Driessen: ‘Dat is een van de redenen waarom Van de Beek openstaat voor Real’

Donderdag, 27 juni 2019 om

De Telegraaf wist donderdagochtend te melden dat Real Madrid zich bij Ajax heeft gemeld voor Donny van de Beek. Valentijn Driessen vertelt tegenover Telegraaf TV dat de interesse van de Koninklijke ‘heel concreet’ is. Volgens de journalist staat een club als Real Madrid te ‘springen voor een diepgaande en scorende middenvelder als Van de Beek’.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Donny van de Beek naar Real Madrid verkassen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

75 reacties (laatste reactie door papi papi)

Als z'n maatje Bergwijn komt dan blijft hij zeker nog wel. Een upgrade van zijn contract verdient hij ook wel en dat gaat hij vast en zeker nog we krijgen

27 juni 2019 om 17:53

Die kans krijg je niet snel om naar een topclub te gaan zoals Real dus mocht het waar zijn moet hij die kans gewoon pakken.

27 juni 2019 om 19:50

Strik eromheen en cashen. Ik ben echter van mening Real Madrid dat van de Beek (nog) niet de kwaliteiten heeft om te kunnen slagen bij een topclub. Grappig hoe alles bij Ajax wordt verheerlijkt door de supporters wanneer een speler een degelijk seizoen heeft gedraaid.

27 juni 2019 om 18:02

Waarom is dat upgraden niet gewoon al gebeurd? Beetje laks weer

27 juni 2019 om 19:00

Het schijnt dat Ten Hag dit heeft tegengehouden. Het valt me nog mee dat Valentijn Driessen de schuld niet in zijn schoenen schuift, dit was namelijk de perfecte mogelijkheid om weer op hem te kunnen bashen!

Hoop gewoon dat Van de Beek bij Ajax blijft, uitstekend duo in combinatie met de hangende spits Tadic.

27 juni 2019 om 19:07

Ja hoop hetzelfde. Kan me trouwens niet voorstellen dat een passant (eth) bepaalt wie upgrade krijgt.

27 juni 2019 om 19:08

Overmars laat toch zijn oren zeker niet hangen naar ten Hag die ook zonodig Labyad moest hebben?

27 juni 2019 om 20:45

Nee die kans acht ik nihil. Maar slecht dat er niets eerder met vd beek is verlengd.

27 juni 2019 om 18:03

Dat van Bergwijn blijft maar de kop op steken, maar ik zie het echt niet gebeuren dat ze die gaan halen hoor. 30 mil. minimaal voor Bergwijn is veel te veel.

27 juni 2019 om 18:08

Veel te veel? Het niveau van de Ajacieden hier is echt triest! Als van de Beek 50-60 miljoen waard is dan zou Bergwijn dat eigenlijk ook moeten zijn. Bergwijn heeft helaas niets laten zien in Europa maar hij is zeker een groter talent naar mijn mening. PSV gaat lekker 35-40 miljoen pakken voor hem of jullie dat nou leuk vinden of niet!

27 juni 2019 om 18:10

Nou nou rustig aan. Man, man, lange tenen zeker als het op je club aan komt? 30 mil. is voor Ajax inderdaad veel te veel om aan een speler van een directe concurrent te besteden. Ik zeg niet dat het in zijn algemeenheid teveel voor Bergwijn is. Denk inderdaad ook dat een buitenlandse club dat wel wil betalen, maar liever Ajax niet wat mij betreft.

27 juni 2019 om 18:11

Hij bedoelt waarschijnlijk niet dat het te veel voor Bergwijn, maar dat het te veel is voor Ajax. Ajax geeft dat bedrag niet aan een speler uit.

27 juni 2019 om 18:14

Haha, je doet je naam wel eer aan met deze reactie.

Bergwijn een groter talent dan Donny, maar in dezelfde zin ontkracht je dit volledig. Bergwijn heeft geen bal geraakt in alle wedstrijden die hij speelde in de CL, terwijl Donny de essentiële schakel was in de aanval om hen te laten excelleren.

Als Ajax 25 - 30 miljoen biedt en Bergwijn wilt echt graag, dan laat PSV hem echt wel gaan.

27 juni 2019 om 18:17

Het is precies zoals je het zegt. Bergwijn heeft niets in Europa laten zien of in Oranje. Daarom mag PSV zich in de handjes knijpen met een bedrag tussen de 15 tot 20 miljoen euro voor Bergwijn. Van de Beek daarentegen heeft zich zee constant gepresenteerd. Er bestaat dan ook weinig twijfel dat hij dit bij een Europese topclub ook kan laten zien. Dat is het verschil met veel spelers van PSV.

27 juni 2019 om 18:23

Met dat bedrag maak je geen schijn van kans bij PSV verwacht ik. Er is al meermaals aangegeven dat 1. ze hem niet laten vertrekken naar een directe concurrent en 2. Dat Bergwijn meer moet gaan opleveren als Depay.

27 juni 2019 om 18:24

@messino, in de handjes knijpen nog wel. Zit niet zo te provoceren joh. Is nergens voor nodig. Bergwijn is een zeer interessant talent die topclubs zeker zullen volgen. Hij ontwikkeld zich nog steeds in rap tempo door en ik denk dat zijn plafond ook hoger ligt dan die van Depay bijvoorbeeld. Bergwijn is namelijk technischer en beter in de kleine ruimte. Daarbij niet zelfzuchtig. Hij moet alleen wel aan zijn linker werken en soms zelfs wat zelfzuchtiger durven zijn in de afronding. Ik vind hem een heerlijke speler, en hij zou inderdaad goed bij Ajax passen. Desalniettemin is hij juist om die reden ook te duur voor Ajax.

27 juni 2019 om 18:27

Dit is wel heel grappig hierzo, PSV moet blij zijn met 15 tot 20 miljoen euro voor Bergwijn maar Ajax mag wel 100 miljoen voor haar spelers vragen? Wat een logica weer. Bergwijn hoort dus tot de zelfde catogerie als Kluivertje met een contract dat nog 1 jaar doorloopt. PSV gaat gewoon 40 - 50 miljoen vragen de vraag is of Ajax dat gaat betalen voor een jeugdspeler die ze hebben weggestuurd. Ga je ook nog eens je concurrent 45 miljoen rijker maken? Als PSV supporters teken ik er voor.

27 juni 2019 om 18:28

Professor Oak voetbal is een teamsport misschien had van de beek ook wel niets gepresteerd bij PSV in de Cl.

27 juni 2019 om 19:04

Deze discussie blijft keer op keer zinloos. De markt bepaalt wel wat een speler waard is.

27 juni 2019 om 19:09

Ja en als ik geen Pokemonprofessor was geworden ik trainer geworden.

Het gaat erom, dat wat jij zegt niet is gebeurd. Donny heeft op topniveau laten zien alle CL wedstrijden laten zien dat hij het aankan. Van Bergwijn is het nog maar afwachten. Ik vind hem een hele goede speler, maar hij moet het nog wel laten zien. Zet je bril eens af man.

27 juni 2019 om 19:16

“Zeer constant gepresteerd” in Oranje ook? Owja de opmars van Oranje begon toen vd Beek in het elftal kwam. Ow nee toch niet, hij viel laatst en bakte er weer helemaal niks van. Sterker nog net toen hij erin kwam scoorde de tegenpartij. Matige speler die andere niet in stelling kan brengen of beter maakt. Maar gunfactor is op de een of andere manier zo groot. Zou me niks verbazen als hij ook a la Siem de Jong in de spits gezet wordt in de Messi rol omdat hij gewoon te slecht voor het middenveld is

27 juni 2019 om 19:18

Nee joh, hoe kom je erbij. Als vd Beek bij PSV was hadden ze ook 1/2 finale CL gespeeld. Las hierboven dat hij de essentiële schakel in het aanvalsspel is. Ik denk dat als je hem bij mijn club ADO Den Haag zet hij niet eens op zou vallen!

27 juni 2019 om 19:21

Memphisdepay komt nog niet eens langs de Pewter city gym! Nee zonder gekkigheid. Het werkt overal hetzelfde, de ene fan vind dat Bergwijn 40 mil waard is ( deels omdat Ajax zich meldt ) de andere dan vind Bergwijn maar 15 lil waard ( omdat hij wilt dat Bergwijn naar Ajax gaat ). Ik denk dat het ergens in het tussenin ligt. Ik denk dat Bergwijn voor een bedrag rond de 28 a 30 mil gaat vertrekken

27 juni 2019 om 20:29

Jij hebt gelijk! Je gaat niet je directe concurrent verrijken met 30 miljoen dan doorschakelen naar een ander!

27 juni 2019 om 19:14

hahah weer zo een fake nieuws verhaal. Welke club wil er nou 50 miljoen euro voor Donny van de Beek betalen. En wat moet Real nou met zo een gewone speler. Zelfs Mazraoui is beter op de positie waar Donny staat. Allemaal nep dit. Is valentijn Driessen niet die journalist die zich door het management van Donny van de Beek voor hun karretje laat spannen en zo Neres uit de basis heeft geschreven en Donny erin? En wij moeten geloven dat Real echt in Donny geinteresseerd is. Ja net echt.

27 juni 2019 om 19:22

@Holland8 Iedereen is beter oo zijn positie: Noa Lang, Labyad, Ziyech, Tadic. Vraag me niet waarom.... maar zijn gunfactor is echt hoog!

27 juni 2019 om 19:30

Ik heb hieronder al aangegeven dat Donny geen scorende middenvelder, hij is geen creerende middenvelder, hij is geen balafpakkende middenvelder, hij heeft geen schot, hij heeft geen beslissende pass, hij kan geen man passeren, hij is niet snel, hij heeft geen power, moet ik nog even doorgaan? En Real Madrid is geinteresseerd? Daar geloof ik dus niks van. Buitenlandse clubs geven echt niks om gunfactor. Die willen gewoon een topspeler hebben en dat is Donny gewoon niet. Wat jij zegt Ziyech, Tadic, Neres, Noa Lang, Mazraoui zijn allemaal stukken beter op die positie.

27 juni 2019 om 21:18

@danierr

zou hij spelen met Bergwijn dan echt interessanter vinden dan spelen bij Real Madrid, een van de grootse clubs ter wereld?

Davy Klaassen is ook een diepgaande, scorende middenvelder, dus er zijn zeker meer opties voor RMA ;-)

Zonder gekkigheid, Donny is volgens mij wel iemand die zich goed kan optrekken aan het niveau rond hem, maar ik vind hem niet iemand die zelf het spel kan maken of de sterspeler zal zijn. Misschien is het dan ook wel goed om te vertrekken. Kijken of je je bij een grotere club staande kan houden, ipv bij Ajax gaan proberen de kar te trekken.

Ajax heeft een behroolijk aantal middenvelders, en als ze Propper halen denk ik dat er genoeg vervanging klaar staat voor Donny.

Vind het altijd wel opvallend dat van de Beek echt getypeerd wordt als een scorende middenvelder. Hij heeft inderdaad een paar belangrijke goals in de CL gemaakt maar hij lijkt wel heel veel kansen nodig te hebben om een goal te maken. Z'n positionering is erg goed maar het afmaken vind ik juist iets wat er bij hem als 'scorende' middenvelder nog niet in zit. Dit seizoen 9 goals in de competitie, dat is niet bijzonder als aanvallende middenvelder toch?

27 juni 2019 om 17:59

Niet bijzonder? Noem dan eens een paar middenvelders op met zulke hoge cijfers qua goals? En niet vergeten dat Donny geen penalty's neemt.

27 juni 2019 om 18:01

El Khayati, Vlap, Til, Pereiro oa.

9 goals is ook niet dramatisch ofzo, maar voor een speler die getypeerd wordt als scorende middenvelder vind ik het niet bijzonder.

27 juni 2019 om 18:03

Als scorende middenvelder is het idd niet bijzonder maar voor een aanvallende middenvelder zeker top. Wat natuurlijk niet wegneemt dat ik Donny momenteel zeker nog geen niveau vind voor Madrid, laat hem nog maar wat rijpen bij Ajax.

27 juni 2019 om 18:04

Het gaat toch ook niet alleen om zijn goals? Hij heeft verder ook multi inzetbaar als controleur heeft goede technische bagage en een flink loopvermogen en oog voor diepgang. Buiten die 9 goals (alleen competitie in totaal waren het er 16) is die ook belangrijk in assists.

27 juni 2019 om 18:05

Ik denk dat clubs als Real hem voornamelijk beoordelen op zijn wedstrijden in de CL. Daar heeft hij belangrijke goals gemaakt, en was hij, vooral op het einde, vaak een van de betere spelers op het veld.

Daarbij kaart je aan dat Donny ook nog een aantal grote kansen gemist heeft. Als hij daar aan kan werken, zouden zijn statistieken nog een stuk mooier kunnen worden.

Overigens zeg ik niet dat ik Donny zou kopen als ik Real Madrid was.

27 juni 2019 om 18:05

@messillay

Een aanvallende middenvelder moet toch ook juist wel een scorende middenvelder zijn? 'Top' vind ik het zeker niet. Van de Beek is een hele goede speler geworden afgelopen tijd maar scoren vind ik niet 1 van zijn kwaliteiten. Z'n positionering wel absoluut.

27 juni 2019 om 18:08

@ajax01-95,

Natuurlijk gaat het niet alleen om zijn goals. Maar Driessen omschrijft hem hierboven als 'scorende middenvelder'. Daar reageer ik op. Ik zeg ook niet dat van de Beek als speler niet goed zou zijn. Alleen vind ik het geen scorende middenvelder in de zin van dat een club als Real hem daarom zou willen.

27 juni 2019 om 18:09

@PitoNeres,

Zeker. Hij kan best een hele goede speler worden bij een grotere club (al zie ik hem niet naar het niveau Real Madrid groeien). Maar het gaat hier inderdaad specifiek om de term scorende middenvelder. Die vind ik niet echt bij hem passen.

27 juni 2019 om 18:57


Een aanvallende middenvelder hoeft niet veel te scoren als hij ook nog andere kwaliteiten heeft...
Lekker is het natuurlijk wel als er de nodige goals uit het middenveld komen.

Maar denk bijvoorbeeld aan Iniesta, toch niet de minste aanvallende middenvelder, op die ene goal in de 116e minuut na scoorde hij nooit...
Iets gechargeerd natuurlijk maar het scheelt niet veel, in zijn laatste 5 seizoenen bij barca liep hij 1 op 30... hij heeft een keer een seizoen gehad met 8 goals, maar meestal kwam hij niet verder dan 2 of 3, zelfs de meeste verdedigers bij een top club komen daar wel aan in een gemiddeld seizoen.

Veel assists had hij trouwens ook niet, als je alleen naar die statistieken kijkt zou je bijna gaan denken dat hij niet kon voetballen...maar die prijzenkast....

27 juni 2019 om 19:34

Middenvelders met meer scorend vermogen: Naast onderstaande Linssen, Peterson , Kuwas. Zo bijzonder is het idd niet. Worden er over de spelers die skede en ik opnoem ook over scorend vermogen gesproken?

27 juni 2019 om 19:40

Dat jij de vergelijking met Iniesta maakt getuigt dat je er de ballen van snapt. Iniesta was wel altijd aanspeelbaar en op het middenveld te vinden. Donny is zelden op het middenveld te vinden. Hij wilt over de spits heen en dan op maat bediend worden door Ziyech of Tadic om de bal vervolgens in te tikken. PS hij valt ook heel vaak als hij schiet. Is dat ook een bijzondere kwaliteit die andere middenvelders ook niet hebben?

27 juni 2019 om 19:03

Dat ben ik zeker met je eens. Ik denk dat het voornamelijk is dat Van de Beek zo vaak in die positie komt, waardoor hij de mogelijkheid heeft om veel te scoren. Hij heeft nu namelijk al 9 goals gemaakt, maar stel dat hij het afwerken nog iets verbeterd, dan kan hij zo naar de 10-15 goals toe groeien. Daarnaast heeft hij vooral in de CL een aantal belangrijke doelpunten gemaakt, waardoor dit bij de meeste mensen is blijven hangen, dat speelt ook mee.

27 juni 2019 om 19:03

Real wil ook met de punt naar achter dus hij komt niet op 10 te spelen.

27 juni 2019 om 19:16

Donny is geen scorende middenvelder, hij is geen creerende middenvelder, hij is geen balafpakkende middenvelder, hij heeft geen schot, hij heeft geen beslissende pass, hij kan geen man passeren, hij is niet snel, hij heeft geen power, moet ik nog even doorgaan? En Real Madrid is geinteresseerd? Hahahahahaha

Wat een gezwets weer van Valentijn Driessen. Wat Ajax ook doet, van de Beek zal altijd open staan als een club als Real Madrid langs komt. Die is echt niet van plan om zijn hele carriere in Nederland te spelen. Dus wat Ajax ook met dat contract gedaan had, van de Beek had altijd open gestaan voor de interesse van de Koninkijke.

Geen zorgen het is Valentijn Driessen. Dat betekent dus dat Real Madrid totaal geen interesse heeft in Van de Beek. En dat is mooi want dan blijft hij nog een jaartje.

Voor mij zijn er twee opties die aan dit profiel voldoen. Dat zijn Pogba en Savic, die tweede geniet mijn persoonlijke voorkeur. Als beide niet haalbaar zijn zou ik eerder nog Ceballos gebruiken. Hij kan ook diepgang geven en doelpunten maken als hij in de juiste rol gezet wordt. Dan zie ik graag Ndombele komen voor de balans op het middenveld. Donny is gewoon ver van het niveau dat we nodig hebben

27 juni 2019 om 18:06

Maar itt pogba en Savic werkt Donny hard. Rent achter een slechte pass aan en laat zn man niet lopen. Iets wat pogba wel doet..

27 juni 2019 om 18:41

Pogba kan hard werken. Hangt van de coach af en hoeveel je van hem gedaan krijgt. Savic werkt sws hard

27 juni 2019 om 18:56

Laat z n man niet lopen? Toen Asensio in de arena scoorde was het toch volgens mij vd Beek die hem gewoon liet lopen? Komt in alles tekort voor een controlerende positie. Je ziet ook dat hij zich zelden tot nooit aanbiedt op middenveld, staat vaak hoger dan de spits. “Scorend vermogen” 9 goals in eredivisie in een jaar dat Ajax een record aantal doelpunten heeft gescoord. In Oranje zie je ook dat hij veels tekort komt. Kortom vandaag is het Real die interesse heeft volgens VZ. Morgen weer Barca de dag erna Tottenham, Inter, Bayern, Dortmund en ik vergeet vast nog een paar clubs die interesse hebben

27 juni 2019 om 18:07

Volgens mij is Zidane op de een of andere manier geen fan van Ceballos en Ndombele is op weg richting Londen.

27 juni 2019 om 18:43

Neymar, mbappe en sanchez waren destijds op weg naar Madrid. Zo pen niet op papier staat kan er vanalles gebeuren. Om heel eerlijk te zijn denk ik dat Ndombele heel snel overstag gaat als Zidane hem zo een belletje geeft een basisplaats in Madrid garandeert. Wat betreft Ceballos heb je gelijk. Ontzettend jammer vind ik

27 juni 2019 om 19:12

De namen die jij noemt hebben gewoon bedankt voor Madrid. Niet iedereen wil daar vanzelfsprekend naartoe he?

Driessen is weer met een partijtje stemmingmakerij bezig. Ten Hag was niks, Ajax voldeed niet in de CL etc. etc. wat deed Ajax in zijn ogen wel goed.

Nou Real Madrid was goed bezig met wederopbouw van de selectie, maar dan komen ze aan met Donny van de Beek? Hele goede speler, heel goed maar nog niet goed genoeg voor Real Madrid, zij moeten het hoger zoeken. Van Pogba naar van de Beek vind ik ook maar apart. Wellicht is dit onzin van de Televaag.

Dan ben je chef voetbal van Telegraaf en dan is het continue mogelijk om onzin uit te kramen, hoe het is mogelijk. Echt lachwekkend. Ja van de Beek is lekker bezig en ontwikkeld zich prima en waarschijnlijk heeft Real ook wel interesse maar ik zou het geen goede zet vinden van Real. Ze hebben tevens Ceba al en ook Valverde, die wel wat controlerender speelt. Ben benieuwd iig wat er allemaal echt gaat gebeuren.

Snap niet hoe je als Real een lijstje gaat maken in de zoektocht naar een bepaald type middenvelder Pogba op 1 staat en Donny op 2. Totaal niet met elkaar te vergelijken.

Hij is het beste alternatief... riiight. Het wordt met de dag gekker met de spelers van Ajax. Straks gaan ze het nog hebben over een Schone die naar Barca gaat net zoals de Jong overigens. Flauwekul!!!

27 juni 2019 om 21:23

Tja en toch staat Van de Beek op de voorkant van Marca, dus vraag me af wat er flauwekul is.

Kan me niet voorstellen dat Real hem wil hebben, is een uitstekende voetballer maar zeker geen exceptionele kwaliteiten. Gelijk doen Donny, ondanks dat ik denk dat je te kort komt voor dat niveau laat ik me graag verassen. Pakken die kans!

Dat Ajax spelers weggaan is altijd al het geval geweest en zal zo blijven. Driessen heeft wel een punt als hij aangeeft dat er goede door Ajax opgeleide spelers weggaan maar dat het ook wel eens lang kan duren voordat dit soort spelers weer wordt opgeleid. Dit zijn allemaal jongens die onder Jonk zijn gekomen... Ben bang dat we weer teruggaan naar tijden van Brutil Hose

27 juni 2019 om 20:39

Waar heb jij het over? De Ligt en Frenky gaan weg, dat is logisch. Die zijn gewoon te goed voor Ajax. En goede eigen jeugd gaat altijd weg (niet goede ook trouwens). Bij Donny wordt gedaan alsof hij in dezelfde categorie zit als Frenky en De Ligt maar dan moet ik hard lachen want in werkelijkheid is hij de onderkant van deze selectie. Maar Mazraoui komt uit de eigen jeugd, Noa Lang (een veel groter talent dan Donny) komt eraan, Quicy Promes is terug (een echte Ajacied en uit Amsterdam itt Donny). Misschien Bergwijn nog en hopelijk ook nog Malen. Unuvar, Brobbey, misschien Gravenberg en nog veel meer. Allemaal echte Ajacieden maar dan wel met echt talent. De tijden dat echte talenten werden weggestuurd en de matige brave borsten als Donny, Ekelenkamp, Eiting mochten blijven wordt gelukkig nu rechtgezet. Hopelijk komt Propper ook. Topper voor op de positie van Schone of Donny. En als laatste, nu ik toch bezig ben, dan nog Stefan de Vrij ;-)

Het is wel gek. Real heeft zoveel goede middenvelders die 10x beter zijn dan Donny en hebben zelfs veel goede middenvelders weg gedaan en dan komen ze uit bij Donny. Die jongen is niet eens zeker van een basisplaats bij Ajax en oranje. En sommige denke al snel dat hij basis bij Real gaat pakken. Het probleem bij real afgelopen seizoen was de aanvallers. Hij gaat niets toevoegen aan Real. Dit is Klaassen 2.0 zo begon iedereen ook lovend hem hoe geweldig hij niet was en over zijn loopvermogen, goals, diepgaand slimigheid etc en uiteindelijk waar is hij nu.

Donny moet lekker in A'dam blijven,lekker nog een jaartje doorgroeien bij ajax. niks mis mee volgens mij. ik zie hem trouwens als potentieel captain miss aankomend seizoen al??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5345
2.AZ5031
3.Feyenoord4613
4.PSV4525
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller239
L. TraoréAanvaller82
I. El MaachKeeper00
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper220
K. ScherpenKeeper00
Bruno VarelaKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

71 fans
Middenvelder, 22 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Ajax 21 8 3 0
2018/2019 Ajax 34 9 1 0
2017/2018 Ajax 34 11 4 0
2016/2017 Ajax 19 0 1 0
2015/2016 Ajax 8 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Van de Beek: ‘Jullie als kijkers hadden het al, laat staan als je op het veld st

Donny van de Beek vindt dat de arbitrage donderdagavond tekortschoot in de wedstrijd tussen Ajax en Getafe. De middenvelder van de Amsterdammers merkte dat Getafe alles in het werk stelde om...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 27 februari
Real Madrid hoopt Mohamed Salah te kunnen losweken bij Liverpool zodra Gareth Bale verkocht is. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren