurs, maar momenteel acht ik hem nog niet goed genoeg voor Ajax 1 en ik denk dat het ook beter is als Ajax hem verhuurd aan een club uit de Eredivisie zodat hij veel speelminuten kan maken."

De geschiedenis heeft geleerd dat 8 van de 10 spelers die vanuit het buitenland naar Ajax komen, een half jaar tot een jaar nodig hebben om zich aan hun nieuwe leef- en werkomgeving aan te passen. Neres was daar een mooi voorbeeld van, evenals Guti van Psv. Als je daar rekening mee houd, is het allerdomste wat je als Ajax zou kunnen doen, de enige rechtsbenige centrale verdediger die je nog hebt en inzetbaar is en bovendien de enige met lengte, verhuren om plaats te maken voor een speler die uit het buitenland moet komen en van wie je nog maar moet afwachten wanneer hij inzetbaar is. Bovendien spreekt die de taal niet, terwijl een goede communicatie juist centraal in de verdediging van extreem belang is. Het is dus gewoon een bar slecht idee. Je hebt naast Schuurs nog 1 RCV en dat is Magellan, maar wat die tot nu toe heeft laten zien, is zo onder de maat dat je daar niet van afhankelijk zou moeten willen zijn. Natuurlijk is Veldman er ook nog, maar die maakt er geen geheim van dat hij op een transfer aast en bovendien wil Ajax zijn contract niet verlengen. Dus zelfs als Avarez of welke andere verdediger dan ook zou komen, is het noodzakelijk dat Schuurs in Amsterdam blijft zodat ook de positie van RCV dubbel bezet blijft. Anders moet je bij een eventuele blessure verplicht terugvallen op Magellan en Botman en dat zou je niet moeten willen.

Blijkt maar weer dat Ajax niet per voor ieder (Nederlands) talent de beste stap is. Deze jongen had bij Fortuna al een jaar eredivisie in de benen kunnen / moeten hebben, daar zou hij veel meer aan hebben gehad dan aan het afgelopen seizoen. Bovendien lijkt hij geen enkel perspectief te hebben op speeltijd in het eerste; als De Ligt vertrekt, zal er wel een (dure) vervanger worden aangetrokken. Deze jongen is te goed voor de KKD en niet goed genoeg voor Ajax 1. Bij Ajax blijven lijkt mij voor hem dus geen optie.

30 juni 2019 om 10:47

@hijniet!

"blijkt maar weer dat Ajax niet per voor ieder (nederlands) talent de beste stap is. Deze jongen had bij Fortuna al een jaar eredivisie in de benen kunnen / moeten hebben, daar zou hij veel meer aan hebben gehad dan aan het afgelopen seizoen. "

Kortzichtige reactie. Wat die jongen nodig heeft om bij Ajax te kunnen slagen, gaat hij bij Fortuna nooit leren, ook al blijft hij daar 10 jaar. Het is dus gewoon onzin wat je zegt. Hij heeft gewoon alle wedstrijden bij Jong Ajax meegedaan, volgens mij zelfs als aanvoerder, dus waarom hij er meer aan zou hebben gehad om bij Fortuna te blijven, is mij een raadsel. Dat was alleen zo geweest als hij niet of te weinig aan spelen zou zijn toegekomen. Schuurs is geen gearriveerde speler, maar een talent en wat hij nog moet leren om een hoger niveau aan te kunnen, kan hij veel beter leren tijdens de trainingen bij Ajax, waar het niveau natuurlijk veel hoger is dan bij Fortuna, dan bij een eredivisieclub uit het rechterrijtje. Die jongen is pas 19 en de conclusie dat zijn overstap naar Ajax niet goed voor hem zou zijn geweest omdat hij nog geen basisplaats heeft, is vooral het zoveelste bewijs hoe opportunistisch de voetbalwereld in elkaar steekt. De wedstrijden van Ajax in de eredivisie spelen zich tegen de meeste ploegen voornamelijk af op de helft van de tegenstander. Dat is bij Jong Ajax veel minder het geval, dus vanuit dat perspectief is het jaartje in de KKD het misschien juist wel heel goed voor hem geweest. Als hij nog een jaar bij Fortuna was gebleven en nu pas naar Ajax was gegaan, was het leertraject wat hij inmiddels heeft doorlopen, nu pas ingegaan. Als je ambitieus bent en naar een grote club wil, moet je er als jonge speler sowieso rekening mee houden dat je je niet zomaar in de basis speelt, maar dat je daar wat tijd voor moet uit trekken. Daarom kan je de overstap beter als jonge speler maken omdat het voor een jonge speler die nog in opleiding is en dus alle tijd van de wereld heeft, veel makkelijker te accepteren is als hij er niet iedere wedstrijd in staat, dan voor een speler wiens carriere reeds gevorderd is.

30 juni 2019 om 12:50

Over kortzichtige reacties gesproken. Je doet het zelf net zo hard. Je verdraait een perspectief en past tunnelvisie toe. Aanhalen dat het jou een raadsel is, terwijl het overduidelijk is waarom dit gezegd word. Je kan een jaar Eredivisie spelen, of een jaar bij een Jong team ballen om niks. Duidelijk waar je qua wedstrijdervaring beter van wordt. Wat een raadsel zeg. Poeh poeh.. Misschien wedstrijdintensiteit opbouwen op een hoger niveau? Ervaring opdoen tegen betere verdedigers op wedstrijdintensiteit?

Er is nog nooit een speler beter geworden van bank zitten en spelen in Tweede elftallen. Waar al dit schapengeblaat en elkaar napraten(op de forums) over trainingsfaciliteiten vandaan komt, ik heb geen idee. Het is wel een misselijke trend. Eenieder weet dat je pas echt beter wordt van wedstrijden spelen op een hoger niveau. Natuurlijk speelt de intensiteit en trainingskwaliteit een rol. Maar verre van de importantie die hier wordt aangehaald. Dat is van belang. Maar wel van ondergeschikt belang aan wedstrijdritme in de Eredivisie.

30 juni 2019 om 13:33

Ik ben er ook voorstander van talenten in een minder elftal maar wel op een hoger niveau te laten spelen . Sam Lammers en een Paal hebben afgelopen maar meer stappen gemaakt dan het jaar ervoor. Trainen is leuk, maar het gaat vooral om wedstrijden spelen.

Promoveert als aanvoerder met Fortuna, heeft dan de mogelijkheid om 1 jaar eredivisie te spelen zelfs meer. Gaat dan naar Ajax om bij een team uit het rechterrijtje van de KKD te spelen. Hij zegt wel dat die meer heeft geleerd alleen ik denk dat hij verder was geweest als hij nu een heel jaar eredivisie achter de rug zou hebben dan de wedstrijden bij jong Ajax die niet al te best waren dit seizoen en die 10 minuten in de eredivisie. En dan wordt het nu weer een jaar jong-Ajax of wellicht een verhuur periode want het 1ste zit er dik niet in. Snap dit soort keuzes echt niet, wil je dan zo graag zeggen dat je bij Ajax hebt gespeeld??

Kom naar naar ons Twente.. mooi in de basis spelen het hele jaar, waarschijnlijk met flink wat weerstandjes onze achterhoede. Goede leerschool in een kolkende Veste en voor ons hoop ik niet te duur.

In mijn ogen is Schuurs al een stuk verder dan Pierrie, dus ik zou hem erbij houden. Mits Ten Hag het niet in hem ziet zitten zou ik inderdaad liever zien dat hij verhuurd wordt aan een eredivisie club.

Hij kan best minuten maken dit jaar als eerste back-up voor de CV posities. Hij is verder dan Kip Pirri en Mallejan.

Per Schuurs is van vwo naar een universiteit gegaan. De 1 pakt het meteen op in een nieuwe omgeving. De ander ziet en hoort dingen die nog boven zijn pet gaan. De technische staf ziet of hij aanhaakt. Of beter elders stappen kan maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax78
2.AZ76
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

5 fans
Verdediger, 19 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Ajax 2 0 0 0
2018/2019 Ajax 1 0 0 0
2018/2019 Jong Ajax 29 4 1 0
2017/2018 Fortuna Sittard 16 3 2 1
2017/2018 Fortuna Sittard 17 5 2 0

In de wandelgangen

Zondag 18 augustus
Franck Ribéry heeft, ook na het afwijzen van PSV, over belangstelling weinig te klagen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren