Actief FC Emmen pikt zesde zomeraanwinst op in Rotterdam

Zondag, 23 juni 2019 om 11:10Robin Bruggeman

Lorenzo Burnet vervolgt zijn loopbaan bij FC Emmen, zo meldt de Eredivisionist uit Drenthe via de officiële kanalen. De 28-jarige vleugelverdediger komt transfervrij over van Excelsior, waarmee hij onlangs degradeerde en waar zijn contract afliep. Burnet tekent een eenjarig contract in Emmen, met de optie op een seizoen extra.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Een goede aanwinst voor FC Emmen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

15 reacties (laatste reactie door grapsv)

Goed bezig Emmen! Dikke aanwinst dit.

23 juni 2019 om 11:29

Ja gaat lekker. Ben benieuwd wat ze dit jaar kunnen weer verassen?

Niet een échte versterking, lijkt me. Geen speler die als Cavlan de hele linkerkant kan bestrijken en van waarde is met assists. Ik zie sowieso nog geen elftal dat beter is dan dat van vorig seizoen. Als dan ook nog Bakker en Bijl vertrekken, moet er nog veel gebeuren. Maar goed, ze hebben nog even de tijd. Nog steeds weinig creatieve spelers ook. Ik ben wel zeer benieuwd naar de spits.

23 juni 2019 om 12:17

De Burnet van FC Groningen was echt wel te vergelijken met Cavlan hoor. Viel op om zijn drive en vechtlust, ondanks zijn relatief kleine postuur. Ik heb er wel vertrouwen in dat Lukkien de juiste snaar weet te raken.

Ik heb juist het idee dat Emmen aan het doorselecteren is en daarom afscheid heeft genomen van een groot deel van de reserves die te licht zijn bevonden. Van de basis zijn tot nu toe alleen Cavlan & Scherpen vetrokken, welke ook te verwachten vielen en waarvoor naar mijn mening nu capabele vervangers voor zijn gehaald; Brenet is echt een prima linksback en de keeper is nog even afwachten, maar wat ik lees is goed (en heel eerlijk heeft Scherpen nou ook niet echt punten voor ons gepakt). Gezien wat er allemaal is gebeurd gaan Bijl en Bakker waarschijnlijk ook vertrekken, waarbij ik vooral Bijl een echt gemis vindt. Ik vertrouw er echter op dat de club ook hiervoor capable vervangers weet te strikken.

23 juni 2019 om 12:55

Misschien dat-ie verrast.

Emmen is zeker aan het doorselecteren. Maar bijvoorbeeld Gronsveld had van mij best mogen blijven. Wat Scherpen betreft, heb je gelijk. Echt veel punten heeft-ie niet gepakt, maar alleen al door zijn transfer was het een goed besluit van Lukkien om hem op te stellen. Maar als Neidhart te licht wordt bevonden, verbaast het me wel dat ze een Regionalliga-speler halen, niet meteen een versterking lijkt me. Ik vind het vooralsnog een redelijk mix, maar nog niet sterker dan vorig seizoen.

23 juni 2019 om 12:17

Veel beter dan dit zal niet lukken voor posities als linksback denk ik. Een verrassing uit het buitenland kan goed uitpakken maar kan ook de weg naar degradatie zijn. Hopelijk kunnen ze Kuijpers van Ado vastleggen.

Emmen wordt bijna Groningen 2.0. Allemaal oud spelers van FC die onder Lukkien weer spelen. In toekomst zie ik wel huidige trainer bij FC Groningen

Haha veel plezier ermee, als er een speler is die ik niet zal missen is het Burnet wel.

Eens met de Excelsior supporter hier. Die jongen heeft een drama seizoen gespeeld.

Volgens mij is Lorenzo Burnet al een tijdje een Eredivisie niveau meer. Leuk voor de breedte van FC Emmen maar daar is alles ook mee gezegt.

Ik vind het toch apart dat Emmen als enige van de degradatie clubs echt nu al bezig is met de selectie in orde krijgen. Of hebben alle andere clubs al de 100% vertrouwen dat het daarmee goed komt. Want dat kan ik me toch niet voorstellen. Voor Emmen de complimenten die zijn goed bezig en we gaan zien of het ook echt gaat werken.

Wederom een oud-Groningen speler haha. Toch wel grappig. En ze weten Groningen nog te verslaan ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Emmen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
D. LukkienUnknown
M. AraujoVerdediger
G. BijlVerdediger
L. BurnetVerdediger
O. El AzzouziVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Emmen.

Nederland
4 fans
Verdediger, 30 jaar

In de wandelgangen

Zondag 1 augustus
Erik Palmer-Brown heeft de mogelijkheid om zijn carrière voort te zetten in de Serie A. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren