Hleb keek ogen uit bij Barcelona: ‘Die twee kwamen dronken naar de training’

Woensdag, 26 juni 2019 om 19:55Demen Bulbul • Laatste update: 20:04

Aleksandr Hleb stond tussen juli 2008 en februari 2012 onder contract bij Barcelona, maar kwam uiteindelijk niet uit de verf bij de Catalaanse grootmacht. De Wit-Russische spelmaker werd diverse malen uitgeleend en kwam uiteindelijk tot slechts 35 optredens in de hoofdmacht van Barcelona. Hleb heeft zijn ogen uitgekeken bij Barcelona, ondanks dat hij sportief weinig geluk kende.

De inmiddels 37-jarige Wit-Rus, die sinds kort zonder club zit, werd in de zomer van 2008 door Barcelona overgenomen van Arsenal. Hleb kostte Barcelona een slordige zeventien miljoen euro en erkent dat hij aanvankelijk niet stond te wachten op een transfer naar het Camp Nou. "Ik wilde eigenlijk niet naar Barcelona toe. Ik wilde graag bij Arsenal blijven of naar Bayern München, maar ik werd overgehaald door Josep Guardiola, die volgens mijn zaakwaarnemer maar bleef bellen", vertelt Hleb woensdag in het Wit-Russische radioprogramma Skameika Osnovij.

Eenmaal gearriveerd bij Barcelona werd Hleb geconfronteerd met de strapatsen van onder anderen Ronaldinho en Deco. "Die twee kwamen dronken naar de training", memoreert de ex-speler van verder onder meer VfB Stuttgart. Beide spelers werden uiteindelijk in de zomer van 2008 van de hand gedaan door Barcelona. "Weet je waarom ze werden verkocht door Barcelona? Ze waren bang dat zij een slechte invloed zouden hebben op Lionel Messi."

Hleb gaf zelf overigens al diverse malen aan spijt te hebben van zijn vertrek bij Arsenal. "Ik heb de beste jaren uit mijn loopbaan vergooid. Ik kon er niet tegen als ik niet speelde", zo vertelde hij in januari 2012 bijvoorbeeld in gesprek met de Stuttgarter Zeitung.Gerelateerd

Meer sportnieuws

57 reacties (laatste reactie door rtrox)

Die brazilianen ook altijd😂 bij real madrid had je dat toen met ronaldo en robinho zeiden ze toen.

27 juni 2019 om 09:10

Deco is een portugees....

27 juni 2019 om 09:39

Geboren braziliaan toch?

27 juni 2019 om 14:59

Deco is Braziliaan en heeft later Portugese nationaliteit erbij genomen om voor Portugal uit te kunnen komen.

Niet chique om jaren later je collega’s en publique zomaar beschuldigen van dronkenschap of diefstal!!

26 juni 2019 om 20:12

Tenzij het waar is

26 juni 2019 om 20:44

Dan is het alsnog niet chique

26 juni 2019 om 21:16

Jaren later niet chique? Hij had het inderdaad meteen moeten doen. Aan de schandpaal!

Tja, Barcelona heeft er wel een handje van om spelers hun gang te laten gaan. Messi bepaalt zo'n beetje wat er gebeurt daar (al komt hij nooit negatief in de media betreft dat soort zaken), de verhalen rond Ronaldinho en Deco komen ook niet vandaag uit de lucht vallen en inmiddels is ook Dembele nog niet op het juiste pad (al worden de geruchten rondom hem de laatste tijd een stuk minder). Maar goed, als club sta je vaak machteloos want je wilt het kapitaal niet verkwanselen.

26 juni 2019 om 21:37

Jou opmerking richt zich Totaaaaal op het geen wat er weinig aan toe doet in voetbal.

Als jou opmerking iets waard zou zijn dan zou het team van barca Helemaaal niks bereikt hebben vanaf de periode ronaldinho tot aan nu.

Het feit dat de beste spelers de meeste macht in een kleedkamer hebben is al zo sinds de tijden van Pele.
Het is zelfs zo in amateur clubs.
Hoe beter je bent, hoe meer macht je hebt.
Het is ook niet iets negatiefs zoals jij het probeert neer te zetten.
Dat ronaldinho meer om het feestleven gaf dan om voetbal uiteindelijk heeft niks met barca te maken, Maar met de persoon ronaldinho zelf.

Wat je leuk probeert te doen is al die legendes van barca in een zwart licht te zetten, daar stoor ik me heel erg aan.

26 juni 2019 om 21:55

Nou goed, hier ga ik niet meer op reageren. Ik geef een observatie en daar kun je het mee eens of oneens zijn. Ik heb geen zin om te reageren op fanboys die niet meer netjes en normaal kunnen discussieren als er iets niet helemaal positiefs over "hun" club word geschreven en het vervolgens op de man spelen (zowel in de eerste, tweede als vierde alinea).

Als je namelijk het hoofd koel had gehouden en even wat langer de tijd had genomen om m'n betoog te lezen, had je de volgende zin waarschijnlijk niet gemist en ik citeer:

"maar goed, als club sta je vaak machteloos want je wilt het kapitaal niet verkwanselen."

Een fijne dag.

26 juni 2019 om 22:29

@bf1994

Je zou ook een keer normaal inhoudelijk reageren. Alles wat negatief is over Barcelona is bijna een persoonlijke aanval.

Daarnaast; niemand is groter dan de club. Je draagt gewoon drie brillen. Ik zou je toon maar wat aanpassen wat niemand neemt je nog serieus met je fanatieke ongefundeerde gedrag.

27 juni 2019 om 00:38

Ik stoor me eraan dat iemand van 25 zulke kinderachtige reacties geeft.

En wel degelijk heeft het gedrag van Ronaldinho met barca te maken in de periode dat hij daar speelde. Misschien je eens een beetje verdiepen want kennelijk ben je het nodige vergeten.

27 juni 2019 om 02:01

@superballack
Wat had het gedrag van ronaldinho met de club barcelona te maken?
Want het gedrag dat ronaldinho vertoonde heeft hij letterlijk
Vrolijk verder gezet in milaan.

26 juni 2019 om 21:41

Klopt, Messi komt wat dat betreft nooit negatief in het nieuws, maar toch weten mensen zoals jij iets negatiefs te vinden. Mooi is dat. Messi die bepaalt wat er gebeurd? Dan zou de club er wel iets beter voorstaan dan momenteel. Echt, het is mij een raadsel hoezo je zulke leugens als waarheid moet verkopen. Overal ter wereld zijn er een aantal spelers bij een club die meer inspraak hebben, klopt. Zo ook Messi. De man die langer bij Barcelona zit dan het huidige bestuur. Tuurlijk vragen ze hem om zijn mening, evenals die van Piqué en Busquets. Destijds ook van Puyol en Xavi. Waarom hun namen nooit genoemd werden als ‘beleidsbepalers’..? Omdat men Messi graag wil afbranden.

26 juni 2019 om 22:05

Ik heb geen enkel belang bij het afbranden van spelers en zeker niet bij een speler als Messi. Ik snap dan ook niet hoe je er iets negatiefs in ziet, want nergens zeg ik dat het per se slecht hoeft te zijn. Ik ben alleen van mening dat een speler niet zoveel macht moet krijgen en we hebben bij Real Madrid kunnen zien hoe schadelijk dat kan zijn als zo'n speler eenmaal wegvalt.

Ik vind het echt onvoorstelbaar hoe snel sommige supporters op hun pik zijn getrapt als het even niet allemaal positief is. Ik geef enkel een observatie en daar mag men het eens of oneens mee zijn. Ook heb ik geen enkele moeite als iemand het wil ontkrachten.

Ik bedoel; m'n betoog gaat eigenlijk minimaal om Messi en ik geef zelfs aan dat de persoon en de voetballer Messi nooit negatief in het nieuws komen.

En verder: Mensen zoals jij? Verklaar je nader, graag...

26 juni 2019 om 22:50

Oké, ervan uitgaande dat het positief bedoeld was.. Hoezo vertel je een leugen en brengt deze als waarheid? Het zit hem bij mij namelijk niet in het feit dat het over Barca gaat, maar dat het een leugen is. Zo ben ik ook voor andere clubs opgekomen als iemand hier op vz leugens zit te verspreiden.. Dus dan is nog steeds de vraag. Waarom zeg je ‘Messi bepaalt alles’? En met mensen zoals jij bedoel ik mensen die ooit iets gelezen of gehoord hebben, een ‘observatie’, en dit dan verkondigen als waarheid..

27 juni 2019 om 00:22

Ik verkondig helemaal niets als waarheid. Wellicht had ik er beter "naar mijn observatie" voor kunnen zetten, maar nergens vertel ik dat mijn observatie de waarheid is. Dat maak jij er echter van omdat ik vergeten ben er drie woorden aan toe te voegen.

27 juni 2019 om 08:02

Oke, dus wij moeten kunnen begrijpen dat jij 'vergeet' een aantal woorden erbij te zetten?
Voorbeeld:
"barcelona is de beste club ter wereld."
Hoe komt dit over?

"ik vind Barcelona de beste club ter wereld"
En hoe komt dit over? Iets minder als 'het is waar, want ik zeg het' toch?

Ik probeer je niet de les te lezen, maar je snapt toch zelf ook wel dat de discussie nu gevoerd wordt, juist omdat jij een paar woorden vergeten bent?

26 juni 2019 om 23:58

Barcelona koos gewoon voor de beste investering. Messi heeft Barcelona onder de streep veel meer gebracht dan Ronaldinho of iedere andere speler heeft gedaan in de afgelopen 20 jaar. Ze waren bewust van het talent van Messi en met de juiste mensen om hem heen kan hij het beste aarden en het maximale uit zijn potentieel halen. Dronken naar een training komen is gewoon geen goed voorbeeld (vind het als ik aan Ronaldinho denk wel hilarisch, hij lijkt me iemand die alsnog iedereen kapot maakt in die staat).

27 juni 2019 om 00:26

Maar daarmee ben ik het ook volledig eens. Of hun vertrek met de opkomst van Messi te maken had durf ik niet te zeggen, maar ik kan me ook voorstellen dat ze in die context voor Messi kozen.

27 juni 2019 om 00:29

Nah, er zijn genoeg afschuwelijke wedstrijden geweest in die tijd. Voor die tijd ook. En zeker ook na die tijd. Zelfs het beste team ooit (of in ieder geval een van de beste teams ooit) dat van Guardiola, had genoeg saaie wedstrijden.
Je onthoudt de hoogtepunten, dat is alles.

Ronaldinho heeft ons gedurende zijn laatste twee jaren meer hoop dan prachtvoetbal gegeven.

Was een geweldige middenvelder bij Arsenal eenmaal bij Barcelona aangekomen leek het wel als of hij niets meer kon. Zelfs een bal naar iemand in de zelfde kleur shirt spelen was te veel gevraagd. Kan me nog herrineren in 2009 weet niet meer in welke wedstrijd dat iedere bal die hij kreeg balverlies was, werd daarom ook nooit opgestel door Pep. Laat maar eens zien dat een speler zich op zijn gemak moet voelen bij een club.

Wat lijkt het lang geleden dat Ronaldinho ons nog elke week verwende. Het voetbal van toe was sowieso veel mooier, veel meer spelers die onder het niveau Ronaldo en Messi zaten maar bij vlagen dat niveau wel konden aantikken en in de meeste competities veel meer concurrentie tussen de topclubs. Het voetballende niveau leek hoger, de wedstrijden leken leuker en de spelers leken meer klasse te hebben. Misschien ben ik de enige en wordt ik voor niks nostalgisch, maar het voetbal van toen was echt geweldig.

26 juni 2019 om 20:09

het voetbal van Barcelona was toen ook echt om van te smullen met Ronaldinho, Messi en Eto'o voorin en Iniesta en Xavi daarachter. tegenwoordig lijkt het een veredelde counterploeg die alle ballen op Messi spelen in de hoop dat hij er wat goeds mee doet

26 juni 2019 om 20:12

Dat heeft te maken met de spelopvatting van Valverde die meestal aankomt zetten met een verkapte 4-4-2 wat eigenlijk heiligschennis is. Het Barcelona van toen met Ronaldinho in 2004 tot 2006 was leuk om naar te kijken en goed. Maar komt totaal niet in de buurt van het voetbal onder Pep tussen 2009 en 2011. Dat elftal was echt veel beter.

26 juni 2019 om 20:15

El_guaje7

mee eens. Valverde is misschien best een goede coach maar ik vind zijn spelopvatting niet bij een club als Barca passen. hij is puur resultaat gericht.

wat ik ook jammer vind van dit Barca is dat er en paar tussen lopen die bij elke scheet naar de grond duiken. een Ronaldinho bv ging er meestal op techniek langs ipv steeds op de grond te gaan liggen

26 juni 2019 om 20:16

Ronaldinho was fantastisch! En dan te bedenken dat hij de 2e keus was, eigenlijk wilden ze Beckham hebben maar die ging naar Real. Gevalletje wie het laatst lacht zeg maar..
Real had beckham, Ronaldo, Zidane, Carlos, Guti maar het was het begin van 15 jaar dominantie van Barcelona.
Het mooiste voetbal ontstond uiteindelijk nog ná Ronaldinho overigens.. Maar hij was circus, bracht plezier en we hebben zelf nog even van de Fantastic 4 mogen genieten al kwam dat nooit helemaal tot uiting (Messi, Ronaldinho, eto’o, Henry).

26 juni 2019 om 20:29

Nostalgie verbloemt en verdraait de waarheid... Barcelona werd in het laatste seizoen dat Ronaldinho nog voor de club speelde derde in La Liga, verloor met 4-1 van Real Madrid en daarnaast ben ik eigenlijk wel benieuwd hoe vaak Barcelona destijds in de samenstelling Ronaldinho, Messi, Eto'o met daarachter Xavi en Iniesta speelde. Destijds waren Deco en Thierry Henry belangrijke spelers onder Rijkaard namelijk. Verder moet je eens voor de grap het spel van 07/08 terugkijken en vergelijken met het Barcelona van de recente jaren.

26 juni 2019 om 21:15

@guaporta

kan best zijn dat de resultaten bij Barca toen minder waren maar als liefhebber van de schoonheid van het spel kon ik daar toen echt van het voetbal genieten, waar ik nu niet eens meer zin hem om langer als 10 minuten naar het spel van Barca te kijken. daar heeft Barca geen boodschap aan want die moeten logischerwijs prijzen winnen en dat doen ze, maar als liefhebber vind ik het wel jammer dat ik niet meer kan genieten van het voetbal van Barca

26 juni 2019 om 21:22

Overdrijven is ook een kunst. Je zou misschien beter eens wat langer kijken dan 10min dan. Welke topploeg laat significant beter voetbal zien dan? Man City ongetwijfeld (al komt het er in de absolute topmatchen soms ook te weinig uit) en misschien Liverpool (al spelen zij volgens een compleet andere spelopvatting).

Maar goed, moment dat iemand Barcelona als counterploeg bestempeld weet je wel genoeg. Ze hebben daar ook helemaal de ploeg voor natuurlijk met Messi die zich steeds laat uitzakken en Suarez die geen 10 meter meer kan lopen in de diepte.

26 juni 2019 om 21:58

@lamanita

tegen de kleintjes laten ze wel eens leuk voetbal zien maar ik zeg ze dit seizoen live tegen Real Valladolid, PSV en twee keer tegen Liverpool gezien en in die wedstrijden speelden ze puur countervoetbal

26 juni 2019 om 22:27

@LaManita

Ik kijk elke wedstrijd van Barcelona. Maar sinds Neymar is weggegaan en Iniesta is gestopt is het echt achteruit gegaan. Als Messi niet meedoet kan je beter je tv uitdoen. De enige speler waarvoor je kijkt is hij en de enige echte andere speler die met flair presteert is Arthur.

26 juni 2019 om 22:49

@japie krekel.
Dat je geen 10minuten naar barca kan kijken is de verdienste van valverde.

Over de seizoen 2007/2008 ben ik wel met guaporta eens. Een derde plaats is op dit moment niet eens in te denken voor barca.
Nostalgie doet die periode verbloemen inderdaad

Als de transfer van neymar doorgaag kan het tij zo maar keren.
Met frenkie die gedurft speelt en neymar op de linkerflank. Zal zelfs valverde aanvallend moeten spelen

26 juni 2019 om 22:54

@bf1994

mee eens dat het aan Valverde ligt, daarom vind ik zijn spelopvatting ook niet bij Barca passen. er mist ook een aanvallende, creatieve spelverdeler op het middenveld imo

27 juni 2019 om 00:25

Overigens is mijn bovenstaande opmerking geen pleidooi voor het functioneren van Ernesto Valverde, volgens mij heb ik ondertussen al vaak genoeg duidelijk gemaakt dat het spel niet om aan te gluren is. Dus kan me volledig vinden in de woorden van Japie_krekel, denk alleen dat de nostalgie en de uitstraling van de individuele namen in de selectie de waarheid nogal krom trekken in het geheugen van vele voetballiefhebbers. Als je mij een aanvalslinie vraagt om met plezier aan terug te denken, dan noem ik David Villa, Lionel Messi, Pedro met daarachter Xavi, Sergio Busquets en Andres Iniesta.

26 juni 2019 om 20:27

Ik ben het met je eens hoor, alhoewel het zeker te maken heeft met nostalgie enzv, hou oud ben jij? Ik 24 dus dat is ook mijn echte jeugd geweest in t voetbal. Maar alles was inderdaad meer verfijnd als je t mij vraagt en de wedstrijden in de CL hadden nog echt iets heiligs of zo, net sals de WK wedstrijden. Ik heb gewoon het idee dat toen de allure van het voetbal nog niet zo gecommercialiseerd was als dat tegenwoordig zo is.

Verder vind ik dit mooie anecdotes, want Ronaldinho was een prachgt van een voetballer, maar ook gestoord. Dronken op de training aan komen, nou nou nou.
Hleb was ook een geweldenaar in zijn tijd he, goh wat was Arsenal toen leuk met Henry, Fabregas, Reyes, Hleb, Pires etc...ach ik kan zoveel memoreren over de tijd van toen, ik mis mijn echte voetbal ook.

26 juni 2019 om 20:31

Spelers wouden toen nog echt winnen, nu spelen ze vooral voor geld en om hun eigen merk zo goed mogelijk te verkopen. Maar goed, kunnen wij het hun kwalijk nemen? Fans zullen je uitschelden als je iets verkeerd doet maar willen dat je blijft zodra je de kans hebt, de club gaat je gewoon verkopen zodra er een bepaald bedrag wordt bereikt ook al speel je daar al je hele leven inclusief de jeugd en dan heb je nog zakenwaarnemers en je familie/vrienden die willen mee smullen...

26 juni 2019 om 21:18

Je verwoord het zoals ik het ook ervaar! Ik kan het nooit goed uitleggen, maar die periode tussen 1998 tot 2008 was echt bizar, overal had je een topper, bij zowat elke club wel.. iedereen had haast wel een legend rondlopen.. en als er een cup werd gewonnen waren ze oprecht super blij en werden ze gek, moet je ze tegen woordig zien..

26 juni 2019 om 21:54

Dat is deels nostalgie. Als je die wedstrijden kijkt ligt het tempo vrij laag in vergelijking met nu. En dat is vooral omdat je het goede onthoud en het mindere vergeet.

26 juni 2019 om 22:11

Ik wil graag 1995 toevoegen. Ik hoeft vast niet uit te leggen waarom ;-)

26 juni 2019 om 21:20

Naar mijn mening heb je een goed punt. Het is lastig in te schatten, maar het zal er ook deels mee te maken hebben dat spelers als Raul, Zidane enzovoort kwalitatief gezien de veters van Messi en Ronaldo niet mogen strikken, hoe vreemd en hard dat ook klinkt.

Als twee spelers zo hevig en langdurig boven de rest uitstijgen, is het verwachtingspatroon van wat wij onder topspelers verstaan misschien te hoog geworden. Vroeger had je individueel een hele brede wereldtop qua spelers en topclubs hadden op de meeste posities de beste spelers rondlopen.

Tegenwoordig zijn topspelers niet meer te betalen waardoor de meeste ploegen er hooguit 2 of 3 hebben. Daar kun je nog steeds de grootste prijzen mee winnen, maar je ziet geen ploegen die waarschijnlijk over 20 jaar de revue nog passeren (wellicht met uitzondering van Real Madrid vanwege de CL prestaties van de laatste jaren).

Ook de beleving is naar mijn ogen anders. Het is van een teamsport steeds meer en te veel naar een individuele sport geschoven. Spelers verdienen astronomisch veel geld en denken meer aan hun eigen hachje dan aan dat van de ploeg. Ook dat helpt niet mee.

27 juni 2019 om 08:37

Hahah man, kwalitatief de veters niet mogen strikken van Messi en Ronaldo. Nu heb ik alles gelezen op Voetbalzone.voor Zidane geldt dit totaal niet.

Hij heeft minder prijzen gewonnen op clubniveau als die 2 maar toen had Geld de voetbalwereld niet zo krom getrokken.

Er waren meer topspelers verspreid over meer teams. Je had Manchester United, Arsenal, AC Milan, Inter Milan, Madrid, Barcelona, Bayern etc..

Het was niet zoals vandaag dat Madrid, Barca, Juve en PSG even alle beste spelers naar zich toe konden trekken zodat een gast als Cristiano de kansen maar hoefde af te werken. De nationale competitie was veel harder ook... Nee, de competitie en het niveau van verdedigen was veel harder, zeker in de Cl.

In mijn optiek zijn Zidane en Ronaldo zowat vh zelfde niveau. Zidane was een middenvelder en kon ongelooflijk veel beter ballen als Ronaldo. Het enige waar die beter in is, is doelpunten maken, maar Zidane stond er als aangever en strateeg.

Zidane was ook veel succesvoller als beiden op internationaal niveau, en kom niet af met die 3 finales van Messi en de EC van Cristiano.

Zidane WC en EC op rij en stond centraal, speelde geniaal, steeg boven zichzelf uit. Ook in 2006 leidde hij Frankrijk eigenhandig naar de finale. Messi en Cristiano hebben dit niveau nooit op een eindtoernooi benaderd.

Volgens mij speelde en trainde Hleb nooit met Ronaldinho en Deco samen. Mist blijkbaar media aandacht. Zonde. Die zal sneller vergeten worden dan Deco!

26 juni 2019 om 20:49

Dat zegt hij toch ook niet? Hij kan best een training hebben bezocht voordat hij de officiële overstap maakte? Lijkt me erg sterk dat hij met zo'n verhaal zou komen, wetende dat hij inderdaad nooit met ze heeft samengespeeld. Ik vind jouw conclusie trouwens wel erg haastig zeg...

26 juni 2019 om 21:13

En toch heeft hij gelijk. Ronaldinho vertrok bij Barcelona op 16 juli 2008 richting AC Milan, terwijl Deco op 30 juni naar Chelsea vertrok. Alexander Hleb had op 16 juli 2008 z'n medische keuring en trainde daarna pas voor het eerst mee.

Nu is het allang bekend dat Deco en Ronaldinho meer dan eens dronken op het veld verschenen, maar hij heeft inderdaad een punt dat Hleb hier geen getuige van was. Dit kan hij enkel van horen zeggen hebben. Die twee waren namelijk inderdaad al weg.

26 juni 2019 om 21:47

Nogmaals, dat zegt hij, en ook ik, ook niet. Ik zeg dat hij wellicht in de aanloop naar zijn transfer een training kan hebben bezocht. Om iemand publiekelijk af te branden zonder de feiten te weten vind ik echt niet kunnen, al lijk ik daar steeds meer alleen in te staan.

Als barca ronaldinho en Deco verkocht zou hebben vanwege mogelijke slechte invloed zou hébben op Messi heeft het wel goed uitgepakt. Ronaldinho en Deco haalden nooit meer hun oude niveau terwijl messi steeds beter en beter werd en nu nog steeds ook is. Eto o. Moest ook vertrekke. Maar Puyol en Xavi vonden dat geen goed idee. Ook dat heeft goed uitgepakt. Nu neymar terughalen ik weet zeker dat het goed uit zal pakken.

26 juni 2019 om 23:30

Ik hou van ronaldinho. Maar als ze hem niet hadden verkocht had hij 100% een slecht invloed op messi gehad.

Volgens messi zelf behandelden de zuid amerikanen messi als een klein broertje toen die bij het eerste kwam. Dus disciplinair was het uiteindelijk zeker fout gegaan.
Met misschien een messi die beter kon dansen dan voetballen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4940 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
H. LarssonAanvaller
Sergi RobertoVerdediger52
Sergio BusquetsMiddenvelder50
F. de JongMiddenvelder50
M. DepayAanvaller52
PiquéVerdediger41
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

3771 fans
Aanvaller, 34 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Paris Saint-Germain 2 0 0 0
2020/2021 Barcelona 35 30 4 0
2019/2020 Barcelona 33 25 4 0
2018/2019 Barcelona 34 36 3 0
2017/2018 Barcelona 36 34 3 0
Laatste voetbalnieuws

Lionel Messi stelt nieuw doel voor rentree bij Paris Saint-Germain

Lionel Messi mist opnieuw een competitieduel van Paris Saint-Germain. De aanvaller ontbrak woensdag in de gewonnen uitwedstrijd tegen FC Metz (1-2) en moet ook de thuiswedstrijd tegen Montpellier van zaterdagavond aan...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 23 september
Het is de vraag of Club Brugge Noa Lang in de komende transferwindow kan behouden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren